עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל. שימושי המחשב הם בעיקר אינטרנט, הורדת סרטים (חשבתי על לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות את הסרטים שאני מוריד), אבל גם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה. מסך יש לי. מוכן להשקיע עד 5000 שח. מכיוון שאיני מתמצא כל כך בנושא, אשמח לקבל הצעות. תודה מראש

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V, Watch dogs -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המסך שלי הוא 21.5 היינץ מתוכנן קניית עוד מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. יש לי מחשב נייד של DELL שנקנה בארה"ב המקלדת לא עובדת אלא רק נותנת אפשרות להחליף מעברית לאנגלית אני בדיוק באמצע פירמוט ואני צריך להכניס שם משתמש כדי להתקדם בהתקנה ולא ניתן להלקיד שום דבר חוץ מלעבור מעברית לאנגלית ולהיפך הדגם של המחשב הוא 1545 מוזר... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש ובניתי מפרט, עכשיו אני הייתי רוצה שתגידו לי איך הוא ומה יש לשפר, רציתי לשים את הספק SS-550 אבל אין לSKYPC אותו אז שמתי ספק של FSP שאני לא מכיר אותו, המחשב הולך לשמש לגיימינג, אינטרנט, מוזיקה, OFICE מדי פעם וכל הדברים הרגילים של המחשב, אני הולך לשחק על מסך 23 אינטש ועל רזולוציה 1920X1080, לא שמתי יותר מ640 ג'יגה כי יש לי עכשיו כונן 500 ג'יגה מצוין, ST3500320AS, עכשיו אני רוצה לשאול אותכם האם המחשב שהרכבתי טוב ויריץ לי את כל המחשקים על ההגדרות הכי גבוהות, במידה ויש לכם מפרט חדש להציע אני ישמח שתביאו לי, איך הלוח ששמתי לעומת הלוח GA-P55-US3L?, מה היתרונות של GA-P55-US3L?, אני אישית מעדיף את הלוח ששמתי כי יש לו 10 חיבורי USB, חיבור…

• 45 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by idanarieli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA,NEED FOR SPEED -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6…

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by mysto,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות שמתחברות לדטהבייס של SQL(דורשות יחסית הרבה זיכרון וCPU) , עבודה של מספר רב של תוכנות במקביל , תכני HD , וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440. יתחברו אל המחשב 3 מסכים במקביל ,DELL 2713HM , DELL U2412m, ומס…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by st379,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשר עד 4000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. שלום לכולם, מעוניינת לרכוש מחשב חדש (אין צורך במסך + צורב + שאר אביזרים). שימוש: גלישה מהירה, מעבד טוב - שניתן להריץ בו תוכנות חזקות כמו פטושופ וכדומה בו זמנית (שלי כל הזמן נתקע). + מערכת הפעלה windows 10. הדגש: מעבד טוב, מהיר וחזק. רצוי, בעידן של היום כרטיס מסך סבבה לצפייה בנטפליקס (לא למשחקים). כמו כן, אשמח למפרטים של מחשב מיני או קטן יותר שלא תופס מקום כמו קופסת ה PC של פעם. תקציב עד 3000 - רצוי פחות :) תודה מראש, דנה

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. היי המחשב שלי כבר קצת זקן וצריך לעבור שדרוג לדעתי. המפרט הנוכחי שלי הוא זה: מעבד core i5 750 - 1156 lga לוח אם gigabyte p55m-ud2 זכרונות 4 סטיקים של 2g gskill ddr3 כרטיס מסך geforce gtx 970 4g ספק כח סיסוניק 500w ss-12II כונן ssd 250g evo850 samsung ועוד שני כוננים אחד של 720g ואחד 1t המחשב מחובר לטלויזיה 50'' 4k של סמסונג ברזולוציה 3840x2160. ציוד היקפי אני לא צריך. הייתי מעוניין לדעת מה אפשר להשאיר ומה כדאי לשדרג. התקציב הוא בסביבות ה3000 שח. אם צריך לחרוג טיפה אפשר לכיוון ה3.5k. אני בעיקר משחק פיפא ומשחקים בסגנון call of duty וחשוב לי שיעבדו חלק על הגדרות גהוהות. עד עכשיו הייתי עם מאווררים מאוד…

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. פה בארץ רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לסטודנט. הולך ללמוד מדעי המדינה באוניברסיטת בר אילן אז כנראה שלכתוב הרבה. רוצה 12, 13 אינצ' גג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט, לא סובל מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. תקציב: 12 אלף ¤(אפשרות של גלישה מהתקציב עד 500 ¤) + 2500 ¤ לרמקולים (אני חשבתי על ה Z5500) שימושים: שימוש שוטף( גלישה וכאלה) + מוזיקה(לרוב היפ-הופ וראפ מאוד מאוד חשוב המוזיקה) + משחקים (חלק משחקים קלים וחלק כבדים) הכי חשוב שאני אוכל להפעיל כמה דברים באותו זמן כמו למשל לצרוב דיסק ולשמוע מוזיקה לחלץ קובץ מהוינראר ולגלוש באותו זמן בלי שהמחשב יתקע) דרישות: -מחשב שקט שקט -שכל החלקים של הקופסא לפחות יהיו מאותו חנות (כדי שלא אאבד את האחריות) ושהחנות עצמה תהיה אמינה מקצועית ומומלץ בצפון - שלא תתעצבנו שאני אשאל שאלות דביליות -לכתוב מאיזה חנות המפרט הערות: -לא צריך עכבר(יש לי G5) צריך מקלדת ופאד לעכבר אבל אני לא בטוח שזה יתרום משהו לדיוק של ה G5 -צריך מסך למחשב 19" (חשבתי על 20 …

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. CPU: Core i7 930, s1366 8MB Tray CPU Cooler: COOLER MASTER Hyper 212 Plus Intel Core i5 & Intel Core i7 compatible OR MUGEN2 SCMG2100 Mother Board: Gigabyte GA-X58A-UD5 RAM: Corsair 6Gb Kit (2GX3) CMT6GX3M3A2000C8 CL-8-8-8-24 GT Hard Drive 1 OS: OCZ SATA 2.5" MLC SSD OCZSSD2-1VTX60G Hard Drive 2 DATA: 2 x WD Caviar Black 2TB, SATA 6 Gb/s, 64 MB Cache, 7200 RPM in RAID 0 Graphic Card: Sapphire HD 5870 Vapor-X OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E CDROM: Dvdrw NEC sata x24 CASE: Antec 300 Gaming case POWER Supplier: Antec Earthwatts 750W Screen: LG W2486L-LED שלום טוב אז כרגע זה המפרט לגבי המסך אני עדיין לא סגור ואשמח לקבל המלצות למסך 23,24 LED . השימוש במחשב יהיה לצו…

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. מחיפוש זריז בזאפ לפי "גודל 13 אינץ', עד 1 קילו" עושה רושם שהמקבוק פרו הוא האופציה היחידה שחזרה בתוצאות החיפוש... אם אני יורד ל-12.5" אז יש את היוגה של לנובו, אבל לא בא לי לרדת לשם. (וב-12" יש רק את המקבוק הרגיל) יש בימינו לפטופ שיוכל להתחרות במקבוקים ברמה הזאת של משקל עד 1 ק"ג, או שהאולטרבוקים עדיין לא הגיעו לשם? אני מחפש משהו בסביבות גודל 13.3", כמה שיותר דק ובמשקל בסביבות ה-1 ק"ג. אני מבין שאין לי ברירה אלא לגרד את איזור ה-1.2 ק"ג - 1.3 ק"ג..... שאר הנתונים הטכניים סטנדרטיים... אין דרישה יוצאת דופן. יש עדיפות למסך מגע. יש המלצות?

14. שלום חבר'ה אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. התקציב שלי הוא 7000-8000 למארז ומה שבתוכו. מסך אשתמש ב-24 אינץ שיש לי , ציוד הקפי גם יש לי כבר אז לא צריך. Windows ו office מקוריים שיבואו עם המחשב גם חשוב. השימושים של המחשב יהיו משחקים קצת סרטים אינטרנט וזהו אין בקשות יותר מידי מיוחדות כי אני לא מבין בזה ?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by ymds,

שלום לכולם, אני ממש ממש מתקשה להחליט איזה מחשב לקנות. הדרישות: קל - עד 2 ק"ג-(עדיפות לפחות) מסך מאט Anti glare - רצוי מאוד!!! (באין ברירה אתפשר על Gloss ואקנה מדבקה נגד השתקפויות...) 11.6-13.3" יכול לסחוב flash ו-Visual studio. רצוי ומומלץ שיימכר ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל עלויות. תקציב- עדיפות לעד 3500 ש"ח. אהיה מוכנה לקנות ב-5000 אם המחשב יהיה שווה את זה. זמן סוללה ממושך יחסית (3-4 שעות ומעלה יהיה נחמד). רזולוציה של 1366*768 היא בהחלט יתרון בהתחלה חשבתי על ה-Vostro 3300 של Dell אך משיטוט בפורום נוכחתי שהוא לא מומלץ. האם יש דגמים מומלצים שמתאימים לתיאור הנ"ל? אודה מאוד לעזרתכם.. ממה שחקרתי הדגמים המובילים לקנייה הם: Acer Aspire Timeline X AS3820T-5246 ‎Lenovo IdeaPad Z3…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,6 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1080 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total IC7(875PE),DDR128b,H-Threding 700 1 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingston 290 2 580 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 970 1 970 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 480 1 480 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 1 50 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 200 1 200 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 180 1 180 Total price + system assemly 4430 ¤ אני צריך את נמחשב בעי…

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by Avishay.a,

היי, אני מחפש לפטופ חזק מאוד, לא מוגבל תקציב, יש לי מספר דרישות עקרוניות שמקשות עלי למצוא את הנדרש. דרישות: עריכה: תודה ל-LOMPY על ההערה. מעבד: i7 HQ 6th Generation מעבד i7 7th Generation - הדור החדש ביותר זכרון: 16GB DDR4 - הדגש הוא על DDR4 כרטיס מסך נפרד ולא אינטגרלי עם המעבד של אינטל כונן SSD לפחות 256GB עדיפות ליותר. גודל מסך: עדיפות ל-15 אינץ', מוכן להתפשר על 17 אינץ' בלית ברירה. קניה בארה"ב. חיפשתי הרבה ברשת ולא מצאתי אף מחשב נייד שעונה לדרישות. יכול להיות שזה קשור לעובדה שהמעבד הזה יצא לא מזמן לשוק. אולי אתפשר על פחות זכרון ועל SSD בהנחה שקל לשדרג את הרכיבים הללו. עד כמה זה אמור להיות פשוט והאם כדאי לקנות מחשב חדש לגמרי ולשדר…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. יש לי כבר מפרט רק חסרים כמה פרטים שאשמח שתעזרו לי בהם(: המפרט יהיה למטה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 וכן אפשר לחרוג אבל אני לא חושב שצריך כי יש לי מסך 60 הרץ= 60 fps במקסימום אז אני לא חושב שהתקציב צריך לעבור אתזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, צפייה בסרטונים אולי גם עריכה אבל בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמובן עדיפות לכמה שיותר שקט מ1-10 שבע עד שמונ…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. עסק חדש שאני מנסה זה לעשות סרטי סיום בבתי ספר תכונים ולצרוב את זה לCD ולחלק לילדים שסיימו מה שאני רוצה לעשות זה לבנות מחשב PC ולשים בו משהו כמו 10 - 5 מורבים [תלוי כמה יכנסו] תנו לי מפרט בבקשה והסבר איך אני מחבר מעל 5 צורבים במחשב ועל איזה צורב תמליצו לי [במחיר סביר ושיעמוד בהרבה צריבות} איזה מארז צריך וכמה הוא עולה ועל איזה מעבד ולוח אם ללכת ועם איזה תוכנה להשתמש תודה

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by jonr,

היי, פעם הייתי חזק בחומרה (הייתי מתעסק עם תוכנות כבדות -מפוטושופ ועריכת תמונות עד מאיה ורינדור, וכן משחקים) יש לי מערכת מחשב ישנה (לפני כעשור, קצת פחות אולי) אך כשנקנתה הייתה מאוד חזקה ולדעתי יש לי בעיה בכ. מסך\לוח אם פחות משנה כי הגיע הזמן לשדרג ולכן אאלץ להחליפם בכל מקרה (כולל מעבד כמובן) אני עדיין צריך לבדוק מה בידיוק יש לי שם שאוכל להציל(ויש טעם) בטוח שהמארז ישאר (לא זוכר את הדגם אך הוא גדול ואני מניח שייתמוך בכל כרטיסי המסך (מודולארי אם אני זוכר נכון) אולי הזיכרון (לא זוכר מה יש שם) ואני מניח שלא יזיק לשמור את הכוננים. הספק צריך להיות במצב טוב אך לא בטוח אם 500-600W ושאלה: הקירור של המעבד והכ. מסך אפשר לשמור ? (אני דיי בטוח שהם היו מהטובים ביותר, אבל מה לגבי …

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by rubus,

שלום לכולם, לפני כשבוע פרסמתי בקשה לעזרה עם מפרט לPhotoshop. הקדמה: מצטער מראש על החפירה, ועל כל עלבון שהמפרט הזה מהווה להיגיון הפשוט. לצערי טעיתי במידות הנחוצות למארז המחשב וחשבתי שיש צורך במארז מסוג mini-itx. הבנתי עכשיו כי בעצם הגובה של המארז לא ממש חשוב, אלא הרוחב - הוא צריך להיות כמה שיותר דק. לאחר חיפושים מצאתי את שהמארז Silverstone Percision PS08 הוא המתאים ביותר - זאת משום שהוא הכי דק (16.8 ס"מ) שעדין יכול להכיל כרטיס מסך בארוך מלא, כמה כוננים וכו'. זה משנה הכל מפני שהוא מסוג mATX וזה נותן לי יותר אפשרויות. מכיוון המארז הוא זול ויחסית מאוורר, אני מניח שהוא יהיה די רועש. לכן השקעתי מעט יותר איפה שיכולתי על מנת להקטין את הרעש מהרכיבים. אשמח לעצות בנושא. רציתי לקבל …

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by nargsi,

אהלן, מועדים לשמחה 🙂 מתחיל ללמוד משפטים בקרוב וזקוק למחשב אמין ונוח הדרישות העיקריות שלי הן מפרט יחסית חזק - השימוש העיקרי יהיה בקריאה ובתוכנות עיבוד תמלילים. עם זאת, בראיה ארוכת טווח רוצה מחשב שיחזיק לאורך זמן. במיוחד אם ארצה לאחר שנה או שנתיים לשלב תואר נוסף - מנהל עסקים, כלכלה, הנדסה בתחומים שונים. מינימום - מסך 15׳ זיכרון ssd - חובה לא כבד מדי ובעובי דק. אחריות - שלוש שנים. גם אם צריך לשלם על הארכה. לצערי, שמעתי שיש בעיות תאימות עם מחשבי אפל ותוכנות של האוניברסיטה (אם טועה - אנא תקנו אותי) ועל כן ירדתי מהרעיון. כבר שנים לא בעניינים ואיבדתי הבנה בתחום, אך ראיתי את מחשבי הזנבוק של אסוס (כיום יש לי …

23. Started by asafmanor,

אני מתלבט אם לקנות מחשב חדש. המערכת הנוכחית שלי נמצאת במפרט. המחשב שאני מתכוון לקנות הוא: (אני מרכיב אותו) מעבד AMD Athlon XP 1700+ 1.47Ghz לוח אם לא ידוע של gigabyte תומך ddr (המליצו לי עליו) ספק 300w cdrom x50 כונן תקליטורים Pine ESS modem 56k כרטיס רשת מובנה על לוח האם. 128mb ddr המסך, הרמקולים, וכרטיס המסך נשארים אצלי. מארז midi tower 20gb hdd האם כדאי לי לשפר משהו? להוסיף עוד זכרון (רק אם זה הכרחי)? לקנות קירור או כל דבר אחר? (מעדיף שהשיפורים יעלו כמה שפחות כסף, בהתחשב בתקציבי הדל) מצטער על חוסר המידע בפריטים, אולי אני אשיג עוד בקרוב. והשאלה העיקרית: האם זה יעלה לי את הfps בgta3 ברמה דראסטית ממצבי הנמוך (20-)? תודה לכל העונים!

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. היי לכולם, אני עוד כ3 חודשים מסיימת את לימודיי בעיצוב גרפי, מתכננת להפוך את זה למקצוע צדדי להכנסה נוספת עד שאצבור ניסיון וידע רב יותר. מעוניינת לקנות מחשב שיחזיק לי לזמן רב ויכיל את כל המבוקש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר 3. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 4. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר + אופיס ואינטרנט 5. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ,אינדיזיין, אנימייט- …

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. חוו בבקשה דעתכם על המפרט הבא: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, 1394, USB 2) Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory X2 ATI Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM DVD-ROM Liteon 16*48 Retail Mitsuni floppy 1.44 Genius KB-10X PS2 Eng/Heb Keyboard + Pad Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case אם יש הצעות לשינויים/שיפורים, בבקשה לנמק. כמו כן אשמח להצעות עבור מסכים בסביבות אלף ש"ח. (חשבתי על 17" MAG 770FD Flat Trinitron Monitor IIYAMA 17'VISION MASTER PRO …

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.