עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דרוש מפרט למחשב גיימרים (כולל מסך) שיכול להריץ משחקים כמו GTA, Half Life, Portal, CoD, BF3, SKYRIM ועוד, ושיוכל להריץ משחקי מולטיפלייר. ווינדווס אקס פי או שבע. עדיף שקט (אך זה לא קריטי) ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט, אולי קצת פוטושופ CS5. לא לחרוג יותר מדי מהתקציב שהוא 3500 ש"ח. אני לא כל כך מבין במחשבים ואני חדש פה בHW, אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Yakirlv29,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ומשחקים כאלו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  3. שלום רב.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים הבאים: הורדת סרטים (דרוש הרדיסק בנפח גדול 750GB)- מתכוון להשאיר את המחשב דלוק כל הלילה והיום... ולצפיה בסרטים באיכות Blu-ray באיכות סאונד DTS-HD בסלון כאשר הוא מתחבר למערכת קונוע ביתית חדשה.( דרוש כרטיס מסך טוב) כמובן שהמחשב ישמש גם ללימודים ולעוד צרכים אבל אילו הצרכים העיקריים...^ 1. מכיוון שדרך הכרטיס מסך יעבור גם הסאונד וגם התמונה דרך יציאת ה HD למגבר כמה זיכרון דרוש שיהיה לי בכרטיס מסך שיוכל להעיף את הסרט..? (כידוע סרט Blu-ray באיכות סאונד DTS-HD תופס כ 30GB לאחר קיבוץ) 2. איזה מחשב נייד אתם ממליצים לי לקנות? בתודה שי

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 150 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,עבודה משרדית,תכני Blu-ray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Diablo 3, Mass effect 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 עם עדיפות למסך של 23 אינץ' IPS. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by Surf306,

אהלן, לא מזמן פתחתי נושא, אבל מאז גיליתי שאני יכול לקנות מעבד ולוח אם במחיר זול (מאד) ולכן התקציב השתנה. אני מתנצל על פתיחת נושא נוסף. 1. התקציב - 2,500 שח. חריגה של עד 500. עדיף לנסות לחסוך. 2. שימושים -משחקים - שירוצו חלק על הגדרות בינוניות ומעלה. בפרט starcraft2. מסך "22, רזולוציה 1680X1050. 3. ציוד היקפי - לא צריך. 4. יש לי כרטיס מסך 9800GT שניתן להשתמש בו 5. שקט - 7 מ - 10 . 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באף תוכנה. 8. חנות - כל חנות טובה באזור חיפה, נשר, רמת ישי. אפשר בנועה מחשבים למשל. 10.שדרוג - אפשרי - פירוט למטה. המחירים עבור לוח אם ומעבד: i5 2500 (6M chache, 3.3 GHz): 380 NIS i7 2600K - 608 NIS Intel® Desktop Board DZ68DB - 410 NIS (כלומר עבור i7 ולוח אם, …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מחפש מחשב נייד לסטודנט. בסביבות 2000 ש"ח ללא מערכת הפעלה. חושב שיהיה 15.6

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by darko101,

הי לכולם, אני רוצה לקנות לפטופ חדש בימים הקרובים, כנראה של DELL. השימושים - גלישה, עבודה על מסמכים בבית, חיבור לטלויזיה וצפייה בסרטים - לרוב divx. האם יש טעם לקנות מעבד i5, או שמספיק לי i3? כמו כן, האם יש טעם להשקיע במחשב שמגיע עם מעבד גרפי טוב או להסתפק במשהו גנרי? תודה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by daphnis,

שלום רב, מחפשת נייד 11.6 אינטש, עם מקלדת נוחה, קל. המחשב הוא ללימודים כך שהוא צריך לעבוד רק עם אופיס ואינטרנט (זה אומר שאני יכולה atom?). הייתי שמחה אם הוא גם יהיה יפה.. עד 2700 שקלים. תודה!

9. Started by dudik432,

מחפש מחשב נייד מחיר - 4000 ש"ח מטרות שימוש - משחקים עדכניים (כבדים),אינטרנט,סרטים,לימודים. גודל מסך - לא משנה בין 15-17 משקל - לא משנה חיבורים - שיהיה לפחות 3 usb ואם אפשר אז hdmi בלוטות' wifi כונן cd\dvd+צורב כונן קשיח - 500G לפחות רמקולים מובנים זמן חיים - שהמחשב יחזיק כמה שיותר איזה שנתיים לפחות זמן סוללה - הבנתי שמחשבים ניידים לא חזקים בזה אבל כמה שיותר מן הסתם יותר טוב. אם התקציב ביחס לפרטים לא הגיוני תגידו לי אני רוצה לדעת גם את זה... תודה.

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה, הקלטה וניטור של 4 מצלמות אבטחה באמצעות כרטיס DVR שמתחבר ב PCI - הכרטיס קיים: Geovision GV-600 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: תוכנה בממשק דוס לניהול חשבונות - שימוש כבד. גלישה - כבד, אופיס -כבד, תוכנה לניטור והקלטת מצלמות אבטחה - כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כונן גיבוי ללא ספק מתח חיצוני 2.5 אינץ', נפח מינימלי: 320GB 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עדיפות נמוכה מאוד לכרטיס מסך -…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5 אפשרות לגלוש ל4K אם זה ממש הכרחי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד 3.5 משמה רצוי שלא אבל אפשרי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב הם למטרת משחקים בעיקר. המחשב מיועד למטרת משחקים ,משחקים כמו Call of duty וכדומה.אני רוצה שתיהיה לי האופציה להריץ את המשחקים על איכויות גבוהות ולתקופה ממשוכת כלומר שמשחק שיצא עוד שנה נגיד אני עדיין יוכל להריץ אותו על איכויות גבוהות.5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by eell111,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ולחרוג מעט מעלה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים בFULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PINNACLE 15, premiere cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD, להצגה על מסך 52" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות-לצורך עריכת הסרטים…

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by marcovitaly,

שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב משחקים עד עשרת אלפים שקלים, לא כולל ציוד היקפי. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? UNREAL TOURNAMENT 3 HALF-LIFE 2:EPISODE 2 MASS EFFECT 3 BIOSHOCK 2 FARCRY 2 HALO 3 MODERN WARFARE 3 FALLOUT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). על מסך רחב 24". לא יודע מה הרזולוציה. מקסימלית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי (רמקולים, מסך, מקלדת,…

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח במזומן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים, קצת תכנות - כל זה ברמת שימוש יומיומית ובמקביל בד"כ. כמו כן משחקים, בעיקר FPS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW, BF, FIFA, NFS ודומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  15. לכולם שלום, שבק המחשב הנוכחי ואני זקוק לחדש, ללא כל התוספות, קרי מסך, מקלדת עכבר, גם כונני CD יש לי אם זה עוזר. אשמח לעצות למפרט. אני אדריכל וזקוק למחשב שיענה בעיקר על צרכי גרפיקה - אוטוקאד, פוטושופ, 3DMAX ודומיהן. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, עדיף לחסוך אם ניתן, אך אם ישנו רכיב שישדרג משמעותית, אשמח לשמוע. דבר נוסף הוא, האם כדאי לכוון ל ibm\dell או דווקא להרכיב לבד - כלומר לבחור את הרכיבים לבד. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, להלן המפרט הקיים: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C זיכרון: KINGSTON DDR II 2GB 800MHz PC6400 כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX84S512HP PEGx16 8400 GS 64Bit 512MB-DDR2 HDCP DVI-I כונן קשיח: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM צורב: Asus DRW-22B1LT B+W SATA DVD-RW DL Super Multi X22 Light Scribe כונן בלו ריי: Lite-on IHOS104-06 ספק כוח: Thermaltake 450W Active PFC מארז: CoolerMaster Elite 335 מערכת הפעלה: Windows7 32BIT השימושים שלי נותרו עדיין רק גלישה באינטרנט וצפיה בסרטי DVD ובלו ריי, אבל אני רוצה להכין את המחשב לקראת ניגון Blu Ray 3D וגם הוא קצת עגלה לפעמים, אז לתת לו ע…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי מחשב נייד של HP ויש לי בעיה עם כשאני מנסה להטעין את הסוללה במחשב הנורה הנדלקת לשניה ואז נכבת. הלכתי לטכנאי והוא החליף לי CONNECTOR וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? חמימו נ.ב. אני מצטער ניסתי לכתוב את הבעיה כמה שיותר עניינית וקולטת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לשימוש משרדי, ללא ציוד היקפי. המארז צריך להיות כמה שיותר קטן (לא mini\midi\full tower) לא צריך דיסק קשיח, אבל שיהיה אפשר לשים אחד בגודל 3.5. משהו כזה: http://www.coolermaster-usa.com/upl...2935/intro1.jpg

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by smg2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cities xl 2012 skyrim ומיני משחקים של העת האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות בהתחשב בתקציב 3. האם יש צ…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by orenweb,

מעוניין בהמלצה על מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב שישמש בעיקר לעבודות פוטושופ (אבל גם לסרטים אופיס וכו') בתקציב של כ 3000 ש"ח (ניתן לחרוג לכיוון 3500 אם החריגה תיתן הבדל מהותי) * גודל המסך - 15"+16" * משקל רצוי- לא ממש קריטי (כמובן שעדיף משקל קל אבל אני מעדיף מקסימום ביצועים למחיר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - זמן ממוצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - עדיף שהיה HDMI ו USB3 (לא חובה) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by lbrn,

שלום לכולם! מבקש המלצות על מעבדה (חוץ מ iDigital) איפה שאפשר לתקן MacBook. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום חבר הביא לי מחשב LG X110 שיש לו בעיה כשהוא עולה מתקבלת שגיאה בSYSTEM שחסר איזהשהו קובץ יש איכשהו דרך להגיע למחיצת שיחזור במחשב הזה ומשם לעשות פירמוט מסודר??? אם לא איך? יש לי את הסידקים המקוריים אבל אין לי כונן נייד ובמחשב עצמו אין כונן תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות מיועד בעיקר לעיוור שמשתמש בתוכנת הקראה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4670 אם אפשר להשתמש בו אני אשמח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שקט לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, אין צורך במערכת הפעלה או אופיס 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/…

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  24. שבוע טוב לכולם, מעוניין למכור את המחשב הבא, כמה הוא שווה ? (המפרט באמצעות pc wizard) Mainboard : Asus P5QPL-AM Chipset : Intel G41 Processor : Intel Pentium E5400 @ 2700MHz Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : Intel® G41 Express Chipset Hard Disk : Hitachi HDS721032CLA362 (320GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 CD-Rom Drive : MNYXQ 6381UB0L SCSI CdRom Device CD-Rom Drive : MNYXQ 6381UB0L SCSI CdRom Device Monitor Type : ProView Technology - 20 inches Network Card : Attansic (Now owned by Atheros) AR8121/AR8113/AR8114 PCIe Ethernet Controller

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים