עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by matizami,

איפה אפשר לקנות כבל חשמל למחשב אסוס שנקנה בארה"ב? אני מעדיף כבל על פני מתאם.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  2. שלום. קניתי את המחשב הנ"ל: Asus S56CA-XX117H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834757 הכבל של החשמל קצר מדי, האם יש מאריך, או שיש מטען חילופי ארוך יותר? מעוניין בעוד 1-2 מ'. תודה

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by Black_eagle,

שלום. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות כבל מתח למחשב נייד? הזה עם ה תלתן בקצה השני? מישהו יודע עם הוא נמכר ב OFFICE DEPOT או ב BUG? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Dutchy,

היי יש ברשותי מחשב נייד gigabyte w536m. נאבד לי הכבל מתח, אני רוצה לקנות אחד חדש, אני רק לא יודע לפי מה לחשב כי כבל ספציפי לא מצאתי. רשום מאחורי המחשב שהוא מקבל 19V.. תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by ItayAm,

היי, בעיצומו של הליך בניית מחשב, ורציתי לדעת האם אתם מכירים בארץ מקום שמוכר PSU cables extension kit? או לחילופין אם אתם מכירים מקום שמוכר sleeved wires, ואני אכין מאריכים בעצמי. פשוט המחיר שלהם בחו״ל גם ככה מופרך, אז כולל משלוח לארץ זה יוצא מוגזם בצורה לא פרופורציונלית. תודה

6. היום הלכתי לקנות מחשב ונתנו לי שתי הצעות 1.amd 3000 939 לוח אם: k8nf-9 גיגה בייט זיכרון: kingston c3 512X2 H.D:w.d 160g sata כ.מסך:גייגה בייט 6600gt מארז של shark tt -4500 2. וניס amd 3000 939 לוח אם :NEO 4 פלטניום זיכרון: c2.5 512X2 H.D:120 SATA סייגה כ.מסך:MSI 6600gt צורב דיוידי MSI מארז :פשוט אני בחרתי את הראשונה ונתתי 200 שקל מיקדמה ואחרי שחשבתי אני חושב שהשניה יותר טובה השאלה שלי עם כדאי להפסיד את ה-200 שקל וללכת על השניה אני חייב שתעזרו לי דחוף אני מנסה לשבור את הראש שלי מה כדאי

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  7. המחיר לא מאוד קריטי אבל אני מחפש משהו קטן, קל עם מסך מגע, מעבד טוב ויציאת VGA מובנית (אפשרי עם מתאם קטן). אידאלי היה משהו סטייל GALAXY TAB שמריץ WIN למשל - להצגת מצגות ולניידות מקסימלית (עדיף הרבה פחות מ-1 ק"ג אם יש). לפני כמה חודשים חיפשתי אבל ללא תוצאות - יש חדש? תודה.

• 30 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. חברים אני נמצא עם המערכת הנל שנתיים בדיוק עדיין מחשב סבבה אבל לא שיא הטכנולגיה מתלבט אם לרכוש מערכת חדשה או שידרוג מה ההמלצות שלכם: צירפתי את שני המפרטים: האחד שברשותי והשני שאני פוזל אליו תקציב מקסימלי:6000 במקרה חריג אפשר להגיע ל-7000( לא כולל ציוק הקפי) מה הם השימושים הצפויים של המחשב:בעיקרון המחשב אמור להוות תחנת מסחר לבורסה בארץ וחול מה שאומר שלפחות8-10 תוכונות פועלות ברגע נתון,אם זה אתרי מסחר אתרי חדשות תוכנות לניתוח טכני וכו ב)המחשב מיועד גם למשחקים עם גרפיקה כבדה וגבוהה גודל המסך שברשותי הוא 24 של samsung שאליו ירכשו עוד 2 מסכים בגודל 19-17 עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10:הייתי אומר בין 7-8 אבל בשום פנים ואופן לא מוכן שיהיה לי טרקטור בבית בדמות מחשב …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מעבד AMD 4200 1 GB זיכרון של KINGSTONE הרדיסק 250 ג'יגה 16 מגה זיכרון קש 7600 סלד SATA II לוח אם של ASUS M2N MX עולה איזה 400 שח מסך של CHINMAI משהו כזה.. 19 אינץ רחב וזהו נראה לי איך זה לעומת המחיר?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  10. אורח rotem956
    Started by אורח rotem956,

אהלן, ביום שישי שעבר קמתי בבוקר עם ריח של שרוף בחדר, קמתי למחשב, פתחתי ת'מסך וגיליתי מסך כחול. כיביתי ת'מחשב, הוצאתי מהחשמל לכמה דקות, ניסיתי להדליק חזרה ו... לא עובד. בהתחלה הוא עוד עבד, פשוט לא העלה כלום (המסך לא קיבל 'אות'), אח"כ הוא בכלל הפסיק לעבוד לגמרי. לקחתי את זה לטכנאי מחשבים, הוא אמר שהלוח אם קרס ומת. הוא המליץ לי להחליף את הלוח אם ואת המעבד ואז אמרתי לו שאת הכרטיס מסך אני רוצה להחליף כבר הרבה זמן אז זו דווקא הזדמנות טובה. כאילו... מה שיוצא זה שאני משאיר את הזכרונות, דיוידי, צורב דיוידי, מארז וכל השאר ומחליף רק את שלושת הרכיבים הנ"ל. לא הייתי בכלל בעניינים מבחינת רכיבי מחשב, את המחשב האחרון שלי (זה שהלך לו הלוח אם לפני שבוע) קניתי לפני שלוש שנים ועד לפני חצי שנ…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  11. אבל האמת , מה זה המחיר הזה ? https://www.tms.co.il/sff-pc/4kediting

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by דני א,

אהלן, אני זקוק למחשב לשימוש משרדי בעיקר (וורד, אינטרנט וכו'). מצד שני, חשבתי למקם אותו בסלון ליד הטלויזיה ושכבר ישמש גם לצפיה (בלבד, ללא הקלטה) של סרטי DVD, שמיעת מוסיקה וכו'. קראתי קצת מפרטים ואני לא בטוח שהבנתי עד הסוף מה הופך מחשב ל-HTPC. המארז לרוב יפה ואומרים שגם שקט, אבל האם יש לו פונקציה נוספת? רכיבים שקטים אפשר להתאים להרבה מארזים (ספק, מאווררים). ברוב המפרטים המוצעים אין כרטיס קול מיוחד. בעצם יוצא שאם אני רוצה רק לצפות ולא להקליט (מה שאומר שגם כרטיס טלויזיה וכונן נוסף) אני צריך מחשב די רגיל, לא? בקיצור, אם אני מעוניין במחשב לסלון, לצפיה בסרטים באיכות וידאו וקול גבוהה יחסית, ולעבודה משרדית (אינטרנט וכו') על איזה מפרטים לכוון מתוך מה שמציעים במדור במפרטים (שהוא ממש…

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  13. בקניית מחשב כיום, עבור משחקים, האם כדאי כבר להוסיף עוד כ-500-600 שח עבור לוח שתומך ב-SLI כדי שבעתיד תהיה לי אופצייה להוסיף כרטיס מסך שני ? והאם כדאי לקנות מערך רייד (כולל בקר חומרה) - האם עבודה מהירה יותר עם הדיסק תספק ביצועים טובים יותר למשחקים ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. שלום לכם קיבלתי הצעת מחיר ב 800$ לא כולל מע"מ אשמח לשמוע את תגובתכם אני לא מתכוון לחרוג מהתקציב של 3500 ש"ח בנוסף אשמח לדעת האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300GT 256MB + ולהפוך אותו לכרטיס מסך GeForce 7600GS Sonic לפי מה שראיתי באתר הבדל של 100 ש"ח תודה לכם זברה שימו לב יש קובץ הצעת מחיר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  15. Started by Liquidator,

כדאי להזמין מ TMS?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by נמו789,

המחשב intel® core duo CPU E8400 @ 3.00GHz 2GB RAM 3.00GHz לוח אם BLKDG31PR G31 350GB זיכרון כדאי להתקין ווינדואוס 7 ? למה אומרים שזה מעט את המחשב ומה זה מעט בדיוק(אינטרנט?) ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. כבר יש לי מפרט פחות או יותר של המחשב החדש שאני רוצה, בשלב ההתלבטות אצל מי לקנות את המחשב אבל עכשיו חשבתי על זה שאולי כדאי לי לחכות ל שבוע הבא ל black friday אני יודע שיש כל מיני מבצעים של black friday בדיסקים קשיחים וכל מיני ציוד היקפי אבל על מחשב קומפלט יכול להיות שגם יהיה ? black friday ואולי אחרי זה גם ה cyber monday..

18. האם יש כבר מידע על מעבדים חסכוניים חדשים לסדרות I5 ו- I3 שהוכרזו ע"י אינטל לפני כמה שבועות? יעילות? מחיר? זמינות? יתרונות וחסרונות? כדאי לחכות?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. זה יגרום לנייידים עם המעבדים מהדור הקודם לרדת במחיר? תודה אלעד[br]פורסם בתאריך: 17.01.2011 בשעה 13:47:21 שאלה מיותרת ראיתי את התשובה למטהאפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by danielly,

אני מתכנן לקנות מחשב בחודש וחצי הקרובים לדעתכם כדאי לי לחקות לסדרה החדשה של GeForce או ללכת על 5850?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  21. Started by noni7070,

אם כן אז 120GB או 250GB? זה המפרט: מעבד: - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 34 - Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150 זכרון: - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 + Rainbow 6: Siege / Assassin's Creed: Syndicate דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): - - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד:- - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 3931 ₪

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by DimaX,

היי אבא שלי החליט שהוא לא חייב מחשב "כזה חזק" והציע לי להחלף איתו... האם שווה לי? שלו הנוכחי והחדש: Compucase 6A19 Hec300W Black Kreton 512 MB DDR2 667Mhz CL5 - Starex series(לא היה תקציב ל"לא ג'נרי") Amd Athlon 64 3500+ BOX AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-H10AK-Black 2,400 ש"ח(אני חושב שהוא ירצה להשאיר אצלו את צורב הDVD...) קישור ללוג ההרכבה שלו מלפני כמה ימים: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=200757 שלי הנוכחי(נקנה לפני שנתיים בדיוק): EPOX 4sgm8i כרטיס מסך O/B מארז ג'נרי עם איזה חלון ותאורה intel Penitum 4 2.8@3.25 Prescott 2*256 A-DATA 400@466 EVERCOOL 400W TRUE 3 מאווררים …

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by LORIANTA,

מארז: antec sonata iii כולל הספק שמגיע איתו (500W) מעבד: intel e8400 לוח אם: asus p5k זכרונות: Geil dragon 4gb 800mhz model pc2-6400 דיסק קשיח: wd black cavier 1tb כרטיס מסך: hd 5770 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by Elishablue,

שלום אני עדין ממשיך להתלבט , אבל לאחר קריאה יומיומית בפורום ,אני חושב שעכשיו שאני יודע מה אני רוצה ( אלא אם כן יתברר שלא ...) ומבקש את עזרתכם להחליט . * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך:15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? ישמש כמחשב ביתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחובר לחשמל . ולכן רק מעבד עם סיומת M. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מעונין בSSD . מאוד מאוד חשוב לי מחשב שמגיב מהר . * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא . 3 שנים אחריות ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by GODFATHER4,

?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE ?ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra DDR 400 2Gb (1024X2) 400MHz A-DATA WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB Sapphire (ATI) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 7.1 channel audio-out S/PDIF DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) On Board 10/100/1000 Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS Price of Pakage 8655 Total price 8655 ¤ for payments 12 X 787 ¤ נתנו לי את המפרט לפני חודשיים ככה ואני קונה עוד לא הרבה זמן את המחשב כדאי לי לחכות לקונרו או להשאר עם זה?..ואם אתם חושבים שיש משהו לשנות אז תגידו לי בבקשה התקציב נשאר עד 8500 ש"ח בלי מסך

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים