ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי לחבר שלי מחשב, אשמח לשמוע הצעות לשיפור: בנוגע למאווררים וצורב, אנחנו מפרקים את זה מהמחשב הישן שלו. תשובות לשאלות נפוצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך אם זה לא פוגם ביכולת המחשב להריץ משחקים טובים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין צורך לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WoW / World of Warcraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13,000₪ ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג והמון חלוניות של כרום ותוספים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך לכלול גם זכרון העדפה לm2 ssd 2tb 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב, הכי שקט שאפשר, העדפה לקירור מים. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משהו גדול, קטן אסטתי קומפקטי. …
-
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח לחוות דעת על המפרט האם לשנות בו משהו ? מיועד לאולפ ןהקלטות ביתי. כרטיס קול יש לי חיצוני. עיקרי השימוש קיובייס מעבדים AMD Ryzen 7 3700X AM4 Box 1 קירור למעבדים be quiet! CPU Cooling Shadow Rock 2 1 לוחות אם Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) 1 זכרונות RAM Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 2 מארזים ANTEC P110 Silent Case 1 ספקי…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב DV6TQE של HP (יש עכשיו מבצע של 33% הנחה באתר שלהם) יש אופציה של 15.6-diagonal HD BrightView LED-backlit Display (1366x768) 15.6-diagonal Full HD Anti-glare LED-backlit Display (1920 x 1080) התוספת היא של 150$(100 אחרי ההנחה) יש כרטיס מסך GT 650M שמסוגל לנצל את הרזולוציה הגבוהה בכיף. שווה או לא שווה להוסיף את ה400 שקל האלה? :s05: אני חייב תשובה במהרה כדי לנצל את המבצע... בפורום של NOTEBOOKREWIEW ראיתי כאלה שממש היו נגד הרזולוציה הנמוכה. הנה הלינק לדגם: http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Laptops/HP-Pavilion/A3F49AV;pgid=ZVhwCRA0nCZSRpIp_c5US7fi000047dkpAEk;sid=lMioTsJJzsKZTI36R7gCxhpGoNRtG_ZVUZ2FQhHWnhMl5XjaVn6tuh2B?HP-Pavilion…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש הצעה למחשב הכי חזק שיש היום תקציב לא מוגבל, מעוניין לעשות שימוש בתוכנות עריכה של תמונות תלת מימד כדוגמאת: כל תוכנות הADOBE למיניהן, כל תוכנות הAUTODESK למיניהן, MAYA, ועוד... חשוב לי שתהיה למחשב בארץ שירות אחריות ברמה גבוהה, ושמשקל המחשב יהיה קל עד כמה שניתן תודה
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, האמת שאני לא גולש קבוע פה, אני גולש בXTREME SYSTEMS ובTECH-FORUMS בעיקר [התרגלתי אחרי איזה שנה+ ] אבל אמרתי לעצמי, אני אקפוץ לHWZONE להראות להם את המחשב החדש שקניתי היום, סתם לשמוע מה הם אומרים . אז הנה המפרט, ואחריו גם כמה תמונות מקווה שתאהבו, מחר גם בנצ'ים ואוברקלוקים [מקווה להגיע ל3.5~4ג'יגה הרץ] Intel Core 2 Dou E6400 Gigabyte GA-965P-DS4 Corsair TWIN2X2048-6400C4 דגם שאין בארץ, זה קאס 4-4-4-12 על 2.1 וואט, אבל אני יעשה וולט מוד לVDIMM ל2.6 כדי להגיע איתם ל1300 מגה הרץ על 5-5-5-12 . X1900XT של SAPPHIRE, אני יעשה לו BIOS FLASH לXTX מחר, אחרי שאני אסדר איזה מוד קטן של מאוורר 80מ"מ שיש לי בארון... שלא יתחמם יותר מידי הPCB שלו. ToPower 550P5 Low Noise Power…
-
- 51 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגיימינג. כבר יש לי כרטיס מסך GTX 1050TI. בKSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, למטרת עיבוד נתונים/פעולות מתמטיות מורכבות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, עם חריגה עד 5600. אני לא מתייחסת למרכיב האחריות עבורו אני מוכן להוסיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד, כתיבת מסמכים גדולים, עיבוד בסיסי נתונים גדולים. לא מיועד כלל למשחקי מחשב וגם לא לצפייה בסרטים. השימוש מערב מולטי-טסקינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. …
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 ש"ח חריגה של מקסימום 100 אם יועיל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות, טורנטים וצפיה בסרטים, משחקים לעיתים רחוקות לא משהו רציני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חייב שקט מידי אבל שלא יהיה רועש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי 15.6' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חשבתי לבנות מחשב זול ולקחתי כמה חלקים מ AMAZON זה שידרוג נחמד נכון ? מעבד עם 6 ליבות ו 12 וירטואליות - מצויין למולטי טאסקינג וטוב למשחקים גם זיכרון 16 GB לוח אם פשוט לא צריך יותר *** אני אצטרך לשלם על זה תוספת מע"מ שזה יגיע לארץ ? ***
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת. עד 5,000 בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת. אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ת. האם קיים אצלי חיבור נוסף ל-SSD פנוי (מפרט למטה)? אם לא, מעדיף להחליף את ה-SSD הקיים באחד של 2TB לפחות - נא המלצתכם 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ת. חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ת. שלילי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עלה 4000 אלף בוואלה שופס 24 תשלומים אחריות 3 שנים של דל לפני זה היה לי SL400 אין מה להשוות דל לא רואה את לנובו ברמת מחירים הזאת קודם כל איכות הבניה מעולה, חלקו הקדמי ממתכת, המקלדת לא נלחצת פנימה כמו בלנובו, מקלדת מלאה כוללת מספרים בצד מחשב דק יחסית מסך מעולה כל היציאות הדרושות נמצאות בצד המחשב נוח מאוד לחבר דברים מסך 15.6 רחב ונוח מאוד דרייברים מעולים לא כמו בלנובו שמכבידים על המחשב הכל עולה זריז הבעסה זה רק בטאץ פד אני לא מבין למה עוד לא הצליחו להמציא טאץ פד נוח קניתי בצבע אדום מהמם [br]פורסם בתאריך: 12.02.2010 בשעה 19:52:59 ואינטל שיחקו אותה עם הפלטפורמה החדשהציון 6.3 למעבד ו4.3 לכרטיס מסך בוינדוס 7
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת, מחפש מפרט באזור ה5000 שקל פלוס מסך עבור גיימיניג, ברור לי שזה לא יריץ הכל על הגדרות מקסימליות אבל כמה שאפשר…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
- 4 followers
-
-
לגאונים מביניכם... מנסה לפתוח מסמך בוורד 2016..פותח מסמך..אך אין אפשרות הקלדה..זה רושם לי למטה- הבחירה נעולה. מה זה אומר? ולמה?? איך אני מחזירה את המצב לקדמותו?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך אני דיי סגור על ה 8800 320M מעבד אני מתלבט מאוד בין E6750 לבין Q6600 - לא יודע אם כדאי עכשיו להשקיע במרובע ליבה.. התלבטות קשה לוח אם אני מעוניין בלוח שיתמוך במרובעי ליבה וב DDR3 (לשדרוגים עתידיים) נכון לעכשיו אני לא כל כך מעוניין ב OC , אולי בעתיד. הסכום הוא 5001 מכוון שאם אני ארכוש את המחשב מ TMS אני אשתמש במשלוח ב 5 שקלים שלהם. (חשוב לציין שלא חובה שהמפרט יהיה מ TMS, אם אני אמצא חנות יותר זולה אני ארכוש משם) זהו, השאר לשיקולכם אני לא יכול ממש לחרוג מהסכום .. כמו כן אני מעוניין במערכת של INTEL ללא ציוד הקפי וללא מסך תודה
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell מדגם [h=3]Inspiron N5010[/h][h=3][/h]במשטח הפד של המחשב נייד בגליליה למטה ולמעלה / ימינה ושמאלה הוא לא עבוד לי עם האצבע למרות שהמשטח של הפד תקין ז"א על ידי הכפתורים אני כן יכול לגלול למטה למטה ולמעלה נכנסתי להגדות עכבר אבל זה לא קיים שום דבר בהגדרות האלה מה יכול להיות הבעיה? אולי חסר לי דרייבר משום שזה עבר לפי לפני מספר ימים
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב חזק לעריכת וידאו ולאפטר בתקציב של כ-10K לא כולל מסך ומערכת הפעלה רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט הנ"ל - מעבד i7-8700K קירור Noctua NH-D15S לוח אם Gigabyte Z370 AORUS Ultra Gaming זיכרון 32GB (2x16) DDR4 3000Mhz כרטיס מסך Gigabyte GTX1070Ti דיסק קשיח: 2* Samsung 860 evo 500Gb 1* WD Caviar purple 4TB ספק כוח Corsair 750W 80+ GOLD Modular מארז NZXT S340 קירור נוסף למארז האם זה סבבה, האם צריך שינויים, התאמות וכו תודה
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לעשות שדרוג קטן למחשב עקב צוואר בקבוק שיש במערכת ופער מסויים בין החומרה לדרישות של היום. בעקרון אני בא בגישה של לשדרג את הלוח-אם המעבד והזיכרון, אם צריך גם משהו אחר נא לציין בבקשה. החומרה בה אני מחזיק כרגע: CPU: C2D E8400 MB: G31M-ES2L (ממש גרוע) RAM: Samsung 2GB(2x1gb) DDR2 667hz (גם נורא) GC: HD5770 PS: HEC 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - AC, Skyrim, Mass Effect 3, Diablo 3, SC2, MMH וכדומה - 1680x1050 - גבוהות-בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני מאמין שאין צורך לכלול כרטיס מסך כרגע (HD…
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף כמובן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,עריכה גרפית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PHOTOSHOP וCOREL PAINTER ILLUSTRATOR ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכי כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 "30 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי אנשים. לפני 2.5-3 שנים קניתי את המחשב האחרון שלי, גם כן אחרי המלצות שלכם כאן. עלה לי סביב ה 13 אלף שקל amd64 3500 \ 1gb \ X850xt כן מצחיק.. אבל זה מה שהיה אז. בכל מקרה , הגיע הזמן למחשב חדש. אני משחק המון במחשב.. יש לי כמה דברים בסייסים שהרכבתי במחשב שלי , אבל זה יצא יקר מידי. אז ככה : מסך : ראיתי כל כך הרבה המלצות על ה Dell24 שפשוט אי אפשר לוותר עליו כנראה. מסך גדול זה כיף למשחקים\סרטים\ובכלל עבודה כללית על המחשב. אני רואה במסך השקעה ללפחות 2 מחשבים קדימה. *אני לא צריך את המסך הזה כמסך טלויזיה מאחר ויש לי כבר פלזמה תלויה על הקיר בדיוק מעליו. כרטיס מסך : מאחר וזה מחשב למשחקים ובמיוחד עם מסך כזה , חשבתי על ה 8800GTX , ועכשיו יש לי כמה התלבטויות. אם אני אחכה חודש , א…
-
- 50 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בעקרון אני נוטה לכיוון הAMD החדשים אבל אני רוצה לשמוע קצת דעות ככה אני לא מתכנן בינתיים לקנות מסך גדול יותר. אני משחק בדרך כלל על 1024 על768.. מסך 19"" המחשב הוא לגיימינג ולא צריך ציוד הקפי. צריך הארד דיסק של 500 ג'יגה. תודה אם אף אחד לא עוזר לי הפעם אני נאלץ להפסיק לפרסם פוסטים כי זה חסר טעם. תודה שוב!
-
- 58 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מבקשת המלצה למחשב נייד המותאם לעבודה באוטוקד.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים.. עדיף שיהיה amd אני צריך: מעבד (amd 64) לוח אם (pci express socket 939) זכרון 512 בקרוב אני אוסיך עןד אחד של 512 כראטיס מסך טוב pci expres ומארז אני רוצה שנעבד יעלה בסיביות 1000-1300 ולוח אם זול יותר בסביבות 700 וכרטיס מסך בסביביות 1000-1300 מארז בסביבות 300-350 וזיגרון בסביביות 500+ לא יותר יקר!..4000 הבעיה היא שלא ניראה לי שאפשר לבנות מחשב כזה לפי תקציב שהבאתי.. אז אולי אפשר לוותר על משהוא AGP,socket 754) pci express or socjet 934 בקיצור הבחירה שלחם.. תתיחסו גם ליכולות האוברקלוק ו תציינו גם באיזה חנות כדי לקנות(עדיף שתיהיה באזור המרכז) אני חושב שאקנה ב לוגיקפס logicpc (נא לא לבנות ב פנדה ksp.co.il )
-
- 45 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אם כן(אני די חדש בתחום). אז עד כמה אני יכול להגיע עם אובר קלוק וכמה מומלץ? epox 4g4a+ 845g(chipset) intel p-4 2.4GH DDR 256MB 266MHZ leadtek gf4 128 mb ddr ti 4400 תודה לכל זורקי העצמות
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-