עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! אני עומד לפני רכישת מחשב ומתלבט קצת בין נייח לנייד. הסיבה לבחירה (לא סופית..) במחשב נייד היא צורך מסויים בניידות וצריכת חשמל פחותה יחסית למחשב נייח. השימוש במחשב הינו לגרפיקה דו ותלת מימד בצורה מאסיבית בעיקר בתוכנות קוד פתוח (בלנדר), קצת משחקים (אולי) ;D מבדיקה לא מעמיקה נראה שמחשב זה יכיל כרטיס מסך של nVidia (כי כרטיסים של ATI לא ממש טובים לגרפיקה כמו ששמעתי) נראה שכדאי מחשב i7 לפחות זיכרון 4GB לפחות ועדיף יותר!!! מסך: הכי גדול שאפשר מקלדת: רצוי מורחבת (כלומר עם מקשי המחשבון שבצד ימין) ??? צורב בלוריי או DVD רגיל - לא קריטי אבל פרמטר חשוב. לא אכפת לי אם המחשב יהיה סופר מגושם ושהסוללה תספיק לחצי שעה... רכיבים שניתן לשדרג בקלות יחסית כמו כוננים קשיחים אי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מעוניין להזמין מחשב נייד מחו"ל (http://www.alienware.com/Landings/laptops.aspx) זה יהייה הלפטופ הראשון שלי ויש לי כמה שאלות: האתר הזה בכלל שולח לארץ? תיהייה לי בעיה עם האחריות? איך אני מתקשר איתם במקרה של בעיה? אני צריך כרטיס רשת מסויים, או משהו מיוחד כדי לגלוש כמו שצריך? ואיך אני עושה אינטרנט למחשב נייד? יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני מזמין? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר WOT. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש מסך ישן יחסית.. כנראה שאצטרך מסך חדש. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מה התקציב המקסימלי? 2500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אשמח אם אפשר לעמוד ביעדים וגם לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-200 ש"ח, אבל תכלס מעדיף לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים - מוכן להתפשר על הגדרות גרפיות. אדריכלות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? Autocad, sketchup, photoshop, vectorworks. יבוצעו בו מדי פעם renders. ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, גודל המסך 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty, משחקי ספורט * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? בינוניות 3. האם יש צו…

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by benn,

ערב טוב, הגיע סוף סוף הזמן להחדש, לצורך כך קניתי 1700X, רציתי להתייעץ עם המומחים כאן לגבי לוח אם וזכרונות. שמתי עין על הלוח ASRock Fatal1ty AB350 Gaming K4 שנראה מאוד איכותי עם הרבה פיצ'רים רציתי לדעת מה דעתכם עליו? לגבי הזכרונות: חשבתי לקנות את הזכרונות האלו, (Ballistix Sport LT 16Go (2400 ולעשות להם אוברקלוקינג. מה אתם ממליצים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצה מכונות וורטואליות, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Avivo,

מחפש מחשב נייד הכי זול שאפשר שיכלול את הדברים הבאים: 1. מסך 15 אינץ' 2. קורא cd (לא dvd לא צורב ולא בטיח, בשביל זה יש מחשב שולחני!) 3. floppy 4. משקל מתחת ל 2.5 קילו 5. אמינות המעבד הזיכרון כרטיס המסך- כל השאר לא משנה כל עוד זה אמין אשמח לקבל לינקים! (: תודה מראש לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  7. היי כמו שצוין בכותרת , אני יודע שעם המסך האפשרויות מצטמצמות מעט , אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה , המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים על איכויות מקסימליות , יש אפשרויות התפשרות כאן .. תודה רבה מראש לכל העוזרים , המשך יום נעים , נדב .

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  8. ברשותי SAMSUNG Q330 שמגיע כברירת מחדל ללא מקלדת מוארת. האם יש מוכרים מקלדות מוארות לנידיים? אני מחפש בנרות ולא מוצא.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, כמו שכתוב בכותרת די דחוף לי לקבל תשובה עוד היום או מחר בבוקר! היה מפרט מצויין שאני הכנתי בעזרתכם מנעה מחשבים,אבל אבא ואח שלי(הארנק והנודניק שמקבל תמחשב,בהתאמה) החליטו על דעת עצמם לעשות היום תהזמנה בKSP והיא: NEC 3540 A מארז ג'נרי מכוער(עם ספק ג'נרי) וניס 3000+ טווינמוס 512MB PC3200 מעאפן (סטיק אחד) מסך דוחה של מאג WD 80 GIG S-ARA GB 6600 GT GB K8NF - 9 מגעיל האם יש איזושהי תקווה לאוברקלוק(ברוב טיפשותם הם ביקשו ת'סטפינג החדש,למרות שבפירוש אמרתי להם שבוע 17 או 23 ומעלה,האם כדאי להחליף?(1))? הכרטיס מסך לא נראה טוב לOC(האם כדאי להחליף לXFX?(2) הזכרון נראה מעאפן בטירוף,אין לי מושג איזה צ'יפ יש לו(האם כדאי להחליך (3)?) הלוח-אם מפחיד אותי לאללה,הוא נראה אחד מהלוחות האלה ש…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. 1 Intel Core I7 950 3.06 GHz 45nm - TRAY 1 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 1 GIGABYTE GA-X58A-UD3R (X58) i7 Nehalem - ATX 1 3x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 1 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL 1 NZXT Guardian 921 3X12cm - WINDOW - NO PSU 1 seasonic s12ii 620w psu מה אנחנו להגיד?! שבוע טוב... =]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Niseg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית (photoshop) , עבודה משרדית , מדיה סנטר (לא משהו מיוחד צריך יציאת HDMI) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי אני רוצה שיוכל להריץ משחקים חדשים שיש כיום ובעתיד לא חייב במקסימום איכות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by dudu26,

שאלתי כללית, לאחר שיטוט באתרים שונים ראיתי שיש מוצרים שקיימים רק באתרים מסויימים ואני רוצה רק אותם (האתרים האחרים לא מציעים אלטרנטיבה ראויה לאותו רכיב). נדמה לי שאם אתה קונה בחנות אחת, הטיפול בתקלות יעיל יותר. אם קרה משהו ולא הצלחתי לאתר את הרכיב שנהרס, לא יכולה להיות בעיה עם מחשב שהורכב מיותר ממקור אחד? האם לדעתכם הדאגה מיותרת ואין בעיה עם "מסע קניות" במקומות שונים והרכבת הרכיבים במקום אחד (בו ירכשו הדברים העיקריים כמו המעבד)? תודה!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by sas2k3,

למעבד CORE I 5 עם לוח GIGABYTE P55 וזיכרון 2GB ddr3 תודה לכולם אופססס טעיתי בפורום, סורי

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by SpLAsH,

היי, בעודי עושה סקר שוק באמזון לגבי כרטיסי מסך נתקלתי בGTX1080 הבא: https://www.amazon.com/ASUS-GeForce-Turbo-Graphic-TURBO-GTX1080-8G/dp/B01HDUVJ2M/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1499633025&sr=1-2&keywords=gtx1080 מחירו נמוך בהרבה מהמחירים של שאר כרטיסי ה-1080 שמפורסמים שם (ולמעשה גם נמוך מה-GTX1070) ורציתי לשאול האם יש איזשהו קאצ' שאני מפספס איתו (פרט כמובן לעובדה שהוא אזל במלאי כרגע)? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by -Zen,

אז כמו שרשום אני צריך מפרט בסביבות ה 2500 שקל, רק דבר אחד אני קונה אותו בחנות, ככה שכמו שאני יודע בחנויות אין כמעט AMD לכן שיהיה מפרט עם Pentium. אני צריך שירכיבו לי וגם יתקינו וינדוס. אז ככה המחשב למטרות הבאות: עבודה ב office משחקי פלאש שונים באינטרנט איסיקיו שירים אינטרנט כמה הערות: אני לא צריך שום ציוד היקפי רק את המחשב עצמו. המארז לא צריך להיות מי יודע מה יקר, הכי פשוט. דיסק קשיח 40G לא חושב שצריך יותר. שיהיה צורב במקום סידירום כרטיס מסך כמו שאמרתי לא צריך משהו מי יודע מה. להשוואה, המחשב שלי הנוכחי זה P4 2.4 כרטיס מסך Gforce 4 זיכרון 256ddr ודיסק קשיח 40G. ובמחשב הזה רצים דברים יותר כבדים משירוצו במחשב החדש. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by hasamba7,

אבקש עזרה בבחירת נייד קומפקטי ובעל יציאת סאונד דיגיטלית. חשוב לי שהוא יהיה עד 15.4 אינטש, ויהיו לו יציאות סאונד דיגיטלט-אופטי או קוגסיאלי כדי לשמוע באיכות דרך מגבר. אני לא מצאתי , אפשר להמליץ גם על דגמים שנמצאים בארה"ב. תודה מוטי

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. * לפטופ "15.4" LG *לוח אם מסוג DDR2 SATA * המספר הסידורי של הנייד 10341-MS *דגם - LG NAPA FS-2A3DE 1. כמה עולה לוח אם של LG חדש 2. כמה עולה לוח אם של LG משומש 3. כמה עולה לוח אם מאותו דגם של חברה אחרת אשמח מאוד באם תסייעו לי במציאת כמה אופציות ללוח האם כפי שצוין דלעיל

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. Started by nirfun,

היי מה אתם חושבים על המחשב הנ״ל עבור איש עסקים ? תודה

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  19. אורח איציק
    Started by אורח איציק,

שלום, אני חדש פה אז מקווה שאני לא עובר על הכללים ( קראתי אבל תמיד קל לפספס). התשובות לשאלון בסוף. ראשית, ראיתי את שני המומלצים שמופיעים פה : https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113625 https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113639 אני מחפש משהו ביניהם ( גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת עלות - למשל אני לא חושב שנאי צריך 4 טרה וצורב BR) . בניתי את המפרט הבא ואשמח לדעת אם : א. זה מפרט הגיוני ( יש לי ספק שכל החלקים יכולים להתחבר אחד לשני) ב. האם יכול לענות לצורך. המפרט : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 7100 3.9Ghz 3MB Cache s1151 …

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by kobi.masika,

היי אני מנסה לבנות בימים אלו מפרט מחשב לאחי המחשב אמור לשמש למשחקים תוכנות סרטים וכמרכז המדיה (יחובר למערכת קולנע ולמסך הטלוויזיה LCD ) מארז + ספק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10866&catid=666 640 ש"ח זכרון : 1GB TwinMOS 630 ש"ח דיסקים קשיחים‏: Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 460 ש"ח צורבים: NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 190 ש"ח סה"כ 1920 ש"ח מה שמשאיר 3080 ש"ח למעבד לוח אם כרטיס ומסך אשמח לקבל המלצות לרכיבים החסרים לשיפורים ברכיבים שכבר נבחרו יש אפשרות לחריגה של 500 שקלים נוספים כרטיס המסך צריך להיות עם יציאות על מנת לחבר גם למוניטר המחשב וגם למסך הטלוויזיה לוח האם צריך להיות עם יציאות …

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by VoliSuS,

טוב קניתי מחשב חדש.. המפרט: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adapter…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by asaf-g,

היי אני רוצה לקנות מעבד, לוח, זכרונות, הארד דיסק וכרטיס מסך במחיר של 3000 שקל. הכרטיס מסך לא חשוב לי יותר מידי אבל עדיף שהוא לא יהיה משהו גרוע מידי.. אני לא מבין ולא מעודכן יותר מידי בחלקים ולכן אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש, אסף.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by mma01,

שלום לכם - גיבשתי כבר מפרט פחות או יותר ואני צריך עזרה בשני פריטים אחרונים + כמה שאלות . אז ככה - המפרט בינתיים מורכב מ: 250GB 8MB SATA II JS 7200 WD DDR 1024 MB 400 SAMSUNG AMD ATHLON 64BIT 3000 BOX 939PIN VENICE X550 ATI 256MB VIVO 128BIT אני צריך לוח אם שיתמוך ב sata II ובמעבד שבחרתי , ומארז שיקרר מספיק - לקחתי את ה amd box - כך שיש ל כבר מאוורר - אני פשוט לא יודע עד כמה צריך לקרר מחשב כזה- הייתי רוצה לקבל מפרט של מארז - כמה מאווררים הוא צריך או אם יש עוד משהו שצריך לשים לב אליו - ודגמים להתרשמות יתקבלו בברכה. אני מחפש לוח אם עם תמיכה ב SATA II כבר הרבה זמן אבל אני לא רואה התייחסות לזה בדרך כלל - רציתי לדעת איך יודעים לפי המפרט של הלוח אם הוא תומך ב SATA II - האם אני צ…

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מפרט מחשב לשימושים משרדיים, כגון: Office, Adobe Writer וצפייה בסרטים בלבד. המחשב נועד להיות בשימוש לטווח ארוך של לפחות 5 שנים. התקציב המקסימלי הוא עד 2600, אבל יש לנסות לחסוך עד כמה שיותר. אין שום צורך בדברים הבאים: מערכת הפעלה, תוכנות שונות, רצון לשקט, OC, או ציוד הקפי. לפי שאר הדיונים כאן יצרתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪263 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: …

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by dante123,

שלום, יום הרווקים עדיין ממשיך בסין ואני אשמח לעצתכם בקשר לבחירה בין מספר דגמי מחשבים שאני לא מוצא עליהם ביקורות (לפחות לא דרך גוגל). רוצה לקנות היום 1) DELL inspiron 7000 II R1625S. גודל: 14 אינץ', i5-8250U 8G 128GSSD+1T MX150. <= זה המוצר הנמכר ביותר וגם לפי המפרט הכי משתלם. 2) Asus zenbook S4000UA. גודל: 14 אינץ', i5-7200U 8G 256GSSD FHD IPS. 3) Lenovo (לא מזהה את התרגום למוצר ספציפית) 7000, גודל: 13.3 אינץ', i5-7200U 8G 256GSSD FHD IPS. יש את הלנובו הזה בעוד גרסה של 14 אינץ' עם I5-8250U 8G 256G SSD IPS FHD. בעקרוןן הבעיה היא שהדגמים שהומלצו פה בפורום לא ניתן למצוא אותם באתרי הקניות בסין, לפחות לא עם מספר הדגם שפורסם. יום ה…

• 0 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.