ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אני כבר שבועיים מנסה לבנות מפרט..בלי ציוד היקפי ובלי מסך..בבקשה תעזרו לי...
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה כמה שנים אני מתחדש במחשב חדש, היות וגם החומרי גלם שלי הופכים לכבדים יותר אני צריך מחשב חזק יותר. כיום אני עם הI7 6900K וכרטיס מסך 1080 בדיעבד זה היה מיותר לגמרי לקנות את הK היות ואני לא מתעסק עם OC על כל פנים, אני זקוק למפרט שיחזיק אותי שוב לכמה שנים טובות אני מבין שAMD נותנים פייט לאינטל בכל מה שקשור לרנדורים אשמח אם מישהו ישפוך עוד אור בנושא הזה כי למעשה רנדורים ועבודה שוטפת זה הכי חשוב לי הרכבתי מחשב ואשמח לדעת האם יש מה לשנות, בין אם זה להוזיל או בין אם זה לשפר אני מבין מחברי האתר שאין מה להנעל על M.2 של סמסונג, אם יש משהו טוב יותר במחיר טוב יותר גם אשמח לשמוע, אני לא מקובע על שום חלק. כן חשוב לי שכל החלקים יע…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
החדשות הטובות הם, שאמא שלי מעוניינת לקנות לי מחשב (עוד בתחילת שבוע הבא), בסכום של עד כ 10,000 שקל! החדשות הרעות הם, שאנחנו צריכים למצוא חנות בראשון לציון שמקבלת תשלומים בצ'יקים בבקשה ממכם, אם ידוע לכם על איזושהיא חנות איכותית, שנוכל לרכוש ממנה, זה תיהייה עזרה ענקית מצדכם, מחכה לתגובות ממכם תודה שי.
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי באופיס ודומיו, בעתיד הקרוב המחשב ישמש לפרימייר ואפטר אפקט של אדובי. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא נועד למשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560x1440. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
3 מקשים מהמקלדת של המחשב הנייד שלי נתלשו ונשברו. איפה אפשר לקנות חדשים? מדובר על המחשב Vostro A860 (לא חייב בעברית).
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות את המחשב הזה מחנות מחשבים אמינה ליד הבית במחיר 5500 ש"ח כולל אחריות 3 שנים vip איסוף והחזרה מבית הלקוח כולל מתנה עכבר ותיק מפרט: https://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SWLXBTA02011 יש לי כמה שאלות: 1. זה המעבד שלו, איך הוא? http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52219 2. האם החברה הזו אמינה Packard Bell היא לא כל כך מוכרת בשנים האחרונות לפחות לי? מישהו היתנסה איתה? 3. האם בתקציב עד 5.5k יש מחשב עדיף או יותר טוב? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אלוהה! אני מתכוון לקנות נייד חדש החודש ויש לי התלבטות קשה בין DELL ל LENOVO... קודם כל קצת רקע: * מטרות המחשב - ע ב ו ד ה. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - כמה שיותר נמוך. אם אפשר להגיע לפחות מ2.5 קילו במסגרת התקציב אז מעולה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI, USB3, ESATA * בלוטות? - לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 מספיק, עובד עם כוננים חיצוניים * כונן CD/DVD? צורב? - צורב * כונן Bluray?- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אז ככה.. אני מחפש מחשב עם מסך מט (לא מבריק). פשוט כיף לעבוד מול מסך כזה. לכן סדרת VOSTRO של DELL היא אופצייה מעולה. איזה מחשבים מקבי…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שיצא כבר ושייצא בהמשך. לדוגמא: GTA V, Battlefield, Crysis, The Witcher, וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מאמין ש-1980x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאו…
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב נייד, יחסית קטן (עד 14'') שהתצוגת מסך שלו תהיה טובה לתמונות. (קיבלתי פירוט על התצוגה שאני יודעת שאני צריכה: לפחות 90% srgb, משמע לפחות 90% מהצבעים של תקן לוגי srgb דלתא 4.5 ומטה - זה סטיית צבע בעצם מצב אופטימלי זה דלתא 1 משמע המסך מסוגל להפריד צבעים בקפיצת מדרגה אחת בלבד. בהירות 280 ומעלה וחשוב חשוב חשוב אחידות של בהירות, תאורה לא אחידה גורמת לסטיות צבע.) אשמח להמלצות על מחשבים, ואם אני לא בתקציב או שיש לי בקשה שהיא לא הגיונית אשמח לפירוט והצעות חלופיות
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב DV6TQE של HP (יש עכשיו מבצע של 33% הנחה באתר שלהם) יש אופציה של 15.6-diagonal HD BrightView LED-backlit Display (1366x768) 15.6-diagonal Full HD Anti-glare LED-backlit Display (1920 x 1080) התוספת היא של 150$(100 אחרי ההנחה) יש כרטיס מסך GT 650M שמסוגל לנצל את הרזולוציה הגבוהה בכיף. שווה או לא שווה להוסיף את ה400 שקל האלה? :s05: אני חייב תשובה במהרה כדי לנצל את המבצע... בפורום של NOTEBOOKREWIEW ראיתי כאלה שממש היו נגד הרזולוציה הנמוכה. הנה הלינק לדגם: http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Laptops/HP-Pavilion/A3F49AV;pgid=ZVhwCRA0nCZSRpIp_c5US7fi000047dkpAEk;sid=lMioTsJJzsKZTI36R7gCxhpGoNRtG_ZVUZ2FQhHWnhMl5XjaVn6tuh2B?HP-Pavilion…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, בגדול אני לא איזה מבין גדול, ביקשתי מגוגל המלצה למפרט מחשב, וזה מה שיצא. המחשב ישמש לעבודה עם תוכנות תלת. צריך כרטיס מסך מפלצת בשביל GPU RENDERING. רציתי לדעת בגזרת המעבד, האם שווה להוסיף עוד כסף ולקחת i9? https://www.tms.co.il/77919
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מבקש לדעת מה הוא זמן האספקה של מערכות מחשב בהזמנה מחנויות האון ליין, כמו TMS , פלומטר STARTPC וכו', או במילים אחרות, האם זמני האספקה התארכו בגלל "משבר" הקורונה, או יש מחסור בחלקים מסויימים בפועל בחנויות. @plonter @Kirill-TMS וכל מי שיכול ורוצה לעדכן. בתודה מראש !
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. אני מחפש מחשב נייח לבית בשביל סבא שלי. הוא משתמש כרגע במחשב שלי שהוא בן עשר שנים בערך והמחשב התחיל לעשות בעיות (כן גם לכאלה זה קורה). אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שיותר. סתם זרקתי סכום מקסימלי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ,אינטרנט,משחקי דסקטופ. לא צריך משהו מיוחד-רק שיעבוד נורמאלי. מדובר באדם מבוגר שלא דורש הרבה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי …
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה אין לי עיניים גדולות ואני פשוט סקרן האם יש טעם לנסות בכלל למכור? ובכמה בערך? זה המפרט ברשותי כ3 שנים. נראה בסדר, מקלדת עומדת קצת רופף בפינות. מעבר לזה- עובד תקין. (חוץ מדרייבר לא תואם לווינדוס 8 לכרטיס מסך. זניח בהנחה שנמכר עם ווינדוס 7) http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=286121&SRCCODE=LINKSHARE&cm_mmc_o=-ddCjC1bELltzywCjC-d2CjCdwwp&AffiliateID=tjoUBFBsLaI-mSw1reWTWLeLgpxNDdmM5Q
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש הצעה למחשב הכי חזק שיש היום תקציב לא מוגבל, מעוניין לעשות שימוש בתוכנות עריכה של תמונות תלת מימד כדוגמאת: כל תוכנות הADOBE למיניהן, כל תוכנות הAUTODESK למיניהן, MAYA, ועוד... חשוב לי שתהיה למחשב בארץ שירות אחריות ברמה גבוהה, ושמשקל המחשב יהיה קל עד כמה שניתן תודה
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט שהעיקר שלו הוא גיימינג, כמובן שאני גם אשתמש בו לסרטים, אינטרנט ומוזיקה אבל בשביל זה לא צריך שום דבר מיוחד אני מניח. אני מאוד מעוניין בכרטיס מסך טוב אפילו על חשבון המעבד וחשבתי בכיוון של ה-Radeon 5870 ומעבד i5. אני לא מעוניין ב-OC, חשוב לי שיהיה קירור טוב כי החדר שלי נוטה להיות מאוד חם בקיץ ומאוד מאובק. תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן הרכבתי מפרט שישמש לעבודה משרדית בעיקר, אבל יריץ גם משחקים מידי פעם. AMD ATHLON XP 2000 + FAN651 Gigabyte GA-7VAX KT 400509 IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR1,532 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version555 Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB566 Samsung DDR 256MB 2700/333mhz488 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black426 Logitech Crodless Desktop iTouch484 Lite on x 52 OEM black140 TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44135 מה דעתכם? תודה.
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, האם כזה כבל: http://www.ebay.co.uk/itm/1-8m-GOLD-HDMI-to-SVGA-VGA-MALE-CABLE-FOR-XBOX-HDTV-PS3-/111068187660?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19dc2e0c0c יעבוד ? תודה!
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חבר שלי החליט לקנות מחשב לעריכה גרפית , עריכת סרטים וצפיה בהם ומדי פעם משחקים . לא מתוכנן אוברקלוק ,חובה שיהיה מסך דק וכרטיס קול לא מובנה שתומך ב 5.1 . כמו כן דרוש כרטיס מסך שיהיה לו tv out התקציב כאמור הוא עד 6500 . לא צריך ציוד היקפי רק מסך ומחשב .בנוסף,דרוש גם צורב דיוידי שיתמוך בכל הפורמטים. חובה שבקדמת המארז יהיו לפחות 2 כניסות יואסבי. תודה מראש.
-
- 55 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד בתקציב 2500-3000 שח (חריגה עד 200 שח בערך). שימושים עבודות לימודים- אופיס ,אינטרנט וסרטים . גודל מסך 15.6 דיסק קשיח ssd רזולוציה 1920*1080 זיכרון לפחות 8 גיגה מעבד דור 8 עדיפות ל i5 8250u מצאתי 2 דגמים רלוונטיים דל Dell Inspiron 15 3000 3576-82508G25ABFW https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=978790 לנובו Lenovo ThinkPad E580 20KS0065IV https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=979619 1.המחיר זהה עם הרחבת האחריות בלנובו. 2.בדל מקבל גם ווינדוס אך יכול גם להתקין לבד. 3. בדל מקבל גם כרטיס מסך אך לא יודע מה האיכות שלו ועל מה ישפיע…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 חריגה מינימלית עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים\סדרות HD\4K, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן חיצוני (יש 2 של 3TB) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לעסק לעבודה עם תוכנות שרטוט כבדות 1. מה התקציב המקסימלי - 6000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית ותוכנות שרטוט כבדות: SolidWorks ו- SolidCam לעסק. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - כן, כולל מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב- לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - לא חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה - כן, מערכת הפעלה+הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? - איזור המרכז, עדיף באיזור פתח תקווה-כפר סבא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה - יציאת COM 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך - לא 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון - כן
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מודה מראש לכל מי שמון לעזור אם הדרישות שלי הן לא ראליסטיות בצורה מוגזמת אז אשמח שמישהו יסביר לי איפה אני צריך להתפשר כי אני לא מאוד מבין בשוק המחשבים בתקופה האחרונה.
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מבקשת המלצה למחשב נייד המותאם לעבודה באוטוקד.
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
עלה 4000 אלף בוואלה שופס 24 תשלומים אחריות 3 שנים של דל לפני זה היה לי SL400 אין מה להשוות דל לא רואה את לנובו ברמת מחירים הזאת קודם כל איכות הבניה מעולה, חלקו הקדמי ממתכת, המקלדת לא נלחצת פנימה כמו בלנובו, מקלדת מלאה כוללת מספרים בצד מחשב דק יחסית מסך מעולה כל היציאות הדרושות נמצאות בצד המחשב נוח מאוד לחבר דברים מסך 15.6 רחב ונוח מאוד דרייברים מעולים לא כמו בלנובו שמכבידים על המחשב הכל עולה זריז הבעסה זה רק בטאץ פד אני לא מבין למה עוד לא הצליחו להמציא טאץ פד נוח קניתי בצבע אדום מהמם [br]פורסם בתאריך: 12.02.2010 בשעה 19:52:59 ואינטל שיחקו אותה עם הפלטפורמה החדשהציון 6.3 למעבד ו4.3 לכרטיס מסך בוינדוס 7
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-