עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יעוד: פיתוח מערכות, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג סביר כאופציה דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: שם המוצר: מחשב נייד - Dell Vostro 3560-36328G72ASW8 - צבע כסוף מספר מוצר: 25757 תאריך תוקף: 15-04-2013 מחיר: 5490 ₪ ניתן לשלם עד 12 תשלומים בכרטיס אשראי * כל תשלום לפחות 250 שקל.עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. דגם 3560-36328G72ASW8 צבע כסוף מעבד Intel® Core™ i7 3632QM Processor, 2.2GHz - up to 3.2 GHz, 6MB…

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: The Witcher 3, באטמן החדש. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by tntal1,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 וכן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd של 250 גיגה (אבל צריך עוד אחד של טרה) 16 גיגה ראם(אני לא יודע איזה סוג, אם אפשר הסבר איך לבדוק בשביל תאימות), 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, עדיף שיהיה ידית במארז, לא צריך אורות 7. האם הא…

4. Started by HaJ-B,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד עבור קולנוע ביתי, עם דגש על ניגון סרטי 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף ורצוי מאיזור חיפה והקריות. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע…

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. אשמח במפרט למחשב ללימוד תכנות, התקציב מוגבל ולא חובה מחשב חזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by רועי28,

אני בניתי מחשב ויש כמה חלקים שאני מתלבט לגבם אני לא אפרט אני פשוט איתן לכם את המפרט ותגידו עם יש משהו לתקן: מארז מחשב: compucase 6C28 מאוורר 1: CoolerMaster XtraFlo 12 סנטימטר מאוורר 2: cooler master סט 4 מאווררים ספק כוח: corsair CMPSU-750AXEU Modular לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-UD3H מעבד: intel core i7-4770k box מאוורר/קירור למעבד: Arctic cooling alphine 20 Plus CO קירור נוזלי למעבד: corsair H60 דיסק קשיח: Western Digital Green 1TB WD10EZRX דיסק קשיח 2: Western Digital Green 2TB WD20EZRX כונןSSD; ללא(אני לא יודע עם זה כזה חשוב עם כן אז תתקנו אותי) זיכרון פנימי: G.skill 4GB DDR3 1333MHz F3-10600CL9S-4GBNT כונן אופטי: Pioneer BDR-208DBK BLU-RAY DVDx16 OEM כרטיס מסך: Sapphire…

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. אני סטודנט ואף פעם לא ראיתי מישהו שיש לו מקלדת LAPTOP עם תאורה.. אולי זה עסק של גיימרים? אולי זה סתם הקטע (כמו הניאון הסגול ברכבים?) ואולי אני מפספס משהו?! לא מצאתי תשובה בפורום (חיפשתי "תאורת מקלדת") ואפילו במדריך שלכם לקניית נייד באתר.. אשמח לנימוק ענייני נ.ב. אני מקליד בחושך - והמסך מאיר את המקשים יופי

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. שלום, אני קורא וותיק וכותב צעיר יום ההולדת שלי מתקרב ורציתי להחליף את המחשב (amd 1800+) במשהו חדש יותר (הגיע הזמן ) חשבתי להרכיב מפרט שיוכל להריץ ויסטה עם DX10 כשתצא עם אפשרויות משחקים יפות, אבל גם להריץ אפליקציות וידאו - בעיקר הצמדת כתוביות והמרת סרטים לוי סי די רציתי לוח אם שיאפשר לי OC בקלות ואפשרויות להרחבה בעתיד לכשיפתח התקציב אבל אני לא בקי מספיק בתוככי המחשב כדי להתקין יותר מדי מסובך (עד היום ביצעתי הכל לבד למעט התקנת לוח אם ומעבד, את היתר אוכל להחליף לבד אבל אני מפחד להתעסק עם הרכיבים היקרים הללו) לכן חשבתי לצמצם בזיכרון ולבצע SLI בעתיד, כמו כן להוסיף מסך דק וכרטיס קול ורמקולים בעתיד יש לי הרד דיסק maxtor diamondmax 10 של 250 ג'יגה שייתווסף למערכת הזו - לא…

• 55 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני מעדיף לקנות מ-KSP.. גם המיקום וגם השירות שאני מאוד מרוצה מהם. אני צריך מחשב עד מחיר של 3800-4100 ככה.. בלי מסך ובלי ציוד הקיפי. אני משתמש במחשב בעיקר לפיתוח WEB ותוכנות (קימפול ו-VS2010). כמו כן, אני רוצה להריץ משחקים ברמה גבוהה.. אני מוכן להשקיע כסף, העיקר שאני יקבל מוצר איכותי ולא להתפשר על חלקים שבעתיד הקרוב אני "יתבאס" שלא השקעתי עוד כמה שקלים בשבילהם. האם אני צריך I7? כמה RAM אני צריך? איזה כרטיס מסך? אני כמובן מחפש מארז מאוורר.. שלא יתחמם לי המחשב בקלות. איזה עוד פרטים צריכים ממני בשביל לתת לי מפרט מדוייק ואיכותי? תגידו ואני ירשום. תודה רבה !

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. אני צריך מחשב לעיבוד מטריצות גדולות (יהיו 3-4GB של נתונים בזכרון) בסביבת matlab, כולל כרטיס מסך לשני מסכים, תקציב הוא עד 20,000 ש"ח. תודה.

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסטרימים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתכנן סטרימים לעיתים תכופות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). התכנון הוא לקות מסך 4K, לא כלול בתקציב הנ"ל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13,000₪ ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג והמון חלוניות של כרום ותוספים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך לכלול גם זכרון העדפה לm2 ssd 2tb 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב, הכי שקט שאפשר, העדפה לקירור מים. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משהו גדול, קטן אסטתי קומפקטי. …

14. Started by MBoomer,

היי, לפני כשבוע ביקשתי עזרה בשדרוג מחשב לגיימניג, כרגע החלטתי להעלות את התקציב בכדי לקבל תמורה גדולה יותר 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - גיימניג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Borderlands, shadow of mordor, gw2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 FHD בגודל 23" -לאילו הגדרות ג…

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. היי מכרתי את המחשב הנייח ואני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש של גלישה מרובת טאבים, וצפייה בסרטים FHD ואולי בעתיד עריכה קלה של סרטונים ליוטיוב.. אני כנראה ארצה לקחת את המחשב לחו"ל בעתיד לטיולים, אז המשקל הוא of the essence (קריטי).. ושיהיה עמיד בנוסף, ארצה לחבר את המחשב למסך הגדול שיש לי, אז נראה לי שעדיף שתהיה יציאת HDMI (במסך יש כניסת DVI ו-VGA ויש לי ממיר של HDMI-DVI) הארדיסק- לדעתי יספיק לי 128GB SSD אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשבים ניידים שיתאימו לצרכים שלי אגב, אתם מכירים מישהו שמוכר מחשב שיתאים לי (יד שנייה) ? תודה

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. תודה

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. היי מחפש לפטופ שהוא גם טאבלט. תקציב 3500 במחירי אילת. דיי ננעלתי על 2 אפשרויות, אשמח לעזרתכם. כמובן שאם יש דגם אחר מומלץ בתקציב הזה, אשמח. צרכים עיקריים גלישה ברשת, צפייה בסרטים ופה ושם פיפא/מנג'ר. לא יותר. תודה HP Pavilion x360 14-DW0002NJ / 2S375EA מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz זיכרון 16GB DDR4-3200 SDRAM (1 x 16 GB) כונן קשיח 512GB SSD M.2 PCIe NVMe תצוגה 14 Inch diagonal FHD IPS WLED-backlit micro-edge touch screen (1920 x 1080), 45% NTSC, 250nits מסך מגע מאיץ גרפי Intel® Iris® Plus Graphics …

18. Started by shlomiokev,

שלום האם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב נייד .. עד 2000 שח לאחותי. עדיף שיהיה של חברה טובה / ידועה כמו סמסונג אסוס lg.. בעקרון הדרישות שיריץ פוטושופ ושיהיה לו כרטיס רשת מובנה ישירות שאפשר יהיה לאינטרנט.. (כמובן לאחר התחברות לראוטר שלי) ומסך 14 אינץ׳ ומעלה וזיכרון ראם לפחות 4 גיגה ו250 גיגה זכרון קשיח ועדיף אם אפשר שיהיה כלול עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, האמת שאני לא גולש קבוע פה, אני גולש בXTREME SYSTEMS ובTECH-FORUMS בעיקר [התרגלתי אחרי איזה שנה+ ] אבל אמרתי לעצמי, אני אקפוץ לHWZONE להראות להם את המחשב החדש שקניתי היום, סתם לשמוע מה הם אומרים . אז הנה המפרט, ואחריו גם כמה תמונות מקווה שתאהבו, מחר גם בנצ'ים ואוברקלוקים [מקווה להגיע ל3.5~4ג'יגה הרץ] Intel Core 2 Dou E6400 Gigabyte GA-965P-DS4 Corsair TWIN2X2048-6400C4 דגם שאין בארץ, זה קאס 4-4-4-12 על 2.1 וואט, אבל אני יעשה וולט מוד לVDIMM ל2.6 כדי להגיע איתם ל1300 מגה הרץ על 5-5-5-12 . X1900XT של SAPPHIRE, אני יעשה לו BIOS FLASH לXTX מחר, אחרי שאני אסדר איזה מוד קטן של מאוורר 80מ"מ שיש לי בארון... שלא יתחמם יותר מידי הPCB שלו. ToPower 550P5 Low Noise Power…

• 51 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Dark Daemon,

מהו לדעתכם המחשב האופטימלי? מה צריך להיות בו, ומאילו חברות? (אינטל מול AMD , איי טי אי מול G-force) למזלי הרב אני יכול להרשות לעצמי אחד כזה... הוא אמור להיות בנוי למשחקים הכי כבדים שיש... אבל לא סתם לזרוק כסף!!! לא כולל מסך,מארז, רמקולים, צורב, די וי די ..

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. CPU: Athlon XP 2200 (1.80ghz) Mobo: Asus A7N8X-DX nForce 2 RAM: 512 DDR PC3200 / 400Mhz GPU: Gainward GF4 Mx440 128 DDR מה דעתכם?

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. זה מחשב למשחקים לאחיין שלי התקציב היה עד 4000 והיה חשוב מסך איכותי מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רשמי בישראל ! 1,095.00 ₪ 1 1,095.00 ₪ Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA 40.00 ₪ 1 40.00 ₪ Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 53.00 ₪ 1 53.00 ₪ Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray 539.00 ₪ 1 539.00 ₪ הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים 50.00 ₪ 1 50.00 ₪ HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5 בקניית מחשב חדש בלבד 880.00 ₪ 1 880.00 ₪ SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש 452.00 ₪ 1 452.00 ₪ Hec Cougar RS …

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה4K חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית של תמונות וסרטים בפוטושופ ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. חשבתי על e 6600 לוח: p5b deluxe איך ? יש יותר טוב? כ. מסך: x1900xt מה לגביו? ספק: 400W liberty הוא מספיק חזק? תנסו להרכיב לי מחשב סביב המרכיבים האלה יכול להיות שהם לא משהו אז תנסו להרכיב לי משהו טוב תודה לעונים איך זה? Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2200 ¤ 1 ASUS P5B Deluxe 1350 ¤ 1 CORSAIR VALUE 1024MB 667MHZ DDRII 900 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 495 ¤ 1 GIGABYTE GeForce 7900GT 256MB PCI-E 2000 ¤ 1 CREATIVE AUDIGY2 ZS PCMCIA 640 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 500 ¤ 1 SAMSUNG 730B 8MS 1300 ¤ 1 Logitech® Cordless Desktop® EX 110 260 ¤ 1 Logitech® Marble® Mouse 140 ¤ 1 סה"כ: ¤ 10985 מחיר כל תשלום: 10985 מחיר סופ…

• 56 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by onlyhuman,

שלום רב. אני מחפש מחשב נייח לבית בשביל סבא שלי. הוא משתמש כרגע במחשב שלי שהוא בן עשר שנים בערך והמחשב התחיל לעשות בעיות (כן גם לכאלה זה קורה). אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שיותר. סתם זרקתי סכום מקסימלי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ,אינטרנט,משחקי דסקטופ. לא צריך משהו מיוחד-רק שיעבוד נורמאלי. מדובר באדם מבוגר שלא דורש הרבה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.