עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by OmerS,

שלום, להלן מפרט של מחשב מולטימדיה ביתי מבוסס AMD שישמש בעיקר ילד בכיתה ו' לאינטרנט \ אופיס ומשחקים ממש לא רציניים. אשמח לקבל ממכם הערות בכל הקשור למפרט הנ"ל, תודה מראש! AMD Athlon XP 2600+ Abit NF7 TwinMos 2x256MB DDRAM 400 Sparkle GeForce FX5200 128MB DDR + TV Western Digital 80GB 7200RPM PATA כונן תקליטונים 1.44 מתוצרת PANASONIC זה העיקר.. יש הערות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by AvIAToR,

היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים, וגם לאינטרנט ועבודה רגילה. חשוב לי שיהיה חיבור לטלויזיה. חשוב גם שיהיה מחברה ידועה ועם אחריות... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, התיעצתי אתכם בעבר בקניית מחשב וכיום אני מעוניין להחליפו. אני מעוניין במחשב ללא מסך, שיהיה מתאים למשחקים חדשים (אני יודע שכרטיס מסך במרמה גבוהה עולה המון ולכן, אני מוריד ציפיות לרמת גרפיקה "מעולה" במשחקים חדשים). כרטיס קול, שיהיה על הלוח אם. שיהיה לו צורב DVD, ואם זה חיוני אז שיהיה לו 1 GB של זיכרון פנימי (אני אוהב מחשב מהיר). התקציב יכול לחרוג במעט. אשמח למקומות שבהם ניתן להזמין/לקנות את המפרט המוצא. המון תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום מדובר בדיון מקביל לדיון שפתחתי בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/threads/546264-%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-2000#.U7mtD5SSyP0 אני רוצה להחליף את המחשב שלנו שיושב בסלון שלנו ומשמש בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות. חשבת לפתוח דיון גם כאן בגלל שאני שוקל במקום לקנות מחשב נייח, לקנות מחשב נייד ולהעמיד אותו כמחשב קבוע, כאשר תהיה לי אפשרות להפוך אותו לנייד כשאצטרך. המחשב ישמש בעיקר לסרטים. אמנם אני לא ממש צופה ב-HD אבל אני כנראה אשתדרג ב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 8bit,

מה שאני +- סגור לגביו: GTX 1650 SUPER Ryzen 3600 מה שאני לא סגור לגביו: לוח אם - רוצה משהו שיתמוך ב 64GB זיכרון ודורות עתידיים של מעבדי AMD. וגם שיסתדר עם ה- 3600 בלי צורך בעדכוני ביוס. זיכרון - אין לי העדפות מיוחדות, כרגע רוצה לשים 16 או 32GB חלקים שיש כרגע: עכבר, מקלדת, דונגל WIFI, מסך 4K מארז ATX, ספק 550W SSD 970 EVO M2 חדש כל מיני SSD ישנים יותר לא הולך (כנראה) לבצע אוברקלוקינג, מיועד לגיימינג סביר ובינוני ל-3 שנים הקרובות. תודה

6. Started by yarin9226,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג ברמה ביינונית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. payday2, gta v ועוד משחקים דומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצית 4K ו"23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yotamavi,

קנו לי מחשב נייד מהדגם הנ"ל, רציתי לדעת איך הוא? רשום במפרט שלו שיש לו כרטיס מסך NVIDIA® GeForce Go 7600 זה אומר שזה 7600GC או 7600GT או אף אחד מהשניים? המפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericDocument?cc=us&docname=c00706166&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN ואיזה כרטיסי מסך טובים יש לניידים היום? (שמתאימים למשחקים)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, חשבתי על המחשב הנייד הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm הוא יחובר למסך פלזמה 50 אינץ. השאלה שלי אם ייראו בצורה רציפה וטובה סרטי בלו ריי מלאים (40GB) ולא רק מכווצים כמו MKV למיניהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום רב לכולם, אשמח לדעתכם האמיתית בנושא החשוב לי בימים אלו. לאחר שהנייד שלי שרכשתי לפני שנה HP D6000 PAV גסס..ונשלח למעבדה ( לאחר שיחזור אני מוכר אותו...) החלטתי ללכת על נייד אמין שישרת אותי לתקופה של כמה שנים הבאות. דרישות שלי היו: חזק בבנייה אמין מהיר בעבודה (הכלללל חוץ ממשחקים, כי לשחק יש לי XBOX360 או מחשב ראשי בבית..ובנינו מי כבר משחק בנייד...) קל משקל! חומרים איכותיים ארץ ייצור אמינה עד כמה שניתן מסך איכותי וברור שתהיה מצלמה (כדאי) נתונים חזקים שיהיה מהיר לא פחות ממחשב DESKTOP שלי בבית ותקציב 3500 - 4000 ש"ח הלכתי לחנות והיתה לי בחירה בין המחשבים הבאים: ‎LG ‎R405-A.C206E T2370 1.73GHz‎ ‎Gigabyte W468NDC20M‎ ‎Dell Vostro 1400 VM-RD09-2004‎ אתם בטח יכולים לנחש לפי …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by אמנון ק,

שלום, מחפש מחשב נייד גודל מסך 13" - 14" זיכרון 8GB דיסק 500 SSD לשימוש בייתי. מה ממולץ, תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היא מדברת בלי הפסקה על הלפטופים הקטנים וכמה שהיא רוצה אחד כזה.. השימושים שלה הם : אינטרנט ( המון ) , סרטים ומוזיקה , אופיס. התקציב שלי הוא כרגע בסביבות ה3000-4000 אבל אם צריך אני יתגמש.. יש איזה דגם מומלץ שאני יכול לקנות או שהתקציב לא משהו? כרגע הלפטופ שלה הוא HP NX7400 .. תודה..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ancient1,

חנות טובה , או שזה לא משנה כי הכל מגיע ליבואן ? איפה הכי זול בד"כ ? יש עוד דברים ששכחתי ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. * המחשב ירכש בישראל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בעיקר פיפא וGTA, צפיה בסרטים * היכן אני אשתמש במחשב: בד"כ על שולחן עבודה, לעיתים אני אקח אותו לילומדים ומקומות אחרים * גודל המסך? באזור ה15 אינץ * משקל רצוי? פחות מ- 3 *תקציב: עד 5000 ש"ח * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק יותר מ-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא משהו מיוחד * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי, 160 ג'יגה יספיק. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בגדול HP ,אבל גם כל חברה אחת זה טוב בנוסף דרישה לזכרון של 4 GB וכרטיס מסך טוב הנה מספר מחשבים שאני כרגע חושב עליהם אשמח לדעה עליהם …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shalabi,

WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות - 495 ש"ח Corsair TWINX 256*2 3200C2 899 ש"ח ASUS P4C800 Deluxe/GBL I875P 1,219 ש"ח Mitsuni floppy 1.44 50 ש"ח LITE ON 52X32X52 RETAIL 252 ש"ח Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box 1,059 ש"ח CTX LCD 17 PV720A 2,576 ש"ח Compucase CI-6AR1 MIDI Tower Casw 330 ש"ח סה"כ 6,880 ש"ח כרטיס מסך יש לי ר9700 תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב הגיע הזמן להחליף את המחשב העתיק שלי וארצה לבנות מפרט למחשב חדש בתקציב של עד 2500 ש"ח (בגדול התקציב הוא היה אמור להיות 3000 אבל רכשתי הארד דיסק לכן זה מוריד מהתקציב) שימושי המחשב הם: אינטרנט , מחשב פועל 24 שעות ביממה , צפייה בסרטים , חשוב שהמחשב יהיה מהיר ומשחקים. ארצה לשחק במשחקים פעם ב... לכן ארצה מחשב שיתמוך במשחקים ותיהיה לי את האופצייה לשחק אין צורך בציוד היקפי רכיבים שאין צורך לכלול במפרט: מסך , הארד דיסק (צריך לוח אם תומך SATA 3) רמת החשיבות של השקט היא 9 חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט לא מתכנן אובר קלוק אין צורך במערכת הפעלה חנות מועדפת: TMS שמעתי שהם טובים אז אלך עליהם , אלא אם אתם ממליצים לי על חנות טובה בחיפה למרות שלא מצאתי חנות נורמלית לכן א…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך מחשב במחיר של עד 2,500, גודל כמה שיותר קטן (כמה שפחות משקל), למטרות לימודים (אופיס) ואינטרנט. אורך סוללה חשוב - לפחות 3 שעות. זיכרון - לא יותר מ-160 GB. כרטיס אינטרנט אלחוטי חייב שיהיה. אם אפשר, אז גם מצלמה ומיקרופון מובנים. כמו כן, עכבר שהוא משטח ולא נקודה אדומה. אשמח למחשב כמה שיותר זול. תודה מראש, אבירן.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by alon shilo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? kbmk ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, תיכנות בויז'ואל סטודיו,מעט משחקים,עריכת תמונות בלייטרום ובפוטושופ,האזנה למוסיקה וצפייה בסרטים (כולל 4k) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום , פוטושופ, ויז'ואל סטודיו, וכלים תכנותיים נוספים (wireshark, python) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני צריך המלצות לניידים עד 3000 שקל הכי חזקים שאני יכול לקנות במחיר הזה ! שיהיה מעבד הכי חזק שיכול להיות במחיר הזה זיכרון עד 4 גיגה מינימום וכרטיס מסך מהחזקים במחיר הזה איזה נייד יש לו קומבינה טובה מהכל במחיר כזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצרכים די פשוטים(מפורט בהמשך). לצרכים הפשוטים האלה הייתי מעוניין שהמחשב ירוץ חלק בלי לעשות בעיות. אחד הדברים החשובים לי במחשב זה שהוא יחזיק לטווח ארוך(כמה שיותר שנים), ואני מוכן לשדרג אותו קצת אחת לתקופה. הצרכים לא הולכים להשתנות בעתיד הנראה לעין.. למיטב הבנתי הדברים החשובים על מנת שמחשב יחזיק זמן רב זה בעיקר ספק כוח מוצלח + פתרונות קירור ולוח אם שיהיו בו מספיק slot-ים לשדרוגים בעתיד. האם אני צודק? אני לא מבין גדול בנושא, ציינתי תקציב מקסימלי די גבוה(בעיניי), אני מאוד מקווה להסתפק בפחות מזה, ואשמח לשמוע את דעתכם מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. קיבלתי הצעה למפרט הבא, לשימוש כללי פלוס קצת משחקים, ללא OC. המחיר: 4,000 שקל AMD Athlon (3000+) 512k cache 754 Epox EP-8KDA3J nforce3 250 Samsung DDR PC3200/400 512 MB Sapphire 9600XT 128mb Maxtor 120MB 7200 atx super midi tower 300w צורב DVD האם לדעתכם זה "בזבוז" לשים כרטיס מסך 128mb במחשב כזה? איך הכרטיס הזה בכלל? לא הצלחתי להגיע למסקנה מההודעות הקודמות בעניין. האם ספק 300w מספיק למערכת כזאת או שכדאי לשדרג?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. השאלה בכותרת תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Orpaz,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצרכי תכנות. המחשב ישמש אותי לשנים הבאות לכן עם הזמן הוא יעבוד יותר ויותר חזק. כעיקרון אני לא מבין בהבדלים בין דורות המעבדים אבל אם כבר אני קונה מחשב חדש הכיוון הוא מעבדי i7 דור 10. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, המחשב לא מיועד לגיימינג. חשוב לי שהסוללה תהיה חזקה ושיהיה כמה שיותר קירור, שהמחשב לא יתחמם ולא ירעיש, ככל האפשר. אין צורך בציוד היקפי והמחשב לא אמור OC. מסך באיזור ה14 אינץ', לא פחות מ14 ולא יותר מ15. SSD של 512 אמור להספיק. חשוב לי שאם יש אפשרות אז שהמחשב יגיע ללא מערכת הפעלה, בעיקר על מנת להפחית עלויות. כעיקרון התקציב הוא סביבות ה4000, אני מחפש לנצל את המבצעים של החודש הקרוב ולקנות במחיר …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי מה דעתכם על המפרט? מדובר במחשב שישמש גם כתחנת עבודה (מיילים/אינטרנט/אופיס) וגם כתחנת מדיה סלונית (מחובר למסך ומקרן בו זמנית, ולרסיבר). עובד מספר שעות בערב, ומדי פעם עושה 'לילה לבן' אם הביטורנט פתוח.. חשוב שיהיה מהיר, שקט ככל האפשר, ובמארז קטן, ובשאיפה שישאר רלוונטי ל-4-5 שנים הקרובות. מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 2130 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪526 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H61N-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪411 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + Seasonic SSET400W - בקניית מחשב חדש כ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nani50,

בן שנה בערך בלי אחריות.. מעבד i5-2430M 8 GB RAM הרד דיסק 750 5200סלד כרטיס מסך של AMD 6570..(סדרה 6,אני לא בטוח לגבי הדגם) 15.6 אינץ מסך מה אתם חושבים...?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שם המחשב [h=1]MSI - GE62[/h]המחיר: 1150 USD * מטרות המחשב: גיימינג קל עד כבד. כמו כן לצורך תכנות ולימודים * גודל המסך:15.6 * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * סוללה 6 תאים המפרט: [h=4]5th Gen Intel Core i7-5700HQ processor[/h][h=4]12GB ram ddr3L( ניתן להרחבה ל16gb)[/h][h=4](1TB 7200 rpm (SATA[/h][h=4]NVIDIA GeForce GTX 960M 2gb ddr5[/h] Wireless-AC אשמח לחוות דעת על על התמורה למחיר,האם המחשב יתאים לגיימינג כבד, ובכללי על msi כחברה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.