עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני נכנס לקבוצת מחקר באוניברסיטה בתחום של סימולציות פיזיקליות ואנחנו מחפשים לקנות מחשב נייח לצורך פיתוח. - הפיתוח הוא של סימולציות מונטה קרלו פיזיקליות בעיקר בjava וc/c++ ואולי matlab. יתכן קצת עיבוד נתונים בpython, לא משהו יוצא דופן. - צריך להדגיש שאת העבודה הרצינית אני מריץ על cluster של האוניברסיטה, והמחשב הזה ישמש לפיתוח ודיבוג. - צריך חומרה היקפית כולל הכול (מסך, מקלדת, עכבר) אבל הכי גנרי ובסיסי יספיק. - לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, אבל אתם תגידו לי. - יש די הרבה תוצאות שצריך לשמור, אז מבחינת מקום צריך בסביבות ה-1TB. - אני לא בטוח לגבי SSD כי בשאיפה המחשב ירוץ 24/7 אז זמן העלייה שלו לא קריטי. אם נכנס בתקציב אז יופי. …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by infernal goat,

שלום לכולם, אני מבקש שני מפרטים לשני מחשבים שונים מKSP בלבד. מחשב לאינטרנט ב1500 שקל. מחשב שני למשחקים בלבד, ללא צורך באינטרנט וכל היוצא בזאת ב4500 שקל. תודה רבה לכל העונים.

3. Started by shay13,

חברה מישהו פה מכיר את הדגמיםIDEAPADu410 של לנובו עם I7 וממליץ? כמובן הultrabook תודה

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עבודה משרדית, קל movie maker, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

5. Started by et_gershon,

תקשיבו אני דיי חדש בעעניין הזה ואני לומד וזה עכשיו אני ממש רוצה ללמוד לנתח את המפרט (אני יודע שאני נשמע כמו ליימר) בכל מקרה אני יודע לפרק את המחשב וזה אבל יש לי עם זה קצת בעייה אני ממש מבקש עם מישהו כאן גבר ובטוח יש אז אולי מישהו נגד ייביא נגיד 2 מפרטים (טוב ולא טוב) והוא יינתח כל דבר במפרט איתי יעני כאן בפורום וייגיד מה זה אומר וכמה זה הממוצע ממש תודה לכל העוזרים זה דיי חשוב

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן חברים... אני צריך את עזרתכם בבקשה קראתי קצת (הרבה בעצם) בפורומים לגבי מפרטים, אבל בגלל שקראתי יותר מידי נראה לי שנהיה לי סלט בראש - עיינתי גם במפרטים רק שאני לא יודע מה להחליט - אולי אתם כן ! ! ! ! ! אני צריך את עזרתכם בבקשה בקניית מחשב צריך מפרט ואם אפשר גם חנות מומלצת לקנייה - חשוב שזה היה באזור הדרום (ב"ש) כי אני קצת חושש לקנות מהאינטרנט (שמעתי קצת על K.S.P אבל אני לא יודע אם היא אמינה מספיק) נתחיל בתקציב 5000 ש"ח או בלחץ 6000 לא יותר כולל מסך *.*.* (לא מזומן אולי 3-4 תשלומים אם זה משנה ) אני רוצה מחשב בעיקר בעיקר למשחקים! ( לא רק. אולי קצת קצת עריכת פוטושופ, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט) משהו שירוץ טוב לפחות בזמן הקרוב - שנה או קצת יותר ( לא ממש זמן…

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  7. התקציב סביבות 4000 ראיתי של לנובו מאוד מעניינים אך האחריות היא רק שנה. מי נותן אחריות מלאה לשנתיים ומעלה? השימוש הוא ביתי ללא תוכנות כבדות חשוב לי הרד דיסק לפחות 250 ג'יגה תודה

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  8. מחשב למשחקים וסרטים איכותיים, השקט לא משמעותי, לא מעוניין בOC (לא מבין בזה). התקציב הינו עד 3500 ש"ח כולל מסך שאני מעדיף שיהיה 23". 1. תקציב:3500 ש"ח להשתדל לא לחרוג, מקסימום עד 100 ש"ח. 2. שימושים: משחקים כמו :need for speed, GTA,call of duty ודומים להם. תוכנות: לא משהו מיוחד שימוש רגיל, WIN7,אופיס. 3. ציוד היקפי דרוש:מסך 23" 4. ציוד לא דרוש?כונן דיסקטים,צורב. 5.רמת השקט: לא חשוב מבחינתי הכי רועש. 6. חנות: כל חנות באזור הצפון. 7. בקשות מיוחדות: אם אפשר מארז עם חלון אבל ממש לא הכרחי. 8. שדרוג: חשוב לשמור על אפשרות לשדרוג בעיקר לRAM. תודה לעוזרים נ"ב: עוד דבר שנראה לי חשוב, אני לא חייב לקנות את המחשב בזמן הקרוב אז אם מתוכננת הורדת מחירים אין לי בעייה לחכות.

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  9. אני יושב שבמחשב שולחני אפשר לכוון בביאוס טמפ כיבוי כדי לא להזיק למחשב, ממה שניסיתי לא מצאתי אותה האופציה בלפטופ שלי, אז מה בדיוק קורה שם עם המחשב מתחמם .?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. Started by Dolev Michaeli,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, סרטים, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 15.6 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

11. Started by danielzy,

אני משתמש בשילוש הזה כבר יותר משלוש שנים, חמש שנים לספק כח. הכל עובד כהלכה ומעולם לא היו תקלות, לא בספק ולא בשילוש. AMD Phenom II X4 940BE + Mugen II + Original Cooler Gigabyte GMA-790MX GT3P G.Skill DDR2 4GB 800MHz Thermaltake ThoughPower 600W

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. AMD 64bit 4200+ (AM2,2.2Ghz) Gigabyte M55Plus-S3G (AM2,6100,DDRII800,PCI-E,HDAudio,1394,GBL) TWINMOS DDR-II 667Mhz 1GB X 2 Point of View 7600GT 256MB GDDRIII TVout,DVI,PCI-E WD 250GB (16MB Cache) 7200RPM SATA-II NEC DVD+/- 3550A X 16 (Dual x8) COMPUCASE (NEC) 6A21 No PSU Spire RockeTeer III 500W Silent 24pin השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך מתאים או שכדאי לרדת ל GS? ואיך המפרט בכללי? שמעתם תלונות על הצורב? תנו חוות דעת תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  13. בס"ד יש לי שאלה איך המפרט הזה דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10932 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 כרטיסי מסך: ASUS GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10803 צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA http://www.ksp.…

• 37 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by Haimmish,

בעיקרון גם אני ציפיתי לרכוש לוח בלבד או משהו כזה אבל הבנתי שזה לא המצב אז ככה החלפתי הכל חוץ מהדיסקים וכרטיס מסך (גם שם אני מתחבט ואולי ארכוש דיסק נוסף) ככה מעבד i5-8400 לוח אסוס z370 plus gaming Artic cooler 7 Corsair 16gb (8*2) מארז ג'נרי 4 usb קדמי Corsair 750w כל אלו מצטרפים לכרטיס מסך gigabyte nvidia windforce 780 x3 דיסק ssd 120 דיסק 1t מעפן אז אשמח להמלצה על דיסק שמחזיק שנים

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by BandiT,

מה דעתכם? אני רציתי לקנות חלקים בנפד, את אותו המעבד, לוח תואם, PCI-E כרטיס זול 6100 בסדר מבחינתי, וזכרון של קינגסטון 512. כל זה יצא לי אותו המחיר שמציעים כאן. אז מה עדיף, ללכת על המפרט הזה או המפרט שאני רציתי לקנות בחלקים? כתובת להצעת מחיר הזאת http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=687 AMD ATHLON 64 AM2 3800X2 Dual Core+512MBDDR2+GEFORCE6100+NFORCE4+80GBSATA2 דגם: AMD ATHLON 64 AM2 3800X2 Dual Core+512MBDDR2+GEFORCE6100+NFORCE4+80GBSATA2 מחיר בחנות: ¤1,849.00 CASE : ATX MIDI 500W+2 USB Front + Audio Front MAINBOARD : NVIDIA NFORCE4 AM2+ 6USB2.0+SATA2+PCI-E Ready VISTA CPU : AM2 Athlon 64 3800X2 Dual CORE Socket AM2 64BITS MEMORY : Dual DDR2 533MHZ-667-800…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  16. מפרט א': מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M61PM-S2 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL4 TURBO x2 = 2048mb כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6K31 300W מפרט ב': מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 X2 = 2048Mb כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 300W ההבדל בין שני המפרטים הוא קטן. רציתי לשאול, האם ההחלשה בלוח אם במפרט הראשון על מנת לשדרג את הכרטיס ל8500GT או שמא עדיף שהלוח …

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  17. היי תותחים. אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט למשחקים נטו. עד 3500 ש"ח. ללא ציוד היקפי בכלל. אם יש שאלות תכתבו ואני יענה.. תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יחרוג מה8 אלף.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD (בעיקר משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Battlefield 3, Bioshock Infinite וכו'... וכמובן כל משחק טוב שעתיד לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה5000-4500 תודה Smiley עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=5000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אנ ירוצה לקנות גם מסך כי אין לי * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FAL…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ooosss,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות אודיו ומוסיקה ברמת הסקיצות ולגלישה באינטרנט, לא למשחקים. חשבתי על משהו כמו AMD 2600 אם זה זול משמעותית מפנטיום, אני רוצה זכרון 512 ו80 ג'יגה הארד דיסק, אם אפשר בשני דיסקים נפרדים וצורב. כרטיס מסך יכול להיות הכי פשוט שאפשר. כרטיס קול יש לי משלי, וכל זה כולל מסך. האם זה אפשרי? אשמח גם לקבל המלצות על מקומות לקנות אינטרנט או חנות באיזור המרכז. תודה מראש אור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yehonatan_giladi,

יש ברשותי מחשב נייד msi wind u100 מיני,ויש לי בעיה שקורת בתקופה האחרונה:המחשב שלי מתחמם ועושה טיפה רעש (דבר שלא היה קורה לי) איך אפשר לטפל בבעיה?

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתוכונת רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע sketchup+v-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. צהריים טובים, מעוניין לעבור מאקסבוקס למחשב גיימינג לחווית משחק יותר טובה! (שאלתי בפורום לפני מס׳ חודשים אבל לא עקבתי אחרי הנושא עד הסוף דאז) בעיקר אוהב Fortnite, אבל אולי בהמשך אתחיל להיסחף עם עוד משחקים דומים (ואולי כבדים יותר?) התחלתי לקרוא קצת מדריכים באינטרנט על רכיבים מומלצים. אשמח לעיצתכם בנוסף. לציין שקניתי לפני מס׳ חודשים מסך, BENQ RL2455 24inch שעובד עם רזולוציה של 1920x1080 עם 60Hz. בהמשך גליתי שהמסך הנ״ל מוגבל מבחינת ביצועים של FPS. התהייה שלי אם להסתפק במוניטור הנ״ל או לשדרג לאחד עם FPS גבוה יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקצי…

24. Started by omrij,

שלום לכולם מה דעתכם על המפרט הבא לאוברקלוקינג (לא משהו רצחני-מקווה להשיג 250 ב 1:1 כלומר 3500Mhz) PENTIUM 4 2.8c ABIT AI7 OCZ EL DDR 500mhz Dual Channel Gold 512MB WD 80/7200 SATA 8MBX2(בשביל raid) SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT COOLER MASTER Praetorian PAC-T01-EK Thermaltake PurePower 480W 2-fan APFC THERMALRIGHT SP94 FOR INTEL(עם מאוורר 92mm של vantec) אם יש הצעות לשינויים/שיפורים אני אשמח לשמוע כבר מתתתתת לקנות אותו ובבקשה אל תציעו לי amd64 כי אני מעדיף אינטל

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  25. שלום, השבוע אני קונה מחשב (בתקציב של עד 2700-2800 ש"ח) אשר ישמש אותי לרוב לעריכת תמונות בעזרת Photoshop CS4, והרצת מספר תחנות וירטואליות מדי פעם. אנא הביאו את דעתכם על המפרט הבא: מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ¤755 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770T-UD3P ¤528 דיסק קשיח: [..] WD CAVIAR BLACK 640GB 32MB SATA2 7200 RPM : WD6401AALS ¤386 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10600CL7D-4GBPI ¤448 מארז: [..] THERMALTAKE M5 ( BLACK) VJ2000BNS w/o PSU ¤279 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 460W : RS-460-PCAR-A3 ¤253 מחיר סופי: ¤2649 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כמו כן, ברשותי כבר כרטיס NVIDIA GeForce 8600 GTS …

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.