עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה ל-Pika007 על הסבר ממצה של התהליך:

• 23 תגובות
    • 8.9k צפיות
  2. Started by ישראל11,

שלום אני חדש פה, והשאלה שלי היא האם שווה לייבא את המחשב הזה מחו"ל http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/alienware-m15x/pd.aspx?refid=alienware-m15x&s=dhs&cs=19&~ck=mn תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by eyenir,

החלטתי להחליף את הנייד הנוכחי שלי בXPS 2014 של DELL. מצאתי אותו באמזון כאן http://www.amazon.com/Dell-XPS15-6845sLV-15-6-Inch-Touchscreen-Laptop/dp/B00JXLGECA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1405066531&sr=8-1&keywords=dell+xps+6845 ובאתר נוסף כאן http://www.bhphotovideo.com/c/product/1059585-REG/dell_xps15_6845slv_xps15_i74712hq_8gb_256ss_windows8_1_15_6_silver.html הבעיה שאמזון לא שולחים את המחשב לארץ והאתר השני שולח רק דרך UPS וFEDEX (שהן ממש לא כוס התה שלי...) אין לי ממש מכרים בארה"ב ולכן אני נאלץ לפנות לחברה שתייבא את המחשב. למי לדעתכם כדאי לפנות? (יש לי ניסיון רע עם buy2usa ולכן מעדיף חברות אחרות) תודה רבה.

• 33 תגובות
    • 6.2k צפיות
  4. Started by ישראל כהן,

שלום וברכה, אני לא יודע אם זה קשור ממש לפורום הזה, אבל היה נראה לי הכי פחות לא מתאים... ובכן, שלחתי טאבלט של מייקרוסופט (surface pro 4) לתיקון במסגרת האחריות במייקרוסופט ארה"ב, הבעיה היא שמייקרוסופט לא שולחת לארץ, לכן הייתי צריך לתת להם כתובת של חבר בארה"ב שאני אשלח אליו והוא ישלח אליהם, הם ישלחו אליו בחזרה והוא ישלח אלי. עכשיו השאלה היא אם מישהו יודע מה המדיניות של מכס ומיסים בכניסה לארץ: א. האם מחשב שחוזר מתיקון חייב במכס או מס כלשהו (ובאיזה שיעור)? ב. בהנחה שלא, האם כשלא החברה שתיקנה שולחת אותו אלא החבר שלי שמתווך בינינו גם כן אני אוכל להיפטר מהמסים? תודה רבה! ישראל.

5. Started by tomer861,

שלום לכולם, מעוניין להזמין מחשב מארהב, למישהו יצא לשלוח מחשב בדואר ישירות עליו ויכול להעריך את העלויות? האם משתלם יותר לשלוח דרך חברת שילוח או ישירות דרך פדקס,dhl וכדומה באופן עצמאי

6. יש לי חבר מהמילואים שמתעסק כבר שנים ביבוא מקבילי (פרללי) של מחשבים ניידים מארה"ב. לאחרונה הוא פנה אלי והציע לי למכור מחשבים בשבילו. המחירים שהוא הציע לי נמוכים בסכומים משמעותיים מהמחירים הנמוכים בזאפ. מדובר על מחשבים עם אחריות מלאה ומקלדות בעברית. העסק מנוהל כחוק, חשבוניות מע"מ וכו'. האם יש בעיתיות כלשהיא בקניית (ומכירת) מחשבים כאלו? אם הייתי קונה פוטנציאלי ממה עלי לחשוש?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם. קודם כל, קראתי בעיון את הנושא ב STICKY לגבי ייבוא נייד בחו"ל, וקראתי מספר נושאים שהועלו ע,י השתמשים. רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית נייד ספציפי מארה"ב - וליתר דיוק - HP DV3510NR. זהו מחשב שלדעתי משלב באופן מצויין ניידות ועומצה, ואני לא מעוניין בכ. מך יותר חזק. וזה עמוד המוצר באתר http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027714&type=product&id=1218010176167BESTBYUY מדובר בנייד מהסדרה החדשה של HP - DV3T , שהחלו לשווק אותה בימים האחרונים. הוא נמכר רק דרך BEST BUY, במסגרת תוכנית מיודת שלהם. מצאתי את הנייד במחיר של כ- 900$ באי ביי, וכעת רציתי להיות בטוח שהחישובים שלי נכונים לגבי משלוח וכו'. המשלוח מהמוכר יהיה לחברת USHOPS, שלפי חישוב מהיר דרך האת…

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by tvholic,

אהלן חבר'ה כתבתי לפני כמה זמן שהלך לחברה שלי המטען של הלפטופ והסוללה שלה גם לא מחזיקה הרבה זמן אז במקום להשקיע במטען וסוללה חשבתי לקנות לה את ה WIND. אחותה טסה היום לתאילנד וביקשתי ממנה שאם היא תמצא את ה WIND במחיר של עד 400-450$, אז שתקנה לה. מה את אומרים, כדאי במחיר הזה או להציב רף אחר? כדאי בכלל לקנות מתאילנד? יש דגמים מסוימים של WIND שכדאי לחפש? כל מידע נוסף יתקבל בברכה... ;D

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  9. היי חבר'ה, תקופה די ארוכה שנעדרתי מהפורום בעקבות הצבא... והנה חזרתי (לקראת השחרור הקרב ובא). הגיע הזמן להשתדרג ולעבור למחשב חדש ולפנק את אמא במחשב הישן יותר (E6400). הדרישות לא מי יודע מה גבוהות - משחקים חדשים/כבדים שיהיה אפשר להריץ ברמה נחמדה, מוזיקה ואינטרנט. חשבתי על: Intel C2D E7500 TT Big Typ' VX120 Gigabyte GA-EP43 DS3 ATI Sapphire/PowerColor HD4870 512MB GDDR3 WD 500GB 32MB Sata 2 G.Skill 4GB DDR2 1066MHZ LG DVDRW X22 Cooler Master Elite 334 + Cooler Master Extreme Power 500W מה דעתכם? כמובן שאשמח לשמוע הצעות נוספות, במידה ויש. ואגב, איך AMD החדשים? תודה מראש, אוראל.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by davidbelok,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש. תקציב של 11 אלף פלוס מינוס גמיש. בגדול אני רוצה להוציא את המירב חומרה לתקציב למחשב גיימניג + עריכת תלת מיימד ושיהיה הכי שקט שאפשר אם זה בקירור נוזלי או כל דבר אחר. בגדול חשבתי על בסיס Ryzen 7 7800X3D וכרטיס RTX 4070Ti Super כמובן אשמח לשמוע הצעות יעול, אם יצאו לו ביצועים יותר טובים לגיימינג ותלת מימד עם חומרה שונה לחלוטין אני פתוח להצעות. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 211 צפיות
  11. Started by Joseph Laufer,

שלום, אני בעיקר עובד על המחשב בכמה תוכנות של איתור נכסים ( אני איש נדל"ן ) . וגם צופה מידי פעם בתוכניות איזה מחשב מומלץ

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by tagada0071,

.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by jac1000,

שלום!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by jac1000,

שלום! יש לי בבית מחשב שולחני. אני עד עכשיו לא רציתי לקנות טלפון חכם כי יש לי מחשב שולחני ענק בבית וחששתי שאני אתמכר לטלפון החכם. יש לי פלפון ללא אינטרנט "דורו". פשוט התקופה ודרישת הציבור "מה אין לך סמרטפון" , "מה אין לך ווטספ. בקרוב אצתרך לעבור עוד 2 ניתוכים ואני בטוח שאצתרך טלפון חכם. איזה טלפון חכם כדאי לקנות? כמובן שיהיה כדאי ללמוד או להכנס לקורס בשביל להכירו.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. שלום, מדובר בדגם מוחדש, שזו פעם ראשונה שאני שומע על המושג הזה, ואולי השאלה הראשונה שלי צריכה להיות: האם זה סבבה? מדובר על אחריות לשנה, אבל אני מתכוון להרחיב אותה (תמורת 300 שקלים נוספים) ל-3 שנים על הסוללה יש אחריות רק לחצי שנה המחשב הוא של DELL מסדרת LATITUDE, דגם E6420 הנתונים נשמעים ממש טובים יחסית למחיר הזול (1620 ש"ח) הדבר היחידי שאולי בעייתי קצת זה שהסדרה של המעבד (2520M) היא אולי קצת ישנה? (תקנו אותי אם אני טועה, אני מסיק את זה רק לפני המספר "2" בהתחלה) חוץ מזה, זה שזה עם הM זה מצוין, כי אני משתמש יותר בבית ומעדיף ביצועים על פני סוללה אחת מהשימושים העיקריים שעבורם אני קונה את המחשב זה שתהיה לי אפשרות לחבר אותו במהירות ובקלות לטלוויזיה חדשה (שאקנה בקרוב) אני לא היי…

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  16. אני סגור סופית על 2600K למרות שיגידו לי שזה מיותר.(המטרה היא בעיקר סימולטור טיסה של מיקרוסופט וגם קצת עריכה גרפית. ולפי סרטונים ביוטיוב וגם לפי מה שקראתי היתרון של מעבד זה ,זה בעיקר התמודדות עם תוספים כבדים שרצים על הליבות הנוספות.חוץ צריכים לצאת לפחות שלושה סימולטורים חדשים אחד מהם של מיקרוסופט ואני מעריך שהם יידעו לנצל את היכולות של I7) מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY עם המהרה לבערך 4.6G לוח אם: GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 או אולי יש אחר מומלץ? זיכרון: KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 כרטיס מסך ?? בתחום של 700 עד 900 (אם אין ברירה אז עד 1000 ש"ח). קירור למעבד ?? שיהיה שקט ברמה סבירה מצד אחד וגם לא יקר מידי. ספק כוח ?? של 600W דיסק …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Yuval Lugasi,

מחפשת מחשב בתקציב של עד 2000 שקלים (קונה מאילת) צריכה שיענה על דרישה של כלי וורד בסיסיים (מצגות וכן הלאה) שיהיה לו זכרון טוב שיכיל הרבה מצגות וכו שירוץ טוב ואם ניתן למצוא בסכום גם מחשב שעונה על דרישות פיתוח אפליקציות וכו' אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by Yuval Lugasi,

מחפשת מחשב נייד בתקציב של עד 2000 שקלים (קונה מאילת) צריכה שיענה על דרישה של כלי וורד בסיסיים (מצגות וכן הלאה) שיהיה לו זכרון טוב שיכיל הרבה מצגות וכו שירוץ טוב ואם ניתן למצוא בסכום גם מחשב שעונה על דרישות פיתוח אפליקציות וכו' אשמח לעזרה!

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  19. האם המפרט הבא שהמליצו לי עליו בחנות הוא טוב או שאפשר להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה? אם כן,אנא הביאו לי מפרט אחר אך בבקשה שלא יעבור את ה-2500 ש"ח. השימוש למחשב הוא למשחקים,אך קצת עבודה משרדית כמו וורד,סתם גלישה באינטרנט,מוזיקה וסרטים. מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪371 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K כרטיס גרפי Sapphire ATI Rade…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, אשמח להתייעץ האם כדאי לשדרג מחשב שנקנה ב2014 בכרטיס מסך או שפשוט כדאי לרכוש מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, כרגע Overwatch (שרץ על המחשב הנוכחי בצורה טובה) וWarzone (לא רץ בכלל) מפרט של המחשב הנוכחי: CPU Intel Core i5 4690 Cores 4 Threads 4 RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. H97M-D3H (SOCKET 0) Graphics DELL P2416D (2560x1440@60Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 3072MB ATI AMD Radeon R9 200 / HD 7900 Series (Sapphire/PCPartner) 38 °C Storage 119GB TS128GSS D370 SCSI Disk Device (SATA (SSD)) 1863GB Seagate ST2000DM 001…

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  21. המפרט מיועד לקצת משחקים והשאר לסרטים אינטרנט ותיכנות מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E צורבים Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA - 2 Years Warranty מארזים HEC Hec Compucase 6C60 Midi Tower No PSU ספקי כוח Golden Tiger 450W, 12cm Fan (24pin) מקלדות Logitech Internet 350 Keyboard Black עכברים Logitech SBF90 Optical Wheel…

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  22. אהלן, אשמח לקבל עזרה בייעוץ לרכישת מחשב לטובת התקנת HACKINTOSH. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לממש את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (Dual Boot עם וינדואוס) תכנות וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB , VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - שיריץ את המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  23. שלום לכולם וחג שמח אני מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר של בסביבות 3000 ש"ח. השימושים שלי הם מגוונים וכוללים עבודה משרדית (מסמכים, אינטרנט), עריכה של וידאו (לא משהו רציני, אלא יותר מהכיוון של כתוביות) ופוטושופ פה ושם אבל גם לא בשימוש חזק. אני לא גיימר, אבל כן משחק במשחקים כדוגמה CS 1.6 (כןכן, אני חי בעבר), Minecraft וכאלה. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק. חיפשתי עד עכשיו די הרבה באינטרנט אחר לפטופ שיתאים לי והגעתי לדילמה בין שני מחשבים: האחד: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000moTU7IAM/35963722 השני זה הלפטופ הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11386 אבל מדובר בהצעה של הלפטופ מיד שנייה, הוא היה בשימוש כשנה, ומגיע עם עוד ש…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by Sarai,

שלום, מחפשת לפטופ יחסית דחוף אחרי שהנוכחי קרס סופית. מתכנתת בשפות סי, סי++, קצת פייתון - עוד לא ברור על איזה סוג פרוייקטים אעבוד מיקום: אזור ירושלים-מודיעין-ת"א תקציב: בסביבות 3,000 - אפשר קצת להתגמש השימוש היומיומי הסביר כולל קומפילציה של קוד ב-Ubuntu על VirtualBox, במקביל לשיחת זום מרובת משתתפים עם וידאו ושיתוף מסך יתרונות: - מקלדת כמה שיותר נוחה - אודיו סביר לטובת סטרימינג בשעות הפנאי והבנה צלולה של שיחות זום - יחסית קל משקל ולא מאד גדול (עד היום היה לי הכי נחמד לעבוד על 13 אינץ׳ אבל יכולה להתגמש) מה כדאי לקנות? למה לשים לב וממה להיזהר? תודה לעונות ולעונים!

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  25. Started by mosheva,

שלום, סליחה מראש על הפוסט הארוך. אני מחפש לפטופ עם מעבד i5/i7 בעל 4 ליבות לפחות שיש לו תמיכה NATIVE במסך חיצוני 4K 60hz. למיטב ידעתי יש אפשרות לקבל 4K 60hz ע"י אחת מהשיטות: HDMI 2.0 Thunderbolt 3 USB TYPC C with Display port עכשיו לעניין, יש לי כרגע Dell inspiron 5379 שאין לו USB C אלא רק USB 3. כדי להוציא ממנו 4K 60HZ רכשתי העמדה של דל D6000 שאמור לקחת יציאת USB (גם USB 3) ולהוציא ממנה 4K 60HZ דרך מה שנקרא DisplayLink. זה עובד על הפנים, המחשב הופך להיות מאוד לאגי, כשכותבים הטקסט מופיע עם לאג ובקיצור לא עובד כמו שצריך. היות ומדובר ב- Display port דרך USB אני מאוד חושש לקנות לפטופ שיש לו USB C אשר תומך ב D…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.