עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכה גרפית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ,סוני וגאס,פלאש, ויזואל סטודיו, קיובייס, אילוסטרייטור.. (כולם באופן תדיר לצורך למידה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, BF4, AC BLACK FLAG. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להגיע עד 10K במידה וממש יהיה הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא ידוע כרגע, מדובר בילד בן 8. למחשב יחובר הגה ודוושות אז כנראה משחקי מירוץ בוודאות, אבל גם משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ' של סמסונג 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. אורח אילן
    Started by אורח אילן,

אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב, והייתי שמח לקבל המצלה למחשב נייד בטווח המחירים שציינתי. לאחר שיטוט בקטלוג של KSP מצאתי שני מחשבים שעליהם חשבתי והייתי כמובן שמח לשמוע את דעתכם המקצועית עליהם, האם הם מתאימים, לא מתאימים, או אפילו טובים מדי למטרות שלי (אצרף אותם בתחתית הפוסט) 1. מה התקציב המקסימאלי?~3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב, אך אני אשתדל להיות ריאלי, ולדעתי פחות מזה זה לא ייצא. אם ניתן, מה טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אפרט חריגה ספציפית, אך כל עוד היא בגבול הטעם הטוב אני מוכן לשקול. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקרון המחשב מיועד ללימודי…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-9,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 9,400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,Pycharm וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-AAA החדשים (GTAV, BF1..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך שאקנה - כרגע מכוון ל-2K 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. היי מחפש לפטופ שהוא גם טאבלט. תקציב 3500 במחירי אילת. דיי ננעלתי על 2 אפשרויות, אשמח לעזרתכם. כמובן שאם יש דגם אחר מומלץ בתקציב הזה, אשמח. צרכים עיקריים גלישה ברשת, צפייה בסרטים ופה ושם פיפא/מנג'ר. לא יותר. תודה HP Pavilion x360 14-DW0002NJ / 2S375EA מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz זיכרון 16GB DDR4-3200 SDRAM (1 x 16 GB) כונן קשיח 512GB SSD M.2 PCIe NVMe תצוגה 14 Inch diagonal FHD IPS WLED-backlit micro-edge touch screen (1920 x 1080), 45% NTSC, 250nits מסך מגע מאיץ גרפי Intel® Iris® Plus Graphics …

6. אהלן חברים, בעבר עזרו לי פה לבחור מחשב (12 שנים אחורה) ואני חוזר כיום כיוון שאני מחפש ייעוץ והכוונה לקנייה. אני מחשב מחשב נייד. חשוב לי שהמסך יהיה גדול (כמה שיותר). המחשב ישמש אותי למטרות משחקי קלפים (פוקר). כל מי שאני מתייעץ איתו אומר לי ש"מה שיש לי מספיק" אבל התוכנה נתקעת המון (תוכנה מאוד כבדה יחסית לממשק קלפים(GGPOKER\7XL)). בקיצור אני מיואש כי אני לא מצליח לקבל תשובה חד משמעית מה אני צריך על מנת המחשב ירוץ "חלק" כשיש 8-10 שולחנות פתוחים. ב3 שולחנות המחשב עובד סבבה. מעל זה כבר סיפור אחר. מ10+ המחשב כבר לא זז ואני מגיע ל TIME OUT בשולחנות. כרגע אני מחזיק ב DELL XPS 15 9500 מעבד: Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU @ 2.6…

7. Started by רועי28,

אני בניתי מחשב ויש כמה חלקים שאני מתלבט לגבם אני לא אפרט אני פשוט איתן לכם את המפרט ותגידו עם יש משהו לתקן: מארז מחשב: compucase 6C28 מאוורר 1: CoolerMaster XtraFlo 12 סנטימטר מאוורר 2: cooler master סט 4 מאווררים ספק כוח: corsair CMPSU-750AXEU Modular לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-UD3H מעבד: intel core i7-4770k box מאוורר/קירור למעבד: Arctic cooling alphine 20 Plus CO קירור נוזלי למעבד: corsair H60 דיסק קשיח: Western Digital Green 1TB WD10EZRX דיסק קשיח 2: Western Digital Green 2TB WD20EZRX כונןSSD; ללא(אני לא יודע עם זה כזה חשוב עם כן אז תתקנו אותי) זיכרון פנימי: G.skill 4GB DDR3 1333MHz F3-10600CL9S-4GBNT כונן אופטי: Pioneer BDR-208DBK BLU-RAY DVDx16 OEM כרטיס מסך: Sapphire…

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by orel80,

תקציב - בין 2000-2500 אם אפשר כמובן בפחות אז עדיף אם חייב ביותר עבור הדרישות אז אפשר לחרוג עוד טיפה. מטרות המחשב - גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר, חשוב לי גם אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא כבדים משחקים כמו FOOTBALL MANAGER 15 לא יותר מזה . גודל מסך - אין עדיפות כל כך גדולה לגודל של המסך מעדיף שיהיה כמה שיותר איכותי אבל לא קטן מידי לא משהו כמו 10-13 אינץ. רזולוציית מסך - עדיפות לFHD אבל אם אין בתקציב אז אפשר להתפשר על פחות לא נורא העיקר שיראו בו טוב. דרישות לאמצעי קלט - לא אם נחשב אז עכבר חיצוני זהו. משקל רצוי - עדיף שלא יהיה כבד מידי משהו +/- כמו 2.6 ק"ג זה סבבה. זמן סוללה - עדיף כמובן שיהיה כמה שיותר ארוך פחות או יותר 5 שעות עבודה זה מספיק. דיסק קשיח - 2…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. היי מכרתי את המחשב הנייח ואני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש של גלישה מרובת טאבים, וצפייה בסרטים FHD ואולי בעתיד עריכה קלה של סרטונים ליוטיוב.. אני כנראה ארצה לקחת את המחשב לחו"ל בעתיד לטיולים, אז המשקל הוא of the essence (קריטי).. ושיהיה עמיד בנוסף, ארצה לחבר את המחשב למסך הגדול שיש לי, אז נראה לי שעדיף שתהיה יציאת HDMI (במסך יש כניסת DVI ו-VGA ויש לי ממיר של HDMI-DVI) הארדיסק- לדעתי יספיק לי 128GB SSD אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשבים ניידים שיתאימו לצרכים שלי אגב, אתם מכירים מישהו שמוכר מחשב שיתאים לי (יד שנייה) ? תודה

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. CPU: Athlon XP 2200 (1.80ghz) Mobo: Asus A7N8X-DX nForce 2 RAM: 512 DDR PC3200 / 400Mhz GPU: Gainward GF4 Mx440 128 DDR מה דעתכם?

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. חשבתי על e 6600 לוח: p5b deluxe איך ? יש יותר טוב? כ. מסך: x1900xt מה לגביו? ספק: 400W liberty הוא מספיק חזק? תנסו להרכיב לי מחשב סביב המרכיבים האלה יכול להיות שהם לא משהו אז תנסו להרכיב לי משהו טוב תודה לעונים איך זה? Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2200 ¤ 1 ASUS P5B Deluxe 1350 ¤ 1 CORSAIR VALUE 1024MB 667MHZ DDRII 900 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 495 ¤ 1 GIGABYTE GeForce 7900GT 256MB PCI-E 2000 ¤ 1 CREATIVE AUDIGY2 ZS PCMCIA 640 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 500 ¤ 1 SAMSUNG 730B 8MS 1300 ¤ 1 Logitech® Cordless Desktop® EX 110 260 ¤ 1 Logitech® Marble® Mouse 140 ¤ 1 סה"כ: ¤ 10985 מחיר כל תשלום: 10985 מחיר סופ…

• 56 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by nbjo460,

ב"ה1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3850 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ותכנות(לתכנת אפליקציות) באקליפס ואימולטר של אנדרואיד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes 2014 fifa 2014 sonic כל מיני משחקים ואולי:nba 2k14 ,need for speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4…

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by Naor_S,

אז ככה מאז ומתמיד אני זוכר את הפורום הזה כ- נראה לי הכי טוב שיש ברשת (בישראל) הרבה זמן לא הייתי פה, היום נרשמתי מחדש כי גם הרבה זמן לא התעסקתי בכל ה״קטע״ הזה של המחשבים. קראתי פה כמה כתבות ופוסטים לפני שכתבתי את הנושא הזה. אני ידבר ישר ולעניין - אני רוצה לרכוש מחשב חדש וטוב וחזק שבעיקרון ישמש אותי כמעט ורק למוזיקה. אין לי שמץ של מושג איזה מחשב יש לי אבל יש לי אותן כבר איזה 8 שנים ובכל ה-8 השנים החלפתי רק איזה 4-5 חלקים גג - הוא עלה בזמנו בסביבות ה-6 אלף. נכון שהשדרוגים בעקבות ״בלאי״ עם הזמן עלו כסף. אבל זה לא מפריע בגדול. ואני יודע שהטכנולוגיה היום בכלל עשתה מהפכים ובהרבה הרבה יותר טובה. ככה שבתכלס אם אני קונה היום מחשב חדש ב-1000 ש״ח למרות הכל ולמרות שיש סיכונים והחלקים …

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. אני יודע שכמה פעמים בקשתי מפרט אבל הפעם אני קונה את המחשב בקרוב מאוד ואני לא רוצה לחכות לקונרו אמממ הדרישות שלי הם שיהיו 2GB זכרון מעבד עם סוקט של AM2 וכרטיס מסך X1900XT ואני רוצה את המפרט או מ-KSP או מחנות מחשבים אחרת טובה מתל-אביב(מי שאתם חושבים שעדיף לקנות מהם) שלא יהיה מחוץ לתל-אביב בבקשה תודה רבה מראש :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, האמת שאני לא גולש קבוע פה, אני גולש בXTREME SYSTEMS ובTECH-FORUMS בעיקר [התרגלתי אחרי איזה שנה+ ] אבל אמרתי לעצמי, אני אקפוץ לHWZONE להראות להם את המחשב החדש שקניתי היום, סתם לשמוע מה הם אומרים . אז הנה המפרט, ואחריו גם כמה תמונות מקווה שתאהבו, מחר גם בנצ'ים ואוברקלוקים [מקווה להגיע ל3.5~4ג'יגה הרץ] Intel Core 2 Dou E6400 Gigabyte GA-965P-DS4 Corsair TWIN2X2048-6400C4 דגם שאין בארץ, זה קאס 4-4-4-12 על 2.1 וואט, אבל אני יעשה וולט מוד לVDIMM ל2.6 כדי להגיע איתם ל1300 מגה הרץ על 5-5-5-12 . X1900XT של SAPPHIRE, אני יעשה לו BIOS FLASH לXTX מחר, אחרי שאני אסדר איזה מוד קטן של מאוורר 80מ"מ שיש לי בארון... שלא יתחמם יותר מידי הPCB שלו. ToPower 550P5 Low Noise Power…

• 51 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by avinin1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת. עד 5,000 בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת. אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ת. האם קיים אצלי חיבור נוסף ל-SSD פנוי (מפרט למטה)? אם לא, מעדיף להחליף את ה-SSD הקיים באחד של 2TB לפחות - נא המלצתכם 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ת. חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ת. שלילי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

17. Started by Chumlee,

אני שואל בשם חבר : יש לי חבר שעובד בתור דילר ולקוחה ביקשה ממנו להחליף לה לוח אם תקול 775 כרגע יש לחברה ממנה הוא קונה רק לוח אם 775 של גיגהבייט ב 360 ש"ח G41 משולב DD2-3 [TABLE=width: 157] [TR] [TD=class: xl113, width: 157]GA-G41M-COMBO[/TD] [/TR] [/TABLE] והוא צריך להתקין ללקוחה מערכת הפעלה + עידכונים + תוכנות וגם להרכיב לה את זה בבית + הסבר רציתי לדעת כמה נכון לקחת לה ? כי אני חולק עליו במחיר הוא רוצה למכור את הלוח ב 500 - 550 שקל ועל העבודה לקחת 300 . ואני חושב שעל החלק נכון לקחת 450 ש"ח ועל העבודה 200 מה אתם אומרים ?

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by JazZ,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 להערכתי, אולי עד לסה"כ של 5K. אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי על כל המשתמע מזה, כולל משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פשוט נשמח שהמחשב יריץ את כל מה שאפשר ועדיף טוב כמה שאפשר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. אהלן חבר'ה, בשעה טובה ועזרה בפורומים השונים כאן ניסיתי לבנות מפרט למחשב החדש שלי שמטרתו תהיה בעיקר משחקים כבדים. אני לא מתכנן OC, המפרט ללא מסך שאותו אני מתכנן לקנות בנפרד בהמשך. אני צריך בבקשה את דעתכם, הערות והארות על המפרט. חשוב לי להדגיש שיש לי העדפה לכרטיס מסך והמעבד שציינתי כאן, תודה! ~~~~~~ מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1304 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤484 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤732 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤44 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤341 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: …

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13,000₪ ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג והמון חלוניות של כרום ותוספים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך לכלול גם זכרון העדפה לm2 ssd 2tb 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב, הכי שקט שאפשר, העדפה לקירור מים. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משהו גדול, קטן אסטתי קומפקטי. …

21. Started by ביז'ו המוס,

שלום. אני מחפש לפטופ טוב ללימודים. הדרישות שלי הם: שיהיה קל יחסית,שיהיה אם כמה שיותר שעות בטריה, עדיף אם 512 מגה בייט. התקציב שלי דיי גמיש ואני מחפש משהו טוב שילווה אותי עד סוף יב' (אני בי') ואולי גם אחריי זה. נראה לי מעדיף סנטרינו או AMD מובייל, תלוי למי יש יותר שעות בטריה ותאמת מה אתם חושבים על APPLE powerbook לדרישות שלי? אני לא הולך לשחק על המחשב בכלל ונראה שאפשר להכניס את הלפטופ הזה גם כאפשרות.. אז מה אתם אומרים? תודה מראש אור

22. יש לי מחשב נייד של DELL שנקנה בארה"ב המקלדת לא עובדת אלא רק נותנת אפשרות להחליף מעברית לאנגלית אני בדיוק באמצע פירמוט ואני צריך להכניס שם משתמש כדי להתקדם בהתקנה ולא ניתן להלקיד שום דבר חוץ מלעבור מעברית לאנגלית ולהיפך הדגם של המחשב הוא 1545 מוזר... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by Rami0786,

שלום לכולם, יש לי אחיינים תאומים שבדיוק התחילו ביסודי, ואני רוצה לקנות להם מחשב נייח התקציב דל, 2500 ש”ח הבקשות רבות :) כולל מסך, מקלדת ועכבר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - תקציב מקסימלי 2,500 מכיוון שאני סקפטי שזה אפשרי, ניתן לעלות בעוד 1000, אך אם אפשר שלא, אז לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר לימודים כמו זום ותכונות למידה, ואולי גם משחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כן, כל הציוד ההקפי דרוש, רמקולים (אופציונאלי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך הכל…

24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 שקל, אפשרות לחרוג עד 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - מסחר בבורסה. תוכנות - thinkorswim, trader workstation שימוש משני - משחקים. valorant, genshin impact 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יכול להיות נחמד, לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. הא…

25. שלום לכולם, יש לי מחשב ממש ישן בן 7 שנים (i5 דור רביעי), ועם חלונות 11 שדורש מעבד חדיש יותר אני מרגיש שאולי הגיע הזמן לחדש קצת (אם כי גם במחשב הנוכחי הזכרונות, ה-SSD והכרטיס מסך [שיעבור למחשב החדש] מחודשים) הצרכים הם גיימינג קל (מסך FHD עם קצב 60) ומחשב שעומד יפה בקידודים 4K HDR עבור Plex. בנוסף, החלטתי להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי שלי בשל מחירים הכרטיסים אך ההנחה היא שאחליף אותו בעתיד כשהמחירים יחזרו להיות נורמליים, כך שהמפרט צריך לקחת זאת בחשבון. להלן מפרט שהרכבתי ב-PCPARTPICKER, עם הכרטיס מסך שלי וגם עם זכרונות שיש כרגע במחיר ממש משתלם באמזון (משלוח חינם, ללא מע"מ): https://pcpartpicker.com/list/4fbgGq. מה דעתכם? …

• אהבתי!
    • 33 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.