עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח, נתקלתי בהצעה הזאת: http://www.computerland.co.il/Product.asp?Pid=GR649EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# האם ההצעה הזאת טובה? והאם יש לכם הצעות למחשבים אחרים? השימושים למחשב הם גלישה באינטרנט ותוכנות כמו אופיס אבל בכל מקרה לא משחקים, ראיתי עוד כמה הצעות שנראות סבירות אבל המעבדים לא היו Core 2 Duo אלא Core Duo, האם ההתעקשות שלי על סדרה 2 מוצדקת? בנוסף אני מעדיף שתדירות המעבד תהיה לפחות 2.0Ghz. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  2. Started by E-Li-T,

הייעוץ שאני מבקשת הוא לא לגבי התאמה למשתמש, אלא לגבי תאימות בין רכיבי החומרה. מארז מחשב Antec דגם Two Hundred מארז Gaming כולל שני מאווררים ספק כח Hec Win+ Power 550W Retail Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מעבד לוח אם Gigabyte דגם GA-H55N-USB3 כונן קשיח - Western Digital - Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS Kingston/Ceon 2x2048MB (4GB) DDR3 1333MHz כרטיסי זיכרון צורב LG GH22NS30 DVDx22 OEM כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 4350 512MB DDR2 תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by .:YoGy:.,

אשמח לדעת איך המחשבים האלה? כי הם כביכול תחת "מבצע" (למרות שאנחנו יודעים מה זה מבצע בארץ)... אני נוטה למחשב של עד hp15-ay109 בגלל המחיר שלו ואני לא צריך מעבד i7 זה מחשב לסטודנטית תואר שני בביולוגיה, אז זה בעיקר לכתיבת טזה, הרבה וורד, הרבה גרפים, והרבה ג'אנק באינטרנט כמו צפיה ישירה וסרטים וכל הדברים האחרים שסטודנטים עושים...

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. איך זה? ATI Mobility Radeon HD 4530 המקסממום שאני תריך זה להריץ HL2 ב FPS סבבה.. אפשרי עם כרטיס כזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by TeaHwpce,

ישנם שני מחשבים שאני מעוניין לקנות: 1. Lenovo G550 2958-8LG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5735&CatCode=315 . Acer Aspire 5732Z. .2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 Lenovo B550 0880-EJG .3. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4669&CatCode=315 Dell Inspiron N5030 4. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5802&CatCode=315 Lenovo G550 2958-XDG. 5. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5805&CatCode=315 מה כדאי לי? אני די מתלבט בין השניים שעולים 2500 בערך. בבקשה תעזרו לי הפעם...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ReflexHD,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושפות תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty:bo2,BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 27# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. שלום, התקציב שלי עד 1000 ש"ח. אני צריך יציאת HDMI ומסך מ-13 אינטש ומעלה. ראיתי כל מיני דגמים בזאפ במחיר הזה, איזה דגם הכי מומלץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בניתי לשכנה שלי ת'מפרט הזה בתקציב 5 אלף ללא מסך המחשב בגדול : לצורכי אינטרנט אופיס מוזיקה וזהו! יש משו שכדאי או מומלץ לשנות במפרט? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  9. מבקש עזרה במפרט מחשב בחנות שנמצאת בראשון. עדיף מKSP. עדיפות להכי זול שיש, רק למטרת אינטרנט וסרטים. עדיפות למחשב שיכיל טכנולוגיות חדשות ולא ישנות. SATA2, DDR2, PCI-EXPRESS, למטרת שידרוג עתידי.. (אם ישדרגו אי פעם). וכמובן עדיף מעבד כפול ליבה. כרטיס זיכרון לא צריך יותר מ512. חשוב צורב DVD. אפשר כרטיס מסך משולב. תקציב: 1000 שקל, פלוס מינוס - ללא מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. וגם לא צריך הארדיסק! צירפתי תמונה עם המפרט שבניתי באתר שלהם אתם יכולים לשנות\להוסיף [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by joniar,

אני צריך מפרט לחבר-מחשב למישחקים הכרטיס מסך צריך להיות HD4850 2GB זיכרון RAM 250GB קשיח זה לפחות תוה רבה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by Moon-Mage,

אמא שלי החליטה לקנות לעצמה מחשב חדש לעבודה והדרישות שלה הכי בסיסיות שאפשר - כל מה שצריך זה שהמחשב יוכל להפעיל וורד, לגלוש באינטרנט, שיהיו לו חיי סוללה סבירים, שלא ישקול ממש הרבה(2.5 קילו נשמע לי סביר) ורצוי לרדת מהתקציב אם אפשר(ואני מקווה שאפשר). בינתיים היא ראתה מבצע באיזה עיתון על מחשב Fujitsu siemens v6535 עם מפרט כדלקמן: מעבד : T3400 מסך : 15.4 זיכרון : 2GB דיסק קשיח: 320GB במחיר של כ2800 ש"ח האם יש משהו מעניין יותר במחיר הנ"ל? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  12. 1. 4500 שקל תקציב המקסימלי לא צריך לחסוך הכי הרבה 4500 אפשר לחרוג מהתקציב בסכום של 100 ש"ח גג.! 2.שימושי המחשב בעיקר למשחקים... אבל צריך גם שיחזיק לי פוטושופ ותוכנות גרפיקה =] א) * המסך שלי כרגע 20" * המפרט מיועד למשחקים החדשים האחרונים שיצאו כמו CALL OF DUTY BO או משחקים חדשים שיצאו.. * גרפיקות גבוהות... שיריץ על האיכות הכי גבוהה =] 3.יש צורך בעכבר ומקלדת.. שיהיה עכבר טוב RAZER אם זה מומלץ או כל הצעה אחרת תתקבל בשמחה .. כנ"ל מקלדת ופד לעכבר.. לא חשוב לי עם חוט או בלי חוט אני זורם אם מה שטוב =] 7.אשמח לדעת מה זה אוברקלוק 8. חשוב שירכיבו את המחשב לא צריך תוכנה.. 9. חנויות כמו KSP טוב לי ... אלא אם יש משהו יותר טוב.. אני גר באיזור נתניה. 10. מ…

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  13. היי איפה אני יכול לבדוק מה הרמה/הבדל בין 2 מעבדים 1 - ‎AMD Quad-Core A6–6310 APU 2 - Intel® Core™ i3-5005U Processor (3M Cache, 2.00 GHz זה נייד לחבר שצריך את הנייד למייל ואופיס אני בטוח שהמעבד של אינטל עולה על זה של AMD בכמה רמות השאלה היא בכמה?

14. שלום. אני צריך מחשב משרדי שרוב מטרתו תהיה עבודה עם SolidWorks (תוכנת שירטוט). זה צריך לכלול הכל, אך המחשב לא חייב להיות יקר... מסך LCD (זמן תגובה איננו פאקטור), 17", הכי זול שאפשר להשיג (אך לא גרוטאה). אני לא יודע, אבל האם מחשב כזה מצריך מאיץ גרפי חזק? אם כן, כמובן שזה צריך להכלל. תודה רבה, שי.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי כבר דיסק קשיח ממחשב קודם ושאר ציוד שציינתי בכותרת... אני צריכה , לוח אם , מעבד (עדיפות לכפול ליבה אם ניתן) , זיכרון ומארז+ספק . אם אפשר , אז בבקשה מפרט מחנות SKYPC בראשל"צ ...

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD. -לאילו הגדרו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by quicks2k,

שלום אני חושב על לקנות מחשב נייד מסוג LG F1-224 DE אשמח לקבל עליו ביקורות וחוות דעת תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  18. Started by Nemesis,

מהו המחיר ההוגן למכירה של הכרטיס הנ"ל? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. זה מפרט שקיבלתי מחנות מקומית: אשמח לשינויים הארות והערות, וכמובן הצעה למפרט חלופי לחלוטין. לוח אם: תוצרת GYGABYTE יצרנית הלוחות המובילה בעולם דגם: GA-945GCM-S2L 4SATA2+1PATA+FSB1066+ PCIe x 16 +HT+RAID DUAL CHANNEL DDR2-667/533/400+USB2(6) DUAL BIOS + +3PCI + 2PCIE ציפסט: Intel 945GC - אחריות: שלוש שנים מעבד: תוצרת INTEL דגם: CORE 2 DUO מהירות: DUAL CORE - 64BIT 2.2GHZ FSB 800 - 4MB CACHE המעבד מיוצר בטכנולוגיה - SOCKET 775 - אחריות: שלוש שנים זיכרון: תוצרת A-DATA דגם: 2GB PC667 DDR2 זיכרון יציב, מהיר ותומך במהירות החדשה אחריות: שלוש שנים דיסק קשיח: תוצרת WESTERN DIGITAL נפח: SATA 2 500GB מהירות: 7200 RPM 8MB CACHE אחריות: שלוש שנים כרטיס מסך: Geforce 8400…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בעקבות לדיון שפתחתי לפני כשבוע לגבי קניית מחשב נייד, החלטתי ללכת על אחד עם כרטיס מסך מובנה, אבל עם מסך מגע. הנה הקישור למחשב מחשב הנייד מיועד: עבודה משרדית (office, access, visual studio 2010), צפיה בסרטים. החלטתי ללכת על מסך מגע בגלל windows8. האם המחשב שווה 3750 שקל? אם לא, יש אלטרנטיבות עם מסך מגע? או שלא כדאי ללכת על נייד עם מסך מגע? תודה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  21. מעבד 4600 INTEL לוח P5N-D ערכת שבבים NFORCE750I זכרונות 4 GB קינגסטון 800 מגה הרץ שני כרטיסי מסך במערך SLI אסוס גי פורס 8600GT 512 MB 128BIT דיסק קשיח 250 WD ספק כח 650 וואט של HEC מארז HEC COMUCASE מסך 22' סמסונג סיינק מאסטר זמן תגובה 2MS אם כן מדובר במחשב עבור גיימר מתחיל . אשמח אם תאירו את עייני בהמלצות כולשהן . ובכלל אם תתנו חוות דעת מקצועית. תודה.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  22. המחשב שלי (5 שנים) מתחיל לגסוס, הכרטיס מסך נשרף וגם הספק, אז החלטתי לעשות מחשב חדש בעזרתכם. חבר נעזר בפורום בשביל לעשות את שלו לפני כמה חודשים, והוא מרוצה מאוד (ואני מקנא בו). 1. מה התקציב המקסימאלי : 6000 ש"ח (אפשר לחרוג 200 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Battlefield 3 , PlanetSide 2, Hitman, Max Payne -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1360 על 768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7 6. לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - תמיכה בהתקנים/חיבורים: HDMI / USB3 / …

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by Verti,

אני כבר 5 שנים שלא מעודכן במחשבים כך שאני צריך את העזרה שלכם במחשב שאני בונה. המחשב הנוכחי שלי שבק חיים (פ3 עם 384 זכרון) ואם הוא לא היה מתקלקל יתכן ולא הייתי קונה חדש: 1) עדיפות למערכת 64 ביט אם המחיר לא בהרבה יותר יקר. 2) 1 גיגה זכרון עם אפשרות לשדרוג ל2 מבלי לזרוק את הסטיקים הישנים. 3) יש לי דיסק קשיח 200 גיגה 133IDE כך שהלוח צריך לתמוך בו 4) גרפיקה וקול OB 5) לסיכום, אני רוצה לעשות קנייה שקולה, לא לרוץ אחרי המעבד עם הכי הרבה מגההרצים ולא לקנות מארז אלומיניום ב1000 שקל. הכי חשוב לי זה שיהיה מספיק זכרון, לוח אמין ורצוי כמה שיותר חריצי הרחבה. תודה

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  24. היי, אני צריך מכם עזרה בבניית מפרט לסטודנט. השימושים הם עבודה עם תוכנות גרפיות לשרטוטים וקצת משחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ורצוי לחסוך אם אפשר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל לא בצורה שתנמיך את הביצועים משמעותית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-6K. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית (שרטוטים) וקצת משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים חדשים בסגנון FPS... לדוגמא COD וכו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. הייתי רוצה לקבל מפרט מחשב מבוסס אינטל לצורכי אינטרנט, אופיס, עיבוד תמונה קל, תכנות קל ןקצת מולטימדיה, בתקציב של עד 3200 שקלים, כולל מסך דק אם אפשר. תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים