ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שימושי המחשב לעבודה בלימודים עם התוכנות הבאות: rhino 5 -64bit, autocad, revit, 3ds max, photoshop, iilustrator כולל מערכת הפעלה (רצוי ווינדוס7), אין צורך בציוד היקפי, צריך שיהיה שקט=6, אחריות שלוש שנים בבית הלקוח. מתוכנן לקניה מידית .תקציב מוגבל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - מעדיף שלא, אבל יש מצב 2. מה שימושי המחשב (תכנות, משחקים, אופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - שימוש שוטף, יכול לפעול גם לילות שלמים מדי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefiled Bad Company 2. GTA4, Starcarft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1280x1024, אינשט 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוה עבור הרזלוציה הנמוכה שלי, הייתי שמח שגם אם אני אשדרג את המס…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי רוצה מחשב חדש מכיוון שהמחשב שלה כרגע הוא כמה עידנים אחורה.. בעקרון הדרישות הכלליות זה צורב DVD, לא צריך יותר מ320GB(אפילו אם יש פחות אז עדיף)בהרד דיסק וכרטיס מסך נורמלי שיריץ WINDOWS 7 ULTIMATE בצורה חזקה עם מצב הAERO. זיכרון פנימי 2 ג'יגה. לגבי מסך הגודל הרצוי הוא 19 אינץ' אין עדיפות לחברה מסויימת. תודה רבה לכם ושבוע טוב . מה התקציב המקסימלי? 2500 שקלים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, אופיס, משחקים קטנים בנוסך BUBBLES 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 19 אינץ' אין עדיפות למותג 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? 5. במידה ואתם צר…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? ללימודים (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?)כרגע לא יודע אבל ישחק, צפיה בסרטים, ופוטושופ תוכנה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?2.5 עד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMh * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המפרט שמורכב פה והאם הוא יריץ משחקים כבדים וכו' באופן טוב. כמו כן אבקש לדעת איזה לוח אם עדיף זה שמופיע פה או זה GA-MA770-UD3 והאם הספק כוח יספיק תודה לעוזרים. מעבד: AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1079 לוח אם: GIGABYTE GA-MA785GM-US2H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪482 זיכרון: PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪307 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. מחיר: ₪122 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪297 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 אחריות: חמש ש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בקשר לבנית מפרט למחשב. עדיפות לקניה רק בחנות KSP !! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגרפיקה. כמובן שאשמח שיהיה תמיכה גם במשחקים בצורה טובה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב - לנסות לחסוך, אך התקציב גמיש עד 2,500 ש"ח אם הדרישות מאלצות זאת או בתמורה ליחס עלות\תועלת טוב יותר. שימושים - גלישה, צפיה בסרטים כולל HD על מסך מחשב (DELL 2209WA) + טלויזית CRT, אחסון מדיה \ שרת קבצים. מעט משחקים - בדרך כלל משחקי אסטרטגיה. החדש מבינהם הוא SC2. ציוד היקפי - אין צורך. כמו כן אין צורך בצורב, כונן דיסקטים. שרת קבצים - מארז, לוח אם וספק שיאפשרו חיבור של חמישה דיסקים קשיחים וצורב, כלומר 6 כניסות SATA לפחות. במפרט נדרש כונן ראשי עם נפח של 500GB - 1TB. שאר כונני האחסון אינם כלולים במפרט. כרטיס רשת 1G - אפשרי on board. שקט - חשוב - מחשב סלוני - 8 מתוך 10. אוברקלוק - לא מתוכנן. מערכת הפעלה - אין צורך. מיועד לעבוד עם Win7. חנות …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם : מעבד: e2180 2.0Ghz @3.4Ghz זיכרונות : Geil DDR2 2x1024MB 800Mhz CL4 כ.מסך : Twintech 8800GT לוח אם : ABIT IP35-E אני עובד עם מסך 17" ברזולוציה מקסימלית של 1280X1024 עד עכשיו כל הסט מספיק מעל ומעבר לכל הצרכים . העניין משתנה שאני רוצה להגדיל את הזיכרונות ל 4GB או יותר , כך גם לעבור לוינדוס 7 וחוץ מזה לקנות מסך חדש , כנראה 24" - שמתאים לגרפיקה . השאלה שלי כאן היא - האם המעבד וכרטיס המסך יספיקו אחרי השינוי שאעשה ? אני עורך תמונות בפוטושופ (50שכבות+) ברזולוציות גבוהות יחסית , לכן שוקל לשדרג מעבד , אבל צריך את התייעצות כי אני לא מכיר איזה מעבד כדאי לבחור ואיזה מתאים גם ל OC (חשבתי על מרובעי הליבה , לא הסדרה של i , כי הלוח אם לא תואם) אבל עם המסך החדש והרז…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי! יש אפשרות כלשהי לעשות OC למעבד של המחשב נייד שלי (המפרט בצד) ? ואני לא מתכוין לטכנולוגית ה"טורבו בוסט" אלא לשינוי המכפלה/ באס דרך הביוס או תוכנת צד שלישי כלשהי. תודה מראש לעונים, דובי נ.ב. אני לא יודע האם שאלה זו שייכת לפורום זה או לפורום "אוברקלוק" אז אם צריך אעביר את השאלה לשם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל מעוניין לציין כי בניתי מפרט ראשוני (אני לגמריי חסר ידע בכל הנוגע לבניית מפרטים, כאן מתבקשת עזרתכם :)) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג, אם חייב אז כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LEAGUE, CSGO, אבל פתוח להתאהב במשחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי עומד לעבור לקנדה לכמה שנים והוא לא בטוח מה לעשות לגבי המחשב. התלבטות היא או לקנות פה לפטופ, או לקנות שם. דבר ראשון, הלפטופ שהוא צריך הוא בסיסי ביותר, רק בשביל להפעיל קבצי אופיס ואינטרנט. משקל קל- עדיפות, אבל מחיר בעדיפות עליונה. גם זמן בטריה יהיה חשוב לו. ולגבי ההתלבטות בין אם לקנות פה או בקנדה, מצד אחד הנטיה היא לקנות פה, כדי שיהיה "ראש שקט" כשמגיעים לשם, לא צריך להתחיל לחפש בחנויות ולהתעסק עם דברים קטנים. מצד שני, אם יש הבדל גדול במחירים, עדיף כבר לחכות ולקנות שם.....(גם זה חוסך עוד 2 ק"ג לתיקי הנסיעה) אז מה שאני מבקש מכם זה הצעה למפרטים כמו שכתבתי- זולים וניידים, ואם מישהו מכם מכיר קצת מחירים בקנדה, אולי אפילו חנויות בקנדה אני אשמח מאוד לקבל עזרה. תודה מר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסר כמות מוצרים סה"כ DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 698.94 ש"ח 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 661.83 ש"ח AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי - קירור מצויין למעבד לא תודה 948.56 ש"ח LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 2,577.15 ש"ח Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS - GAMES 551.80 ש"ח WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 643.62 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 305.47 ש"ח ANTEC…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתי רוצה שתרכיבו לי מחשב complete למשחקים מבוסס על amd ב-6000ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה יש לי כרגע: מקלדת, עכבר כרטיס מסך 3080 samsung 970 evo M2 250GB samsung 870 evo sata3 2TB חשוב אבל לא קריטי: שקט עלות\תועלת יכולת שדרוג עתידית בלי אורות של דיסקוטק יכול להביא מעבד וזכרון מארה"ב בחודש הקרוב. מעבד: נראה שAMD לא נוטה לשנות את הסוקטים של המעבדים שלה ולכן משיקולי שדרוג עתידי ועלות\תועלת כרגע נוטה לכיוון ה https://www.newegg.com/amd-ryzen-9-5900x/p/N82E16819113664 ב 430$ זכרון: https://www.newegg.com/corsair-128gb-288-pin-ddr4-sdram/p/N82E16820236622 כמות מקסימלית כי לא יודע מתי שוב אהיה בארה"ב. 560$ לוח אם: נוטה לכיוון ה X570 על פני ה BM450/550 משיקולי שדרוג עתידי. צריך עצה איך לוודא שהביוס של הלוח יתמ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את הנייד של אינטל N5110. מכיוון שאני לא משחק משחקים (חוץ מפרו אבולשוין 2012!! ;D ) חשבתי אולי יספיק לי הכרטיס מסך של אינטל ( Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD ) רק בכדי להריץ בצורה נורמאלית את המשחק המדובר. הדרישות של המשחק הן: דרישות מינימום מערכת הפעלה: Windows XP, Windows Vista ו-Windows 7. כרטיסי מסך נתמכים: Nvidia GeForce 6600 ומעלה, ATI Radeon X1300 ומעלה Pentium 2.4 GHz ליבה אחת זיכרון RAM: מינימום 1 GB 8-10 GB של שטח דיסק זמין כרטיסי קול: DirectX 9c תואם דרישות מומלצות מעבד אינטל - Core 2 Duo E4600 2.4GHz ולמעלה מעבד AMD - Athlon 64 X2 Dual Core 5000 ולמעלה כרטיס גרפי Nvidia - GeForce GT 240 GFX Card ולמעלה כרטיס גרפי ATI - Rad…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש כללי. חומרה שתאפשר לשחק במשחקים, עד כמה שניתן לדחוף בתקציב. המחשב ישמש בגדול כ- Desktop Replacement, אבל כן עדיף משהו שניתן יהיה לנייד בצורה סבירה במידת הצורך, אם יהיה כזה בעתיד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". אין חשיבות. * רזולוציית המסך? כמה שיותר, אבל רז' נמוכה תספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין כאלה * משקל רצוי? אין חשיבות מיוחדת. עדיפות למשקל לא גבוה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיש. אפשר לקנות חיצוני אם צריך. * כונן אופטי? לא צ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להצעות לשיפורים/המלצות (חריגה של לא יותר מ-400 ש"ח) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (עדיפות גבוהה מאד לחסכון) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אני רוצה מסך גדול יחסית (23" - 24") בעל יכולות FHD - משמע , שיוכל להריץ סרטים באיכות 1080p, ובעל פאנל איכותי (עדיפות לייצור מקורי ולא מדבקה) -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שדרוג בסביבות 2000 שקל, ללא HDD, ללא מסך וציוד היקפי, למטרת סרטים, אינטרנט ואולי Football Manager, וכמה משחקי אסטרטגיה במקסימום. מה שכן, חשוב לי שהלוח אם יגיע עם כמה שיותר חריצי PCI (רצוי 3), ולא יזיק חיבור ATA. כרטיס מסך לא חשוב לי כרגע, כי נראה לי שהמובנה בsandy bridge יחזיק אותי בינתיים לשימושים שלי, וזה לא בעיה להוסיף בשלב מאוחר יותר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ואשמח אם תוכלו לעזור לי להכין מפרט למחשב. דבר ראשון אני רוצה להודות שאני לא מבין דבר בחומרת מחשבים, לכן אם תרצו לשאול אותי שאלות בנוגע לנושא תצטרכו לפשט אותן כדי שגם אוויל כמוני יוכל לענות. השימוש שלי במחשבים זה משחקים ואינטרנט ולכן אני מעוניין במחשב מאוד חזק, שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר שיש כיום על ההגדרות הגבוהות ביותר, ושיציג ביצועיים מרשימים גם למשחקים עתידיים לפחות לחמשת השנים שיבואו לאחר הרכישה, אם אפשרי לבנות מחשב שעונה על הדרישות האלו גם מבלי להגיע לתקרת התקציב אשמח לשמוע על האפשרות הזאת. 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאה שקלים . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ,עבודה משרדית,משמש בין היתר גם כשרת אחסון ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין צורך בכרטיס מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?.אין צורך בכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לעזור עם המפרט. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכנות(לא גרפיקה) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033, assasins creed * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקיפי, ייקנה מסך בנפרד 22' FHD 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איזור-חומרה, אני צריך עזרה בבנית מפרט לצורכי גיימינג. התקציב שלי הוא 2300 ש"ח בלבד, אבל אני מתכנן להעביר למחשב החדש את הדיסקים הקשיחים וכרטיס המסך מהמחשב הקודם משום שלפי דעתי הם מספיק טובים ואין צורך לקנות חדשים. tl;dr - לא צריך כרטיס מסך ודיסק קשיח. אז קודם כל המחשב החדש צריך לתמוך בדיסקים הקשיחים האלו: (אני מקווה שזה אומר לכם משהו) ובכרטיס המסך שלי nVidia 9600GT שאולי אני אשדרג בעתיד כשיהיה לי עוד כסף... -אני לא צריך ציוד היקפי -אני אשמח אם יהיה צורב. אם זה בא על חשבון משהו אחר אפשר לוותר. כמובן שיהיה כרטיס רשת וקול מובנים בלוח האם חשוב לי מארז שקט ו...זהו אני מקווה שהתקציב לא נמוך מידי לגיימינג, אפילו אחרי שהורדתי את הכ.מ והדיסקים הקשיחים ע: מותר לחר…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-