ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב בן כ8 שנים שאני משתמש איתו בעיקר לעריכת תמונות, כולל AI של הPhotoshop, Lightroom וה-Topaz: Intel Core i7 8700 GTX 1060 6GB Gigabyte Z370 HD3P Corsair DDR 4 64GB לאחרונה המחשב מאוד איטי הבנתי שזה בעיקר בגלל שהתוכנות מאוד התקדמו (בעיקר ה-AI) והן דורשות כוח עיבוד רב יותר. עריכת תמונה בודדת יכול לקחת המון זמן, שלא לדבר על BULK שיכול לקחת יותר מיום ולהשבית לי את התוכנה בזמן הזה. הבנתי גם שפירמוט לא ישנה יותר מידי את הביצועים. אז אני שוקל לרכוש מחשב חדש וחזק, בתקווה שיחזיק לי לפחות 5-7 שנים. מכיוון שזמן העריכה מאוד חשוב לי, אני מוכן להשקיע סכום נכבד ברכישת המחשב (כן, אילת + תשלומים…). מצ”ב מפרט שהרכבתי בסביבות 18K. אשמח לפידבק מכם לגביו: לגבי עדכניות החלקים, …
-
- 11 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשרדי. גיימינג קל בעתיד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, קשיח בנוסף ל SSD וצי…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה צריך מחשב למשרד הנהלת חשבונות על המחשב מותקנות תוכנות הנהלת חשבונות + הנהלת עמותות פתוח רוב הזמן כ 4-5 תוכנות + אקסל + 10-15 חלונות אינטרנט בנוסף למחשב מתבצעים חיבורים מרחוק תוך כדי עבודה על מחשב ואנשים נוספים עובדים בו עם שולחן עבודה מרוחק ומשתמש אחר. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשרי לחרוג ב 500-700 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כמו שציינתי למעלה עבודה משרדית תובענית פלוס חיבורים של שולחן עבודה מרוחק על ידי כמה משתמשים בו זמנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב ב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב נייד ללימודים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500 ש"ח, אפשר עד 2700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נייד פשוט ללימודי מדמ"ח, להערכתי אין צורך בביצועים מיוחדים או מקום אחסון. עיקר השימוש יהיה הרצת קוד פשוט, כתיבת מסמכים, צפייה בסרטונים ברשת וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגדר הסביר, אבל שהשקט לא יבוא ע…
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אהלן! ברצוני לרכוש מחשב גיימינג נייד אשמח לקבל יעוץ בנושא. תקציב: 5000שח לכל היותר. משחקים: משחקי רשת ובעיקר משחקי אסטרטגיה החדשים ביותר ובנוסף civilization vi, city skyline, total war, arma ,GTA V וכאלה אם אופציות למשחקים חדשים שיצאו ב 3 הקרובות. * טעינה מהירה. * סוללה חזקה שמחזיקה זמן רב יחסית. * SSD 1Tb חשוב! * רזולוציה גבוהה חשוב! * מינימום 15 אינצ'. * משקל המחשב אינו חשוב. * יכול לקנות באילת בחודשיים הקרובים. * כונן אופטי לא קריטי. * ללא ציוד היקפי. תודה ;-).
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. אני כבר ממש לא מעודכן במחשבים מעוניין במחשב נייד יש לי כמה שאלות אני מוגבל בתקציב 3000 שח מחשב ישמש לאבטחת מידע ושימוש ביתי אני צריך לפחות 16 gb ram ומעבד לפחות i5 אז ככה 1. האם אפשרי לקנות מחשב עם 8 ram ולהוסיף לו 16 או 8 ככה שיוצא יותר זול ואם כן איך בודקים מה מתאים ללוח אם וכו. יתכן שככה אוכל להרוויח גם מעבד i7 2. אפשג להרכיב מחשב נייד כמו שעושים גם נייח? 3.לא קשור לכאן אבל אם אפשר לכוון אותי מתלבט האם להתקין ווינדוס או קאלי לינוקס תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 331 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל הצעות למחשבים ניידים עד 3000 ש"ח לסטודנט, עם דגש על הבאים: 1. מקלדת נוחה, יש לי ידיים גדולות ומקלדת נטבוק קטנה לי מדי ולא נוחה 2. כמה שפחות משקל 3. עדיפות לToshiba HP וlenovo 4. מעבד חדש וחזק 5. מסך ומעבד גרפי HD כניסות USB 3.0 HDMI חריץ SD, קישוריות BT וWIFI. תודה רבה לכל לעונים!
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
היי חברה, רציתי לשאול מה דעתם לגבי המפרט הזה: יש לציין שהמעבד הוא ה i9-9900K החדש שיצא. דיברתי עם שריון מחשבים והוא דיבר עם הספק שלו של אינטל, שאמר לו שהמעבדים נמצאים כבר בישראל וישוקו בדגם ה TRAY ב 19.10.2018. בגלל שיש כמות קטנה אז יש צורך בהזמנה ועדיף כמה שיותר מהר. נ.ב. כל המחירים כוללים מע"מ. ואל תשאלו למה אני צריך מעבד כזה, אני רוצה משהו עוצמתי שיספיק לי ל 5-8 שנים בשקט, אני מתכנת ועובד עם אימולטרים. והכרטיס מסך הפשוט זה בשביל חיבור ל 2 מסכים FHD. השאלה שלי אם שווה לחכות ל 20 לחודש כדי לראות מתי יגיעו הדגמים החדשים של סידרת 9000 לישראל, או להזמין עכשיו ממנו (אני לא יכול לחכות עד ה 20 ואז להזמין ממנו כי רוב הסיכויים שהמחיר ישתנה ו…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם הקצועית - אנשים שמתמחים בתחום. הדגש: רכישת מחשב עם כל הטכנולוגיות החדישות ביותר שלא יגבילו אותי בדבר. *יש שני מעבדים שאני מתלבט האם בכלל עדיף להמתין בין 6700k ל-7700k שאמור להגיע בקרוב. *כרטיס מסך 1080 תומך בטכנולויות vr ו8k. *כונן קשיח ssd. *מערכות קירור שנדרשות למעבד. * לוח אם שמתאים למעבד ולכרטיס מסך. אם אפשרי לבצע הרכבה באתר של ksp או ivory ולצרף פה תמונה זה מאוד יעזור לי. תודה רבה לכולם פה.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום,אני אשמח לחוות דעת עבור מחשב נייד או נייח. אני היום סטודנטית לעיצוב במה ובעתיד גם מתכוונת לעסוק התחום עיצוב האירועים והטקסטיל. אני מחפשת מחשב עבור תכנות גרפיות, תוכנות שרטוט כמו אוטוקאד ואחרות. ועבור תוכנות מידול והדמיה בתלת מימד. 3D MAX או Skechup. V REY אני גם מחפשת מחשב שיתמוך במדפסת תלת מימד, אז תוכנה גם לזה, עוד אין לי מידע ספציפי על תוכנה כזו. לגבי מסך, אני מרכיבה משקפיים אז נוסף לצורף של מסף טוב עבור גרפיקה, אני צריכה מסף שיאפשר לי לקרוא ולעבוד מהמחשב לאורך זמן בלי להקשות יותר מידי על העיניים. משקל. אם מדובר במחשב נייד, חשוב לי שיהיה הכי קל שאפשר בהתאם לתנאים הנ"ל. יודעת שזו בעיה שהם גדולים וצריכים מאווררים. מבחינת תקציב האם …
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב לפי המפרט הבא: מעבד - 995 שח - core i5 2500k 3.3 ghz אולי אני יעשה OC קטן בעתיד מאורר וגוף קירור סטנדרטי למעבד ב50 שח לוח אם - 550 שח - gigabyte - ga z68ma-d2h-b3 זכרונות - 480 שח - 2x4GB Patriot Viper Xtreme Series Division 2 1600 mhz מארז - 420 שח - Define Mini Micro Atx Black Case יש לי כבר דיסקים קשיחיo וצורב דיוידי וספק כח 500 wat של ezcool כרטיס מסך - אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים בסביבות 750 - 800 שח HD 6850 V2 1GB GDDR5 GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 הכל יוצא בערך 3300 שח כשאני עובד על המחשב אני פותח הרבה מסימות במקביל במיוחד דפדפנים עם 20 - 40 טאבים פתוחים . וכמובן יהיה גם שימוש במשחקים כבדים אני עדיין גמיש בתקציב בערך עוד - 150 - 100 שח אם ממש ממש ח…
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).dell u2312hm 23 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? . -5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אם אפשר למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני כרגע מחפש ללמוד כמה תחומים, אין לי רקע קודם בתחום מקסימום ידע בסיסי, מתכוון להשתמש בו לכמה שימושים - עריכה גראפית, שימוש ב אפטר אפקטס, פרימייר, פוטושופ, - ארכיטקטורה והדמיות, LUMION , SKETCHUP, AUTOCAD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - צוין למעלה^ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-300 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גרפיקה, משחקים, תכני HD ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול מסך FullHD רצוי עם זמן תגובה מהיר. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דמייני טיסה, פיפא, פרו. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רצוי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים - משתמשים בהם עדיין…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ושוב הזמן הגיע לקנות מחשב חדש אחרי 5 שנים... יעוד המחשב הוא עריכת וידאו (פרמייר)+משחקים+שוטף אז אני יכתוב את הרכיבים שנראים לי, אני ישמח לקבל ממכם תגובות: 1. האם המפרט מאוזן. 2. רכיבים כדאיים או שטעיתי. 3. שמץ של סיכוי שאני יעמוד בתקציב במידה ולא אילו שינויים לעשות כדי לעמוד? טוב לעסק... 1. מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לא היו ממש התלבטויות פה. 2. לוח אם ASUS p5bDLX wi-fi יקר אני יודע אבל חוסך לי ראוטר לנייד ומאפשר OC בכיף וסתם סבבה של לוח לפי דעתי. 3. דיסק קשיח ST3250620AS Seagate בפחות מ 500 שקל אני לא רואה משהו יותר טוב בנפח הזה, תקנו אותי במידה ואני טועה. 4. זכרון לא בררן 2X1GB CL5 800HZ אין לי סנטמנטים לאף חברה כל עוד לא ג'נרי …
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
למי שלא זוכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533685.0 טוב, אז לא מזמן התפנה לי קצת זמן, והחלתטי לפתוח למק-בוק את הצורה, כדי למכור אותו לחלקים. עקבתי אחרי הוראות מיו-טיוב. תקשיבו, לא פלא שהעובדים בפוקסקון מתאבדים. אתם יודעים מה זה לפתוח את הדבר הזה?! שלא לדבר על לסגור... בכל אופן, אחרי שהתחלתי לפתוח גיליתי שכנראה מישהו היה שם קודם- חסר סטיק של RAM, ה-HDD לא היה שם, וגם המדבקה עם המספר הסידורי של המחשב נעלמה. כנראה שלעולם לא אדע של מי זה היה. בכל מקרה, עוד סימנים של טיפול רשלני התגלו בפנים- מישהו כבר ניסה לעשות שם משהו... בגלל זה היו חסרים כמה ברגים, ועוד כמה דברים. אחרי שכבר פירקתי חצי מחשב ובאתי להתחיל להוציא את המסך, גיליתי שהיה שם חיבור מנותק- זה ה…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, בבקשה המלצתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש' א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?750 ש' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ועבודה משרדית, עבור סטודנטית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 12''-13'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון ללמוד הנדסת בניין האם צריך מחשב עם תכונות מיוחדות או סטנדרטי
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, בכמה אפשר למכור מחשב כזה לפי דעתכם? i7 6800k 3.4GHz 15MB L3 Cache s2011-3-Box Asus Sabertooth X99 Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz GTX 980 ti MSI gamimg 6gb WD Caviar Black 2TB 64MB 7200RPM Samsung 750 EVO 250GB SSD Noctua NH-D15 CPU Cooler Asus DRW-24F1MT DVD RW x24 Black Sata Antec P280 White Widow ATX Mid Tower Case מסך מחשב FLATRON E2441 21inch ספק כוח : Antec PSU 750W EARTHWATTS GOLD PRO White תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יכול לקנות את הנייד HP NB 2530P דרך העבודה במחיר 1300$ לאחר שדרוג זיכרון ל 4 ג'יגה. האם זה שווה?המחשב ישמש לאינטרנט ואופיס וקצת סרטים. המפרט המלא Processor, operating system and memory Operating system installed DOS Processor type Intel® Core™ 2 Duo Ultra Low Voltage SL9400 Chipset Mobile Intel® GS45 Express Chipset ICH9M-Enhanced (supports Intel® Centrino® 2 with vPro™ technology) Standard memory 800MHz DDR2 SDRAM, 2 GB, or upgradable up to 8GB maximum Memory slots 2 SODIMM slots supporting dual channel memory System features Internal drives SATA HDD; 2.5" 160 GB 5400 rpm Hard disk drive speed 5400 rpm Optical drives Fixed 9.5 mm SATA optical drive (avai…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב גיימינג לא כבד יותר מדי אבל שבכל זאת יסחוב איתי זמן טוב ראיתי את המחשב הזה באתר של KSP, לפי המוכר זה מחשבים שהם עשו בבניה ויהיה אפשר לשדרג אם אני ארצה בעתיד בכל מקרה אני שם פה לינק תגידו אם שווה את המחיר ואם יש דברים שעדיף לשנות https://ksp.co.il/?store=kspnatania&changeSnif&uin=18779&select=.269..397..6072. תודה לעונים (:
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היוש! אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? 7-7.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (עבודה), משחקים (שירוצו ברמה גבוהה) משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך שום דבר, המסך הנוכחי הוא 27 אינצ' 2K, 2560X1440 …
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
המפרט הגיע ל4780K אני הולך על מחשב למשחקים חזקים בעיקר וגם פה ושם לעריכת תמונות בכוונה השקעתי בלוח כי אני לא מחליף מחשבים לעיתים קרובות אני יותר צריך יעוץ במפרט עם יש איזון או שיכולתי למצוא תמורה יותר טובה באותו סכום מסך 32' רזולוציה 1280*768 אין לי בעיה של רעש או משהו תלחצו על התמונה כדי להגדיל תודה רבה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום רב ותודה לעוזרים. מבקש המלצה למחשב נייד לאדרכלית אוטקאד דו מימד. קנייה מתוכננת עד מחר 2/12 תקציב כ5000 אין צורך לנצל, רק כמה שצריך בשביל הדרישות. (אם יש צורך בחריגה פתוח להצעות) אין חשיבות למשקל ולבטריה, (ישמש כנייח, אבל אל תציעו נייח בבקשה) דרישה שישרת בצורה החזקה והמהירה ביותר. מסך רצוי 17.3 אלא אם יש בחירה משמעותית הרבה יותר משתלמת ב 15.6 כרגע המועמד המוביל , עד מחר ב4750, האם הבחירה נכונה? https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..413..5274..447..442.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=68325&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= @napoleon45 אשמח…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב שישמש אותי לקצת משחקים וגם לעריכת האודיו, צפייה בסרטים ואינטרנט. בהתחלה חשבתי על הHP הנ''ל אך אז ראיתי שהinspiron אולי קצת פחות חזק אך יותר משתלם מבחינת כמה שאני משלם ומה שאני מקבל. איך שני הדגמים הנ''ל?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-