עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם ושבוע טוב, אני שוקל ליקנות מחשב נייד, לשימוש משרדי, מולטימדיה, ותמיכה בויסטה כמובן. עכשיו כמה נקודות שהסקתי כחשובות לאחר שקראתי את הטיפים של נמסיס: עדיפות לאחריות ל 3 שנים, שנה אחת זה מעט מדי למוצר עדין כזה. מהירות ההארדיסק חייבת להיות לפחות 5400. וזיכרון 1GB, לא פחות ולא יותר (תקציבית זה לא מתאפשר ) קראתי חוות דעות של אנשים והרבה אנשים טוענים שהשירות לקוחות של HP מאכזב, לכן אני לאט לאט יורד מהרעיון ליקנות דגם HP חדיש ויותר בכיוון של DELL \ LENOVO. חברי הפורום בעלי מחשב נייד, תוכלו לתת לי חוות דעת שלכם על החברות הללו בבקשה ? אם היה לכם ניסיון עם שירות הלקוחות \ בעיות עם האחריות או צרות אחרות עם החברה בקשר לאמינותה, בבקשה פרטו כמובן גם אם חוויתם אמינו…

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  2. Started by krabby,

---

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by bug123,

שלום, אני הרכבתי מפרט אבל אני די חלוד בנושא לכן אני מבקש את עזרתכם. המפרט שהרכבתי זה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX 795.00 ש"ח OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 269.00 ש"ח WD 160GB-8MB AAJB - 7200RPM ATA 100-2 438.00 ש"ח PIONEER DVR-215DBKx20 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 133.98 ש"ח SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK 48.00 ש"ח LG LCD 19" - L1953TR DVI - 2ms 986.26 ש"ח Microsoft - Wireless Optical Desktop 1000 - retail 159.00 ש"ח Thermaltake soprano RS 101 + 400W 483.67 ש"ח GIGABYTE GA-EG45M-DS2H (G45) DVI and HDMI - ATX 659.00 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,971.90 ש"ח סך הכל ל…

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by hezi508,

שלום לכולם אני צריך לקנות מחשב נייד והתברר לי שקרוב משפחה מגיע מהולד בשבוע הבא האם כדאי לקנות את המחשב שם למישהו יש המלצה בנושא תודה מראש חזי

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  5. היי חבר שלי בנה לי מפרט למחשב (הוא משתמש פה) ואני רוצה שתתנו לי עצות לשיפור התקציב הוא 4K בלי לחרוג זה המפרט שנתנו לי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1439 לוח אם: ASUS P5K SE ¤594 כרטיס מסך: GIGABYTE ATI Radeon HD 3850 512MB DDR3 ¤1123 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB IDE 7200 RPM - 3200AAKB ¤429 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤291 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤388 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤4264 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il עצות לשיפורים?

• 15 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by alonafinkel,

ערב טוב לכולם! קיבלתי היום סוללה חדשה לנייד (dell vostro v131) שהזמנתי מ-eBay, וכשהיא התרוקנה חיברתי את המטען. בסמל של הטעינה כתוב plugged in, not charging וכשאני פותחת את המחשב כתוב the battery cannot be identified. יש מה לעשות עם זה?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל אין בעיה לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200/300 שקלים אם זה משהו שבאמת לא כדאי לוותר עליו (דיל או חומרה שתעשה הבדל משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gw2/wow /swtor /bf3 לא במקביל אבל בעיקר ""משחקים מבוססי cpu"" -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאי…

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי - בעיקר לתכנות וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צו…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  9. שלום, יש לי שתי שאלות למומחי הפורום: 1. מה דעתכם על המחשב הזה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=150_242_594&products_id=6579 הוא מיועד לסטודנטית. 2. האם הצורב של המחשב צורב גם CD רגיל או רק DVD? (וכן יש שאלה כללית - האם תמיד כשהמפרט אומר שיש צורב DVD, הכוונה לכזה שיודע גם לצרוב CD) 3. איך יודעים לכמה זמן בערך סוללה מספיקה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  10. שלום לכם, מה שאני רוצה זה שתגידו לי איך המפרט מחשב הבא, אבל לפני זה השימושים שלו הם גיימינג וקידודים כבדים(VDUB), והאם המחשב יחזיק CF בעתיד?, טוב הנה המפרט מחשב: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1596 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R ¤1156 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM060 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX48901GBD5-HM צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤155 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH2…

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  11. טוב אז הגיע הזמן לסגור על מפרט סופי, קונה בתחילת שבוע הבא . מה אני צריך ? אני מתכנן להשתמש ב PC סטנדרטי (לא משחק) קצת עריכת וידאו, וחיבור בסלון לטלויזיה לצורך צפייה בסרטי HD . אני חשבתי על משהו בכיוון של ... מעבד Athlon 64 X2 Socket AM2 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI או Gigabyte GA-M55S-S3- 3Y (עדיף כי אני חייב יציאת Pdif לא הכנה ל.. אלה יציאה) זיכרון DDR-2 - 1024mb 667\800mhz כפול 2 (יעני 2GB) של מותג חברה מוכרת דיסק קשיח Westren Digital SATA2 7200 RPM 16 MBWD3200AAKS 320GB הערה : יש לי כבר דיסק כזה חדש - אולי נשים עוד איזה דיסק הכי טקן שיש, שיהיה יעני הקטן יהיה למערכת הפעלה, וזה שיש לי כבר לכל השאר .... מסך 19, מותג... דק כמובן כרטיס מסך Radeon HD2600XT…

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  12. שלום פורום, ביקשתי עזרה לפני כשבוע בלמצוא מחשב נייד בסביבות ה4K~, המליצו לי על הASUS N55SF: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1221321&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he ועד עכשיו זה המחשב הכי טוב שראיתי במחירים האלו. שמתי כבר מקדמה על המחשב ואני אקנה אותו שבוע הבא, אך בכל זאת הצעתם לפרסם עוד פעם נושא לפני הקנייה לראות אולי השתנה משהו, אולי יש איזו הצעה אחרת וטובה יותר, אז הנה אני אם יש משהו אחר מומלץ אשמח לעזרה - המחשב שאני צריך 15" מיועד בעיקר למשחקים ועבודה גרפית, משקל המחשב לא פקטור מי יודע מה, צריך מחשב חזק עם דגש על מאיץ גרפי ובאופן כללי מחשב טוב, מהיר ואמין. הN55SF זה הכי טוב שמצאתי במחירים האלה, המפרט שלו ממש מציאה ביחס למחיר! תודה, לב

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  13. שלום לכולם, היום אני הולך לבצע רכישה של dell xps 16 מאתר דל... רציתי לקבל חוות דעת אחרונה מבחינתכם על המחשב. וזאת מכיוון שאני סומך על ההמלצות של האנשים באתר. אומנם אני סטודנט ואני יותר צריך את המחשב ללימודים, אך בנוסף אני רוצה גם שיהווה לי תחליף לשולחני שלי. וזה מתבטא בכך שאני רוצה כרטיס מסך די חזק יחסית לניידים בכדי שיוכל להריץ לי ברמה סבירה. סה"כ המחיר כולל tax וכולל תיק הוא 1318$ בתחשב בעובדה שבארץ מחשב זה היה עולה בסביבות ה 8000 ש"ח בנוסף הוא מגיע עם שלוש שנות אחריות. קישור: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydwfs3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=laptop-studio-xps-16 וזה הקישור לhp http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv630…

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  14. שלום לכולם, היום ניסיתי לחבר HDD עם יציאת eSATA למחשב ולא הצלחתי. יש לי כניסה שהיא משולבת USB ו ESATA. ניסיתי להכניס את הכבל בצורה הנכונה - הוא לא היה הפוך, והוא בקושי נכנס חצי דרך. מהסתכלות עם העין, נראה כאילו הלוח עצמו שאליו הכבל מתחבר נמצא מעט גבוה מדי..איך זה יתכן?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  15. Started by computer_freak,

אני לא כל כך בטוח שזה אפשרי אבל יש אפשרות לbarebone בסכום של עד 1700 שקל? לא משנה לי הרכיבים שלו מצדי p3-1000 וחשבתי על עוד משהו לא אכפת לי שיהיה מחשב רגיל אבל עם מארז יפה שמתאים לסלון

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by Travis Bickle,

אשמח לעזרה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? ''14, רצוי מסך מגע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB, HDD או היברידי * כונן אופטי? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות 3 שנים (מה המשמעות של אחריות בינלאומית?) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WIN8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רצוי לא לנובו, עדיפות לאחת מבין דל, אסוס, טושיבה או סוני מה המפרט המשתלם ביותר בתקציב עד 3500 (אפשר חריגה קלה)? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  17. שלום לכולם.... לי נמאס מהמחשב שלי.... ישן מאוד וצריך חדש. התקציב: 6000 ש"ח לא צריך שום צייוד עם המחשב ( מסך,מקלדות,עכבר וכו...) בלי OC אני חושב שעדיך שזה יהיה מעבד של אינטל... כי אני ממש אוהב אותם... המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני צריך המלצה גם איפה כדי לקנות. תודה לעוזרים ועם יש עוד שאלות אפשר לשאול אותי

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by ron130,

האם מחשב זה חזק מספיק לצפייה ב בסרטי פול HD בצפייה ישירה מהאינטרנט האם קיימת ירידה באיכות בצפייה בטלויזה בהשוואה לצפייה במחשב חיבור לTV ע"י HDMI מה המאפיין בכרטיס מסך שמעיד על איכות צפייה בטלויזיה?

19. Started by alasry,

שלום לכולם קרובת משפחה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. גודל מסך בין 12 ל-14 אינץ', חשוב שיהיה כונן דיסקים, דיסק קשיח בינוני (מבחינת גודל). זמן סוללה- שעתיים. התקציב נע בין 2000 ל-2300 ש"ח. לצערי לא מצאתי שום מחשב שעונה לתנאים האלה עם המלצות יוצאות דופן. אשמח לעזרה!! תודה

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  20. היי, אני מתלבטת האם לקנות את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15254 חשוב לי מאד אם המחשב מתחמם. מניסיון שיש לי עם סמסונגים, הם לא מתחממים יותר מדי. אבל מדובר במחשב דק ובמעבד שונה למיטב הבנתי. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  21. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב אשר ממוקם בעמדת עבודה בסלון אך לשמוש מאד בסיסי של אבי שצריך מסך גדול , היה לי נסיון רע מאד עם נייד של לנובו ולכן אני רוצה לעבור למחשב נייח אך שקט . תודה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה ו outlook ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by zaq1,

אני מבין ש-17" זה יותר מדי ,אז 15.4 או 15.6 . שימוש לאינטרנט ,סרטים לצפייה בנייד עצמו באיכות טובה, מעט עריכת תמונות וסרטים בתיים (פוטושופ ,אלמנטס -ברמה חובבנית ), משחקים פשוטים בלבד. הוא לא מיועד לניידות גבוהה: בעיקר שינויי מקום בבית, לעיתים עבודה בבית אחר. יש מצב להתגמש במחיר (אם קריטי ). אני לא מתמצא בתחום וראיתי מלא דגמים ,חטפתי כאב ראש מכל השפע ... למטרות שדרוג עתידי (אולי ):רצוי תמיכה ב-full hd - hdmi . יהיה ניתן לשדרג את הצורב בעתיד ל-blueray ? ראיתי מחשב מחוץ לטווח המחיר שלי שאולי יהיה ניתן להשיג במחיר היעד שלי אבל זה בכלל לא בטוח אז אני מעוניין בהצעות גם לדגמים אחרים במחיר המבוקש.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by idani1983,

שלום אני מחפש מחשב לעריכת מוזיקה וקצת למשחקים, אני לא מתכנן OC ובבקשה לא לכלול כרטיס קול שאותו אני אקנה בנפרד. תודה רבה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  24. Started by tomer_,

היי, לא הצלחתי להעתיק את השאלון אז אתאר בקצרה את צרכיי: אני זקוק להערכת מחיר עבור 2 נייחים לילדים בגילאי 12 ו 14. עיקר השימוש זה משחקי רשת כגון פורטנייט ורובלוקס. זקוק למסך אחד בלבד (האם יש מסך מגע? האם מומלץ?). לא נדרשת מערכת הפעלה (יש לי ווינדוס 10 מקורי). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  25. תקציב - לנסות לחסוך, אך התקציב גמיש עד 2,500 ש"ח אם הדרישות מאלצות זאת או בתמורה ליחס עלות\תועלת טוב יותר. שימושים - גלישה, צפיה בסרטים כולל HD על מסך מחשב (DELL 2209WA) + טלויזית CRT, אחסון מדיה \ שרת קבצים. מעט משחקים - בדרך כלל משחקי אסטרטגיה. החדש מבינהם הוא SC2. ציוד היקפי - אין צורך. כמו כן אין צורך בצורב, כונן דיסקטים. שרת קבצים - מארז, לוח אם וספק שיאפשרו חיבור של חמישה דיסקים קשיחים וצורב, כלומר 6 כניסות SATA לפחות. במפרט נדרש כונן ראשי עם נפח של 500GB - 1TB. שאר כונני האחסון אינם כלולים במפרט. כרטיס רשת 1G - אפשרי on board. שקט - חשוב - מחשב סלוני - 8 מתוך 10. אוברקלוק - לא מתוכנן. מערכת הפעלה - אין צורך. מיועד לעבוד עם Win7. חנות …

• 2 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.