ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עוד 2000 שקל רק במקרה של שיפור משמעותי באמת! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מידול וגרפיקה ב3D , תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : Unity 3D, Blender, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, Assasins' Creed ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח מאד לקבל מפרט אופטימלי של רכיבים המתאימים, בשים לב לפירוט ולפעילויות הבאות (הפעילויות העיקריות הודגשו): 1 - צפייה בסרטים - בתדירות גבוהה למדי (לפחות פעם ביום) 2 - שימוש בעריכת וידאו (לעתים - VIRTUALDUB בעיקר או DR.DIVX) 3 - שימוש תכוף באקסל ו-MULTITASK (שתי תוכנות או יותר עובדות או פתוחות במקביל) 4 - גלישה רציפה באינטרנט (רוב שעות היום) 5 - OC - בכלל לא - גם לא בעתיד! 6 - ציוד היקפי - אין צורך (גם לא מסך, ולא צורב). מעבד -- לוח-אם -- זיכרון -- דיסק-קשיח -- מארז בלבד! 7 - AMD או אינטל - מה שיותר טוב למשימות הנ"ל. 8 - המחשב עובד באופן רציף 24/7 (אחת לשלוש יממות אני מאתחל אותו). 9 - משחקים - לא הרבה, אולי פעם בשבוע (בעיקר משחקי ספורט ואסטרטגיה). טווח מחיר: 3500-3000 …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. דברים חשובים לי: מסך: רוצה מעל 1280x800, רצוי מסך מט, רצוי שיהיה LED. משקל: אשמח להיות מתחת ל-2 ק"ג אבל נראה שזו לא דרישה קלה להשגה. חיי סוללה: משהו שיחזיק ניגון סרטים (לא דיוידי) בטיסות, רצוי לפחות 4 שעות עם 6CELL. אכסון: 250GB יספיק, זיכרון 2GB בסדר אני בטח אשדרג בהמשך, רצוי בסטיק בודד. כרטיס מסך: לא משחק, המובנה של אינטל בסדר, כדאי שיהיה HDMI או Display Port. אחריות: חובה 3 שנים נוספים: רצוי רשת אלחוטית N, מערכת הפעלה לא משנה. מעבד שמסוגל להריץ 1080P. איזה DualCore 2.2ghz לפחות. חובה איוורור שקט. שימוש משרדי וניגון סרטים ברשת אלחוטית מחובר לטלוויזית LCD. תקציב בין 5000 ל-7000 ש"ח חשבתי על כמה דגמים, ביניהם: Dell E6400 14.1" P8600 עלות: 6440 …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז השאלה שלי היא כזאת: אני קונה מחשב גיימינג באזור ה4000-4500 שקל והוא מגיע עם 16 גיגה ראם של סטיק אחד, אני יודע ש2כפול 8 יהיה יותר טוב אבל השאלה שלי היא במה הוא יעזור לי? והאם זה שווה את ההבדל של ה200 שקלים מכיוון שה16 בא מהרכבה של החנות וכל שינוי גם אם זה פחות עולה פחות זה יעלה יותר... האם ההבדל של ה200 שקל האלה שווים אתזה? ולמה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי התחיל לקרטע ולעבוד נורא נורא לאט. (LG R590) פעם אחרונה שזה קרה היתה לפני שנה בערך והלך לי הכונןו הקשיח. הילתה לי אחריות אז לא עלה לי התיקון. לדעתי, האחריות היתה צריכה להתחדש לי ברגע החלפת הכונן, אך לא ראיתי שום אזכור לכך. מישהו יודע אם אני צודק? בכל מקרה, למקרה שארצה להזמין כונן מebay, מישהו יודע מה לרשום בחיפוש? איך אני יודע שהכונן מתאים למחשב שלי? צירפתי תמונה של הכונן שקיים אצלי עכשיו. ------------------------- עוד דבר, האם אני חייב שיהיו לו אותם נתונים (כלומר 5400RPM ו 500GB) או שאני יכול להתפרע?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה עם השלמת מפרט. החלקים שאני צריך הם לוח אם זיכרונות וקירור למעבד. ברשותי מעבד 2600K ,כ.מ GTX460, ספק 520W SS,קשיחים וכו'. חשוב לי שיהיה לפחות 6 חיבורי SATA עם עדיפות ל8,שיהיה לפחות PCI אחד עם עדיפות ל 2,שיהיה לי אפשרויות לOC עתידי. לגבי הזיכרון רצוי 8GB. חשבתי על משהוא כזה: MSI P67S-C43 Intel P67 LGA1155 ATX, יחידות 1 ₪640 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9306 G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL9, יחידות 1 ₪430 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8899 Arctic Cooling Freezer 13 , יחידות 1 ₪160 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9065 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1230 המפרט הורכב באתר:http://www.noacomp.co.il/ תו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש בינוני-כבד. קחו בחשבון שאני כנראה אקנה סוללה נוספת כדוגמת זו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אני מניח שיש בכל המחשבים היום... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? ממש לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם אופיס + גלישה באינטרנט - בסיסי ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לאחר המון קריאה של כתבות + עיון מעמיק במפרטי המחשב המומלצים הגעתי למפרט הזה. ראשית, להלן השימושים שיהיו לי ודרישות שאני מציב לעצמי: 1. תקציב כולל ציוד היקפי למעט עכבר. עד 5000 ש"ח 2. שקט - זו הסיבה שבחרתי במארז זה, השאלה איך הוא מבחינת אוורור - האם כדאי להוסיף לו עוד מאוורר 120 מ"מ? 3. נפח גדול - לכן בחרתי ב HD 1T 4. משחקים - בעיקר משחקים "כבדים" , אני אוהב לראות איכות - ומבחינת יחס עלות תועלת זה הכ.מסך שמצאתי לנכון שמשתלם ביותר. אך עדיין, האם יש חלופה בטווח מחירים הזה? או בסכום של עד 100 ש"ח טובה יותר? 5. לא עושה OC - מסתפק במה שיש. לכן חוזר על השאלה מסעיף 2, האם הדיפולט של המארז מספיק? 6. מסך - חשבתי על הדל שכמעט מומלץ בכל ת'רד שראיתי, אך עדיין יקר. כחלופ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד Fujitsu Siemens Esprimo V5535-11 INTEL Celeron M550 2GHZ 1GB 120GB 15.4 LCD +סוללה נוספת סך הכול 4.5 שעות עבודה אני מתכון לרכוש נוספת ב-200 שקל 1700 שקל כולל אחריות לשנה המחשב מיועד לאופיס בלבד פה ושם איטרנט שווה? אני ממש לפני קנייה...והנושא האחר כבר עמוד 2 או ששווה לקחת מחשב אחר?יכולים לי לסדר הנחה... כמו שאמרתי התקציב עד 2 אלף ואני צריך שיעבוד 5 שעות לפחות לא אכפת לי שהיה כבד או שהיה 2 סוללות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע בחיפושים אחרי מחשב נייד. שימושים: משרדי, תכנות בויז'ואל סטודיו כרגע, אולי התקדמות מעבר, סוליד וורקס. משחקים פה ושם לא כבדים ממש, סרטים, מוזיקה. מסך: בין 13 ל15. עדיפות למקלדת מלאה (כולל numpad) ראם: לפחות 8 מעבד: לא בטוח אם הכרחי i7 לשימושים שלי. כרטיס מסך: חיוני כיוון שאני הולך לשחק בו מדי פעם אז שלא יהיה מוגבל יותר מדי. משקל: כמובן עדיפות לכמה שיותר קל, עד 2 קילו נראה לי אפשר להתפשר. כונן אופטי: לא חיוני. מסך: עדיפות לFHD זמן סוללה: לא יודע כמה זה סביר, אבל משהו סביר... HD: לא קריטי SSD, אם אפשר בטווח מחיר אז מבורך אך לא פחות מ250. אין צורך במערכת הפעלה דרושה יציאת HDMI תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר, אבל לא להוריד מהאיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 עם באמת צריך 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל משחק, בעיקר כמו - NeedForSpeed,Battelfiled, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC 75HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא הכי הבנתי אבל עם הבנתי נכון אז בנוניות גבוהות, ויש משחק בודד שהוא איכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לגיימינג בינוני למשחקים: Overwatch , CS:GO , לייב סטרימים , ותוכנות כמו פוטושופ סוני וגס וכו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי את הלפטופ הזה 4 GB RAM מעבד 9500 500 הרד דיסק אני דיי מרוצה תאמת מהמחשב חומרה טובה, נראה טוב, נוח אין תלונות מהבחינה הזאת סוללה די חלשה. התקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט כדי לעבוד עם כל הזיכרון אבל אני חווה הרבה קריסות רציתי לשאול את החברה פה שיש להם את הלפטופ אם גם להם זה קורה עם המערכת הזאת אני עובד על עוד מחשב DELL ישן יותר שגם עליו מותקן 7 32 ביט ושם אין קריסות שאני מדבר על קריסות הכוונה היא לפריז. אני לא יודע עם זה בגלל אי תאימות של דרייברים מסוימים או בעיה בחומרה אבל זה קורה כאשר מפעיל תוכנות בדרך כלל למשל התוכנת מצלמה תוקעת את המחשב. עכשיו התקנתי XP MODE אחרי ההתקנה הפעלתי את זה וקפא לי. אחרי ריסטארט הכל עובד קרה למישהוא פה ? אגב כמה זמן מחזיקה לכ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את המחשב הזה בבאג ולמען האמת התאהבתי באיך שהוא נראה ומרגיש. חזרתי הביתה וגיליתי שהביקורות לא כל כך מהללות אותו - בעיקר בגלל הרזולוציה 1366x768 שלטענת המבקרים נמוכה מדי בשביל מסך בגודל כזה, וה-TouchPad שטוענים שהוא מ-מ-ש גרוע. בבאג הוא עולה בערך 4900, שזה מחיר סביר ואני לא בטוח שאני יכול למצוא איכות בניה וביצועים כאלה במחיר כז מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו? תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
HELP :-\ ואם אפשר לא לשים בארטון אלא רק A64 או אינטל מה שנכנס... תודהה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני צריך תדעה שלכם אם כדי לקנות את תנייד Gigabyte W566N-DC22M מפרט: ModelW566N-DC22M CPUIntel® Core 2Duo Processor T7500,4MB L2 Cache,2.2GHz,800MHz FSB Memory2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD160GB SATA 5400 RPM Display15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPUNVIDIA GeForce 8400M GS 256MB Optical DeviceDVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim LanPCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board Audio 2 channel HD Audio Dual array Microphone and two stereo speaker WirelessIntel® PRO/Wireless 4965AGN BluetoothYES V2.0 WebcamYes(1.3 Mega Pixel) Card Reader4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה יש לי 1000 שקל בקופה ואת המחשב הבא: P4 1800A 256 מגה זיכרון 2100@2700 של סאמסונג GF4 MX 440 270@305 400@460 DFI NS30 SC מה אתם חושבים שכדאי לעשות בכסף??? אני חשבתי על לקנות רכיבים לאוברקלוק (קירור לזכרונות, גוף קירור למעבד, עוד מאווררים, קצת מודינג והנה נהיה מחשב 2.6! אבל הלוח דיי דפוק! אני לא יכול לשדרג זיכרון! כי יש רק 2 סלוטים ושניהם תפוסים :-\)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אין בעיה לנצל הכל , אך אם ניתן להגיע לתוצאה מספקת בפחות אני אשמח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא חשבתי על זה עדיין , תלוי בצורך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.solid,autocad,matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?RTS * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקווה לכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה : או זה: ורציתי לדעת אם מחשב כזה הוא מחשב טוב מאוד וכמה זמן הוא יחזיק.. אם יש לכם הצעות לשינויים תגידו לי בבקשה ---------------------- עריכה : אני בכל מקרה יזמין אותו תוך מקיסמום שבועיים (כשהלוחות אם עם ה nFORCE3 250 יגיעו לארץ) ואני לא רוצה להיתפשר על פחות מ 1024 RAM.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה , אז לאחר המון שנים החלטתי לקנות מחשב לצורך גיימינג. לאחר המון עזרה מהמון אנשים הצלחתי לבנות מפרט שעומד בתקציב שלי . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באילת - 6000 , ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי הדור החדש , גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך אבל חשבתי על G27Q 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח, אבל לא הכרחי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט + שימושים של עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP AUTOCAD שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט לעריכה גראפית ללא מסך ואין צורך ב OC אגב המעבד שאני לוקח זה ה הcore 2 quad q 6600 ב800 ש"ח. אז תתחשבו בזה כחלק מהמחיר. את כל השאר תוסיפו לי ב4200 ש"ח . תודה רבה !
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש עם GTX1080. אין לי מושג על איזה 1080 ללכת אז ראיתי מפרט מוכן בפלונטר, שללא הדיסקים יוצא לי 7K: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROGpLay3r1080FE&cart=1469860648312741&lang=heb כמה שאלות שאשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם המפרט שווה את המחיר והאם הוא יתן לי תמורה לטווח הארוך. 2. האם אפשר להרכיב את המפרט באופן טיפה שונה ואולי עדיף בחנות אחרת כמו TMS? 3. אני חייב הרבה מקום לכל הדיסקים שלי. 2 דיסקים 3.5 אינץ ו3 דיסקים של SSD, ואני חייב לפחות שני חיבורי 6GBPS ומומלץ שיהיו 3. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. המטרה היא הרכבת מחשב על בסיס מעבד Intel Core 2 Extreme QX9770, 3.2 GHz Q9770 (BX80569QX9770) Boxed Processor. פריט זה הוא נתון קבוע ולא ניתן לשינוי. קיבלתי הצעות מחיר משתי חנויות שונות. מבקשת עזרה בביקורת המפרטים והערות. המחשב הוא לא מחשב גיימינג. למחשב יחוברו שני מסכים LCD 23 אינץ. מפרט ראשון מארז COOLER MASTER ELITE 335/334. ספק כוח ANTEC NEO ECO 620W. לוח אם GIGABYTE GA-EP43T-UD3L. זיכרון KINGSTON 133 DDR3 4GX2. כ. מסך SAPPHIRE HD 5670 1GB DDR5. מאורר COOLER MASTER HYPER 212 PLUS. דיסק WD GREEN SATA 7200 500G. מפרט שני מארז THERMALTAKE ARMOR A60 MID-ATX. ספק כוח ANTEC HIGH CURRENT GAMER 620W. לוח אם אותו דבר כמו במפרט הראשון. זיכרון KINGSTON 1333M…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-