ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. ברצוני לחבר את המחשב נייד לטלויזיה, הבעיה היא שאני גם רוצה לחבר אותו לרסיבר, רק מה הרסיבר לא תומך ב-HD אז חשבתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל: http://uk.creative.com/products/productarchive.asp?category=209&subcategory=669&product=16642&nav=-1&listby= דגם הנייד המדובר הוא hp pavilion dv6-1330ej הבנתי שאין יציאה אופטית לכרטיס, אם כך איך אני אמור לחבר אותו לרסיבר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חברים . יש לי E4300 משו יודע אם אפשר לקנות לו כרטיס קול אופטי כך שאפשר לחבר אותו לרסיבר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה ממש חלש! לא סוחב לי אוזניות פשוטות...שלא לדבר על ה V700...באס חלש יוצא מהכרטיס קול אל האוזניות...לפעמים אני מרגיש כאילו אני שומע שירים בתוך קרטון לפחות פיתרון זמני עד שאני אקנה כרטיס קול נייד.....אקולייזר של ווינאמפ לא עוזר הרבה, כנ"ל של המחשב עצמו.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת אם יש מחשבים ניידים שבאים עם כרטיס קול של 5.1,כלומר אם יש יציאה אופטית? כי עדיין לא ראיתי מפרט של מחשב שיש בו סאונד 5.1,ואם כן הייתי רוצה לקבל דוגמאות למחשבים כאלה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קניתי מערכת 5.1 ואין לי אפשרות להנות ממנה כי הלוח אם שלי לא תומך ב5.1 ,כל הPCI שלי מלאים ולכן אני צריך כרטיס זיכרון חיצוני שיאפשר לי להנות מהמערכת,למישהו יש המלצה שלא תשבור לי תוכנית חיסכון? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ללפטופ שלי נגמר הביטוח ולשלם לאסוס לתקן אותו יכול לעלות כמה מאות שקלים. הרמקולים שלי (בעיקר השמאלי) עושים רעש חורק ומעצבן כשהם בווליום גבוה, ולפי גוגל (תקנו אותי אם אני טועה), זו כנראה בעיה בכרטיס קול. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול חיצוני שיתאים למחשב. ללפטופ מחובר גם סאבוופר חיצוני שהגיע עם המחשב, ואני לא יודע אם כל כרטיס קול מתאים ובגלל זה אני מבקש שתמליצו. הדגם של המחשב אסוס n55sf. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש רכיב חיצוני שדרכו אוכל לבצע הקלטות של סאונד (גיטרות, פסנתר) מחיר: עד 600 ש'ח גמיש כמובן בהתאם לאיכות. תודה רבה רבה!
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד של לנובו G550. אני רוצה לחבר אותו לרסיבר YAHAMA RXV450 באמצעות כבל אופטי. איך אני "משיג" חיבור כזה לנייד? אשמח לכרטיס PCMCIA, אך אם לכם רעיונות אחרים אשמח לשמוע. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו מכיר ויוכל להגיד לי איך הכרטיס קול:SoundMAX Integrated HD Audio . תודה רבה!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואין בו כרטיס רשת, מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד DELL VOSTRO V131. הכרטיס רשת שיש במחשב הוא: http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/product-briefs/centrino-wireless-n-1030-brief.pdf הכרטיס רשת הנוכחי,הוא מאוד עלוב,יכולת הקליטה שלו גרועה,וכל פעם אני סובל מניתוקים. חשבתי לקנות את הכרטיס רשת הזה: http://download.intel.com/network/connectivity/products/prodbrf/323017.pdf השאלה היא האם הכרטיס הנ"ל יתאים מבחינת גודל למחשב הנייד שלי? שאלה נוספת: לכרטיס שציינתי לעיל יש 3 חיבורים לאנטנות,והשאלה היא האם במחשב דל הנוכחי שלי יש 3 אנטנות,או שאני אצטרך לקנות אנטנות? בתודה מראש שי
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב סלוני חדש אלוףףף!!! ואני רוצה לשים לו כרטיס רשת אלחוטי השאלה היא האם ללכת על חיבור PCI או על USB ולמה??? לדוגמא: PCI - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7557&CatCode= USB - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6863&CatCode= שאלת הרחבה: מה עדיף? 1. חיבור אלחוטי כמפורט למעלה. 2. חיבור קווי ארוך מאוד - 15 מטר כבל (כמה עולה?) 3. PLC של הוט - אינטרנט על חשמל. תודה רבה, תומר. 8)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. קליטת האלחוט היא די טובה אבל במצבים מסויימים אני שם לב שאין לי קליטה או שיש לי קליטה נמוכה. שאלתי היא .. 1. האם יש אפשרות לקנות מגבר לכרטיס הרשת ? ( אני ידוע שיש אפשרות להגביר את עוצמת הגל של הראוטר .. אבל לא את זה אני מחפש מאחר ולא תמיד יש לי גישה לראוטר ( למחשב כשאני משתמש באותו מחשב נייד במסגרת עבודתי ) ) האם אפשרות לחבר כרטיס רשת נוסף ( כמו למשל בחיבור USB ) שיקלוט טוב יותר את האות מהראוטר ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, כיום יש ברשותי לפטופ מסוג Dell Inspiron 1520 עם כרטיס רשת אלחוטי פנימי מסוג dell wireless mini card 1390 הכרטיס אינו תומך בתקן N ואני מעוניין לרכוש כרטיס אשר תואם ללפטופ שיחליף את הכרטיס הפנימי (הכוונה למוצר פנימי שלא צריך התחברות עם USB וכו') מישהו יודע אם הכרטיס תומך? Dell Wireless 1515 WiFi a/b/g/n mini-PCI-e Card או אם יש כרטיס אחר שתומך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
עשיתי פורמט והתקנתי את כל הדרייברים שלו כשאני לוחץ על הכפתור הנורה נדלקת ועולה חלון כתוב שהוא עובד אבל אני לא רואה אתה הסמל שלו רק סמל של LANואני לא יכול לחפש את הרשת שלי
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים עדיף ? 1. Wi-Fi 802.11b/g/n Wireless 1390 2. Intel PRO/Wireless 4965AGN (802.11a/g/ Draft n) **** בכרטיס מסך רציתי לדעת עד כמה היתרון של NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory (128MB & 128MB shared) עם מסך WXGA+ (1440 X 900 רזולוציה) UltraSharpTM יורגש על פני הכרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory עם המסך WXGA (1280 X 800 רזולוציה) UltraSharpTM . תודה !
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים עדיף ? 1. Wi-Fi 802.11b/g/n Wireless 1390 2. Intel PRO/Wireless 4965AGN (802.11a/g/ Draft n) **** בכרטיס מסך רציתי לדעת עד כמה היתרון של NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory (128MB & 128MB shared) עם מסך WXGA+ (1440 X 900 רזולוציה) UltraSharpTM יורגש על פני הכרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory עם המסך WXGA (1280 X 800 רזולוציה) UltraSharpTM . תודה !
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
טיפה התבלבלתי עם כל הכרטיסים שיש אז רציתי לדעת: יש לי חריץ הרחבה בלפטופ Type II PCI Express Card Bus 34/35. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי עבורו (הכי פשוט שיש). יש דבר כזה? או שכולם PCMIA? לא מעוניין ב-USB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מחשב נייד של IBM מסוג ThinkPad T30 ומותקן בו כרטיס רשת NETGEAR 54 Mbps Wireless PC Card WG511v2 אני מעוניין לשדרג את הכרטיס רשת לבעל מהירות גבוהה יותר. האם זה אפשרי? ואם כן, האם כדאי לעבור לכרטיס רשת בחיבור USB או להשאר עם חיבור ה - PC Card הקיים?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
על המידע האחרון, כרטיסי טיורינג של אנויידיאה יגיעו לצרכנים רק בחודש יולי. https://www.tgspot.co.il/nvidias-next-gen-geforce-cards-delay/amp/
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי חריץ במחשב נייד שמוגדר כך : קורא מדיה דיגיטלית משולב 5-ב-1 עבור כרטיסי Secure Digital, כרטיסי MultiMedia, כרטיסי Memory Stick, כרטיסי Memory Stick Pro או כרטיסי Picture אבל הוא גדול מכדי לכניס אליו SD או DUO המחשב ריך לבוא עם מתאם או איפה קונים?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב למשחקים G FORCE PCIX6200 או REDAON X300? או שיש כרטיס אחר יותר טוב מהם באותם המחירים(פחות או יותר)? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-