ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
מפרט של INTEL: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤611 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ¤426 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤349 כמות:1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe ¤583 כמות:1 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤374 כמות:1 מארז כולל ספק HEC 6A21B 400W ¤389 כמות:1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2811¤ מפרט AMD: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤461 כמות:1 לוח אם ASUS M2A-VM ¤344 כמות:1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤345 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤330 כמות:1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT …
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עכשיו וגם *בעתיד* א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל ה FPS הכבדים וגם בעתיד(חשוב לי שיריץ משחקים בעתיד על הרזולוציות הכי גבוהות וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהה 3. האם יש צורך בצ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי הכין לי מפרט, ביקשתי ממנו כמה פרטים: מחשב לעבודה רצופה קשה ממושכת שיריץ יישומים של 32/64 ביט, שיתאים בקטנה למשחקים ויהיה בעל Ram גבוה חלקים שאני לא צריך: HD/CD המפרט שהוא הכין לי מוצג בהודעה זו, ואני מבקש את דעתכם על המפרט... בכל מה שקשור ב-nforce4 אני לא מעוניין בו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן כולם אני סטודנט לאנימציה, אני לומד בעיקרון גם אנימציית תלת מימד וגם קלאסית אבל מן הסתם שהתלת יגדיר את החומרה במחשב. ברשותי כיום מחשב נייח חדיש וחזק והסיבה שאני מעוניין לרכוש מחשב נייד היא לשם עבודה על השיעורים שלי בעבודה (כן יש לי עבודה שמאפשרת את זה) לשם חיסכון קריטי בזמן. בעיקרון אני אשמח להמלצות לגבי איזה דגם\רכיבים לקנות ומאיפה מומלץ לקנות את המחשב מבחינת אמינות ומחיר. הקרטריונים למחשב... מסך 15 לפחות, מעבד חזק שיוכל להריץ יישומים גראפיים כבדים ולרנדר מהר. מבחינת זיכרון אני מניח ש2 ג'יגה גם יהיה בסדר ו... כרטיס גראפי אני מניח שמשהו מסדרה 9xxxM הולך. המחשב יחובר רוב רובו של הזמן לשקע חשמל ככה שפחות קריטי לכמה הסוללה תספיק. אני מאמין שזהו פחות או יותר מבחינת…
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי ולקנות אחד חדש רניצי לדעת עם המחשב הישן שווה משהו או לפח? http://i.imgur.com/86RkDtss.jpg' alt='86RkDtss.jpg'> זה המפרט הכי מדוייק שאני יכול לתת עליו כי אין לי כל כך מושג איך להוציא מהמחשב.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני צריך חוות דעת לגבי מפרט חדש שהרכבתי, בינתיים הוא מפרט חלקי,אך אשמח אם תעזרו לי להשלים אותו: 1. התקציב למפרט החלקי עומד על 6000 - 6500 עבור מחשב שלם כולל כל מה שאבקש בסעיפים הבאים: 2. ייעוד: משחקים כבדים 3. ציוד היקפי לא נדרש 4. במחשב הנוכחי יש לי ספק כוח בעל 350 וואט ומארז ממוצע, משום שאני לא בטוח שההספק מספק המליצו לי על ספק מתאים,מארז ועל כונן DVD איכותי אך זול,בבקשה 5. אין לי העדפה לחברה כלשהי , העיקר שתהיה טובה. 6. מארז מעוצב יכול להיות נחמד , אך לא הכרחי. 7. אין צורך במערכת הפעלה חוקית 8. אין צרכים מיוחדים כלשהם, 9. לא חשוב שקט 10. לא יודע אם אבצע OC למערכת, מבחינתי יותר עוצמתי, יותר טוב, אני מניח שעם הזמן ארכוש את המיומנות הדרושה לבצע OC, כרגע אופצי…
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי עזרה רבה שהענקתם לי בהרכבת "מחשב על" אישי , אודה מקרב לב לעזרה נוספת: מחשבי פי.סי. בעל משרד עו"ד, מעוניין לרכוש מספר מחשבי PC בסביבות 1,500 ש"ח למחשב (2,000 ש"ח גג, אך רצוי מאוד שפחות). שימושי המחשבים: תוכנות אופיס, אינטרנט, והרצת תוכנות ניהול משרד ומאגרי פסיקה. לעת עתה יריצו Windows XP, ורצוי שיהיו חזקים באופן יחסי למספר שנים (עם אפשרות למעבר למערכת הפעלה עתידית). הצצתי במפרטים המומלצים. מה ההבדל בין מעבדי AMD לאינטל? אודה מקרב לב, עבור מפרטים, הערות והמלצות! מחשב שרת כמו כן, דרוש מחשב שרת. איני בטוח מה דרוש, כך שאיני רושם תקציב. על השרת מצויים מסמכי אופיס, הזמינים ברשת לכלל המחשבים. כמו כן, רצוי שתהיה אפשרות למערכת גיבוי. וגם כאן... אודה מק…
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כי גם ככה זה גבולי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LCD 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בצי…
-
- 6 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
תשבות לשאלות: 1. מה התקציב? 4500 ש"ח +- 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר (פשוטים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא עריכה: החלטתי לרכוש את המחשב בארה"ב ( בחנות www.newegg.com) אי לכך בניתי מפרט חדש: AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB Socket 939 Processor…
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שדרוג ב2000 שח מה דעתכם! ברשותי כרטיס מסך cd בארנר ו2 הארד דיסקים מה אתם אומרים על במפרט וכמובן על המחיר לו אם Albatron KX18D Pro II Nforce 2 מעבד Athlon XP 2500 זכרון 512 OCZ 400MHZ DDR + HEATSINK מארז 400W +USB +3 FAN בצבע שחור עם הכנסה מיוחדת של הארד דיסקים ודלת שקופה כרטיס קול o.b בהוספת 120 שח אני יכול להוסיף לוח אם A7N8X DELUXE ASUS כל ההצעה היא 2000 שח אני חייב תגובות! תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא הכי מבין בכל זה אבל ממה שהבנתי זה מחשב שמספיק למה שאני צריך+(אינטרנט,משחקים לא כבדים במיוחד,סרטים) זה-->http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=1000&AuctionId=5203774המחשב מP1000(הספק פי סי דיפו) אם מישהו יוכל לעזור לי,תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם\ן, כבר שאלתי בעבר מה ההבדל בביצועים בין ניידים לנייחים עם חומרה דומה, אבל כשקרוב הרגע לרכישת נייד חדש, יש כבר שאלות קונקרטיות יותר. המחשב הנייד שלי, שגוסס כבר כמה שנים (Dell studio 1747) לאחר שירות נאמן, יוחלף בקרוב במחשב נייד אחר. השימושים העיקריים הם עריכת תמונות ווידאו, אולי קצת רנדור בתלת מימד (והרבה יישומים פתוחים בו זמנית). מצד אחד אני מניח שיש צורך בחומרה חזקה בדומה למחשבי גיימינג, אבל מצד שני אני מניח שיש צורך בכוח עיבוד שהוא לאו דווקא מחויב המציאות בגיימינג, שם עדיף להשקיע יותר בכרטיס מסך חזק. ההתלבטות שלי היא בין מעבד מרובע ליבות כדוגמת i7-7700 שאמנם רץ במהירות שעון גבוהה יחסית לבין i7-8750H שעובד בתדר נמוך יותר,…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים , אני זקוק למפרט מחשב לבית : הצרכים שלי הם אינרנט , סרטים , מוזיקה , משחקים (לא ברמה מטורפת) מסך 20-22 אינץ רחב מקלדת ועכבר רמקולים אני מעדיף מעבד אינטל תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי, להחליף את הקירור של המעבד ואת שני המאווררים, אחד מלפנים(מכניס אוויר) והשני מאחור(מוציא אוויר) השימושים של המחשב הם בעיקר משחקים וסרטים/סדרות. המפרט הנוכחי נימצא בצד ימין. ככרטיס מסך חשבתי על: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4448 ולגבי הקירור חשבתי לכחת את ה Arctic Cooling Freezer 64 Pro ושני מאוררים ARCTIC COOLING 120mm AF12025. יש למישהו אולי הצעה טובה יותר?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הלן חברים, יש ברשותי 20 מחשבים ניידים, המפרטים: IBM ThinkPad R51 2887-AVG: CPU: Intel Pentium M Processor 715 (2M Cache, 1.50 GHz, 400 MHz FSB) LCD: 15" TFT 1024 x 768 CHIPSET: Mobile Intel 855GME GPU: Intel Extreme Graphics 2 IBM ThinkPad R61i 7650-D7G/D6G CPU: Intel Core2 Duo Processor T5450 (2M Cache, 1.66 GHz, 667 MHz FSB) LCD: 15.4" TFT 1280x800 CHIPSET: Mobile Intel GM965 GPU: Intel Graphics Media Accelerator X3100 hp Compaq nx7300: CPU: Intel Core2 Duo Processor T5500 (2M Cache, 1.66 GHz, 667 MHz FSB) LCD: 15.4" TFT 1280x800 CHIPSET: Mobile Intel 945GM GPU: Intel Graphics Media Accelerator 950 המחשבים הם מעסק שנסגר (מעבדה), רובם כוללים סוללה, אך אני לא יודע מה …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב הבא של טושיבה בעל רמקולים של סקאל קנדי וכל ייתר המפרט דיי דומה. http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..6.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22951&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או המחשב של לנובו : http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..6.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24362&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצות לגבי מפרטי מחשב בתקציב 3300 עם אפשרות חריגה עד ל 3500 שקל מכסימום. המחשב הולך לשמש להכל (משחקים, גלישה, סרטים, מוזיקה...) וכולל מסך! אני יודע שהתקציב דל אבל בשביל זה באתי לשאול, AMD או INTEL לא ממש מעניין אותי העיקר שיתן את התמורה הכי טובה לכסף. ועדיף לחנויות באיזור חיפה. (הרבה בקשות אני מודע לזה :-\) שיהיה לכולם המשך יום נעים ויפה ותודה לעוזרים סלמאן.
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ברמה גבוהה כגון כרייסיס אססין קריד וכו' ימוש יומיומי של גלישה ושימוש בתכני המחשב הבסיסיים (אופיס וכו') א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך "17 1024X768 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פירטתי למעלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (…
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לבחור מחשב נייד מיני חדש מאופיס דיפו.. ראיתי שיש להם מחשבי מיני של הרבה חברות מוכרות כמו סאמסונג, האייר, אסוס, HP ועוד עם גדלי מסך בסביבות ה-10 אינץ' פלוס מינוס ובסביבות ה-1600-200 ש"ח. לפני שנה קניתי מחשב נייח ונהייתי די מבין בתחום אבל מחשב נייד זה קצת שונה אז אני צריך עזרה: קודם כל זה מחשב נייד לכל דבר נכון? כלומר אפשר להתקין עליו וורד ומשחקים והם יעבדו טוב? או שתהיה לו בעייה להריץ משחקים שרצים בקלות על מחשב רגיל? בקשר לאינטרנט..איך זה עובד במחשבים האלה? באיזה מצבים הם מתחברים לאינטרנט ובאיזה לא? יש דבר כזה שיש להם אינטרנט מובנה ככה שהם תמיד מתחברים? במידה והמחשב אמור לשמש אותי ללימודים כתיבת עבודות בוורד), גלישה באינטרנט וקצת לשחק בו משחקי מחשב מה התכונו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בחוות דעת עלהמפרט הבא מפרט טכני : מעבד 3000 AMD K8 64BIT S939 512K לוח אם : GIGABYTE GA-K8NF-939 HyperTransport Technology \ AMD Atlon 64 FX \ PCI EXPRESS X16 2PCI EXPRESSx16 \ DUAL CHANNEL DDR \ USB 2.0 \ NVIDIA nForce4 4X \ 4xSerial ATA \ 3xPci זיכרון MB DDR 400Mhz 512 WESTERN DIGITAL \ HITACHI 80GB SERIAL ATA 8MB CACHE צורב די.וי.די DVDRW TOSHIBA X16 כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 GeForce PCX-6200 256MB TURBO CACHE DDR+ TV OUT NVIDIA כולל יציאת TV להצגת המחשב על גבי מסך הטלוויזיה DVI למסכים דקים LCD כרטיס קול 8 ערוצים Realtek ALC850 Audio AC97 Codec Audio 8-channel 2x IEEE 1394B FIREWIRE כרטיס רשת מהיר Ethernet 10/100Mb LAN CICADA8201 Gigabit LAN PH…
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש מחשב שייעודו העיקרי היינו עבודה משרדית ,ללא משחקים כלל ,בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט . התקציב למחשב בלבד ללא מסך היינו עד 2500 ש"ח מקווה שאפשר להרכיב מחשב נחמד בסכום הנ"ל. לצערי הרב המעטתי בעבר בהמלצות של חברים לגבי רכישת מחשב ולכן כעת אני משלם את המחיר ולכן חשוב לי מאוד לשמוע דעתכם ,בנוסף לכך איני מומחה ומבין גדול אז אים הדבר אפשרי לגבי רשימה של הפריטיםן הנ"ל בכדי לקבל הצעות מחיר בתודה מראש רובי
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני עובר למחשב חדש ורציתי לדעת כמה המחשב שיש לי כרגע שווה : מעבד: i5 750 2.67ghz לוח אם: Intel DP55WB AAE64798-205 כרטיס מסך: Sapphaire HD5850 1GB GDDR5 זכרון: kingston 8GB ddr3 1800mhz דיסק קשיח: Western Digital Blue WD6400AAKS 640GB 16MB cache 7200RPM מארז: CM690 I ספק כוח: chieftec A-135 550W קירור למעבד: CM Hyper TX3 מבחינת קירור, יש לו שלושה מאווררי Intake שלושה Out, שניים מהם הגיעו עם המארז, שניים הם CM long life LED Silent Fan 70CFM 120mm, ועוד שניים שאני הוספתי corsair air series sp 120mm high performance edition.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מי משני המפרטים הכי טוב לעריכה ב-AVID, AFTER EFFECTS ומשחקים. אני די סגור על מה אני רוצה במפרט והמפרטים די דומים והשינויים מתבקשים רק בגלל ההיצע בחנויות. אני מודע שחלק מהרכיבים הם OVERKILL אבל זה כדי למנוע שדרוגים מאסיביים בעתיד. דווקא לגבי הזכרונות אני לא ממש מבין ואשמח להבהרות בנושא הזה. אם יש הצעות אחרות גם אשמח. אני לא מתכנן OC, שקט חשוב לי וגם הסביבה לא כל כך נקייה (כלב עם הרבה שיער) כך שאני מעדיף שהמארז לא יהיה שואב אבק. תודה מראש נדב המפרטים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1533 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV …
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני לומד על מערכות הפעלה, וצריך מחשב חזק מבחינת מעבד, ולא כבד, בסביות 2.5 קילו. אני צריך זיכרון גדול ויכולת להריץ מכונות וירטואליות של מערכות הפעה, שרתים וכו' ע"ג המחשב כפי שרשמתי למעלה, התקציב הוא בסביבות ה-4K ש"ח אפשר גם 4.5K המפרט: * גודל המסך: רצוי "14 (כי גדול יותר זה כבד יותר), אפשר גם גדול יותר אך לא ממש רצוי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : סוללה שתחזיק בערך 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: מחשב עם יציאות עדכניות כגון usb3.0 וכו' * בלוטות: כנ"ל (לפי הסעיף הקודם). * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כונן של לפחות 1GB * כונן CD/DVD: צורב DVD * כונן Bluray:לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : windows xp/…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נועד לעשירון העליון. תנו הצעה של מחשב עד 20,000 ש"ח שיכלול את הכל. ואני רוצה גם שתהיה מערכת קירור מים עם מארז יפה.
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-