עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 שח , גמיש מעט לחריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר, לדוגמא Assassin creed , the witcher, horizon zero dawn, godfall 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך בלבד (עדיפות למסך IPS עם זמן תגובה של 1ms וקצב רענון של 144hz) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by ~Pizza~,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 1080P, עבודה משרדית (ישמש גם לעבודה) תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות מסויימות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אין משחק ספציפי. משחקים חדשים FULL HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,920x1,080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

3. שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור (: קניתי לא מזמן מחשב חדש מבית lenovo. במחשב יש כרטיס מסך חזק יחסית של nvidia 860m gtx אבל הוא לא מסוגל להריץ משחקים כמו פיפא למשל (שרץ באופן חלק במחשבים ניידים חלשים בהרבה) . אני חושב שהבעיה היא שהמחשב פשוט לא מצליח להעביר בין הכרטיס מסך integrated של intel לכרטיס מסך של Nvidia. ניסיתי לשחק בהגדרות של nvidia control pannel שמתי שהכרטיס ברירת מחדל יהיה הכרטיס החזק וגם שהמחשב יעדיף ביצועים על פני "חסכון אנרגיה" ועדין המחשב לא מסוגל להריץ משחקים פשוטים מאוד כמו פיפא (אפילו ניסיתי להריץ בליפ ובלופ למי שמכיר והמחשב פשוט לא מסוגל לעשות זאת!!). - המחשב נשלח למעבדה של lenovo שנקראת cpm וכתוב שכל החומרה במחשב תקינה... אני מרגיש קצת מרומה…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב ישן (שילוש מעבד-זכרונות-לוח אם, ואתם יודעים מה, גם דיסק קשיח) לצורך הסבתו לשרת מולטימדיה / סטרימינג / אחסון קבצים לשרת כמה מחשבים (נגיד 5-10, לא כולם בבת אחת). נניח שאתקין עלוי איזה Free NAS כלשהו לצורך העניין. תקציב - 1000 - 1500 ש"ח (אפשר למתוח עוד 500 אם מכניסים דיסק קשיח) נראה לי שאין צורך בכרטיס גרפי - מספיק המובנה במעבד. אשמח להמלצות לשדרוג רכיבי הליבה, כמו גם לרכיבים אחרים כגון ספק וכו', אולי אשקול להחליף גם אותם. הם מחוץ לתקציב הנתון. בכל מקרה, יש מארז אז לא צריך להכניס כאן. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by lidorkalfa,

אני עוזר לחבר לקנות מחשב, ניסיתי להרכיב לו מפרט והמליצו לי על הדרך על עוד 2, אשמח לעזרה.. אלו שלושת המפרטים שיש כרגע: תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by Yarden_2y,

שלום לכולם אשמח מאוד להתייעצות קלה בנוגע לשיפור המשחב הקיים. המחשב כבר לא סוחב בQHD על הגדרות בין High ל-Medium בTNL החדש, המשחק מקרטע מאוד. מפרט נוכחי, מה שאני מתכנן להשאיר בצהוב: 1. Ryzen 7 3700X 2. Gigabyte B450 AORUS PRO 3. VENGEANCE® LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz 4. ANTEC PSU 850W High Current Gamer Gold 5. ASUS ROG Strix NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti OC 6. Kingston NV1 1TB M.2 2280 NVMe PCIe 7. Crucial MX100 2.5" 256GB SATA III 8. Seagate BarraCuda 1TB Internal Hard Drive HDD 9. Fractal Design Meshify C Blackout TG חיפשתי בשרשורים קודמים, לקחתי משם את ההמלצ…

7. Started by godis,

שלום חברים, הלנובו YOGA 3 14 שלי מתחיל להתעייף קצת. אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו כשיש הרבה מבצעים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ניתן לחרוג אם יש משהו משתלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות ארדואינו, קצת פוטושופ וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. הצרכים של המחשב העתידי הם מרובים עריכה גרפית של תמונות ברזולוציה גבוהה (בעיקר PHOTOSHOP) עריכת סאונד ויצירת מוזיקה (CUBASE) - קיים כרטיס קול חיצוני, השאלה אם נדרש/כדאי גם הוספה של מעבד/יותר זיכרון. עריכת של סרטוני וידאו קצרים עד 10 דקות מכילים אפקטים ומעברים בין קטעי וידאו. וכמובן שיתמוך במשחקים בשביל הכיף (כאלו שהם חדשים בשוק) - אבל לא צריך את הכרטיס הכי טוב בשוק (כי זה יקר) התקציב הוא עד 4000, בהתחשב ששאר הציוד ההיקפי כבר קיים ראיתי מפרט שKSP מציעים ורציתי להתייעץ. מה צריך להחליף ליותר טוב? או שאולי זה בעצם מספיק? אני לא מכירה את כל הרכיבים ואת הטיב שלהם. תודה מראש! דגם מחשב: GMR BEGINNER מעבדי אינטל: Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il…

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by tomeryh,

עלה 4000 אלף בוואלה שופס 24 תשלומים אחריות 3 שנים של דל לפני זה היה לי SL400 אין מה להשוות דל לא רואה את לנובו ברמת מחירים הזאת קודם כל איכות הבניה מעולה, חלקו הקדמי ממתכת, המקלדת לא נלחצת פנימה כמו בלנובו, מקלדת מלאה כוללת מספרים בצד מחשב דק יחסית מסך מעולה כל היציאות הדרושות נמצאות בצד המחשב נוח מאוד לחבר דברים מסך 15.6 רחב ונוח מאוד דרייברים מעולים לא כמו בלנובו שמכבידים על המחשב הכל עולה זריז הבעסה זה רק בטאץ פד אני לא מבין למה עוד לא הצליחו להמציא טאץ פד נוח קניתי בצבע אדום מהמם [br]פורסם בתאריך: 12.02.2010 בשעה 19:52:59 ואינטל שיחקו אותה עם הפלטפורמה החדשהציון 6.3 למעבד ו4.3 לכרטיס מסך בוינדוס 7

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא כ-6.5. יכול לחרוג גם עד 8 בשביל שיפור משמעותי ועלות-תועלת גבוהה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצי…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by Snir Weitzman,

היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה לי טוב לעריכת ווידאו (לתוכנות כמו Premire Pro, After Effects, Sony Vegas) ולעיצוב גרפי למרות שאני מתעסק בזה כרגע פחות כמו פוטושופ ואילוסטרייטור. אלה השימושים העיקריים, בנוסף לזה אולי אעשה בו שימוש לגיימינג קל יחסית כמו PES ו- FIFA אבל זה בגדר בונוס נקרא לזה. בכל אופן כרגע מצאתי 2 מחשבים שאני שוקל לקנות זה האחד: Lenovo Legion Y540-15IRH 81SX00D7IV https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=66252 וזה השני: Lenovo Legion Y540-17IRH 81Q40065IV https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=66750 הם בעקרון זהים אבל ההפרש ביניהם הוא בגלל הRAM שבראשון יש 16…

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by Dn2k,

טוב אז ככה אני הולך להחליף את הפנטיום 3 933 שלי במחשב חדש וחזק כמו שאני רוצה ( גם את הפנטיום 3 בזמנו קניתי כשהוא היה הדבר הבא! חחחח ) אז ככה למפרט: Intel core 2 duo E6600 MSI 975X PLATINUM POWER-UP CEON 1GB DDR2 800MHZ WD 2500KS (CAVIAR SE16) 250GB ATI 1900XT 512MB GDDR3 A-TOP + 500W DVD-RW 16X LG 1970HR-BF 19inch DVI 2ms עכשיו לשאלות שיש לי אליכם: 1. אני רוצה לקבל חוות דעת את חברות טובות לזיכרונות? 2. אם למישהו יש אתר שמשווה זיכרונות? ולא טום ארדוור כי לא מצאתי שמה. 3. כרטיס מסך: הציעו לי את sapphire עכשיו אני מתלבט כי אין לי מושג על איכות החברה לעומת MSI וASUS למשל.. אם למישהו יש מושג או אתר שמשווה אני אשמח. 4. מארז: אני רוצה מארז שקט באיכות טובה הציעו לי את A-TOP אם ספ…

• 63 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. היי, אני עומד על תקציב די דל 2,500 ש"ח למחשב נייד. אני סטודנט למדמ"ח ואשתמש במחשב בעיקר לשימושים יומיומיים + קצת תכנות + מעט מכונות וירטואליות (VirtualBox etc...), אני לא מתכוון לשחק בו חוץ מאיזה פיפ"א מדי פעם. שני המחשבים שאני מתלבט ביניהם עולים בדיוק 2,500 אבל אם יש לכם איזושהי המלצה יותר טובה, גם אם תעלה 200 ש"ח יותר זה יהיה בסדר. חשבתי על זה והחלטתי שאני חייב בעיקר 8GB RAM ו- 256SSD. ניידות לא מאוד חשובה לי אבל לא אתנגד (כלומר מעדיף בגדול 13.3 או 14), מעדיף בלי מערכת הפעלה כי בדר"כ אני עם לינוקס וחבל על הכסף. אני מתלבט כי מצד אחד ה310 הוא i5 דור שביעי, אבל הוא גדול יותר ומגושם וצורך יותר סוללה, ומצד שני ה510 קטן יותר ומעוצב יותר, נייד וצורך פחות …

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. אני מעונין לרכוש מחשב שיעבוד טוב עם תוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור (לא צריך יותר מידי מזה...) ההשקעה של עבור המחשב היא באיזור ה4K טכנאי המליץ לי על המפרט הנ"ל אשמח לשמוע מה יש לכם לומר על זה https://ksp.co.il/t/EV4u8h תודה רבה

15. Started by no_way,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V - WATCH DOGS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by oz25,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף שלא ולנסות לחסוך, עד 1600,1700 יהיה בסדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים ורק מדי פעם תוכנות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות עיצוב(פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור) באופן מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך, מעדיף לשמור את הציוד מהמחשב הנוכחי(שהוא ישן מלפני 7 שנים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. אלוהה! אני מתכוון לקנות נייד חדש החודש ויש לי התלבטות קשה בין DELL ל LENOVO... קודם כל קצת רקע: * מטרות המחשב - ע ב ו ד ה. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - כמה שיותר נמוך. אם אפשר להגיע לפחות מ2.5 קילו במסגרת התקציב אז מעולה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI, USB3, ESATA * בלוטות? - לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 מספיק, עובד עם כוננים חיצוניים * כונן CD/DVD? צורב? - צורב * כונן Bluray?- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אז ככה.. אני מחפש מחשב עם מסך מט (לא מבריק). פשוט כיף לעבוד מול מסך כזה. לכן סדרת VOSTRO של DELL היא אופצייה מעולה. איזה מחשבים מקבי…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. ערב טוב. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים באיכות הכי גבוהה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שצורך מחשב מפלצתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24/40 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גב…

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. היי אני רוצה לקנות מחשב נייח להורים כי הישן התקלקל ( אין צורך באביזרים נלווים ). בגדול כל מה שנדרש ממנו זו האפשרות לגלוש באינטרנט, לראות סרטים ולעבוד עם מסמכים (בלי קשיים). כמובן שעדיף שהוא לא ירעיש כמו משאית או שייסגר בגלל החום בחודשי הקיץ. האם אפשרי למצוא משהו בסביבות האלף שקל או פחות שיעמוד במטרות הללו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במיד…

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. שלום לכולם, בגדול, אני צריך מחשב למשחקים, ושיהיה לו SSD. עוד שימוש עיקרי למחשב הוא לעבודה, אני צריך להריץ עליו מכונות וירטואליות וגם אימולטור GNS (מכאן ה-SSD). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם שלנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו שציינתי, משחקים ומכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL MACHINE, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by Screw_Master,

4000 שקל, נייד, משחקים קלים טאצ' זה בונוס רוצה רמוקלים ממש טובים לא מפריע להתפשר על חיי סוללה, גודל או משקל

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by daphnanv,

מבקשת המלצה למחשב נייד המותאם לעבודה באוטוקד.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. היי, התקנתי על הנייד שלי WIN7 לפני מספר שבועות מדובר ב Dell Xps m1210 - מפרט מלא בצד (במפרט בפרופיל שלי, למטה) אני כבר שנים מבסוט מהנייד הזה, רק שבזמן האחרון התחילה להתעורר בעיה שלא קשורה ממש למערכת ההפעלה עד כמה שהבנתי. - שמתי לב שלאחרונה בזמן שאני מריץ תכני וידאו בהפרדה גבוהה (היידף\HD) על הלפטופ הוא מתחיל לקרטע ולחרר - הסרט מוצג בקרטועים נוראיים אחרי כמה דקות של ניגון חלק. (גם כשהם מנוגנים על המסך 12" שלו וגם כשהם מנוגנים על מסך חיצוני גדול) בהתחלה חשדתי ב WIN7 אבל חפירה בכיוון הזה העלתה חרס. אחרי זה בדקתי טמפרטורות - ומשהו נראה לי לא הגיוני בעליל הטמפרטורה של ה GPU של כרטיס המסך (Nvidia 7400 go) שלי מתחילה ב 45-50 ב IDLE בשניות שאחרי ההדלקה, ומייד (אחרי דקה שהוינדו…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by KF,

רציתי לדעת אילו אלטרנטיבות עומדת בפניי. מעוניין במחשב נייד קטן (לצורך נסיעות) בגודל 13.3. אין צורך בכונן אופטי ובמסך מגע! מסך מט. (חובה) HDMI (חובה) מערכת הפעלה כלשהי. (חובה) זיכרון בנפח 8 או 6. (חובה) משקל- עדיפות למשקל קל כמובן אך שלא יהיה ממש כבד (שלא יעלה על 2 קילו עם שאיפה לפחות) מטרות המחשב: אינטרנט,אופיס,סרטים וכנראה שגם פוטושופ. סוללה- אין לי דרישה מיוחדת,שיהיה משהו סביר. תקציב 3K.

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by devilon,

. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אם ייצא עד 1700 זה יהיה מצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? רק עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות של מיקרוסופט אופיס (וורד, אקסל וכו'..), ואינטרנט, סקייפ , מסנג'ר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן לשם פרנסה, אך לדעתי לא ניתן להשתמש בצורה כבדה בתוכנות אלה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא, ללא שום משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רצוי עכבר + מקלדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כ…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים