ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב נייד קנייה מאמזון או איביי (עדיף) ומשלוח לארה"ב (המוכר חייב להיות מארה"ב) מחיר 200-300$, (בין 700-1000 שקל גג) אין לי בעיה שיהיה משומש מצב טוב, כמובן עדיף חדש. דרישות- שימוש כללי, גלישה, ולפגישות. לא לעבודה ולא למשחקים. רק 11.6, חשוב שיהיה דק וקל, ומסך מגע, וחשוב שיהיה USB3. לא מחפש סוס עבודה ולא מחשב שיהיה סופר חזק. כמה שיותר אמין כי לא תיהיה אחריות. ראיתי את אלה: http://www.ebay.com/itm/Acer-Aspire-V5-122P-0864-11-6-Touchscreen-Netbook-4GB-500GB-Windows-8-/400728057308?pt=Laptops_Nov05&hash=item5d4d40e5dc http://www.ebay.com/itm/Asus-Vivobook-X202E-Pentium-987-1-5GHz-4GB-500GB-11-6in-Win8-64bit-X202E-DB91-/351089324456?pt=Laptops_Nov05&hash=item5…
-
- 25 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ממכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב יהיה נטו למשחקים וקצת לסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד למשחקים כמו GTA5, Hitman , Battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :GTA V , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש…
-
- 25 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לגיימר הכבד רק הקופסא עם מעבד וכרטיס מסך מהדור החדש ! תנסו לעשות אותו כמה שיותר חזק ושיספיק להרבה זמן ! בתודה אה וגם שהחנות תהיה בסביבת ראשון או משו
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-5200 אפשרי לרכישה באילת גם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי הנדסת תוכנה אולי אתעסק בגרפיקה בעתיד אז חשוב נראה לי שיהיה גם כרטיס מסך סביר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידת האפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14-15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 25 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod4 tf2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440 על 900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט אולטימטיבי לצרכים שלי, בינתיים הרכבתי לעצמי את זה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1280 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤366 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤259 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBPQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1113 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37343 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤177 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז כולל ס…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש אני רוצה את החלקים הכי טובים שיש תקציב? 2500 דולר המחשב ל משחקים כבדים אני חי בחול בNY תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, חבר נוסף ביקש ממני עזרה ברכישת מחשב, וטוב שהוא ביקש כי אחרת המוכר הרמאי שטען שאם הוא ילך על ה"כרטיסי המסך החדשים" (PCI-E) זה מה שמייקר את כל העסק בכ-2000 ש"ח שכן כל החיבורים ומע' החיבורים משתנה!!! שלא נדבר על זה שהוא גם רצה למכור לו זבל ולא פירט את החלקים וטען שזה הכי מעולה. :angryfire: (היו עוד הרבה דברים שיכולים לשגע כל אחד פה) בכל מקרה, התקציב אותו נתן הוא 4000-4500 למחשב, אבל כפי שהבנתי ממנו זה שהמחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס) ועוד שימוש בתוכנות שרטוט כגון AUTOCAD וכד'. כמובן יש לו ילדים קטנים שישחקו במחשב אבל הם בסה"כ בני 6-8 כך שאני לא חושב שיהיו להם כאלה דרישות גבוהות מהביצועים.כך שאפשר משהו בתקציב נמוך יותר. בניתי כבר מפרט AMD64 מ-KSP ב…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, מעדיף לנצל 2000 ש"ח מהתקציב.. אבל אם צריך עד 3000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. APB Reloaded(חשוב לי במיוחד שירוץ חלק על ההגדרות הכי גבוהות), Batelfield3, COD3, Far cry3 ושהמשחקים הכבדים ביותר שקיימים ושיצאו בעתיד הקרוב-רחוק ירוצו חלק על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבע…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחשב מיני נייד מדגם HP 2230S, מסך 12 אינץ'. עדיפות ל-TMS/KSP/IVORY, תקציב לא משנה כרגע, שיהיה משהו זול ויעיל, כי המחשב נכבה מרב חום. תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי, בשדרוג אני רוצה לשפר את המעבד,כרטיס מסך, ולום אם. כל מה שמסיס כבר יש, ונראהלי שזה מספיק לי בנתיים [לשיקולכם]. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בעיקר, ומשחקים קלים. [הכי כבד פיפא 2012] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעיקר משתמש בBS PLAYER לסרטים, קצת אינטרנט ומשחקים קלים מאוד.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012 במק…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד באילת בסופ"ש הזה עד היום היה לי מחשב שולחני עם דיסק קשיח גדול (2T) ו8 גיגה זיכרון RAM, ועוד דיסקים חיצוניים אשר הלך לעולמו החלטתי לנסות לעבור לנייד. המטרה של הנייד היא גלישה, עבודה בסיסית ביותר על אקסל (תקציב ביתי ולא VLOOKUP של מאות אלפי רשומות) יחד עם גיבוי לאייפון \ אייפד והכי חשוב - יכולת הזרמת קבצים שאני אוריד למחשב ב4K מההמחשב לטלווזיה הייסנס 55 אינטש 4K יש לי דיסקים קשיחים 2T חיצוניים שעליהם אפשר לשמור קבצים, ולכן חשבתי שעדיף שהמחשב הזה יהיה עם SSD לצורך שרידות ומהירות הכיוון שחשבתי עליו היה של 8G זיכרון עם מעבד I5 וSSD של 256. הגיוני? אמנם המחשב הוא לשימוש בייתי אבל נראה לי הגיוני יותר 13.3 מאשר 1…
-
- 25 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי לפטופ של HP DV6186EA ורציתי לכתוב כאן את דעתי עליו ... http://www.ctm.co.il/product.asp?id=731 נתחיל עם חסרונות: 1. מסך: החיסרון הכי גדול של המחשב הזה הוא המסך, אני לא מבין בכל הטכנולוגיות החדשות של המסכים המבריקים, אבל בוודאות אני יודע שהמסך של HP לא נוח לשימוש (מניסיון של שבועיים) אולי ככה זה אמור להיות אבל אני יודע שזה מעצבן, אני רואה השתקפות של עצמי, הצבעים משתנים. לפעמים אני לא רואה את הצבע האמיתי ואני צריך להזיז את המסך על הציר שלו כדי לקבל את הצבע האמיתי. אני ממש מאוכזב מזה... 2. אין חריץ פנוי לזיכרון: מתוך התעניינות למקרה שאני ירצה להוסיף זיכרון פתחתי את הלפטופ מלמטה וראיתי אין מקום פנוי בשביל עוד זיכרון. מסתבר שהזיכרון עובד בדואל (ראיתי כאן וי…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 5000, לא חובה להשתמש בכולו, והתשלום בויזה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר למשחקים אך גם לשימוש בסיסי בתוכנות סגנון CAD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא, יש לי כל מה שאני צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיאני צריך צורב DVD, ואם הלוח אם יהיה בעל כרטיס קול טוב, זה יהיה מעולה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, העיקר שתהיה …
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הנני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , התומך בתוכנות הכבדות למיניהן, יתמוך בשתי מערכות הפעלה (וינדוס ולינוקס) , וישמש גם לשימוש סטנדרטי כגון סרטים,שירים, ... אה וחשוב מאוד שתיהיה גישה לאינטרנט ! קראתי חלק מן המאמרים שיש פה בפורום, ניהיה לי קצת מושג איך בערך לבחור מחשב. אך עדיין, אני צריך עזרה. והייתי רוצה גם כמה המלצות לגבי: 1)ראייה בעייתית, אני צריך מסך שלא יהרוס את העיניים , או לפחות באופן הכי לא משמעותי, מבין אלו שיש. 2)תחנת עגינה - מה זה בדיוק? האם ללא תחנת עגינה אני אצטרך לבזבז זמן כדי להפעיל התקנים מסויימים , או שהם עדיין יהיו כבר מחוברים ויעבדו בעת הפעלת המחשב? ובקיצור, האם זה הכרחי התחנת עגינה הזאת? 3)מה צריך שיהיה במחשב שלא יתחמם הרבה ומהר? 4)איך צריך לבחור ס…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור באחד המפרטים האלה לאבא שלי יש מחשב די ישן עוד עם לוח AGP :-\ , סוף סוף הוא החליט שהגיע זמן לקנות מחשב חדש השימוש במחשב הזה יהיה בעיקר לאינטרנט , פה ושם לסרטים (עדיף לHD אבל בטח זה יותר מדי לבקש במחירים כאלה) , וגם קצת לפוטושופ (ברמה הכי חובבנית שיש) וגם מאוד חשוב שפשוט יחזיק לו לטווח של כמה שנים. אני מבקש להסתכל רק על מעבד ,לוח וכרטיס מסך. מארז , מאווררים,ספקי כוח לא חשובים לי מפרט ראשון (מפרטים מKSP) מפרט טיפה יותר זול (אבל הוא דווקה עם הI3 הזה , כדאי יותר עם I3 או עם E8400?) או שאולי בכלל כדאי ללכת על הכי זול והוא גם יעשה את העבודה? תודה מראש על העזרה!
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 2200 ש"ח כרגע בשביל לקנות מחשב חדש זה לא מספיק בשביל הרבה אבל העניין הוא שיש לי כבר שני חלקים מצויינים שיחסכו לי עלויות האחד זה כרטיס מסך HD6850 והשני זה ספק כוח seasonic 620W ביחד הם "חסכו" לי מהמחשב החדש הרבה מאוד כסף מקניית כרטיס מסך חדש וספק כוח חדש כיוון שהם יחסית חדשים ובמצב מצויין המטרות העיקריות שלי הן גיימינג ועשיית אוברקלוקינג התקציב הוא בסביבות ה2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 300-500 ש"ח חשבתי כבר על כמה חלקים שחלקכם בטח יציעו לי עליהם בתקציב הזה ולכן אני יעלה אותם פה(למרות שאם יש איתם בעיה כלשהיא אז אפשר להציע לי משהו אחר אם הוא יותר טוב או בעלות/תמורה יותר טובה) הארד דיסק-WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB שהרבה מציעים אותו לתקציבים האלה ומארז כנ…
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למטרות גימינג החנות מקומית אז המחיר הכללי יהיה 500 שקל פחות
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו עבדתי עם מחשב נייד ובגלל איטיות הרינדורים וריבוי העבודה אני נאלץ לעבור למחשב אישי . ברצוני להרכיב מחשב איך איני יודע מה אחוזי החשיבות של המעבד,כרטיס המסך או הזכרונות בעת הרצת הרינדור. אשמח לקבל הסבר קצר ,והצעות מפרטים של עד 5000 ש"ח . תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני להזכיר שהתקציב הוא לא גבוה אבל לא ידוע בינתיים CPU : AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU -[1,177 NIS Motherboard : Epox 8K5A3+ VIA KT333 Motherboard (ATA133 Dual RAID, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0 ) -[811 NIS Memory : DDR-RAM CORSAIR 512MB 3200 CAS2 Memory 1,235 NIS Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card - 1,274 NIS CD/DVD-ROM : CD-ROM AOpen x 56 -157 NIS Case : Tsunami Virgo Blue 350W P4 Case -240 NIS Service : Computer Assembly -168 NIS איך הוא?
-
- 25 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג זה יורד מהכסף לקניית בית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה בסוני וגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4, watch dogs,The Division, sc2,diablo1/2/3,wc1/2/3,overwach,heroes 3/4/5/6/7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).hd&4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 25 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה הגיע תקציב המחקר וצריך לקנות מחשב. המחשב ישמש להכל - עבודה משרדית, סימולציות, מחקר וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו בלב שקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולציות נומריות ב-MATLAB, תוכנות אלמנטים סופיים, שימוש משרדי למחקר (אופיס + חיפושים באינטרנט), תוכנות CAD (לא בתדירות אינטנסיבית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הט…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, VS CODE, WEB STORM, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 25 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
המפרט מ KSP ורציתי לדעת אם יש משהו שאני יכול לשנות בו (הזכרונות נראה לי לא משהו זה לא ה SPEED PREMIUM שלהם :\) הדגש הוא על הפחתה במחיר אבל אם יהיה שינוי רציני בביצועים אז אפשר להישאר בתקציב הזה .. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X 2 XFX 6600GT 128MB DVI, TV, DDR3 SEAGATE 160GB SATA II Teac/SONY 1.44 (Black) NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 Thermaltake BIG Typhoon Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA MS Internet + MS Mouse Optical 5170 תודה לעוזרים איזה חמודים אתם עריכה: שכחתי לשים PSU אז אם אפשר גם להמליץ על אחד שיחזיק ת'מחשב הזה בסבבה .. טנקס
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקרוב להחליף את המחשב שלי והייתי רוצה המלצה למפרט טוב, יש לי לוח אם ומעבד שאני משיג בזול: INTEL® DH67BL Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray אשמח גם לשמוע דעתכם על המעבד והלוח אם שבחרתי אם אתם ממליצים לוח אם אחר אז העדפה ללוח אם של אינטל כי יש לי הנחות שם כל התשובות לשאלות הבאות הם ללא חישוב לוח אם ומעבד כי אני מביא אותם בניפרד כלומר ה 3500 שח תקציב זה תקציב לכל שאר החלקים. מבחינת קופסא, אם אפשר לשים את הכרטיסי מסך החדשים עם הקופסא הזאת (Silverstone precision black) אני יעדיף אותה אלא אם כן יש לכם המלצה למשהו יותר טוב באותו מחיר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (אם ההמלצה שלכם היא עם לוח אם שונה ומעבד שונה אז התקציב הוא בין 4500 ל 5000…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-