עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dcaspi,

אהלן חבר'ה, אני מקווה שזה הפורום נכון לשאול את זה (לא מצאתי ב-HWZone אחד מתאים יותר..) בכל מקרה, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם דרישות המינימום הבאות - מעבד 1GHz (פנטיום 4 או AMD) זכרון - 256MB 20GB שטח וכמובן, סי.די.רום, יו.אס.בי (עדיף 2 יציאות), כרטיס רשת וכו' עכשיו ככה, אין לי בעיה לקנות מחשב משומש, וכמובן שללא מערכת הפעלה ובלי כלום, אין לי בעיה לפרמט בעצמי. עכשיו השאלה היא, האם ניתן להשיג מחשב שכזה במחיר של 3,000 ש"ח, -+? תודה רבה, דן.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  2. Started by DXT,

שלום לכולם, לאחרונה אני משחק באפשרות של לשדרג את המחשב הקיים שלי. ועלה לי רעיון, שבמקום ללכת על הדרך הרגילה והמשעממת עם מארז מידי שתופס לי את כל המקום מתחת לשולחן וסתם גדול ללא צורך, אני אקנה מארז SFF, כמו ה- NSK1380, אשים בו לוח mATX, ויאללה בלאגן. שימו לב שאני מתכנן לשים של 640GB HD, וכרטיס קול ASUS D1 ועכשיו השאלה היא מה לגבי מעבד וכרטיס מסך? אני מעוניין בעקרון E7300 עם 9800GT (ללא OC), אך השאלה היא האם לא יווצרו פה בעיות התחחמות? מה דעתכם? 1. מה התקציב? בערך 3000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים (אבל לא חובה ברזולוציה הכי גבוהה, אין לי בעיה להוריד רזולוציה ו/או רמת פירוט), אופיס, תכנות, סרטים.. השטויות הרגילות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ס…

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by OutRaGe,

היי המפרט: AMD Phenom II X4 810 Gigabyte ma770t-ud3p Kingston 2x2GB DDR3 1066Mhz Club 3D HD 5750 1GB Western Digital 640GB צורב DVD מארז וספק גנריים מארז עם מאוורר אחד בחזית ואחד מאחור הספק עם מאוורר גדול בחלק התחתון שלו גם תורם לסירקולציה כמה אפשר להוציא על מחשב כזה ? תודה מראש ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  4. שלום * מטרות המחשב? צפייה בסרטים דרך חיבור קבל לטלוויזיה .משחקים כבדים יכולת להריץ משחקים חזקים כיוון זה תקציב מספק ליכולות כאלה * גודל המסך?רצוי 17" אך אם זה משמעות לבחירה אין לי בעיה קצת פחות * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא מבין בזה מעדיף שיהיה זמן ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?500-1T * כונן CD/DVD? שיהיה כונן DVD * כונן Bluray?לא חובה בלי אפשרות חריגה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by matonia,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות בשבועות הקרובים מחשב חדש. רציתי לשאול כמה שאלות. תראו את ההצעה שקיבלתי תגידו אם זה שווה: מעבד - 3000 64 AMD זכרון - 512 לוח אם - ABIT MAX 3 כרטיס מסך - ATI 9200 128. אני לא מכיר את הכרטיס הזה. הוא יותר טוב מג'יפורס fx 5002? דיסק קשיח - W.D HDD GIGA 80 סידירום - CDROM 52 צורב סוני - CDR-W 52+32+52 כונן דיסקטים - 144 מארז 3\45 כל זה במחיר של 3870 שקל. אתם יכולים להגיד לי כמה זה צריך לעלות?. דרך אגב אני מעדיף שתתנו לי מפרט של מחשב מקצועי יותר ומה שאתם הייתם לוקחים, כאילו אתם מרכיבים לי מחשב ותגידו לי כמה זה צריך לעלות שאני יגיד לו אני רוצה את זה!. תודה לכולם וערב טוב!

• 15 תגובות
    • 982 צפיות
  6. שלום, אני מחפש המלצות למחשב חזק למשחקים, המחיר בין 6000 ל 7000 שקל (כמובן שאפשר להתגמש על 200 שקל לכאן או לשם) אני צריך מחשב שיריץ בעיקר משחקים כבדים אבל ישמש מדי פעם גם לפיתוח והרצת DB. לא מתכוון לבצע אובקלוקינג ולא צריך ציוד הקפי. כרגע אני צריך מפרט שכולל : מעבד לוח אם זכרונות - 8GB כרטיס מסך חזק הארד דיסק של 1TB לפחות מארז ספק איכותי והכי חשוב קירור טוב, 2 המחשבים האחרונים שלי מתו כתוצאה מעודף חום אה וכמובן מסך, נראה לי 21-23" איכותי למשחקים, לסרטים ןלשעות עבודה רבות מול המחשב (נראה לי באיזור ה 1500 ש"ח למסך ו 5500 ש"ח לשאר החלקים) בונוס טוב יהיה כמובן אם המחשב יהיה שקט מאחר והוא כנראה יעבוד הרבה לילות את המחשב אני מתכנן לקנות בעוד שבוע בערך וקראתי כאן שיוצאים בקרוב…

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  7. Started by etbk,

שלום לכולם אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש למשחקים בעיקר. החלקים שכבר יש לי: מסך 22" Samaong t220p DDR2 corsair xms2 2x2G 800mhz HD 1t WD caviar black PSU hec 425w אני מתכוון לקנות כ.מסך 4890 מארז עדין אין - מחפש משהו מהסוג הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4693 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5317 אני מתלבט איזו מערכת לבנות AMD או INTEL (לוחM ןמעבד) + קירור חשוב: טמפ' נמוכה,שקטה וכמובן שתתן את התמורה המלאה לכספי. תקציב ללוח+מעבד -1000.

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by Tomer Peretz,

שלום רב לפני כשבוע רכשתי מחשב מדגם asus v451lb ca100h . נתקלתי בתופעה מוזרה שלפעמים המאווררים מתחילים להאיץ את פעולתם ועושים רעש גם כשמחשב במנוחה.. האם זה תקין..?

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  9. Started by Erez Mor,

מחפש מחשב נייד ללימודים, חשוב שהיה נוח ויוכל להריץ CUBASE אפשר גם יד שניה תקציב - 4000, אם אפשר פחות נהדר

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  10. Started by dex954,

שלום, אני צריך מחשב לצרכי גרפיקה, ניגשתי לחנות בעיר מגוריי וקיבלתי את ההצעה שהייתי שמח לשמוע מה יש לכם לומר בנושא (קודם כל הסטיקי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גרפיות ושימוש יומומים במחשב, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש הוא עבור גרפקאית (אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, סולידוורקס, אוטורקאד) - הרבה תוכנות רצות במקביל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מחשב חדש וראיתי מישהו מוכר מחשב עם מפרט כזה שזה דיי קולע למה שאני רוצה, כמה הייתם מוכנים לשלם על מפרט כזה? LIAN LI PC-P80 Black Corsair HX 850W Active Core i7 920, 2.66GHz, CoolerMaster V8 CPU EVGA 760 Classified OCZ DDR3 12800 6GB Gigabyte GeForce GTX 295 2GB 150GB VelociRaptor 1tb wd

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  12. אני מחפש לקנות מחשב חדש (כבר 3 שנים אני עם נייד של HP שמקרטע לי והחלטתי לקנות גם נייח שיהיה למשחקים בין היתר). התקציב נע בסביבות ה-3500 ש"ח (לא כולל מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש נחוץ אז עד 200-300 גג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר אבל גם לכל השאר, סרטים ועבודה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, MW3, ועוד.. …

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  13. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עיצוב ובניית אתרים (Notepad () ותוכנות בסגנון Dreamweaver בשביל הקוד, ו-Photoshop, Illustrator, InDesign (בגרסת CS4) וכד' לשם עריכת הגרפיקה עצמה. לא אכפת לי מכרטיס המסך, אני ממש לא מתכוון לשחק על המחשב הזה והוא יהיה בעיקר בשימוש בזמן העבודה. כנראה שאצפה גם בסרטים עליו. (FHD) * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית) * גודל המסך? 15", אפשר גם יותר אם זה בכלל נכנס בתקציב. הדגש הוא יותר על עבודה מאשר ניידות. * משקל רצוי? לא רלוונטי ממש, הוא יכול להיות יחסית כבד, אני מתכוון לקחת אותו עם תיק גב. אבל לא להגזים כמובן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות נשמע לי כמו זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) א…

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  14. Started by GRiM,

יש לי הזדמנות לרכוש מחשב מסוג AMD Mobile Athlon XP 3000 Plus במחיר של פחות מ-5K, זהו המפרט: מפרט טכני AMILO-A 1094: - מעבד Mobile AMD Athlon XP 3000+ - זיכרון DDR 512MB הרחבה עד 1GB soDIMM - מסך XGA 1024x768 15" - דיסק קשיח 40GB - כונן צורב DVDRW - כרטיס מסך SIS M760 זיכרון עד 128MB - יציאת טלוויזיה S-Video - כרטיס רשת 10/100 ומודם מובנה - קורא כרטיסי זיכרון פלש SD/MS/MMC/MSPRO מובנה - 3 יציאות USB2.0 מובנות - יציאה דיגיטאלית IEEE-1394 FireWire - סוללת (4400 mAH) Li-Ion מחזיקה כשעתיים בהתאם לשימוש - משקל 2.75Kg - מערכת הפעלה Windows XP Home Enabled - תוכנה Microsoft Woks 7 - אחריות לשנה במעבדות Fujitsu Siemens מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  15. עם שנתיים אחריות בינלאומית INTEL CORE 2 DUO @ 2.33GHZ 2 ג'יגה זיכרון 667 DDR2 512MB Nvidia 7950 GTX Display Adapter 17.1" TFT with XBRITE TECHNOLOGY הארד דיסק של 100 ג'יגה 7200 כונן Blue Ray DVD RW+/- מה נראה לכם?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  16. מה קורה? המון אנשים המליצו לי על הפורום הזה ואמרו שפה יעזרו לי באופן מקצועי אז ככה: - מטרות המחשב: כמו שכתבתי המחשב מיועד ללימודים בעיקר אז office. חשוב לי מאוד שהוא יהיה מהיר וישרת אותי ל 4 שנים לפחות. הדרישות הכי גבוהות שיש לי זה שיהיה אפשרי לצפות בסרטים באיכות גבוה ! - גודל מסך: 14 מקסימום (אם יש גדול יותר אבל לא ממש כבד ומגושם אז אפשרי) - משקל רצוי: 2 קילו יכול להיות מעולה (לא קריטי) - זמן סוללה: שיחזיק 4-5 שעות עם office ולפחות סרט מלא באיכות גבוה. - יציאות: hdmi, USB 3. - בלוטות: לא מחייב. - נפח דיסק וסוג: לפחות 500gb ומערכת הפעלה על ssd (דיסק ssd בלבד מחייב USB 3 לכונן חיצוני) - כונן DVD: כן (עם צורב) - אחריות: רצוי - מערכת הפעלה: כן. - חברה מועדפת…

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by turtkhurdi,

שלום חברים ! ברשותי מחשב MSI WIND בגלל גודלו הקטן (יחסית) יש לי אפשרות ללכת ולכתוב בו זמנית בתוכנות מסרים (כן , זה אפשרי חח) בקיצור רציתי לדעת האם זה יכול לגרום נזק למחשב ? תודה לעוזרים ערב טוב .

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  18. ניתן לראות את המפרט בצד. רזולוציה 1920x1080 אני מעוניין לרכוש מעבד חדש, לוח אם וכרטיס מסך. כמו כן הייתי רוצה לוודא שהזיכרונות שלי והמארז מתאימים ללוח אם החדש ושהספק הנוכחי יספיק לי. תודה

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  19. היי חבר'ה המחשב הקיים שלי מתפרק כבר ולכן אני מתכנן לעשות לו המתת חסד ותרומת איברים למחשב צעיר יותר וחזק יותר. הכסף כבר זמין בחשבון. לכן אני צריך המלצה למפרט, המחשב צריך להיות חזק ואיכותי להרצת המון אפליקציות במקביל (לכן Q), משחקים, סרטי FullHD ועוד לא מתוכנן OC, אין לי כבר כוח להתעסק עם זה ואני פשוט רוצה שזה יעבוד וישאר כך. יש לי כבר: ספק כוח (Enermax LIBERTY DXX 620W) ארד-דיסקים בשפע (6) כרטיס קול (X-FI) ציוד הקפי מסך 17 אינץ ישן ו LCD 32 מארז ( Thermaltake LANMOTO יתאים?) לכן אני צריך בעצם רק: מעבד ( Q9300\q9450 התוספת שווה את זה?) היט-סינק (שקט) לוח אם (איכותי , בעתיד יתכן CF) זכרונות ( 4 גי'גה) כרטיס מסך (HD4870 בודד כנראה בשלב זה) צורב עדיפות לחנות מומלצת באזור ראשון…

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  20. שלום לכולם, קיבלתי לכבוד יום הולדתי מחשב נייד חדש של טושיבה http://explore.toshiba.com/laptops/satellite/L300/L305-S5921 ^ זה הדגם שלו אם אני לא טועה. הבעיה היא שמי ששלח אותו קנה את זה בגרמניה. והוא שלח לי את זה דרך מישהו ( לא הצטרכתי לשלם מיסים וכו' ^^ ) אבל לא היו דיסקים שם או שאין בכלל ? X: בכל מקרה אני לא יודע אם צריך או לא אבל אני עכשיו רוצה לפרמט ולשים ווינדוס חדש באנגלית. השאלה שלי היא כזו.. האם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מפרמט ? יש שם כל מיני תוכנות כאלה לתפעול הלאפטופ ואני לא יודע עם בכלל צריך אותם או לא ואין להשיג אותם אחרי הפירמוט לגבי הווינדוס השאלה שלי היא המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה 32 מקורי הומ פרמיום האם הSERIAL יעבוד גם על ויסטה באנגלית ? האם זה מחשב ס…

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by טל,

הרכבתי מפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201927202 - Intel - i3-6100 Skylake Dual core CPU - 3.7 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 47W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 525/514 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B150M-HD3 - Gigabyte - LGA 1151 - 2x up to 32 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - 2x PCIe x1 - PCI - M.2 - 6x SATA - 6x USB3.0 - 6x USB2.0 - mATX (24.4x17.4cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 322/316 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX421C14FB2-8-PC - HyperX - 8GB DDR4 2133Mhz With new PC Only - PC4-17000 CL14 - 1.2V - 288Pin - HyperX F…

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מפרט ע"פ הנתונים הבאים - 1. תקציב מקסימלי - 3000 ש"ח 2. שימושים צפויים - גלישה באינטרנט, אופיס, עבודה משרדית בעיקר, חשוב שיהיה הרבה זכרון (כונן של 1TB יספיק!). אין צורך בכרטיס מסך מטורף. 3. ציוד היקפי - מסך, מדפסת משולבת עם סורק. אין צורך במקלדת ועכבר. 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - אין חשיבות, 1. 5. מערכת הפעלה - אין צורך. 6. אני מעדיף לקנות מKSP מכיוון והם קרובים אלי. אשמח אם תוכלו לבנות מפרט דרך האתר שלהם. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by BuNKeR,

היי אני בונה מחשב לחבר המחשב בסה"כ מיועד לאינטרנט עבודות אולי איזה סרט פה ושם התקציב זה בערך מה שיצא + 200 כי חסר לי מארז אז אני אשמח עם אנשים ימליצו על מארז פשוט וזול חוץ מזה הערות והצעות לשיפורים יתקבלו בשמחה נ.ב לא שמתי שני סטיקים של זיכרון (128 * 2) זה מכיוון שזה יצא ביותר כסף ואני תחת תקציב מוגבל ( זה הכי זול שמצאתי) 418 AMD 2000 + Fan 529 Epox EP8RGMI 250 זיכרון DDR MICRON 333Mhz 256Mb 410 Western Digital 80 GB / 7200 rpm סה"כ 1607

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  24. שלום חברים חבר ביקש שאעזור לו עם מרפט מחשב לצרכים די כלליים, בעיקר כתחנת הורדות של סרטי HD ולימודים (שימוש משרדי). המחשב לא מיועד למשחקים, אם כי שלא יהיה חסר יכולת בכלל. בגדול, המחשב יהיה בחדר אורחים וישמש כמו שנרשם כתחנת הורדות. כמו כן, המחשב יחובר ב-WIFI לסטרימר בסלון שיחובר לטלוזיה של 32'. רצוי שגם למחשב עצמו תהיה יכולת התמודדות עם תכני HD (כרטיס גרפי ויכולת אחסון טובה). תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 50% סרטי HD, כ-30% הורדות, וכ-20% עבודה משרדית ולימודים. -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 שקל חריגה ב100-200 . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (כולל אלה שעתידיים לצאת) מסך "22 אינץ' 1050*1680 הגדרות גראפיות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מעבד ,זכרונות ,כרטיס מסך ,מארז ,ספק, לוח-אם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - השקט לא קריטי כ"כ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע ל…

• 5 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.