עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, מחפשת מחשב נייד לעבודה עם קבצים גדולים במיוחד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אם אין ברירה אבל אני על תקציב די מוגבל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צריכה את המחשב קודם כל ללימודי BI developer - עבודה עם קבצי csv מאוד גדולים, מאגרי נתונים וכו'. השיקול המרכזי - צריך להתאים לעבודה על קבצים גדולים עם פייתון, sql, tableau, power bi וכו' מעבר לזה עבודה משרדית רגילה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול…

2. Started by joe123,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס sempron 3000 עם 1 ג'יגה זכרון. האם לדעתכם מחשב זה יהיה מספיק חזק עבור הורדות קבצים (emule and dc) ועבור משחקים כגון sims2, nba, fifa וכו' תודה,

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מעבד: AMD Athlon II X2 250 בהספק 65 וואט. 330 ש"ח קירור חלופי למעבד: ‏Scythe Big Shuriken 160 ש"ח לוח אם: ‏Gigabyte M61PME-S2 260 שח זכרון: Kingston Value DDR2 1GB 800Mhz x 2 210 ש"ח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NS x22 Black 135 ש"ח כרטיס מסך Sapphire Radeon HD5450 512MB DDR2 235 שח מארז+ספק: Antec NSK2480 510 ש"ח. האם יש מפרט יותר מומלץ מזה? הדרישות הם רק לסרטי בלוריי עם הפורמטים החדשים של האודיו שקט-10 חובה אני מאוד רגיש דיסק חובה טרה ומעלה,מה ההבדל בין הUJ לבין הSJ מה שאני אעשה במחשב הוא סרטים,צפיה אונליין,ישומיים פשוטים של סטודנטים אפשר המלצה למקלדת מומלצת עם עכבר מובנה. האם יש המלצות או שיפורים . אני מחפש המלצות לחנות מחשבים …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Segliran,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13886 המחשב יהיה לשימוש יום יומי ולמשחקים מישהו מכיר את הדגם? מתחמם או לא מתחמם.... אם יש למישהו חוות דעת עליו אשמח לשמוע תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by koko12345678,

היי, מישהו יודע את ההבדל בין מעבד P למעבד T של intel? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by berner,

חברי הפורום שלום יש לי מחשב ישן שלי שנתתי לאחיינים שלי שמגיעים מדי שבוע שישחקו בו משחקים ברשת וגם אינטרנט כנראה שהמחשב סיים חיו\ הWINDOWS נתקע בשלבי הראשוני לכן חשבתי להשקיע בשידרוג המחשב ולהחליף הקרביים או שיש איזה דיל למחשב מורכב באותו עלות +/- אשמח לקבל המלצות בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המפרט נועד למשחקים כבדים במיוחד...CRYSIS, MEDIVAL TOTAL WAR 2 RAINBOW SIX VEGS וכדומה... אין כוונה לOC תקציב סופי 9.3K גג דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 391 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1726 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 657 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 709 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 2221 מסך : DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤ 2315 ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : 8277 אין פ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Liquid,

CPU: AMD Athlon XP 2600+ 612 NIS. Motherboard: Gigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400 482 NIS Memory: TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR - 596 NIS Hard Disc: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 495 NIS Video Card: Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB - 1,969 NIS CD: CD Lite on x 52 Retail - 117 NIS Burner: LITE ON 52X32X52 RETAIL - 252 NIS Case: ENERMAX FS 710 350Watt - 681 NIS Screen: MAG 786PF 17 754 NIS O/S: Windows XP Home Edition Hebrew Oem - 543 NIS Other: הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה - 208 NIS ------------------------------------------------------------------------------------------------ מה שניתן כאן אפילו חרג מהתקציב, אז אם אפשר …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, חבר שלי מחפש מחשב נייד לצרכי גלישה באינטרנט, סרטים ואולי קצת משחקים (לא חזקים), והתקציב הוא סביב 2500-2700 ש"ח. האם יש נייד טוב שעונה לדרישות בתקציב הזה? מישהו יכול להמליץ? ראיתי את זה של ACER: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1655&CatCode=315 שווה משהו? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חברים אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני צריך את המצלתכם למחשב לעבודה עם תוכנות ומשחקים בסיסיים עד 3200 יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעריכת וידאו ומחפש דגם של i7 עם 16ראם בתקציב עד 3500 4000.אני לא יודע איזה כרטיס מסך צריך,אשמח להמלצה על דגם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by uvs1984,

שלום לכולם הגיע הזמן להתחדש . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר וגם עבודה משרדית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשום תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3,cod bo3, xcom 2 gta v tomb raider ובכללי משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי צורך בנייד למטלות כבדות - Visual studio, Matlab, ועוד דברים כבדים שרצים ברקע. אני צריך לפחות 32 גיגה ראם, מעבד לפחות I7, ויש לי צורך הכרחי בכרטיס של NVIDIA כי אני צריך תהליכי CUDA. תקציב - עד 7000 ש"ח, גודל רצוי 13 או 14 אבל אם אין ברירה 15.6, וחשוב לי שתהיה ניראות טובה כי אני במגע מתמיד עם לקוחות. תודה רבה לעוזרים היקרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב אני צריך לבנות מפרט למחשב המיועד בעיקר ל AutoCAD ו SketchUp חוץ מזה אין צורך בכלל במשחקים. רק שימוש ביתי הכולל מוזיקה סרטים תמונות וכדומה. השאלה העיקרית היא האם השבב המובנה ב i3 מספיק חזק כדי להריץ אותם או שחייבים כרטיס מסך חיצוני במחיר גבוה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by carmel134,

שלום אני צריך מפרט בתקציב 4000 שקל המחשב מעויד משחקים סרטים אימיול שירים ועבודות המחשב כולל מסך וצורב של NEC ספק HEC ומארז מארז שקוף THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER אני לא מתפשר על המארז המחשב יקנה מהחנות skypc למי שרוצה את האתר אז הינה לינק www.skypc.co.il מסך לא יודע משהו טוב אחי קנה מסך של viewsonic אז אפשר את זה זה עלה 577 משהו כזה אז אפילו זה סבבה כרטיס מסך טוב מאוד אני רוצה בבקשה ודיסק קשיח 160 גיגה וזיכרון גיגה תודה לעוזרים !!!!!!!! נ.ב חשוב מאוד שהמחשב יהיה מוכן לשידרוג כי עוד איזה חצי שנה שנה אנ יישדרג אותו אז שיהיה מוכן ובנתיים יהיה מצוין!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית+ (לא בדרישות הכי גבוהות), עבודה משרדית, תכני HD, הרצת מספר אפליקציות רב במקביל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 22" 1080X1920. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק רמקולים סראופוניים טובים, ללא סאב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6.…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי חבר שמעוניין לקנות מחשב משחקים בתקציב של 7500 ש"ח (קצת גמיש) והוא ביקש ממני לבנות לו אחד, וביגלל שאני לא בטוח בעצמי בעיניין הזה אני נופל עליכם המחשב יהיה בעיקר למשחקים (CSS, HL2, CRYSIS,TDU ועוד..) הוא מעצב מדי פעם בפוטושופ, מעונין לצפות בסרטי HD (המחשב העכשוי שלו לא מאפשר) והורדות. בעיקרון הוא אמר שהוא לא חייב ציוד הקפי, אבל אני חושב שבתקציב הזה אפשר להכניס איזה מסך LCD 20" (עכשיו יש לו CRT 17" ישן) ציוד הקפי אחר כבר יש לו. ושהמחשב יורכב בחנותץ וזהו בעיקרון, אני ניסיתי לבנות משהו אבל אני לא בטוח בזה, מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1461 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤649 מסך: LG LCD 20" L206WTQ 2ms DVI ¤1556 כר…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תכונות עיקריות: מעבד: Intel Pentium 4 2.8GHz Enhanced Intel SpeedStep technology 533MHz bus speed, Level 2 cache 512KB מסך: 15" XGA דיסק: 40GB 4200 rpm זכרון: 256MB DDR 333MHz ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer Digital Media Reader (5 in 1) (SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) כרטיס גרפי: ATI MOBILITY RADEON 9000 64MB shared video memory רמקולים: Harman/ kardon תקשורת: כרטיס רשת 10/100 ומודם תקשרות מהירה V.56 יציאות: VGA, 3 USB 2.0, IEEE1394, Parallel, S-Video TV out, Cable Docking connectors במחשבי HP Pavilion : מותקנת מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Home Edition תוכנות ניללות: Microsoft Word 2002 Microsoft Works 7.0 …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום אני מנסה להתקין WIN 10 מדיסק און קי על מחשב נייד ASUS K55A לפי מה הכתוב פה http://www.tenforums.com/tutorials/2376-usb-flash-drive-create-install-windows-10-a.html השתמשתי בRUFUS ומשום מה לא נוצרו מחיצות כמו בהתקנה של UEFI. מה הבעיה פה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eladbar,

היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב, בן 4 כמעט, המחשב משמש/ישמש למשחקים (CIV5, FM2014, skyrim) והרצת שני vmware עם SQL Server המפרט כרגע: מעבד: i5 750 2.66ghz לוח אם: GA-P55A-UD3 זיכרון: 12Gb 1600mhz כונן קשיח: SSD 256GB + 1TB WD black מארז: antec six hundred כרטיס מסך: GTX 470 1280MB ספק כוח: enermax prou82+ 625w מסך עם רזולוציית 1920*1080 מערכת הפעלה: WIN7 Home Premium אני חושב על שידרוג של מעבד (ולוח אם - אין ברירה) וכרטיס מסך, האם יהיה שיפור בביצועים לשימושים שציינתי? עדיפות לחנות בראשון לציון או קרוב יחסית. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. טוב אז ככה אנשים צריך את העזרה שלכם אני די לא מעודכן לגבי הרכיבים של המחשב הרבה דברים התחדשו ואני לא שקוע ממש בחומרה מאז שפתחתי אתר . אני צריך עזרה בלבנות מפרט לחבר . המגבלה שלו 6 אלף . הבן אדם רוצה מחשב שיחזיק שנתיים מעמד כמו שצריך ויריץ הכל מהכל . בעיקר משחקים ועריכה גרפית ותכני HD . לגבי כרטיס מסך אמרתי לו לקחת GTX275 הכי משתלם ממה שאני יודע אם לא תקנו אותי . רזולוציה מקסימלית - 1024x1280 שקט - חשוב מאוד 10. ציוד היקפי - בלי ציוד היקפי. לגבי אוברקלוק - לא מתוכנן. מערכת הפעלה - ללא מערכת הפעלה . חנות מועדפת לקנייה - KSP תודה לכל העוזרים . ולרי .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קניתי מחשב נייד של HP ואני רוצה להוסיף לו זיכרון האם זה יפגע באחריות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 3000 ש"ח, עדיף לא לחרוג ולחסוך איפה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פשוטים יחסית (fortnite, overwatch, Rocket leauge 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אפשר המלצה למסך זול ופשוט מחוץ לתקציב בבקשה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש hard drive של 500gb עם זה עוזר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, רק שלא יהיה משהו שמפריע לכל הבית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אפשר ממש קל, אבל ממש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך חדש MSI N250 GTS 1G OC TWIN אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ללא מסך למטרות עריכת וידאו חובבנית. משהו שירנדר בקלות. חשוב לי שיהיה אינטל. * ללא ציוד היקפי. ** כולל צורב. תקציב הוא עד 2500 ש"ח. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני יודע שהנושא נחפר עד כלות, אבל משיטוט קל בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית לצרכים שלי. -זמן סוללה של בין 3-5 שעות. -מסך שאינו מבריק. -אחריות בינלאומית. המחשב ישמש בעיקר לצרכי אינטרנט, אופיס וסרטים פה ושם. ובנוסף, אני לא הולך להסתובב עם המחשב יותר מידי כך שמשקל לא מהווה פקטור משמעותי, למרות שנחמד אם הוא יהיה קל. אה כן, ומדובר בתקציב של 800-850 דולר. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים