עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MiGHTyDuCK97,

היי כולם תודה על הסיוע מראש אני מרגיש שאני צריך עוד זיכרון למחשב, הוא מתחיל לקרוס לי כל הזמן. זה הלוח אם שלי ומה שהוא תומך בו והזיכרון הקיים אני רוצה לשדרג ל 32 מה שאומר שאני צריך לקנות 2 של 16 אשמח להמלצות תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by idang,

שלום, עזרה במיידי. מצ"ב קבצים שונים הודות מפרט המחשב. 1. הנני רוצה לשדרג את הזיכרונות ל-1 GB אולי גם יותר.. ? האם ניתן ?האם יש הגבלה של הלוח אם ? 2. דיסק קשיח - האם אפשר לרכוש דיסק גדול יותר למחשב זה והאם אין מגבלה ללוח ? כרגע מותקן עליו 80GB SATA במידה ויש הצעות נוספות לשידרוגים אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  3. אהלן, קודם כל אני נכנסתי לשאלות הנפוצות על סוללות של מחשבים ניידים אך לא מצאתי תשובה ברורה, יש לי מחשב נייד שקניית באוקטובר האחרון מדובר ב Lenovo G50-80, עכשיו המחשב הנייח שלי מושבת (עד שיהיה לי כוח לתקן אותו) על כן אני משתמש בנתיים בנייד בכך שאני מחבר אותו למסך חיצוני + מקלדת ועכבר. עד כה המחשב עובד מצוין ואני שוקל להישאר כך לעוד הרבה זמן, (הוא גם יותר חזק מהנייח) *מה הנהלים הנכונים לשימוש במחשב נייד מחובר לשקע תמידית? *יש צורך אמיתי בלהשאיר את הסוללה מחוץ למחשב? *האם יש סיכון למטען עצמו של המחשב? אשמח לדעת :] קראתי איפשהו שיש אופציה לקבוע את הגדרות המחשב כחיבור תמידי לחשמל, אין לי מושג למה הייתה הכוונה ואיפה. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  4. Started by spider272,

אהלן חברים רוצה לקנות רק את הדברים הבאים לוח מעבד מארז זכרונות ספק כח למטרת גיימינג וסרטים ברוזולוציית 1920x1080 תקציב סביב ה3 וחצי העלתי שני תמונות של מה שאני חושב ללכת עליו לבינתיים

5. היי, הלפטופ שלי ז"ל, ואני מחפשת לפטופ חדש שיענה לי על הצרכים. עיקר העבודה שלי על המחשב היא לצרכי גרפיקה, עובדת על אילוסטרייטור, פוטושופ, ואינדיזיין. מעבר לזה כמובן על האופיס. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק, ושקבצים יעלו בלי בעייה ושטח זכרון רחב מספיק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 - 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בעיקר (אדובי) 3. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה בינונית 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by 11ido,

אני מחפש מחשב לזמן שאני בצבא, ושיהיה אפשר להריץ בו קצת משחקים במחיר יחסית זול מצאתי את זה: http://www.b-iai.co.il/Product/24253...7%93--i7-5500U מחשב נייד דל, N5558 Inspiron מעבד- 5th Generation Intel® Core i7-5500U Processor מסך - 15.6 inch LED Backlit Display with Truelife and HD נפח איחסון- 1TB (5.400 Rpm) Serial ATA Hard Drive זיכרון - 8GB Single Channel DDR3L 1600MHz כרטיס מסך גרפי- NVIDIA® GeForce® 920M 4GB DDR3 מערכת הפעלה - Windows 8.1 64 BIT אחריות- 3 שנים במעבדות DELL ישראל מחיר: 3,640 ₪ מה דעתכם? מתשלם? או שאפשר להשיג משהו יותר טוב באותו מחיר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. תקציב: התקציב כרגע פתוח, כיוון שאני רוצה לראות את כלל האופציות. כמובן שרצוי כמה שיותר זול, ועדיפות לרכישה מאילת ברשת KSP. מטרת המחשב: מחשב ללימודי מדעי המחשב + כתיבת תוכנות + עיצוב אתרים ברמה חובבנית + הרצת משחקים (מסתפק גם על הרצה על Medium). גודל מסך: 13.3'' - 14'' רזולוציית המסך: רצוי FHD 1920x1080. אחיה גם היא שטח עבודה מעט מצומצם יותר, אך בתנאי שהוא אופטימלי לעבודה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. משקל רצוי: 2.3 ק"ג לכל היותר. זמן סוללה: רצוי סוללה שתעמוד בדרישות שלי ולא תאכזב אותי באמצע. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB3 Bluetooth: יהיה נחמד, לא קריטי. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: פחות מבין בזה. בעיקרון שיספק ביצועים טובים ולא יהיה מועד לפ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם, בניתי לאחרונה בשיתוף עם מספר אנשים מביני עניין מחשב גיימינג בתקציב שמתאים לי ועם רכיבים שנראים לי הטובים ביותר שניתן להשיג בתקציב שלי... אני אגיע ישר לעניין, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט שלי, כלומר אם הוא עובד טוב, האם הוא מאוזן, האם יש רכיבים שיש להם אלטרנטיבות זולות/טובות יותר באותו טווח מחירים. יש לציין שהתקציב בכל זאת גמיש טיפה לפה ולשם, אך בכל זאת צריך להתחשב בזה שאני צריך גם לקנות מסך אז מעל 6500 זה כבר טיפונת מעל התקציב שלי... אני מצרף פה את המפרט, אשמח לחוות דעת מנומקות וכו' תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 5700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד, תכני HD, עבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין אפליקציות מיוחדות שדורשות חומרה מסויימת עד כמה שידוע לי. תוכנות רגילות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא סגור על המסך, אבל כנראה שזה יהיה מסך 24'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין סוג משחקים מסויים. כל משחק חדש…

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. אני סטודנטית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח בלבד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לייטרום, שיוכל להכיל קבצים כבדים של תמונות ומוזיקה, שימוש רב בתוכנות אופיס כך שחייב שהמחשב יגיע עם חבילה של ווינדוס כלולה, צורב DVD (ונגן דיסקים מהמשתמע מכך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): השימוש בכל האלמנטים שלהלן הוא יומיומי ותדיר. לצורכי לימודים ופרנסה לעיתים רחוקות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  11. Started by neuromotor,

שלום חברים, אשמח אם תעזרו לי להינעל על דגם טוב של מחשב נייד לפי המפרט הבא: מעבד: I7 Quad Core זכרונות: 8GB DDR4 דיסק קשיח: SSD 256GB כרטיס מסך: אני לא גיימר, לכן אני לא צריך כרטיס מסך חזק. מספיק לי לדעתי כל כרטיס מסך חדש מסדרת Geforce. לפי הבנתי לרוב הם באים כברירת מחדל אם אני קונה מחשב נייד בסביבות ה 4K-5K(שזה בטווח התקציב שלי). גודל מסך: אני עדיין לא סגור על הגודל, אני לא גרפיקאי או גיימר, לכן כנראה אבחר במסך שהוא יחסית קטן(גם כי זה יותר נוח לסחיבה). יציאות: HDMI, USB 3.0 יצרנים מועדפים: Dell, Lenovo, Asus שימוש עיקרי: תוכנות(WireShark, Photoshop, Office, Media Capture Tools, Media Player וכו'..), אינטרנט, ואולי בהמשך אני אתקין…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  12. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש וחשבתי על האופציה הבאה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm התקציב הוא עד 5000 ש"ח אבל עדיף פחות, השימושים למחשב הם דיי מגוונים, החל מתכנות, עיבוד וידאו, שימוש כ-HTPC ושיוכל להריץ קצת משחקים ברמה מינימאלית. חלק מהסיבה שחשבתי על מחשב זה שלפי הבנתי הוא מציע את כל הדברים הכי חדישים כך שיוכל לשמש אותי בשנים הקרובות וגם בגלל האחריות ל-3 שנים. רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל ואם יש עדיפות למשהו אחר אני פתוח להצעות, בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K ללא חריגה ! אפילו פחות אם מתאפשר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים כרגע כגון : LEAGUE OF LEGENDS וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת , עכבר , רמקולים , ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה …

14. היי, ייעוד המחשב היא עבודה משרדית, בעיקר אינטרנט, אופיס, עובד עם המון חלונות פתוחים במקביל. חשוב גם שהמחשב יכלול מערכת הפעלה (לא מעוניין להתקין בנפרד וזה בסדר תוספת ה-400-500 ש"ח במקרה הזה). כך שנראה לי הכיוון הוא זיכרון 16GB (שיחזיק גם לטווח ארוך, בחלק מהדגמים לא ניתן לשדרג מ-8 ל-16), מעבד i5 מסדרה 11, לפחות 512 SSD ושיהיה מסך טוב לאחר בדיקות נראה לי שאלו 2 דגמים שיכולים להתאים לי (התקציב הוא באזור 3500-3800 כולל מע"מ): דגם 1 - https://www.orpc.co.il/items/3809283 כאן מדובר בדגם עם מסך מגע שהופך גם לטאבלט אחריות לשנה https://www.orpc.co.il/items/3809283? דגם 2 - Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 20TA00…

15. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. מולטיטאסקינג של כל אלה (הרבה לשוניות וכאלה) * גודל המסך: 13-14" * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת כמה שיותר נוחה. המחשב ישמש כמחברת לשיעורים באוניברסיטה. * משקל רצוי: עד 1.6 קילו (+/-) * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא יודע מה זה ארוך כל כך... אני חושב ש4-5 שעות זה מינימום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: ללפטופ האחרון היו כ100GB פנויים ואלה הספיקו לי. SSD יתרון אך לא מהותי. * כונן אופטי: לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by omery000,

אהלן! רציתי לקבל חוות דעת כמה שווה המחשב שלי פחות או יותר כרגע כדי שאוכל למכור אותו.. מפרט: מעבד - Intel I5 2500K קירור מים למעבד - Antec Khuler H20 620 לוח אם - Asus P8Z77-I Deluxe זיכרון - G.Skill 8gb DDR3 כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2gb כונן - Patriot Pyro 60gb SSD ספק כוח - Seasonic S12II-620Bronze מארז - Fractal Design Node 304 תודה רבה וחג שמח!

17. Started by Danniel,

שלום רב, עקב בעיית איטיות בכמה מחשבים אני מעוניין לשדרג 3 מחשבים ל SSD וגם זכרונות. המטרה שימושים משרדיים ושהכל ירוץ מהר בצורה ניכרת. לצורך העניין לפחות 20% שיפור ביצועים מחשב 1: Summary Operating System Windows 7 Professional 64-bit SP1 CPU Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 37 °C Haswell 22nm Technology RAM ‎8.00GB Single-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. B85M-DS3H-A (SOCKET 0) 28 °C Graphics CTX E22F5G (1600x900@60Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) Stora…

• 22 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by crow3d,

היי, בניתי לאחי מחשב עם I7 2600K לצורך עריכה וידאו אנימציה וכו ... לפני הרבה זמן , עכשיו החליט שיש לו צורך "לשדרג" המערכת היא : I7 2600K INTEL Z68 KINGSTON HYPERX 2X8 GTX 1050TI את הכרטיס מסך הוא לא מתכוון להחליף עשיתי כמה השוואות בין מעבדים , עד 1500 שח ראיתי שמבחינת ביצועים AMD RYZEN 5 3600 או 3600X שהם גם תקציביים אבל גם מבחינת ביצועים נותנים תמורה עבור המחיר מעבר לכך שלמרות שיש פה עניין של AMD נגד אינטל ה SANDY BRIDGE הוא מאוד ישן ומיושן , וכל המעבדים החדשים בסביבת ה I5 לא מתקרבים לביצועים ... שלא לדבר על I7 מבחינת מחיר ... האם הדרך שבה אני הולך היא נכונה עם AMD ? או שעבור העבודה שלו עם המחשב זה ט…

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  19. היי, אני מתחילה ללמוד לימודי הנדסה באוקטובר ורוצה לקנות לפטופ נוח, אשמח להמלצות. אני רוצה רק של DELL, שיהיה 14 אינץ' בגלל עניין המשקל, ואחד הדברים הכי קריטיים לי זה הנושא של המקלדת- שתהיה גדולה יחסית ומרווחת, ונוחה להקלדה. מבחינת מעבד, זיכרון ואחסון אני יודעת סה"כ מה חשוב לי, אבל לא כ"כ מבינה איזה עדיף עם הנוחות מקלדת, והדגמים השונים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500, מעדיפה פחות אם אפשר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, קצת תכנות אבל לא כבד, ושימוש רגיל של צפייה בסרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by Ayala48,

מעוניינת לרכוש מחשב נייד Dell לפי המפרט הבא: * מעבד I5, דור 8 * כונן קשיח 256GB * SSD * מסך 1080X1920 * ללא מסך מגע * 15.6" * שקט * לא משמש למשחקים * סביב 3,000 ש"ח (אפשר מעט יותר) הצרכים שלי - הנייד משמש כמחשב העיקרי, משקל וסוללה לא שיקול מהותי. האפשרויות רבות וקשה להחליט. אשמח לשמוע מניסיון אישי/מקצועי תודה

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  21. Started by grouchy,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט,אופיס, מצגות ), משחקים (קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 17 ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 * כונן ? DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא בנוסף למחשב נייח, שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3200. הדגש הוא פחות על משחקים אלא יותר על הדברים הבאים: 1) גלישה באינטרנט וצפייה ב HD. 2) מקלדת נוחה לכתיבה. 3) אחריות ל 3 שנים בבית הלקוח 4) הארד דיסק 500 GB 5) מסך 15.6 6) רצוי אך לא חובה i5 במהלך החיפושים ראיתי את המחשב הבא: http://www.zprice.co.il/product-494-HP_Pavilion_G6_1170sj.aspx בתור אחד שהתנסה עם HP אני מאוד מרוצה. מה דעתכם? כמו כן מישהו מכיר את החנות הנ"ל וידוע אם היא בטוחה לקניה? בכל מקרה אשמח לשמוע עוד המלצות לניידים שעונים על הדרישות תודה לכל העוזרים והמייעצים

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? 5500 ש''ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, סרטים, משחקי מחשב בינוניים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה רגילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?יש צורך במערכת הפעלה, אופיס לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. הא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה מחשב לצפייה בסרטי HD שיתחבר לסוני ברבייה 32 אינץ'. אני מעוניין שהמחשב ישרת אותי למטרה זו 3 שנים ללא צורך בשידרוגים משמעותיים, אשמח להבין מה בעצם ההבדלים בשני המפרטים שמוצעים פה - http://hwzone.co.il/specslist/index.php?section=296&compare=135007,135006 האם עיניין כרטיס הטלוויזיה משמעותי לי? המון תודה, דורון

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by Sygnus,

מדובר בשניהם על מעבד T7250 2 ג'יגה זיכרון 667 כרטיס מסך X3100 הארדיסק 160GB 14" עולה 4300 15.4" עולה 4600 כנראה אני אלך על הדגם של ה 14" רציתי לדעת איך הסדרה הזו נחשב, האם היא אמינה ? ומדוע היא דיי זולה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.