ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
3 מקשים מהמקלדת של המחשב הנייד שלי נתלשו ונשברו. איפה אפשר לקנות חדשים? מדובר על המחשב Vostro A860 (לא חייב בעברית).
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SKYRIM, RAGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב חזק לעריכת וידאו ולאפטר בתקציב של כ-10K לא כולל מסך ומערכת הפעלה רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט הנ"ל - מעבד i7-8700K קירור Noctua NH-D15S לוח אם Gigabyte Z370 AORUS Ultra Gaming זיכרון 32GB (2x16) DDR4 3000Mhz כרטיס מסך Gigabyte GTX1070Ti דיסק קשיח: 2* Samsung 860 evo 500Gb 1* WD Caviar purple 4TB ספק כוח Corsair 750W 80+ GOLD Modular מארז NZXT S340 קירור נוסף למארז האם זה סבבה, האם צריך שינויים, התאמות וכו תודה
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חבר'ה אין לי עיניים גדולות ואני פשוט סקרן האם יש טעם לנסות בכלל למכור? ובכמה בערך? זה המפרט ברשותי כ3 שנים. נראה בסדר, מקלדת עומדת קצת רופף בפינות. מעבר לזה- עובד תקין. (חוץ מדרייבר לא תואם לווינדוס 8 לכרטיס מסך. זניח בהנחה שנמכר עם ווינדוס 7) http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=286121&SRCCODE=LINKSHARE&cm_mmc_o=-ddCjC1bELltzywCjC-d2CjCdwwp&AffiliateID=tjoUBFBsLaI-mSw1reWTWLeLgpxNDdmM5Q
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני קורא וותיק וכותב צעיר יום ההולדת שלי מתקרב ורציתי להחליף את המחשב (amd 1800+) במשהו חדש יותר (הגיע הזמן ) חשבתי להרכיב מפרט שיוכל להריץ ויסטה עם DX10 כשתצא עם אפשרויות משחקים יפות, אבל גם להריץ אפליקציות וידאו - בעיקר הצמדת כתוביות והמרת סרטים לוי סי די רציתי לוח אם שיאפשר לי OC בקלות ואפשרויות להרחבה בעתיד לכשיפתח התקציב אבל אני לא בקי מספיק בתוככי המחשב כדי להתקין יותר מדי מסובך (עד היום ביצעתי הכל לבד למעט התקנת לוח אם ומעבד, את היתר אוכל להחליף לבד אבל אני מפחד להתעסק עם הרכיבים היקרים הללו) לכן חשבתי לצמצם בזיכרון ולבצע SLI בעתיד, כמו כן להוסיף מסך דק וכרטיס קול ורמקולים בעתיד יש לי הרד דיסק maxtor diamondmax 10 של 250 ג'יגה שייתווסף למערכת הזו - לא…
-
- 55 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-150 ש"ח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דגניה ב' 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח, אבל זו הערכה ראשונה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה סיבה לחריגה, אולי אני טועה?... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכי לימודים, סרטים, מוזיקה, הפעלה של תוכנות כבדות יותר כמו Matlab, קצת תכנות. לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
צהריים טובים. מה דעתכם על המחשב הבא, בתור מחשב מדיה (KODI) או בתור מחשב לשימושים של ילד בכיתה ה': http://www.getit.co.il/Prod/94741/12#description
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב למשחקים לבן שלי בתקציב של כ-5000 ש"ח להלן רשימת המשחקים שהוא משחק: World of Warcraft: Catalysm Minecraft SkyrimElder Scrolls FIFA 2014 או FIFA 2013 Team Fortress 2 Combat Arms Saints Row IV DayZ Borderland 2 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ראה לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה למפרט מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לשימוש יום יומי ומשחקים. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל וכבד כאחד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אם ממש חייבים אז במעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב עריכת וידאו 4k באוויד ופרימייר, עריכה גרפית בפוטושופ ולייטרום, מידול תלת קל, משרדי בסיסי ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בצ…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי באופיס ודומיו, בעתיד הקרוב המחשב ישמש לפרימייר ואפטר אפקט של אדובי. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא נועד למשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560x1440. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה4K חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית של תמונות וסרטים בפוטושופ ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין …
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבלת מפרט בתקציב של עד 6500 ש"ח שקרוב למפרט שניסיתי להרכיב https://tms.co.il/builds/391977 ואשמח לקבל הצעות לייעול ושיפור של המפרט באותו טווח מחירים 1. מה התקציב המירבי?6500 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נועד למשחקים כבדים , ויחזיק לטווח של לפחות 5 שנים מבחינת איכות גרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) חוץ מה Samsung SSD 2.0…
-
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף כמובן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,עריכה גרפית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PHOTOSHOP וCOREL PAINTER ILLUSTRATOR ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכי כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 "30 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אשמח לחוות דעת על מפרטים שהכנתי, והתלבטות ביניהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת וידאו, תכנות, פיתוח משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560*1440, מתכנן לרכוש את ה-PG279Q, אשמח לחוות דעת בעיקר לגב…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים.. עדיף שיהיה amd אני צריך: מעבד (amd 64) לוח אם (pci express socket 939) זכרון 512 בקרוב אני אוסיך עןד אחד של 512 כראטיס מסך טוב pci expres ומארז אני רוצה שנעבד יעלה בסיביות 1000-1300 ולוח אם זול יותר בסביבות 700 וכרטיס מסך בסביביות 1000-1300 מארז בסביבות 300-350 וזיגרון בסביביות 500+ לא יותר יקר!..4000 הבעיה היא שלא ניראה לי שאפשר לבנות מחשב כזה לפי תקציב שהבאתי.. אז אולי אפשר לוותר על משהוא AGP,socket 754) pci express or socjet 934 בקיצור הבחירה שלחם.. תתיחסו גם ליכולות האוברקלוק ו תציינו גם באיזה חנות כדי לקנות(עדיף שתיהיה באזור המרכז) אני חושב שאקנה ב לוגיקפס logicpc (נא לא לבנות ב פנדה ksp.co.il )
-
- 45 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב acer 5730z כשאני נכנס לביוס אני רואה שלכרטיס מסך(4500M), יש 64MB זיכרון ולא ראיתי אפשרות להקצות לו יותר זיכרון דרך הביוס עצמו. איך אני יכול להקצות לו זיכרון נוסף? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
אהלן, בניתי מפרט באתר startpc: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 1830 ₪ - * בהרכבת מחשב * - Intel Octa-Core i7-9700K 3.6Ghz-4.9Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 קירור מים למעבד: 449 ₪ - Antec KUHLER H2O 1250 לוח אם: 949 ₪ - * חדש * - Gigabyte Z390 AORUS PRO כרטיס מסך: 2925 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS Nvidia GeForce RTX2070 8G Up To 1845Mhz STRIX OC דיסק קשיח: 676 ₪ - Samsung SSD 500G 970 EVO M.2 NVMe PCI-E X4 - 5 Years Warranty דיסק קשיח: 586 ₪ - WD GOLD 2TB 7200RPM 128MB 5 Years Warranty ספק כוח: 480 ₪ - * מבצע * - Corsair 650W 80+ GOLD RM650X Modular 5 Years Warranty מארז: 490 ₪ - CoolerM…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקרון אני נוטה לכיוון הAMD החדשים אבל אני רוצה לשמוע קצת דעות ככה אני לא מתכנן בינתיים לקנות מסך גדול יותר. אני משחק בדרך כלל על 1024 על768.. מסך 19"" המחשב הוא לגיימינג ולא צריך ציוד הקפי. צריך הארד דיסק של 500 ג'יגה. תודה אם אף אחד לא עוזר לי הפעם אני נאלץ להפסיק לפרסם פוסטים כי זה חסר טעם. תודה שוב!
-
- 58 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש ללימודים ולחיבור לטלוויזיה 4k באמצעות hdmi מחפש מפרט טוב שאמור לעשות את העבודה, חשבתי על הרכיבים הבאים: מעבד- או i5 או i3 זיכרון- 8 ג'יגה או 16 ג'יגה? כונן קשיח- ssd + קשיח רגיל מארז וספק- אין לי מושג איזה העיקר שייראה נורמלי ופשוט עדיפות לצבע שחור. לוח אם- אני לא יודע מה לקחת, לפי תגובות בפורום הבנתי שצריך משו תומך ddr4 כונן אופטי ווינדוס 10 האם צריך לרכוש כרטיס מסך בנפרד לסרטי 4k? בכל מקרה אין צורך להוסיף כרטיס מסך מעכשיו, אם אצטרך אשדרג בעתיד. זהו, בסך הכל צריך מחשב לשימוש משרדי, אם צריך למלא שאלון אז אמלא אותו. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעדיף לקנות מ-KSP.. גם המיקום וגם השירות שאני מאוד מרוצה מהם. אני צריך מחשב עד מחיר של 3800-4100 ככה.. בלי מסך ובלי ציוד הקיפי. אני משתמש במחשב בעיקר לפיתוח WEB ותוכנות (קימפול ו-VS2010). כמו כן, אני רוצה להריץ משחקים ברמה גבוהה.. אני מוכן להשקיע כסף, העיקר שאני יקבל מוצר איכותי ולא להתפשר על חלקים שבעתיד הקרוב אני "יתבאס" שלא השקעתי עוד כמה שקלים בשבילהם. האם אני צריך I7? כמה RAM אני צריך? איזה כרטיס מסך? אני כמובן מחפש מארז מאוורר.. שלא יתחמם לי המחשב בקלות. איזה עוד פרטים צריכים ממני בשביל לתת לי מפרט מדוייק ואיכותי? תגידו ואני ירשום. תודה רבה !
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי אנשים. לפני 2.5-3 שנים קניתי את המחשב האחרון שלי, גם כן אחרי המלצות שלכם כאן. עלה לי סביב ה 13 אלף שקל amd64 3500 \ 1gb \ X850xt כן מצחיק.. אבל זה מה שהיה אז. בכל מקרה , הגיע הזמן למחשב חדש. אני משחק המון במחשב.. יש לי כמה דברים בסייסים שהרכבתי במחשב שלי , אבל זה יצא יקר מידי. אז ככה : מסך : ראיתי כל כך הרבה המלצות על ה Dell24 שפשוט אי אפשר לוותר עליו כנראה. מסך גדול זה כיף למשחקים\סרטים\ובכלל עבודה כללית על המחשב. אני רואה במסך השקעה ללפחות 2 מחשבים קדימה. *אני לא צריך את המסך הזה כמסך טלויזיה מאחר ויש לי כבר פלזמה תלויה על הקיר בדיוק מעליו. כרטיס מסך : מאחר וזה מחשב למשחקים ובמיוחד עם מסך כזה , חשבתי על ה 8800GTX , ועכשיו יש לי כמה התלבטויות. אם אני אחכה חודש , א…
-
- 50 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כיום ברשותי נייד של דל , הנייד כמעט מושלם מבחינתי , חוץ מהמסך שהוא HD לא הכי איכותי. יש לי אופציה לעבור למאק של אחי, הוא לא הכי חדש אבל הוא I5 סבבה והכי חשוב עבורי זה האיכות מסך. השאלה שלי היא: אצלי יש לי SSD עם מערכת חלונות 8.1 . אם אני מוציא את ה SSD שלי ומכניס אותו למאק, זה יעבוד? מה יקרה?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-