ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש נייד לסטודנט 14.1" עד 4000ש"ח. לגבי דרישות מיוחדות, לא יודע אין ממש. בכל מקרה מע דעתכם על Dell Latitude E5410 אפילו עם הרחבה ל 4 גיגה הוא יוצא דיי סביר. אשמח כמובן להצעות אחרות אם יש. תודה רבה! עריכה: סטודנט למעדי מחשב, הולך להריץ בעיקר Microsoft visual studio
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לנייד (:) לסטודנט. השימושים העיקריים שלו יהיו: * תחליף לשולחני במעונות (כנראה שהוא לא יגיע איתו יותר מידי לכיתה עצמה). * שעשוע בנסיעות ובעבודה. * משחקים קלים. הדרישות מהמחשב עצמו: * מסך 15.4' (הבחור עקשן בקטע הזה, משקל לא משמעותי לו). * איכות בניה טובה. * זמני סוללה טובים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חברים שלום נדרש מחשב נייד לטובת סטודנטית. תקציב: 4000 ש"ח דרישות הכרחיות: 1) מסך חד שיהיה נוח לעבוד עם מלל מולו למשך שעות ארוכות. 2) מקלדת נוחה שיהיה ניתן להקליד עליה במשך זמן מבלי לחוש כאבים (האם עדיף לרכוש מקלדת אלחוטית כזו או אחרת ולחברה לנייד?) 3) זיכרון פנימי מכובד למען המחשב יעבוד חלק. * מטרות המחשב? תכנות, קמפול, עבודה עם מלל, גלישה ברשת וצפייה בסרטים בהזרמה ישירה. * גודל המסך? הגודל חשוב פחות מהאיכות, עדיף מסך קטן יחסית אך חד מאשר מסך גדול ומטושטש. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חיוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חיוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח? גודל הכונן הקשיח אינו משנה, אני משער שמחשבים באים היום לפחות …
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לפנק את אחותי במחשב נייד ללימודים, וחברה של אימא שלי עוד מעט מגיעה לבקר מארה"ב, אז חשבנו לקפוץ על ההזדמנות ולבקש ממנה שתביא מחשב משם. השימושים הם משרדיים ולא יותר מזה. אנחנו מודעים לבעיית העברית על המקלדת ובמערכת ההפעלה, ואני מאמין שנסתדר עם 150 שקל של חריטה... החברה הנחמדה מארה"ב הציעה את המחשב הבא: http://www.costco.com/Browse/Product.aspx?Prodid=11482410&whse=BC&topnav=&browse=〈=en-US&s=1 לא ממש מצאתי שמה את השם של הדגם, אז אני אשמח אם תוכלו להגיד לי אם הוא נמכר בארץ, ואם כן - באיזה מחיר. לא מזמן גם ראיתי פה המלצה על נייד מסוים של לנובו, אך שכחתי את הדגם שלו... הוא נמכר בערך במחיר של 500$ בארה"ב, אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר, …
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום! אני צריך נייד לעבודה עם office בעיקר. גודל מסך רצוי 14'' ומשקל קל עד 2.5 (אני אצטרך להיסתובב איתו) זמן סוללה ערוך שלא יתרוקן אחרי שעת עבודה. מקלדת נוחה ולא שהכפתורים יהיו קטנים וצפופים. תודה מראש אלמו
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש נייד לעבודה בלבד.. אינטרנט אופיס ותוכנות עריכה גרפיות (AutoCad ותוכנות הנדסה שונות.. לא מדובר על פוטושופ ודומות לה)... נדרש גם כן כמה שיותר מקום אחסון... כמה שיותר יותר טוב.. המסך.. לא מבין בזה בכלל.. כרגע אני יושב בשולחני עם 15.. די סביר.. אם יש 17 שהוא איכותי לעבודה באופיס... קדימה חשוב ביותר שהמחשב יהיה חרשי.. כמה שיותר שקט.. בכל דרך שהיא.. ולפי הכותרת.. צריך סוללה כמה שיותר חזקה.. התקציב שבכותרת הינו תקציב שבו אני קונה מחשב שולחני.. אני לא מבין במחשבים ניידים ולכן שמתי את אותו תקציב.. אם יש מחשבים ניידים בתקציב גבוה יותר ששווים את הכסף.. ייתקבלו בברכה.. ודבר אחרון.. ראיתי שיש מחשבי טאבלט.. אם יש אחד שהוא יחסית חזק וטוב.. יתקבל גם כן.. תודה...
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
SU4100 2GB 250GB ”13.3 תוצרת LENOVO דגם IdeaPad U350 2963-ERG הצרכים שלי הם: אינטרנט - אופיס - נייד קל ונוח - זמן סוללה ארוך ואולי מידיי פעם אימיול
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי חברים יש לי דוד DJ , והוא רוצה מחשב נייד המחשב ישמש למוזיקה כמובן , ולעבודה איתו בחוץ אני מחפש דגם של נייד שיכיל את הפרטים הבאים (מפה או מחו''ל לא משנה ) חובה מסך 15.4... דיסק קשיח מינימום 320 ג'יגה (אם יש 500 או יותר אז יותר טוב) מעבד 2.5 או יותר C2D 4 ג'יגה ראם .. וכרטיס מסך לא צריך להיות חזק.. (אבל ברוב מחשבי האקסטרים זה בא עם כרטיס מסך חזק) הצעות לדגמים יתקבלו בברכה.
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום מחפש נייד לאחותי חשבתי על Dell Vostro 1310 T5870 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-t5870.htm אבל לא ברור לי כמה המישקל עם סוללה 6 תאים כיוון שהמשקל המפורט הוא לסוללה 4 תאים אם הבנתי נכון . מה דעתכם ? האם יש אופצייה טובה יותר באיזור המחיר הזה והאם יש הבדל משמעותי בעבודה עם מסך 12 לעומת 13.3 בשימושי טקסט תודה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן, לקראת הלימודים מחפש לקנות נייד, התקציב כעיקרון עד 500 אבל אם יהיה צורך אפשר גם חריגה קטנה. המחשב אמנם יהיה לרוב בשימוש כללי בלבד (גלישה, קצת אופיס וכו'), עם צפייה בסרטים אך חשוב לי שתהיה אופציה להריץ משחקים וכמו שצריך למרות שזה לא יקרה יותר מדי, המחשב גם צפוי "למשוך" כמה שנים אז יהיה נחמד אם יהיה לפחות קצת רלוונטי גם בהמשך הדרך. בעקבות דיון שהיה לא מזמן מאוד שמתי עין על Lenovo IdeaPad Y560 שהוא בעל מפרט די מרשים יחסית למחיר, דגם עם מעבד i5 עולה 4625 (http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=4856), אין לי צורך בדגם עם i7 וסה"כ יש כרטיס מסך Radeon 5730 שהוא מהחזקים שיש. אמנם אין לי בעיה עם מסך 15.6 כמו שיש לו אבל אני לא אשקר אם אני אגיד שאני מעדיף אחד קטן יותר. כמובן ש…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד עד 7200 ש"ח (ולא שקל מעל, אז בבקשה לא לחרוג) לעריכות וידאו וקצת משחקים חייב לכלול: מעבד T7300 ומעלה 2 ג'יגה זכרון DDR667 ומעלה כרטיס מסך לא מעאפן. (מישהו יכול לתת דעה על ה 8400GS לניידים? לפי מה שהבנתי, הוא אפילו מעט טוב יותר מהגרסה השולחנית בצורה מסוימת) אם אפשרי, רצוי לדחוס 8600GT אם מישהו מוצא...... היחיד שאני מכיר עם 8600GT זה Inspiron 1520 שעולה 7700 ומעלה עם הדרישות שביקשתי.... לא חייב לכלול מערכת הפעלה. בעיקרון הסתכלתי על ניידים של ג'יגבייט, מהסדרה W566N נראה אחלה, שנתיים אחריות, ומחירים שקשה להתחרות בהם. בנוסף, הזכרונות במחשבים האלו הם DDR800, מה שדי קורץ לי. תודה מראש על כל עזרה שכחתי להזכיר- לא מחשבים של DELL, בעיקרון אני …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לפטופ מארה"ב שחבר יביא לי כשיחזור משם, הדרישות שלי המחשב הן: גודל מסך: 13-14 (עדיפות למסך 13") משקל: כמה שיותר קל, ניתן להתפשר בנושא הזה זמן סוללה: 4 שעות נשמע לי סביר לגמרי, אשמח אם תהיה אפשרות ליותר גודל מינימלי של HD: לא יותר ולא פחות 160GB שיהיה צורב DVD, ושתהיה אחריות בינ"ל אין צורך ביציאות מיוחדות (למרו שיהיה נחמד אם אפשרי) ואין צורך בבלוטות מה שחשוב לי מאוד זה שהכרטיס מסך יהיה הכי חזק שאפשרי כדי שיריץ משחקים (WOW, LINEAGE2 וגם יותר כבדים...) המחשב הולך להיות המחשב שלי לשנים הקרובות עקב מעבר למעונות/דירה שכורה, בגלל זה הדרישה לכרטיס מסך חזק ככול האפשר בעיקרון חיפשתי קצת מחשבים, בגזרת ה13" מצאתי רק את הSL300 של לנובו שעונה על צרכיי, אודה אם תאיר…
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. אני מחפש מחשב ניד שעונה על הדרישות הבאות: - משקל קל במיוחד, אין בעיה שזה יבוא על חשבון מסך קטן יותר. - זמן סוללה ארוך. - ביצועים טובים במיוחד, ייתכן שיהיה צורך גם בהרצת משחקים. - לא חובה אבל רצוי VISTA. התקציב כרגע נע בין 10K-12K, כאשר מחשבים של לנובו/DELL פחות רצויים. על המלצותיכם אודה. יום נעים.
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני חושבת על לקנות את אחד מהחדשים של דל - vostro 1400 או את ה inspiron 1525 advanced. מישהו ממליץ על אחד מהם? אני לא יודעת אם כדאי בכלל את DELL ובפרט את שני אלו - אני מוגבלת בתקציב של עד 4500 מתכוונת לראות הרבה סרטים, לעבוד הרבה באינטרט, ללמוד ולשמוע מוסיקה. הייתי מעדיפה 14.1" כי הם יותר קלים, אבל הinspiron 1525 advanced ממש יפים ויש לי חולשה לאסטטיקה... המלצות מישהו??? הבנתי שאי אפשר לענות על זה כאן - אשמח לתשובות לאימייל more.yahalom@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חברים אני שואל בשביל חבר שהמסך של הנייד שלו נשבר... איפה אפשר לתקן או מי היבואן..? המחשב נקנה בחו"ל לפני כ2-3 חודשיים.. הדגם זה Toshiba Satellite A105-S2716
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממה שהבנתי מוכרים אותו בארץ רק עם סוללה של 48, מה שמספיק ל10 שעות +-, אבל זה עדיין הרבה מאד. יש מחשבים אחרים יותר מומלצים בקטגוריה של ה-10 אינץ'? כמובן שהמחשב הוא לצורכי אופיס מיילים וגלישה באינטרנט בלבד.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה, ה X31 שלי (תהיה מנוחתו עדן) חווה פגישה לא נעימה עם הריצפה ... ולכן אני מחפש מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לתיכנות, אינטרנט ומיילים. בכל אופן זה לא הולך להיות מחשב עיקרי. הביצועים של ה X31 והגודל שלו היו מושלמים, ככה שאני מחפש משהוא בסגנון. יש המלצות ? חשבתי על ה SL300 אבל ראיתי שזו סידרה עם כלכך הרבה תתי דגמים שהלכתי לאיבוד. (או לחילופין- במידה ומישהוא מוכר לוח אם ל X31 אני גם אשמח לדעת..) וכמה אילוצים: מסך מט, שלילה מוחלטת של חברות חדשות (גיג'הבייט,MSI,LG,סמסונג,טושיבה ועוד כל מיני המצאות...) והמשקל כאמור מתחת ל 2.1KG
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני יודע שזה הת'ראד השלישי שאני שואל בו, אבל דיי נסגרתי על 3 אופציות אפשריות ואני רוצה לקבל OK או מה עדיף לפי המשך. האופציות הן: Dell vostro A840 ב-3400 שח, עם 3 שנים אחריות Asus A8JR ב-3600 שח, עם שנתיים אחריות Asus A8E ב-3600 שח, עם שנתיים אחריות השניים האחרונים עם סוללת 6 תאים מול סוללת 4 תאים של הדל, אבל שוקלים 2.4 מול ה-2.2 של הדל. מי מהם עדיף מבחינת עלות-תועלת? עד כמה חשובה אחריות לשנה שלישית? ואיך האחריות של רונלייט?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רותה לקבל את חוות דעתכם על 2 המחשבים הבאים: vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm\ vostro 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1899 - נייד נייד מציעים אותו עם 5 שנים אחריות למרות שנוטבוקקלאב טוענים שזה לא יכול להיות וזה רק 3. בכל מיקרה ראיתי שיש מספר פרמטרים זהים ומספר שונים. מה שאני צריך זה מחשב בעל ניידות נוח לעבודה לשימושים בסיסיים ופגישות עסקיות, מפעם לפעם קורסים והשתלמויות. האם תיהיה לי בעיה לשים עליהם xp? כי הבנתי שהם בנויים לויסה וזה מה שעדיף לשים לפחות עד ש7 יצא בחודש הקרוב. תודה רבה .......
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הדיסק בנייד T43 של IBM נדפק. לאחר שקיבלתי דיסק חדש,עשיתי לו Ghost על הדיסק השני. אחרי שהמחשב סיים את ההתקנה הוא מציג הודעה בעליית המחשב: Error 2010 The hard disk you have installed has not been qualified for this computer or does not have the latest firmware הדיסק הישן הוא hitachi 60GB והחדש הוא seagate 80GB למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
במבצע שיתקיים עד ה24.12.2009 באופיס דיפו ניתן למצוא מחשבים ניידים ונטבוקים ללא מע"מ. מחיר שזול הן מKSP והן מאייבורי בכמה מאות שקלים, וכמובן שירות של אופיס דיפו. אשמח אם האנשים שחיים כאן נייידים ולפטופים יוכלו לומר לי אם קיים מחשב נייד או לפטופ עד 2500 לשימוש משרדי (שירים,,סרטים,לימודים,תוכנות מסרים ומולטי טאסקינג) במבצע הנ"ל ששווה לשעוט עליו? הלפטופים/נטבוקים: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert10 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert11 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert12 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert13
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אוקי אני צריך המלצות לחלקים מעבדי אינטל לוח אם עם SLI DDR2 800 כ"מ אני צריך לדעת מה הכי טוב או 9800GTX או 8800GT SLI או שיש בחירה יותר טובה HD 160GB לא צריך יותר מזה ספק לא מבין בסוגים טוב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
לא יודע כל כך לאן זה קשור(פורום חלונות או לפה) אבל יש לי נייד עם ויסטה ואני רוצה להגדיר אותו כך שכאשר אני סוגר את המסך ידנית אז המחשב לא יעבור למצב שינה אלא פשוט יכבה את המסך וימשיך לעבוד רגיל. איך עושים את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 5.3k צפיות
-
-
מתי הסדרה הנ"ל יוצאת בעולם(אם היא לא יצאה כבר) ומתי היא מגיעה לארץ? קרוב שלי רוצה לקנות נייד חדש והוא שמע על זה שאמורה לצאת סדרה חדשה, אז כמה זמן הוא יצטרך לחכות? עריכה: עוד שאלה אחת: האם הלוח עם הצי'פסיט האחרון של AMD 780G בעל הכרטיס מסך HD3200 יכנס לשוק המחשבים הניידים?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-