עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mutzimutzi,

שלום אני רוצה לקנות את המחשב: Dell Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M ראיתי שהרזולוציה שלו היא 1366X768. שאלות: 1. אם אני אחבר את המחשב הזה למסך LCD שיש לי 24 אינץ', האם אוכל לראות בו ברזולוצית Full HD ? 2. דרך איזה חיבור מחברים את המחשב הנייד למסך? 3. האם זה מחשב מומלץ?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  2. בואו נראה ... AMD Athlon II 640 quad core 3.0 ghz לוח אם gigabyte GA-880GA-UD3H עם כרטיס מסך משולב, sata 3, USB 3.0, וכל הקשקושים הרגילים בלוחות ה"מתקדמים" רק בלי להגזים. 16 גיגה זיכרון של G.skill במהירות 1333 מגהרץ - 4 יחידות של 4 גיגה כרטיס מסך של MSI נראה לי, גרסת OC, הכרטיס עצמו הוא 8800GT מעולם לא עבר האצה מעבר להגדרת היצרן, 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO אנאלוגית. 2 דיסקים של 500 גיגה של WD בני כמה שנים, מדגמי AAKS , ללא בעיות. מהירות 7200, 16 מגה קאש. צורב של ASUS, עובד מעולה, עם קושחה מותאמת לצריבת דיסקים לXBOXים למיניהם. audigy platinium עם פאנל קדמי עם יציאות מוגברות וחיבורי מידי/שמידי/firewire וכל הקשקשת - אין את השלט, אבד כשעברתי דירה. ספק TT 460W בן מיליון שעבר ש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, אני בצבא עכשיו בתפקיד גובניק ויש לי המון זמן פנוי ואני רוצה לנצל את זה במשחקים ותכנות שזה מה שאני עושה רוב הזמן... ואני מחפש מחשב שיכיל את שלושת הדברים שרשומים למטה עד למחיר 3000ש"ח. מפרט: גודל מסך: 15.6 מעבד: Intel Core i7 זכרון: 4GB או 2GB אשמח לקבל לינק לחברה/מקום שמוכר מחשב אם המפרט הזה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  4. שלום! חבר שלי מבקש עזרה בבניית מחשב אולפני למטרות יצירת מוזיקה ערכית וידאו וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב יצירת מוזיקה, עריכת גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, vegas pro ,qbase, fruty loop 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by fire121,

שלום רב, אני איש קבע ובקרוב אני עובר לשרת בחור כלשהו בדרום הארץ, כדי להעסיק את עצמי ולהישאר מעודכן גם אני מחפש לקנות מחשב נייד. בתאכלס אני יכול להרשות לעצמי מחשב גם ב-10 אלף אבל הכל פה זה עניין של עלות מול תועלת ולכן אני מתלבט מאוד בין כמה מאפיינים וכמה דגמים אשר הציעו לי חברים מביני עניין. מבחינת השימושים שלי זה בעיקר צפייה בסרטים(HD), שמיעת מוזיקה, וגלישה באינטרנט - בצורה מסיבית אבל - 10-15 לשוניות גלישה פתוחות בבת אחת. ורצוי שהמחשב עדיין יסחוב עוד שנתיים. מבחינת ניידות אני מגיע וחוזר מהיחידה עם רכב ובתוך היחידה כמעט ואין לזה השפעה, לדעתי גם חיבור לחשמל יהיה לי לרוב. אני חשבתי ללכת על הנתונים הבאים: * גודל המסך? נדמה לי כדאי 15.4-15.6 ומעלה בשביל חוויות הצפיה בסרטים. * …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם קניתי היום את המחשב הבא: Asus K53SD-SX067V מפרט: [table][tr][td]CPU‎[/td][td]‎Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]‎ Memory‎[/td][td]‎8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]‎ HD‎[/td][td]‎750GB (SATA) 7200rpm‎[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]‎ Display‎[/td][td]‎15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED Backlight ‎[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]‎ GPU‎[/td][td]‎NVIDIA® GeForce® 610M with 2GB DDR3 VRAM‎ [/td][/tr][/table] קישור למפרטים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14663 http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance…

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  7. שלום, אבא שלי רוצה להחליף את הנייד הישן (dell בן 6 שנים בערך) במחשב נייד חדש, השימושים שלו הם עבודה רגילה ושוטפת לא משחקים ומעבר, אבל חשוב שיהיה חשק לטווח הארוך וכמובן עלות מול תועלת, גודל מסך סטנדרטי, סוללה לא חשוב, יציאת HDMI חשוב, אחריות טובה ובלי מערכת הפעלה, התקציב הוא 3500-4000 ש״ח, אשמח לקבל המלצות למחשב טוב במחיר הזה תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by avatar123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?חריגה קטנה לכיוון ה3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2010 בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).17 אבל אני כנראה אשדרג ל22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב אשמח לעזרה יש לי סמסונג2 משמש גם כמודם המחשב שלי מאתר אותו כמודם אולם לא מצליח לפתוח דפים לפעמים מצליח ולפעמים אני מקבל דף לבן .... מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. אז ככה... לפני שבועיים קניתי מחשב חדש בסכום של 2900 שקלים (ללא מסך- מחשב בלבד) והשאלה שלי מתחלקת ל3 1. האם קיבלתי תמורה טובה יחסית למחיר 2. חבר אמר לי שזה מחשב לא משהו ועוד מעט אני לא יוכל להפעיל איתו שום משחק 3. המחשב הזה יוכל לשמש אותי תקופה ארוכה? (משחקים וכאלה) אין לי ספק שתמיד יהיה מחשב יותר טוב ואין סוף לדברים האלה אבל רציתי לדעת אם הוא צודק - השימוש של המחשב הוא משחקים וכללי מעבד - intel i5-2400 cpu @ 3.10GHz קירור למעבד של זלמן אני לא זוכר בדיוק איזה דגם לוח אם - gigabyte - H61M-S2-B3 זיכרון פנימי - 8192MB כרטיס מסך - GeForce GTX550i 1GB דיסק קשיח - 500 GB [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  11. שלום אני מחפש מחשב נייד חזק שגם יחליף לי את המחשב הביתי, שיחזיק לי 4 שנים טובות.המחשב ישמשם בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה) ופה ושם משחקים. אני לא רוצה להשקיע בסתם הבדלים מינוריים לא מורגשים אך אני בהחלט מוכן להשקיע.אני לא מבין גדול בתחום אבל הגעתי לכמה מחשבים, תעייצו לי בבקשה בעניין..מוכן להשקיע באיזור 6-7 למרות שאם אפשר משהו במחיר נמוך יותר וברמה גבוה קרובה לאלא אני לא שולל.. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by kovar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  13. עשיתי למחשב הפעלה ראשונית של הוינדוס 7... וכנראה באחד השלבים נתתי אישור להתקנה של מלא תוספים שאני לא יודעת איך להפטר מהם עכשיו(מה מהם קריטי למחשב ומה לא) אז הבעיה היא כזאת, המחשב מראה GB1.5 זיכרון תפוסים בלי שהפעלתי מרצוני כלום. בנוסף, כשהפעלתי סרט על המדיה פלייר הוא נתקע ותקע את המחשב ולא עזר לי cntrl+alt+delet... המחשב נתקע לחלוטין. התקנתי חבילת קודקים ואז הסרטים רצים בסדר גמור, אבל יש לכמה מהם פתאום טשטוש בחדות...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב השולחני הישן, ושיהיה מתאים למשחקים ולעריכת סאונד. בעקרון אני הבנתי שבארה"ב המחירים זולים יותר ועדיף לקנות משם, הבעיה היא האחריות. והטווח מחירים שאני מעוניין להשקיע הוא בין 3000 ל4500 ש"ח. אילו מפרטים אתם יכולים להציע לי?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. אהלן, לפני כמה ימים ביקשתי את עזרתכם - וקיבלתי בשפע - במפרט למחשב חדש. התכוונתי לקנות, ואז נזכרתי שזה 5,000 וזה הרבה. לכן, חשבתי לשדרג במקום - המפרט כרגע: Q6600 DFI BloodIron P35 4GB RAM Club3D HD4850 OC Edition המחשב מחובר כרגע למסך LCD 32. ניסיתי להריץ עליו משחקים בFHD, והמשחקים בקושי זזים על ההגדרות הכי נמוכות. האם ניתן לשדרג כרטיס מסך ולקבל ביצועים טובים יותר מבלי לקנות מערכת חדשה לגמרי? תודה מראש על העזרה, אם יש פורמט להודעת שדרוג שפספסתי אסדר מחדש. מתן

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by kira,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גלישה באינטרנט FLASH PRO , FLASH BUILDER , PGHOTOSHOP רמה בסיסית ואולי הרצה של מספר מערכות הפעלה במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אולי בעתיד עוד מסך ". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונ…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  17. שלום בעקבות הצלחת הנייד הקודם שקניתי בעקבות התייעצות כאן( ), החלטתי לנסות את מזלי שוב: אני מחפשת מחשב נייד לאבא שלי, צלם חובבני וחבר קהילה אינטרנטי מושבע. התקציב: 3.5-4K השימוש העיקרי: אינטרנט, אופיס. בנוסף, הוא מעוניין ללמוד Photoshop לעריכת תמונות, אך אין צורך במחשב "חיה" יותר מדי. מימדים: 13"-14", עדיפות ללא כונן אופטי, קל כמה שיותר. חשוב שלא יתחמם, זאת הבעיה העיקרית של המחשב הנוכחי. בנוגע ל- Brands, המחשב הנוכחי הינו Dell, אך קיבלנו המלצות גם בנוגע ל- Asus. אני קצת חוששת מ- Asus בגלל תחושה "פלסטיקית" שלעיתים קיבלתי מחלק מהדגמים, אך אשמח לשמוע המלצות על דגמים מכל החברות אשר אתם ממליצים עליהם ממקור ראשון. תודה נטלי.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  18. מעניינים? ידידה שלי קונה מחשב ואני צריך להורות לה איזה מהם לקנות! :s05: התקציב שלה הוא 2.5-3.5K והצרכים שלה הם לימודים ואינטרנט. זמן בטריה זה גורם חשוב ואמינות (ואחריות). מעבד i3 ו4g זיכרון הם האופטימלים. אם למישהו יש מילה טובה\רעה לזרוק על אחד מהדגמים האלו אני אשמח לשמוע, כמובן שהצעות נוספות יתקבלו בברכה.המועמדים הנוכחיים: Dell vostro 1440 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18870&cf=zap http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=805943 Lenovo z370 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6785&CatCode=315 samsung SAM300V3A6 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8590&CatCode=315 pavilion dv3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790179 ,http://…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  19. <blockquote> שלום לכולם הדברים החשובים במחשב שיהיהן: 1.מעבד מהסדרה החדשה של אינטל I3I5I7 2.לוח אם טוב אם יש אפשרות של אינטל טוב אם לא גם טוב 3. כונן קשיח SSD בנפח 120 גיגה 4.זכרונות בנפח או 6 או 8 גיגה לפחות במהירות 1333 5.כרטיס קול יחסית טוב אם אפשר עם 2 היציאות הבאות COX OPTI במידה ולא ימצא אז יציאה אחת מהן תספיק 6.כרטיס מסך טוב לא משנה איזה חברה AMD או NVIDIA שיוכל להריץ משחקים כגון MW3 או באטלפייד 7.מארז שקט ומאוורר 8.ספק טוב שיחזיק תמערכת. 9.קירור טוב למעבד 10.צורב DVD שיודע לעבוד עם בלו ריי. 11.סט מקלדת ועכבר בלוטות העדפה על מוצרים איכותיים בתקציב הנל אם אתם מכירים חנות או ממליצים על קניה מהם אני גר באזור השרון אני אשמח גם לדעת רק לא מKSP אני מ…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by MoMo-P,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב של DELL.. מחשב שעונה לדרישות המומלצת לעבודה בAutocad. קראתי על הדרישות ואני לא בטוח איזה מחשב מתאים.. ישנן הדרישות שהמחשב יכלול מעבד עם תמיכה בSSE2, ומסך עם "True Color".. מישהו יודע איזה מחשב יתאים ? תודהה

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  21. אהלן! אחיה של חברתי צריך מחשב נייד חדש. המחשב יהיה בעיקר תחליף למחשב נייח, ככה שהניידות היא לא שיקול (אבל הוא עדיין צריך להיות נייד). הוא משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, שיעורי בית (תלמיד תיכון), סרטים ומשחקים פשוטים יחסית (לא שום משחק שדורש כוח עיבוד רציני). המטרה היא מחשב שיחזיק להרבה זמן, ולכן גם יש עדיפות לאחריות טובה וארוכה יחסית. חוץ מזה אין יותר מדי דרישות, אז המטרה היא פשוט להשיג את המחשב הטוב ביותר שאפשר במסגרת התקציב (3000 ש"ח). כמו כן, המחשב ככל הנראה יקנה מרשת אייבורי, ככה שיש עדיפות גדולה למחשבים משם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, קצת משחקים קלים. * גודל המסך? גדול. 15.6 ומעלה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב ישב בחדר ר…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by dorbi4,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש, שיתאים למשחקים בעיקר. במחשב שאני עכשיו איתו כמעט כל המשחקים לא עובדים או שעובדים ממש לאט. אשמח אם תתנו לי הצעות למחשבים כאלה, במחיר הזול ביותר. תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by Zippy,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט לקרוב ואני מתלבט בין שתי הצעות (ואולי בכלל אחת שלישית מכם) שימושים: סרטים, מוסיקה, ומשחקים ישנים יחסית. תקציב: 3.5K כולל מסך. להלן שני המפרטים שקיבלתי: ההצעה מהחנות: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪873 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155, יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2950 Elixir 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪98 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2897 SeaGate 500…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד HP Dm3-1100ej ואני נוהג להשאיר אותו מחובר לטעינה כל הלילה (אחת לכמה ימים). השאלה שלי האם זה עלול להזיק לסוללה באופן כלשהו? או שאין לזה משמעות? אשמח לעזרתכם... תודה 8)

• 11 תגובות
    • 8.6k צפיות
  25. הרכבתי מפרט לצורכי משחקים בתקציב של עד 4000 שקל כולל מסך (חוץ ממסך אין צורך בציוד היקפי). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BF וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ‎1920x1080 ‎ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.