ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום מבקש עזרה למפרט מחשב תקציב 6K לא כולל מסך שיהיה סופר מהיר (אין לי סבלנות לחכות יותר מידי לכן חשבתי להוסיף HD SSD ממה שקראתי פה 40GB זה לא מספיק ) שיהיה הרבה FPS במשחקים . אשמח לקבל עצות . 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?- לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים החדשים ,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).-c# לומד כרגע . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב יהיה מחובר לשני…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימסיטי 5 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,לימודים * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא יודע מה מומלץ * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי?2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 אפשר גם יותר * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא חשוב מעבד i5...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (אם כבר יש לי מקורי אז עד הסוף) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכנות המסעדה מבוססות SQL ואינן דורשות כוח עיבוד או נפח אחסון משמעותיים ולכן הוחלט ללכת עם מחשב שישמש כשרת ולו יהיה NAS ברייד 5 לגיבוי (בנוסף לגיבוי בענן) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל, הייתי מעדיף שלא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה מלונאית ותוכנת מסעדה שתיהן מבוססות SQL, עבודה רציפה 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב , ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS X301A אשר מגיע עם 4GB זכרון . ניסתי לבדוק אפשרות לשדרגו ל 8 GB אבל הבנתי שזה כרוך בהוצאת הלוח ממקומו , האם זה באמת נכון ? לפי אתר היצרן של ASUS אין איזכור ל אפשרות כזאת בכלל , ו בחנות שמתמחה בזכרונות לניידים הם טוענים שניתן ואף שלחו לי את מספר הדגם - KVR1333D3S9/8G - זכרון למחשב נייד DDR3 8192MB 1333MHZ Kingstonאודה לקבלת תשובה לפתרון התעלומה.... תודה. :s05: עדכון === נעזרתי דרך התוכנה של חברת CRUCIAL 1 SLOT UP TO 8GB RAM
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז בגלל שיש החזר אלפיה מהביטוח על מחשב שנגנב, וגם יש החזר מע"מ כי זה לעסק אפשר למצוא מחשב עד איזה 5500 ש"ח. משחקים לא מעניין. שימוש משרדי בעיקר וכולל עריכה בפוטושופ ותוכנות CAD. ניגון סרטי HD דרך HDMI למסך חיצוני ממקור מרוחק (לכן יש צורך ברשת אלחוטית N). חשוב לי שיהיה קטן מ-14" בשביל ניידות וקל משקל. רצוי שלוש שנים אחריות (אם צריך להרחיב וזה נכנס בתקציב - מה טוב), מערכת הפעלה לא חובה. המתחרים העיקריים שאני מכיר בשוק: LG E310 - מעבד מיושן וכרטיס 8200M שלא מעוניין להתקרב אליו, לא מבין למה היבואן לא מביא דגמים חדשים בגודל הזה. HP DV3660 - הפייבוריט בעיקרון, אבל המרקם של הצבע ששמו לו על המקלדת קצת מוזר לי. Lenovo SL300 - אולי הפיתרון הטוב? דיווחים על מחשב קריר ושקט, יש רש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
INTEL PENTIUM 4 1.7 SOCKET 423 INTEL GARIBALDI D850GB SAMSUNG 256 RDRAM PC-800 WD 40 GB 7200 RPM ASUS V7700 DELUXE NVIDIA GEFORCE 2 GTS 64 DDR CREATIVE VIBRA 128 BIT TASK E-STAR CD-RW LG 24x 10x 40x DVD TOSHIBA 16x 48x CD-ROM TOSHIBA 48x FLOPPY DRIVE WINDOWS 98 SE Microsoft® Internet Keyboard Microsoft® IntelliMouse® Explorer ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד ללימודים וחשבתי שאולי שווה לי ללכת על יד שניה, לקנות מחשב מתאגיד\חברה שהרי מחליפים את המחשבים שלהם די הרבה ומצבם טוב והם שמורים יחסית (במידה ויש תקלה אז בניגוד למשתמש ביתי מחליפים וגם יש שירותי מעבדה בד"כ). רציתי לשאול אם יש למישהו מושג למי לפנות. בברכה רמי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האחד מבוסס על כרטיס המסך המובנה של המעבד ולשני יש כרטיס מסך של Nvidia -> https://is.gd/xHTbww תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v,cod,battlefield 4,fifa 15 כעיקרון כל המשחקים החדשים בעלי גראפיקה דיי כבדה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד עד 3000 שקל לעבודה גרפית מסך:15.6 עם מערכת הפעלה לא חשוב משקל לא חשוב עם יש DVD עדיפות עם SSD שימושים :אופיס,פוטושופ,כל מיני תוכנות עיצוב של ADOBE. אין עדיפות לחברה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי dell n3010 חדש והתקנתי עליו windows 7. התקנתי את כל הדרייברים הדרושים אבל ה Function keys לא עובדים. מישהו יודע איזה דרייבר/ תוכנה אני צריכה להתקין כדי שיעבדו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כמה מסובך להרכיב מחשב לבד למי שלא עשה זאת עד היום? יש לי נסיון בסיסי עם החלפת זכרונות, דיסק וכרטיס מסך במחשב מורכב, אבל לא מעבר לכך. האם כדאי לי לנסות לעשות את ההרכבה לבד או שיש בזה סיכון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פרסמתי מחשב למכירה, כך בלי קשר לזה אשמח לדעת כמה הוא באמת שווה לדעתכם. מעבד : Core I7 3770 קירור: Arctic Freezer Pro 7 R2 לוח אם: Gygabyte GA-H77-D3H זיכרון: G.Skill 2X4GB DDR3 1600 Ripjaws כרטיס מסך: EVGA GTX570 SC ספק: Thermaltake TR2 700W מארז: Thermaltake Level 10 GTS דיסק קשיח : WD160 (ישן) על רוב החלקים יש אחריות של שנתיים + במחשב בן פחות משנה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, סבא שלי מעוניין להיפטר מהמחשב השולחני הישן שלו ולהחליפו במחשב נייד (ותוך כדי גם לחסוך מקום). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי 15 או 16 אינץ' * משקל רצוי? לא יותר מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא עקרוני, יהיה מחובר לספק ברוב המוחלט של הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש יתרון ל-HDMI (שאפשר יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה או מקרן HD), אבל אפשר להתפשר על VGA פשוט אם המחשב יענה על שאר הדרישות. * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה * צורב DVD? כן, חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף מחשב מהארץ, אבל לא נראה לי שזה ישנה לו להזמין מחו"ל כל עוד השירות (אם יצטרך כזה) כן …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט ללא מסך למחשב שיריץ טוב משחקים חדשים. חשוב כרטיס מסך טוב מן הסתם ולפחות 160 ג"ב הארד דיסק. קו עליון : 4000 ש"ח תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב 3500 שקל המחשב למטרת משחקים גם קלים וגם כבדים ללא ציוד היקפי הכי חשוב לי כרטיס מסך טוב לא צריך מערכת הפעלה צריך מחשב שקט עם 3 מאווררים ללא OC משחק עכשיו בCOD4 ובCS וכל פעם מחליף רוצה שהמחשב יריץ CRISYS זה המחשב שחשבתי עליו בנתיים תגידו מה לשנות עם משהו לא טוב המפרט שבחרתי תנו חוות דעת מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤845 לוח אם: ASUS P5QL-E ¤559 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤806 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤122 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤415 מארז: ANTEC THREE HU…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחר שבועיים של התלבטויות בקשר לקניית מחשב ואחרי שאתם עזרתם לי קניתי את המחשב החדש והוא כבר אצלי סתכלו במפרט שלי ותגידו לי מה דעתכם תודה רבה על כל העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהוסיף SSD בנוסף לHDD הרגיל. על הSSD אני מתכנן לשים את המערכת הפעלה. השאלה שלי היא מה עדיף, לקנות SSD ולחבר אותו במקום ההארד דיסק ואת ההארד דיסק לשים במקום הצורב או לקנות mSata ולחבר ישירות למחשב. האם יהיה הבדל בביצועים בין שני האפשריות? ועוד שאלה, כרגע ההארד דיסק שלי מחולק לשתי מחיצות, כאשר בשתיהן התקנתי תוכנות, האם אני אוכל להעתיק את כל המחיצה של המערכת הפעלה לSSD בלי שאני אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום לקחתי הצעת מחיר מ-]KSP מעבד PENTIUM E6300 BUS1066MHZ S775 2MB DUALCORE TRAY מאוררים -] PRO ARCTIC COOLING ALPINE 7 לוח אם ASUS P5KPL-[AM S775 1333MHZ INTEL G31 DDRII 800 VGA PCI-[E HD AUDIO זכרונות 3GB DDR II 800 MHZ KINGSTON VALUE כרטיס מסך GIGABYTE GT 220 1 GB GDDR3 DVI HDMI PCI-[E כרטיס קול ON BOARD 5.1 CHANNEL AUDIO צורב LG DVD RW GH 22NS BLACK SATA מארז HJA 241 MIDI BLACK NO PSU ספק כוח GOLDEN TIGER 550W REAL 12CM FAN 24 PIN סה"כ 1990 תמליצו לי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם מבקש התייסותכם המועילה ; מעוניין בנייד למשימות בסיסיות פלוס ; אופיס , אינטרנט, מוזיקה מהביית לעבודה ואולי גם להסתובב אתו בעבודה למצגות/ סיוע . מוצע לי במחיר כולל הרחבת אחריות ל-3 שנים: מתלבט בין: לנובו בסיסי סדרה 3000 N200 דגם BRG 0769 מסך 15.4מבריק ? , מעבד אינטל 1.46 ג'יגה DUAL CORE T2310 , זכרון 667, HD 120 , RAM 2G כרטיס מסך נפרד? nvdia GEFORCE GO 7300 עם ויסטה פרימיום 4000 ש"ח ב-12 תשלומים . הרחבת אחריות לעוד שנתיים 700- ש"ח סהכ -4700 ש"ח לבין MSI PR600- איבורי ( כן שמעתי עליהם) מעבד מתקדם יתר: אינטל T5450 1.66 GHZ זכרון RAM 2GHZ 667 מע' הפעלה ויסטה BASIC אחריות מורחבת ל-3 שנים איבורי 4450 ש"ח ב-12 תשלומים ( חשוב!) האם המעבד העדיף שווה את הסיכונים…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין 3 מחשבי Dell Vostro. סה"כ עבור גלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס לא מצליח להבין את הפער בין המחשב הזול משמעותית ל-2 היותר יקרים, מה הקאצ'? https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=20897,20898,21141 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בן הדגמים... 2500 , 2300 וכן האלה ההבדל לצורך העניין ברור ... אבל מה זה 2250 , 5500 , מה יונה ומה מרום .......?!?!? :bash:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע לזמן ממושך לארצות הברית וזקוק למחשב נייד לעבודה עם יכולת הפעלה נוחה בעברית. האם כדאי לרכוש מחשב נייד שם, או להביא אותו מהארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-