ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך בעבודה להפיק סרטון אנימציה באורך שלוש דקות עם 3DSAMX ו VRAY. בהתחלה הכוונה היתה לשלוח את הסרטון לחוות רנדר כי לי כרגע יש 5820K זקן ומניסוי ראיתי שבחוות רינדור אני מצליח לרנדר פי 5 מהר. אבל מבירור ההצעות מחיר שקיבלנו מחוות לסרטון כזה ב 30 FPS ברזולוציה של FULL- HD היו בין 12,000 ל 15,000 שקלים לא כולל טסטים. לכן חשבתי כבר לקחת את התקציב של השליחה לחוות רנדר ופשוט לקנות מחשב שירנדר את הסרטון וגם יוכל לשרת אותי בעבודה. אני מצרף מפרט שחשבתי בכיוון שלו אצל WELLCOM אבל פתוח גם להצעות ממקומות אחרים במרכז. הדילמות שלי בעיקר הן: 1) בנוגע לקירור כי ראיתי שה CORSAIR 115 לא תומך מהקופסא ב TR4 וצריך להזמין תושבת מיוחדת שלא יודע מאיפה להשיג. אבל חשו…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
- 3 followers
-
-
מישהו יודע אולי? בכלל לפטופים של Huawei ?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים AB251 מעבד AMD Athlon 64X2 4200 Socket AM2 מחיר לפריט - 850.00 ₪ 850.00 ₪ FM045 לוח אם FOXCONN 6150K8MA-8KRS מחיר לפריט - 345.00 ₪ 345.00 ₪ KVR667D2N5/1G זכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 מחיר לפריט - 515.00 ₪ 515.00 ₪ SAM-HD-160GB/7200/sata דיסק קשיח Samsung 160Gb 7200 SATA מחיר לפריט - 519.00 ₪ 519.00 ₪ 30910 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD מחיר לפריט - 265.00 ₪ 265.00 ₪ 30950 כונן ASUS X52 S520 מחיר לפריט - 84.00 ₪ * צבע לבן 84.00 ₪ S144S כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מחיר לפריט - 31.00 ₪ * צבע לבן 31.00 ₪ N-880E מארז JSP-TECH ATX MID. TOWER N-880E מחיר לפריט - 194.00 ₪ 194.00 ₪ סיכום הז…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 מצב טוב ומצויין ותקין. מיפרט מחשב: מארז ATX לוח אם p4p800 deluxe מעבד CPU - 3.2GHZ (478 זיכרון קינסטון 1GBX3=3GB דיסק קשיח SATA- W.D. 1TB צורב DVD - IDE כונן 1.44MB כרטיס רשת O/B כרטיס קול O/B כרטיס מסך GF - FX - 5700 - AGP כמה המחשב שלי שווה לימכור למישהו? המחשב אצלי 8 שנים. בתודה מראש מיקי
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
למטפלת זרה מהודו, חסרת נסיון מינימלי במחשבים, רוצה "14 Dell כי זה מה שיש לחברה שלה, או HP כי אמרו לה שמתאים להודו. אני נצמד לבחירה שלה כדי להמנע מטענות אלא אם יימצא משהו ממש טוב אמין וזול ששווה לשכנע אותה. מסך 14-15 משקל וזמן סוללה לא חשוב, לשימוש בבית בלוטות' לא דיסק 250-500 דיוידי רצוי אחריות בינלאומית כן מערכת הפעלה בתקציב כן העדפה למותג DELL , HP אמינות גבוהה - בראש סדר העדיפויות אחריות ארוכה - כן מצלמה מיקרופון רמקול מובנים לדבר ב SKYPE עם המשפחה בהודו צפייה בסרטים המחשב על חשבונה, ספק ותשתית עלי, אז אם יש בתקציב נמוך מ 3000 כמובן שיועיל לה. מצד שני אס…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימלי - התקציב הוא 5000 ש''ח בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המפרט צריך להריץ משחקים חדשים \ המסך שאני משתמש בו כרגע הוא Samsung SyncMaster T220 ברזולוציה של 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - השקט לא חשוב אבל שהרעש לא יהיה מוגזם 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד) - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות - לא מערכת הפעלה ולא הרכבה בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית - אני גר במרכז אז חנות שקרובה לתל אביב כמו Skypc 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן - אני רוצה…
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות על הדברים שלא יורגשו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (תחביב לא מקצוע), בעיקר משנה לי חיבור פנורמות. עבודה עם cuda (כמחשב שני לא מחשב עבודה עיקרי). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): lightroom, matlab - תדיר ב) המחשב לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך (מחכה בעקבות ההמלצות של…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעתכם לגבי המפרט הבא, המיועד לגיימר כבד, כאשר המטרה היא לרכוב מחשב שיחזיק גם את המשחקים שיצאו בשנה/שנתיים/שלוש הקרובים, ולא משהו זמני, שלא יוכל להריץ משחק כבד שיצא בעוד שנה, נניח. התקציב יכול לנוע בין 5K ש"ח ל 8K ש"ח. בין השאר, אשמח לקבל התייחסות גם לנקודות הבאות : 1. ההפרש במחיר ה Q9550 ל Q6600 הוא משמעותי, האם כדאי להשקיע ב Q9550 ? (אני מניח שכן, דעתכם ?) 2. לוח האם אינו מהיקרים במיוחד, האם הוא מספק ? 3. בהנחה ואעבוד במערכת הפעלה 64 ביט, האם יש טעם לרכוש כעת יותר מ 4 ג'יגה זכרון ? (אני מניח שלא, דעתכם ?) 4. התייחסותכם באופן ספציפי לכרטיס המסך, והחלופות האפשריות (אל מול העלויות כמובן) 5. המארז מקבל ביקורות מעולות, אך האם אינו יקר משמעותית לעומת …
-
- 47 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (אבל לא צריך להתקמצן) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FPS מודרניים יחסית, Watch Dogs (למרות הביקורות הקטלניות) וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב לגיימינג עם תקציב 8000 אפשר חריגה קלה, ללא ציוד הקפי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 אפשר חריגה קלה של +-250 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי AAA בגדול ברזולוציה של 1440P (2K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך…
-
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס וצפיה ישירה. * גודל המסך לא משנה, מה שיותר זול.. עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך לא קריטית, צפיה בסרטים הינה בעיקר בזמן חיבור למסך טלויזיה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * המשקל אינו מהוה פקטור. * זמן סוללה אינו קריטי, בעיקר יחובר לחשמל. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI * Bluetooth כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * כן דרושה אחריות רשמית טובה. (שלוש שנים...) * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * אין העדפה לחברה כלשהי. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב המוצר, עדיף מוצר יפה ובאיכות בניה טובה. במידה ועל ידי חריגה קטנה בתקציב אפשר לקבל קפיצה מ…
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים יום יומיים של סרטים ואינטרנט אבל גם יידרש להפעיל 1-2 מכונות וירטואליות לצורכי לימודים. (המכונות הוירטואליות לא יריצו דברים כבדים. על אחת יהיה windows server ול השנייה ווינדוז) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו,GNS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזול…
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אחותי רוצה לקנות מחשב חדש. שימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, סרטים מדי פעם - כלומר, מחשב די בסיסי צריך להספיק. (לא יעשה OC) התקציב הוא 2,300 - 2,500 ש"ח, המחיר צריך לכלול הרכבה. דרישות מהמחשב: 1 ג'יגה זיכרון, צורב DVD, כרטיס מסך שיהיה מספיק חזק לתמיכה בממשק הגרפי של ויסטה (אין צורך בכרטיס מאוד חזק כי המחשב לא ישמש למשחקים בכלל. כן צריך יציאת DVI בכרטיס המסך). כל השאר סטנדרטי. המחיר צריך לכלול עכבר, מקלדת ורמקולים בסיסיים ביותר, אך ללא מסך. המחשב צריך לעבור בהרצליה (התקנה והעברת מידע ממחשב קיים) ואז הוא יהיה בבאר שבע, אז חשבתי שרשת כמו KSP תהיה מקום סביר לקנות בו. תודה מראש לעוזרים.
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתי סגור על ה-Dell אבל ממה שקראתי פה הרמה שלהם נמוכה ביחס למחשבים אחרים. כרגע אני מתלבט בין שלושת המחשבים האלה, כאשר הצרכים שלי הם כללים (אין צורך במשחקים), בעיקר שימוש לסרטים ולנסיעות. המחשבים הם: Dell N3010 - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm יתרונות - Dell (אמין), אחריות 3 שנים חסרונות - זמן סוללה, התחממות Asus U35f - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F יתרונות - מקלדת, זמן סוללה, בניה טובה חסרונות - השירות של האחריות בעייתי, אין כונן דיסקים, יקר Samsung Q330 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330JS01IL אני חושב שאני קצת לכיוון ה asus אבל אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם, תודה מראש (: יתרונות - כונן …
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם יש צורך גדול אז 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח תוכנה (הרצת סביבות פיתוח, אולי גם מכונה וירטואלית), צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio , VirtualBox, Lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עדיף 23/24 אינץ -…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני הולך לקנות מחשב דיי רציני אז אני לא מתפשר המחשב הוא לצורך עליון של גרפיקה אבל גם למשחקים אבל זה מישני אני רוצה מעבד AMD 64 X2 4800 זיכרון דאול של 2 ג'יגה מהריות 800MHZ (לא רוצה פחות) כרטיס מסך ATI X1900XTX זה עם ה VIVO חובה ! HD פה אני עוד לא יודע אולי שווה לי לקנות אחד של 140 ג'גיה עם 10000RPM או 320 ג'יגה של 7200 הקיצר זה אני לא סגור עדין היתר זה לא חשוב מה יהיה מסביב הבעיה שלי היא בבחירת הלוח אני רוצה לוח תומך גם במעבד וגם בזיכרון שיעבוד על 800MHZ הצ'פטס אני לא יודע מה זה נותן לי והשאלה אם כרטיס מסך של ATI יעבוד עם NFORCE יחד עם זה אין לי צורך בSLI אז אני לא מוצא לוח שיש בו את כל הקריטריונים שאני צריך הלוח היחידי שמצא חן בעיניי הוא ASUS…
-
- 56 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤592 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1726 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR112DSV מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?p…
-
- 66 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש ניידים טובים בפחות אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית למדעי המחשב אז כל התוכנות שצריך, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים בכלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 13-14 (מעדיפה 14) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני למעלה משנה מחשב נייד של דל מדגם studio 1569 עם אחריות בינלאומית. אחרי כמה זמן הופיע פס לרוחב המסך, העברתי את האחריות לישראל אחרי שביקשו ממני לעשות ככה בתמיכה הטכנית שלהם. הם קיבלו את המחשב לתיקון ואחרי שבוע הודיעו לי שהם לא מתקנים את המחשב בארץ והפנו אותי לתמיכה העולמית של דל. אני טענתי שהם מחוייבים לתקן את המחשב כמו השם המחייב של האחריות הבינלאומית הם מצדם מתנערים מאחריות בטענה שאין את החלקים בארץ. אחרי שיחה עם אחד האחראים במעבדת יעל הוא טוען שהמחשב מדגם זה לא מכוסה בארץ ומשווק רק בחו"ל (חיפוש קצר בגוגל מגלה שזה שטויות). השאלה אם בסוף יש לי משהו לעשות מולם? לא פניתי לדל העולמית כי אני בספק אם שם יש פתרון מהיר וגם כי אני לא חושב שזה תפקידי לעשות הדברים הא…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לעבודה משרדית. (גלישה באינטרנט בלבד) בנוסף אצטרך מסך חדש, 24 אינץ'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1800 (כולל מסך) - חריגה גג עד 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט. צפייה בנטפילקס . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא יהיה רועש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אבקש המלצה למחשב שולחני למתנה לאחותי של כ-1000 שח שיכלול מקלדת, עכבר, צורב אין צורך במערכת הפעלה ומסך תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר להגיע ל1500 או פחות גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק תוכנה אחת - Lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אחבר לטלוויזיה 42 אינץ ורזולוציה של 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
P4 2.4C MSI 865PE Neo 256MB 400MHZ את החברה אני לא כ"כ יודע אבל לא נראה לי שזה קריטי אני לא הולך לבצע שום OC מארז+ספק 400W פשוט ביותר אבל זה לא כ"כ משנה לי דיסק קשיח של SAMSUNG 7200RPM רציתי WD אבל לא היה אז נאלצתי להתפשר אבל את ה3 שנים אחריות שלי אני מקבל. פלופי חמוד "מחברה יפנית" בקיצור כל החבילה ב 2650 שקל! IVORY שווה לא? הרכבתי בפנדה שמבחינתי הם הזולים ביותר את אותה המערכת~ והבערך זה באמת בשינויים מזעריים של הארד דיסק של סיגייט ולוח של אלבטרון (אותו צ'יפסט 865EP) ב2950ש"ח~ אז? נ.ב (תודה NIKE) אני סטודנט לעיצוב תעשייתי, "מתוקף תפקידי" אני עובד עם תוכנות תלת מימד כגוןSOLIDWORKS FORM Z עריכת וידאו ותוכנות גרפיקה שונות. אני רוצה מחשב שיטוססססס, ושהוא יחכה לי …
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב נייח לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו : Maya \AVID וכו... בעיקר AVID. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya ,After Effects , AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין צורך בגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."1920X1080, 24 …
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הי, מבקשת מפרט עבור מחשב שמשמש אותי לבניית אתרים. מעבר לדברים הרגילים אינטרנט ושימוש די בסיסי, צריכה גם להפעיל שרת wamp, sql, פוטושופ, תוכנת כתיבה. לא יודעת מה עדיף- נייד או נייח, תקציב עד 3000 שח. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-