ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,478 דיונים בפורום זה
-
היי, מחשב נייד Dell Inspiron 1525 מלפני שנתיים וחצי. יום בהיר אחד הסוללה לא נטענה יותר והנורת טעינה החלה להבהב בצבע כתום, במקום בצבע המקורי - כחול. לא ידעתי אם הבעיה הינה בסוללה או במטען/שקע טעינה ולכן שלחתי את המחשב למעבדה של Dell לבדיקה (שירות לקוי ביותר יש לציין). הם טענו שהבעיה הינה בסוללה - נפגמה ולכן יש לקנות חדשה. קניתי חדשה - מטעמי תקציב חליפית (מ - EBay). גם הסוללה הזו לא נטענת (והנורת טעינה כלל לא נדלקת - לא בכחול ולא בכתום). כשקיבלתי את הסוללה היא היתה כ60% מלאה והמחשב היה מחובר איתה כשעה וחצי אך הסוללה לא נטענה. בביוס מזוהה שיש בטריה (לעומת הבטריה המקורית שכתוב שהבטריה לא מותקנת) וכתוב שזה גם נטען - אך זה נשאר תקוע על 0 אחוז. השערה מה יכולה להיות הבעיה? המחשב …
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש לא מבין גדול במחשבים או במפרטים ולכן אני זקוק לעזרתכם. אנסה לתאר את הצרכים שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה והורדה של המון סרטים, סדרות ועוד ותכני HD , עבודה עם האינטרנט עם מספר חלונות גדול שפתוח בדפדפן(עבודה במקביל) ובו זמנית עוד דברים שעובדים ברקע, צפייה בשידורי אינטרנט דרך המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חלקי מחשב כמו מעבד / לוח אם / זכרונות ראם/כרטיס מסך שווה להזמין מאמזון ? לא מדבר על מחשב שלם אלא על מה שציינתי.. אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי להחליף מעבדד+לוח אם+זכרונות ושוקל להזמין דרך אמזון
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני אקנה כנראה בנועה, המפרט מבוסס nForce2 ו-XP2500: AMD ATHLON XP 2500 BOX RETAIL 565 ¤ 1 EPOX 8RDA3+ REV 3.2 550 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 540 ¤ 1 WD 120/7200 SATA 8MB 580 ¤ 1 ALBATRON FX5900XTV 1200 ¤ 1 ASUS X52 110 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 Thermalright SP97 for AMD 290 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ 4425 ¤ מסך וציוד הקפי כבר יש לי. הכרטיס מסך זה העניין הבעייתי והלא-סגור: רציתי MSI 9800Pro אבל אזל (אולי יגיע בחמישי - נראה). אם זה לא יהיה עם צ'יפ של R360 אני לוקח FX5900XT. השאלה איזה? מה עדיף? של כרטיס של ג'יגהבייט או אלבטרון (אני מדבר על ה-5900)? בנתיים לקחתי את אלבטרון אבל אני מקווה שיהיה MSI 9800Pro. …
-
- 45 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. anno2070, assasin creed, starcraft, diablo, crysis, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19"- 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 45 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לפי מה שמסתמן פה בין 8400 ל 8500 אין יותר מי הבדל משמעותי אבל לא מצאתי על ה 8600 NON K החדש כלום מישהו יודע מניסיון או קרא על ההבדל ביצועים בינו ל 8400 בגיימינג ?
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אחותי מתחילה ללמוד עיצוב פנים. אני מצרף את רשימת התוכנות שיותקנו במהלך התואר: אוטוקאד סקאצ'אפ פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין 3D-MAX מטרות המחשב? נכתב למעלה * גודל המסך? לדעתי ידרש גודל 15.6 לשם עבודה נוחה, מינימום 14, עדיפות ברורה למט * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD, אפשרי גם HDREADY. * משקל רצוי? 2KG מקסימום. כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בגלל התוספת הגבוהה שגובים על SSD אני שוקל להוסיף בעצמי. המחשב צריך לאפשר חיבור של דיסק נוסף SSD. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם נקנ…
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5000 עד 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים לדוגמה NEED FOR SPEED האחרון (גיימינג כבד} 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין אי…
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, מבקש המלצה למפרט מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לשימוש יום יומי ומשחקים. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל וכבד כאחד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב הוא 4500. חריגה בתוספת מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר מחשב לאדריכלות, תוכנות כמו autocad, sketchup, 3dmax ואולי קצת רינדורים. חוץ מזה שימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - קיים מסך 24" של סמסונג, מעוניין להוסיף עוד מסך חדש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - שלא יהיה רועש מידי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח (חריגה של 200 ש"ח מקסימום) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג+סטרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חייב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה הע…
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים. לפני 2.5-3 שנים קניתי את המחשב האחרון שלי, גם כן אחרי המלצות שלכם כאן. עלה לי סביב ה 13 אלף שקל amd64 3500 \ 1gb \ X850xt כן מצחיק.. אבל זה מה שהיה אז. בכל מקרה , הגיע הזמן למחשב חדש. אני משחק המון במחשב.. יש לי כמה דברים בסייסים שהרכבתי במחשב שלי , אבל זה יצא יקר מידי. אז ככה : מסך : ראיתי כל כך הרבה המלצות על ה Dell24 שפשוט אי אפשר לוותר עליו כנראה. מסך גדול זה כיף למשחקים\סרטים\ובכלל עבודה כללית על המחשב. אני רואה במסך השקעה ללפחות 2 מחשבים קדימה. *אני לא צריך את המסך הזה כמסך טלויזיה מאחר ויש לי כבר פלזמה תלויה על הקיר בדיוק מעליו. כרטיס מסך : מאחר וזה מחשב למשחקים ובמיוחד עם מסך כזה , חשבתי על ה 8800GTX , ועכשיו יש לי כמה התלבטויות. אם אני אחכה חודש , א…
-
- 50 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מקפיץ הודעה ישנה לטובת רכישת מחשב בשבוע הקרוב. אהלן, כיום אני עם מחשב בן כמעט 7 שנים (,I7 3770, 8GB RAM, GTX 1070,SSD 480GB), מחפש להשתדרג למשהו שיתן ביצועים עדיפים משמעותית על הקיים היום. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000, חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (לייטרום, עריכת וידאו 1080P-4K, גיימינג) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כרטיס מסך קיים GTX 1070, הארד דיסק 2TB 5. ע…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שניתן לקנות דרכה מגן מסך מט למחשב נייד 13 אינצ ו15 אינצ של דל? מישהו כבר ניסה את זה? תודה,
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הרכבתי לחבר שלי מחשב, אשמח לשמוע הצעות לשיפור: בנוגע למאווררים וצורב, אנחנו מפרקים את זה מהמחשב הישן שלו. תשובות לשאלות נפוצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך אם זה לא פוגם ביכולת המחשב להריץ משחקים טובים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין צורך לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WoW / World of Warcraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב של חברה שלי למטרת גיימינג קל דוגמת cs go ו dota 2 . מוגבל מאוד מאוד בתקציב. זה המפרט : ביחד עם ספק ג'נרי שלא ברור כל כך מה הסיפור שלו. שדרוג של כרטיס מסך יספיק למטרות שציינתי ? אם כן, על איזה כרטיס אתם ממליצים. בנוסף, האם יש איזו קבוצה בפייסבוק או פה בפורום שאנשים מוכרים חלקי מחשב יד שנייה ?
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת. עד 5,000 בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת. אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ת. האם קיים אצלי חיבור נוסף ל-SSD פנוי (מפרט למטה)? אם לא, מעדיף להחליף את ה-SSD הקיים באחד של 2TB לפחות - נא המלצתכם 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ת. חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ת. שלילי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקרון אני נוטה לכיוון הAMD החדשים אבל אני רוצה לשמוע קצת דעות ככה אני לא מתכנן בינתיים לקנות מסך גדול יותר. אני משחק בדרך כלל על 1024 על768.. מסך 19"" המחשב הוא לגיימינג ולא צריך ציוד הקפי. צריך הארד דיסק של 500 ג'יגה. תודה אם אף אחד לא עוזר לי הפעם אני נאלץ להפסיק לפרסם פוסטים כי זה חסר טעם. תודה שוב!
-
- 58 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך עזרה מכן היום עם חוות דעת על לפטופ של חברת Lenovo. מעבד core i5 3210 2.5ghz זכרונות 4gb ddr3 1600mhz הרדיסק 500gb 5400rpm כרטיס מסך nvidia g630 2g ddr3 מסך hd 15.6 inc כמו כן אחריות לשנה עד בית לקוח. המחיר שהוצע לי הינו 2850 שח. המחשב למטרות כלליות עם נגיעות בגרפיקה. תודה
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני עוזר לחבר להרכיב מחשב - המחשב משמש לעבודה עם תוכנות גרפיות כבדות (כולן !!!) וגם עם תוכנות תלת מימד כגון מאיה ו- 3D MAX ועריכת סרטים. אחד הדברים שלוקחים הרבה זמן ומשאבים הוא תהליך הרינדור ( RENDER ). אנחנו מעוניינים להרכיב מחשב חזק ומקצועי מאוד שיענה על הצרכים הללו. ובכדי להגיע לביצועים גדולים ומהירים אלו , החבר מוכן להשקיע סכום כסף רב. כמובן יש חשיבות לנפח דיסק גדול במיוחד + כרטיס מסך אחד או יותר , מעבד אחד או יותר ועוד ועוד. האם קימות דרישות מיוחדות כגון , צורך במס' כרטיסי רשת, מס' מעבדים ועוד. כיום הוא עובד עם מחשב מקינטוש G5 - ורוצה לעבוד בעיקר עם PC גם על מנת שיוכל גם לשחק במשחקים כבדים. תודה מראש בעזרה בהרכבת המחשב.
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חברים בוקר טוב, אני קונה מחשב מחול ורציתי לשאול מה נראה לכם. אני מחפש מחשב ללימודים לא מחשב שיריץ משחקים. אופציה ראשונה: LENOVO G500 INTEL CELERON 1005 מחיר 1034 ש"ח NOTEBOOK windows 8 כרטיס מסך: intel HD graphic (זה מה שרשום מקווה שזה מספיק מידע על הכרטיס מסך). יש לו כונן DVD לא ברור בדיוק איזה. HDD מקום אכסון 500 GB מעבד: intel 1005 M-1,96 גודל מסך: 15.6 " אופציה שנייה: ACER E1 - 522 - 23802 מחיר: 1270 ש"ח LCD גודל מסך של 15,6 " כרטיס מסך: AMD Rodeon HDD-500Gb מעבד: AMD Quand Core E2 3800 windows 8 RAM : 2 GB DDR3 L memory 4 cell Li - ion battery. אני בעיקרון רוצה לדעת אם המחשבים ירוצו טוב ואם הם שווים את המחיר שלהם ואם כן מי כדי לקחת. אני מקווה שסיפקתי את כל הפרטי…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לעשות שדרוג קטן למחשב עקב צוואר בקבוק שיש במערכת ופער מסויים בין החומרה לדרישות של היום. בעקרון אני בא בגישה של לשדרג את הלוח-אם המעבד והזיכרון, אם צריך גם משהו אחר נא לציין בבקשה. החומרה בה אני מחזיק כרגע: CPU: C2D E8400 MB: G31M-ES2L (ממש גרוע) RAM: Samsung 2GB(2x1gb) DDR2 667hz (גם נורא) GC: HD5770 PS: HEC 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - AC, Skyrim, Mass Effect 3, Diablo 3, SC2, MMH וכדומה - 1680x1050 - גבוהות-בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני מאמין שאין צורך לכלול כרטיס מסך כרגע (HD…
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש בצורה חלקה גם לצורכי בית וגם לצורכי לימודי הנדסה (אין צורך בשימוש בתוכנות עריכה גראפית כבדות). מטרות עיקריות: אינטרנט, אופיס, סרטים עם חיבור לטלויזיה ב-HD, עבודה ברשת אלחוטית עם עוד מספר מחשבים ביתיים, משחקים קלים, גודל מסך עד 15 אינץ' , לא כבד מדי -סחיבה יחסית קלה, זמן סוללה יחסית ארוך - עדיפות ללפחות 6 בשקט, בלוטות', כונן קשיח לפחות 300GB, צורב DVD, זיכרון לפחות 4GB, מצלמה ומיקרופון מובנים, מקלדת מוארת. חשוב שהמחשב לא יתחמם במהירות ויהפוך לתנור אחרי כמה שעות עבודה. אשמח להמלצות, תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13,000₪ ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג והמון חלוניות של כרום ותוספים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך לכלול גם זכרון העדפה לm2 ssd 2tb 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב, הכי שקט שאפשר, העדפה לקירור מים. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משהו גדול, קטן אסטתי קומפקטי. …
-
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לכל מי שדל בתקציב, מחפש תמורה נאותה לכסף, זקוק למחשב לצרכים בסיסיים, מוטב לו להציץ באיביי ולחפש מציאות בעלות ערך מדהים, לדוגמה המוצג הבא אותו רכשתי בספטמבר, ואיני מפסיק ליהנות ממנו לפניכם סקירה קצרה על המוצר זהו אחד הניידים המוצלחים בכל הזמנים, אז מה אם הוא מ-2007. זהו נייד מוחדש ע"י החנות, תקין לחלוטין, 4 ג'יגה ראם ואשר הוספתי לו SSD 2TB של מיקרון, חלונות 10 אנטרפרייז עולה בשניות. מעבד CORE 2 DUO T7400 בתדר 2.2 GHZ, כרטיס מסך ATI X1600 256MB יש קהילת מפתחים נרחבת ממנה נלקחו דרייברים מלאים כולל לוח בקרה של ATI מלא, למרות שהנייד שווק עם XP , חלונות 10 עובד ללא בעייה, יש אפילו ביוס פתוח ברשת עם עדכון SL…
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-