עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב בעיקר לאינטרנט אופיס וסרטים ללא אוברקלוק ללא שידרוגים בעתיד ללא הרכבה בחנות ללא ציוד הקיפי דרוש רק : מעבד לוח אם זיכרון דיסק קשיח 1TB מארז ספק בלי סידי כי כבר קיים רק שיש בעיה מאוד מגבילה .. לקנות את החלקים ב KSP בגלל זמינות וקירבה הרכבתי את המפרט הבא מעבד 335 שח Athlon II x2 Dual Core 265 3.3Ghz Socket AM3 Box לוח אם 340 שח GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI זיכרון 115 שח DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 דיסק קשיח 260 שח SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ ספק 195 שח CHEIFTEC iARENA 450W 12cm fan, Active PFC (OEM ומארז גנרי ב 135 שקל סה"כ 1380 זה המחיר שאני מחפש בערך אולי החלקים מוגזמים ביחס לדרישות ולהיפך דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by SHUAMN,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בזמן הקרוב והציעו לי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤382 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤446 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1499 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD צורב Pioneer DVR-215D X20 Black DVD ¤174 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק COOLER MA…

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by assos,

שלום יש מכרז באינטרנט באתר WALLA מצורף קישור http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI46008600 מה דעתכם על המחשב ואם כדאי לשדרג ומה לשדרג אני קצת מוגבל בתקציב תודה רבה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  4. שלום רב, אני מתכננת לקנות מחשב חדש בקרוב, ושקלתי לקנות את הדגם הנ"ל. שמעתי שיש בעיות עם המחשבים מסדרה זו (XPS) ורציתי לברר האם יש אמת בדבר. בנוסף, אשמח להצעות למחשבים נוספים השקולים למחשב זה, כלומר: מסך 15.6 אינץ' מעבד i7- ארבע ליבות כרטיס מסך חיצוני משך חיי סלולה ארוך ככל האפשר תקציב- עד 7000 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  5. היי שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח שיספק את צרכיי. סרטים, אופיס וגיימינג ברמה סבירה (pubg וכדומה באיכות טובה ושאהנה מאיכות סבירה בכל משחק שיצא ב3 שנים הקרובות) קיבלתי הצעה לרכוש את המחשב עם המפרט מתחת ב2500 , חשוב לציין שאין לי בעיה להוסיף כמה שקלים לשדרוג אפשרי (כגון סלוט נוסף של זכרון ראם) אין אחריות לאף אחד מהרכיבים. אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש מעבד: Intel Boxed Core i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache קירור למעבד: סטנדרטי מאוורר של אינטל לוח אם: Biostar TB250-BTC PRO Socket : 1151 Supports 7th Generation Intel® Core™ Processor Intel B250 sin…

6. אני מעוניינת לקנות מחשב נייח עם כרטיס מסך ומעבד חזק ssd ram ddr4 מתאים לתוכנות , adobe cc 2018, CINEMA 4D תקציב עד 10 אלף ש"ח אשמח אם מישהו ימליץ לי על מפרט טכני מתאים ועלות תודה מראש חיה מלכה פריד

7. Started by yaeli555,

שלום רב, שמי יעל ואני עתידה להתחיל ללמוד באוקטבר הקרוב לימודים שהם הומאניים במהותם. אני מעוניינת לרכוש לפטופ בגודל 13.3". השימוש יהיה בעיקר כתיבת עבודות office ואינטרנט- כלומר יישומים בסיסיים. אני מחפשת מחשב שלא יהיה כבד-רצוי מאד מתחת ל-2.5 ק"ג (כולל הסוללה) כמובן. דבר נוסף שמאד חשוב לי הוא משך האחריות (3 שנים) וזמן הסוללה. עדיף מסך מאט/ anti glare. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. בנוסף המפרט בו אני מעוניינת הוא: core i3 3/4 GB 320 GB וכפי שציינתי שלוש שנות אחריות. בעיקרון אני מתלבטת בין שני מחשבים: lenovo thinkpad edje e320 מדובר בדגם חדש מתוך סדרה קיימת שיצא בגודל המבוקש. ממש הגיע בימים האחרונים לארץ ועוד לא נמצא בכל החנויות. היתרון הוא שיש בו טראק פוינט, מקשים נפרדי…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by sasonhaim,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בגודל של 13.3-14 אינץ. שימוש המחשב לצורך לימודים אך ברצוני שיעלה גם קצת משחקים כבדים יחסית.{אם זה בכלל אפשרי בגודל מסך כזה} רכיבים חובה במחשב: 12 ומעלה גיגה זיכרון רק כונן ssd i7 מעבד עדיפות חברות : asus , acer, dell כמובן להציע אחרים אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב. שאלה נוספת לגבי המחשבים של אסוס מה ההבדל בין ה ux330 ל ux430??

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  9. הי, רכשתי לאחרונה מסך 26" ואני מעוניין לשדרג את המחשב למפרט המינימאלי מבחינת עלויות אשר יאפשר לי לצפות בסרטי HD בצורה חלקה (אני מתכוון סרטים באיכות 720, אך גם באיכות 1080 אם השדרוג לא יצא הרבה יותר יקר). כרגע מה שיש לי: DDR 400 1 GB ATI 9600 AMD Athlon 3400 תודה!

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by iveco,

יש לי מחשב I3 7100 הוא היה עם 4 גיגה זיכרון הוספתי עוד 4 גיגה בגרושים של HYNIX עלה לי 70 שקל פלוס מינוס , השאלה אם המחשב הזה שווה שידרוג יותר מאסיבי או שעדיף כבר לקנות מחשב שלם חדש ? המעבד הזה יש לו 2 ליבות חזקות השאלה אם 2 ליבות מספיק להיום ? אני עובד בעיקרון מוליטאסקינג הרבה טאבים ברקע , WORD OFFICE , וידאו , וגם עושה מדי פעם עריכה וידאו , קצת משחקים .... חשבתי לשדרג את הזיכרון 8 גיגה 4X2 ל 32 גיגה 16X2 זה עולה 520 שקל וגם להוסיף SSD EVO 860 250GB של סמסונג ב 350 שקל ואולי גם להוסיף כרטיס מסך 1030GT ? למרות שהוא בטח ממש בסיסי לא שווה הרבה עכשיו עוד שאלה חשובה : יש לוחות שאם הם תומכים זיכרון 2400 ושמים להם 2666 אז המחשב לא עושה בו…

11. Started by MadManiii,

יש לי נייד של ASUS מסידרת F5rl, אני מאמין שהוא יכול לסחוב את WIN 7 מבחינת חומרה. אך האם כל הקיצורים (כאילו כפתור ה FN + כפתור עם הפונקציה של ווליום)?[move]????[/move]

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by killer107,

בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש והציעו לי 2 מפרטים למחשב. רציתי לדעת מאיזה מבין שני המפרטים הוא הכי טוב, והאם אפשר לבנות מפרט יותר טוב בסכום עד 5000 ש"ח. המפרט הראשון מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מארז: COOLERMASTER HAF 932 RC-932-KKN1-GP w/o PSU ספק כוח: SEASONIC 550W : SS-550HT דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ המפרט השני מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX לוח אם: FOXCONN X58 FLAMING G…

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  13. שימושי המחשב הם: אינטרנט, תוכנות כבדות (לא גרפיקה), משחקים סרטים ומוזיקה. המפרט : מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤590 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤455 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD3870 512MB PCIe ¤719 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W ¤299 סה"כ 2063¤ (לא צריך שום רכיבים נוספים, כל השאר כבר יישנו). המליצו לי ללכת כבר על ATi Radeon HD4850, השאלה שלי האם לא יהיה לי צוואר בקבוק ? ומה דעתכם כללית על המפרט? האם יש צורך בשינויים \ שידרוגים? נא לא לחרוג מהמחיר בהרבה. תודה ושבוע נעים.

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by almog1620,

היי לכולם. השנה אני יהיה בן 18 ונמאס לי להשתמש במחשבים שמורים בני מספר שנים שאמא שלי מביאה לי מהעבודה שלה (הראל ביטוח). אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי של יוטיוב, מאקו וצפייה בסרטים ב-HD. אשמח לקבל מפרט מחשב שרכיבו תואמים אחד לשני. לא מתוכנן אוברקלוק, לא צריך לכלול ציוד היקפי, לא כרטיס מסך חיצוני ולא מע' הפעלה ואופיס. כמו כן, חשוב לי מאוד שהחומרה תהיה טובה גם בעוד 4-5 שנים לשימושים אלו. דרישות: 1. מארז גיימינג מואר (כדי שיהיה מגניב) אבל שיהיה זול . 2. חיבורי USB 3 3. 8 ג'יגה ראם (כי אני אוהב לפתוח המון כרטיסיות במגביל) 4. מעבד I5 5. כונן ssd תקציב: 2500 ש"ח אבל עדיף קצת פחות אם אפשר... נ.ב אם אפשר, שכל הרכיבים יהיו זמינים ברש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אורח המושייע
    Started by אורח המושייע,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בתור SEO Online marketing. פתיחת רבה של לשוניות באינטרנט, אם זה לענייני עבודה ואם זה למוזיקה וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. football manager -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל …

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי 2 שאלות 1-יש לי אפשרות שמישהוא שנוסע עכשיו לארה"ב יכול להביא לי דגם INSPIRION E1505 בסכום של 1400 $ וזאת על פי מפרט בהתאמה שכולל : מעבד T7200 2.0 GHZ , זיכרון 2.0 GB מהירות 533 MHZ דיסק קשיח 80 7200 RPM ,כ.מסך ATI 1300 128 MB , מערכת הפ. XP MEDIA , מסך 15.4" כרטיס קול AUDI GAY הדגם המקביל בארץ הוא 6400 עם אותם נתונים ב8500 9000 שח עם רק 512 זיכרון 7500 שח השאלה האם כדאי לומר לו לקנות בחו"ל ? מה הסיכונים לגבי מס אפילו עם חוזרים עם זה פתוח ? שם הבנתי שצריך מעמ 8% מה כדאי צריך תשובה מהירה 2-לגבי מערכת הפעלה איך זה הולך אפשר או כדאי לפרמט נגיד מ XP HOME ל PRO בעיברית לא יהיו בעיות ? שם הם מציעים את המדייה (לא מכיר) או PRO האם מקבלים CD רגיל או שיש קוב…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by Ram Prass,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני לגיימינג - אודה להמלצות תודה להלן שאלון לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 13000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD בעתיד אולי 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - מאוד …

18. שלום.קוראים לי יותם ואני לא ממש מתמצא במחשבים (חוץ מאיזה מעבד טוב יותר או פחות וטיפה בכרטיסי מסך באותה מידה לגבי מעבדים).אני משחק הרבה league of legends ו overwatch. מאחר שהמחשב שכרגע נמצא בבעלותי ממש לא טוב ומריץ את המשחקים שהוזכרו בגרפיקה הכי נמוכה ועדיין עם לאגים,אז החלטתי לפנות לאתר הזה ולשאול אתכם איזה מחשב אתם חושבים שכדאי לי לקנות שיוכל להריץ overwatch על אולטרה (בoverwatch אולטרה זו הרמה הכי גבוהה לפני האחרונה שהרמה הכי גבוהה נקראת epic) וגם יוכל כנראה להריץ לי rainbow six siege בצורה איכותית ללא לאגים. אני אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי על חלקים שיהיו טובים למחשב חדש שיתאים לגיימינג בתקציב של 3500 כולל מסך מקלדת ורמקולים או המלצה על מחשב מסויים. תוד…

19. שלום אני רוצה לבנות מחשב גיימינג שיהיה במחיר זול אבל שיוכל להריץ דברים חזקים באופן עקרוני המטרה של המחשב שאני מתכנן לבנות הוא להריץ אוברווטץ על אולטרה (באוברווטץ אולטרה זאת הגרפיקה הכי טובה לפני האחרונה שהגרפיקה הכי טובה נקראת אפיק) ויריץ לי את league of legends על 100-150 fps.אני כרגע בונה על מעבד איי 3 מאוד חזק או מעבד איי 5 שיתאים לדרישות שלי(לפחות 3.3 גיגה הרץ) תודה לעוזרים מהו התקציב המקסימאלי?3500 כולל מסך מקלדת ורמקולים האם לנצל את התקציב או לחסוך?לנצל עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג למה המחשב ישמש?גיימינג עדכני על הגדרות בין בינוניות עד גבוהות אילו משחקים לדוגמה ירוצו על המחשב? אוברווטץ league of legends batman arkham knight rainbow…

20. התקציב הוא עד 4000,אבל בעיקרון מעדיף להשקיע פחות(מן הסתם),צריך אותו בעיקר לגיימינג: CPU AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) Motherboards Gigabyte B450M DS3H RAM Memory Corsair DDR 4 16G 2400 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M1A2400C16 Cases IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! Solid State Drives (SSD) Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 Hard Drives (HDD) WD HDD 1.0TB 5400 64MB SATA3 Blue 3.5 Video Cards Gigabyte GeForce GTX 1660TI GV-N166TOC-6GD המפרט עומד בתקציב שלי לגמרי,אבל אני לא סגור בעיקר על הcase שכולל גם ספק כוח וככה מוזיל את המחיר..אולי יש גם ד…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. אני קונה מחשב גיימינג בניתי לי אחד פחות או יותר לגיימינג כבד ב 5630 שקל אני רוצה לדעת את מה הייתם משנים אולי יש רכיבים שנותנים את אותו הספק במחיר זול יותר או משהו שאול יעלה קצת יותר אבל שווה להוסיף עוד כמה שקלים אז ככה: מעבד:intel core i5 7600 3.5ghz 6mb מאוורר למעבד:arctic freezer 7 pro rev.2 לוח אם:Asus z170m-plus ddr4 זכרון ראם:2x8 ddr4 3000mhz כרטיס מסך: gigabyte gtx 1060 G1 6gb gddr5 דיסק קשיח: seagate barracuda HDD 1TB sata iii כונן אסאסדי : kingston SSDnow v300 120gb sata iii ספק כוח :crosair 550W active PFC 80 מארז:crosair spec-03 blue led mid-tower Gaming case מסך: Samsung C24FG70 24inch curved 144hz 3000:…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by דניס1990,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300שקל אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים,משחקים,מוזיקה,לימודים(לא משהו מיוחד שימושים יום יומיים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג ברמה טובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO,GTA,FIFA,NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ של דל,1080x1920hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות,גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בהמשך להמלצת NONE77 ממלא שאלון במקום המפרט בדיון הקודם, שוב- תודה רבה לעונים תודה NONE77, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג התחלתי מאוד (ילד בן 10 - פורטנייט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב- מחשב בחדר שינה של הילד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין ג…

• 22 תגובות
    • 15k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6 אלף גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים על 3440 על 1440 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 34 אינטש 21:9 חשבתי על PREDATOR 34 התקציב על מסך 3-4 אלף גמיש, עדיף לחסוך, אני לא משחק כל כך במשחקי יריות אונליין, לכן לא חייב פריימים ממש גבוהים, אוליי כדאי שהמסך יכלול GSYNC? לא יודע אולי מסך כזה ב1040$ כולל משלוח https://www.bhphotovideo.com/c/product/1397118-REG/acer_um_cx0aa_p01_predator_x34_ips_34.html כמה מיסים אפשר לצפות במכס אם בכלל? דיסק קשיח 3-4 טרה רצוי מהיר מקלדת לא משהו מטורף …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. הי חברים, אני חדש פה, התרשמתי מאוד מהפורום, ואשמח לקבל עזרתכם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מתנה לחבר טוב שמאוד עזר לי, המחשב אמור להיות מיועד לעבודה ביתית/ משרדית. - התקציב עומד על 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. - השימוש העיקרי הוא לאופיס, גלישה, גרפיקה ברמה בסיסית (עימוד מאמרים וכד'), צפייה ועריכת וידאו פשוטה מאוד. - אין צורך בציוד היקפי. - אין דגש על פעולה שקטה במיוחד. - גודל פיזי ומשקל קלאסי - חשבתי להתקין מערכת הפעלה באופן עצמאי בכדי לחסוך כמה מאות שקלים לטובת איכות המפרט. - כמו"כ ראיתי שעדיף לשדרג בחנות ל512 SSD, זה מוזיל בהרבה. - אני מחפש חנות שמאפשרת לשדרג את הSSD ל-512 ב-250 ש"ח, עם אחריות כמובן. …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.