ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להחליף למחשב הנייד שלי מאוורר למעבד השאלה שלי היא האם אני צריך את אותו מאוורר בדיוק או שאפשר כל מאוורר שהיה באותו גודל? חברת המחשב ACER.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה למפרט מחשב, אין שום צורך בציוד היקפי. תקציב 5000 ש"ח. המחשב מיועד רק לגיימינג, ועבודה משרדית. יש כמה דרישות: 1. לבנות את המפרט רק מזיגזג zigzag2000.co.il 2. לוח אם של asus (דרישה של החבר עקב ניסיון לא טוב עם gigabyte) 3. הארד-דיסק 250 אמור להספיק 4. שהמארז יראה טוב. משהו כמו האוריקה או האוררווה. 5. צריך לכלול התקציב הרכבת מחשב. תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאנשים יעזרו לי פה למה פעם שעברה לא היתה שום תגובה באשכול הנה 3 מיפרטים הראשון מאייבורי השני מFOXPC השלישי מSKYPC מעבד:Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם:Gigabyte GA-G31M-S2L/Asus P5KPLCM G31 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200 RPM 16MB Hitachi/Western Digital/Seagate זיכרון:2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב:LG X22 SATA DVD Asus/Optiarc/Pioneer כרטיס מסך:Intel GMA 3100 UPTO 384MB מובנה על הלוח ספק:EZCOOL 450W 12CM FAN מארז:Raidmax Sagitta II מאוררים:שני מאוררים 12CM מוארים ועוד אחד 8CM מואר השני מFOXPC הGAMER BASIC 100 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1358 השלישי http://skypc.co.il/pl_product~sky099~88~0.htm מה עדיף לי לקחת מהשלושה ה…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשנת הלימודים האוניברסיטאית הקרובה, צמצמתי את האפשרויות שלי ל-2: דל- http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13071 לנובו- http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13622 מה עדיף? המחירים יוצאים שווים כשמאריכים את האחריות של הלנובו לשלוש שנים? מה אמין יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון מחפש 5-6K, חריגות קלות זה סביל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח משחקים (Unity) 3 מסכי HD מסטרים תוך כדי פיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win10, לא משנה home/pro הרכבה…
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מעבד INTEL E6400 זכרון 1GB 667 MHZ DDR2 X 2 צורב LG X18 מארז של EZ COOL BLACK/RED 25CM FAN+LED לוח אם GIGABYTE GA965PS3 דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 כ.מסך X1950XT VIVO 256MB PCIE מסך LG L1970HR זהו... מה אתם אומרים ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקינים windows xp על מחשב של אפל?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתכוון ליקנות מחשב חדש והמחשב מיועד בעיקר לאובר קלוק כבד ומשחקים כבדים!! אז המפרטים נמצאים בתמונות ..מה עדיף?? נ.ב כמה שאלות: מה מביא יותר ביצועים בסטוק? ה-אופטרון או האטלון?? באיזה מבין המעבדים יהיה שיפור גדול יותר באחוזים עקב האובר קלוק?? האם המעבד אופטרון טוב למשחקים כמו האטלון?? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב, זה המפרט: מעבד Q6600 ראמ 2 גיגה DDR2 OCZ כרטיס טלויזיה WINFAST 2000 לוח אם של גיגבייט דגם: P35-C-DS3R (תומך DDR3) דיסק קשיח 320 GB וכרטיס מסך 8600GT 512MB רמקולים של CREATIVE SBS 330 אשמח לחוות דעת על המפרט,במיוחד על כרטיס המסך... אה וגם על המחיר, זה עלה 4200? זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
להלן המפרט: AMD Phenom II X4 810 2.6Ghz Acrctic Cooling Extreme freezer Gigabyte GA-M770T-UD3P OCZ Platinum 2GB x2 CL7-7-7-24 1600MHZ הרדיסק 320GB Nvidia Geforce 7950GT 512MB עם קירור זלמן מארז Compucase 6C28 ספק כוח Enermax 405W Tomhawk צורב DVD של LG מערכת מורכבת ועובדת כמובן. כמה שווה דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט מחשב נייד לחבר שלי בתקציב נמוך ככל האפשר (סביב 6000 בערך) אשר יכיל צורב DVD וHOT SPOT. בנוסף במהלך השיטוט שלי ראיתי מעבד דותן וסלרון - לפי הבנתי הדות עדיף לא? הנה מספר מפרטים, איזה הכי כדאי או לחילופין איזה גרוע ביותר, כמו כן אשמח לדעת אם יש מפרט אפשרי אחר שמישהו פה מכיר - תודה http://www.nagan.co.il/product.asp?productid=584 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=24287&ref=12#description http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5841 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7414
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, מטלב, תכנות, סימולציות למעגלים חשמליים, קצת משין לרנינג ועיבוד תמונה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה מערכת הפעלה …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח ללא חריגה למעלה אבל אפשר למטה, המחשב מיועד למשחקים קלים מאוד, עבודה באופיס ואקרובט, כמו כן מוזיקה ומסנג'ר (בו זמנית!!), אם המפרט יורד מהתחום של ה-2000 אפשר גם להוסיף מקלדת+עכבר אלחוטיים בלבד ו/או מסך דק 17" לפחות. תודה רבה מראש על כל מה שיהיה.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד. בגדול אני רציתי שהמחשב הזה ישמש לי גם ללימודים אבל אני בסוף מתחיל ללמוד רק בעוד שנה, אז אני מקווה שהמחשב יחזיק עד אז P: בכל מקרה אני קונה מחשב כי צריך בבית עוד אחד ורצוי שיהיה נייד כי אין מקום לעוד נייח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, סביבות עבודה של תכנות (אבל זה בעתיד הקצת יותר רחוק) * גודל המסך? לא משנה לי, רק שלא יהיה קטן מידי * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי להסחב איתו במהלך היום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם יחזיק בסביבות 5-6 שעות ביום ללא חיבור לחשמל נשמע לי טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא כ''כ מבין בזה... * בלוט…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אני עוד כמה ימים אמור לטוס לארה"ב(אם הצבא יאשר לי). עכשיו אני הולך לקנות מחשב נייד ומצאתי מחשב נייד שממש מצא חן בעיני זה גטוואי מסידרת FX , המחשב זה gateway fx 7811 הוא עולה 1250 דולר בארה"ב. השאלה שלי היא כזאת האם מחשבים של החברה הזאת נחשבים לטובים? האם יש אחריות בארץ למחשבים אלה? או מישהו שאפשר לפנות אליו במיקרה של תקלה בלי קשר של אחריות? או אם אפשר לעשות אחריות צד ג'? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
צריך מפרט טוב שיריץ תוכנות עריכה כבדות, וגרפיקת MAX במשחקים. כולל מסך חדש. תודה לכולם. ראיתי כמה מפרטים במומלצים, וכמה בדיונים האחרונים, ה intel quad q6600 אני קונה בטוח ומכאן תמשיכו אתם.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב במחיר הזה. מס' דברים שחשובים לי: 1. מעבד אינטל - 2 או 4 ליבות. 2. כרטיס מסך 9800GT 3. לוח אם עם צ'יפסט G43 או משהו אחר תומך DDR3 לעתיד. חשוב לי גם 8 יציאות USB. 4. זכרון טוב 2G או 4G - האם XP תומך ב 4G ? 5. מארז, ספק ואוורור טוב - מחשב שקט! 6. צורב DVD. 7. דיסק 500G. 8. עכבר, מקלדת, רמקולים - פשוטים. מסקרים שביצעתי עד כה אייבורי נראה הכי זול. הייתי רוצה לקבל חוות דעת על החנות הזאת.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מדוע 1GB לא מספיק? מעיון בדרישות מערכת של הויסטה (לפחות על הנייר) 1GB אמור להספיק בהחלט, אפילו לAero. מעבר לכך, סתם מתוך עניין בדקתי את המערכות בAlienware כאשר אפילו בדרגת High-End לא מופיע זיכרון 2GB. שאלה נוספת שאשמח לקבל עליה תשובה: מדוע אתם ממליצים למשתמשים שלא עושים אוברקלוקינג על זכרונות 667mhz ולא על ה800mhz? באם זה בגלל הפרש ביצועים זעום, אז מה ההבדל בין המקרה הזה למקרה של 533mhz אל מול 667mhz וכו'.. בכבוד רב, אורי
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
זה המפרט שאני חושב עליו מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤411 לוח אם ASUS M2N-E ¤542 כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB ¤275 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤167 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤167 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤810 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170SB X18 DVD ¤155 מארז ללא ספק Raidmax APEX ¤207 ספק כח HEC 450TDT 450W ¤259 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2993¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il רציתי לשאול שאלה קטנה ראיתי שרובכם מציעים לוח אם של ג'יגהבייט לא יודע איזה מה עדיף מה שאני לקחתי או מה שאתם מציעים תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כבר פעם שנייה הופיעה לי ההודעה הזו והמסך עבר לרזולוציה נמוכה מאוד לאחר restart הכל חזר לקדמותו! מה עושים????
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000שקל! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש לכל הדברים החדשים! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל החדשים אין צורך לכתוב שמות של כולם! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 22-23 אינץ רזולוציה רגילה של המסך ניראלי סטנדרט! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך…
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום ... אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים משחקים וכאלה .. יכול להיות שאני ארצה להפעיל כמה תוכנות של גרפיקה ועוד לעשות דברים במקביל המחיר שהקצבתי לעצמי הוא עד 4000 (אפשר לחרוג בעוד 300 שקל) לאחר שראיתי מספר מחשבים חשבתי אולי המפרטים הבאים: 1. מחשב נייד HP Pavilion dv6-1330ej כולל מסך HD + HDMI וכ. מסך ATI 4650 + מע' הפעלה WIM 7 מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo T6600 2.2GHz דיסק קשיח בנפח 250GB במהירות 7200RPM כרטיס מסך מתקדם ATI Mobility Radeon HD 4650 עם זיכרון ייעודי 1GB DDR3 חבילת זיכרון 2048MB DDR3 צורב DVD תומך LIGHTSCRIBE - צריבת תמונות בלייזר על גבי הדיסק כרטיס רשת 10/100/1000 GIGABYTE תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi, BlueTooth, קורא כרטיסים 5 ב-1 חיבורים ויציאו…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי כולם, אני מעוניין לבנות תחנת מדיה פשוטה שתריץ Win10, Sonarr, Radarr, SabNZBD. אני מתכוון לחבר לה כונן 8TB חיצוני ולחבר אותה ל Nvidia Shield שיריץ את ה Plex Server שלי. רציתי לדעת מה מומלץ היום מבחינת המחשב עצמו, אני צריך משהו קטן וקומפקטי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט לשני האחים הקטנים שלי. הם אולי ילדים אבל הם גם גיימרים לא קטנים והם צריכים משהו שישרת אותם למשחקים גם... התקציב הוא 4K ומה שלא צריך זה:עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זיכוי של כ1000 שקלים מדינמיקה ואני מעוניין לרכוש את אחד המחשבים הניידים שהם מציעים. יש לי 1,000 שקלים, ואני מעוניין להוסיף לא יותר מ800 שקלים. אלו המחשבים המוצעים בדינמיקה: http://www.dynamica.co.il/%D7%A7%D7%98%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/63--.aspx אלו שעומדים בתקציב שלי הם: - ASUS eee R101 - ASUS 1001PXD - מחשב נייד ASUS 1015PEM - מחשב נייד ASUS 1005P לפי המחיר הASUS 1015PEM הוא הטוב מבינהם. אך לפעמים המחיר משקר. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-