ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח בעזרה למפרט למחשב נייד לצורך מסחר בשוק ההון ותכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מסחר בשוק ההון,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).metatrader וכו' לשם פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 7 תגובות
- 9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. אני צריך את עצתכם . אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימושי אינטרנט וסרטים - שימוש ביתי רגיל . המחשב צריך להיות של חברת DELL ( שלוש שנות אחריות) , שיריץ VISTA כמו שצריך . מעבד ליבה כפולה החדש. זכרון 2 גיגה כמובן התקציב הוא עד 4000 שקלים אבל אם יש משהו במחיר יותר נמוך אז מעולה תודה
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?מחשב ב3,000 ומחשב ב2,500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, מעט משחקים, אבל אני רוצה מחשב איכותי שיחזיק לי לאורך זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא הכי חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד טוב, שיוכל להחזיק תוכנות כמו פלאש, פרימייר, פוטושופ ואילוסטרייטור בדגש על פלאש ופרימייר. אשמח להמלצות ולדעת מה טווח המחירים למחשב כזה. תודה רבה רבה לכל עזרה שהיא. יאיר
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אני מחפש תותח שמבין בזה כי אני ממש לא. מעולם לא היה לי לפטופ. אשמח לפידבק מכל אחד שמבין תודה רבה לעונים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 אבל מעדיף לשלם פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתחיל לימודי מדעי המחשב, אצטרך להריץ דברים אז רוצה מחשב חזק ומהיר, וגם רוצה שישמש להקלטת מוזיקה ועבודה עם תוכנות סאונד. לא גיימר אין לי צורך בדברים שגיימרים צריכים כרטיס מסך טוב וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכ…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? באזור ה-13-15 אינצ'. * רזולוציית המסך? אני מאמין ש-HD יוכל לספק אותי. כמובן לא אתנגד ל-FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה ממוצעת שתספיק לכ-6 שעות אמור להספיק לי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יכול להיות שימושי עבורי, אבל לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן HDD רגיל עם 256/512GB יספק אותי, סך הכל השימוש העיקרי הוא משרדי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הוא קצין קרבי, מ"מ טירונים. הוא מעוניין במחשב נייד וברצוני לעזור לו בבחירה המיטבית ביותר בשבילו. ניסיתי לחקור אותו קצת על הדרישות, והוא לא מבקש יותר מדיי. מטרות המחשב: מה שהוא רוצה מהמחשב זה פשוט גלישה באינטרנט בעיקר, ולשחק במשחקים.. לא משחקים מטורפים... משחקים נורמליים... קאונטר סטרייק וכאלה... אז אני אוסיף שאני מעדיף מחשב עמיד כמה שיותר ובנוי טוב שיכול לספוג כמה מכות פה ושם. משקל וגודל מסך - לא קריטי, כמובן שעדיף קטן אבל בכלל לא קריטי, הוא אמר לי שלא משנה לו המשקל, הוא רגיל לסחוב משקלים. מסך מבריק או לא - לא משנה כל כך, אל תתייחסו לזה בשיקולים. חיי סוללה - דיי חשוב, עדיף חיי סוללה כמה שיותר טובים. אחריות - פחות חשוב, בחיים לא מימשנו אחריות גם כשהיו בעיות…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ע"פ הנתונים שכתובים בהמשך. תקציב: 2500האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: עד 3000מהם השימושים במחשב?לימודים, סרטים HD ומעט גיימינגבמידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק CS:GO / NEED FOR SPEED ...העדפה למאיץ גרפי.מתי מתוכננת הרכישה: בשבוע הקרובהאם יש חברה מועדפת למחשב הניידdell,ibm,asusהאם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: כן גודל קשיח מינימלי: 500 ג'יגה / 1 טרה אם זה הבדל לא משמעותי במחיר האם לתת דגש לזמן סוללה :לא קריטי גודל צג רצוי: 15.6 האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: לא. אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים: חולון האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח…
-
- 31 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 1600+- שימושים עיקריים סרטים מעדיף שיתאים גם ל 3d משחקים ממש לא כבדים. מחפש מחשב לא כבד מידי בכל זאת אקח אותו כל יום. מסך 13-14 " ארדיסק מעדיף לפחות 500 מחפש אפילו מוחדש (מעדיף דגם יחסית חדש) תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, לאחרונה עלה אצלי הצורך למחשב מאוד, לא נגיש לנייח כמו בעבר. כעיקרון אני צריך מחשב לכל עבודות הMicrosoft Office: PowerPoint, Word, Excel וכו' עבודה עם מייל, אינטרנט, כרטיסיות רבות רוב הזמן כ5-7. סדרות, מוזיקה SSD 256 גודל מסך 13.9-15, רזולוציה עדיפות ל1920X1080 עדיפות ל13.9-14. אם יש אפשרות להוסיף קשיח של 250-500 בנוסף לSSD ממש אשמח. עדיפות לכמה שיותר דק וקל אבל אין בעיה גם אם לא, לא קריטי לי המשקל. מבחינת גיימינג, המשחק היחיד שחשוב לי שיעבוד הוא ה-LOL, הרצה בינונית מספיק, אם אפשר גבוהה בשמחה. מחפש מחשב מהיר, יציב, אמין, אחד שישאר איתי להמון זמן ועם סוללה שנשארת בחיים. כמובן בהתאם לתקציבי. המקסימום של המחיר הוא 3,500, כל הורדה ש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט), מעט משחקים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO, call of duty -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי חוץ ממסך 4. האם י…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש מחשב נייח להורים שלי, יחסית מבוגרים, הם צריכים משהו די בסיסי, משתמשים באינטרנט, אופיס, מיילים, לא הרבה מעבר לזה. בנוסף יש להם מסך שעובד טוב. על מה הייתם ממליצים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Office, Visual Studio/Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמעט ולא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, לא יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. עשרים וארבע או עשרים ושבע אינץ', טרם הוחלט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מבין בזה, מיועד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכונן לקנות כמה חלקים למחשב שלי ואני צריך ייעוץ. יש לי מסך 20" הארד דיסק ומארז, אני רוצה ייעוץ רק בלוח אם שיהיה מותאם לOC ומשחקים כבדים כולל את הזיכרון והמעבד. אני מתלבט בין הQ6600 לבין E8500 זיכרון 2XDDR3 1066MH או 4XDDR2 1066 ולוח X48T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR3 1900, 2xPCI-E או EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E כל המלצה שונה תתקבל בשמחה!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה למעבד זיכרונות לוח אם וכונן ssd עד 1500 שקל. אשמח לקבל את המחשב החזק ביותר עבור סכום זה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב בתקציב מאוד נמוך. שימושים מאוד מאוד בסיסיים. שמיעת אודיו, שימוש בתוכנות חיפושים בתנ"ך (תורה אור/רזי דרזין. למי שמכיר). כתיבת מסמכים. אין צורך אפילו בפתיחת כרום או דפדפן כלשהו. כן חשוב שיעבוד כמו שצריך. שיעלה מהר, ושפשוט יעבוד בלי לקרטע (למרות התקציב הנמוך). תודה רבה!! 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ללא צורך בדפדפן. (פירטתי למעלה את השימושים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הנייד שלי כבר חגג 6 שנים והגיע הזמן להשתדרג. אני מחפש לפטופ, אפשר אפילו טאבלט היברידי או כל אחד מייצורי הכלאיים שיש היום, אין לי בעיה איתם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3800-4000 באילת, ז"א בערך עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש שוטף סטנדרטי( אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה ישירה), תכנות front end 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות למסך עד 15 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, לפיכך אשמח לקבל המלצות. צרכיי הם: עבודה משרדית(אופיס, אינטרנט- מסחר וכד'), צפיית סרטים (פירוש הדבר הוא כרטיס מסך חזק (לא מטורף)) אזדקק ליציאת HDMI וחיבור לטלוויזיה, מוזיקה - אחבר רמקולים מקצועיים - אם זה רלוונטי (microlab), סוללה ומשקל לא הכי משנה - המחשב ברוב הזמן לא ינייד. 2GM זיכרון פנימי, אפשר 4GB רק אם יהיה ממש משתלם. מינימום 250GB זיכרון בהארד-דיסק, מקסימום 320GB. - במקרה ממש קיצוני שבו המפרט יהיה בדיוק מה שאני מחפש, רק הזיכרון יהיה 160GB זה בסדר. (כמו למשל CL500 של Lenovo - שחשבתי עליו). מסך 15". כמו כן, התקציב שלי הוא 3000שקלים, עם חריגה של עד 350ש"ח כאשר מדובר בכרטיס מסך או במעבד. אעדיף שהמשחב יהיה אחת מהחברות הבאות: Lenovo, Del…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אחר מחשב נייד עבור סטודונטית לאמנות, שמיועד בעיקר לעריכה בפוטושופ. גודל המסך, זמן סוללה ומשקל לא קריטים- אני מחפש אחר הביצועים הגבוהים ביותר בפוטושופ שניתן לקבל בתקציב זה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכוון לרכוש מחשב נייד בתקופה הקרובה, רציתי לברר ולקבל המלצות מכם. תודה אז ככה, * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית - שולי), מוזיקה, ת.מסרים וכד' * גודל המסך - 13" * משקל רצוי - לא כ"כ חשוב רק שלא יהיה כבד מידי O= * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שתהיה סוללה סטנדרטית לעבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- כן HDMI. * בלוטות - שן כחולה יכול להיות אחלה. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 160/250 GB * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא. אסתפק בשלב זה באחריות רק בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - קראתי על DELL דברים טובים. מעדיף שלא Lenovo . *תקציב - 3000ש"ח
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים, מזמן לא הייתי פה... יש לי Minix MINIX NEO Z64 בן כמעט 8 שנים שמחובר לטלויזיה "טיפשה" ומשמש כסוג של סטרימר - לצפייה בשידורי טלויזיה דרך אתרי אינטרנט וסרטים ותמונות בפורמטים שונים מדיסק חיצוני המחשב כמובן כבר לא סוחב - המעבד חלש מדי לגרסאות העדכניות של הדפדפנים והדיסק (32GB) מלא ולמרות כל מאמצי הניקוי, הולך ונסתם עם כל עדכון תוכנה )-: ברור שהגיע הזמן להחלפה. הטלויזיה גם היא זקנה ואני מקווה להחליף אותה בטלויזיה חכמה חדשה בקרוב ואת זו להעביר לחדר השינה - גם שם אצטרך סוג של סטרימר לצפיה במדיה ממקורות שונים. ההתלבטות היא כזו : יש אפשרות לקנות סטרימר אנדרואיד TV לדוגמה GoTV+ בפחות מ-300 ש"ח , האם סטרימר כזה ייתן מענה לצרכיי מעבר לצפייה בחומר שיש עבורו אפליקציות זמ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אהלן המחשב שלי כבר בן 2.5 שנים בערך. אשמח לבצע שדרוג כדי להתאים אותו לטכנולוגיה העכשיווית.. דבר ראשון, זה המפרט הנוכחי: מעבד : Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 מארז: Fractal Design Define R4 ספק: FSP RAIDER 650W זכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כונן נוסף: Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch דיסקים: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA המסך שאני משתמש בו הוא מסך יחסית ישן 23' אינץ של DELL, סט…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב ולחדש את מה שצריך בשביל להריץ משחקים. מפרט: מערכת הפעלה - Windows 10 Pro 64-bit מעבד - Intel Core i5 4670 @ 3.40GHz Haswell 22nm ראם - 16.0GB (8*2) DDR3 G.Skill לוח אם - (ASUS H81M-E (SOCKET 1150 כרטיס מסך - [ NVIDIA GeForce GT 610 2G ASUS דיסק - 476GB TS512GSSD230S (SATA (SSD כונן דיסקים - HL-DT-ST DVDRAM GH24NSB0 ספק כח - 500W אשמח לחוות דעת על המפרט, מה חייב לשדרג? אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך Radeon rx 580 8G הלוח אם יתמוך בכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב הקיים אחרי 8 שנים +- שעושה עבודתו נאמנה (ועדיין עושה). תהיתי אם זה הזמן הנכון לשדרוג (הרי אין דבר כזה באמת). כפי שציינתי, המחשב הקיים עושה את העבודה, אם כי מתחיל להרגיש לי חנוק. בין אם במשחקים על הגדרות גבוהות (1080P) או עבודות עיבוד מאסיביות. אשמח לייעוץ האם כדאי לי לשדרג (הכוונה, האם שדרוג יהיה משמעותי כל כך) ואם כן, מה לדעתכם יענה על הדרישות? המפרט הקיים: מעבד: i7 2600K OC@4.0Ghz קירור: AC Freezer Pro Rev.2 לוח אם: Sapphire Pure Black P67 Hydra זיכרון: 8GB (2GB x 4) (היו 16GB, לצערי זיכרון אחד התקלקל, העדפתי לעבוד ב-DC) דיסקים קשיחים: Samsung EVO850 500…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-