עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עשיתי למחשב הפעלה ראשונית של הוינדוס 7... וכנראה באחד השלבים נתתי אישור להתקנה של מלא תוספים שאני לא יודעת איך להפטר מהם עכשיו(מה מהם קריטי למחשב ומה לא) אז הבעיה היא כזאת, המחשב מראה GB1.5 זיכרון תפוסים בלי שהפעלתי מרצוני כלום. בנוסף, כשהפעלתי סרט על המדיה פלייר הוא נתקע ותקע את המחשב ולא עזר לי cntrl+alt+delet... המחשב נתקע לחלוטין. התקנתי חבילת קודקים ואז הסרטים רצים בסדר גמור, אבל יש לכמה מהם פתאום טשטוש בחדות...

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב השולחני הישן, ושיהיה מתאים למשחקים ולעריכת סאונד. בעקרון אני הבנתי שבארה"ב המחירים זולים יותר ועדיף לקנות משם, הבעיה היא האחריות. והטווח מחירים שאני מעוניין להשקיע הוא בין 3000 ל4500 ש"ח. אילו מפרטים אתם יכולים להציע לי?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  3. אהלן, לפני כמה ימים ביקשתי את עזרתכם - וקיבלתי בשפע - במפרט למחשב חדש. התכוונתי לקנות, ואז נזכרתי שזה 5,000 וזה הרבה. לכן, חשבתי לשדרג במקום - המפרט כרגע: Q6600 DFI BloodIron P35 4GB RAM Club3D HD4850 OC Edition המחשב מחובר כרגע למסך LCD 32. ניסיתי להריץ עליו משחקים בFHD, והמשחקים בקושי זזים על ההגדרות הכי נמוכות. האם ניתן לשדרג כרטיס מסך ולקבל ביצועים טובים יותר מבלי לקנות מערכת חדשה לגמרי? תודה מראש על העזרה, אם יש פורמט להודעת שדרוג שפספסתי אסדר מחדש. מתן

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by kira,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גלישה באינטרנט FLASH PRO , FLASH BUILDER , PGHOTOSHOP רמה בסיסית ואולי הרצה של מספר מערכות הפעלה במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אולי בעתיד עוד מסך ". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונ…

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  5. שלום בעקבות הצלחת הנייד הקודם שקניתי בעקבות התייעצות כאן( ), החלטתי לנסות את מזלי שוב: אני מחפשת מחשב נייד לאבא שלי, צלם חובבני וחבר קהילה אינטרנטי מושבע. התקציב: 3.5-4K השימוש העיקרי: אינטרנט, אופיס. בנוסף, הוא מעוניין ללמוד Photoshop לעריכת תמונות, אך אין צורך במחשב "חיה" יותר מדי. מימדים: 13"-14", עדיפות ללא כונן אופטי, קל כמה שיותר. חשוב שלא יתחמם, זאת הבעיה העיקרית של המחשב הנוכחי. בנוגע ל- Brands, המחשב הנוכחי הינו Dell, אך קיבלנו המלצות גם בנוגע ל- Asus. אני קצת חוששת מ- Asus בגלל תחושה "פלסטיקית" שלעיתים קיבלתי מחלק מהדגמים, אך אשמח לשמוע המלצות על דגמים מכל החברות אשר אתם ממליצים עליהם ממקור ראשון. תודה נטלי.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  6. מעניינים? ידידה שלי קונה מחשב ואני צריך להורות לה איזה מהם לקנות! :s05: התקציב שלה הוא 2.5-3.5K והצרכים שלה הם לימודים ואינטרנט. זמן בטריה זה גורם חשוב ואמינות (ואחריות). מעבד i3 ו4g זיכרון הם האופטימלים. אם למישהו יש מילה טובה\רעה לזרוק על אחד מהדגמים האלו אני אשמח לשמוע, כמובן שהצעות נוספות יתקבלו בברכה.המועמדים הנוכחיים: Dell vostro 1440 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18870&cf=zap http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=805943 Lenovo z370 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6785&CatCode=315 samsung SAM300V3A6 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8590&CatCode=315 pavilion dv3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790179 ,http://…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  7. <blockquote> שלום לכולם הדברים החשובים במחשב שיהיהן: 1.מעבד מהסדרה החדשה של אינטל I3I5I7 2.לוח אם טוב אם יש אפשרות של אינטל טוב אם לא גם טוב 3. כונן קשיח SSD בנפח 120 גיגה 4.זכרונות בנפח או 6 או 8 גיגה לפחות במהירות 1333 5.כרטיס קול יחסית טוב אם אפשר עם 2 היציאות הבאות COX OPTI במידה ולא ימצא אז יציאה אחת מהן תספיק 6.כרטיס מסך טוב לא משנה איזה חברה AMD או NVIDIA שיוכל להריץ משחקים כגון MW3 או באטלפייד 7.מארז שקט ומאוורר 8.ספק טוב שיחזיק תמערכת. 9.קירור טוב למעבד 10.צורב DVD שיודע לעבוד עם בלו ריי. 11.סט מקלדת ועכבר בלוטות העדפה על מוצרים איכותיים בתקציב הנל אם אתם מכירים חנות או ממליצים על קניה מהם אני גר באזור השרון אני אשמח גם לדעת רק לא מKSP אני מ…

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by MoMo-P,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב של DELL.. מחשב שעונה לדרישות המומלצת לעבודה בAutocad. קראתי על הדרישות ואני לא בטוח איזה מחשב מתאים.. ישנן הדרישות שהמחשב יכלול מעבד עם תמיכה בSSE2, ומסך עם "True Color".. מישהו יודע איזה מחשב יתאים ? תודהה

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  9. אהלן! אחיה של חברתי צריך מחשב נייד חדש. המחשב יהיה בעיקר תחליף למחשב נייח, ככה שהניידות היא לא שיקול (אבל הוא עדיין צריך להיות נייד). הוא משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, שיעורי בית (תלמיד תיכון), סרטים ומשחקים פשוטים יחסית (לא שום משחק שדורש כוח עיבוד רציני). המטרה היא מחשב שיחזיק להרבה זמן, ולכן גם יש עדיפות לאחריות טובה וארוכה יחסית. חוץ מזה אין יותר מדי דרישות, אז המטרה היא פשוט להשיג את המחשב הטוב ביותר שאפשר במסגרת התקציב (3000 ש"ח). כמו כן, המחשב ככל הנראה יקנה מרשת אייבורי, ככה שיש עדיפות גדולה למחשבים משם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, קצת משחקים קלים. * גודל המסך? גדול. 15.6 ומעלה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב ישב בחדר ר…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by dorbi4,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש, שיתאים למשחקים בעיקר. במחשב שאני עכשיו איתו כמעט כל המשחקים לא עובדים או שעובדים ממש לאט. אשמח אם תתנו לי הצעות למחשבים כאלה, במחיר הזול ביותר. תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by Zippy,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט לקרוב ואני מתלבט בין שתי הצעות (ואולי בכלל אחת שלישית מכם) שימושים: סרטים, מוסיקה, ומשחקים ישנים יחסית. תקציב: 3.5K כולל מסך. להלן שני המפרטים שקיבלתי: ההצעה מהחנות: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪873 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155, יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2950 Elixir 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪98 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2897 SeaGate 500…

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד HP Dm3-1100ej ואני נוהג להשאיר אותו מחובר לטעינה כל הלילה (אחת לכמה ימים). השאלה שלי האם זה עלול להזיק לסוללה באופן כלשהו? או שאין לזה משמעות? אשמח לעזרתכם... תודה 8)

• 11 תגובות
    • 8.6k צפיות
  13. הרכבתי מפרט לצורכי משחקים בתקציב של עד 4000 שקל כולל מסך (חוץ ממסך אין צורך בציוד היקפי). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BF וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ‎1920x1080 ‎ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Yehudaa,

שלום לכולם , יש לי מחשב נייד לנובו R50E התקנתי עליו היום ווינדוס XP מחדש. עד עכשיו היה עליו לינוקס והטראק פוינט עבד מצוין . מה שקורה שגלילת הדפים עובד טוב מאוד בכל המחשב כולל באקספלורר ומשום מה בפיירפוקס לא עובד ? ניסיתי לחפש קצת בגוגל פתרון אבל הלכתי לאיבוד , נראה שלהרבה היתה את הבעיה הזאת אבל לא הבנתי איך למצוא פתרון . מישהו מכיר את הבעיה , יודע איך לפתור אותה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. ברשותי מחשב לא הכי חדש. זה המפרט הנוכחי שאותו אני מעוניין לשדרג: לוח אם: Gigabyte GA-M61PME-S2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2755#ov מעבד: AMD Athlon 64 x2 Dual Core 5200+ 2.7 Ghz http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400GT 512MB http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2897#ov זכרונות: 2x1GB (לא זוכר של מי) יש גם מסך 23 אינץ של LG. אני מתכוון עוד חצי-שנה עד שנה, לרכוש מחשב חדש לטובת משחקים (משחקי גוף ראשון ומשחקי אסטרטגיה) וסרטים. המטרה היא לכוון להגדרות גרפיות גבוהות. אבל עד אז, חשבתי לבצע שדרוג זמני, ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות שיתאימו ללוח אם הנוכחי ולמעבד. בגדול התכנון הוא להחל…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by IG,

שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה מפרט למשחקים ויכולת OC קלה, ללא ציוד הקפי. אני מעדיף מערכת מבוססת AMD, לוח אמין ויציב, כרטיס מסך נפרד עם 512 מ"ב זיכרון לפחות ויכולת HD, כונן קשיח של 500 גיגה מספיק. אני מעוניין במערכת שיכולה להריץ את וינדוס 7 בצורה מלאה. אין דרישות רעש מיוחדות.אני מעדיף מארז פשוט ולא מצועוצע. אני מעוניין בהצעות מKSP ומזיגזג. במידה ומערכת AMD לא משתלמת במחיר הזה, אני רוצה מערכת מבוססת אינטל עם i3 21XX לפחות.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by dkisos,

1. תקציב מקסימאלי של 4500 ש"ח במקרה הצורך אפשר לחרוג עד 5000 ש"ח 2. שימושי המחשב: משחקים, וצפייה ובסרטים ולימודים א) שימוש נדיר גם בתוכנת עריכה primiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחקים לדוגמאת batman arkam city ו-call of duty mw3. -רזולוציה מקסימאלית 1440X900 -הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. מומלץ עם צורב dvd dual lair 4.השקט חשוב בסולם ברמה 8 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. אין צורך במע' הפעלה או אופיס 7. העדפה לחנות rsm או tms באזור הרצליה 9. העדפה ללוח אם חזק שיתמוך ב-SLI ובנוסף העדפה לכרטיס מסך של nvidia 10.אפפשרי לחשוב על אופק שדרוג של המחשב דיברתי גם עם RSM הם הציעו לי לקחת את המפרט הזה שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Sandy Br…

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  18. מפרט מעבד intel quad q6600 ללא אוברקלוק קירור מעבד scythe mugen 2 לוח אם asus p5kc כ.מסך sapphire ati 5770 (עם קירור vapor) מארז thermaltake speedo ספק כוח seasonic mi2 II 500w (modular) זיכרון corsair 2x2gb ddr2 400mhz ועוד 2 מאווררים של scythe 120mm שקניתי + צורב דיוידי של LG ללא דיסקים קשיחים אז כמה כל זה שווה?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Amit_11,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CSS וכל המשחקים החדשים (משחקים כבדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  20. שלום. שלחתי את המפרט הבא שהציעו לי פה לכמה חנויות על מנת לקבל הצעת מחיר. זה המפרט: Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz SeaGate 1TB 7200RPM 32MB Sata3 ST31000524AS צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, Hec Cougar Solution Front USB3 Black שחור, MSI Z68MA-G45 Z68 Chipset HDMI DVI VGA Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA, מאוורCooler Master Hyper TX 3 , Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, מסך Dell UltraSharp LED U2312HM Rev A01 23" IPS Panel , Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, Microsoft Comfort Curve Desktop 2000 סט מקלדת ועכבר, סט רמקולים Logitech Z103 17Watt RMS 2.1, TwinTech GeForce GTX560Ti XT OC …

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  21. שלום שמי אבי. אני מתחיל עוד מעט ללמוד ניהול רשת ואני מעוניין במחשב נייד עם 8GB ועם מעבד I7 שיריץ היטב כמה תחנות ושרתי VMעם סרבר 2008. אני מקווה אגב ש8GB יספיקו. ראיתי כמה דגמים ואני מתלבט בין DELL 7110 או DELL 5110 או ASUS K53C האם יש למישהו רעיון לדגם יותר טוב שיתמוך במה שאני צריך או בכלל לוותר על רעיון מחשב ניייד ולקנות מחשב נייח למרות שאני מעדיף נייד.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by מחשב חמוד,

אני צריך מחשב נייד שימש בעיקר לגיימינג כבד בהווה וגם בעתיד של עוד שנתיים וחצי 3 לפחות אני מתכוון לשחק במשחקים כגון באטלפילד 3,קרייסיס 2,קרייסיס 1,וגם בGTA IV וגם שימושים רגילים כגון מוזיקה,אינטרנט תוכנות מסרים וכו'.. שיהיה מסך בגודל מ 15.6 עד 17.3 אבל רצוי 17.3 כי מסך גדול תמיד נוח יותר לגיימינג.. ושיהיה לו WIFI ורמקולים מובנים וכניסה לאוזניות ולמיקרופון ושיהיה לו לפחות 3 יציאות של USB מומלץ USB3 אבל אם אין אז גם 2 בסדר שיהיה לו 4 ראם לפחות ומעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך חזק מאוד שיוכל להריץ בעיקר את באטלפילד 3 על המקסימום אני מעוניין לקנות רק מהארץ אני לא מעוניין מחו''ל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. התקציב המקסימלי כאמור הוא 7K, עם עדיפות לסכום נמוך יותר במידה ואפשר. מס' דרישות: - המסך חייב להיות בגודל 23-24 אינצ' (אני דיי נעול על 24, אבל לא משהו שאי אפשר להתפשר עליו) - אין שום צורך בשקט (מבחינתי הוא יכול להיות רועש כמו טרקטור... זה אף פעם לא הפריע לי יותר מדי) - לא מתוכנן בכלל OC (לא מעוניין להתעסק בזה) - אין צורך במערכת הפעלה / אופיס, כן יש צורך בהרכבה - לא מתוכנן שדרוג בעתיד הנראה לעין (שלוש שנים) חשוב לציין - אין לי שום בעיה לרכוש ציוד יד שנייה, להפך. אם אתם מכירים/ממליצים - אני אשמח לשמוע (אני אשמח לדעת גם ממה צריך להתרחק כשקונים ציוד יד שנייה [אם יש משהו כזה בכלל]) אני גר בת"א בעיקרון, אבל אין לי שום בעיה לרכוש את המפרט מכל חנות. אגב, האם התקציב הזה מ…

24. כמה ליבות הם? פחות טוב או יותר טוב ממעבדי ה-i ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  25. הבטרייה דפוקה? המחשב של חברת ACER, במידה והבטריה דפוקה מאיפה אני קונה חדשה? והאם יש חלופית?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים