עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 8bit,

מה שאני +- סגור לגביו: GTX 1650 SUPER Ryzen 3600 מה שאני לא סגור לגביו: לוח אם - רוצה משהו שיתמוך ב 64GB זיכרון ודורות עתידיים של מעבדי AMD. וגם שיסתדר עם ה- 3600 בלי צורך בעדכוני ביוס. זיכרון - אין לי העדפות מיוחדות, כרגע רוצה לשים 16 או 32GB חלקים שיש כרגע: עכבר, מקלדת, דונגל WIFI, מסך 4K מארז ATX, ספק 550W SSD 970 EVO M2 חדש כל מיני SSD ישנים יותר לא הולך (כנראה) לבצע אוברקלוקינג, מיועד לגיימינג סביר ובינוני ל-3 שנים הקרובות. תודה

2. Started by בניה,

מה דעתכם: http://ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=132 ? ואני חושב לשדרג את המעבד, אני ארגיש הבדל ביןT2350 ל t5500? או שכדאי לשדרג למשהו יותר טוב. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום ! אז ככה : אני סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לאופיס וגלישה מרובת חלונות. יכול להיות גם תכנות קליל בעתיד.. די נסגרתי על הדרישות הבאות : 1. מעבד i5 2. זיכרון משולב HDD ו SSD (כמה SSD אתם ממליצים ? יהיה באמת הבדל בין 24 ל-32 GB ?) 3. כמובן 4 GB RAM 4. מעדיף זמן סוללה ארוך יחסית, לא חובה 5. מעדיף גם מסך מגע, לא חובה 6. מסך 14 אינטש חשוב לציין שאני יחסית גמיש במחיר, מכוון לאיזור ה5000, אם יהיה משהו מפוצץ עד 6000 אני גם אזרום יש את הTOSHIBA SATELITE U940 ואת ה LENOVO IDEALPAD U410 שנראו לי מתאימים. אם מכירים משהו דומה ל LENOVO YOGA רק בגודל 14 אינטש זה יהיה מעולה ..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shaybenmoshe,

שלום, המחשב הקודם שלי קרב אל קיצו (8 שנים זה בהחלט מכובד) ודרוש מחליף. השימושים: גלישה באינטרנט, תכנות, עבודה משרדית, לא הרבה יותר. (לא גיימינג) אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בכונן אופטי. יש לי שני HDD שבאים מהמחשב הקודם ובהחלט מספיקים לי מבחינת נפח. יש מספר דברים שאני רוצה: 16GB זיכרון בשני סטיקים (כן, אני צריך 16, ואני רוצה מקום לשדרוג) לוח אם שתומך בלפחות 32GB זיכרון בארבעה סטיקים (מקום לשדרוג), ועם לפחות 6 חיבורי SATA SSD של 128GB (אין לי צורך ביותר כי יש לי HDD מהקודם, אם יש המלצות אחרות או שדרוג בהפרש זניח, אני אלך על זה) מארז עם מקום לכל הכוננים האלו (2 HDD ו-SDD אחד), ובעדיפות לפחות עוד מקום אחד מארז פשוט ונקי (לא גדול עם הרבה לדים) שקט במידה סבירה (לא משהו קיצו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by RayZ,

היי. (כמה זמן לא הייתי פה...) בכל אופן... אני צריך בבקשה מפרט לידידה עד 3K מחנות אמינה. השימושים הם בעיקר למשחקים וגלישה. שיזרום... בלי מערכת הפעלה. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, גיסי מעוניין לרכוש מחשב HTPC חדש לסלון. השימושים שיהיו בו הם סרטים(HD ובלוריי) ואינטרנט. בניתי מפרט שדי יענה לו על הצרכים אני חושב: מעבד - AMD PHENOM II X4 A6-3650 ₪598 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=A63650B לוח אם - GIGABYTE GA-A75M-D2H FM1+G ₪434 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=GA75MD2H זכרונות - PATRIOT 1X4GB DDR3 1333MHZ ₪94 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=PT-D3G4-13 צורב - SAMSUNG DVDX22 SH223FBL ₪109 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=SHS-223 מארז סלוני כולל ספק EZCOOL HTPC T-110 ₪437 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=T110 הרכבת חומרה בלבד. ₪99 כמות:1 http://www.p-see.co.il/produc…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dorat,

אני קונה מחשב לבן שלי, עדיף שיהיה גם עם אחריות ש3 שנים על החלקים היקרים (מעבד, לוח אם) מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rhin0,

שלום לכולם. בחודשים הקרובים מזדמן לי להיות בארה"ב ואני רוצה להזמין מחשב על סך 1000$. לא כל המחשב יוזמן מחו"ל, מה שיוזמן מהארץ: מסך (CRT) , מארז, דיסקים וכוננים וכל ציוד הקפי נוסף (כל מה שיוזמן מהארץ כלול במחיר הנ"ל). המחשב מיועד בדרך כלל למשחקים, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ועבודות. תודה רבה, לכל העונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עד תקציב של 5000 שקלים ( חריגה נוספת של 500 שקלים ) כשהשימושים העיקריים בו זה גלישה באינטרנט ואופיס. התכונות היחידות שחשובות לי זה המשקל, ורצוי כמה שפחות ( בין 1-1.5 ק"ג ) ומסך שלא יעבור את ה14 אינטש. אין עדיפות לחנות ספציפית, אם חסרים פרטים תציינו. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by catsmonster,

לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (אם כבר יש לי מקורי אז עד הסוף) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by much77,

שלום רב , ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS X301A אשר מגיע עם 4GB זכרון . ניסתי לבדוק אפשרות לשדרגו ל 8 GB אבל הבנתי שזה כרוך בהוצאת הלוח ממקומו , האם זה באמת נכון ? לפי אתר היצרן של ASUS אין איזכור ל אפשרות כזאת בכלל , ו בחנות שמתמחה בזכרונות לניידים הם טוענים שניתן ואף שלחו לי את מספר הדגם - KVR1333D3S9/8G - זכרון למחשב נייד DDR3 8192MB 1333MHZ Kingston‎אודה לקבלת תשובה לפתרון התעלומה.... תודה. :s05: עדכון === נעזרתי דרך התוכנה של חברת CRUCIAL 1 SLOT UP TO 8GB RAM

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ramivei,

שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד ללימודים וחשבתי שאולי שווה לי ללכת על יד שניה, לקנות מחשב מתאגיד\חברה שהרי מחליפים את המחשבים שלהם די הרבה ומצבם טוב והם שמורים יחסית (במידה ויש תקלה אז בניגוד למשתמש ביתי מחליפים וגם יש שירותי מעבדה בד"כ). רציתי לשאול אם יש למישהו מושג למי לפנות. בברכה רמי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v,cod,battlefield 4,fifa 15 כעיקרון כל המשחקים החדשים בעלי גראפיקה דיי כבדה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by LiranRor,

היי לכולם מה דעתכם על המפרט הבא? מה מיותר? מה חסר? תודה לעונים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 901/883 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B150M-D2V - Gigabyte - LGA 1151 - 2x up to 16 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - PCIe x16 slot - 2x PCIe x1 - 6x SATA3 - 6x USB3.0 - 6x USB2.0 - mATX (22.6X17.4cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 304/298 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח AD4U2…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by iguy2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים כבדים כמו bf4 crysis א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה מסך של דל 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. המפרט מאייבורי, אני חושב שזה הכי טוב בשביל המחיר הזה, מה אתם אומרים? -------- AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX MSI K8N Neo4 Platinum OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL2.5 DUAL CHANNEL WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII MSI NX6600 LE 256MB NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Chenbro Gaming Bomb + 350W AOC HT751 Logitech Internet Pro Keyboard Black Logitech® Pilot® Wheel Mouse BLACK רמקולים 2.1,איכות שמע טובה, אחרי שקצת שיחקתי עם האקולייזר =].. מצלמת רשת חמודה =]. ^^^^^^^^^^^^ כל זה בסה"כ 4300 ש'ח. ???

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, אני מחפש מפרט עם I5 ולפחות 8GB זכרון בשביל להריץ הרבה מכונות וירטואליות. כרגע יש לי מחשב עם מעבד AMD 3X 435 ו8GB זכרון והוא מתקשה מאוד להתמודד עם העומס. אני מריץ באופן קבוע סביבה עם 10-15 נתבים פעילים ושלושת הליבות של המעבד נמצאות בעומס של מעל 90% (גם עם IDLE-PC) המחשב משמש אותי בשביל להתכונן לבחינת CCIE. מבחינתי המטרה היא מחשב שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מאמין ש3K יהיה המקסימום שאני מוכן להשקיע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, עבודה משרדים ותכני HD. א) במי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oren.nk,

מעבד, לוח אם וזכרונות ב 2500 ש"ח יש לי את כל השאר, אני צריך ג'יגה של זיכרון וכל הסיפור הזה למשחקים וכנראה OC תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by asdqwe,

שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט בתקציב של אזור ה3000 בשביל הדברים הרגילים שעושים בלימודים לא משהו חריג. הנה כמה אפשרויות נחמדות שראיתי: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/yyy-C1301417582/29568552 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-C1301427859/29568547 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000lwxg4IAA/29574215 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-c1301384388/29575948 ולסיום הנה הפרטים הרגילים: * מטרות המחשב? אינטרנט אופיס ותוכנות לסטודנטים * גודל המסך? רגיל * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). מספיק כדי לצפות בסרטים לפחות ב720 בלי תקיעות. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אני נוסע בקרוב ואני מחפש מחשב נייד קטן בשביל אבי ללימודים. דרך האתר של הדיוטי פרי ראיתי במסגרת התקציב את חמשת המיני ניידים האלה, לצערי לא נכנס בתקציב אף נייד 13". מחשב מיני נייד Toshiba NB520-106 מחשב מיני נייד HP Mini 110-3601EJ מחשב מיני נייד Packard Bell DOTSE2003IL מחשב מיני נייד Asus eee1015PEM מחשב מיני נייד ASUS eee 1001PXD מה מומלץ בניהם? חשוב שיהיה מספיק חזק כדי שלא יתקע ויריץ טוב קבצי PDF בכמויות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. סטודנת במדעי המחשב. * גודל המסך?13-15 * משקל רצוי?לא משנה מצדי 10 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?2-3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)hdmi יכול להיות נחמד, אבל לא קריטי. * בלוטות?כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 ג'יגה. * צורב DVD?לא חייב להיות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין. אני מחפש משהו בסגנון של I5\I3, עם 4GB זכרון, יש אפשרות לדבר כזה בתקציב? או שאני צריך להוריד את הדרישות? כרטיס מסך לא צריך משהו מיוחד, שיהיה נחמד מינוס, אני לא חושב שאני הולך להריץ עליו סרטים או משהו בסגנון. יש אפשרות שהוא יגיע בלי מערכת הפעלה וזה יוריד את המחיר?אני גם ככה הולך להריץ …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Tals-,

אני מעונין במחשב משחקים, שיריץ כל משחק ממש טוב. בוא נגיד שבבדיקה של ההרצת משחקים בתאר שם, יקבל 100. לא אכפת לי משקל וכו'. ראיתי באתר http://www.alienware.com אבל זה לא בארץ מעונין משהו כמו שלהם, משהו טוב ויפה כזה :] הצעות בבקשה. אשמח למערכות של חברות מוכנות כאילו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shgec,

יש אריזה מקורית, דיסק. אפילו קבלה מאייבורי מ 3/08/2009 כמובן אין שום אחריות. קישור לכ.מסךhttp://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=568&pid=192&psn=&lid=1&leg=0 כמו כן כמה עולה סטיק של 4GB DDR3 1333MHZ של KINGSTON תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 965/946 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-ch... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 377/369 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 -…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני צריך המלצה למפרט למחשב גיימינג כולל ציוד הקיפי, ואשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. חסרים לי מסך טוב ורמקולים, וגם לא יזיקו עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני מתכוון לנסות לראשונה, ברמה פשוטה ובלי הרבה סיכון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופציה להרכבה בחנות תהיה שימושית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.