עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eaaD,

אהלן, ברשות מכר שלי ישנו מחשב מתחילת 2017, שזה המפרט שלו: מעבד intel 7500 16g ram ddr4 geforce 1060gtx 500gb hard disk (not ssd) 250g ssd והיינו מעוניינים להתאים את המחשב לשנה זו. חשבתי להציע לשדרג את לוח האם את המעבד, לוותר על הדיסק קשיח הישן ולהוסיף SSD אמנם בזמנו היתה חשובה לו האפשרות להריץ משחקים כבדים, אבל כיום זה לא משנה לו, אך מעדיף לשמר את הכרטיס מסך הקיים. לגבי הלוח האם: חשובה לנו הקישוריות: WIFI6, שיהיה בלוטות' אם אפשר, שיהיה USBC אחד לפחות, אבל אין צורך באיזה משהו מטורף מדי שכולל 10 חיבורי USB לגבי המעבד: בעיקרון לא חושב שזה משנה לי אם זה אינטל או AMD, העיקר שהתמורה תהיה טו…

2. Started by onlyhuman,

שלום רב. אני מחפש מחשב נייח לבית בשביל סבא שלי. הוא משתמש כרגע במחשב שלי שהוא בן עשר שנים בערך והמחשב התחיל לעשות בעיות (כן גם לכאלה זה קורה). אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שיותר. סתם זרקתי סכום מקסימלי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ,אינטרנט,משחקי דסקטופ. לא צריך משהו מיוחד-רק שיעבוד נורמאלי. מדובר באדם מבוגר שלא דורש הרבה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. הקדמה קלה: טוב, הסבא והסבתא החליטו לתת 3500 ש"ח כדי לקנות מחשב לילד, ראיתי מפרטים של מחשבי גיימינג שמגיעים לתקציב הזה. אבל גם שמתי לב שהם יהיו פחות או יותר טובים לשנה שנה וחצי בשבילו, הוא יתבגר וירצה לשחק במשחקים טיפה כבדים יותר. כרגע הוא משחק בפורנייט (באקס בוקס, רוצה במחשב) מיינקראפט ורובלוקס. החלטתי שאני אוסיף כדי שיהיה מחשב שגם בעוד שנה וחצי הוא יוכל טיפה להתקדם, ומקסימום נשדרג אותו ולא אצטרך לקנות חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-5500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פורטנייט, מיינקרפט, רובלוקס, אולי באטלפילד, הוא משח…

4. Started by Gritzman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. המחשב אמור לשמש ללימודים ולחיבור לטלוויזיה 4k באמצעות hdmi מחפש מפרט טוב שאמור לעשות את העבודה, חשבתי על הרכיבים הבאים: מעבד- או i5 או i3 זיכרון- 8 ג'יגה או 16 ג'יגה? כונן קשיח- ssd + קשיח רגיל מארז וספק- אין לי מושג איזה העיקר שייראה נורמלי ופשוט עדיפות לצבע שחור. לוח אם- אני לא יודע מה לקחת, לפי תגובות בפורום הבנתי שצריך משו תומך ddr4 כונן אופטי ווינדוס 10 האם צריך לרכוש כרטיס מסך בנפרד לסרטי 4k? בכל מקרה אין צורך להוסיף כרטיס מסך מעכשיו, אם אצטרך אשדרג בעתיד. זהו, בסך הכל צריך מחשב לשימוש משרדי, אם צריך למלא שאלון אז אמלא אותו. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. שלום, אשמח לקבל חוות דעת, שיפורים והצעות למפרט שבניתי לשימוש של אינטרנט, אופיס וגיימינג בינוני. (משחקים כמו FIFA, GTA ושיהיה בעל פוטנציאל (במידה וארצה) להריץ משחקים קצת יותר רציניים שאותם אין חובה להריץ על הגדרות גבוהות) התקציב הוא באזור 2800-3000 מעבד ‏Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray‎ מאוורר למעבד ‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎ לוח אם ‏Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA‎ זכרון ‏G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24‎ כרטיסי מסך ‏MSI Radeon HD 7770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E‎ דיסק קשיח ‏Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003‎ צורב DVD ‏Asus DRW-2…

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by chric,

היי לכולם,בשבועיים הקרובים אצטרך לרכוש מחשב נייח,מה שאקח מהמחשב הישן זה מסך על 60 HZ ו SSD 500 GB. אני מתחיל ללמוד קורס מנהל רשתות MSCA והבנתי שאצטרך מינימום מעבד I5 ו 16 GB ראם ההתלבטות של בין שתי המעבדים I5 8400 או I7 8700,המחשב ישמש לתוכנות וירטואליות ושימושים רגילים וקצת גיימינג שלשם כך אקח כרטיס מסך 1060 6GB. חשבתי לקחת לוח אם Gigabyte B360M AORUS GAMING 3 או שעדיף לקחת לוח Z370 על מנת להמהיר זכרונות ראם שאקח על מהירות 2400 MHZ? ועד כמה אוכל להמהיר אותם אם בכלל המעבד תומך עד 2666 MHZ? בגדול אני שובר את הראש איזה מעבד ולוח אם לקחת שיהיה הכי אופטימלי לשימושים שלי? תודה רבה ואם אקח I7 8700 איזה קירור טוב לקנות לו?כי הבנתי שהקירור שבא עם המעבד לא…

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by ihpozan,

שלום לכולם ותודה לעוזרים. מחפש לקנות נייד עד 3500 ש"ח (עדיף פחות) עיקר השימוש הוא אינטרנט ואופיס, אבל אני רוצה שתהיה חווית שימוש חלקה גם עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים. בנוסף משתמש לפעמים בתוכנות כבדות יותר כמו פוטושופ או spss לעיבודים סטטיסטיים. חשוב לי גם שיהיה נוח להסתובב איתו בתיק על בסיס יומיומי. תודה רבה! הערה: יש כאן מחשב ב3500 ש"ח שראיתי (האחרון בדף), אשמח לשמוע עליו האם כדאי. http://academonil.co.il/landing/

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. שלום לכם, כבר תקופה שאני מחפש מחשב נייד בתיקצוב של 2,500ש"ח+/-, והתנקזתי בסופו של דבר לשני דגמים אלו: Lenovo G510: http://www.zol4u.co.il/items/306172 Dell Inspiron 3537: http://www.zol4u.co.il/items/296667 הבעיה, שיש כ"כ הרבה דגמים, ואני זקוק לעזרתכם במה לבחור. דבר ראשון, אפרט קצת את ייעודי המחשב: משימות בסיסיות, כגון: גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, צפייה בסרטים, וטיפה משחקים. לכן, אני מעוניין במחשב עם כ. מסך יחסית מתקדם יותר, כמו הלנובו שמוזכר למעלה. + מעוניין בגודל מסך של 15.6". דבר שני, מה שלא הצלחתי להבין, זה את ההבדל בין סוגי המסכים. מה זה אומר glossy, או matte? או לצורך העיניין, מה ההבדל בין שני המסכים במחשבים שציינתי? אוסיף, שנורא המליצו לי על מחשבי DELL, בגלל האחר…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by tntal1,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 וכן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd של 250 גיגה (אבל צריך עוד אחד של טרה) 16 גיגה ראם(אני לא יודע איזה סוג, אם אפשר הסבר איך לבדוק בשביל תאימות), 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, עדיף שיהיה ידית במארז, לא צריך אורות 7. האם הא…

11. Started by amy3373,

אז באתי להתקין לי אופיס על הנייד החדש, כולי שמחה וטובת לב, ואז גיליתי כי... אין לי קורא דיסקים 8) הייתם צריכים להיות שם כשחיפשתי את המקום להכניס את הדיסק, כולי תמיהה... טוב, אז אני לא רגילה לניידים ולדברים המשונים שלהם. הבנתי שאפשר לקנות כונן חיצוני. חשבתי שאם כבר, כדאי שהוא יהיה גם קורא dvd וצורב. יש המלצות? וכמה זה אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. התקציב נע בין 3000 ל-4000 בלי חריגה, זה המחשב שהרכבתי תגידו לי איך נראה לכם ואם יש מקום לתקן דברים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪973 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע כמות: 1 - מחיר: ₪245 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE X2 RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪917 קשיח למ…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. פרקיי כואבים ובשביל להתרכז בהרצאה כדאי שאסכם את מה שנאמר בה - אז הפתרון הוא כמובן מכשיר הקלדה כזה או אחר. מכונות כתיבה כבר קשה למצוא. אז חשבתי לקנות איזה נטבוק קטן. הייתי בטוח שאוכל למצוא משהו נחמד בפחות מ-1000, אבל כל מה שאני רואה עולה צפונה מ-1400. לא ברור לי למה, עם הפיחות במחירים של מחשבים אין מלא נטבוקים שלפני שנה עלו 1500 והיום אמורים לעלות חצי מזה.. או לפחות איזה שוק יד שנייה. ממה שאני ראיתי, אנשים מוכרים נטבוקים במחיר שהם קנו אותם במקום לחתוך 33-50% מהמחיר... ואז חבר הציע לי רעיון אחר - טאבלט כלשהו עם איזה קייס/מעמד בתוספת מקלדת. הדרישות הן: יכולת הקלדה במעבד תמלילים כלשהו(זה אפילו לא חייב להיות וורד, חשבתי על אופן אופיסים למינהם) טיפ טיפה גלישה בשביל להורי…

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. שלום לכם! אז לגבי התקציב הוא רוצה מחשב ב8 אלף שקל אבל אמרתי לו שלא צריך לקנות מחשב כל כך יקר בניתי לו מחשב כזה: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P67A-UD3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪684 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2256 G.Skill RipJaws 8GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪533 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2125 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Leadtek GeForce GTX5…

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. שלום לכולם, אני זכאי לקנות מספר מוצרים במקום העבודה שלי במחירים מוזלים, והייתי רוצה לבנות את המחשב שלי על בסיסם. מכיוון שאני לא בטוח עד כמה יש תאימות ביניהם וכמה הם מתאימים לצרכים שלי, אני זקוק לעזרתכם, אחרי שאת המחשב הקודם שלי קניתי לפני 4 שנים בעזרתכם הנדיבה, ומאז המחשב משרת אותי נאמנה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כן... משחקי מחשב, תוכנות CAD, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ב) במידה והמחשב מיועד…

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. היי. בהמשך לשרשור שהיה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484657.0 החלטתי בסוף לשדרג את עצמי, ולהשמיש את המחשב הקיים (quad-core intel) לצרכי אינטרנט וסרטים. אני מחפש כרגע מפרט בינוני למשחקים, כאשר יש לי\יהיה כבר: * GTX 460/560 * מארז TT Armor * ספק כוח 650 Seasonic Bronze II התקציב הוא בגובה של 2200-2300. בסריקה בפורום מצאתי מפרטים בתקציב זה, לדוגמה: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪727 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. שלום, אני מעונין לקנות נייד עם מגבלה של 6.5-7K שישמש למגוון ישומים כולל סביבות פיתוח שונות לתכנות (לא למשחקים) הדרישות המינימליות הן: - כרטיס גרפי עצמאי ולא אינטל שצורך מהזכרון ראשי. - 1GB זכרון - Wi-Fi. - מעבד רגיל - לא סלרון. אין חובה ל BlueTooth חשבתי על Dell ו IBM כחברות מוכרות וטובות (גם מנסיון אישי) על איזה דגם אתם ממליצים ולמה כדאי לשים לב, ערכות שבבים דגם מעבד וכולי. מה ההבדלים בין הדגמים השונים למעבדים 735, 740, 760 וכו'

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. שלום, אני מחפש מיני מחשב נייד שיתאים לי בעיקר לקריאת מסמכים וגם תכנות בקטנה כזה. חשוב לי שיהיה קל ככל שניתן ומכאן גם אני מניח שנגזר גודלו. המחיר לא קריטי אבל לא בא לי להוציא מעל 2500-3000 מחשב כזה... (לא אכפת לי לרדת בדרישות של הגודל אבל בעיקר חשוב לי מחשב שלא יהיה מחשב חלש) תודה!

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by HaJ-B,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד עבור קולנוע ביתי, עם דגש על ניגון סרטי 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף ורצוי מאיזור חיפה והקריות. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע…

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-9,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 9,400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,Pycharm וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-AAA החדשים (GTAV, BF1..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך שאקנה - כרגע מכוון ל-2K 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by Naor_S,

אז ככה מאז ומתמיד אני זוכר את הפורום הזה כ- נראה לי הכי טוב שיש ברשת (בישראל) הרבה זמן לא הייתי פה, היום נרשמתי מחדש כי גם הרבה זמן לא התעסקתי בכל ה״קטע״ הזה של המחשבים. קראתי פה כמה כתבות ופוסטים לפני שכתבתי את הנושא הזה. אני ידבר ישר ולעניין - אני רוצה לרכוש מחשב חדש וטוב וחזק שבעיקרון ישמש אותי כמעט ורק למוזיקה. אין לי שמץ של מושג איזה מחשב יש לי אבל יש לי אותן כבר איזה 8 שנים ובכל ה-8 השנים החלפתי רק איזה 4-5 חלקים גג - הוא עלה בזמנו בסביבות ה-6 אלף. נכון שהשדרוגים בעקבות ״בלאי״ עם הזמן עלו כסף. אבל זה לא מפריע בגדול. ואני יודע שהטכנולוגיה היום בכלל עשתה מהפכים ובהרבה הרבה יותר טובה. ככה שבתכלס אם אני קונה היום מחשב חדש ב-1000 ש״ח למרות הכל ולמרות שיש סיכונים והחלקים …

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by chameleon,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 ש"ח, ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי להורים מבוגרים, שימוש בסיסי (אופיס, גלישה וכו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות נמוכה-בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

23. CPU Intel Core i7 920 2.67GHz, 2664 MHz Physical Memory Total 24574 MB NVIDIA GeForce GTX 260 HD 1TB WD תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד מאוד, כל החדשים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, CRYSIS3, AC וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 יקנה חדש בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות מאוד)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. *צריך המלצה בבקשה על מחשב נייד, תגובה מס' 8! היי, אני כבר כמה זמן מתלבט איזה מחשב נייד הכי כדאי לי לקנות. אחרי הרבה זמן של חיפושים ובדיקות, הבחירה הצטמצמה לשני דגמים: Dell Vostro 5470 - i5, 128GB SSD, 8GB RAM Lenovo Yoga 2 Pro - i5, 256GB SSD, 8GB RAM הייתי כמעט סגור לחלוטין על ה- Dell (בגלל אחריות טובה יותר, מחיר זול יותר והבדלים שלא משמעותיים לי מספיק בשביל להשקיע על הלנובו), הבעיה האמיתית כרגע היא הכרטיס רשת של הדל. עשיתי פה חיפושים (וגם בגוגל ונראה כי יש בעיה גולבלית חמורה) בנוגע לדגם ונתקלתי באנשים עם בעיות נורא קשות בכל הנוגע ל-Wi-Fi של הדגם הזה. דבר שמבחינתי הוא קריטי מאוד, אבל לפי הדיונים האחרונים לא הבנתי האם הבעיה תוקנה על ידי דרייבר/ביוס או לא, לכן מאוד אשמח למ…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים