עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? גג 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר HD וצפייה HD, חיבור לרסיבר דרך כבל אופטי (מצריך 5.1), משחקים יצירות מוזיקה עריכות גרפיות (לא ברמה מקצועית) וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa pro evolution וכל משחק חדש מעניין כדמות gta v וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by miki_9,

אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, זמן סוללה לא כל כך חשוב, הארד דיסק 1TB לפחות גודל מסך"15 ומעלה תקציב עד 10,000

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחפשת מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות ובמהירות עם עבודה במקביל על מספר תוכנות של אדובי. רשימת המכולת: 1. התקציב המקסימאלי - 6000 ש״ח ניתן לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 1000 ש״ח במקרה הצורך 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית ומולטימדיה, תכני HD תוכנות עיקריות: Photoshop Illustrator Indesign Flash Dreamweaver Premier pro לצורכי פרנסה 3. אין צורך בציוד היקפי 4. נדרש מפרט מלא 5. חשיבות השקט = 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC) 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (win7) והרכבת המחשב בחנות 8. איזור מגורים - השרון 9. ללא בקשות מיוחדות 10. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד, אך רצוי לשמור על אופק שדרוג המחשב תבורכו מיכל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 1liran1,

יש לי מחשב נייד של HP DV6 ועשיתי בדיקות על הדיסק הקשיח והבנתי שהוא לא עובד. על המחשב היה מותן WIN 7 מקורי, לא קיבלתי עם המחשב כלום שום דיסק. מה אני עושה כאשר אני יכניס למחשב דיסק קשיחי חדש, מאיפה אני יכול שוב להתקין עליו WIN 7?? של HP.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי אשמח להמלצותיכם למפרטים :-) תודה מצורף הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים ומעט משחקים מדי פעם משחקים בסגנון של league of legends. הייתי שמח להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אם בעייתי בתקציב ניתן לרדת בהגדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אני בונה מפרט למשחקים שאני רוצה שיהיה כלול בו קונרו כרטיס מסך חזק מן הסתם כולל מסך דק של 17 אינץ' הארד-דיסק 250 ג'יגה סאטה 2. אני מעדיף מסך של LG.צורב DVD. בלי רמקולים. בלי מקלדת ועכבר. חשוב לי שיהיה קירור טוב ושלא יהיה הרבה רעש. כמה שיותר שקט יותר טוב. אה! אני גם מעדיף 2048 זכרונות. הבנתי ש677 מגה הרץ בDDR2 יהיה הכי טוב. אבל בבקשה תעזרו. אני אקנה את המחשב או מ-KSP (אני מעדיף משם) או מנועה מחשבים. מה שיהיה הכי זול. תודה! =]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by abirdh,

המחשב מכיל: מעבד: אינטל Q6600 מומהר ל3GHz כרטיס מסך: 9800GTX+ לוח אם: של ג'יגהבייט P35C-DS3R זיכרון: 2 כרטיסים של 1ג'יגה 800mhz פעם האחרונה ששידרגתי אותו היה זה כרטיס המסך עכשיו אני די בטוח שתורו של הזיכרון להשתדרג ופה אני פונה לעזרתכם. הלוח אם מגיע עם 2 מקומות נוספים לחיבור DDR3 ואני אשמח להמלצה על זכרונות אפשר גם מאיביי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by askrel,

1.תקציב 4000, חריגה רק במידת הצורך 2.שימוש מחשב עריכה לצלם אירועים - שימוש בלייטרום 3.ציוד הקפי אין צורך 4.רכיב שאין צורך לצרף? לא 5.כמה חשוב שקט? חשוב, לא מידי 6.גודל פיזי ואורות עדיף כמה שיותר קטן, וללא אורות 7.מערכת הפעלה/הרכבה בחנות? עם ווינדוס ושיורכב בחנות 8.חנות ספציפית? לא, גמיש במיקום 9.מועד קניית מחשב? עדיף בקרוב, אבל יכול לחכות אם זה משמעותי שווה 10.האם יש בקשות מיוחדות? שיהיו כמה חיבורי usb מהירים, בלוטוס וויפי ומגן כח (מנפילות חשמל - אם יש משהו כזה מובנה..) 11.אופק שידרוג לא משהו רלוונטי כרגע 12.הערות: אם יש אפשרות להוסיף גם הסבר למה כל חלק אשמח! כדי להבין יותר...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dg,

אהלן, כמו שהכותרת אומרת , מעוניין במחשב המיועד למשחקים , כרגע חשבתי לקנות איזה כרטיס זול 7300 או משהו כזה ואח"כ לשדרג למשהו שיתמול ב DX10. מסך אני כבר אקנה כנראה CRT 21 או משהו כזה. תודה מראש לכולם. לא מתוכנן OC!.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by z999,

אהלן, יש לי מחשב גיימינג בן לא מעט שנים והגיע הזמן לעשות אוברול רציני, כיום יש בפנים מעבד QX9650 וכ"מ Radeon 6850. אני רוצה להוציא בערך 4000 שקל (הסכום גמיש למעלה ולמטה) המספר מגיע פשוט כי זה הסכום שנראה שצריך. הייתי מעדיף להוציא פחות אבל לא נראה לי שאני אוכל להגיע לרמה הדרושה בפחות. אני רוצה לחזור למצב שהיה ב2008 שפשוט יכולתי להריץ כל משחק חדש בהגדרות הכי גבוהות ב1080 בלי להתעסק יותר מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אני לא עשוי מכסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נניח 500, אבל עדיף לרדת מתחת לתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by munin,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית, הינה מפרט טכני שלו: Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 Gigabyte GA-H55M-USB3 Golden Tiger 550W PSU GeForce GT240 אני רוצה לשדרג את המחשב למצב שאוכל לשחק במשחקים חדשים(הכוונה לשחק בWitcher 3). מחרתיים אני באילת ורציתי לשאול איזה כרטיסיי מסך יעבדו עם המפרט הנוכחי ואם לא מה עליי לשדרג כדי להגיע ליעד? הסתכלתי על כרטיסי: GTX 750, אולי GTX960. תודה מראש על עזרתכם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oshersz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft, league of legends ,saints row iv, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

מזמין מאמזון - שניהם אותו מחיר פחות או יותר: Acer Swift 3 Thin & Light Laptop, 14" Full HD IPS, AMD Ryzen 7 4700U Octa-Core with Radeon Graphics, 8GB LPDDR4, 512GB NVMe SSD או Acer Swift 3 Intel Evo Thin & Light Laptop, 14" Full HD, Intel Core i7-1165G7, Intel Iris Xe Graphics, 8GB LPDDR4X, 256GB NVMe SSD זה בשביל אחי - לשימושים משרדיים בעיקר, ופה ושם פורטנייט על Low ^^ איזה עדיף ומדוע?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, אשמח לשמוע חוות דעת על 2 מחשבים גיימינג מה עדיף? 1. https://www.amazon.com/AORUS-NA-7US1021SH-i7-9750H-GeForce-Keyboard/dp/B07RYSSQFL?tag=h0dab-20& 2/ https://www.amazon.com/dp/B07R6B94C7?tag=h0dab-20& תודה

15. השימוש של המחשב הוא בסלון כמחשב נייח רגיל (לא HTCP) אך מחובר כל הזמן למסך טלוויזיה 32 אינצ'. 1. התקציב המקסימאלי הוא 2,500 עד 2,600 מקסימום. 2. השימושים הצפויים של המחשב הינם אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים (עובד כל הזמן), סרטים (כולל HD), שירים וכו' המחשב לא מיועד לגיימינג כלל. 3. אין צורך במסך, אין צורך ברמקולים, אך יש צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים שיקלטו כמו שצריך קצת מרחוק. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 בין 7 ל- 8. 6. אין כוונה לעשות אוברקלוק כלל. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 7 והרכבת מחשב בחנות. 8. אני מתגורר באזור ירושלים אך הבנתי שיש חנויות שעושות גם משלוח. 9. הבקשות המיוחדות הן: חיבור HDMI למסך (כאמור מחובר לטלוויזיה), אופציה ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כמו שכתוב בכותרת, ללא מסך עכבר מקלדת ושאר הציוד ההיקפי למינו לא מתכנן לעשות OC חשבתי על INTEL QUAD אבל אם אפשר להסביר קצת על זה למה הבנתי שלא הכל נתמך ע"י זה עדיין ולגבי השאלה כדאי לי לקנות עכשיו או שאמור לצאת משהו בזמן הקרוב ששווה לחכות בשבילו? (שמעתי יוצא משהו סוף חודש הזה, איזה כרטיס מסך ממש טוב וזול) תודה לכל המגיבים והעוזרים מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by esaly,

היי חבר'ה! שבת שלום! מצאתי עיסקה ממש טובה לגבי המחשב הזה...אני יכול להשיג אותו ב1K. אני סטודנט ומחפש משהו קל יחסית ואיכותי לגלישה - מקסימום צפייה בסרטים. אני יודע שהוא בנוי ממש טוב כיאה לIBM. מישהו פה מכיר אותו ויכול לתת חוות דעת? המון תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם מתאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר גלישה באינטרנט עם הרבה טאבים פתוחים ושלא יקרטע בצפייה בסרטונים בסטרימינג , אין צורך בכרטיס גרפי למשחקים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב - מסך + מקלדת + עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים …

19. Started by OKASHI,

אני צריך מיפרט מחשב [בלי מסך] גודל מסך שלי 19 אינצ שיהיה הכי סוס שאפשר עד 2000 - 2100 ש,ח זה בישביל CS CS = Counter strike רק למישחק CS הכי סוס שאפשר אל תישכחו ;D שבת שלום אני קונה מ אייבורי מחשבים ב ירושלים בבקשה עזרה אני קונה מחשב ביום ריאשון בבוקר אני רוצה שתיבנו לי אני חדש כאן ואני לא מבין את כל החוקים שצריך ליכתוב רק תיבנו לי ואני ילך בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dor1995,

היי מדובר בלפטופ של לנובו, N200-3000 דגם0769 כל פעם שהוא עולה יש BSOD, ואז בהפעלה הבאה יש windows repair שכושל...וחוזר חלילה. ניסיתי להתקין וינדוס מחדש (ממה שיש בתוך הלפטופ, וגם מדיסק חיצוני) - הבעיה חוזרת. ניסיתי להריץ JoliOS מLiveCD או להתקין - לא הצלחתי. כנ"ל לגבי Ubuntu. ניסיתי כל דבר אפשרי בערך... רעיונות? איפה הבעיה יכולה להיות? תודה! דור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

22. Started by mmicha,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, youtube, אופיס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך אך בתקציב שונה (לא כלול במארז המחשב הזה). חשבתי על מקלדת Microsoft Wired Keyboard 600 ועכבר Logitech Wireless Mouse M235 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by omrit,

שלום, אני מחפש לפטופ בתקציב של עד 7500-8000 ש"ח, אם אפשר שיהיה בו כ.נחמד סביר כדי שיהיה אפשר להפעיל עליו משחקים קלים, יהיה נחמד... תודה למגיבים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by vic1234,

הסוללה שלי כבר לא מחזיקה יותר מדקות בודדות ולכן מבקש המלצה מאיפה לרכוש סוללה מתאימה הדגם של הסוללה הוא A32 N55 5200MAH

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by docho,

שלום! אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ומתלבט בקשר לחלקים. בעיקרון המחשב ישמש למשחקים, לא יעשה OC ואני לא מתכוון לעדכן אותו במשך כמה שנים אלא במקרים חריגים. הגבלת התקציב של 7000 שקל היא לא לגמרי נכונה. אומנם זה נראה לי הגבול, אבל הייתי שמח לא להגיע אליו ופשוט לקנות את החלקים שייתנו לי את התמורה הכי טובה לכסף ויהיו הכי משתלמים. אני לא מחפש לבזבז כסף, אבל היות ואני רוצה מחשב טוב שיישאר כזה למספיק זמן, לא אכפת לי לשלם יותר איפה שכדאי. מתוך קריאת המלצות פה בפורום הרכבתי עד עכשיו את המפרט הזה (מחירים מ- KSP אבל אין לי הגבלה בחנות) : Intel Core 2 Duo E6600 - 1970 ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 550 2x512MB TwinMos DDRII 667 - 600 Sapphire Radeon X1900GT 256MB - 1390 Maxtor 250GB SATA II…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.