עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avivlevy,

מחיר כמות AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 1050 ₪ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 ₪ 1 Kingston DDR 512MB 400Mhz 300 ₪ 1 WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII 495 ₪ 1 7900GT 2050 ₪ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 280 ₪ 1 Antec TruePower 2 430W 465 ₪ 1 Logitech® MX™518 Performance Optical Mouse BLUE 220 ₪ 1 Altec Lansing ATP3 420 ₪ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 ₪ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ₪ 1 סה"כ: ₪ 6485 מחיר כל תשלום: 6290.45 בקשר לספק לא סגור זיכרון יש לי עוד אחד מהמחשב הישן (בדיוק כזה) מארז יש לי טרנספומטור 7900GT אני יודע שאין במחיר הזה עכשיו אבל אני קונה את המחשב עוד חודשים +-(אבם שינתי ביבילך) איפה יש אפרות לצי…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by alm0g,

התקציב : עד 27 גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג צריך את המחשב רק למשחקים ... עם מקלדת ועכבר פשוטים ( 200 כל אחד ) תודהה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Shbd,

קיבלתי הצעה די זולה יחסית. מה דעתכם? AMD Athlon 64 3000 s-939 Gigabyte k8nf-9 nforce4x ANTEC SX1040B 400 WATT PSU ADATA 512 mb pc3200 x2 Sapphire ATi Radeon x800xl PCie DVDRW NEC-3520A X16 DUAL LAYER BLACK WD 200 gb 7200 RPM SATA 8 mb buffer LG F700P וכל זה ב- 7600 + הרכבה.... אבא שלי הלך לשם (אני התאמנתי למבחן מחר ) ודיבר עם מוכרת בחנות שכונתית והיא אמרה שאין לה בעיה להשיג את כל החלקים במחיר הנ"ל. האם ללכת על זה? אבא שלי לא רוצה להתעסק עם חנויות אפילו קצת רחוקות למשל בר"ג שהצעתי לו. (אני גר בפ"ת) אני כנראה הולך איתו ביום שישי לסגור את זה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by baruch88,

אני מחפש לפטופ לשימוש "חד פעמי". הוא ישמש אותי אך ורק לשבועיים בארה"ב כעת, ובנסיעות עתידיות לחו"ל. בארץ אני לא צריך נייד. אני זקוק בעיקר לגלישה סבירה באינטרנט, משלוח מיילים וצפייה בדיסקים צרובים. זה הכל. האם המחשב הבא יענה על דרישותי? (מצ"ב לינק) כי 1550 שקל נראה קצת חשוד, אבל אני לא רוצה להוציא יותר מ-2,000. יש באתר הזה מחשבים נוספים של אסוס במגוון מחירים עד 2,000 שקל. האם יש לאחד מהם יתרון משמעותי על הזול ביותר? האם יש דרישות ספציפיות לארה"ב? תודה מראש. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1478

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Hard-Drive,

שלום אני מחפש מחשב נייד טוב וגם שיהיה קל המחשב שיהיה טוב ומהיר צורך המחשב לניהול עסק ככה שיהיו עליו תוכנות ולא למשחקים משהו דק וקל עד 6 אלף תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by daniel770,

מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1731 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם ASUS P5QL-E ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Samsung HD321KJ 320GB SATA2 16MB ¤241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤356 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe ¤1359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 ¤389 כמות:1 http…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Afik Yaakobi,

היי חברה רכשתי מחשב לפני שנה עם המפרט הבא : מעבד interl core i7-8700 3.2ghz ראם 8.00 gb מערכת הפעלה 64 סיביות windows 10 pro א חסון מעל 1000 gb – 1t כרטיס מסך nividia geforce gtx 1050 ti לוח אם b360m h זכרון ssd 240gb ספק 700w אני יודע שחסר כמה נתונים כמה הייתם מעריכים בהערכה גסה את המחשב ??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. אני יוצא לטיול ארוך ומחפש מחשב נייד ,קל משקל במיוחד ,שלא יעלה על 1.2-1 ק"ג. מיועד בעיקר לצרכי תקשורת אינטרנט,איחסון מפות,תצלומי אויר,תמונות,סרטי וידאו,קבצי אופיס. נדרשת סוללה מאריכת שעות,מצלמה ומיקרופון,העלאה מהירה של הישומים ממצב כיבוי,ואמצעי אבטחה ,דוגמאת קורא טביעת אצבע של hp (לא מחייב). המחשב ינשא בתוך תרמיל גב לטרקים ארוכים של מס' ימים,כ-15-20 ק"מ כל טרק.(אפשרות הטענה כמעט כל ערב). כמובן מחשב מחברה אמינה ומוכרת. תקציב של עד 11 אלף ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים + מסך שהמחשב יהיה חזק ושיוכל להפעיל משחקים כבדים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Or_s2006,

שלום! אני מעוניין בחוות דעת מקצועית על מחשב נייד שאני מעוניין לרכוש Lenovo G570 4334-34G 2.10GHz הייעוד העיקרי של המחשב זה בעיקר לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים, WORD, ומשחקים תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by galprz80,

שלום .. ברצוני למכור כרטיס מסך מסוג Sapphire 7950 Dual X .. כרגע מחובר למערך CFX עם 7970 .. רציתי לשאול כמה לדעתכם ריאלי לדרוש עבורו.. מדובר בכרטיס כולל הקופסא והבאנדל נקנה בנובמבר 12 מ KSP עם אחריות לשלוש שנים .. לא עבר OC.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מחפש מפרט למחשב עבור אחותי שימוש עיקרי- אינטרנט סדרות סרטים דרישות והגבלות , מעדיף שיהיה הרבה זכרון והרדיסק אמין וגדול מסך וציוד היקפי כבר יש (: רוב תודות למגיבים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by LRa,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ששוקל פחות מ2 קילו עם מסך 13 אינץ לשימושים משרדיים. חשוב לי שיהיה לו הארד דיסק ssd ואחריות שתקפה גם בארץ. אשמח לקבל מכם המלצה או שתיים. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by serg90,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון, שישומש לסרטים ומדי פעם גיימינג. הטלויזיה היא HDReady, אך משום שבהמשך תשודרג ל-4K, הייתי מעדיף כ. מסך שלא מיועד אך ורק ל-720p. לא מתכוון OC, לא צריך ציוד עקפי, מעדיף מפרט עם אפשרות לשידרוג עתידי, ולכן מתמקד בעיקר ב-AM4 שלפי הבנתי תשרוד יותר זמן מהתושבות של אינטל. התקציב בכותרת, עם נטיה לרדת במחיר כמה שאפשר (לא יותר ממה שמצורף כאן למטה), אך לא על חשבון החלפת חלקים איכותיים בג'ינרים. מבחינת המארז יש חשיבות לשקט, מאוורר ואיכותי. ברשותי כיום Antec Three Hundred שאני מבסוט ממנו מאוד ורוצה משהו דומה. כרגע זה מה שחשבתי, אשמח לשיפורים וחות דעתי: מק"ט …

15. התקציב הוא בשאיפה - מכיוון שאני מוסיף SSD יש סיכוי לא קטן שזה יחרוג - לא נורא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכה גרפית, תכני HD, עבודה עם המון תוכנות במקביל. השימוש במחשב הוא כבד במיוחד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל. מ- Battlefield 3 ועם משחקי Indie מפוקסלים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by isr99,

אני משחק מדי פעם במשחקים המחשב הישן שלי כבר לא סוחב כל כך טוב 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימושי נוספים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

AXP 2400+ EPOX 8RDA+ SAMSUNG 256MB DDR PC2700 ATI R9500PRO MAXTOR 60GB 7200RPM CHIEFTEC DA-01BD+350W ENERMAX TEAC 1.44 LITE ON X48X12X48 TOTAL:5400 המחשב לא לאוברקלוק, ותקציב של 6000 ככה. אז כנראה שהוא יקח 512RAM. משהו לשנות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Burkey,

שלום, אשמח לקבל רעיונות למפרטים עבור מחשב שמעבר לשימושים הבסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'), מיועד לבצע חישובים בתוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, וגם קצת תכנות. כמובן שהמחשב צריך להתמודד בכבוד עם אודיו ווידאו, אבל אני מניח שזה סטנדרט היום. מבחינת משחקים, לא הרבה, ואם כן, בדר"כ Football Manager ו/או FIFA. . מה התקציב המקסימאלי? לצערי לא גבוה - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה הכרחי, בעד 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יחד עם חישובים כגון קבצי אקסל גדולים וכו', מולטימדיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, י…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. אהלן אני מחפש מחשב נייד, השימושים בעיקר זה קבצי Word , Excel אולי סרטים מדי פעם.. לא משהו רציני. אני מתלבט בין 2 מחשבים או מעבד Intel® Core i5-5200U דיסק קשיח 1TB 5400RPM זכרון 8GB DDR3 מאיץ גרפי Nvidia GeForce 920M או מעבד Intel® Core i5-5200U דיסק קשיח 1TB 5400RPM זכרון 4GB DDR3 מאיץ גרפי Intel HD Graphics איך סדרת מעבד הזאת ? לא מצאתי כל כך הרבה פרטים עליה ברשת , יש דעות? אולי משהו יותר טוב? בכל מקרה, אם זה יעזור לבנות מחדש . אשמח גם להצעות טובות יותר * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס בעיקר * גודל המסך? 14-15.6'' לא יותר . * רזולוציית המסך? לא קריטי , ממוצע . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כדאי שיהיה מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן …

20. Started by rubus,

לחברי הפורום שלום רב . אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש שישמש אותי ללימודים (תכנות-ביולוגיה). נקרתה בפניי הזדמנות לקנות מחשב בקליפורניה אשר קרובים יוכלו להביא לי בהגיעם לארץ בעוד כחודש (קצת יותר), ולכן חשבתי שזמן טוב לרכישה עצמה יהיה עכשיו. חשוב שהמחשב יהיה שקט (יש לי חבר עם מחשב גיימינג שכל פעם שהוא מפעיל את המחשב בכתה זה נשמע כמו מטוס ממריא) אך עדין הייתי רוצה אופציה למשחקים. אני קצת לא החלטי בנוגע לטווח המחיר, בגדול רציתי להוציא בסביבות 4500 שקל על הקנייה. * מטרות המחשב? לימודים, גיימינג קל (משחקים לדוגמא: starcraft 2, civilization 5). * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? לא מאד חשוב, 4.5 ומטה. אם יש סיבה טובה שתוביל לחריגה, אשקול זאת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם. אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד לסטודנטית לעיצוב שעובדת עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, אוטוקאד, 3DMAX וכו'. ככל הנראה יש אופציה לקנות בניו יורק בעוד כמה שבועות. * גודל המסך? בין 14-15.6 * משקל רצוי? סטודנטית אז עדיף קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משמעותי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי חיבור למסך רגיל , החיבורים הסטנדרטים * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מתוכנן לקנות בחו"ל אז רצוי שיהיה אמא ואבא גם בארץ * האם בתקציב צריך לה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Fateless,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בשדרוג המחשב. טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד וסרטים/סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs, Witcher 3, Dragon Age Inquisition וכל הכותרים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלומות לחברי הפורום, בניתי מפרט למחשב חדש עבור חברה שלי, שמתחילה ללמוד באוניברסיטה וצריכה אותו לשימושים הרגילים + משחקים (היא חולה על GTA III). התקציב דל-בינוני והמפרט שבניתי כבר קצת עובר אותו... אשמח אם תוכלו לתת עצות לשינויים כלשהם במפרט. המון תודה מראש, IdobI עריכה: תודה למנהל הפורום - ערכתי את הכותרת. בתודה גם למי שכבר נתן תשובותיו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by krabby,

---

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gal555,

מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 '23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.