ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני בונה אולפן הקלטות בייתי, עד כה רכישות: כרטיס קול MOTU AUDIO EXPRESS (חיבור FW) פסנתר חשמלי KORG SP-250 מוניטורים Yamaha HS-50 מיקרופון AKG C214 Condenser Microphone אוזניות ATH-M50s הגעתי לרכישת מחשב נייח, לפי השאלון באתר, הנקודות החשובות שעליכם לדעת הן: תקציב - 3400 ש"ח מקסימום. מחשב נייח (חלונות, לא mac). חשיבות מארז שקט - קונדנסר בסביבה ללא מחיצה. צורכי מחשב לעבודה על תוכנת CUBASE בלבד (שום תוספות אחרות). תמיכת חיבור FW (כרטיס קול). WIN7. מהיר כמה שפחות עכבות. יש צורך בציוד היקפי. קיבלתי המלצות חמות על חברת PC TOWER. באתר שלהם 2 אפשרויות הגיוניות: 1. מחיר - 2740 ש"ח http://www.pcpower.co.il/store/workstations/aud…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איזה ציון הייתם נותלים לו מ1/10?? מעבד- P-4 2,66 Ghz (512k 533MHz) לוח אם- ASUS P4T-533-C Lan/Audio RDRAM זכרונות- RDRAM 256 כרטיס מסך- ASUS V7100 PRO + TV out הארד דיסק- WD 40GB 7200 כרטיס קול- CREATIVE 5.1 Live כונן DVD- של LG 16X צורב- LG 32X 10 X 40 כונן דיסקטים- TEAK 1.44 מודם- Conexant 56K כרטיס רשת- INTEL 10/100 כרטיס רשת- WINBOND 10/100 מסך- PROVIEW שטוח
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך המפרט הבא שימושים עיקריים משחקים סרטים אינטרנט ו-VISUAL STUDIO. יש לי מארז כבר כמו כן יש לי ספק כח 550W של ENERMAX האם הוא יספיק למערכת הזאת? [ATTACH=CONFIG]9890[/ATTACH] תודה.
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הסוס הישן שכבר לא דוהר.... 1. התקציב המקסימלי- 3500ש"ח למחשב+ 1200 למסך "24 (חשבתי על 2486LG) 2. השימושים הצפויים של המחשב- photoshop,corelDraw, illustartor אינטרנט, office 3. חומרה מיוחדת הנדרשת? כרטיס רשת אלחוטי PCI (מדובר בקומה שניה-רצוי כרטיס איכותי עם חיבור לאנטנה חיצונית חזקה שקיימת ברשותי) 4. דיסק קשיח 1-1.5 טרה(או יותר) עם 64MB 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 6. מערכת הפעלה win 7 (קיימת ברשותי) 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור מרכז/ השרון 8. מארז- חשוב לי מארז (לא שקוף...) וספק 500W לפחות איכותיים ושקטים. 9. כרטיס המסך צריך לדעת גם להריץ Solidworks (מדי פעם...) 10. מעבד- מעדיף אינטל. 11. זיכרון…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן, האמת שאני לא גולש קבוע פה, אני גולש בXTREME SYSTEMS ובTECH-FORUMS בעיקר [התרגלתי אחרי איזה שנה+ ] אבל אמרתי לעצמי, אני אקפוץ לHWZONE להראות להם את המחשב החדש שקניתי היום, סתם לשמוע מה הם אומרים . אז הנה המפרט, ואחריו גם כמה תמונות מקווה שתאהבו, מחר גם בנצ'ים ואוברקלוקים [מקווה להגיע ל3.5~4ג'יגה הרץ] Intel Core 2 Dou E6400 Gigabyte GA-965P-DS4 Corsair TWIN2X2048-6400C4 דגם שאין בארץ, זה קאס 4-4-4-12 על 2.1 וואט, אבל אני יעשה וולט מוד לVDIMM ל2.6 כדי להגיע איתם ל1300 מגה הרץ על 5-5-5-12 . X1900XT של SAPPHIRE, אני יעשה לו BIOS FLASH לXTX מחר, אחרי שאני אסדר איזה מוד קטן של מאוורר 80מ"מ שיש לי בארון... שלא יתחמם יותר מידי הPCB שלו. ToPower 550P5 Low Noise Power…
-
- 51 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתי סגור על ה-Dell אבל ממה שקראתי פה הרמה שלהם נמוכה ביחס למחשבים אחרים. כרגע אני מתלבט בין שלושת המחשבים האלה, כאשר הצרכים שלי הם כללים (אין צורך במשחקים), בעיקר שימוש לסרטים ולנסיעות. המחשבים הם: Dell N3010 - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm יתרונות - Dell (אמין), אחריות 3 שנים חסרונות - זמן סוללה, התחממות Asus U35f - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F יתרונות - מקלדת, זמן סוללה, בניה טובה חסרונות - השירות של האחריות בעייתי, אין כונן דיסקים, יקר Samsung Q330 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330JS01IL אני חושב שאני קצת לכיוון ה asus אבל אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם, תודה מראש (: יתרונות - כונן …
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב עם המפרט הבא (ראו תמונה מצורפת). המחיר ב TMS יוצא כמעט 18 אלף שזה מעל התקציב שלי. חוץ מ - IVORY ו - KSP איפה עוד שווה לבדוק הצאת מחיר? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היתי רוצה לדעת האם מחשבים ניידים של MSI נחשבים לטובים למשל שתי הדגמים הבאים: "15.4 MSI M662 www.ivory.co.il/product.asp?productid=196&CatCode=132 "14.1 MSI S420 www.ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=132 מה אתם חושבים על המחשבים האלה עם שידרוג ל 1GB זיכרון? התקציב שלי +-5000שח
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימאלי, זה לעסק לכן כמה שצריך על מנת לקבל מוצר טוב שישמש אותנו לשנים הקרובות. אם בכל זאת המספר קריטי אז 5000, אך אם יש צורך ביותר אין שום בעיה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת הנהלת חשבונות וניהול מלאי, אקסל וורד אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנה נקראת אוטוסופט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי בכלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול מערכת הפע…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה זמן הגיע גם הזמן שלי להשתדרג... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כבד- Sony Vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שהיה בE3 השנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט עבורי. אני רוצה לרכוש בתחילת השבוע מחשב חדש.השימוש שאעשה בו הוא גיימינג בינוני,משחקי רשת ושימוש משרדי..אני לא חושב שאני הולך לשחק בו במשחקים שייצאו בשנת 2013 מהסיבה שאהיה בצבא.עם זאת אני רוצה מחשב איכותי בעל זמן חיים ארוך. אני לא מתכנן לעשות OC,מהסיבה הפשוטה שלא יהיה לי זמן וכוח לתחזק אותו. חשבתי על מפרט בסגנון הזה,מה אתם אומרים? -המפרט כולל גם מקלדת ועכבר. -רציתי לשמוע את דעתכם על המארז,אני מאוד אוהב את העיצוב שלו והבנתי שהוא די סבבה,האם הוא איכותי או שעדיף לקחת אחד אחר?ביקורת שצפיתי בה אז רציתי לדעת אם המפרט בסך הכל טובואם צריך להכניס בו שינויים על מנת לשפרו. -אני מתכנן לקנות אותו מהחנות TMS לאור המלצות מהמון גולשי…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, לידידה טובה שלי שעברה לחו"ל יש לפטופ דל דגם 5323 הלפטופ לא מגיע לוינדוס והמקלדת לא עובדת, ניסיתי מקלדת חיצונית אבל גם לא עובד. אני רוצה לממש את האחריות של דל אבל לפני כן אני רוצה לגבות את המידע של ההארד דיסק שלה דל לא מוכנים לגבות את המידע לפני שיסדרו את הלפטופ ואלו תמונות מאוד מאוד חשובות לה ... פירקתי את הלפטופ והוצאתי את ההארד דיסק אבל יש לו חיבור מוזר ומיוחד של לפטופים שאני פחות מכיר. לפני מימוש האחריות והרכבת ההארד דיסק בחזרה אני רוצה לגבות את המידע בצורה הטובה ביותר והזולה ביותר. כל מה שיש לגבות זה תיקיה בשם "תמונות" שנמצאת בשולחן עבודה שלה שאני לא יודע כמה היא שוקלת עדיין. השאלה מה כדאי: 1) ללכת לחנות כמו אייבורי ולבקש שהם יגבו. 2)להזמין איזשה…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב ישן (שילוש מעבד-זכרונות-לוח אם, ואתם יודעים מה, גם דיסק קשיח) לצורך הסבתו לשרת מולטימדיה / סטרימינג / אחסון קבצים לשרת כמה מחשבים (נגיד 5-10, לא כולם בבת אחת). נניח שאתקין עלוי איזה Free NAS כלשהו לצורך העניין. תקציב - 1000 - 1500 ש"ח (אפשר למתוח עוד 500 אם מכניסים דיסק קשיח) נראה לי שאין צורך בכרטיס גרפי - מספיק המובנה במעבד. אשמח להמלצות לשדרוג רכיבי הליבה, כמו גם לרכיבים אחרים כגון ספק וכו', אולי אשקול להחליף גם אותם. הם מחוץ לתקציב הנתון. בכל מקרה, יש מארז אז לא צריך להכניס כאן. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי. אני מעונין בבקשה במפרט למחשב שמיועד בעיקר לצפייה בתכני HD ועבודה משרדית, עם אופציה למשחקים ועבודות גרפיות בעתיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? –אם אפשר לחסוך, לחסוך. אבל אם כתוצאה מניצול כל התקציב ייתקבל מפרט באמת יותר טוב, אז בבקשה לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר עבודה משרדית ותכני HD עם אפשרות בעתיד למשחקים ועבודות גרפיות, אבל בעיקרון לשים דגש על HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – בעיקר תוכנות, סרטים, חילוץ כיווץ ק…
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה בעזרתכם החלטתי ללכת על אחד מהדגמים של LENOVO R 61. כרטיס האשראי של ההורים כבר אצלי בכיס... אבל מעולם לא ראיתי את המחשבים הללו בעיניים... אני רוצה לקפוץ כבר מחר בבוקר לרכוש לפני שהם מתחרטים אין איזה אולם תצוגה מסודר פה באיזור?? או חנות עם דיספליי מכובד? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט כרגע בין רכישת Dell Latitude E5410 ו-Vostro 3300. החיסרון העיקרי מבחינתי בווסטרו הוא הסוללה החדשה שמקבלים בברירת מחדל, ולכן אם אני אקנה את המחשב אני ארצה לשדרג אותה. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא ברשת עדות ברורה להשפעה של הסוללה על מידות המחשב (אני מודע לתוספת המשקל, אבל היא פחות רלוונטית מבחינתי). האם למישהו יש ניסיון עם המחשב והסוללה ויודע באיזה אופן היא בולטת החוצה? (מלמעלה, למטה, אחורה) תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מפרט בשביל חבר טוב שקצת פוחד מ-OC, זה יוצא 6700 שקל שלהם צריך להכניס גם E6300, גם שני ג'יגה של זיכרון, גם 8800GTS ( אני חשוב הכי זול זה של LEADTEK מבין גרסאות ה-REF), ואם אפשר גם לפחות 250GB בכונן הקשיח, החבר אמרתי כבר לא עושה OC, מארז כבר יש לו, אבל מה שהוא כן ביקש להוסיף למפרט זה אוזניות, אני חושב שיתאימו ה-MEDUSA PROGAMER (אני יודע מהמפרט שאני מייעד לעצמי), האם מפרט כזה אפשרי בכזה תקציב? ואם כן, בבקשה לתת אותו פה ואם אפשר מחנות באזור המרכז כמו לדוגמא LOGICPC או IQPC או SKYPC עריכה : האוזניות הופחתו מהתקציב, המשך בעמוד 3
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
תקציב? אין הגבלה מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? משהו קומפקטי לא יותר מ13 נראה לי * רזולוציית המסך? מומלץ FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3, SIM * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מומלץ עם SSD אבל לא חובה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מומלץ * האם יש לכם העד…
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב נייד של מיקרוסופט surface pro מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לשימושים בסיסיים של אינטרנט וכתיבה. חשוב לי שיהיה קל-משקל, גודל 13-14 אינץ, ושיחזיק מעמד לכמה שיותר שנים עם כמה שפחות תקלות. יש לי אפשרות לרכוש אותו בארהב ולהביא איתי לארץ. 1. האם משתלם כלכלית לרכוש בארה"ב? והאם יש חברות שניתן לקבל אצלן אחריות ושירות טוב בארץ על מחשב שנרכש בארהב? 2. אילו דגמים מומלצים לצרכים שפירטתי? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
אודה לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לעריכה דיגיטלית 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?5000-6000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).המחשב מיועד לעריכה בתוכנות פוטושופ,פרימייר,אילוסטרטור ועוד תוכנות גרפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
טוב או רע? כבר אמרתי לחבר שלי לקנות , כי תכלס, מה איכפת לי? אבל סתם לידע כללי, איך המבצע הזה נראה לכם?
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני אקנה כנראה בנועה, המפרט מבוסס nForce2 ו-XP2500: AMD ATHLON XP 2500 BOX RETAIL 565 ¤ 1 EPOX 8RDA3+ REV 3.2 550 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 540 ¤ 1 WD 120/7200 SATA 8MB 580 ¤ 1 ALBATRON FX5900XTV 1200 ¤ 1 ASUS X52 110 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 Thermalright SP97 for AMD 290 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ 4425 ¤ מסך וציוד הקפי כבר יש לי. הכרטיס מסך זה העניין הבעייתי והלא-סגור: רציתי MSI 9800Pro אבל אזל (אולי יגיע בחמישי - נראה). אם זה לא יהיה עם צ'יפ של R360 אני לוקח FX5900XT. השאלה איזה? מה עדיף? של כרטיס של ג'יגהבייט או אלבטרון (אני מדבר על ה-5900)? בנתיים לקחתי את אלבטרון אבל אני מקווה שיהיה MSI 9800Pro. …
-
- 45 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מחשב לגיימינג בינוני, משחקים כמו counter strike, GTA;COD,NFS השקט לא חשוב. מסך של 23". ממש להשתדל לא לחרוג ועדיף לחסוך כמה שאפשר. דרישות מיוחדות: מארז עם חלון. מערכת של AMD שיהיה סלוט אחד פנוי של RAM. מחשב לכ4 שנים. שאלות: ראיתי פה בפורום בזמן האחרון שני כרטיסי מסך פופולאריים. HD 6850-685 ש"ח HD 5870-1150 ש"ח[ הראשון זול משמעותית מהשני. האם כדאי בכל זאת לקחת את השני, זאת אומרת האם הוא טוב הרבה יותר שהוא שווה את ההפרש?
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי, מבקשת מפרט עבור מחשב שמשמש אותי לבניית אתרים. מעבר לדברים הרגילים אינטרנט ושימוש די בסיסי, צריכה גם להפעיל שרת wamp, sql, פוטושופ, תוכנת כתיבה. לא יודעת מה עדיף- נייד או נייח, תקציב עד 3000 שח. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-