עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ברשותי דל E6400, אני רוצה להשתמש במקשים עם המספרים הכחולים, אבל אני לא רוצה ללחוץ כל הזמן על כפתור Fn. לא מצאתי כפתור שנועל את המקש Fn או את המספרים. יש את השילוב של Fn + f4, זה מדליק מן מנעול עם הספרה 9 בפנים, אבל אם אני לוחץ על המקשים אז עדיין יש אותיות ולא ספרות. אני מאוד מקווה שיש דרך לפתור את הדבר הזה, אחרת זה ממש מחדל. בבקשה תגידו לי שאני טועה, ותודה מראש.

2. היי הסתכלתי פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php הקטגוריה "מדיה סנטר" זה טוב גם לעריכת וידאו או שאין מפרט שם שמתאים לעריכת וידאו?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי לפטופ חדש בן חודשיים DELL XPS 15 המכסה שלו עשוי מאלומיניום. בזמן שהמחשב מחובר לחשמל, אני מעביר את קצות האבצעות ממש בעדינות על המכסה ומרגיש זרם ממש קטן. ברגע שאני נוגע במכסה עם היד השניה אז אני לא מרגיש כלום. אני חוזר לגעת רק עם יד אחת ועוד פעם אני מרגיש את הזרם. זה זרם ממש נמוך זה לא שאני חוטף מזה התחשמלות אבל בכל זאת זה נראה לי מוזר... שהמחשב לא מחובר לחשמל אז לא מרגישים שום זרם. המחשב לא נפל, נחבט, או שום דבר פיזי אחר. דרך אגב ביקשתי מעוד בנאדם שינסה להעביר את האצבעות וגם הוא הרגיש את הזרם עם יד אחד ולא הרגיש כלום כששתים ידיים נגעו במכסה. יכול להיות שההארקה של פורט הטעינה לא מחובר טוב ויש שם איזה "נזילה" יש מצב שזה יכול להחמיר בעתיד ולגרום נזק לרכיבים …

• 28 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. Started by oded6188,

HP Pavilion DV6514ej הרצתי SpeedFan במצב מנוחה.... ואלו הנתונים: GPU 60C HD0 50C Temp1 62C Core0 49C Core1 50C Core 60C Ambient 0C אין לי מושג אפילו מה מאלו מייצג את החום של המעבד

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  5. הורדתי את התכנה GPUZ, ואני פתאום שם לב שכאילו שיש לי 2 כרטיסי מסך - אחד מובנה של INTEL והשני GEFORCE 520MX שזה מה שאמור להיות. הלפטופ הוא חדש של סמסונג. אתם מכירים תופעה כזאת? יש מצב שזה פוגע לי בביצועים של המחשב? תודה Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  6. הלפטופ שלי נפל על הרצפה(כמה פעמים השנה ) מאז הסוללה שלו קצת נופלת, אבל הוא בסדר. קניתי לו רמקולים בחיבור USB והם נהרסו אחרי חצי שנה, חשבתי שאני הרסתי אותם אז קניתי את אותו דגם שוב והפעם הוא נהרס אחרי שלושה חודשים(נהרס הכוונה הרמקולים עושים רעש של טרקטור כזה) אז עכשיו קניתי X-MINI 2 מדהימים. חיברתי למחשב והכל טוב, אבל כשהם מחוברים דרך הUSB לטעינה הם מקרקשים קצת... אני משקשקת שהם יהרסו גם!!! עלו לי 230 שקל! יש מצב שהמחשב רוצח לי ציוד היקפי? איך אפשר לבדוק דבר כזה? ???

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  7. איזה משחקים לפטופ כזה יכול להריץ?

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  8. אהלן חבר'ה, במידה וקונים סוני ואיו מחו"ל, יש מצב שתהיה בעיה עם האחריות שלו בארץ כי הוא לא מיובא בצורה סדירה? (כמו שהבנתי) תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by avidorgil,

שלום, ברשותי Asus N56VJ-S4008H שזה המפרט שלו - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9489 האם המחשב הזה יוכל להריץ את התוכנות הבאות: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "MAYA", תוכנת "TV PAINT", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. תודה רבה מאוד!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by פבליק,

שלום!!!! רציתי לקנות נייד אך חשוב לי שאני יוכל להריץ עליו תוכנות כגון 3DSMAX AUTOCAD מה אני אמור לחפש כרטיס גרפי חזק \ מעבד\ זיכרון פנימי?? מה חשוב על מנת שהתוכנות ירוצו בצורה סבירה. האם למשל לנובו 3000 יוכל להריץ את התוכנות האלה או שעלי לחפש בכיוון אחר (אני מדבר על דגם שבו המעבד T2400 זיכרון פנימי 512 וכרטיס מסך G FORSE7300 ) זה מחשב שיש בו לדעתי מעבד חזק די זיכרון (האם צריך להרחיב) וכרטיס גרפי די חלש! בתודה מראש פבליק

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by rikimaru,

חברים אני צריך את עזרתכם ליעול המפרט שלי (שזה עתה קניתי) להלן המפרט: CPU: INTEL CORE 2 DUO E6600 2X4MB CPU Fan: SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm Motherboard: ABIT AW9D-MAX Power supplay: CORSAIR 520W HX היו מבעוד מועד - RAM: NCP 4G DDR2 533Hz היו מבעוד מועד - Hard Disk: SATA=> MAXTOR 80G 8MB + WD 160G 8MB - לא יודע אם הלוח תואם SATA II... היה מבעוד מועד - Graphics Adapter: ATI SAPPHIRE X1900XT (PCI-E) 512MB Sound Card: abit AudioMAX HD 7.1 KeyBoard: Logitech G15 Gaming Mouse: Logitech MX Revolution היה מבעוד מועד - Monitor: MAG 19" T906W (DVI) 8ms Headphone: Speed Link Home Editon Case: GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER המודגשים מובנים גם לי שהם אינם שיא האיכות ולכן…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by גל עודני,

היי אני רוצה לקנות את ה- cooler master r212 turbo ARGB (עם ה2 מאווררים) תמונה מהחנות שבה אני רוצה לקנות את הקירור: אבל כשאני נכנס לאתר הרשמי של COOLER MASTER אני רואה שהR 212 TURBO ARGB לא דומה לתמונה הראשונה (אני מדבר על הצורה לא הצבע) תמונה מהאתר הרשמי של COOLER MASTER: למשל הצדדים לא דומים. אני יכול להבין למה הלמעלה שונה אולי כי יש שם כיסוי אבל הצדדים ממש שונים אתם יודעים למה? אשמח להסבר

13. שלום! אני טס לארה"ב בשבוע הבא ואני מתלבט בין נייד ( HP pavilion dv4 1125nr(650$ לבין נייד (TOSHIBA M305-S4848(700$ הנתונים העיקיים זהים : Intel® Core2 Duo mobile processor T5800 4GB DDR2 SDRAM; 250GB hard drive 14.1" widescreen המחשב מיועד ללימודים. אם יש דגמים אחרים(באיזור ה-700$) מומלצים יותר אשמח לקבל. תודה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. שלום! אני קונה מחשב השבוע ורציתי לדעת האם יש מקום לשיפור, האם ישנם רכיבים עדיפים על אלו.. *את תפחדו לחרוג אם דרוש בכך, המחיר לא משחק תפקיד במקרה הזה* חשוב לי שתביעו את דעתכם, תודה =] מס' שאלות התלבטות:1. עדיף לחכות לכרטיס 4870X2 (R700)<o במקום 2 כרטיסים של 4870 במערך CrossFire? :ס 2. עדיף להחליף מעבד לE8500 מכיוון שאני עושה OverClock? :ס 3. האם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת או שעדיף להחליף ל-750TX? (אני עושה OC) :ס 4. האם הזיכרונות האלו מומלצים ל-OC ולשימוש רגיל? יעוצכם חשוב לי נורא כמו כן גם לשמוע את דעתכם! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  15. שלום לכולם, עוסק באדריכלות הדמיות וגיימניג פה ושם ( לא באופן רציני ). רוצה לבנות מחשב נייח ראשון חזק בעל מעבד AMD וכרטיס גרפי חזק כמובן בתקציב של 6000 ש"ח עם אפשרות לחריגות בקטנה לפי המלצות. אז זה החבר שהרכבתי לעצמי כמובן אחרי לא מעט התייעצויות וחקר. כרטיס מסך Sapphire Radeon RX 6600 XT NITRO+ 8GB OC GDDR6 HDMI 3xDP מעבד AMD Ryzen 7 5700G 3.8Ghz AM4 - Box לוח אם Gigabyte B550 AORUS PRO V2 AM4, AMD B550, DDR4, 3xPCI-E, HDMI כונן Corsair Force MP600 PCIe NVMe M.2 2280 1TB SSD זכרון למחשב Kingston FURY RENEGADE RGB 2x8GB DDR4 4000MHz CL19 קירור נוזלי Asus TUF LC 120 RGB Gaming ספק כח Asus TUF Gaming 550W Bronze TUF-GAMING-55…

16. שלום , אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב הכי מהיר שאני יכול לעבודה משרדית. 1. התקציב: 2,500 ₪, עדיף לא לחרוג 2. שימושים: עבודה משרדית, תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד) תוכנות פוטושופ ועריכה של סרטונים (קליל) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? 5 עדיף שקט כמה שיותר בתקציב הרלווונטי (אם השקט לא משמעותי במחיר אז 8) 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. (אזור השרון). 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום - מחר. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כמה שיותר מהיר (כמובן ביחס לתקציב). 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא אתנגד - א…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  17. שלום, בקרוב אטוס לארה"ב וחשבתי לקנות שם מספר חלקי מחשב אותם תכננתי לקנות בארץ. מדובר על מעבד, זכורונת RAM, לוח אם וכרטיס מסך - לאותו סט חלקים יוצא הבדל של יותא מ1000 ש"ח בהשוואה לארץ. מה דעתכם, האם כדאי לקנות את כולם, או לפחות מעבד וזכורונת RAM ששם הסיכוי לתקלה נמוך יותר מאשר כרטיס מסך\לוח אם ? האם אין בעיה לשים את הקופסאות במזוודה הגדולה \ טרולי עלייה למטוס? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  18. המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט ,יוטיוב יתאים? תודה תיאור המוצר: מחשב נייד HP מסך “15.6, מעבד AMD, דיסק קשיח 500GB, זיכרון 4GB, כולל WIN 7 אחריות לשנה ניתן לשדרג לזכרון 8 גיגה ב 199 ש''ח ומשלוח חינם ✶מעבד 4 ליבות AMD E2-7110 APU ✶מהירות: 1.8 GHz‏ ✶מטמון ‎2MB‏ ✶זיכרון DDR3L-1600 SDRAM בנפח 4GB ✶דיסק קשיח: 500‎ GB,‏ 5,400 סל”ד ✶כונן אופטי DVD+/-RW SuperMulti ✶מסך HD SVA דק, בגודל “‎15.6‎ עם אור LED אחורי וציפוי נגד בוהק ✶רזולוציה: 1366x768 ✶כרטיס גרפי: AMD Radeon R2‎‏ ✶קורא כרטיסי מדיה דיגיטליים במגוון תבניות תומך ב-SD‏, SDHC‏, SDXC‏ ✶רמקולים כפולים DTS Studio Sound‎™‎ ✶מצלמת HP TrueVision HD; מצלמת VGA של HP ✶מקלדת בגודל מלא בעלת…

19. נראה לי שהכותרת אומרת הכל בערך 8) אני עובד עם כרטיס קול USB על הקיובייס שמאד מקל על המעבד. חייב להיות בעל כונן סוליד סטייט, גודל הנפח זניח, שיהיה הקטן ביותר, גם ככה כל החומר שלי און ליין\הרד דיסק נייד\DOK לימודים אין הרבה מה לפרט. משחקים, לא פריוריטי, אבל מה שבא ברוך הבא. האם קיים 17" בתקציב הזה? אם לא אז אפשרות חריגה ל1000$. תודה לכולם ויום טוב!!!

20. היי, לצערי הכרטיס מסך שלי שווק חיים, ואי אפשר להציל אותו, אני לא יודע אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג את המחשב הנוכחי שלי מכיוון שהוא טיפה מיושן כבר. אם רק כרטיס מסך אז התקציב שלי הוא בסביבות 2500 ש"ח אם לשדרג אז אני אצטרך לעלות לסביבות 5000 ש"ח הנה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G לוח אם: B85-Pro4 -ASRock Socket LGA1150 CPU Haswell, Broadwell זכרון: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v KINGSTON כרטיס מסך:GeForce GTX780 Ti GPU - 3GB 384 bit GDDR = מת ספק כוח: S12G-550 -Seasonic 550W - 80+ Gold certified - Active PFC קירור: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Sup …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. חברים שלום. אני רוצה שתגידו לי מה אתם אומרים על המחשב הנייד הזה של HP : Processor: Intel® Core i7-720QM Processor (1.6GHz, 6MB L2 Cache, 1333MHz FSB) בקשר למעבד , אמרו לי שזה : Intel Quad Core i7-720QM מה זה אומר ? שזה מעבד I7 או שזה מעבד Quad Core Memory: 4GB Graphics card: 1GB Nvidia GeForce GT 230M Display: 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) Hard disk: 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart כמה שווה מחשב שכזה לפי דעתכם, והאם אתם חושבים שהמפרט הוא בסדר ?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. 1שלום, מחר אני הולך לפנדס מחשבים על מנת לקנות מחשב חדש. אני צריך את העצה שלכם, אני רוצה מחשב חזק. אין צורך בכרטיס מסך כי כבר יש לי HD5870. התקציב שלי הוא 4 אלף עם חריגה קטנה. חשבתי על 6 ג'יגה זיכרון, קור איי 7 כולשהו, 1 טרה הארד דיסק וכו. כמובן אני רוצה תמחשב ל OC ככה שאני רוצה מחשב קריר טוב ומהיר הכל למטרת גיימינג שהתקציב יהיה מנוצל הייטב. . מה התקציב המקסימלי? 4 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200~4300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מ…

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by Ofir Yakubovsky,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, נייח, ואני לא רוצה שיעזרו לי להרכיב אותו, אני רוצה לדעת להרכיב בעצמי. לבחור את החלקים, לקנות ולהרכיב. מאיפה ניתן לרכוש את הידע הזה?

24. זהוא המפרט הסופי שאני הולך לקנות מחר ב KSP. למישהוא יש הערות/המלצות [מתוך הסחורה של KSP] תודה לכולם. ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940 1 940 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 550 1 550 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 270 2 540 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 345 1 345 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465 1 465 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 240 1 240 ציוד …

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  25. היי, אחרי שאני מסתובב בפורום, ברדיט ביוטיוב ובערך בכל מקום ברשת במשך כשבוע, אלה המסקנות שהגעתי אליהם, אבל עדיין יש לי חוסרים בידע לגבי דברים מסוימים ואשמח לקבל ממך ייעוץ וחוו"ד נוספת. הרצון הוא בגדול לראות שאין שגיאות קשות ברמת הרכיבים ואם ניתן להוזיל את המערכת. הסיבה שאני לוקח את הכרטיס מסך של ג'יגהבייט זה כי הוא מגיע עם אוברקלוק ופשוט קיבל ביקורות טובות, והוא קצת יותר חזק מהכרטיס של MSI באותו המחיר. כרגע אני לא רוצה להוסיף כונן SATA רגיל כי עוד שניה אני לא מצליח לשלם שכירות.. התחילו השעות הנוספות. לגבי SSD - קראתי שM2 יותר טוב מSATA וראיתי שאין הבדלי מחירים.. אז בחרתי. הלוח אם צריך להתאים לזה? אם כן הלוח שלקחתי מתאים? אם אפ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.