עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מתחילה ללמוד בקרוב ואשמח להמלצה לקניית מחשב נייד ללימודים, תקציב בסביבות 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים (לא משהו כבד מדי, בעיקר צפיה ישירה). ללא משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 13.3 אינטש, לגבי המסך מבריק או מאט - אני לא מספיק מבינה בזה. מה עדיף? * רזולוציית המסך? האמת שגם בזה אני לא ממש מבינה, אני מניחה שמשהו סטנדרטי יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? סביבות 1.5 ק"ג (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לימי לימודים ארוכים (סביבות 8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by termister2000,

שלום לכם! ליפני שבוע, לאחר התיעצות בפורום פה, רכשתי את המחשב הנ"ל. המחשב בכללי עובד מעולה, הכל מהיר והכל יפה. אבל מה, יש בעיה אחת ממש מוזרה. לפעמים, מתי שאני מדליק את המחשב, המסך לא נידלק, אך המחשב עולה רגיל, וברגע שמגיע לוינדוס, המסך נידלק והכל בסדר.. חשוב לציין שזה לא קורה כל הזמן וזה קורה יותר קשה המחשב מחובר לחשמל. כמו כן לפעמים כשהמסך מיתכבה לבד, אחרי וזמן המתנה ואני נוגע בעכבר כאילו לחזור לעבוד, יש מין היבהוב של המסך, אבל אז הוא נהפך לשחור ולא רואים כלום, הכוונה שהוא מיתכבה. כניסה למצב שינה פותרת את הבעיה והכל בסדר. חשוב לציין שזה רנדומלי, ולא קורה כל הזמן.. כמו כן, יש שגיאה מוזרה גם בלוג משהו על ACPI למה זה קורה ואיך לפתור את זה? האם להחזיר את המחשב מה שאני לא ממש …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tal_p,

אז זה המחשב שלי:: AMD AM2 atlon 3800X2 2.1GHZ asrock AliveXfire esata2 Nvidia 7600GS 256 3GB ram אני רוצה לשדרג אותו.. כנראה כ.מסך, ולוח.... תקציב: 1150

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by meidan,

אשמח לקבל הצעות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC עם אפשרות לשדרוג למכונת משחקים ברמה בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Win8 Pro 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/E…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אבקש מפרט לפי השאלון, תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי?: 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, CUBASE, תכני HD וכ'ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): CUBASE, TRAKTOR - שימושים תדירים / אופן שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4 וחדשים אחרים על הגדרות גרפיות גבוהות ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שהמעבד יהיה של אינטל. כרטיס מסך שיהיה ברמה גבוהה + זיכרון גבוה. הארד דיסק 160GB לפחות. שיהיה גם צורב די וי די. שהמפרט יכלול הכול כולל מארז... רק ללא מסך. בקשר לעכבר מקלדת רמקולים וכו' תבחרו את הפשוטים... סתם רק כדי שיכנס למחיר. מחיר מקסימאלי עד 5K ללא חריגות. נא לציין את האתר שממנו נלקח המפרט. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by natanel102030,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי מחשב בינוניים ( CS לגרסאותיו ודברים כאלו, רצוי על הגדרות גבוהות ) - תכנות Visual studio וEclipse - צפייה בסרטי בלוריי מלא - שני מסכים שמחוברים כל הזמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24" IPS או PLS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by mali1808,

שלום מישהו יכול להמליץ לי על מפרט למחשב נייח צרכים: מחשב ביתי בעיקר אינטרנט הורדת סרטים /סדרות אחסון תמונות וכו.. צריך מחשב מהיר וחזק בעל מקום אחסון רחב שלא יתקע לי.. תקציב עד 3000 ש"ח עדיפות למעבד של אינטל תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by The Ball,

INTEL PENTIUM 4 1.7 SOCKET 423 INTEL GARIBALDI D850GB SAMSUNG 256 RDRAM PC-800 WD 40 GB 7200 RPM ASUS V7700 DELUXE NVIDIA GEFORCE 2 GTS 64 DDR CREATIVE VIBRA 128 BIT TASK E-STAR CD-RW LG 24x 10x 40x DVD TOSHIBA 16x 48x CD-ROM TOSHIBA 48x FLOPPY DRIVE WINDOWS 98 SE Microsoft® Internet Keyboard Microsoft® IntelliMouse® Explorer ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Yossiel,

שלום, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13086 - יש לי אפשרות לקנות את המחשב במחיר של 2700. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12692 - המלצתם על הנייד הזה ברוב הדיונים שעונים על הדרישות שלי. עריכה: תקציב: 3000 שקל. ללא חריגה. אם אפשר אז להוסיף תיק למחשב או עכבר אלחוטי מומלץ. אני צריך תיקון שמכסה את המחשב ושאפשר להכניס אותו לתיק בית ספר. * מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב יבוא איתי לבית הספר כפעמיים- שלוש בשבוע וישמש למטרות של אופיס, סרטים, ותכנות באקליפס ו VS. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל 14, אבל אפשר להתפשר על 15.6 * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב, אבל המחשב כן מיועד לסרטים. * דרישות מיוחדות ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קיבלתי הצעה למפרט הבא, לשימוש כללי פלוס קצת משחקים, ללא OC. המחיר: 4,000 שקל AMD Athlon (3000+) 512k cache 754 Epox EP-8KDA3J nforce3 250 Samsung DDR PC3200/400 512 MB Sapphire 9600XT 128mb Maxtor 120MB 7200 atx super midi tower 300w צורב DVD האם לדעתכם זה "בזבוז" לשים כרטיס מסך 128mb במחשב כזה? איך הכרטיס הזה בכלל? לא הצלחתי להגיע למסקנה מההודעות הקודמות בעניין. האם ספק 300w מספיק למערכת כזאת או שכדאי לשדרג?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, ברשותי מעבד Intel Core i5-650 Tray אשר חברה שלי קיבלה היות והיא עובדת באינטל (כן, היא הגבר במשפחה). המחשב מיועד עבורי (סטדונט) והוא אמור להתמודד עם תוכנות מידול הנדסיות (solidworks וכו'), photoshop, matlab ואולי עוד מספר תוכנות גרפיקה כבדות יחסית. אין ספק שעבור התוכנות הנ"ל יש לקנות מחשב יקר ויוקרתי, אך לצערי קצרה ידי מלהשיג את הסכומים שעליהם מדברים במפרטים עבור מחשבי גרפיקה בשרשורי ה-"דביק". בנוסף, אין לי צורך כעת בציוד נלווה ואינני בטוח לגבי מודינג וכו' (נניח שאין צורך). לכן, ברצוני לקבל חוות דעת על המפרט הבא שאמור להתלוות אל המעבד שברשותי, כאשר המטרה היא לא לעבור את ה-2500 ש"ח (אשמח אף אם תוכלו להציע מפרטים חסכוניים יותר עבור אותם הביצועים): לוח אם Gigabyte G…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ethnicow,

שלוםיש לי מחשב עם המפרט הבא והוא איטי רוב הזמןהמחשב נקנה לפני בערך 4-5 שנים תקציב 1000+- (אפשרות לקניה בחו"ל) מטרהאני משתמש בו לתוכנות משרד סטנדרטיות ואינטרנט, וגם מריץ גם ישומים קצת כבדים יותר. השאלה היא אם כדאי לשדרג מספר רכיבים או לקנות מחשב חדש? מפרט נוכחי MSI G41TM E43 MS-7592 לוח אם intel core 2 quad Q8300 2.5GHz מעבד Kingstone 4GB RAM DDR2 זיכרון כרטיס מסך מובנהדיסק קשיח WD 500GB תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני גר בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב למטרת עבודה/משחקים ואני זקוק להמלצות התקציב אמור לכלול גם מסך 24-27 אינצ' התקציב הוא 1500-1800 דולר אני מעריך שרוב החלקים יקנו ב Amazon, FRY'S, newegg מקווה שתוכלו לעזור, תודה רבה! איתי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ran B,

היי כולם. אני צריך עזרה בבניית מחשב ללא ציוד הקפי לצורך סימולטור מכוניות. הסימולטור מקצועי וכלול בקניה נפרדת של בקרי משחק מקצועיים. (מושב מכונית ספורט, הגה, גיר וכו'..) אני מעוניין במחשב עם ביצועים גרפיים חזקים מאוד ומעבד טוב ע"מ להחזיק את הסימולטור. התקציב הוא 3000 ש"ח ואני מצרף את הפורמט מהסטיקי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל מעבר ל3000 במידה ולא ניתן עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור מקצועי לרכב - משחק באיכות גרפית גבוהה - שידור למסך טלויזיה - יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המחשב ללא ציוד היקפי וכרטיס מסך (רכשתי לפני זמן מה 8600GTS) אבל אני אחליף מתישהו ואולי אני אשים גם קירור למעבד PRO7 ולא מתוכנן OC מיועד למשחקים בעיקר (תלמיד תיכון) (מתלבט לגבי זכרונות) הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה =] מומלץ לא להגיע עד 4000 או לעבור אותו.. והייתי רוצה לקבל חוות דעת על FOXPC האם הם אמינים וכו'. Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤299 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

מעבד - AMD PHENOM X6 1075T, עם האריזה המקורית והקירור המקורי, כל מה שכולל.. נרכש מKSP לא זוכר כמה אחריות נשאר אם בכלל. לוח אם - Gigabyte MA770-UD3 זכרונות - 2 סטיקים של GSKILL PI עם צלעות קירור בתדר 1066MHZ DDR2, כל סטיק 2 ג'יגה, בנוסף - 2 סטיקים של 2048MB חברת קינגסטון בתדר 800MHZ, ללא אחריות או אריזות. קירור למעבד - Thermalright ultra 120 extreme עם מאוורר של Scythe בקוטר 120 מ"מ, 1600RPM, יש אריזה מקורית. כרטיס מסך - AMD HD6950 2GB GDDR5 מהראשונים שיצאו, תומך ב"שדרוג בלחיצה" ל6970 (פתיחת הליבות), אריזה מקורית ושלל ירקות - כלול, גם לא זוכר כמה אחריות נשאר. ספק - OCZ SXS500W מארז - אנטק 1200 (למרות שאני שוקל להשאיר אותו ולחסוך בקנית מארז למחשב החדש) הארד דיסק - Seagate…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, קודם כל אני אציין שבעבר ביקשתי הצעת מחשב, אך התמקדתי ברכישה מחנות שבזכותכם הבנתי שאינה מתאימה (שוב תודה לכל המעורבים בשכנועים ). דחיתי את רכישת המחשב מסיבות שונות, אך כרגע שוב התעורר הצורך ורציתי מפרט מעודכן והפעם כולל מסך מחנות שאתם ממליצים (רצוי כזאת שנותנת שירות באיזור קריות-חיפה). התקציב הינו בערך 3500 מינוס-פלוס עם מסך. רמקולים לא בהכרח חשובים היות ואני מתכנן לחבר את המחשב למערכת סטריאו ישנה שיש לי (עד עכשיו עבד טוב), ואני אשקול לרכוש מגבר/רמקולים רק אם לא יחרוג (יותר מדי) מהתקציב. המחשב נועד בעיקרו לראיית סרטי HD באיכות גבוהה אך גם לעבודה/לימודים (תוכנות אופיס) ומעט MATLAB. אני לא גיימר - רוב המשחקים שאני משחק, אם בכלל - בד"כ כמה דורות אחורה אבל הייתי רוצה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות בקרוב (מאוד) מחשב חדש. אני עם הBarton 2500+ כבר 6 שנים, לפחות, אז מן הסתם שאני מתכנן לקנות מחשב שיחזיק לי זמן רב. את עיקר ההשקעה אני מתכנן לשים על לוח האם, המעבד והזכרונות. אם במורד הדרך אני אראה צורך אני אשדרג את כרטיס המסך. זה המפרט שיש לי כרגע (KSP) : מעבד : Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1340 1 1340 לוח אם : P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E 1595 1 1595 זכרון פנימי ( 6GB - טריפל צ'אנל - 1600 ) : 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 760 1 760 כרטיס מסך : HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 900 1 900 כונן קשיח : 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 530 1 530 צורב דיוידי : DVD±RW GH22LS50 x22 B…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lopo2,

שלום, אני צריך המלצה למחשב חדש אחרי שהמחשב הנייח שלי מת סופית אחרי משהו כמו 10 שנים של שדרוגים זה צריך להיות מחשב חזק שיחזיק שנים עם שידרוגים של כרטיסי מסך זכרונות וכו במהלך השנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי אין לי מושג לגבי המחירים היום ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית תכני HD וכדומה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD IW, far cry 4 ,doom -א…

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אך ישנה עדיפות לתקציב שהקצבתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיוצאים/יצאו, כגון BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by chencoh,

שלום לכולם, אחרי 3-4 שנים מחוץ לעניינים (ומס' שעות לא מבוטל בניסיון חזרה) החלטתי שאני צריך קצת עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, HD, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3, tomb raider וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1650*1050 אבל איפשהו ב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Homey,

שלום אני צריך לבנות מפרט לחבר ב 3500 שקל מפרט למשחקים יש לי כבר משהו שאני כנראה אלך עליו, אתם זאת רק התייעצות וסגירת קצוות נובים למינהם מתבקשים שלא להגיב - אני רואה מלא תגובות של מפרטים מכאלו שלא מבינים בגרוש, אז בבקשה תחסכו ממני את הקטילות תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tani4,

מה קורה? אני מחפש מחשב נייד של DELL, (לא של שום חברה אחרת), עד 5000 שקל. השימושיים העיקריים הם AUTOCAD, עריכת וידאו ושימושים משרדיים. אני צריך מעבד חזק, כונן קשיח גדול, הרבה זיכרון (לפחות 3GB) וכרטיס מסך חזק. יש לכם המלצה טובה? תודה רבה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לפני שאני שולח לחבר שלי באימייל : 1 INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI 912.93 ש"ח 1 GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 610.88 ש"ח 2 512MB TWINMOS DDR II - 533 - TWINMOS Original 627.46 ש"ח 1 LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail 1,327.24 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 237.24 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 337.59 ש"ח 1 NOT ANOTHER PC CASE - 2727S - 9x5.25 BAYS 215.03 ש"ח 1 HEC-350W (350TRT) - ATX 2 245.44 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,686.71 ש"ח החלפתי לTRT שאמור להיות לו 2 מסילות…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים