עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך המלצה למחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות שיהיה מהיר ויעיל שאפשר לקנות אותו בחנות ממשית לא באינטרנט, אם אפשר שיראה גם טוב (זה לאחותי,סטודנית בערך ) מחיר עד 4K ראיתי מלא מחשבים במחירים האלו בבאג ואופיס דיפו אבל אני לא ממש מבין בתחום והכל נראה לי דומה וטוב יש איזה דגם בולט שידוע כאמין וטוב? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, מחפש לקנות מחשב להורים. נדרשת עבודה על win 7 עם תוכנות משרדיות וצפייה בסרטים. דרוש מסך וציוד היקפי, המסך לדעתי 22-23. שקט מארז בינוני-טוב, לא מדובר על חדר שינה אבל שיהיה נעים לעבוד. איזור מגורים: ת"א (KSP מושלמים מבחינת מיקום, אם אפשרי שם...) רשמתי במחיר 3k כמחיר מצוי, אין סיבה להצמד אליו, פשוט לא נראה לי שמחשב כזה יעלה יותר מ-3k... תודה,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yaniv_scr,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימושי ביתי טוב, לא לגיימינג אבל לא משהו בסיסי מידיי. AMD הוציאו את Ryzen שקיבל מחמאות ביחס מחיר לביצועים. השאלה שלי האם לקחת סיכון ולרכוש Ryzen או ללכת על intel (ה'בטוח'). ואשמח לקבל המלצה ללוח אם לשימוש הביתי. בנוסף, האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חיצוני או שמספיק המובנה על לוח האם. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בטח שכן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקושי רב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שימוש מרכזי במסך 23 אינץ' - פוטושופ/קיובייס/אינטרנט/משחקים שימוש במסך טלוויזיה 32 אינץ' בעיקר לסרטים ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1. עד 2800, 3000 מקסימום של המקסימום 2. משחקים (שאני יוכל לשחק במשחקים של 2009 אפילו בדרישיות מינימליות...) וגראפיקה (פחות חשוב) 3. בלי ציוד היקפי 4. מעדיף כונן 320GB, ולפחות 3GB זכרון. 7. הרכבת מחשב במעבדה 10. יש סיכוי לoc אבל לא משהו קיצוני... 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה:"משחקים (שאני יוכל לשחק במשחקים של 2009 אפילו בדרישיות מינימליות...)" תודה!

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by artv8,

היי, שלום לכם. חבר שלי צריך מחשב לעבודה משרדית, גלישה ,צפיית סרטים וכו'... הוא קיבל את ההצעה הזו: CORE 2 DOU E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ DG31PR - PEARL CREEK KINGSTON 2GB DDR II 800MHZ SAMSUNG 250GB 7200 8MB SATA DVD/RW X 22 SAMSUNG SATA סט מולטימדיה של מייקרוסופט או לוג'יטק COMPUCASE 6C28 HEC SAMSUNG 943BM 19 1:8000 SPEAKERS ב- 3400 ש"ח. האם המחשב הזה טוב לישומים אלו ? האם הוא חזק מספיק ? האם ניתן לקבל יותר באותו תקציב?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by aytekns,

שלום, מעוניין בהצעה למפרט מחשב מדיה סנטר. התקציב הוא 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי, מבקש לא לחרוג ממנו. חשוב שהמחשב יהיה שקט - עדיף גופי קירור ללא מאווררים. כמובן שהיעוד הוא אינטרנט וצפייה בסרטי HD בטלוויזיה בסלון. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by BarBee,

שלום. לחבר של אבא שלי יש מחשב נייד של LG (אין לי מושג לגבי הדגם). לטענתו, הלך לו החיבור לטעינה במחשב. אמרו לו שתיקון יעלה 700 שקל (אין לי מושג לאן/למי הוא הלך). אני לא מבין בניידים, ונתבקשתי לברר את העניין. לטענתו זה חצי ממה שכל המחשב שווה. 700 שקל לתיקון הזה, זה הגיוני? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  9. אני בונה מחשב המיועד רק כhtpc לאינטרנט ואולי גם להקליט טלוויזיה אבל כרגע אני רק צריך לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב 1500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להכין מפרט למחשב. דבר ראשון אני רוצה להודות שאני לא מבין דבר בחומרת מחשבים, לכן אם תרצו לשאול אותי שאלות בנוגע לנושא תצטרכו לפשט אותן כדי שגם אוויל כמוני יוכל לענות. השימוש שלי במחשבים זה משחקים ואינטרנט ולכן אני מעוניין במחשב מאוד חזק, שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר שיש כיום על ההגדרות הגבוהות ביותר, ושיציג ביצועיים מרשימים גם למשחקים עתידיים לפחות לשלושת השנים שיבואו לאחר הרכישה, לפי הבנתי עדיף לא לקנות משהו מפלצתי כרגע, אלא לקנות משהו טוב ולהשאיר מקום לשדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K-5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, ער…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by YK24,

היי אני מתכנן קנית מחשב בתקציב של 3500 ללא ציוד הקיפי השימושי העיקריים שלו יהיה VM ומכונות בסיסי נתונים מסוג ORACLE ( יארח שתי מכונות כאלו עם 2G זכרון כל אחד ) מהו המפרט האופטימלי עבור התקציב זה המון תודה יניב

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  12. היי, אני מעוניין לבנות לידידה מפרט מחשב, החלטתי שוב להגיע למפרטי מחשב ולקבל ייעוץ מהמומחים שמתעדכנים יותר מהר ממני 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, מאמין שהוא יספיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית (חבילת אדובי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו דיאבלו 3 ועד ל-BF4 בהגדרות ULTRA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני צריך חוות דעת על המפרט הזה לגיימינג. כעיקרון התקציב היה אמור להיות 3.5קיי אבל אני רואה שתהיה חריגה מסויימת. בנוסף אני צריך המלצה ללוח אם שמתאים לשאר המפרט, אין לי כלכך מושג על המארז שבחרתי (שמגיע עם ספק) אבל היה נראה נחמד. האם לדעתכם ההבדל בביצועים בין 6950 ל gtx 570 שווה 400 ש"ח? פרטים: המחשב ישמש לגיימינג כבד (bf3,mw3,iv וכל המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות), יכול להיות שחיבור לטלוויזיה כדי לראות תכני HD ועבודה משרדית. אפשר לחרוג מהתקציב במידת הצורך, אבל עדיף לחסוך, אם יש משהו שלדעתכם צריך לקצץ במפרט שהבאתי תגידו. רזולוציה 1920x1080. לא עושה OC. הנה המפרט שהרכבתי בRSM, שכאמור לא כולל לוח אם (אני צריך המלצה לאחד). תודה. מפרט מעודכן בתגובה מס' 3 עריכה: כמובן שלא חייב…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  14. הרכבתי שני מפרטים מTMS,אחד מבוסס Intel ואחד מבוסס AMD,עקרונית שמתי בAMD את הלוח עם צ'יפסט 780G כדי שלמחשב תהיה אופציה להפוך לHTPC בעתיד אבל אני חושב שפשוט עדיף ללכת על המפרט Intel ובעתיד אם אני ארצה לעשות הסבה לHTPC אז לקחת פשוט כרטיס מסך ייעודי פשוט. הנה שני המפרטים: מפרט Intel: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤644 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2L Retail כמות: 1 מחיר: ¤265 מארז: Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black כמות: 1 מחיר: ¤266 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 מחיר: ¤64 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤254 כונן אופטי: PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK כמות: 1 מחיר: ¤125 הרכבה: הרכב…

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  15. היי לכולם, מחפש מפרט למחשב נייד בין 2000 ל2300 ש"ח ללא חריגה. אשמח אם הוא יוכל להריץ סרטים ברזולוציה סבירה, העבודה לרוב תהיה סטודנטיאלית אך אשמח אם הוא יהיה מסוגל להריץ משחק או שניים. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. לאחרונה קיבלתי הצעת מחיר למחשב נייד Lenovo Thinkpad R61 בעל המפרט הבא: מעבד: C2D T7300 2Ghz זיכרון: 2GB כ. מסך: Intel X3100 shared מסך: 14.1 דיסק קשיח: 120GB מחיר: כ-6300 ש"ח לעומתו, ראיתי את HP Pavilion dv6680ej בסביבות אותו מחיר, עם מעבד טוב יותר, דיסק גדול יותר וכ. מסך טוב יותר: מעבד: C2D T7500 2.2Ghz זיכרון: 2GB כ. מסך: GeForce 8400M מסך: 15.4 דיסק קשיח: 160GB מחיר: כ-6300 ש"ח נראה של-HP יש את כל מה שאפשר לבקש ממחשב נייד ברמת המחיר הזו. התירוץ הרשמי שקיבלתי מהמוכר למחיר הזול הוא ש-"HP מוכרים בכמויות לא נורמליות, ולכן מרשים לעצמם להוריד מחירים". לי נראה הגיוני יותר שה-HP נופל מה-Lenovo בכל התחומים האחרים, ולכן מציע מפרט עשיר במחיר דומה. אני צודק? מה אתם אומרים? איזו קנ…

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by nick988,

היי חברים, הרכבתי את המפרט הבא. מפרט מיועד לעבודה בפוטושופ, microsoft visual studio (אני עוסק בתכנות ובניית אתרים) וצפייה בסרטי HD. כרגע אני לא מתכוון לשחק משחקים לכן כרטיס מסך ONBOARD. בהמשך אני מתכוון לקנות כרטיס מסך טוב ולהריץ גם משחקים חדשים. דיסק קשיח,מסך,מקלדת,רמקולים וכו' יש לי. מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪490 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Reaper ₪600 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3405K צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc.co.il/p…

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by Badi_Mami,

לקחתי בכוונה קצת דברים יותר יקרים כי הקניה תחל רק בתחילת שנה אחרי החופש הגדול הבאה ובטוח יהיה ירידת מחירים. הרכיבים שאני צריך רק זה:מעבד,לוח אם,זיכרון פנימי,כרטיס מסך,ספק,וצלע קירור של המעבד.כל השאר יש לי וחדשים המפרט מחשב יהיה להכל,משחקים,אינטרנט,תוכנות,מוזיקה,אופיס וכ'. זיכרון Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue מחיר: כל יחידה 329ש"ח לוקח שתי מקלות זיכרון 658 שניהים ביחד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_730&products_id=3182 מעבד AMD ATHLON XP 2500 Barton 512K מחיר: 613 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75&products_id=3658 לוח אם ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD מחיר:680 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.ph…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ב"ה שלום חברים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית לגבי מפרט למחשב VFX שמיועד במקביל לסימולציות עצומות ורינדורים כבדים מאד !! בעיקר בתוכנות : Vray - 3D-max - Realflow - FumeFX- Octane render - Houdini - Aftereffects התקציב שלי עומד על 23,000 ש"ח, להלן המפרט: FSP Hydro G 750W PFC Gold 80+ Intel Core i7 6900K / 2011-V3 Box Gigabyte GA-X99-SLI Retail Corsair Water Cooling H115i - לעבודה עם אוברקלוקינג 4X Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 (לסימולציות כבדות מאדד) Samsung SSD 1.0TB 850 EVO 2.5" SATA III - למערכת הפעלה 2X - WD 4.0TB 64MB SATA3 Red NAS WD40EFRX 9 - לשמירת cache של סימולציות ורינדורים Nvidia TITAN X 12GB Pascal - לסימולציות ומנועי …

20. Started by ilansery,

האם המפרט הזול יותר גם יכול להספיק לי? בכוונה לא רשמתי מארז וצורב AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 749.77 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 565.82 ש"ח 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 485.10 ש"ח Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,749.03 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 375.56 ש"ח Antec TruePower Trio 430 Watt EC 508.77 ש"ח LG LCD 19" - L1953HM DVI - 2ms 1,494.11 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,928.16 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,750.32 ש"ח Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,141.97 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DS3R (P35) - ATX 910.00 ש"ח Leadtek …

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by imac,

אני רוצה למכור אני צריך הערכת מחיר.. Pentium 4 2800 MHz לוח אם של ASUS שכחתי איזה 512 DDR 333 MHz Samsung 160GB 8mb cahce 7200 rpm צורב DVD של LG כרטיס מסך Radeon 9200SE

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by DoLikeMe,

שלום אני מחפש מחשב שיעודו יהיה משחקים כבדים וקלים.... סביר להניך שהמסך יהיה 19" עם רזולוצייה של 1024X768.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by sroolik,

שלום ! אני רוצה לקנות מחשב חדש לאחים שלי, כי נראה לי ששלהם אינו בר שדרוג (מארז מפורק, ספק ג'נרי, P4 עם DDR1 266) התקציב הוא עד 2500 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי ולא כולל מסך. חשוב שהרכיבים יתאימו לאוברקלוק די רציני (על אוויר, לא יותר מזה), ממילא התקציב דל, לפחות אסחט ממנו את המקסימום. המחשב ישמש בעיקר למשחקים וגלישה, משחקים לא כבדים במיוחד כמו קרייסיס או כאלה., אבל כן GTA IV. יש מהמחשב הישן צורב רגיל, אל אני רוצה צורב DVD. העיצוב לא חשוב, מארז טוב של HEC או מארז טוב אחר עם סירקולציה טובה יספיק. לגב קירורים, כשאני קניתי את המחשב ה TT BT היה הקירור הכי מומלץ, כיום נראה לי שהמוגן מומלץ יותר ממנו. אני לא יודע איך הקירורים שבאים עם המעבדים ואם כדאי בכלל בתקציב כזה להשקיע בקירור. אנ…

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  24. יש לי מחשב חדש...סוללה חדשה > והתענתי אותו 10 שעות לפני שבכלל פתחתי אותו הסוללה היא 6 תאים.... האם יכול להיות שסוללה בזו תחזיק מקסימום שעתיים ? וינדוס ויסטה פרימיות מחשב נייד אייסר מעבד כפול ליבה HD 160 מחשב מפעיל פרזנטצייה PP או גולש באינטרנט

• 6 תגובות
    • 9.3k צפיות
  25. Started by Muadib,

אני קונה לחברה שלי נייד ללימודים והגעתי למסקנה שהכי טוב 12'' שיהיה מאד נייד, ונקנה מסך נוסף שיהיה בבית. מטרות המחשב: עבודה משרדית! לא צריך מפלצת, הצרכים שלה באמת לא מטורפים. גודל המסך, משקל רצוי, זמן סוללה: כמו שאמרתי, 12'' ואני מכוון ל"מאד נייד" יציאות מיוחדות: כיוון שנחבר אותו למסך חיצוני, יהיה נחמד אם יהיה DVI, אבל זה ממש לא הכרחי בלוטות: כדאי. מישהו באמת מיצר בלי בימנו? צורב DVD: חובה הייתי מרגיש נוח יותר עם מחשב מסדרה עיסקית, אבל אני סומך עליכם (כי היא כנראה הייתה מעדיפה ורוד ) כמו כן, המחשב יהיה קבוע בשני בתים (זה פרדוקס, אבל הבנתם את הכוונה...), לכן הייתי רוצה מטען נוסף, אבל אם זה לא אפשרי אזדקק ל docking station. התקציב הוגדר רק לפי הסטנדרט שראיתי למחשבים …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.