עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KF,

שלום ! אז ככה אני לא מחפש מחשב נייד לגיימר כי אני לא כזה מחפש מחשב חזק ומהיר, השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט צפייה בסרטים ועבודות מחשב הייתי רוצה שגם תהיה לי אפשרות לחיבור רשת אלחוטית חיבור בלוטוס וחיבור למסך lcd כחיבור רגיל או HDMI כולל צורב dvd עריכה: מצאתי את המחשב הזה,האם הוא יתאים לצרכיי ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720588 תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by deathrevenge,

היי אני רוצה המלצה למפרט תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח +1000-800 למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים SC2 בעיקר, ומשחקי FPS חדשים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: *אני רוצה לקנות מחשב שיתאים למסך 22 ברזולוציה 1000-1600 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? SC2, משחקי FPS חדשים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 22 אינצ' במחיר של עד 1000 ש"ח. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לקחת הרדדיסק כמה שיותר זול (אפילו חצי טרה עם זה חוסך משהו..) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 ע…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  3. שלום נשרף לי מעבד OB במחשב ישן . לכן אני זקוק לשידרוג . הצרכים אינטרנט , יכולת להריץ XP בצורה סבירה , TV-OUT אין צורך בכלל בתמיכה במשחקים . מה יש לנו כרגע ? יש מסך DVI יש HD IDE 80GB צורב DVD מקלדת עכבר ATP3 מארז COMPUCASE 6A19 + HEC 300W חוץ ממה שיש חסר לוח אם + מעבד + כ.מסך (אפשרי OB כל עוד יש TV-OUT) זכרון 512 MB מה לדעתכם המפרט האופטימלי

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה ,הרבה תוכנות פועלות בו זמנית וצפייה בHD 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? אופיס, ויז'ואל סטודיו, SQ Server. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום אני רוצה להרכיב מחשב חדש ואשמח לקבל עזרה ב build. המטרה שלי במחשב זה להיכנס לתחום ה VR בכיף. מבחינת תקציב אני לא מחפש בהכרח את הטוב ביותר, אלא יותר את ה best value for money. כבר יש לי SSD 500gb של Samsung EVO וקניתי את הכרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW ULTRA SILENT GAMING, 8GB GDDR5 https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-SILENT-Gr…/…/ref=sr_1_5… התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, לא כולל מה שכבר הוצאתי על הכרטיס מסך והזכרון. ולגבי מארז אני לא בטוח אשמח לקבל גם במפרט אבל מקסימום יכול להשתמש בקיים שלי אם התקציב גבולי.

6. Started by Ron6,

QUAD CORE 6600 2.4GHz Gigabyte ga p35 ds3l Corsair 2GB GT 240 (* בן שנתיים, החליף 8800GT שנשרף ): ) Antec Sonata 3+ Earthwatts 500W (מארז+ספק, אל תשאלו אותי איך הספק מחזיק שש שנים כבר). WD 500GB מיושן, כבר לא זוכר את הדגם הספציפי. דיסק+רשיון מקורי של XP home edition להערכתי אין פה כלום, במיוחד לאור גיל הרכיבים (למרות שכולם מתפקדים בסדר גמור עדיין), מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by justblack,

שלום לכולם לאחר מספר שאלות ומפרטים שונים שהומלצו ולאחר שינויי תקציב הגעתי סוף סוף למפרט. זקוק אישור סופי - אני רוצה להזמין היום! קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 668 1 מארזים THERMALTAKE XASER Mozart Silver + HTPC ¤ 561 1 קירור למעבד THERMALTAKE GOLDEN ORB II CL-P0220 ¤ 169 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 648 1 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON 2600XT 512MB DDR3 PCI-E HDMI Retail ¤ 753 1 צו…

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by Nitro,

חבר'ה, מה אתם אומרים על המפרט הבא? גיימר, לא כבד, ללא א"ק. הנה המפרט+מחירים... Athlon 64 3000+ ---> 990 Epox ep-8kda3j ---> 670 A-DATA 512MB PC3200 ---> 460 WD 80GB 8MB SATA ---> 416 MSI Radeon 9800 Pro 128MB 256-Bit ---> 1230 Comucase 6CS3 ---> 220 Combo Sony CRX 320A ---> 275 DVD Recorder - NEC 2510A ---> 422 Black Floppy ---> 40 סה"כ - 4723 ש"ח. המעבד, הזכרון, כ. המסך והפלופי מ KSP. ההארד דיסק, הקומבו והצורב דיוידי מפנדה, לוח האם והמארז מנועה. המחשב לא כולל מסך (יש), רמקולים (מחובר למערכת סטריאו), מקלדת ועכבר (יש לי סט אלחוטי). מה אתם אומרים? חוץ מזה, הייתי רוצה לשמוע על מדיניות האחריות של KSP, כי לא מצאתי פירוט על זה באתר שלהם... תודה רבה! נ…

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  9. המחשב הוא מה שרשום בצד <<<< המטרות הם בעיקר גיימינג וכרגע הוא ממש ממש לא מספיק,אני משחק משחקים כמו אובביליון,ריינבו וגם קצת CSS אבל בעיקר משחקים כבדים... הציעו לי שם סידור כללי: החלפת מאוורר ומשחה טרמית החלפת ספק החלפת כ.מ ל- (1950PRO EXTRAME של POWERCOLOR) יש הצעות אחרות ?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  10. שלום אני חדש פה וסקרתי את הפורום וניראה שאתם אנשים רציניים ומביני עניין, ואשמח לקבל מכם חוות דעת. אני רוצה לקנות מחשב, לא כולל מסך רמקולים מקלדת ועכבר בתקציב של כ 8000-8500 שקל. 1.כפי שהבנתם המטרה היא למשחקים כבדים 2.הקירור מאוד חשוב לי גם למעבד, גם כללי וגם לכרטיס מסך (שכן הכרטיס מסך צריך להיות רציני וכבד וסביר להניח שהתחמם מהר) 3.חשוב לי שהמחשב יהיה שקט 4.שכל החלקים יהיו אמינים ויציבים ומחברות טובות 5.בבקשה, צרו את הטוב ביותר לדעתכם אם אפשר עם הסברים שאלה נוספת: האם כדי לי לקנות מחשב עכשיו או לחכות לסוף שנה ואף ל 2009? ממה שהבנתי בסוף שנה יש מכירות טובות, בגלל התיישנות מוצר בהחלפת שנה..(קצת כמו מכוניות) זה נכון? תודה רבה לכולם![br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשע…

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  11. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב. שימושים: צפייה בסרטים בכלל ובסרטי HD גבוהי-רזולוציה בפרט, משחקים ועבודה שוטפת ומהירה עם תוכנות שונות בו-זמנית. דרוש דיסק קשיח של 500GB. על המחשב להיות שקט ככל האפשר. אפשרות לOC בעתיד. אין צורך בציוד היקפי. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור!

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  12. דבר ראשון תודה!! אז ככה אממ רציתי לדעת עם מישו יכול להכין לי מפרט תחת הסכום 6000 ש''ח עם מסך 17 חמוד...(של מאג שעולה 750) לגבי שאר המפרט אני צריך עזרה ואני מתלבט...אז מישו? שוב תודה אה כן המחשב הוא למשחקים ויצירת מוזקיה

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  13. WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS¤ 398 מעבד :AMD ATHLON 64 5050e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADH5050DOBOX - BOX¤ 329 לוח אם :GIGABYTE GA-MA69G-S3H¤ 342 ספק כוח :SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM¤ 340 מארז :COMPUCASE 6A19-NPS w/o PSU¤ 232 זיכרון :G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ¤ 362 כרטיס מסך :SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL¤ 1459 איך זה בתור מפרט? המעבד לא יגביל ? ואם כן, אפשר לעשות לו OC שיפתור את צוואר הבקבוק ?

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  14. שלום. יש לי כרגע מחשב אני רוצה להוציא קצת כסף ולשפר אותו כמה שיותר. כרגע יש לי מפרט מעבד i5 3570K זכרונות 16GB 1333MHZ DDR3 SSD 128GB 1TB 7200RPM Gigabyte GTX770 4GB DDR5 Corsair 750W מארז מעפן וקטן שאפילו קירור מים לא נכנס בו. המסך שלי גם די סבבה Asus VG248QE 144Hz הדברים העיקריים שלי הם סטרימינג גיימינג ועריכת וידאו (פעם אחרונה שערכתי וידאו שרפתי חצי מחשב והוחלפו לי החלקים עם ניצול האחריות) אז על מה חשבתי כרגע איפה שאני יכול לחסוך ולהשאיר חלקים זה כרטיס מסך + ספק + זכרונות (אולי) שאר הדברים לא מספיקים לי אני צריך עזרה בלבחור מארז לוח אם חדש הארדסיקים חדשים (לא מספיק לי המקום בכלל ב2 הכוננים) מעבד אני די מאוכזב מהביצועים...כרגע ורציתי לשקול אפשרות אולי אפילו לעבור ל …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקי פעולה ואסטרטגיה ברמה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "27 רזולוציה 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות - אבל לא קריטי אם לא יפעל על ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, לאחר קריאה רבה בפורום על הרבה מפרטים והתייעציות רבות, התגבשתי על המפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).י; פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין (פרנסה) אוטוקאד דו מימד (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by somebody,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב. אז התחלתי לטייל באתרכם ובאתרים דומים כדי לקבל קצת רקע על חומרת מחשב, ומה אומר כאילו צנחתי מהירח. פשוט לא מבין כלום. אז אם מישהו מכיר איזה מדריך למתחילים (יותר נכון סדרת מדריכים) המסביר מה התפקיד של כל דבר, איזו אפשרויות יש, חברות, מחירים, הכל. אנא. או לפחות רעיונות איך ללמוד את זה במהירות. בכל אופן אני מקווה שאתם תעזרו לי. אני מעוניין במחשב לצורך תכנות וסרטים, המון שעות על המחשב, המון תוכנות כבדות, ומדי פעם סרט או אינטרנט. זה אומר מסך שלא עושה כאבי ראש, גדול. מחשב שלא "מתבלבל" ועובד מהר. כולל צורב ומדפסת הכי פשוט (שעובד), עכבר ומקלדת נוחים (אבל בלי קשקושים). והכי חשוב, המחיר עד 5000. תודה מראש somebody

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tal daniel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וקצת עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבדים שיש היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במשחקים להכי גבוהות שיש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  19. שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב מבוסס intel 945 ... קיבלתי הצעה מאקסל נט של 4000 ש"ח ואני מתכוון לקנות אותו עוד השבוע.... אלא אם אתם תגידו לי שלא!!!!!!!!!!!! אז ככה המחשב מיועד ...שיחזיק מעמד הרבה זמן!!! אמינות זה שם המשחק ... מאוד חשוב לי שיהיה ספק כוח שיתאים מה דעתכם? התקציב שלי הוא עד 4200 רק למחשב ואני רוצה להוסיף עוד מסך lcd עד 1500 (אם יש הצעות למסך על הדרך זה יהיה אחלה) המוכר בחנות אומר שהמחירים בשבוע האחרונים ירדו בגלל הכניסה של המעבדים "הכפולים" ושהמחירים ברוב האתרים עדין לא עודכנו כמו שצריך .... אני חייב לקנות את המחשב השבוע אז חברה בבקשה .... מה דעתכם 1. מעבד: 531 INTEL P4 LGA775 3GHz 800MHz HT 1Mb 64bit , מאוורר אינטל מקורי 2. לוח אם: INTEL מקורי 945. 3. זכרו…

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  20. היי אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת, בסביבות 5000-5500 שקל 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה: עריכה גראפית בתוכנות של אדובי וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).adobe premier and after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי aaa כמו דום וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).108…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, אני צריך להרכיב לאבא שלי מחשב לעבודה(היום הוא עובד עם מחשב בן 6 שלא מחזיק כלום). אני צריך ליצור מחשב שאני לא מתפשר בו על איכות וקונה חלקים גנרים אבל כמה שיותר זול. אני מעוניין ליצור שני מפרטים שיתאימו לי אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס אינטל. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 4000 ש"ח מעדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תוכנות קאד - (vectorworks בעיקר - כולל פעולות תלת מימד ורינדור אבל אל הרבה), מעט photoshop ואפשרות לתוכנות אחרות לעיצוב ותלת מימד, אינטרנט ואופיס. 3. האם …

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by גבי ורך,

שלום לכולם אני מחפש לפטופ לצורך עיצוב גרפי/לימודי אדריכלות בהמשך. אני צריך מחשב שיוכל להריץ את תוכנות העיצוב כמו אילוסטרייטור ופוטושופ. אני רוצה מחשב עם מעבד i7 ו 16gb ram, עדיפות לכרטיס מסך כמה שיותר טוב. גודל מסך 14 אינץ' ומעלה. התקציב שלי הוא עד 1500 דולר. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

פרסמתי אחד לפני חודש, אבל הוא היה AMD, אז זה לא אקטואלי. בכל מקרה, המפרט: INTEL P2.0 GHZ 478PIN 512CACHE EPOX EP 4G4A+ 845G 533MHZ MUSHKIN PC2100 256DDRAM MAXTOR 60GB 7200RPM BENQ DVD-ROM X16 DVD X48 CDROM MITSUMI FLOPPY 1.44 HERCULES GAMESURROUND FORTISSIMO II ENERMAX FS-710B 350W ATI RADEON7000 HERCULES PROPHET VIEW 720 TFT LCD 15'\BERLINEA 10 15 35 TFT LCD 15' CREATIVE INSIPRE 2.1\HERCULES XPS 210 2.1 פירוט: מעבד יכול להשתנות בהתאם להנחות שאני אקבל מפנדה, יכול להיות שירד ל1.8 לוח אם וזיכרון אין לי מה לפרט, אני לא רוצה לעשות OC ללוח, ככה שאני הולך על 2700 60 ג'יגה של מקסטור, DVD של BENQ, שמומלץ בטכנו, פלופי, מארז של אנרמקס(אולי מפלונטר, אני אתווכח איתם, ב…

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. עיקר השימוש: אינטרנט, office, מוזיקה, סרטים, עריכת וידאו ביתית. לא ברור לי מה זה בדיוק OC. דיסק1: בסביבות 160-250G. דיסק2: 500G למטרת גיבוי סרטים, מוזיקה, תמונות במסגרת הרשת ביתית. בתודה.

• 7 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים