ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי?1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה עבודה משרדית,משחקים דפדפן,אופיס וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)officeכ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי דפדפן,אולי דברין פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, המחשב יהיה HTPC מחובר לטלוויזיה. אבל זה יהיה גם המחשב העיקרי בבית, המחשב השני נטו לעבודה. בגלל זה אני רוצה שיהיה לו גם יכולת להריץ משחקים בצורה סבירה, סגנון המשחקים שאני אוהב זה FPS למינהם ובפרט סדרת ה Battlefield בניתי מפרט בעצמי אבל אני לא יודע עד כמה הוא טוב, אז אשמח לקבל הערות והארות. *התקציב הוא כ2700 שקלים ניתן לחרוג במקרה שזה באמת יהיה שווה את זה בעוד 200 שקלים, אבל רצוי לא לחרוג. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪884[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooli…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל עדיף שיגיע לחריגה מאשר פחות ביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג בינוני-כבד בעתיד אולי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו רציני, גיימינג בינוני-גבוהה, פיפא הוא משחק אבל אם בעתיד הוא ירצה לשחק משהו טוב אז שיהיה כרטיס מסך ומעבד טוב למרות שהתקציב נמוך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב - T61 אוזניות מקוריות של סנהייזר. חיברתי אותם לתחנת עגינה, שומעים רק בצד שמאל. שיחקתי עם הכיוונים דרך המחשב ולא עזר אז ניתקתי את האוזניות וגם מהרמקולים של המחשב עצמו שומעים רק מהשמאלי לא משנה מה אני עושה. יש מצב שהאוזניות גרמו לאיזה קצר דרך התחנת עגינה? אגב גם בחיבור למחשב עצמו לא דרך התחנה עדיין שומעים רק בצד השמאלי (ראוי לציין שבמחשב הביתי הן עובדות היטב) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קנו לי מחשב נייד מהדגם הנ"ל, רציתי לדעת איך הוא? רשום במפרט שלו שיש לו כרטיס מסך NVIDIA® GeForce Go 7600 זה אומר שזה 7600GC או 7600GT או אף אחד מהשניים? המפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericDocument?cc=us&docname=c00706166&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN ואיזה כרטיסי מסך טובים יש לניידים היום? (שמתאימים למשחקים)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://startpc.co.il/index.php/component/k2/item/22-supreme-6 נחשב טוב? כדאי לקחת את השידרוג ב- 180 ש"ח? יש משהו יותר טוב מזה,באותו מחיר? (אפילו פחות).. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות: לכל הגולשים שלום רב... דרושה חוות דעת על מפרט מחשב שבניתי ב 6300 ש"ח הכולל מסך ומקלדת -ללא רמקולים בתור חבר חדש בפורום זה כל דעה תעזור ובכל נושא.. מטרת המחשב הינה משחקים, תוכנות עריכה בסיסיות (פוטושופ, אוטוקאד), יכולת טובה לאוברקלוק ואפשרות שדרוג עתידית ככל האפשר (כרטיס מסך נוסף וכ"ו). אשמח לדעתכם המקצועית בכל פרט - החל מרכיב מסוים הדורש שדרוג/שנמוך, בעיית צוואר-בקבוק במידה ויש ועד מקום מומלץ לקנייה. את המחשב אני מתכנן לקנות ב 10 לינואר ואולי יש דברים שאמורים להשתנות עד אז ואינני מודע אליהם.. המפרט: מעבד- Intel Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד- Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם- GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DD…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא 1000$, אולי קצת יותר השימושים הם בעיקר בסיסיים של אינטרנט, אקסל וכל המסביב, לא פוסל גם הפעלת משחקים כבדים. אבל צריך שיהיה חזק כדי שיחזיק כמה שנים טובות.. הסתכלתי וראיתי את זה: https://www.bhphotovideo.com/c/product/1367633-REG/dell_i7577_7722blk_i7_7700hq_16gb_1tb.html על פניו הוא נראה אחלה, אבל אני לא ממש יודע איך הכרטיס מסך הזה, באמת שאין לי מושג תחום הזה. בנוסף, ראיתי את הסרטון הזה: h-ttps://www.youtube.com/watch?v=v93BfSjL6hs (תסירו את ה - בין ה h ל t) אני מתכנן לשים את המחשב בעמדה בבית ולחבר אותו למסך גדול, בעיקרון המחשב לא הולך לזוז יותר מידי ויהיה מחובר למטען רוב הזמן. ביררתי קצת את הנושא וראיתי סרטון המראה שכדי להסיר את הסו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש קומפליט שיהיה מיועד בעיקר למשחקים , אך גם לסרטים וחשוב לי שיהיה מהיר וטוב. אני מעדיף שהוא יהיה מבוסס על מעבד של amd .. אני קונה מהכסף שלי את המחשב, אפשר שיהיה חריגה עד 6500 אך לא יותר , בנוסף אני מקבל גם מסך מתנה שאני יבחר שאמא שלי תשלם לי עליו אך לא קשור ל6500 למחשב, תמליצו לי על מפרט טוב ב6500 לא כולל מסך, וגם על מסך טוב שיתאים -מעדיף 19 אינג' שטוח לא דק ושיהיה איכותי וטוב.. אני רוצה לקנות את המחשב ממש עוד יום יומיים אז בבקשה תגובות של הרבה אנשים , תעזרו לי בבקשה, תודה.. ;)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה עוד שלושה שבועות אני טס לארה"ב ויש לי הזדמנות לקנות שם מחשב (ללא מארז כמובן ), אי לכך ובהתאם לזאת נשאלת השאלה מה לקנות. המטרה העיקרית של המחשב היא למשחקים, OC כרגע לא נראה באופק אולי עוד כמה שנים כשיהיה כבר מיושן ;D ותקציב הוא לא בעיה- כמו שכתוב בכותרת עד 20K. מה חשוב לי? שני דברים בעיקר: שיהיה חזק מאוד. הייתי מאוד רוצה לקרר אותו מיימית ;D כך שאני זקוק להמלצה על מערכת קירור שתקנה שם. (וגם על מארז וספק טובים שייקנו בארץ (כמובן) ויתאים למערכת - משהו אלגנטי ויחסית קומפקטי).
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה שתעזרו לי לבנות את המחשב הבא שלי, אני רוצה לציין שלמרות שאני הולך לקנות אותו ממש בתחילת אוקטובר, לא הרבה ישתנה בו מבחניתי(רק אולי הוזלה של חלקים מסויימים, שזה רק לטובה). המחשב הוא לטובת gaming ,סרטים, ועבודה- (אני עובד הרבה אם וירטואליזציה- לכן 3 גיגה זיכרון) אני גם רוצה לציין שהמפרט שאני הרכבתי הוא מחנויות שונות ולכן כאשר פונים לחנות ישירות אם המפרט המחיר יהיה יותר זול מאשר להביא את כל החלקים לבד(מתוך ניסיון) אז תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי ומה אתם מציעים לי לשנות או מפרט אחר במקום: ---תודה לכל העונים--- מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB 1333MHz 1115 שח לוח: GAP35DS4וGigabyte 970 שח כרטיס מסך: Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הורדות, צפיה בסטרימינג \ אופלין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה. שקט סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן למערכת הפעלה 8. האם ישנה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכול כולל הכל חוץ ממסך! תקציב..6000..טיפה יותר! תודה! יש עוד בקשה שהמחשב יהיה שקט...המארז שבחרתי ססבבה? Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,450 ש"ח Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 899 ש"ח OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB Value Pro Dual Kit 5-5-5-15 730 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCI-e GV-NX76T256DB-RH 1,170 ש"ח NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 450 ש"ח ENERMAX EG375AX-VE Noisetaker 370 Watt 399 ש"ח Logitech® Internet Pro Keyboard Black Oem Black Russian 89 ש"ח …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בייעוץ ברכישת מחשב נייד. אני מורה וסטודנטית. כך שהשימוש העיקרי שלי שלי זה תוכנות אופיס- וורד, מצגות (לעיתים גדולות וכבדות) ואקסל (לעיתים טבלאות מורכבות). קבצי PDF כיום בגלל הלמידה מרחוק משתמשת גם בזום וTEAMS אני מחפשת מחשב שיצליח לפתוח קבצים (גם גדולים) במהירות ויצליח להתמודד עם שילוב תוכנות - כמו זום\טימס וקבצים ביחד. ***עריכה*** בנוסף, שלא יהיה כבד, כי לפעמים אני אצטרך להסתובב איתו ואין לי רכב. כרגע יש לי מחשב של לנובו בן 7 שנים שעדיין עובד אבל המעבד שלו חלש - אינטל פנטיום והוא לא מצליח להתמודד עם קבצים כבדים או אפילו לוקח את הזמן בפתיחה של הזום או הTEAMS. התחלתי לחפש והבנ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, העיניין הוא כזה כרגע יש לי מסך די ישן (19 אינץ- לא ידוע רזולוציה), אין מחשבה לקנות חדש כרגע אך העיניין יהיה רלונטי בעתיד ולכן היתי מעונין בעזרתכם במפרט שיריץ משחקים כבדים באיכות גבוהה למרות מגבלות המסך הנוכחי. בגדול אין לי בעיה עם מעבדי AMD כדי לשפר ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אך שוב העדיפות היא לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה למחשב טוב עבור סטודנטית. השימוש הינו יחסית בסיסי - אופיס וצפייה ביוטיוב ושימוש באתרים אחרים.. העדפה לחברת DELL/ASUS אשמח לעזרתכם (: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 (אך מעדיפה לבזבז כמה שפחות..) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכנים במחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם הא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין במפרט למחשב בשביל אחי, שיענה על הצרכים הבאים: - עדיפות לאינטל (Tray) עם קירור סביר. - עיקר העבודה עם תוכנות גרפיקה (Illustrator, Photoshop). - כרטיס מסך: אין צורך בכ"מ לגיימינג אלא בעיקר לעיבוד גרפי (לאו דווקא אינטנסיבי, אבל ברמה חובבנית++). - מסך: רזולוציה גבוהה וסטנדרטית (לא רזולוציות מונפצות) עם איכות תמונה גבוהה וצבעים מדוייקים (24"+). הפאנל של המסך לא כל כך משנה, רק שלא יהיה יקר מדי. - אין צורך ברמקולים/מקלדת/עכבר. -מארז: שיהיה מארז יפה, לא מפלצתי מדי עם עיצוב נקי (sleek). -אשמח לקבל הצעה למכשיר הכולל מדפסת ופקס משולבים. - טווח תקציב: 3000-4000 ש"ח כולל הכל. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז לקח שנים, זה נכון, אבל בסופו של דבר אני יושב לי מול מחשב דנדש. טוב, האמת היא שהמעבד עוד חסר, הוא יגיע רק מחרתיים, אבל נעזוב את זה כרגע - הכל כאן, ומוכן, אז קבלו אותו: AMD 3200+ venice DFI LanParty UT Ultra-D Twinmos 512 Mb PC3500 BH5 Enermax 420W Noisetaker 2 Raidmax Cobra 868 Silver Leadtek Px6600 Gt TDH Extreme Version XP-120 TT Thunderblade 120 RGB NEC 3500A (הועבר מהמחשב הישן) WD 160GB JB MX-518 מקלדת אלחוטית מהמחשב הישן. אחרי כמה ימים על המחשב אני בטוח שיגיע זמן הOC, אני מבטיח לעדכן... סידרתי את כל הכבלים בתוך המארז, נראה פשוט פצצה, אני אצלם ואעלה תמונות... אז זהו חבר'ה, כל המפרט הזה הוא תוצר של המון המון עזרה מכם. תודה רבה! נדב.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה עם השלמת מפרט. החלקים שאני צריך הם לוח אם זיכרונות וקירור למעבד. ברשותי מעבד 2600K ,כ.מ GTX460, ספק 520W SS,קשיחים וכו'. חשוב לי שיהיה לפחות 6 חיבורי SATA עם עדיפות ל8,שיהיה לפחות PCI אחד עם עדיפות ל 2,שיהיה לי אפשרויות לOC עתידי. לגבי הזיכרון רצוי 8GB. חשבתי על משהוא כזה: MSI P67S-C43 Intel P67 LGA1155 ATX, יחידות 1 ₪640 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9306 G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL9, יחידות 1 ₪430 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8899 Arctic Cooling Freezer 13 , יחידות 1 ₪160 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9065 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1230 המפרט הורכב באתר:http://www.noacomp.co.il/ תו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ בסביבות ה2500 שקל. שירוץ טוב. שיהיה קל כמה שאפשר . אין צורך בCD. שיהיה לעבדוה.. אינטרנט וורד וכו'. הוא ירכש באילת אז עדיף חנות משם. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. האם יש אתר אמין שממנו משתלם להזמין לפטופים לארץ? 2. מחפש לקנות לפטופ לצרכי לימודים/גלישה/סרטים בלבד - שום דרישה להרצת תוכנות כבדות או משהו כזה. מכיוון שאני צריך להקליד בו בזמן שיעור ומכיוון שלרוב כיסאות הסטודנטים יש מסעד מתקפל כזה שהוא די קטן - אני מעדיף 11.6 אינץ'. אבל אני מתלבט בין 2 הלפטופים הבאים: לנובו https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=3929&; אסוס https://www.pc365.co.il/product-4544-Asus_ZenBook_UX305_UX305FA_FC052H_ שנייהם מאוד דומים מבחינת חומרה וזהים במחיר (אחרי הרחבת אחריות ל-3 שנים) אבל יש 2 הבדלים מרכזיים: הלנובו הוא 11.6 אינץ' אבל 4GB RAM, לעומת זאת האסוס הוא 8GB RAM אבל 13.3 אינץ' האם תוספת הזכרון הפנימי משמעותית בכלל כשמדובר בלפטופ שיהיה לצרכי …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נייד חזק שיוכל להריץ משחקים כמו FEAR 3,MASS EFFECT2/3 וFALLOUT 3 המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 6000K
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בעיקר למשחקים ללא ציוד היקפי וללא צורב בתקציב של 5650.. שהיה Q6600 וכרטיס מסך 8800GT רצוי גרסת OC. OC למעבד היה אולי בעתיד הקרוב... עריכה: שכחתי לציין אני חייב לקנות רק בSkyPC כי רק הם מאפשרים לי צ'אקים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה סוגים של i5 ורציתי לשאול למשל מה ההבדל באחוזים בין ה intel core i5 760 2.8 לבין Intel CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz ? יש אולי איזה בנצ'מארק שאני אוכל לבדוק ? כי בשביל הפרש גדול אני כנראה אחשוב לשדרג את של שה ה760
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-