ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אני חושב למכור אולי את המחשב נייד שלי. מה המחיר שלדעתכם אני צריך לפרסם אותו בכדי שיהיה הוגן ל-2 הצדדים? דגם: DELL Studio 1558 מעבד: Intel Core i7-720QM 1600 MHz לוח אם: DELL 0TR557 זכרון שודרג ל- 8 ג'יגה: כפול 2- 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - G Skill F3-12800CL9-4GBSK כרטיס מסך: ATI/AMD Mobility Radeon HD 54701024 MB DDR3 SDRAM כונן קשיח: TOSHIBA MK5056GSY, 500 GB, Serial ATA 3Gb/s כונן דיוידי: PLDS DVD+-RW DL-8ATS, DVD+R DL מערכת הפעלה מקורית: Microsoft Windows 7 Home Premium x64 אני גם לא בטוח ב-100% אבל נראה לי שזה אותו מחשב כמו זה: http://www.pc-4u.co.il/2142 תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בניית אתרים, סרטים ומשחקים עד כמה שאפשר בטווח המחיר. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: רצוי מקלדת מוארת אך לא חובה. * יציאות מיוחדות: hdmi. * כונן אופטי: לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: בכלל לא אם יש בלי ויותר זול עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * ram :4 gb ומעלה , שן כחולה: רצוי מאוד , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך של nvidia או amd הכי טובים לטווח המחיר. * מעבד i5 הכי טוב לטווח המחיר. עלו לי מספר אפשרויות בחיפוש באינטרנט אם יש משהו עדיף ויוצר טוב אשמח לדעת או אם אחד מהם עדיף אשמח לדעת איזה ולמה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל וכמובן לחסוך אם זה משהו לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד איזה 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי (אבל משחקים לא חשוב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, מדובר במחשב נייד לא חדש. אני לא יודע אם יש לכך חשיבות כלשהי, אבל בכל זאת אפתח ואומר שבימים האחרונים שמתי לב לסוג של "ריצודים" / "הבהובים" קטנטנים במסך, שכמעט אינם מורגשים. לא יודע אם יש לזה קשר למה שקרה אחר כך... מה שקרה זה שלפתע, פתאום, מבלי ששמתי לב איך זה בדיוק קרה (המחשב היה דלוק, אבל לא עבדתי עליו), אני חוזר למחשב ורואה שהמסך 99% שחור. למה רק 99%? כי שמתי לב, שאם אני מטה את המסך בזווית מסוימת, אני רואה צללית מאוד מאוד קלושה, חלשה ועמומה של שולחן העבודה. כלומר, תיאורטית, אני יכול עדיין לעבוד על המחשב מבלי שאני רואה כמעט כלום. כאשר אתחלתי את המחשב, המסך חזר להציג כשורה למשך שנייה בודדת, ואז השחיר שוב באותו אופן. מה יכולה להיות הבעיה - המסך? כרטיס …
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-dragon age1-2, fallout 3, skyrim וכדו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב-בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט-קירור למעבד, כרטיס מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)-לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה-קל עד בינוני 6. נכון לעכשיו אני צריך, כוננים קשיחים (עד T1 רצוי מאוד שיהיו 2) כרטיסי זיכרון (2X4 …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם asus X38 P5E מעבד q6600 אינטל זכרונות 8 גיגה(4X2) במהירות 1000mhz ג'י סקיל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, טוב בגדול הציעו לי פה מפרט מחשב רק בגלל עידכון הפורום קצת בעיה למצוא אותו כרגע. בכל מקרה הנה הצעה שקיבלתי עם שינויים: מה דעתכם? בגדול זה מחשב רב תכליתי כולל משחקים ומידי פעם פוטושופ וזה מחובר למסך 2312HM של דל זה המפרט המקורי שנבנה לי פה. יש שינויים במערכת כי במקום שאני קונה לא מתעסקים עם כל היבואנים מה דעתכם עדיף?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. לצורך העניין לנובו. I5 עם מסך ״15.6 וחלונות 8. בכל המפרטים שראיתי החלונות הם 64ביט. חבר שלי שהוא מתכנת אמר לי שלא טוב לקחת 64 ביט כי אין לכל החברות דרייברים לחומרה ולא כל התוכנות עובדות על זה. מצד שני שאלתי מישהו בחנות מחשבים שאמר לי שהמחשבים באים ככה כדי לנצל את כל הזכרון. מה עושים? אשמח לעזרה בנושא ועל הדרך להמלצה על חנות טובה שתוכל למכור לי שגם מתקנת מחשבים במקום באיזור ר״ג,גבעתיים ת״א או באשדוד. עוד משהו - כל הלנובו עם שנה אחריות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, דרוש לי מחשב לעבודה משרדית ב 2000 ש"ח. פרטים נוספים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אבל שלא יעבור את ה 2000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים), לא משחקים וצפייה בסרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב נייד 13\ 15.6 אינץ' עם לפחות כרטיס מסך 650M לא מעוניין במחשבים של MSI ו\או מחשב כבד 3 קילו + היש חיה כזו? תקציב 6-8K
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הייתי רוצה למכור כמה חלקים, ואשמח להיעזר באנשי הפורום על מנת להבין כמה הם באמת שווים כיום: 1) Sapphire Radeon HD4870 1GB DDR5 2) AMD Athlon X3 445 3.1GHZ 3) Gigabyte GA-MA78lmt-S2 (לוח מיקרו שתומך AM3) תודה.
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת כמה שווה היום המחשב שלי: לוח אם - Asus P5QL-E מעבד - Intel Core 2 Quad Q9400 זכרונות - Kingston 4096MB DDR2 800Mhz כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB כוננים קשיחים - Seagate 250 GB WD 500 GB מארז - כולל שלושה מאווררים והכנה לקירור מים CoolerMaster CM690 ספק כוח - HEC-500TD-TF בתכלס השקעתי בו בזמנו את מירב כספי ומרצי יש תמורה בעד ההשקעה? זה מחשב בן 4 כמעט תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז חברים בכמה אוכל למכור את הלוח שלי Gigabyte Z77X-D3H ?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אחותי מתחילה ללמוד ומחפשת נייד עליו תריץ אוטוקד, קצת סרטים ושימוש בסיסי של אינטרנט ותוכנות הלימודים שלה. היא מחפשת את המחשב בעל המחיר המינימלי אשר יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה את השימושים האלה מסך עדיפות ל13.3 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין הדגמים: dell inspiron N3521 7853: http://shop.techninet.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-3521-i7--amd-8730-2g-7853 dell inspiron N5521 5872: http://shop.techninet.co.il/product/dell-inspiron-n5521-i5-5299-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93 השאלה היא האם עדיף להשקיע במעבד i7 בתדר גבוה יותר או עדיף להשקיע בזיכרון ram גדול יותר. אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ תוכנות כבדות כמו עריכות סרטים,פוטושופ, וגם תוכנות של תיכנות. וגם יוכל להריץ משחקים ברמה בינונית בלי יותר מידי בעיה. נ.ב: מה לגבי המחשב הזה : http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-35…
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות דרך חבר שלי את המעבד החדש של אינטל, Haswell. משום שעדיין אין לי מושג מדוייק מה יהיה המחיר המלא, התקציב הוא תקציב משוערך למחשב ללא מעבד. הסכום הכולל שארצה להוציא על המחשב הוא 2500-3000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio/ Eclipse/ Dreamweaver - שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 שח למטרות סרטים, לימודים, גלישה. עדיפות למחשב קל. אשמח לקבל המלצות ל4-5 מחשבים שאוכל לבחור ביניהם. מחשבים שנמכרים בחו"ל הם גם אופציה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרתכם בבחירת מחשב נייד -אמין, יציב ואיכותי. להלן צרכיי : מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי באינטרנט (והמון, עובד כמקדם אתרים), צפייה בוידאו וכדומה. לא צריך משחקים. סכום - עד 2500 (אם יחרוג בקצת אבל יהיה מעולה מפרטית גם טוב) זיכרון - לא מבין בזה אבל שיהיה סביר מסך - 15.6אינץ' אפשרי ללא כונן תקליטורים הארדיסק- שיהיה סטנדרטי לשימוש יומיומי מעבד - 5 אינטל בגדול: מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי, בלי משחקים, פה ושם תוכנות... חשוב לי חיי סוללה טובים, שיעבוד מהר, אמינות, ואם אפשר משקל סביר זה בהחלט יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים - אני מצטער אם לא פרטתי יותר מדי כי אני לא ממש מבין לעומק בעניינים הטכניים\
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד כתחליף למחשב שולחני בסביבות 3000 ש"ח * מטרות המחשב? מחשב כתחליף למחשב ביתי, אין צורך שיריץ משחקים כבדים... אמין ונוח * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל17. מסך נוח למראה שלא יכיד יותר מדי על העיניים * רזולוציית המסך? לא יודע - אין רעיון כלשהו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כולל כונן DVD, שיהיה Bluetooth כבל רשת, wifi, USB כלומר הסטנדרט * משקל רצוי? אין סטנדרט. יהיה בשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, מצלמה קדמית * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע. מה ההבדל במחיר? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. התחלתי להתעניין בסוללה חדשה ללפטופ מאחר וכבר קרוב לחצי שנה המחשב שלי הפך מנייד לנייח בגלל סוללה מתה. ראיתי את הבדלי המחירים בין סוללה מקורית וחליפית. לא רק זה. באיביי למשל, הסוללה החליפית עולה 50 ש"ח פחות והקיבולת שלה גבוהה יותר ב400mA. הנה שני המוצרים שמצאתי: המקורית: http://www.ebay.com/itm/4800mah-6Cell-Genuine-battery-SQU-804-SQU-805-for-LG-R410-R510-Series-Black/181067332211?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D261%26meid%3D7951970415334170253%26pid%3D100005%26prg%3D1088%26rk%3D3%26sd%3D171035635939%26 החליפית: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-LG-R410-R480-R490-R500-R510-R560-R570-R580-R590-E210…
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפייה ב-HD, הורדות. לא גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (יישב עם הממיר ויחובר לטלוויזיה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן למערכת…
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה (movie maker) אופיס, אינטרנט ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה של המסך הוא 1366X768 אבל מדי פעם יתחבר למסך טלוויזיה FULL HD לצפייה בסרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+White/8753218.p?id=1218890193332&skuId=8753218 המטרות שלי בעיקרון הן פוקר אונליין,סרטים וזמן סוללה ללימודים.. הייתם ממליצים על זה?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-