עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום כולם ! אני צריך המלצה למפרט עד גג 4K השימוש העיקרי יהיה הורדות, צריבת סרטים(מה שאומר צורב DVD), גלישה באינרנט וחיבור המחשב לLCD למטרות צפיה איכותית בסרטי HD עדיפות לחנות או PCH או זיגזאג (כמובן) בתודה מראש, לירן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by chook_rl,

האם הם בכלל באותה רמה? הבנתי שהשירות בארץ של LENOVO הרבה יותר טוב.. אבל עדין ה DELL נראה הרבה יותר כייף להחזיק אני ממש מתלבט יש פה מישהו שהתלבט לפני בשאלה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. במפרטים של מערכות קולנוע ביתי?

4. Started by alm0g,

התקציב : עד 27 גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג צריך את המחשב רק למשחקים ... עם מקלדת ועכבר פשוטים ( 200 כל אחד ) תודהה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Snirs69,

הי לכולם, אני מתלבט בין שני דגמים של מחשבים ניידים והייתי רוצה לקבל המלצה מכם מה כדאי. בגדול, השימוש במחשב הוא בעיקר ללימודים (סטודנט להנדסת חשמל), וזה כולל עבודה עם word/excell/one note והרצה של תוכנות חישוב כבדות כמו matlab ותכנות סימולציה. מחפש שהמחשב יהיה עם מסך מגע ואופציה לעט. הדגמים הם: Samsung - Notebook 9 Pro 13.3 - http://www.bestbuy.com/site/samsung-notebook-9-pro-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-titan-silver/5886103.p?skuId=5886103 Dell - XPS 2-in-1 13.3 - http://www.bestbuy.com/site/dell-xps-2-in-1-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-16gb-memory-256gb-solid-state-drive-silver/5711031.p?skuId=5711031 (…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לפני קניייתה ואני כמעט סגור כבר רק חייב את הדעה שלכם: MSI M662 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=292 (דגש על מצלמה ואביזרים במתנה) או HP PAVILION DV6126EA http://www.ctm.co.il/product.asp?id=728 שניהם ממש אותם מאפיינים הקטע שנעצרתי על MSI כי מקבלים מצלמה מובנת 1.3M שזה מכובד ונחמד ומתנות כמו תיק לנייד ועכבר ועוד כמה... מה אתם אומרים MSI או HP עד הסוף? נ.ב המחשב הוא למולטימידיה:סרטים מוזיקה אינטרנט ומשחקונים לא כבדים...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Xer,

שלום, אז הנה הסיטואציה, אח שלי קנה בארץ לפני 3 שנים מחשב מסוג HP Pavilion 4500ZE עם מעבד AMD. עכשיו הוא גר בארה"ב וניסיתי להתקין לו עוד 512 זיכרון ראם, לאחר שהכנסתי את הזיכרון ראם המחשב נדפק, כשמדליקים אותו הוא נדלק ונכבה מעצמו במשך 3 פעמים ואז הוא מפעיל את עצמו בלי להיכבות אך המסך לא עובד וגם ההארדיסק לא טוען שום דבר. הלכנו למעבדת מחשבים בBest Buy כאן בארה"ב והם אומרים שהלוח אם כנראה הלך מכיוון שכשחיברתי את הראם אז נכנס מלא חשמל סטטי והם בדקו גם את המחשב בכל מני סיטואציות ועדיין אותה בעיה ממשיכה. עכשיו השאלות שלי הן: 1. האם באמת יכול להיות שהלך הלוח אם? כי יכול להיות שהם סתם עובדים עלינו. 2. הם רוצים על החלפת לוח אם ותיקון המחשב 500$ הגנבים האלה, אז השאלה שלי היא אם אני …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. זה מה שהצלחתי להוציא ב2800 ש''ח: מעבד- Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB‎ לוח אם-EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI- GIGABYTE זיכרון- 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ DDR II 800Mhz כרטיס מסך- GIGABYTE 9600GT 512MB Silent HeatPipe GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ הארד דיסק- Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב- DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE LG לא יודע לגבי מארז, לא מבין בזה (מה זה חשוב בכלל?) מה לגבי ספק כוח וכרטיס קול? הם מובנים בדרך כלל? אגב, המחשב מיועד למשחקים כבדים! מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by SteelCat,

CPU: Intel C2D E6600 Motherboard: Gigabyte GA965PDS3 Memory: Kingston DDR2 2x1GB VGA Card: GeForce 8800GTS 640MB Case: A-Top X-Blade סה"כ: ~4500 ש"ח בינתיים זה על מה שעצרתי. אני צריך -רק- את חמשת החלקים האלה. המארז חייב להיות שחור\שחור-כסוף. אני מתכנן OC על קירור Stock. לא יותר מדי. מה דעתכם? יש מקום לשיפור?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? להגדרות גבוהות, רזולוציית המסך שברשותי היא : 1920X1200 , משחקים כמו : BF3 FC3 GTA V CRYSIS …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by TheBlackHero,

טוב, האמת שלא... אני צריך כרטיס מסך שיעבוד טוב לתוכנת העריכה Fusion 360, תוכנה שדומה מאד לסוליד וורקס. ישלי מחשב מטורף (לדוגמא ssd במהירות 2000) ובלי כרטיס מסך איכותי. יש המלצות במחיר משתלם?

12. Started by avid,

שלום, הזמנתי ב-EBAY סוללה לנייד של DELL 9 מקורית, 9 תאים, 85WH דגם GP952 גרסה REV03 הבעיה היא שלאחר ההזמנה ראיתי שיש 2 תמונות - התמונה הראשית היא של Rev A03 והתמונה בפירוט היא של Rev A00. המוכר אמר לי שמה שיש לו במלאי זה Rev A00. השאלה היא - איך אני יכול לברר מה ההבדל בין הגרסאות? האם כדאי לבטל את הקנייה או להסכים לקבל הגרסה הישנה? ועוד שאלה - על הסוללה כתוב Assemked במקום Assembled (אני לא יודע אם זה צריך לעורר חשד או לא). תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אוקי אז ככה, אחרי כמה דחיות במהלך השבועות האחרונים אני מזמין את המחשב מחר או ביום רביעי. כעקרון זה אמור להיות המפרט שלי: 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5600 BOX AM2 1,025 ש"ח 1 ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 565 ש"ח 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION 2,150 ש"ח 1 Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II 435 ש"ח 1 NZXT LEXA Ultra Light Aluminium Midtower Case 645 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 475 ש"ח 1 Logitech® G5 Laser Mouse 395 ש"ח 1 Logitech® Media Keyboard Elite 155 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3 2.1 349 ש"ח 1 L…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לתכנות, בניית אתרים וגרפיקה (Photoshop, Flash, Visual Studio 2010) אני מחפש מסך גדול 15"+, מעבד חזק ומספיק זכרון להריץ את שלושת התוכניות הנ"ל במקביל. חשבתי משהו מבוסס I3 ו4GB זכרון. כמיטב ידעתי -לתוכנות הגרפיקה החדשות יש תמיכה בהאצת חומרה לכן יש גם צורך בכרטיס מסך שהתוכנות ינצלו (האם הIntel GMA יספיק ?). אין חשיבות לניידות של המחשב שרוב הזמן ישב בבית ליד שקע חשמל זמין. אין צורך במערכת הפעלה ואין העדפה לחברה כלשהי אך העדיף מחשב ללא יותר מידי תוכנות "זבל" מותקנות מראש. כמובן אשמח לשלם כמה שפחות אך בגדול התקציב בסביבות ה3-3.5K. בתודה מראש, מייק.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nigger84,

שלום, רציתי לשדרג זיכרון ללפטופ dell inspiron n3010. כמה זיכרון לדעתכם אפשר לשים בכל slot? (אני רוצה לשים 8, אבל אם אפשר יותר, למה לא...) התצורה כרגע היא: MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU INTEL I5-430M 2.26GHZ ואיזה זיכרון כדאי לקנות (איזה חברה, מהירות וכו') תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tomer_et,

השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט וסרטים ומשחקי אסטרטגיה (מדוגמת AGE OF EMPIRES למשל). מעבר לזה אני לא מריץ משחקים כבדים. אני לא מתכנן OC או שדרוגים עתידיים (מקווה שהמחשב יחזיק יותר משנה...). אני רוצה מחשב שירוץ עם ויסטה באופן חלק. המחשב אמור להיות ממוקם מתחת לשולחן כך שלא חשוב המראה של המארז. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי עם מפרט סביב ה-3K לשימוש זה. אם אתם חושבים שתוספת קטנה בתקציב תועיל משמעותית למפרט - ציינו אותה בבקשה. תודה מראש לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by kdani,

יש למשהו מושג למה הוא עולה פי 2 מה-920 ? האם המחיר הזה ישאר כך, גם אחרי שיגיעו הסדרות החדשות (כי זו לא אותה משפחה?) האם יש VALUE 4 Money במחיר הזה ? או שזה סתם מחיר כדי שאף אחד לא יזמין את המוצר ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Salwaby,

תקציב עד 5500 ש"ח, מיועד בעיקר למשחקים (וסרטים, סדרות...) איך המפרט ? שווה קניה ? (דרך אגב האם הכרטיס מסך יכנס למארז הזה בכלל?) IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,048.00 ₪ 1,048.00 ₪ PX945P לוח אם Albatron PX945P מחיר לפריט - 517.00 ₪ 517.00 ₪ F2-5300CL5S-1GBNJ זכרון G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 מחיר לפריט - 360.00 ₪ 720.00 ₪ SEA160 כונן קשיח SeaGate ST3160811AS 160GB מחיר לפריט - 330.00 ₪ 330.00 ₪ GSA-H22 צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ₪ 214.00 ₪ 6920B-NPS מארז מחשב HEC 6920B-NPS מחיר לפריט - 300.00 ₪ 300.00 ₪ ELT400AWT ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ₪ 465.00 ₪ LV300 …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, אחרי 8 שנים של המפרט שלי (אפשר לראות מתחת לאווטר) הגיע הזמן לרכוש משהו עדכני (כן אחרי שהלך הארד דיסק, ספק, וכ.מסך ) המפרט הנ"ל אמור לרוץ כמה שיותר זמן, כמו המחשב המוחלף בערך. וזו הסיבה שאני רוצה ללכת על I7, אני מבין שלטווח הקצר הוא בזבוז, אך לטווח של 5 שנים ומעלה אין לי ספק שהוא משתלם יותר. המפרט הכי נורמאלי שהצלחתי להרכיב סביב התקציב והצרכים הוא : מעבד : I7 920 Box לוח אם : Asus P6T SE זכרונות : 3GB 1600Mhz - אחת החברות הידועות כוננים קשיחים : 2X500 GB Samsung - בשביל לעשות RAID. (יתווסף עוד כונן קיים של 160) כרטיס מסך : Powercolor Vapor-X 4890 1GB DDR5 ספק כוח : Enermax modu 525 / corsair 550W / pc&cooling 500W מארז : Antec P193 - פה יש בעיה,…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שייהיה מהיר, גרפיקה טובה, הכוונה כרטיס מסך טוב בלי תקלות ושלא יעשה בעיות כמו ה-geforce 4 mx שממש התאכזבתי ממנו , עם דיוידי, צורב, מסך, כרטיס טיוי, וכל השאר . ואני לא ממש מבין בחברות וביצרנים בגלל זה אני מבקש עזרה אני אשמח לקבל תודה רבה נ.ב אני מעונין גם במסך 19 לפחות וסכום ההשקעה הוא 6000-6500 תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות מחשב חדש נייד בגודל 12.1, 13.3 או ,14 המטרה בגודל המסך הזה כי אני בצבא ואני רוצה שיהיה לי נוח ( אבל שישמר לי גם לסטודנט ולא רק לשירות הצבאי) , אני לא רוצה גדול מידי כמו 15 כי זה גם כבד וכו... אני מעוניין משהו קומפקטי לשטח ככה שיתן לי ביצועים טובים , (לפי דעתי האידיאלי 13.3) הקריטריונים: אני רוצה מחשב מהיר, זריז לביצועים כללים בעיקר עבודה באינטרנט ואופייס, אני לא מעוניין במחשב שיריץ לי משחקים חדשים, אולי משהו קטן ונוסטלגי אבל לא משהו מהחדשים שדורשים ביצועיים גבוהיים. (בקיצור לא מחשב לישחקים). חשיבות כונן כונן DVD לא חשוב לי. גודל הארד דיסק גם לא חשוב לי שיהיה בינוני כי אני לא זקוז להמון מקום. זמן סוללה שרצוי שיהיה ארוך מהממוצע אבל יש לי חיבור לרכב או לשקע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלומות לחברי הפורום, בניתי מפרט למחשב חדש עבור חברה שלי, שמתחילה ללמוד באוניברסיטה וצריכה אותו לשימושים הרגילים + משחקים (היא חולה על GTA III). התקציב דל-בינוני והמפרט שבניתי כבר קצת עובר אותו... אשמח אם תוכלו לתת עצות לשינויים כלשהם במפרט. המון תודה מראש, IdobI עריכה: תודה למנהל הפורום - ערכתי את הכותרת. בתודה גם למי שכבר נתן תשובותיו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ItayK,

אוקי כנראה שמתם לב שביקשתי אתמול הצעה לשדרוג, ולא רציתי לעבור את הסכום של ה1500 כי בנוסף אני קונה מחשב חדש. איך המפרט הבא: א. צריך ספק ומארז - יש המלצות? ב. ראיתי שיש שני סוגים של 6600GT ללידטק, ההפרש ביניהם הוא 20 ש"ח, מה ההבדל בביצועים? ג. הארות\הערות לגבי המפרט יתקבלו בברכה. ד. צריך המלצה לחנות באיזור הקריות. תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום אני צריך מפרט לגימר בסכום של 5360 מקסימום רצוי מחנות של KSP ואם אפשר אז 1G זיכרון תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Galbakva,

אני רוצה לקנות מחשב חדש מחשב שהיה סוס עבודה אני מוכר משחקים לאקס בוקס ואני צריך מחשב שהיה דלוק הרבה להורדות צריבות אני צריך מפרט בשביל זה המחשב מיועד רק לזה

דיונים חדשים בפורומים