ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש (בארץ או בארהב, לא צריך משלוח). מה שאני צריך מהנייד זה: 1. לעבוד עם תוכנות של אדובי כמו פוטושופ, לייטרום, אינדזיין וכו'. 2. להיות כמה שיותר קל, מאחר שאני אסתובב איתו בזמן טיול ואעבוד דרכו בגרפיקה. (בעיקר פוטושופ) 3. יכול להיות שמעט עריכת וידיאו בסיסית ביותר 4. כרגע לא ידוע אם יהיה צורך, אבל אולי בעתיד עריכת תלת מימד (כרגע לא עוסק בזה אבל אולי בעתיד כן. לכן אם יש נייד בהפרש יחסית סביר כנראה שאני אשדרג אליו). אני יודע שמחשב חזק יותר יצרוך יותר חשמל אך אני כנראה אעבוד עם חיבור לחשמל רוב הזמן. אני לא ממש מגיע מהתחום, ככה כשבדקתי לבד התחלתי להתבלבל מהבדלים קלים בין מחשבים שונים ואני לא באמת יודע על מה עדיף ל…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ? GIGABYTE K8NSC-939 (s939) nForce3? 512 DDR זה המפרט (בקטן ומה שחשוב) .. שאילת המארז נותרה... הבנתי שהמארזים של HEC הם פצצה, והבנתי ש FOXCONN פצצה . בוא נגיד ככה: רוצה מארז שקט, חזק, ויציב ושלא יעלה 500 שקל . מה הכי זול ושווה לקנות ? (אפילו אם לא אחד מאלה...).... למפרט הנ"ל כמובן . תודה !
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברמקולים של הנייד. אני לא שומע כלום בהם.. גם כשאני מחבר אוזניות.. הנה תמונה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=565249288.jpg זה קרה לי פתאום.. המחשב הוא HP DV-1140
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי סוללה 9 תאים לדל החדש שלי באיזו דרך עלי לנקוט בכדי שתשמור על קיבולתה לאורך השנים? 1. להשאיר כל הזמן בחשמל, ולהוציא רק כשאני יוצא איתו מהבית או 2. ברגע שמגיע ל 100% הטענה, אז להוציא מהחשמל (ואז בערך 2-3 פעמים ביום אני מכניס מוציא) תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 700$ / 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. פוטושופ. אילוסטריטור. אינדיזיין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X2560. [אופצייה למסך 4K יתקבל ב…
-
- 31 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מחליף את המערכת בת 4 שנים שלי, כרטיס מסך יש לי מלפני חצי שנה 1060. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לרדת לסביבות ה2000 אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD Battlefield 1 , FORZA HORIZON 3, GTA 5 - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך - יש לי 1060, בלי כוננים קשיחים יש לי SSD ובלי ציוד היקפי ומסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ב 13:30 אני קונה את המחשב הוא מיועד בעיקר לעריכת וידאו ולפעמים למשחקים אני לא גיימר והגדרות בינוניות זה מספיק בשבילי לשחק 1G זיכרון נוסף אני קונה עוד שבוע (מקבל בהנחה משמעותית אבל רק 1G) ככה שיהיה לי 2G 865 - GIGABYTE GA-965P-S3 1934 - Core 2 Duo E6600 660 - TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz 472 - Western Digital WD2500YS 16MB 1279 - ASUS EN7900GT 2DHT 256M 182 - SONY SDWQ120A DVD±R/RW X16 445 - THERMALTAKE SOPRANO BLACK 265 - ZALMAN CNPS7000B-AlCu LED 39 - SONY Floppy 1.44MB 495 - Enermax Liberty 400W סה"כ 6636 ש"ח אני לא בטוח לגבי הדיסק קשיח שלי (חשבתי על SAMSONG או דינמיקס) ולגבי המארז... יש הצעות לשיפור
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הנוכחי שלי (HP מבוסס i5 4460S מלפני 3 שנים) עבר שריטה ללוח אם עקב שדרוג BIOS לא נכון שאי אפשר להחזיר אחורה החלטתי להחליף את כל המערכת. רוב השימושים שלי הם עריכה גרפית בפוטושופ וגלישה באינטרנט. מידי פעם רואה סרטים (חשוב שיהיה תומך 4K). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לרדת עד 4000 במקרה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בPhotoshop, עבודה עם הרבה קבצי RAW ועריכת Image Stacking א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כ…
-
- 47 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים, אחי נמצא בחו"ל והוא ראה בחנות את הדגמים הבאים: http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-S855-S5168-15-6-Inch-Aluminum/dp/B00AY1FE2O http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-L855D-S5139NR-15-6-Inch-Mercury/dp/B00AY1FFAK http://www.amazon.com/Sony-Series-SVE15135CXW-15-5-Inch-Laptop/dp/B00AW4O6DQ יש הבדלים גדולים מאוד במחירים. הצרכים הם עריכת וידיאו ותמונות. פוטושופ, וגם שימוש יום יומי. בהתחלה רציתי לומר להם שיכולים להסתפק בטושיבה עם הAMD בגלל המאיץ הגרפי במעבד שהבנתי שהוא יותר חזק מהhd4000. אח"כ שמעתי שיכול להיות שה A8 זה בעצם רק 2 ליבות ולא 4 כמו שכתוב. נראה לי הcore i7 מיותר. אבל אני משאיר לשיפוטכם, אולי ההבדל במחיר כן שווה את זה. אולי בכלל עדיף מאקבוק? (א…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום , אני צריך מפרט מחשב למשחקים ב 3000שח עד 3500 ללא צורב וציוד הקיפי , ואני לא צריך דיסק קשיח גדול!80 גיגה אהיה בסדר :-\ שיריץ פיפא וכו.... תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תקציב: 10-15 אלף דרישות: מחשב לגיימרים, שיהיה חזק ומהיר ושיהיה לו מעבד&כרטיס מסך הכי טוב שיש... דיסק קשיח לפחות 500+.. ושיהיה אותו בארץ\אוסטרליה תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש שאני יעזור לו לבנות שני מפרטים - למשחקים והשני למשרד. התקציב למפרט משחקים הוא עד 4K ולמשרד עד 2K. לא צריך ציוד היקפי וכדומה. למשחקים זה מה שהצלחתי לבנות: מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1082 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3 ₪525 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951000 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪189 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪254 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9S-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe ₪1583 כמות: 1 http://w…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי, שלום. אני מודה שבמחשבים ניידים אני צריך יעוץ. אני מחפש מחשב נייד עם 2GB זיכרון, לפחות 160GB כונן קשיח ומעבד טוב.מסך 15.4 (לא פחות) לא איכפת לי AMD VS INTEL. מיכוון שאני רוכש את המחשב לעצמי, הרכישה היא נטו מחיר דילר. מכרתי כמה מחשבי טושיבה A210 ולקוחות מרוצים. האם יש מחשבים ברמה דומה נניח של HP, LENOVO או LG שיכולים לענות לצרכים? חשוב לי ולכולם כמובן נושא האחריות, ואני יודע וקראתי את בעית האחריות. (לא נתקלתי בצורך של שירות ממכירת ניידים..טפו..טפו..טפו..חמסה.)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב עבורי לעבודה בבית. בדרך כלל שימושי משרד ואינטרנט, אך גם עבודה על Photoshop ו- Adobe Premiere Pro לעריכת HD . חשוב לי שיהיה שקט - מסך וציוד הקפי אקנה בנפרד. דרך אגב, לא ברור לי מה ההבדל בין מערכת 64 ל - 32 bit - מה המשמעות עבור עריכה גרפית ווידאו. תודה מראש על כל עזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3500K במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה ביתית + עריכת וידאו HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים.. אני צריך המלצות למפרט מחשב הכי טוב בסביבות 6200 שח (אולי עד 6700 אבל זה הגבול..) המחשב מיועד בגדול למשחקים ולהיות מחשב ביתי טוב.. יהיה לשני ילדים בסביבות גילאי 10-12 המחשב צריך לכלול הכל כולל מסך 19 אינצ' דק (LCD) שיהיה טוב, והכי חשוב שיהיה בתצורת micro ATX זה הדרישות של ההורים - שהמחשב יהיה קטן ממחשב רגיל (הם מכירים גודל של מידי קלאסי) לא חייב להיות ממקום אחד הכל אבל זה כן יתרון.. נ.ב. שאלה נוספת, במה כדאי להשקיע עכשיו יותר - במעבד - פרו דאו 2 וללכת על כרטיס מסך זול (ובמידת הצורך לקנות אחד מאוחר יותר), או בכרטיס מסך?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנייד הבא ב 8500 Clevo M550-N 15" Core Duo T2500 2.0x2 + 100GB-7200 2GB 667 מעבד Intel Core Duo 2.0GHz x 2 + 2MB-Cache 667MHz Intel Core Duo 2.00GHz x 2 + 2MB-Cache 667MHz 2 מגה-בייט זיכרון מטמון (Cache) לביצועים משופרים שבבים Intel® 945GM + ICH7-M מבוסס צ'יפסט Mobile Intel® 945GM Express מיקום של עד 2 יחידות זיכרון DDR-II 667 בטכנולוגיית Dual Channel קיבולת זיכרון של עד 2 ג'יגה-בייט רוחב ערוץ זיכרון - 128 ביט 3 כניסות USB2 4PIN 1394a FireWire (חיבור DV/HDV מובנה) יציאות מסך: S-VIDEO (אפשרות לHDTV עם מתאם) , CRT כולל התקן רשת 10/100 התקן אלחוטי WiFi Intel 3945 802.11a/b/g 54Mbps כרטיס קול מובנה, כולל SPDI/F מודם / פקס 56Kbps קורא כרטיסים …
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שבת שלום, אני מבקש המלצה לקניית לפטופ בגודל של 13.3 בתקציב של 2500 ש"ח. זה בעיקר לעבודה על אופיס,גלישה באינטרנט וסרטים. מעבד I3 נראה לי יעשה את העבודה. על איזה חברות ודגמים אתם ממליצים?,איפה לקנות? תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בעקרון אני משתמש במחשב בשביל עבודה אך מדי פעם גם בשביל משחקים כמו באטל פילד, קאונטר סטרייק וכו'. בגדול אני עוסק בפוטושופ פלאש וכו' אז חשוב לי מחשב שיגיב במהירות לתוכנות הנ"ל. רכיבים חשובים: הארד דיסק 250 ג'יגה, כרטיס מסך 256 מגה, צורב דיוידי, קירור שקט ואפקטיבי. מחשב נטו, ללא מסך, ללא מקלדת וללא שאר אביזרים נלווים. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח. ניתן לחרוג מהתקציב בכמה מאות שקלים. תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מדגם Toshiba Satellite A300-15C בנתיים מצאתי אותו רק ב-wallashops ו-בחברת BUG אם ידוע לכם על עוד מקומות שמוכרים את הדגם הזה אשמח לשמוע. *אני צריך את המחשב לשימוש בבית ובחוץ, עבודות, מוזיקה, סרטים, ומשחקים בין היתר רצוי לציין שמעולם לא קניתי מחשב נייד והדגם הזה של TOSHIBA נראה לי מתאים לכל הדרישות שלי אשמח לקבל ביקורת על מחשב זה, ועוד הצעות על מחשבים ניידים עד תקציב 7,000 ש"ח מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T8300 2.4GHz 3MB כרטיס מסך ATI Mobility RadeonTM HD 3650 512 MB נפח דיסק קשיח שיספיק לכל המוזיקה הסרטים והמסמכים שתרצו - 320GB! זיכרון מורחב ומהיר 3096MB DDR2 667 MHz רמקולים מקוריים HARMAN KARDON מסך 15.4 קריסטלי, TruBrite® WXGA TFT…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/(q35bag45fo13wpzhkv4i1g45)/catalogFamily.aspx?ID=593428&CID=100 המפרט שלו נראה טוב , רק שאלה לגבי המעבד , הוא הרי יונה 2250 , עכשיו השאלה אם תהיה לו ירידה בביצועים בגלל שאין לו VT אם זה קשור בכלל ומה זה ?! לפי מה שבהנתי זאת טכנולוגיה שעבודה בספקים נמוכים ?! ... אם אתם יכולים להציע לי משהו אחר באותו מחיר בדגש לא לעבור את ה 5K ... ושאלה נוספת , מה כל הרעש סביב השירות של HP ... שמעתי מכמה חברה שניידים של HP אסור לקנות ... השאלה למה !? ...
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איך החלקים האלה ? מעבד Intel Pentium 4 630 3.0Ghz 2M LGA775 FSB800 *64 bit* BOX לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR2, LAN כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail סה'כ 2829 ש'ח יש תקציב עד 2900 חריגה גגג עד 3000 והמחירים מ WWW.DIGMA.CO.IL אם יש לכם הצעות לשיפור בבקשה להציע
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש נייד למשחקים, וכרגע הגעתי ל-2 אופציות סופיות: ה-ASUS W3J עם כרטיס מסך חזק (X1600) אבל מעבד יונה, וה-Dell XPS M1201 (מקונפג לא כמו בלינק, אלא עם מעבד T7200 ו-1GB זיכרון כדי שיחרוג פחות ), עם מעבד מרום אבל כרטיס מסך חלש יותר (Go 7400). שאלתי היא למעשה איזה מחשב יהיה טוב יותר למשחקים (כמובן אם יש מחשבים טובים אחרים קטנים מ15'' אשמח לקבל הצעות).
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי :-) בעקרון אני רוצה לקנות מחשב.. אבל לא סתם, מחשב טוב.. מחשב שלתקופה של 3 השנים הבאות ייספק את כל מה שאני רק יכול לחשוב עליו. אני רוצה מחשב שיהיה כמה שיותר קרוב למושלם, שיוכל להריץ לפחות היום ובשנה שנתיים הקרובות כל משחק שייצא. אני רוצה לפחות 500GB הארד דיסק.. מעבד מעולה, כרטיס מסך ולוח אם מעולה... מערכת קירור שקטה וטובה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מארז יפה, עם העדפה לצבע שחור, נקי ואסטטי מסך קניתי, ומערכת רמקולים אני אקנה אוטוטו.. הרמקולים: (שאני בדרך לקנות אותום..) מערכת המולטימדיה 2.1 SOUNDSTICKS II של חברת HARMAN/KARDON מייצרת סאונד באיכות-גבוהה למוסיקה, MP3 סרטים ומשחקים. מאחורי הרעיון העיצובי עומד ניסיון לשבור את המוסכמות של עולם הרמקולים …
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת את דעתכם על המפרט המצורף, התקציב שלי הוא 5000 +/- עד תיקרה של 6 אלף. השימוש העיקרי למחשב הינו עריכה של תמונות סטילס בפוטושופ, בנוסף עריכת תמונות פנורמה ברזולוציה גבוהה. מדי פעם המחשב ישמש גם לעריכת ודאיו אבל זהו אינו השימוש העיקרי בו. **אם תשימו לב תראו שאני מתלבט בין שני דגמים של כרטסי מסך, אשמח לדעת מה דעתכם. [table] [tr] [td] [table] [tr] [td]פריט[/t][/t][/t] [/td][/tr][/table] דגם [/td][/tr] [tr] [td] ספק כוח [/td] [td] Enermax 450W A.PFC [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel® Core® i7 3770 3.4GHz [/td] [/tr] [tr] [td] מאוורר למעבד [/td] [td] Arctic Cooling Alpine 11 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-H77-D3H [/td…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
בעיקרון מפרט לקולנוע ביתי שתהיה אפשרות גם לאינטרנט, משחקי מחשב ותוכנות אדובי (After Effects, Premiere, Photoshop). חשוב שיהיו שני כוננים (או יותר), צורב מהיר, דיסק קשיח מעל 500gb. אפשרות בעתיד לבלו ריי וכניסות לממיר (הוט/יס) ול-DVD/VHS. יציאות למקרן/ טלוויזיה+ למסך מחשב רגיל ולמערכת סטריאו (במקביל). תודה מראש, גיא שפירא
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-