עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש ובניתי מפרט, עכשיו אני הייתי רוצה שתגידו לי איך הוא ומה יש לשפר, רציתי לשים את הספק SS-550 אבל אין לSKYPC אותו אז שמתי ספק של FSP שאני לא מכיר אותו, המחשב הולך לשמש לגיימינג, אינטרנט, מוזיקה, OFICE מדי פעם וכל הדברים הרגילים של המחשב, אני הולך לשחק על מסך 23 אינטש ועל רזולוציה 1920X1080, לא שמתי יותר מ640 ג'יגה כי יש לי עכשיו כונן 500 ג'יגה מצוין, ST3500320AS, עכשיו אני רוצה לשאול אותכם האם המחשב שהרכבתי טוב ויריץ לי את כל המחשקים על ההגדרות הכי גבוהות, במידה ויש לכם מפרט חדש להציע אני ישמח שתביאו לי, איך הלוח ששמתי לעומת הלוח GA-P55-US3L?, מה היתרונות של GA-P55-US3L?, אני אישית מעדיף את הלוח ששמתי כי יש לו 10 חיבורי USB, חיבור…

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-9,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 9,400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,Pycharm וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-AAA החדשים (GTAV, BF1..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך שאקנה - כרגע מכוון ל-2K 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by frenzy,

אהלן הרכבתי מפרט שישמש לעבודה משרדית בעיקר, אבל יריץ גם משחקים מידי פעם. AMD ATHLON XP 2000 + FAN651 Gigabyte GA-7VAX KT 400509 IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR1,532 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version555 Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB566 Samsung DDR 256MB 2700/333mhz488 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black426 Logitech Crodless Desktop iTouch484 Lite on x 52 OEM black140 TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44135 מה דעתכם? תודה.

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להגיע עד 10K במידה וממש יהיה הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא ידוע כרגע, מדובר בילד בן 8. למחשב יחובר הגה ודוושות אז כנראה משחקי מירוץ בוודאות, אבל גם משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ' של סמסונג 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by MBoomer,

היי, לפני כשבוע ביקשתי עזרה בשדרוג מחשב לגיימניג, כרגע החלטתי להעלות את התקציב בכדי לקבל תמורה גדולה יותר 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - גיימניג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Borderlands, shadow of mordor, gw2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 FHD בגודל 23" -לאילו הגדרות ג…

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. אני מודה מראש לכל מי שמון לעזור אם הדרישות שלי הן לא ראליסטיות בצורה מוגזמת אז אשמח שמישהו יסביר לי איפה אני צריך להתפשר כי אני לא מאוד מבין בשוק המחשבים בתקופה האחרונה.

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by sagioto314,

היי, אני רוצה לבנות האקינטוש, הרכבתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1396 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: Fractal Design Define R4 - White כמות: 1 - מחיר: ₪559 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪390 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 כמות: 1 - מחיר: ₪889 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Cavi…

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת …

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. שלום, אני מעונין לקנות נייד עם מגבלה של 6.5-7K שישמש למגוון ישומים כולל סביבות פיתוח שונות לתכנות (לא למשחקים) הדרישות המינימליות הן: - כרטיס גרפי עצמאי ולא אינטל שצורך מהזכרון ראשי. - 1GB זכרון - Wi-Fi. - מעבד רגיל - לא סלרון. אין חובה ל BlueTooth חשבתי על Dell ו IBM כחברות מוכרות וטובות (גם מנסיון אישי) על איזה דגם אתם ממליצים ולמה כדאי לשים לב, ערכות שבבים דגם מעבד וכולי. מה ההבדלים בין הדגמים השונים למעבדים 735, 740, 760 וכו'

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 + אפשר להוסיף 300-500 שקל אם זה הכרחי (אוציא את הכסף אם צריך). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרבה דפדפנים פתוחים, מוזיקה, פוטושופ, אקסלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיפות לכונן SSD. מאמין 500-1T מספיק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש.. יהיה בסדר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6-16" 7. האם …

11. Started by razabc207,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור 5000 ש"ח, פלוס מינוס 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, אבל בד"כ לא החדשים ביותר. דוגמאות למשחקים רלוונטיים היום: AoE3DE, GTA V, RDR2... מעדיף לבחור מחשב עמיד, אני בד"כ מחליף מחשב אחרי 7-8 שנים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא סוף העולם אם קצת ירעיש. יש ילדים ישנים בבית בד"כ. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות ו…

12. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד מאוד, כל החדשים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, CRYSIS3, AC וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 יקנה חדש בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות מאוד)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. CPU: Core i7 930, s1366 8MB Tray CPU Cooler: COOLER MASTER Hyper 212 Plus Intel Core i5 & Intel Core i7 compatible OR MUGEN2 SCMG2100 Mother Board: Gigabyte GA-X58A-UD5 RAM: Corsair 6Gb Kit (2GX3) CMT6GX3M3A2000C8 CL-8-8-8-24 GT Hard Drive 1 OS: OCZ SATA 2.5" MLC SSD OCZSSD2-1VTX60G Hard Drive 2 DATA: 2 x WD Caviar Black 2TB, SATA 6 Gb/s, 64 MB Cache, 7200 RPM in RAID 0 Graphic Card: Sapphire HD 5870 Vapor-X OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E CDROM: Dvdrw NEC sata x24 CASE: Antec 300 Gaming case POWER Supplier: Antec Earthwatts 750W Screen: LG W2486L-LED שלום טוב אז כרגע זה המפרט לגבי המסך אני עדיין לא סגור ואשמח לקבל המלצות למסך 23,24 LED . השימוש במחשב יהיה לצו…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by The-Gamer,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הנ''ל: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1560 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 235 לוחות אם: Asus PRIME Z370-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 787 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2B3000C15R כמות: 1 - מחיר: ₪ 870 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 252 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 404 כונ…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Vostro 5480 vs Latitude 3450 מה עדיף? המחשב ישמש לצרכים סטודנטיאליים כמו עבודות OFFICE, PDF וגלישה באינטרנט ומידי פעם סרט. 14 אינץ' נראה לי השילוב האידאלי של גודל וניידות, המסך מט לשניהם I3 עם 4 ג'יגה RAM. האם הLATITUDE מעבר לתוספת המשקל נותן משהו? האם יש משהו עדיף במחיר דומה? תודה

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. למשל מפרט עם מעבד i3 האם המעבד i3 שבמחשב נייח יותר חזק מi3 שבמחשב נייד? כי משהו אמר לי שבמחשבי נייד מגבילים מעט את המעבד בשביל לחסוך בחשמל וזה מאט אותו .השאלה אם זה נכון.

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by aloneg,

איזה מהמחשבים הבאים עדיף: HP G62-B50SJ‎ ‎Model‎ ‎G62-B50SJ‎ ‎ Color‎ ‎G62-B50SJ - שחור מט עם דפוס פריזמה‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support‎ ‎ Sound‎ ‎Altec Lansing speakers‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11 b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎No‎ ‎ Network Card‎ ‎Integrated 10/100BASE-T Ethern…

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. היי חברים, הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר HWZONE וראיתי את כל המפרטים. רציתי רק כדי להיות בטוח לפני שאני משלם ומשקיע כל כך הרבה כסף לוודא שאני עושה את הבחירה הנכונה. המחשב מיועד אך ורק למשחקים ללא ציוד היקפי. אם זה משנה המשחק הכי חשוב לי הוא Battlefield 3 שעתיד לצאת. כרטיס מסך רצוי של NVIDIA בלבד !!! ולא Radeon בנוסף כרטיס קול טוב אם זה קשור אני קונה אוזניות :Razer Megalodon שהן 7.1 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. נקודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימ…

• 50 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. הקדמה קלה: טוב, הסבא והסבתא החליטו לתת 3500 ש"ח כדי לקנות מחשב לילד, ראיתי מפרטים של מחשבי גיימינג שמגיעים לתקציב הזה. אבל גם שמתי לב שהם יהיו פחות או יותר טובים לשנה שנה וחצי בשבילו, הוא יתבגר וירצה לשחק במשחקים טיפה כבדים יותר. כרגע הוא משחק בפורנייט (באקס בוקס, רוצה במחשב) מיינקראפט ורובלוקס. החלטתי שאני אוסיף כדי שיהיה מחשב שגם בעוד שנה וחצי הוא יוכל טיפה להתקדם, ומקסימום נשדרג אותו ולא אצטרך לקנות חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-5500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט, מיינקרפט, רובלוקס, אולי באטלפילד, הוא משח…

20. יעוד: פיתוח מערכות, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג סביר כאופציה דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: שם המוצר: מחשב נייד - Dell Vostro 3560-36328G72ASW8 - צבע כסוף מספר מוצר: 25757 תאריך תוקף: 15-04-2013 מחיר: 5490 ₪ ניתן לשלם עד 12 תשלומים בכרטיס אשראי * כל תשלום לפחות 250 שקל.עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. דגם 3560-36328G72ASW8 צבע כסוף מעבד Intel® Core™ i7 3632QM Processor, 2.2GHz - up to 3.2 GHz, 6MB…

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. חשוב לי שתהיה צריכת חשמל נמוכה (ויותר נכון תפוקת חום נמוכה) כי החדר שלי לא מתאורר כמעט. בעדיפות מחנויות שיש באילת מאחר ואולי אני אקנה שם... בתודה.

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שלום, חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד, למטה הדברים החשובים שיהיו במחשב, תודה מראש * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (סימס, אססינס קריד...) וצפיה בסרטים * גודל המסך: בסביבות 14.1" * משקל רצוי- כמה שיותר קל * זמן סוללה- בסביבות החמש שעות * יציאות מיוחדות- אין צורך * בלוטות'- נדרש * כונן קשיח- מינימום 200GB * אני רוצה מחשב דק אז אם זה בא על חשבון כונן אז אין בעיה. *חשוב שתהיה מצלמת אינטרנט * אחריות נדרשת * אין העדפה לחברה מסויימת *רצויי שהמחשב עצמו יהיה בעל צבע אחר משחור, כסף או לבן (צבעים מועדפים-אדום, ורוד, סגול..אין בעיה עם צבעים אחרים) או שלפחות יהיו עליו קישוטים (בסגנון HP). * שוב, חשוב מאוד שהמחשב יהיה דק ניתן לחרוג מעט ממה שרשום ל…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 (אפשר לחרוג לטובת שיפור משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי, יתכן שישמש לתכנות בעתיד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מחשב לא גדול בלי אורות מיוחדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by none,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בכ2500 ש"ח המפרט להלן: Pentium 4 1.5 Ghz socket 423 intel d850GB 256 Rdram Geforce 2 mx 400 Generic Psu 250 generic case אין לי מושג מה כדאי לי לשדרג, הצעות יתקבלו בברכה. אין שמושים עיקריים קצת מהכל תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. פתחתי פה דיון לפני איזה שבוע ואף אחד לא ענה אז החלטתי לפתוח חדש בתקווה שיעזרו לי S: לומד ניהול מערכות מידע * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים לא כבדים..FIFA אולי וכאלה,תכנות בC++ ועוד תוכנות נוספות בעתיד, צפיה בסרטים, * גודל המסך?- לדעתי 14 מתאים מה שתמליצו בהתאם לתמורה למחיר, האם חשוב מסך מבריק או מאט?- לדעתי עדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- כמה שיותר גבוה ואיכותי אז יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים