עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iveco,

חשבתי לבנות מחשב זול ולקחתי כמה חלקים מ AMAZON זה שידרוג נחמד נכון ? מעבד עם 6 ליבות ו 12 וירטואליות - מצויין למולטי טאסקינג וטוב למשחקים גם זיכרון 16 GB לוח אם פשוט לא צריך יותר *** אני אצטרך לשלם על זה תוספת מע"מ שזה יגיע לארץ ? ***

2. Started by tulz,

שלום לכל הפורום,אני רוצה לקנות מעבד+לוח אם+כרטיס מסך++ספק איכותיים עד ה-4,000 ש''ח,את השאר כבר יש לי במצב מעולה! מטרות המשב הוא בעיקרון משחקים,כגע חשבתי על X800XL אבל גם X800GT יעשה לי את העבודה,דרוש מעבד חזק,ואחד ג'יגה זיכרון.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב שבו לעיתים אני מבצע עבודות תלת מימד ובד"כ שימוש משרדי ללא גיימינג. לעת עתה אני לא צריך כרטיס גרפי, אבל בעתיד אשים אחד. אני צריך אותו עם מאיץ גרפי מובנה במעבד, 8ג"ב זיכרון, ללא הרדיסק, ללא כונן אופטי, ללא ציוד היקפי כלומר תכל'ס - מעבד, לוח אם, זיכרון, קירור, מארז, וספק כוח. אפשר גם לרדת במחיר אם תוספת המחיר לא משפרת במיוחד את הביצועים. תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by Internal,

סבבה, אז חברי הטוב רוצה לקנות מחשב אז הוא ביקש ממני עזרה ואם כל הצבא שיש לי על הראש אני כבר לא מעודכן בכלל אז קיצר הבן אדם חסך עם מסכרות של 700 חח אז אני ישמח אם תוכלו לעזור לנו לבנות משו נחמד אני יודע שיותר כיף לבנות ב 15 אלף אבל בכל זאת... אז הביקושים של המחשב בעיקר להכל כללי כזה שגם משחקים יעבדו כזה בסבבה סרטים מוזיקה וכו... אז אנחנו צריכים: לוח אם +מעבד אם אפשרי אז עדיף עם sound on board חוסכים חח כרטיס מסך זיכרון ניראה לי גיגה מארז ןזהו בעיקרון אני ישמח לשמוע את עצתכם ותודה לכל מגיב

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. Started by woogille,

אהלן יש לי מחשב ישן, בן 6-7 בערך אין לי כרגע את המפרט המלא אבל זה משהו בסגנון מעבד אינטל (או אי אמ די לא זוכר) 2 ליבות כרטיס מסך אין (זתומרת מובנה על הלוח אם) יש צורב די וי די של סמסונג יש קורא כרטיסים לוח אם ספק וכל שאר החלקים הסטנדרטים והפשוטים האם יש להם ערך כלשהו ? האם יש איזה חנות (או מישהו) שקונה חלקים כאלה ? אם יש באמת צורך אני אבדוק את המפרט בדיוק תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by maksimsl,

שלום לכולם, יש לי לנובו מסדרת T בן כ-4 שנים. לאחרונה המסך הפך להיות ממש כהה ואמרו לי שלא כדאי כלכלית לתקן אותו. יש בו זכרון 1GB הארד דיסק -250, מטען חדש בשווי 300 ש"ח שכמעט ואין להשיג אותו. מישהו מכיר חנות או אדם באזור השרון אשר יהיה מעוניין לקנות חלקים ממנו או כחבילה? חשבתי למכור הכל יחד כמו שהוא בעלות סימלית של 650 ש"ח...לכסות את ההוצאות שלי בגיל החלקים שהחלפתי ב3 החדושים האחרונים. תודה ...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ZXY1,

יש לי חלקים מהמחשב הישן צורב של LG H10N בתקן IDE דיסק קשיח 80 GB בתקן IDE דיסק קשיח 160 GB בתקן SATA ספק כוח 480W גינרי מודם פקס 56.666 E.S.S מה שאני צריך זה: לוח אם: כולל כרטיס מסך O.B (למשחקים קלים) איזה לוח עדיף אינטל או ג'אגבייט) שתומך בכמה שיותר יציאות - IDE + SATA (לדיסקים הקשיחים ובעתיד בצורב) כמה שיותר יציאות USB מעבד: עדיף אינטל CORE 2 DOU זכרונות 1 / 2 GB של חברה ידועה ומארז מחשב פשוט עם יציאות USB + AUDIO מקדימה תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  8. Started by askme,

נכון, זה לא לכל אחד, אבל.... בחמש אלף דולר תקבלו מחשב עם קסאון 8 ליבות, 128 גיגה ראם וכרטיס רדיאון vega לקינוח. בטח יהיו פרטים גם כאן באתר.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  9. אני רוצה את ה-MX1K, במיוחד שהוא עולה רק 80-90 דולר, ואין לי מושג מאיפה לקנות. NewEgg לא עושים משלוחים בינ"ל ='( מישהו מכיר חנות טובה? סליחה אם הדיון לא מתאים לכאן, נראה לי שזה הפורום הכי טוב לפרסם דיון כזה... תודה מראש לעוזרים!

10. מעבד - Intel Pentium IV Dual Core #2180 2.0GHZ FSB800 1MB SHARE CACHE לוח אם - ASUS צ'יפסט INTEL 945 יתרונות - 2.0USB שש כניסות, תושבת 775, BIT64 זיכרון - Kingston 1GB DDRII 667 דיסק קשיח - Western Digital 160GB SATA-II כרטיס מסך - מובנה על הלוח + חריץ הרחבה PCI EXPRESS X16 כרטיס קול - Audio 6 Channel צורב - DVD+-RW D.LAYER LG X20 - (דגם חדש) כונן דיסקטים - לא כלול !!! רשת - 10/100 ציוד נלווה - עכבר אופטי ומקלדת מולטימדיה מחיר 1330 ש"ח כולל מע"מ ??? האם יש שינויים מומלצים בטווח התקציב ?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. HWzone פותח שנה: אלה הם חמשת הניידים המובילים בתחומם שאתם יכולים למצוא בארץ, נכון לחודש ינואר 2016 שנת 2016 כבר כאן, המעבדים וכרטיסי המסך למיניהם כבר הושקו, היצרניות פרסו את רוב הקלפים שהחזיקו קרוב לחזה טרם ההשקה של דור הסקיילייק של אינטל – ואנחנו מרגישים שזה הזמן הנכון לתת את הדין, עם רשימת המחשבים הניידים הטובים ביותר שתוכלו לקבל בעבור כספכם כאן בארץ הקודש. אז לפני שאנחנו מתחילים, כמה הערות ודגשים: שוק המחשבים הניידים בארץ הוא מגוון ורחב היקף, והדבר נכון עוד יותר עבור השוק הבינלאומי בו ניתן למצוא כמה וכמה יצרניות שאינן זמינות בארץ באופן רשמי ומוסדר. על כל בחירה שנעשה כאן ללא ספק ניתן יהיה לערער ממגוון כיוונים שונים, ולשם כך נציין גם כמה אלטרנטיבות ראויות לכל ב…

• 0 תגובות
    • 19.4k צפיות
  12. היי, מישהו שמע על החנויות: 1. עולם הניידים 2. נייד נייד. הם מוכרים מחשבים ניידים דרך האינטרנט. רציתי לקבל חוות דעת. תודה !!!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by ilstockman,

מישהו מכיר חנויות שאפשר להזמין באינטרנט? כדוגמאת נעה/פנדה מחשבים שיש בארץ? חיפשתי ומצאתי http://www.zipzoomfly.com נחשב טוב? כדי להזמין דרכם? ואם כן, אני צריך מחשב חזק בסביבות 1800$ יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by hearyourorphanedch,

אהלן ההורים שלי יטוסו לניו יורק שבוע הבא ואני רוצה לדרוש מהם לפטופ חדש. אני מכיר את החנות best buy אשמח אם מי שמכיר ישתף אותי קצת, האם יש עוד חנויות בסגנון? ולא איזה חנות קטנה ברחוב 180 קומה 99 משהו מוכר ונפוץ כמו בסט באי שאפשר יהיה למצוא בקלות והאנשים בסביבה ידעו על מה מדובר. תודה

15. Started by Hellcat,

יש לי כרגע ספק כוח 400W של Generic והוא עושה המון בעיות המחשב שלי לא יציב. חשבתי לקנות את 420W - Enermax - ATX 2.01 - Noisetaker P 2.0 - EG425P-VE - 20+4Pin - PCX - 3Y Warranty איפה אני יכול למצוא אותו במחיר שמצויין במיפרטים? האם הוא באמת יעזור לי? יש לי: AMD Athlon 64 3200 MOBO: Abit KN8 Ulta )Graphics Card: Sapphire X800 GTO2 (with 16 piplines HDD: SATA II 160GB and 40GB IDE One DVD-RAW of LG 8-9 Fans תודה על העזרה חברה! נ.ב. אני כן עושה אוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. שלום לכולם, בחיפוש אחרי מפרט יותר מבסיסי למחשב נייד הגעתי בין היתר לחנויות הבאות ברשת: bye4less campus-shop zol האם חברות אלה מוכרות והאחריות שלהם מכובדת או מה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by andrei21,

איזה חנויות מומלצות יש לקניית נייד חוץ מ KSP IVORY NOTEBOOKCLUB? איזה חברות נותנות שירות מעבדה בבית הלקוח חוץ מ DELL?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by פתח הדביר,

תוכלו להמליץ לי בבקשה היכן הכי כדאי לקנות מחשב נייד? ישנן חנויות מוכרות כאיכותיות וזולות באופן משמעותי?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  19. אהלן, אני חושב על רכישה של מחשב פשוט לשימוש של אינטרנט ואופיס. תקציב של כ 1300. אשמח למפרט ולהמלצה על חנות אמינה באזור חיפה/קריות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  20. האם יש חנויות טובות בארץ, עדיף באיזור המרכז, בעלות מגוון רחב של דגמים של מחשבים ניידים? הייתי רוצה לנסות בעצמי כמה דגמים לפני שאני עושה קנייה מחו"ל. לדוגמא דגמי Lenovo Thinkpad X, T Series Dell Latitude 5000/7000 Series Asus Zenbook Series, ASUSPro Series Toshiba Tecra Series כמובן שעדיף דגמים מעודכנים של מעבדי Broadwell-U מהשנה. אשמח לשמוע המלצות!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Shasoosh,

מישהו יכול להמליץ על מספר חנויות שאפשר לעשות בהן סקר שוק? תודה

22. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה חנויות מחשבים שיש להם אתר אינטרנט מעודכן בכל הפריטים אתם מכירים? כל אחד יוסיף לרשימה וככה נעזור לאלה שרוצים לקנות או לשדרג את המחשב. www.noacomp.co.il www.ksp.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by mmMigy,

בעבר מישהו רשם כאן שיש בלונדון רחוב עם כמה חנויות מחשבים שמתחרות בינהן, מישהו יודע על איזה רחוב מדובר?? תודה

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. Started by mMmSaK,

מישהו מכיר חנויות אלקטרוניקה זולות בסין? KSP סיני כזה נניח יש הפרשי מחירים? ההורים שלי טסים לשם ואם זה זול משמעותית אז למה לא אם כבר הם שמה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Genisher,

קראתי את סעיף 6 בתקנון, ולפי דעתי ההודעה הבאה לא עומדת בסתירה אליו: לאילו מחנויות המחשבים המקוונות יש סניפים בת"א? מכיוון שאני בטוח לא מכיר את כולן, רציתי לדעת אם אתם יכולים לסייע בעניין הזה? רק להדגיש: זהו אשכול שעניינו רק לבדוק מיקומי חנויות (או סניפיהן) בארץ. אין צורך (ורצוי שלא) לדבר על האם חנות אחת טובה מאחרת.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.