ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בבית רמקולים 5.1 ...ובמחשב נייד שלי יש רק חיבור יחיד לרמקולים חיצוניים. איך אני יכול לחבר את הרמקולים למחשב נייד? יש אולי כרטיס קול PCMCIA או בUSB או משהו בסגנון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד lenevo g550 וקניתי אתמול טלווזיה חדשה לסלון. פנסוניק u32u30 אני מחבר בין שניהם דרך חיבור vga עדיין לא קניתי hdmi זה בעתיד הקרוב. הבעיה שלי זה שהמחשב הנייד לא מזהה את הטלווזיה אני מחבר ושום דבר לא קורה בטלווזיה ולא במחשב אני נכנס להגדרות(יש לי ווינדוס 7) display/screen resolution הוא לא מזהה שם שניי מסכים וכשאני עושה לו identify הוא לא מזהה כלום הוא רושם אחד על הנייד וזהו המסך טלווזיה נשאר שחור. אני חייב לציין שהיה לי כבר נסיון עם אותו מחשב נייד לחבר אותו לטלווזיה אחרת דרך קבל hdmi ואותו סיפור קרה. יש לי עוד מחשב נייד בבית ממש ממש ישן לפני איזה 10 שנים וגם אותו ניסיתי לחבר וגם הוא לא עבד אז אני לא יודע אם אני עושה משהו לא נכון, אולי צריך לעשות משהו אחר…
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה יש לי מחשב נייד אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט,הבנתי שאפשר להיתחבר לרשתות ללא תשלום, האים זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! שמי גבריאל (62) ואני מתעסק כ-6 שנים בסימולטור טיסה (FSX). לצורך ולחוויית תפעול הסימולטור אני מעוניין לחבר שלושה מסכים למחשב. בפועל מחוברים כרגע רק 2. העניין בחיבור הוא לא (רק) עצם החיבור הפיסי והמחשובי, אלא "פריסת" המסך לשלושה ללא עיוות התמונה התלת מימדית.. אדגיש שעצם הסימולטור הוא 3D יש את החומרה.תוכנה https://www.amazon.com/Matrox-TripleHead2Go-Three-Monitor-Graphics-Expansion/dp/B000RMQZ96 יש עוד רעיונות? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש , אני מתלבט בין שני מחשבים שניהם כוללים כרטיס מסך geforce gtx 960m, השאלה שלי בעצם מה הן האופציות הקיימות היום לחיבור שני מסכים שונים למחשב אחד כאשר יש לי חיבור hdmi אחד ועוד חיבור usb 3.0 ואחד המחשבים גם כולל usb 3.1 type-c gen 1 אני יודע שיש ממירים מ- usb 3.0 ל- DVI/HDMI ויש ממירים מ- usb 3.1 ל- DVI/HDMI כשלרוב רשום שהם תומכים Mac. העניין שאני לא כל כך מבין האם אני יכול להיות בטוח שהם יעבדו כמסכים שונים ולא מועתקים גם במצב משחק. ראיתי גם שיש את העניין של Thunderbolt 3 אבל המחשב הזה לא כולל את זה, אז האם אני יכול בכל מקרה יכול לחבר מסך ל usb 3.1?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התקנתי ללקוח שני מסכים למחשב נייד לנובו E520 חיברתי את שני המסכים לרכיב מיוחד שמפצל חיבור VGA לשני חיבורים VGA. של חברת [h=1]Gold Touch[/h] הבעיה שלי זה שהמחשב נייד לא מזהה את שלוש מסכים אלא רק 2 1. של המחשב נייד 2.המסכים שחיברתי. בסופו של דבר הוא מכפיל את המסכים ולא מצליח להפוך אותם למסך אחד אשמח לדעת האם יש תוכנה או רכיב חומרה שיכול לקחת שני מסכים ולגרום להם לעבוד כמסך אחד (בלשון מקצועית זה נקרא "הרחבת מסך")
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
האם יש דגם של מחשב נייד שניתן לחבר אילו עוד שני מסכים כך שיהיו 3 מסכים פעילים בו זמנית. שימושי המחשב מסחר בבורס + תיכנות אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן של LG חיבורי ה USB אינם פועלים ברצוני לחבר למחשב USB Wireless Internet האם יש חיבור אחר במחשב שבאמצעותו על ידי מתאם אוכל לחבר אינטרנט אלחוטי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלת תם, אני מחפש מסך לתוכנות cad וקצת מבולבל עם עניין החיבורים, ראיתי במקום כלשהו המלצה לדיספליי פורט, תוכלו לעשות לי סדר בבקשה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם חיבור של HD רציתי לדעת עם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה עם הכבל הזה בעוד שהוא פועל?(אני מתכוון כשהמחשב דלוק) ואם אפשר לחבר את הסוללה למחשב בעוד שהמחשב דולק ופועל עם הכבל חשמל?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Twinmos 450 2 900 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 1 465 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 195 1 195 זה מksp +++++++++ וחיברתי אותו לזה זה מlogicpc Antec 3800-BK Black Quiet Midi Tower 400W Case (CASES) מחיר ליחידה כמות סכום סופי מחק 666.0000 666.00 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 (CPU COOLING) מחיר ליחידה כמות סכום סופי מחק 167.0000 167.00 ¤ Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU (CPU INTEL) מחיר ליחידה כמות סכום סופי מחק 1475.0000 1475.00 ¤ Asus P5LD2-VM I…
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה-ברשותי מחשב ישן ואני מעוניין לשפר אותו. מכיוון שבחנויות מציעים מחשבים ביותר מ-1500 ש"ח אני חושב שכדאי שאחליף רק את לוח האם, מעבד וזיכרון. בדקתי בזאפ וראיתי שהמעבד, לוח אם והזכרון עולים בסביבות 300 שקל כ"א. והתוצאות הן של הדגמים החדשים, מה שאומר שבעתיד אוכל לשדרג (ואני יודע שלא אשדרג כי אני לא משתמש רציני). מה אתם אומרים? הנה הכתבה מוואיינט שכתוב שם שאפשר לקנות מחשב ב-1000 שקל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3383614,00.html. שאלותיי: איך אני יודע שבלוח אם שאקנה יהיה משולב בו תמיכה מובנית ברשת מקומית, צליל היקפי, וכרטיס גרפי? את הדיסק קשיח אני יכול להעביר ממה שיש אצלי עכשיו. כך באמת אפשר להגיע לסכום של סביבות 1000 שקל מבלי להוריד משמעותית מהאיכות כמו שנכתב …
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי לאחרונה קיבלתי מחשב ישן מאוד איטי שהמפרט שלו הוא: מעבד -intel pentium 4 2.4 GHz כרטיס מסך- nividia geforce 4 mx 440 withAGP8X ראם- 512 MB אני רוצה להחליף את המעבד, כרטיס המסך והראם ב: מעבד- intel core i7 960 3.2 GHz quad core (socket1366 כרטיס מסך- nividia directx 11 2 GB GTx650 ראם- DDR3 4 GB 1600 MHz השאלות שלי הן האם אני צריכה להחליף גם לוח אם? ולאיזה? איזה קירור יהיה עדיף עקב המעבד החזק? האם ספק כוח 300w יהיה מספיק לחלקים החדשים? תודה רבה לכל העונים (((:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי פורום יקר יש לי מחשב ישן שעובד, אך נהיה איטי, ומדי פעם גם נתקע (מסך כחול). זה המפרט של המחשב: מעבד intel core i3-540 לוח אם gigabyte ga-h55m-d2h כונן קשיח samsung spinpoint f3 hd502hj 500GB SATA2 16MB זכרון gskill ddr3 2048MB*2 1333MHZ cl 8-8-8-21 hk צורב LG מארז coolermaster sileo 500 ספק כח coolermaster elite power 460w קרור למעבד arctic cooling freezer 7 pro rev.2 כשקניתי את המחשב הוא היה בחדר השינה, והיה חשוב לי שיהיה שקט. היום זה כבר לא כל כך חשוב לי. בנוסף לפני כחצי שנה הוספתי למחשב כרטיס גרפי gigabyte. gv-n710d3-2gl כפי שאתם רואים המחשב כבר ישן, בן שבע. אני רוצה לשדר…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב מזדקן במקצת שאני רוצה לרענן ולשדרג. המחשב משמש ביום יום לצרכי אופיס אך מדי פעם גם למשחקים. המפרט הנוכחי: מעבד: intel 2duo e6300 כרטיס מסך: ati sapphire pci-e x1950xt 256mb לוח אם: abit ab9 96sp זכרון: 4gb g.skill 800cl4 כוננים קשיחים: 500GB - WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device ST31000333AS 1000 GB WD2500YS-01SHB0 - 250GB Seagate FreeAgent XTreme USB Device [Hard drive] (1500.30 GB -חיצוני לגיבוי ספק: antec neo 500 (לא חושב לשדרג) מארז: antec p180b (לא חושב לשדרג) מערכת קירור לכרטיס מסך: arctic cooling accelero x-2 (לא חושב לשדרג). המערכת לאחרונה איטית ואני מבקש לשדרג את המעבד, הלוח, כרטיס המסך והזכרון הפנימי. מבקש מערכת טובה שתתמוך גם בגיימינג אבל בעיקר שתיתן תמורה…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, לפני כ10 שנים נעזרתי בכם כדי לבנות מחשב משחקים בסיסי: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-P35-DS3 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ CL4 RADEON HD2600XT 512MB DDR3 128 BIT HDMI - DX10 Seagate ST3320620AS 320GB 16MB SATA II HEC 6A19B 400W מאד הפתיעה אותי שהוא החזיק כל כך הרבה זמן הן מבחינת ביצועים והן מבחינת עמידות החלקים (בעיקר ההרד דיסק) עשיתי מעט שינויים עם הזמן - החלפתי לקירור שקט בכרטיס מסך, שדרגתי זכרון ל-4GB והוספת SSD כעת, לאחר מות ה-HDD והסלוט PCIX של הכרטיס מסך שנהרס (כנ…
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לפני חודשיים בערך יצרתם לי את המפרט הנ"ל וסוף סוף יש לי את הזמן לקנות אותו האם משהו השתנה \ אפשר לשנות או להוסיף במפרט התקציב שלי עדיין 3500 ללא מסך המטרה היא להריץ ORACLE וMSSQL כ-VM וקצת עיבוד תמונות בPS תודה רבה על התגובות יניב המפרט: בבקשה : מארז CompuCase 6A19B Black ¤222 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A19B-NPS מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 120mm PWM ¤49 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-AF-Fan-12025PWM ספק כח HEC Raptor R300UV 300W - 252W@12V ¤155 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RAPTOR-R300 לוח אם ASUS P5QL-E - O/B RAID-0/1/5/IMS & FireWire ¤551 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 …
-
- 14 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה חידוש לסוללות של נייד, כמה זה פרקטי והאם זה שווה? האם הסוללה חוזרת למצבה ההתחלתי או שכדאי לקנות כבר סוללה חדשה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, די עיינתי בנושאים האחרונים שהופיעו במטרה מהם למצוא ולהרכיב לי מחשב ולא הצלחתי. מה שאני מחפש זה מחשב DUAL CORE או של INTEL או של AMD. ראיתי שאין הרבה מפרטים מוצעים של AMD. HD יש לי 60 GB IDE.לכן לא קונה HD. OC לא מתכוון לעשות. אני רוצה 1GB RAM אבל לא יודע אם ללכת על 533 או 667. לגבי לוח אם אני רוצה משהו טוב , האם יש לוח אם טוב אם כרטיס מסך ONBOARD איכותי או שכדאי ללכת על כרטיס מסך נפרד? ראיתי שהרבה ממליצים כל כרטיס מסך 256 MB אם DDR3 אבל מה יותר טוב ATI או GFOURCE? יש לי GFORCE 4 TITANUM 4200 כבר 3 שנים ברשותי כרטיס חזק סוחב כמו גדול חוץ מ-DOON 3 לא איכזב אותי בשום משחק עד היום. כך שזה הציפיות שלי מכרטיס מסך. משהו אמין וחזק (לא במובן של להפעיל על איכות הכי ט…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום. אודות לייעוץ באתר אני הולך לקנות את אחד משני הדגמים הבאים: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t58.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm רציתי שמישהו מהמנהלים יעבור בבקשה על המפרט שהם מציעים, ויבדוק שאין שם כל מיני שורות קטנות, רכיבים לא משהו, דברים יוצאי דופן וכד'. תודה רבה על כל העזרה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אהלן. קניתי נייד של דל STUDIO XPS 1640 והיה לי בו ויסטה הום פרימיום וכשכל פעם שהגברתי או הנמכתי את העוצמה של הרמקולים ראיתי על המסך חיווי של העוצמה למטה באמצע של המסך בצורת פסים לאורך עם שני סימני רמקולים משני הכיוונים (אני מניח שאתם מבינים למה אני מתכוון).. כעבור שבוע החלפתי את הווינדוס ל XP ועכשיו אני כבר לא רואה את החיווי הזה כל פעם שאני מגביר ומנמיך את העוצמה של הרמקולים. איך מסדרים את זה? תודה..!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב אחרי חפירה. הגעתי למסקנה שזה המחשב שיתן לי את כל מה שאני צריך במחיר נורמלי. רציתי לקבל ממכם סוג של "אישור" שבאמת ברמת מחיר הזאת לא אוכל להשיג משהו טוב יותר... המטרות: 1. משחקים - (בעיקר FPS). 2. עבודה במכונות וירטואליות לטובת עבודה. המחשב שאני מתכוון הוא הדגם Y50-70 עם ה specs הבא: * מעבד 4720HQ. * מסך 4K IPS. * 256 SSD. * 16 GB RAM. * כרטיס מסך GTX 960M. המחיר: 6500 ש"ח. (רוכש באילת, אז תורידו אלפייה על המע"מ - 5.5K)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לעזרה קניתי מחשב נייד חדש של hp לפני כשלושה חודשים הכל טוב ויפה חוץ מהעניין של הסוללה שאני רואה שהיא נגמרת בצורה מהירה אני לא מרבה להשתמש במחשב כי אני עובד מהמשרד ורוב הפעמים אני משאיר אותה מחוברת למטען בבית. אני לא יודע מה לעשות אודה למישה שמבין שיעזור (תוך כדי שאני כותב ירד לי 5 אחוז ב3 דקות..)
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, קניתי מחשב dell inspiron 1525 מעבד intel dual core 2 T5750 2 ג'יגההרטס אני יודעת שהסוללה אמורה להספיק ל3 שעות בערך. ואצלי, לאחר טעינה מלאה, הסוללה יורדת ונגמרת תוך בערך שעתיים וקצת כשאני עובדת באינטרנט . הורדתי את הבהירות של הצג וזה לא ממש עוזר. מה גם, ברגע שאני מנתקת את הלפטופ מהחשמל, האחוזים של הסוללה יורדים בשניות ל- 98 אחוז. המחשב חדש , נקנה לפני מספר ימים, ביצעתי טעינה ראשונית של 24 שעות ונאמר לי שאני יכולה לעבוד עליו בזמן של הטעינה הראשונית. האם זה תקין? במידה והסוללה לא תקינה, האם האחריות של דל מכסה את זה במיוחד אם מדובר במחשב חדש? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-