עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לעזרתכם בנושא קניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? מחשב לפיתוח פרויקטים(VISUAL STUDIO,IOS), למידה של סביבות חדשות והמחשב הביתי * גודל המסך? עדיף מאט, עדיף 15.6 * רזולוציית המסך?לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יציאת כבל רשת, חיבור מסך, HDMI * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה לפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף, למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB, עדיף עם אופציה להוסיף SSD בעתיד, אם זה לא עומד כרגע בתקציב * כונן אופטי? עדיף, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא בטוח שצריך, מצד שני אף פעם לא היה ברשותי נייד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני מנסה להרכיס מסך לבן דוד שלי, אז קיוותי שתוכלו לעזור לי הוא אמר לי שהתקציב שלו זה 2000 עד 4000 שקל הוא רוצה מחשב למטרת משחקים וגלישה באינטרנט כולל מסך 17", כולל צורב. לא צריך מקלדת, עכבר או רמקולים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dror_gh,

אני מצטער שאני לא מספיק ספציפי אני פשוט בעצמי לא ממש יודע מה הבעיה במדויק. מישהו הביא לי את המחשב שלו לפירמוט. אם זה משנה הדגם הוא : HP Pavilion ze4900 התחלתי לפרמט אותו , כשבמהלך ההתקנה המחשב כבה. הנחתי מיד שזה סוללה , חיברתי לו את הכבל חשמל וחיברתי אותו. מאז המחשב לא נדלק. והנורת טעינה במחשב לא פועלת. הוא הביא לי עוד מטען/חיבור חשמל אחר ועדיין הנורת טעינה לא נדלקת והמחשב לא נדלק. מה הבעיה? איך אני יוצא מזה ? אשמח לעזרתכם, המון תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by idofr,

היי שלום לכולם, אני שוקל להרחיב את הזיכרון בנייד שלי מ2 גיגה ל4 המפרט הוא: i5-430m ati mobility radeon hd 5470 עם כמובן 2 גיגה של ראם בתדר 667mh יוצא לי לעבוד איתו לא מעט ברמה שנשאר לי משהו כמו 300-500 מגה פנוי שאני יודע שזה לא מעט ולכן השאלה היא כמה הבדל יהיה אם אני יוסיף עוד 2 גיגה או לחלופין יחליף את ה2 הקיימים ב2 בתדר של 1066? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אנשים, מבוקש מפרט עבור ילד בן 14-15, בן של מכר שלי: הוא ביקש הצעה ממרדנית מחשבים, וקיבל את ההצעה הבאה: (המוכר טען שמדובר ב"מפרט עבור חבר שלו") מארז: Termaltake soprano שחור עם דלת שקופה. VB1000BWS ספק כח: HUNTKey 550w V-Power 120mm ACTIVE PFC (2yw) זכרון: KINGSTON DDR2 2GB 800MHz PC6400 דיסק קשיח: SAMSUNG 500Gb S-ATA2 Eco Green 16mb (3yw) מאורר: OCZ TvanQ High performance cooler מאורר מיוחד ל AM2/775/939 כ.מסך Palit Geforce GTX 260 896MB DDR3 448BIT dual dvi + hdmi מעבד: Intel Core 2 Duo 3.0GHz (E8400) 6MB 1333FSB לוח אם: GIGABYTE EP43-DS3L (iP43-Quad-DDR2) L1G ==================== כל זה יוצא 3090 ש"ח במזומן. עד כאן המפרט שהוא קיבל אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל ו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Rage17,

שלום לכולם... אני רוצה לקנות לפטופ חדש לגיימינג ואני רואה 2 מחשבים שההבדל במחירים שלהם לא רציני, אבל ההבדל המשמעותי הוא: 4th Generation Intel® Core™ i5 Processor 16GB Memory מחשב שני: 5th Generation Intel® Core™ i7 Processor 8GB Memory זתומרת שלמחשב השני פחות זיכרון אבל מעבד חזק יותר השאלה שלי מה עדיף אם ההתמקדות היא לגיימינג ולמחשב שהעבודה הבסיסית שלו (גלישה וכדומה) היא לטוס כמה שיותר מהר

7. אהלן יש לי חבר מהעבודה שמחפש לקנות לבנו מחשב ליומולדת הקא'ץ הוא שהוא יקנה את זה דרך חנות ספציפית באוקראינה ... בגלל שאין לי מושג בשפה הרוסית אני מאד אשמח לעזרה מכם ... אז ככה האתר הוא: http://www.mk-moi.ua/ להלן השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל בהמהרה לכסף באתר = 16500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב מאד גמיש והוא יכול להעלות אותו ללא בעיה אלא אם כן יש סיבה מוצדקת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב אין בעיה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושים רגילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Batels,

היי אני מעוניינת לקנות את המחשב נייד הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 ומצויין במפרט שלו הגדרות רשת אלחוטית : 802.11a , 802.11g , 802.11n אני לא כל כך הבנתי מה זה אומר והאם זה מתאים לרשת האלחוטית שיש בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yahalom,

שלום אשמח לקבל הצעה למפרט : מה התקציב המקסימלי? 5-6k כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעל 6K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - 70% פיתוח תוכנה 30% משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).- סביבות פיתוח תוכנה מתקדמות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בסביבות 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אסטרטגיה , יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - הכ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני מחפש מחשב למשחקים , מסך ורמקולים אני קונה בנפרד. רצוי שהמחשב יהיה intel ולא amd. כרטיס מסך Nvidia ... לא צריך להגזים במארז , משהו פשוט. אני לא משחק הרבה במחשב , ככה שמספיק מחשב שמריץ כל משחק ולא מערכת יותר מדיי קיצונית. התקציב שנתתי הוא 5k , אבל אני חושב שגם ב3k אפשר להוציא מחשב טוב ואני מעדיף שתלכו יותר לכיוון של 3. תודה , אבי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. * גודל המסך? 15.4/15.6 לפחות! * משקל רצוי? לא כל כך חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמובן שעדיף ארוך במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני ישמח ליציאת HDMI * בלוטות? לא חובה אבל גם יעיל. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500GB לפחות. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1270 ¤ 1 GIGABYTE GA-965P-S3 965 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 870 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 390 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX7900 GS TDH PCI-E 1260 ¤ 1 RAIDMAX Scorpio Black 400W 435 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5190 זה המפרט שאני מתכוון לקנות... עכשיו עם יש לכם שיפורים אז כתבו אותם רק בלי לחרוג מהתקציב כי כבר חרגתי יותר מדי בעצמי חח תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by P4laDiN,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד ל5.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה, עריכה, עבודה משרדית וכו- קצת מהכל ברמה בינונית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600 על 1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS, ספורט. ממש לא משהו כבד מבחינה גראפית. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי הוא אינטרנט ומוסיקה ומשחקים פה ושם לא יותר מדי. לא ממתוכנן לבצע אוברקלוק. וחשוב לי שמחשב יחזיק לי לטווח הארוך. מעבד - - 1029 ש"ח - INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB BOX זיכרון פנימי -459 ש"ח- CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT לוח אם -587 ש"ח- GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך -665 ש"ח SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O RETAIL דיסק קשיח -423 ש"ח - WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS מארז + ספק כוח - 398 COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN צורב 189DVD ש"ח LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SAT…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by levelone,

אתמול רכשתי את המחשב ThinkPad X121E שהוא בעל מסך 11.6". המחשב יגיע אלי כנראה ביום ראשון ורציתי לדעת אם מסך בגודל כזה יתאים לשימוש משרדי בסיסי (מצגות, אימייל, ומעבדי תמלילים), צפייה בסרטים (שבעקרון תעשה ע"י שימוש במסך חיצוני) וגלישה באינטרנט? בחרתי דווקא במחשב בעל מסך קטן מכיוון שאני משתמש בתחבורה ציבורית כל הזמן, המחשב יהיה איתי בטיולים, ובגלל שאני כל הזמן צריך לעבור מחדר לחדר. אתם חושבים שיש מחשב אחר שיותר יתאים לצרכים שלי? עוד שאלה קטנה שלא ממש קשורה לנושא: יש תיק מומלץ להגנה על המחשב? בגלל שהוא יהיה איתי הרבה בטיולים אני לא רוצה שהוא יקבל מכה וישבר. אני אשמח לדעת איך אני יכול להגן עליו מפני זה. תודה לכולם, levelone.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Moshiko50,

אני צריך המלצות על מחשב טוב למשחקים חדשים ושיהיה מחשב ברמה..רציתי לדעת גם אם כדאי לקנות מחשב בחלקים ואם כן אז איזה חלקים...? תקציב: 2000 ש״ח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הי. פשוט לא מצאתי במפרטים משהו שהתאים לי ואני מבקש את עזרתכם. זה מיועד לאבא של חברה שלי והדרישות לא בשמיים. שימושים עיקריים: תוכנות שיתוף קבצים ומקום נכבד בהרדיסק, גלישה באינטרנט, משחקי פלאש, צפייה בסרטים ושיעשה את כל אלה ביחד בלי להאט משמעותית (כי את זה המחשב הנוכחי שלו עושה יופי נ.ב - במסגרת התקציב אני רוצה גם מערכת הפעלה 64, עדיפות לויסטה אם יש סיכוי שהיא תרוץ כמו שצריך על מחשב בתקציב הנוכחי. אם לא אז XP. נ.ב 2- צורב דיוידי יש לי אחד מלפני כמה חודשים של LITEON בצד שנראה לי שהוא יספיק אז לא צריך. תודה רבה לכל המשיבים, ארז.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי חבר'ס להלן הדרישות: מעבד לא משנה לי AMD או INTEL אבל יש עדיפות ל- INTEL כרטיס מסך 8800 GTS תנסו לדחוס לי בבקשה זכרון 2 גיגה הארד דיסק לפחות 250 גיגה מארז שיראה טוב ולא סתם ג'אנק כונן די וי די לוח אם רצוי של ASUS ושאר הירקות חוץ ממסך, מקלדת, עכבר מצלמת אינטרנט חח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gforce,

שלום לכולם, אני חייב להחזיר לחבר שלי תשובה מהירה איך המפרט הנ"ל Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Twinmos CL2.5 140 2 280 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 930 1 930 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 350 1 350 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 סה"כ 3900 תקציב מקסימלי 4000 מיועד למשחקים (לא הכי חדשים בשוק) , סרטים ולגלישה + אופיס. מה אתם אומרים ??? נ…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shlomibandit,

אני רוצה לקנות מחשב חדש קומפליט שיהיה מיועד בעיקר למשחקים , אך גם לסרטים וחשוב לי שיהיה מהיר וטוב. אני מעדיף שהוא יהיה מבוסס על מעבד של amd .. אני קונה מהכסף שלי את המחשב, אפשר שיהיה חריגה עד 6500 אך לא יותר , בנוסף אני מקבל גם מסך מתנה שאני יבחר שאמא שלי תשלם לי עליו אך לא קשור ל6500 למחשב, תמליצו לי על מפרט טוב ב6500 לא כולל מסך, וגם על מסך טוב שיתאים -מעדיף 19 אינג' שטוח לא דק ושיהיה איכותי וטוב.. אני רוצה לקנות את המחשב ממש עוד יום יומיים אז בבקשה תגובות של הרבה אנשים , תעזרו לי בבקשה, תודה.. ;)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PUTK,

חברים, אני מתלבט בין 2 מפרטים למחשב נייד עבור חבר שלי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל לא מיועד להריץ הכל על קונפיגורציות הכי גבוהות, והכי חלק. אני מוסיף את המפרטים המלאים, ואני מאוד אשמח לשיתוף פעולה ועצות מקצועיות לגבי ההבדלים בין 2 המחשבים להלן: והכרעה לגבי מי יותר טוב. מחשב נייד Toshiba Satellite L500-13T מחשב נייד של Toshiba עם מסך בגודל 15.6 אינטש, מעבד T6500, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי. תכונות מיוחדות: * ניתן לבחור בין מערכת הפעלה 32 ביט ל-64 ביט * מקלדת מלאה הכוללת לוח מקשים מספרי * יציאת HDMI למסך חיצוני בתמיכה עד 1080p FULL HD * כרטיס מסך חזק של ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי מפרט טכני: * מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alex542,

מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אין הבדל משמעותי אז עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. need for speed rivals, the crew -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-כלומר מצב שתהיה גרפיקה נחמדה והיא אפשר לשחק ברמה אפשרית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by roipow,

מחפש מחשב לתכנות ולמשחקים. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13256 http://ksp.co.il/?uin=25651 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13191 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14302 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13439 בתקציב של עד 4.2 אני מעדיף..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MAROM,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=15650 אני עומד לקנות מחשב לגיימינג כבד רציתי קצת חוות דעת ממש לפני שאני קונה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים