עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hai555,

הי , אני מעוניין להרכיב מחשב לאולפן שלי של סאונד. בחרתי את הפרטים האלה . הרכבת מחשב - הרכיבו את המחשב שמתאים לכם עכשיו באתר | KS (ksp.co.il) רציתי לשאול האם מדובר במפרט טוב. אין לי צורך בכרטיס מסך כי יש לי כרטיס מסך כמו כן גם בווינדוס אין צורך יש לי 2 הרדיסקים לגיבוי חומר ( רק לגיבוי ושמירת חומרים ) של 4 טרה האם הקירור של המארז בתוספת הקירור הנוזלי מספיקים למעבד . ? תודה

2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500~3000 ניתן לחרוג עד 3500 ( רק עם יש הצדקה טובה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד, office (כולל outlook) וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) HDD כבר קיים (ממחשב קודם, ה-HDD נקנה לפני כשנה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב שלא יוציא משלווה את המזכירה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בתווך הקרוב אך עם בעתיד ארצה להוציא ממנו עוד כמה שנים של פעילות …

3. שלום , המחשב מיועד לאשה מבוגרת . צרכיה בשביל תוכנות כמו OFFICE , גלישה באינטרנט , מיילים . הזמנתי לפני כמה זמן מחשב בסכום 2600 שקל בשביל אח שלי - אז לקחתי את אותו מפרט - ופשוט הורדתי ממנו חלקים\החלפתי לחלקים יותר פשוטים וזולים . השאלה המרכזית : האם מעבד AMD שני ליבות יספק את העבודה ? אני יודע ש X4 הוא מעבד מצוין , אבל איך ה X2 ? אולי יש טעם לקחת X4 כי ההפרש זול וגם בגלל שזה כנראה יחזיק לה עוד המון המון המון זמן והיא לא תצטרך להחליף בכלל. אני בעקרון חושב שהמחשב סגור ב99% - אבל בשביל התספות 1% שקט אני אשמח לחוות דעת נוספות : הרעיון לשים Windoes 7 32 bit ולכן גם ה 2GB זכרון באים בחשבן מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪303 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OC…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה כללית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, FEAR 3, COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -. משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כמה שיותר טוב בהתאם לתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר טוב בהתאם לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן, 1. תקציב - עד 5,000, אבל יש לי SSD 450 של Sandisk וכן - 2x4GB 1600 CL9-9-9-24 של GSkill. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שניתן. ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. שימושים - משחקים, וכן שימוש במספר Virtual Machines במקביל. א) תוכנות ספציפיות - VMWare, שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים - League of Legends, Startcraft 2, וכן משחקים אקראיים אחרים, למשל Witcher3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 24, 1920x1200 (עיקרי) ומסך זהה נוסף. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות ומעלה. 4. האם יש רכיב שא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אני הולך לקנות מחשב מה דעתכם על המפרט הזה פנטיום 4 2000 לוח אם אסוס p4t533-c זיכרון rdram pc -800 256mb דיסק קשיח 80 גיגה 7200 כרטיס קול קראטיב live כרטיס מסך asus mx-440 64mb 8170 לעבודה עם תוכנות כמו פוטו שופ, וידאו סטודיו ,צריבה , תוכנות כבדות אבל לא למשחקים אשמח לקבל יעוץ מה לשנות או לשפר תודה מראש tamnuni

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. המחשב הישן הפסיק לעבוד ואני חושב לרכוש מחשב חדש תוך שימוש בחלק מרכיבי המחשב הישן: דיסק קשיח: WD2500AAKS, WD800 - שניהם בחיבור SATA צורב - LG GH22NP20 בחיבור ide מסך - LCD 17 של NU עכבר אלחוטי של לוג'יטק. המחשב משמש: לגלישה באינטרנט, סרטים: הורדה/צריבה/צפייה. office, קצת מאוד משחקים. טיפול בתמונות דיגיטליות: שמירה/צפייה/עיבוד קל. רמת שקט נידרשת: 8 מעוניין שבמחשב החדש יהיה חיבור HDMI, אולי גם DVI. לא נידרש OC לוח אם: GA-P55-UD3L מעבד: i5 - 5650 בתדר של 3.2GHz האם נידרש מאוורר מיוחד למעבד? כרטיס מסך: SAPPHIRE - HD5670 512MB D5 HDMI אני מבין שיש לכרטיס זה מאוורר? האם יש כרטיסים דומים שלא נידרש עבורם מאוורר (למען השקט?) האם כדאי במקומו את ATI RADEON HD5450 Silent 512MB? מא…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. איזה כיף לראות שהפורום הזה פעיל, פעם אחרונה קניתי דרך ההמלצה שלכם מחשב לפני 3 שנים שהייתי מאוד מרוצה (היה של dell). מקווה גם הפעם לצאת עם רכישה שווה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 3200 (קונה באילת) אם יש צורך לחרוג אפשרי אבל נראה לי שזה יהיה מוגזם לדרישות המחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה און ליין בסרטים וסדרות ומטרות לימודים (תואר שני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by big_guy,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד. עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?' מסך 14 אינץ' מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא קריטי * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג - צריך להיסחב איתו כל היום על הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)ך. זמן סוללה הגיו…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. בניתי את המפרט הבא ורציתי לדעת מה דעתכם: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 YD260XBCAFBOX - AMD AMD RYZEN5 2600X (Gen2) - 6 Cores, 12 Threads - 3.6/4.2Ghz - 95w TDP - 12nm - BOX with Wraith Spire Fan... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪921/903[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 B450-AORUS-PRO - Gigabyte AM4 - B450 - 4x DDR4 - DVI - HDMI - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCIe x1 - 2x M.2 - 6x SATA - RAID - CrossFire - USB Type-C 3.1 Gen 2 - USB 3.1 Gen 2 Type-A - 2x USB 3.1 Gen 1 - 4x USB 2.0 - 4x USB 3.1 Gen.…

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?  התקציב הוא בסביבות ה2-2.4, אפשרית חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אופיס קודי אינטרנט (מעדיף מחשב לטווח ארוך).  3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 +6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה …

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by F!N4L,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיפות ל-3,000 אבל אם לא תהיה אפשרות אז גג 4,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר מכונות וירטואליות אבל למקרה וארצה לשחק אז שיהיה אפשרות להריץ לפחות משחק כמו Apex Legends(ואם זה יקפיץ את המחיר משמעותית אז עדיפות להרצה של League Of Legends) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? תיק תואם לגודל המחשב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לג…

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  14. מה קורה? יש לי כבר מחשב נייח בבית לכל צורכי הגיימינג שלי. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג בינוני לעבודה, בעיקר רוקט ליג ו pubg, אבל גם משחקים אחרים בהמשך. הציעו לי כבר את המחשב הזה https://ksp.co.il/item/2404-42252. מה אתם אומרים או שיש לכם הצעה יותר טובה? תודה מראש. מפרסם פה גם קצת פרטים על הקניה: תקציב:2500 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה:אם יש איזה משהו שהביצועים ממש משתפרים בעוד 200-300 שקל אז סבבה האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:עדיפות לחסוך אבל לא על חשבון משהו מהותי מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום)גיימינג בינוני ושימושי מחשב יומיומי במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: רוקט ליג,pubg…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by Gershon,

היי אני קונה את המחשב dell g3 שבוע הבא זה המפרט DELL דגם Dell G3 15 3579 IN-RD33-10750 צבע Black CHIPSET 8th Generation Intel® Core מעבד 8th Generation Intel Core i7-8750HQ Processor (6-Core, 9MB Cache, up to 4.1GHz w/ Turbo Boost) נפח 8GB, 1x8GB, DDR4, 2666MHz קיבולת זכרון מקסימלית 4 -16 GB, 2666 MHz, DDR4; up to 32 GB …

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by zvi0005,

שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך 15", עם מעבד של אינטל i3/i5 ונפח לפחות 300GB. חשוב שהמחשב יהיה דק בעובי ככל האפשר, תקציב עד 5 אלף, חוץ ממחשבי אפל. תוכלו להצביע על דגמים מסוימים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ניר קקון,

היי, רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לגיימר, הרבה זמן לא התעסקתי עם קניית מחשב אז צריך הצעות. המחשב האחרון שלי הוא hp omen והוא החזיק לי 6 שנים וממש הייתי מבסוט עליו! אשמח להצעות, תקציב : +/- 6000 שקל עדיף לכיוון המינוס. משחקים שהייתי רוצה שהוא יריץ לדוגמא: read dead redemption 2 תודה לעוזרים!

18. היי חברים, ערב טוב אני מתכנן להפתיע את אשתי ולקנות לה מחשב נייד חדש. היא גרפיקאית ועובדת בכל יום על התוכנות השונות של אדובי (בעיקר פוטושופ). קנינו לה לפניי 3 שנים מחשב של אסוס (דגם שהומלץ לי באחד הפורומים), ולא היינו מרוצים בכלל. אני מקווה שהפעם נקנה מחשב טוב יותר. אז: התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח (אם אין ברירה ניתן לחרוג מעט) שימושי המחשב העיקריים יהיו גרפיקה (בעיקר פוטושופ, שימוש יומיומי), וכמובן שגם גלישה ואופיס מבחינת גודל מסך נרצה מחשב עם מסך 15.6 אינץ' המחשב צריך להגיע עם אופיס ו-ווינדוס 10 (אלא אם ניתן להוסיף דרך אותה החנות) תודה מראש לכל העוזרים

• 33 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. עדיפות לDELL לפחות 8 ג'יגה RAM

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by kfir1200,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח, עדיף בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…

21. שלום לכולם, אשמח להצעות למחשב נייד שיוכל להתמודד עם עריכה גרפית (פוטושופ ואילוסטרייטור) בצורה חלקה, תקציב בסביבות 4K, המחשב יירכש באילת תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה מצוין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי (אילוסטריטור ופוטושופ) ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  22. אני סטודנט לאדריכלות ומחפש מחשב נייד ללימודים ועבודות צדדיות, ומוכן להשקיע במחשב לטווח ארוך בהתאם לחומרה. אין באפשרותי לקנות מחשב נייח מאחר ואת רוב שעות העבודה על המחשב אני עושה בלימודים או בעבודה... אני עובד עם התוכנות: Autocad, Revit, sketch-up ורוצה להתחיל להתעסק עם רנדור 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-6000 בהתאם למחשב, חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות שרטוט ורנדור 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  23. היי, יצא לי תהתסכל לא מעט על מחשבים ניידים דרך הגרופון, יש שורה שרשום מוחדש מוגדר כעודף מלאי או משהו כזה.. המחיר נמוך כצעט בחצי השאלה אם זה באמת מחשב חדש כמו שהם טוענים שאפילו לא נעשה בו שימוש ובאמת האם שווה לקנות מחשב כזה? תודה לעוזרים,

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Matan Damti,

אהלן. מחפש מחשב נייד לאחיין שלי (בן 14) בתקציב של עד 2800 שח. מה חשוב לו? גלישה באינטרנט, אחסון של לפחות 500 גיגה, ssd, משחקים (כמה שיותר כבדים יותר טוב - במסגרת התקציב) מסך - 15.6 צבע - עדיפות ללבן בלי מערכת הפעלה - נחסוך את זה נ.ב - אני נמצא בפראג שבוע הבא, מצאתי איזה אתר נחמד של מחשבים ניידים, שווה להביא משם? (אחריות?) https://www.alza.cz/ זהו ניראה לי. תודה

25. Started by benfree,

שלום לכולם.. אני מחפש מחשב נייד אך כבר איבדתי את עצמי. אני כמעט נעול על חברת DELL בעיקר בגלל האחראיות למרות שאני אוהב את המחשבים של IBM. הצרכים שלי למחשב הם ישומיים בלבד, זה אומר, הרבה חלונות אקספלורר, אופיס, שירים, אני לא הולך להריץ על במחשב תכני HD או משהו בסגנון.. משקל עד 3 קילו. התקציב הוא עד 4.5K. האם יש המלצה חמה לגבי מחשב כלשהו של DELL? תודה וחג שמח!!!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.