ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
במספר לאפטופים שאני משתמש יש בין 60 ל 100 תהליכים ברקע פועלים מהרגע שמפעילים חלונות... יש דרך ליצור פרופיל משני שיכיל רק מה שאני רוצה ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב נייד של HP. החנות שבה אני רוצה לקנות את המחשב לא מוכרת הרחבת אחריות יחד איתו. האם יש אפשרות לקנות את המחשב והאחריות בנפרד? למשל לפנות ל-HP ולקנות את האחריות ישירות מהם? אם כן, כיצד עושים את זה? מה הפרוצדורה? אשמח אם מישהו עשה את זה ויספר מניסיונו האישי. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעלים של Compaq Presario 2500 ישן (אני חושב שבן 4) ואני רוצה לשדרג אותו מעט היום הסוללה מחזיקה לרבע שעה אני חושב, אני משתמש בו רק עם חשמל ומזיז אותו יחסית מעט, והוא כבר מעט איטי בשבילי ולכן רציתי לשמוע הצעות כיצד להפוך אותו לשימושי יותר (חבל לי לוותר עליו) נתונים: מעבד : Intel P4 2.4 זיכרון: 2X256 (333Mhz) הארד דיסק : 30G מ"ה : Win Xp Home חשבתי להתקין את הגירסא הקלה של Xp ( לא זוכר איך קוראים לה ,אם משהו יכול להגיד לי) ולהחליף את הזכרונות מה אתם יכולים להציע לי ?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן אבל עם רכיבים אכותיים. אני רוצה לדרג אותו שיהיה לעבודה משרדית. המפרט שלו: מעבד : P4 2.80GHZ HT technology לוח אם: Gigbyte P4 titan GA-81875 - 875P FSB800 dual channel DDR400 AGP8X זיכרון: 4סטיקים - סה"כ: 2GB DDR400 כרטיס מסך : Nvidia 7600GT הרד דיסקים: 1 של 120GB + 80GB מארז של compucase אכותי. ספק כוח של: HEC 300AR-T הייתי רוצה לשדרג למחשב את המעבד, את הזיכרונות ולהוסיף עוד 1HD של 250-320GB כך שיוכל להריץ חלק ויסטה, אופיס, אימיליים, והורדות. האם כדאי לשדרג? או פשוט להעיף את המחשב ולקנות מחשב לשימוש משרדי? אשמח לתגובות.
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי,התקנתי WINDOWS8 וכעת לא ניתן לשחזר את המערכת המקורית ממחיצת השחזור - הלחצן היעודי בנייד פשוט הפסיק לתפקד.אני יודע שב ASUS פשוט לוחצים F9 בהעלאה של המחשב ואז יש אפשרות לשחזור. לא הצלחתי למצוא אופציה דומה בנייד שלי. נא עזרתכם. תודה אופיר
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, רציתי, כמו שמשתמע מהכותרת, לשאול מה היא הדרך הטובה ביותר לשמור על חיי סוללה ארוכים. בעבר, כך הבנתי, היה נהוג לתת לסוללה בפעם הראשונה להתרוקן לחלוטין, ורק אז להטעין אותה עד הסוף, כדי למנוע מצב של "זיכרון" בסוללה. נכון להיום, הבנתי שהמצב שונה ואין צורך בריקון וטעינה הראשוניים האלה לסוללות החדשות שיוצאות עם המחשבים המודרניים. רציתי לשאול, האם זה לא בריא לסוללה להמשיך להשתמש במחשב כשהוא מחובר לשקע גם אחרי שהיא טעונה לחלוטין? או שאין זה משנה? בתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין למכור את המחשב הנייח בן פחות משנה לטובת מעבר למחשב נייד (עקב מעבר דירה עבור לימודים בבאר שבע), אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB Dual BIOS דיסקים קשיחים: Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Thermaltake Element S ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Dell u2311h א. נא לא לפנות בנוגע לחלקים עדין, לא פה ולא בפרטי. תודה. ב. נא לא הערב אינטרסים אישיים בהערכת מחיר המערכת. תודה. שבת שלום וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למען הכנות כבר פירסמתי בקשה זו בעבר אולם הרבה מים זרמו בנהר בקשר למחירים והייתי מעונין לקבל הערכה נוספת שכן כבר רכשתי מחשב ואעמיד את המחשב הנ"ל למכירה החל מהיום (או כחלקים). אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost דיסקים קשיחים: WD Caviar Green 3TB ,Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB Intel 330 120GB SSD צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Fractal Design R4 Define ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Shimian QH-270 27inch LED (פאנל IPS, רז…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין למכור בקרוב את המחשב הנייח בן פחות משנה לטובת מעבר למחשב נייד, אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost דיסקים קשיחים: WD Caviar Green 3TB ,Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Fractal Design R4 Define ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Shimian QH-270 27inch LED *כל החלקים נקיים ושמורים לעילא ולעילא וכולם תחת אחריות, חלק מהחלקים בן חודשים ספורים* א. נא לא לפנות בנוגע לחלקים, לא פה ולא בפרטי. תודה מראש. ב. נא לא …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד, הבטריה מספיקה בקושי לשעה וחצי, כיצד אני יכול להעריך את חיי הסוללה בחרתי במצב חסכון אבל זה עדיין לא ממש עוזר, אשמח לקבל המלצות או תוכנות שעושות את זה ביצעתי את הדברים הבאים ואין שינוי מבחינת הבטריה: 1. הורדתי את בהירות המסך 2. בחרתי במצב חסכון בטריה 3. סגרתי תוכנות שאין בהם שימוש וכל זה לא עוזר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני רוצה לדעת איך מפרמטים מחשב נייד של Compaq, כרגע רץ על המחשב Win Vista, והוא עושה הרבה בעיות: הפיירפוקס נתקע, המחשב איטי, והגרוע מכל שהוא מתכבה באמצע עבודה ללא סיבה. אני רוצה להתקין Win 7. יש במחשב 2 מחיצות: כונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה וכונן D- כונן RECOVERY. השאלה היא אם הפירמוט בניידים שונה מפירמוט בנייחים, הרי בנייחים אין כונן RECOVERY, אז למה הכונן הזה משמש במחשב הנייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בשורת המשימות מוצגים לי אחוזים בלבד....\ניסיתי לחטט, אך נראה כי איני מצליח.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
נטבוק של lg מדגם X110 זקוק לפירמוט והתקנה מחדש של המערכת. הוא אינו מגיע עם דיסק שחזור ולכן אני מניח שהשחזור נעשה ע"י מחיצה נסתרת? לא מצאתי מידע ברשת בנוגע לזה (אולי לא השתמשתי בסטרינג הנכון) אשמח להכוונה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
פירקתי את המכסה האחורי של המחשב הנייד שלי - Asus N550JV. הברגים רוכזו בשקית אשר לצערי אבדה. אני רוצה לרכוש ברגים חדשים בכדי שאוכל לסגור ולהדק בחזרה. כיצד ניתן לדעת מהי מידת הברגים הנדרשת למחשב? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לבדוק מהו גיל המחשב או באיזה תקופה הוא נקנה ? וכיצד עושים זאת ?
-
- 4 תגובות
- 18.6k צפיות
-
-
רכשתי נייד חדש (MSI - PR200) הסוללה שלו אמורה להכיל 8 תאים (קיימת גם גרסה עם 4 תאים). כיצד ניתן לבדוק זאת? על הסוללה לא מצויין מידע זה וכם חיפוש בגוגל לא העלה מידע נוסף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב נייד gigabyte W536M. בו נמצאת סוללת li-ion. מוגדר לכבות את המסך לאחר דקה והכונן הקשיח לאחר 5 דקות, WIFI כבוי. מצב שינה הוא בעייתי כי לא תמיד יש לי את האפשרות לחכות 20~ שניות עד שהוא חוזר לעצמו. האם כיבוי התקנים דרך מנהל ההתקנים כגון כרטיס הרשת (LAN) עוזר לחסוך בחיי הסוללה? בכיתה המחשב בדרך כלל לא מחובר לחשמל אבל בבית כן. האם לחבר אותו לחשמל בבית ולהשאיר אותו בטעינה של 100% כול הזמן או לטעון ל100% ואז לפרוק וחוזר חלילה? או פשוט להוציא את הסוללה? הסוללה כרגע מחזיקה כשעתיים וחצי שלוש אם המחשב פשוט עומד לו עם מסך דלוק. המחשב בן כ8 חודשים. אשמח לעוד עצות כיצד ניתן לשמור על חיי הסוללה לטווח הקצר והארוך.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, שאלה טיפשית, אבל אני לא מתכוון ביצירת דיסק גיבוי המשחזר את ההגדרות של המחשב הנייד ליום שבו (כביכול) קיבלתי אותו - את הדיסק הזה כבר יש ברשותי. אני מתכוון שברצוני ליצור דיסק Image שבמידה ואם המחשב יקרוס או סתם יהיה איטי, אני אוכל להחזיר אותו למצב הנוכחי הקיים (אם אני מבצע Restore של כל ההגדרות של הנייד אז יאבדו לי המון עדכונים שביצעתי לחומרה במנהל ההתקנים ועוד תוכנות...) האם בכלל הדבר קיים? האם רק באמצעות תוכנה? (אם כן כיצד אני משתמש בה?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אחי ביקש ממני שארכיב לו מפרט לעריכה גרפית כי הוא מתחיל ללמוד צילום וכנראה הוא יצטרך להשתמש בתוכנות כמו פוטושופ וכו'.. הרכבתי עד עכשיו את המפרט הבא: G.Skill 4GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPK 325 ש"ח Intel Core 2 Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX 430 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 435 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 105 ש"ח LG GSA-H55L X20 Multi DVD-Recorder LightScribe Black 165 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 472 ש"ח Gigabyte GA-G31M-ES2L Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail 285 ש"ח סה"כ 2,217 ש"ח אני צריך להוסיף כרטיס מסך כי כמו שציינתי זה…
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כולם באים לפורום על מנת לחפש מפרט. זה יהיה בלתי אפשרי להתנהל ולעזור כשכל נושא מוגדר כ-"דרוש מפרט". ציטוט מחוקי הפורום: חוקי הפורום דורשים כותרת עניינית - כזו תכלול, במקרה הזה: בראש ובראשונה תקציב מוגדר ומפורש (נושאים עם כותרת כגון "ללא תקציב" ינעלו), שימוש למחשב (גרפיקה? משחקים? סתם אינטרנט ואופיס? HTPC?), ואם אפשר, אם יש בכוונתכם לבצע אוברקלוק (אם אתם לא יודעים מה זה, התשובה כנראה תהיה "ללא אוברקלוק", ובכל אופן, אתם מוזמנים לקרוא את המדריך להרכבת מפרט לפרטים נוספים). דבר חשוב נוסף הוא, האם דרוש ציוד היקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר) או מסך. אם אתם זקוקים לשדרוג, או זקוקים למפרט חלקי כי אתם משמרים חלקים מהמחשב הקודם כגון מארז או ספק, ציינו בכותרת "שדרוג מפרט קיים" או ב…
-
- 0 תגובות
- 26.7k צפיות
-
-
http://xbitlabs.com/news/mobile/display/20090423085253_Stolen_Laptop_Can_Cost_115_Thousand_to_Corporate_Owners__Intel.html http://www.theinquirer.net/inquirer/news/888/1051888/stolen-laptops-cost-users-usd49- הכתבה השניה סרקסטית מאוד
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
גלשתי היום במחשב עם מסך מבריק ושמתי לב שהתמונה חיוורת/צבעים חלשים, אבל כשהזזתי את המסך מילימטר אחורה התמונה הייתה הרבה יותר טובה ,כשהזזתי את המסך מילימטר קדימה שוב התמונה חיוורת. האם זה כך בגלל שהמסך מבריק ? האם זה כך בכל המסכים המבריקים ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי,נשבר לי מהויסטה הזאת,אני רוצה xp עכשיו אני צריך דריברים מתאימים לכל הרכיבים-אם מישהו מריץ כרגע xp על inspiron 1525 אני אשמח אם הוא יצרף גם לינק לדריבר שטוח עובד. בסוף אני רוצה לעשות אינטגרציה של הדריברים עם התקנה של xp(מקורי שיש לי ) ולהכין דיסק שמפרמט תמחשב ומתקין את כל הדריברים דריבר לכרטיס האלחוטי יש פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336689.new;topicseen#new מישהו יכול לאשר שזה רץ חלק על xp ?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את האמת לגבי ויסטה. אני צריך להחליף את הלפטופ הישן שלי. יש כמה שאלות: 1. האם 1G זכרון אינו מספיק למערכת ויסטה עבור אדם שעובד בעיקר עם קבצי אקסל גדולים? 2. האם כדאי לשלם עוד קצת ולקנות מחשב עם vista business ול"שנמך" ל XP? 3. לחילופין, האם עדיף לרכוש נייד עם ויסטה הום, ולהוסיף 1G זכרון? 4. האם לדעתכם כדאי בכלל לוותר על ויסטה במחשב נייד?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-