עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gimel,

הרי זכיתי ב-HD6770 לפני כמה חודשים : מאז פתחתי את הקופסה לראות מה יש בפנים (כרטיס מסך ודיסק...) ונראה לי שכדאי לי למכור אותו בקרוב, לפני שערכו ייתדרדר. הכרטיס חדש לחלוטין, אז כמה הוא שווה? 500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Moty_p,

פורום נחמד, מעניין לדעת כמה המחשב שלי שווה באמת... אז ככה: מעבד: Intel® Core™2 Duo Processor E7200(3M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB) דיסק קשיח 1: Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II דיסק קשיח 2: Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II לוח אם:GIGABYTE GA-EP35-DS3L ספק כוח: Enermax PRO82+ 525 W כרטיס מסך: NVIDIA ASUS GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 כרטיס טלוויזיה: Aver Media AVerTV CaptureHD HDMI צורב 1: LG DVD±RW Double layer sata צורב 2: Asus DVD±RW LightScribe Sata גוף קירור למעבד: freezer pro 7 מארז: ThermalTake M9 זכרונות: 2GB+2GB DDR2 800MHZ Kingston

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by גלי84,

ראיתי את המחשב של דל שיכול להתהפך לטאבלט. איך הוא? בעקרון מחפשת משהו כמו אייפד אבל במחשב נייד חשוב זכרון גדול להורדות וכו מהיר שאפשר להריץ תוכנות קטן תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגדרות …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yosi778,

ביקשתי ממי שהיה אמור לקנות לי ביקשתי X201 i7 הביאו לי סמסונג 13.3"דגם 300V3A-A06 מעבדi3 משכנעים אותי שהוא חדיש והX201 ישן ולא כבר כדאי לא מומלץ ולנובו זו חברה סינית בלה בלה .... ועד כמה שזכור לי מחשב מאוד חזק וטוב אחרי זה חבר אחר שעובד עם אסוס 12" i5 ממליץ לי עליו שהוא חבלז ... אני לא יודע עם הבחור משוחד :-) מישהו יכול להמליץ לי מחשב שיהיה קטן 12" או 13" שיהיה אמין מהיר וסוללה שתחזיק הרבה זמן שיהיה במחירים של הX201 או פחות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מחשב נייד עד 5000 ש"ח ללא חריגה לצערי. חשוב לי הדברים הבאים: * הארד דיסק בנפח גדול * שיתמוך במשחקים קצת מעל GTA ודומיו * זיכרון RAM גבוה ככל האפשר * 15.6' ומעלה כמובן * צורב DVD * קורא כרטיסים * טביעת אצבע לא משנה לי אם יהיו חיבורי USB2 או 3. תודה רבה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by lidorhadad,

התקציב המקסימלי הוא 3000 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV ,battlefield 3 , Call Of Duty ,assassin's creed revelations).... אני צריך כרטיס מסך טוב ,4GB RAM מינימום , Intel5,ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB או יותר בתחשב בתקציב מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך....(מידת שקט בין 1-10 אני מעדיף בין 6-8) הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by דילדו,

מה התקציב המקסימאלי? 2900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם למשחקים שאני אשחק אם יהיה אפשר להוציא מפרט שיתאים למשחקים במחיר קטן יותר זה מצוין. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לא אשתמש בתוכנות כבדות אבל שבכל זאת שהמפרט יהיה טוב גם בשביל תוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 GTA IV METRO 2033 GTA CRAYSIS 2 COUNTER STRIKE GLIBAL CRAYSIS 1 DRIFT 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. מטרות המחשב? לדוגמה: מחשב ללימודים שנועד גם להחליף את המחשב האישי (בגלל זה הוא צרך גם להיות קל) כלומר זמן סוללה ארוך וגם חזק מספיק להריץ משחקים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התייעצתי עם כמה אנשים והם הציעו לי את ה- ASUS U36SD ויש לי שאלה עליו, ראיתי שיש אפשרויות שדרוג מ4 GB זיכרון לשמונה, עמה זה הכרחי במחשב הזה אם אני מתכוון להריץ עליו משחקים …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by saphisto,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וחיבור למסך טלוויזיה, ניגון שירים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  11. אין הגבלת תקציב, אבל לפרט על כל שינוי שאתם ממליצים. המחשב צריך להריץ WOW על ULTRA חלק. שהמחשב יוכל להתחבר לטלויזיה - מה צריך לעשות? מה צריך שיהיה? לא מתוכנן OC. מה ההבדל בין 560GTX Ti לבלי Ti? מה ההבדל בין i5 2500k ל 2500? אם ישנה המלצה על כרטיס מסך משתלם - ציינו. הרעש של המחשב לא חשוב(כמה עולה ובמה זה כרוך כדי שהמחשב יהיה שקט?) *כולל מסך וWINDOWS. במה כרוכה האפשרות לשדרוג עתידי? להלן מפרט שLP בקריית שמונה הציעו: מעבד intel i5 2500 box 1157 ש"ח לוח אם GIGABYTE GA-P67X-UD3-B3 642 ש"ח שני זיכרונות KINGSTONE 4GB 1333MHZ DDR3 238 ש"ח כונן קשיח HITACHI 1-TB SATA 3 582 ש"ח LG DVDRW GH24NS50 X24 sata שחור 101 ש"ח כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 1G DDR5 977 ש"ח ספק כוח ANTEC 500W EART…

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by 00Amir,

יש לי נייד של דל ויש לו כרטיס מסך אינטל 3000 וכרטיס מסך GT525 , איך אני יודע מתי כל אחד מהם עובד? איך אני יכול להיות בטוח שבמשחקים שהGT525 עובד? יש איזה כפתור או תוכנה שמראה לי איזה כרטיס עובד?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. דרוש מפרט למחשב גיימרים (כולל מסך) שיכול להריץ משחקים כמו GTA, Half Life, Portal, CoD, BF3, SKYRIM ועוד, ושיוכל להריץ משחקי מולטיפלייר. ווינדווס אקס פי או שבע. עדיף שקט (אך זה לא קריטי) ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט, אולי קצת פוטושופ CS5. לא לחרוג יותר מדי מהתקציב שהוא 3500 ש"ח. אני לא כל כך מבין במחשבים ואני חדש פה בHW, אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Yakirlv29,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ומשחקים כאלו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  15. שלום רב.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים הבאים: הורדת סרטים (דרוש הרדיסק בנפח גדול 750GB)- מתכוון להשאיר את המחשב דלוק כל הלילה והיום... ולצפיה בסרטים באיכות Blu-ray באיכות סאונד DTS-HD בסלון כאשר הוא מתחבר למערכת קונוע ביתית חדשה.( דרוש כרטיס מסך טוב) כמובן שהמחשב ישמש גם ללימודים ולעוד צרכים אבל אילו הצרכים העיקריים...^ 1. מכיוון שדרך הכרטיס מסך יעבור גם הסאונד וגם התמונה דרך יציאת ה HD למגבר כמה זיכרון דרוש שיהיה לי בכרטיס מסך שיוכל להעיף את הסרט..? (כידוע סרט Blu-ray באיכות סאונד DTS-HD תופס כ 30GB לאחר קיבוץ) 2. איזה מחשב נייד אתם ממליצים לי לקנות? בתודה שי

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 150 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,עבודה משרדית,תכני Blu-ray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Diablo 3, Mass effect 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 עם עדיפות למסך של 23 אינץ' IPS. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by Surf306,

אהלן, לא מזמן פתחתי נושא, אבל מאז גיליתי שאני יכול לקנות מעבד ולוח אם במחיר זול (מאד) ולכן התקציב השתנה. אני מתנצל על פתיחת נושא נוסף. 1. התקציב - 2,500 שח. חריגה של עד 500. עדיף לנסות לחסוך. 2. שימושים -משחקים - שירוצו חלק על הגדרות בינוניות ומעלה. בפרט starcraft2. מסך "22, רזולוציה 1680X1050. 3. ציוד היקפי - לא צריך. 4. יש לי כרטיס מסך 9800GT שניתן להשתמש בו 5. שקט - 7 מ - 10 . 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באף תוכנה. 8. חנות - כל חנות טובה באזור חיפה, נשר, רמת ישי. אפשר בנועה מחשבים למשל. 10.שדרוג - אפשרי - פירוט למטה. המחירים עבור לוח אם ומעבד: i5 2500 (6M chache, 3.3 GHz): 380 NIS i7 2600K - 608 NIS Intel® Desktop Board DZ68DB - 410 NIS (כלומר עבור i7 ולוח אם, …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מחפש מחשב נייד לסטודנט. בסביבות 2000 ש"ח ללא מערכת הפעלה. חושב שיהיה 15.6

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by darko101,

הי לכולם, אני רוצה לקנות לפטופ חדש בימים הקרובים, כנראה של DELL. השימושים - גלישה, עבודה על מסמכים בבית, חיבור לטלויזיה וצפייה בסרטים - לרוב divx. האם יש טעם לקנות מעבד i5, או שמספיק לי i3? כמו כן, האם יש טעם להשקיע במחשב שמגיע עם מעבד גרפי טוב או להסתפק במשהו גנרי? תודה

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by daphnis,

שלום רב, מחפשת נייד 11.6 אינטש, עם מקלדת נוחה, קל. המחשב הוא ללימודים כך שהוא צריך לעבוד רק עם אופיס ואינטרנט (זה אומר שאני יכולה atom?). הייתי שמחה אם הוא גם יהיה יפה.. עד 2700 שקלים. תודה!

21. Started by dudik432,

מחפש מחשב נייד מחיר - 4000 ש"ח מטרות שימוש - משחקים עדכניים (כבדים),אינטרנט,סרטים,לימודים. גודל מסך - לא משנה בין 15-17 משקל - לא משנה חיבורים - שיהיה לפחות 3 usb ואם אפשר אז hdmi בלוטות' wifi כונן cd\dvd+צורב כונן קשיח - 500G לפחות רמקולים מובנים זמן חיים - שהמחשב יחזיק כמה שיותר איזה שנתיים לפחות זמן סוללה - הבנתי שמחשבים ניידים לא חזקים בזה אבל כמה שיותר מן הסתם יותר טוב. אם התקציב ביחס לפרטים לא הגיוני תגידו לי אני רוצה לדעת גם את זה... תודה.

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה, הקלטה וניטור של 4 מצלמות אבטחה באמצעות כרטיס DVR שמתחבר ב PCI - הכרטיס קיים: Geovision GV-600 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: תוכנה בממשק דוס לניהול חשבונות - שימוש כבד. גלישה - כבד, אופיס -כבד, תוכנה לניטור והקלטת מצלמות אבטחה - כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כונן גיבוי ללא ספק מתח חיצוני 2.5 אינץ', נפח מינימלי: 320GB 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עדיפות נמוכה מאוד לכרטיס מסך -…

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5 אפשרות לגלוש ל4K אם זה ממש הכרחי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד 3.5 משמה רצוי שלא אבל אפשרי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב הם למטרת משחקים בעיקר. המחשב מיועד למטרת משחקים ,משחקים כמו Call of duty וכדומה.אני רוצה שתיהיה לי האופציה להריץ את המשחקים על איכויות גבוהות ולתקופה ממשוכת כלומר שמשחק שיצא עוד שנה נגיד אני עדיין יוכל להריץ אותו על איכויות גבוהות.5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by eell111,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ולחרוג מעט מעלה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים בFULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PINNACLE 15, premiere cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD, להצגה על מסך 52" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות-לצורך עריכת הסרטים…

• 6 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.