ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל העוזרים פה אני חדש כמו שאתם יכולים ליראות ( לפי מספר ההודעות) אני בן 17 וחצי ואני מאוד הייתי רוצה לישמוע ממכם עצות או ביקורות על המיפרט שלי לפני שאני יציג את המיפרט אני רק רוצה להגיד שהכרטיס מסך שיש שם הוא זמני בלבד עד שאני יקבל את ה RADON 9800XT שחברים של ההורים שלי יביאו לי מארה"ב ב500$ קיצר אחרי של ההקדמה הינה המיפרט תקציב עד 6500 CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1656.25 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1172.09 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 Hard Discs : Western Digit…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 לכל היותר, אשראי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר, מקלדת, רמקולים, לא מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס רשת אלחוטי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?AMD וATI אבל אני מאוד גמיש במיוחד מבחינת מחיר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כמובן שיהיה קירור טוב, במיוחד מבחינת מארז, אני הולך לשים את המחשב בממ"ד. העיצוב לא כזה חשוב, אבל בעיקרון שלא יהיה כ"כ רועש, הוא ישב ממש ליד המיטה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, אבל שירכיבו במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד - AMD PHENOM X6 1075T, עם האריזה המקורית והקירור המקורי, כל מה שכולל.. נרכש מKSP לא זוכר כמה אחריות נשאר אם בכלל. לוח אם - Gigabyte MA770-UD3 זכרונות - 2 סטיקים של GSKILL PI עם צלעות קירור בתדר 1066MHZ DDR2, כל סטיק 2 ג'יגה, בנוסף - 2 סטיקים של 2048MB חברת קינגסטון בתדר 800MHZ, ללא אחריות או אריזות. קירור למעבד - Thermalright ultra 120 extreme עם מאוורר של Scythe בקוטר 120 מ"מ, 1600RPM, יש אריזה מקורית. כרטיס מסך - AMD HD6950 2GB GDDR5 מהראשונים שיצאו, תומך ב"שדרוג בלחיצה" ל6970 (פתיחת הליבות), אריזה מקורית ושלל ירקות - כלול, גם לא זוכר כמה אחריות נשאר. ספק - OCZ SXS500W מארז - אנטק 1200 (למרות שאני שוקל להשאיר אותו ולחסוך בקנית מארז למחשב החדש) הארד דיסק - Seagate…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב אני מאמין הכי מבוקש היום בארץ! המפרט שלו מעולה, החסרון היחיד הוא שיש להשקיע עוד 600 שקלים להרחבת האחריות ל- 3 שנים.. האם כדאי(מבחינת מחיר) ללכת על מחשב אחר של DELL ? למשל ה 1558 INSPIRION ? המפרט שלו קצת שונה, המעבד I5 שם קצת יותר חלש והכרטיס מסך.. האמת שלא שמעתי חוות דעת עליו.. מישהו ממליץ ללכת על הDELL (עם אחריות של 3 שנים) ? ה HP עולה 4750-+ ועוד 600 שקל על האחריות.. והDELL אני מאמין שעולה אותו דבר פחות או יותר(100 שקל לפה או לשם) בקיצור - DELL או HP ??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן קניתי את הנייד של אסוס n75sf ואני לא מצליח לנעול את מספרי הצד במקלדת, אין לכך שום כפתור, האם זה אפשרי? איך פותרים זאת? (מחשב מעודכן במלואו הכל מהכל)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על ASUS 1201 או המלצה אחרת לצרכים הבאים. נטבוק שיריץ סביבת Visual Studio Csharp יציאת VGA לחבר למסך גדול יותר ואפשרות לתמוך ברזולוציות גבוהות .. 1600 /1200 גודל ומשקל כמה שיותר קטן - הרעיון הוא לסחוב לכל מקום ולחבר למסך גדול יותר כשיש אפשרות מחיר - עד 2500 ש"ח. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד msi wind u100 מיני,ויש לי בעיה שקורת בתקופה האחרונה:המחשב שלי מתחמם ועושה טיפה רעש (דבר שלא היה קורה לי) איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. נתקלתי ב"מבצע" הנ"ל: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4926630&came=3906 לא כתוב כלום על לוח אם ומעבד. אלא דווקא על סוג הDVD. זה מזכיר לי את הימים של ECS + DURON 1700 מולחמים שנמכרו בתור "AMD 3100PRO+" אני מציע להתקשר לדילר ולשאול אותו פרטים על מעבד, לוח אם ואחריות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר למשחקים (בסדר גודל 5 - 6 K). אני די כבד בנוגע לביצועים, ז"א - אני מפעיל את OBLIVION ן QUAKE4 על רמות גרפיות גבוהות למדי יחסית למה שה9800 שלי מסוגל, אבל אני לא רוצה להתפשר על איכות הגרפיקה. לכן חשבתי על שילוב של ה805 וה7900GT לאור ההמלצות הרבות שאתם מעניקים לזוג הזה. אבל - כידוע עוד חודשים אינטל משיקה את סדרת המעבדים החדשה שלה - ואני קצת חושש לקנות מעבד שיחשב מיושן עוד זמן לא רב (תקנו אותי אם אני טועה). האם יהיה מעבד בLINE החדש ששווה להמתין בשבילו - שיהיה אטרקטיבי מבחינת מחיר כמו ה805 וייתן ביצועים טובים ממנו? כמו כן - האם ההשקה תוזיל בצורה משמעותית את הסדרה הישנה - באופן שאפילו אם לא כדאי לרכוש מעבד חדיש - עדיין כדאי להמתין…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מוצאת את עצמי שוברת את הראש לאחרונה בנוגע לאיזה מחשב הכי מתאים לצרכים ולכיס שלי. הדרישות שלי למחשב הינן: משקל קל (הנני סטודנטית) עד-2 ק"ג, רצוי פחות מסך קטן- פחות מ-15 אינצ' איכות- לא רוצה להחליף מחשב בעוד שנתיים זמן סוללה ארוך- חשוב אך לא עקרוני אחריות טובה עיקר השימושים שלי הינם: להאזין למוסיקה, לצפות בסרטים ולעבוד על הוורד. אני מתלבטת בין המחשבים הבאים: סמסונג- NP530U3C-BG1IL https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12899 סמסונג- NP530U4C-BG1IL HP- ENVY ULTRABOOK 4-1030 http://www.amazon.com/HP-Envy-4-1030us-14-Inch-Ultrabook/dp/B0085RZPP0 HP-FOLIO 13-1000en https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11931 HP PAVILION DM1-4099EJ http://bizsupport1.aust…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל גם כרטיס גרפי חזק למשחקים יציאת HD וזיכרון מעל 2048 תודה.... http://computershop.co.il/product.asp?productid=781&CatCode=315
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שסיימתי את הרכש הפרטי שלי (יצא מפרט פצצות, תודה לכל מי שסייע, עכשיו רק שיגיע המחשב) אני צריך עזרה במפרט חדש בשביל חבר. אז ככה, מחשב קומפלט (כולל מסך, מקלדת, עכבר, פלופי, וכל שאר הקישקושים) למשחקים, בלי OC בכלל. רצוי שיצא פחות מ6000 שקל. דברים שהוא מראש הגדיר שהוא חייב במחשב: 1. הרדיסק 80 ג'יגה לפחות 2. 512 מגה זכרון 3. כמה שיותר יציאות לUSB2 4. FireWire 5. צורב 6. מודם וכרטיס רשת Ethernet (נראה לי שOn Board?) 7. מסך "LCD 15. ההעדפה הכללית היא לכיוון אינטל (כי זה מה שהוא מכיר) אבל AMD אפשרי בהחלט. תודה, זהר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש לצורך אינטרנט,משחקים קלים(FIFA09,NFS UNDERCOVER) ושימושי אופיס. מצאתי את המחשב הזה Toshiba Satellite L300-1A6 במחיר 3490 ש"ח א. האם זה מחשב טוב(אם אפשר חוות דעת על המעבד,כ.מסך ואחריות של חברת TOSHIBA) ב. האם הוא שווה את המחיר. http://www.omc.co.il/Products.php?id=TO-SATL300-1A6&category=TO-SATL300-1A6&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה נראה קצת מוזר לבנות מחשב למשחק מסויים אבל זה מה שאני הולל לעשות איתו - לשחק ! מצב שני מפרטים מ-DICE אני רוצה המלצה על משהו שקרוב למפרט הגבוהה יותר ! מצב מפרטים : http://forums.vgrequirements.info/showthread.php?t=7690 Battlefield: Bad Company 2 Publisher: EA Games Developer: EA DICE Minimum System Requirements OS: Windows XP Processor: Core 2 DUO @ 2 GHz Memory: 2 GB Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version Video Memory: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800GT/ATI X1900) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Keyboard and Mouse DVD Rom Drive Recommended System Requirements OS: Windows Vista/7 Processor: Any Quadcore Processor Memory: 2 GB Har…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספק כבר יש לי CORSAIR 520W HX SERIES בקשר לכרטיס מסך אני מחכה ל2900PRO וארד דיסק יש לי כבר יש לי של 160 ג'יגה אז זה המפרט שאני רוצה אך הוא? Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 1,513.00 ¤ DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 1,121.00 ¤ OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Special Ops Urban Elite Edition XTC CL4-4-3-15 585.00 ¤ NZXT APOLLO BLACK NO PSU 422.00 ¤ - Xigmatek HDT-S1283 Cooler 276.00 המפרט מfoxpc החנות מוכרת לכם?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית-אופיס/אינטרנט ולהאזנה למוזיקה וצפיה בסרטים מה אתם חושבים על המפרט: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 1070 1070 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות מחיר סה"כ A8N5X s939, NF4, PCI-E, SATA 1 580 580 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 1 335 335 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GF FX5200 128MB, TV, DVI 1 250 250 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 495 495 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 1 240 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 395 SYSTEM ASSE…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2800 כולל הכל חוץ מ: מסך, כונן\צורב cd\dvd מה שצריך בטוח בלי לשנות: זכרון 512 והארד דיסק 80 ג'יגה דגש על חומרה זה לחבר ד"א.. 10x for help!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימוש המחשב זה לסטודנט להנדסת מכונות. אשמח אם יהיו לו אפשרויות OC. (כמובן שבעתיד אחליף קירור אם אצטרך). בעיקרון לא צריך דיסק קשיח כלל ברשותי 160 GB. ולא צריך כרטיס מסך( ברשותי GTX 260 216). כמובן העדפה היא אינטל. אשמח להצעה נפרדת לSSD ב 300~ ש"ח. האם כדאי להשקיע בערך 2000 שקל במחשב נייד I5 או שמבחינת ביצועים מחשב נייח בסכום זה שווה ביצועים?? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם אציין את הרכישה. יש לציין שהרכישות נעשו ב eBay, כל המוצרים חדשים. המוצרים נשלחו לחבר מהעבודה שכרגע מבקר בארה"ב לשבועיים והוא יחזור איתם לארץ בימים הקרובים (משמע חיסכון של דמי משלוח + מכס\מע"מ מה שזה לא יהיה ). הנייד עצמו באמת יצא מכרז מעולה ב eBay. --- Dell Studio XPS 16" - 1080p Edge-to-Edge RGBLED Screen 1920x1280 2.53GHz Intel Duo 2 Penryn P8700 - 1066Mhz FSB RAM: 4GB DDR3 ATi Radeon 3670HD 500GB 7200RPM HD SATA 2.0 כמובן שיש פה את כל הפיצ'רים של כונן בלו-ריי (שלא ממש נחוץ בתכלס, אבל שיהיה), סראונד 5.1, מקלדת מוארת, ווינדוס וויסטה 64, וכו' וכו'. ---- + עכבר Logitech VX Revolution Wireless + תיק נשיאה של Case Logic Slimline 17" + אוזניות Senheisser MX4…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! אני פונה אליכם היום בעקבות התלבטות קשה: האם לנטוש את המחשב הנייח, לטובת מחשב נייד חזק (מחליף-נייח) - משתלם, או לא? ארץ הרכישה: ישראל / ארה"ב (דרך קרוב משפחה שיקנה ויביא לי אותו עימו, ללא עלויות מכס ומשלוח). תקציב: ~1,000$. Call me old fashion, אבל תמיד יש לי הרגשה שאם אעמיד למבחן מחשב נייד ונייח בעלי אותו מפרט זהה - הנייח תמיד יהיה חזק יותר. רציתי לדעת, האם אני טועה? אני מודעת לכך שמחשב נייד יקר יותר על חשבון ביצועים, אבל אני שוקלת להשקיע קצת יותר - ולהפטר מהמחשב הנייח שלי אחת ולתמיד. מה אתם חושבים? והאם התקציב שלי יאפשר לי מחשב שיתאים לדרישות שלי? תודה רבה!! נטלי. אתחיל בלפרט על השימושים שלי: מטרות המחשב - Visual Studio (פיתוח WEB), אינטרנט, ה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב באוניברסיטה ורציתי לקנות מחשב נייד. אני רוצה מחשב עם מסך 17" בגלל שהמקלדת יותר גדולה ואני זקוק לזה (בעל כפות ידיים גדולות) מצאתי מחשב אחד של HP שנראה סביר אבל אני קורא פה די הרבה שהשירות של HP בארץ לא משהו וגם שלמחשבים שלהם יש נטייה לההרס די מהר ... זה באמת נכון ? כדאי להתרחק מHP ? חשבתי לקנות HP PAVILION 8371EA מבאג, לא יודע למה אבל זה יוצא די משתלם\זול יחסית .. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2360&scat=320&tcat= מה אתם אומרים על המחשב הזה ? כדאי לקנות אותו ? ואם לא אז איזה מחשב אחר יש עם מסך 17" ? אודה לכם מאוד אם תחזרו אליי בהקדם. בתודה מראש, יאיר ב.א.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שווה notebook asus eee PC 1101HA? נקנה בשנת 2010 מעבד ATOM 1G RAM WINXP כרגע הוא קצת תקוע אבל אני חושב שעם פרמוט ואולי חיבור SSD הוא יהיה בסדר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שאני +- סגור לגביו: GTX 1650 SUPER Ryzen 3600 מה שאני לא סגור לגביו: לוח אם - רוצה משהו שיתמוך ב 64GB זיכרון ודורות עתידיים של מעבדי AMD. וגם שיסתדר עם ה- 3600 בלי צורך בעדכוני ביוס. זיכרון - אין לי העדפות מיוחדות, כרגע רוצה לשים 16 או 32GB חלקים שיש כרגע: עכבר, מקלדת, דונגל WIFI, מסך 4K מארז ATX, ספק 550W SSD 970 EVO M2 חדש כל מיני SSD ישנים יותר לא הולך (כנראה) לבצע אוברקלוקינג, מיועד לגיימינג סביר ובינוני ל-3 שנים הקרובות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב נייד ללימודים בסביבות ה4000 שח ניתן לחרוג טיפה מהתקציב, כמובן אם זה שווה את זה בעיקרון אני מחפש משהו טוב ואיכותי של חברה אמינה (hp,dell,toshiba וכו') אני לא רוצה את המחשבים הזעירים האלו שיהיה זיכרון, מעבד והארד דיסק טובים עדיפות למסך גדול וגם עדיפות למחשבים שיש להם אחריות ארוכה פחות עדיפות למשקל והבנתי שיש כמה סוגי מסכים, עם ציפוי מבריק ובלי, אני לא יודע מה ההבדלים בינהם ככה שאני לא יכול לומר מה עדיף בשבילי אבל המחשב לצורכי לימודים ככה שעדיף שאוכל לעבוד איתו בלי השתקפויות, כמו שכתבתם למעלה בנעוץ אני מבקש עזרה כי זאת הפעם הראשונה שאני מתעסק עם ניידים ואני לא רוצה לקנות משהו שאתחרט עליו אחר כך
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק למפרט של מחשב מלא+מסך. 1. מה התקציב? 7000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט ויקרר בצורה טובה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מסך איכותי, רחב, גדול. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-