עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברה צריך עזרה ל- מחשב למשחקים כבדים,סרטים, ועבודה שוטפת, מתכנן OC בעתיד יש לי כרגע מפרט עם כמה לבטים בו ! לכן אני מעוניין בעזרתכם לעזור לי להחליט!. והם יש לכם הצעות אשמח לדעת עם נימוק כמובן !!! ברה אני מצרף פה מפרט מסויים שקיבלתי וגם נעזרתי בכם כמובן!! והייתי רוצה את חוות דעתכם לגבי הרכיבים בו ולסגור את ההתלבטיות שנשארו לי בו אשמח לקבל את הערות שלכם (עם הסבר כמובן !) עלמנת שאוכל לבצע שינויים עם יש צורך בכך! מעבד - 920 Core i7 2.66 G מחיר 1,350 ש"ח לוח-אם - Asus MB P6T DELUXE מחיר 1,235 ש"ח ראיתי ששמתם לוח של GIGABYTE הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב? זיכרון - KIT TRIPLE GOLD OCZ 6GB DDR3 1600MHZ מחיר 990 ש"ח יש התלבטותOCZ עם CORSAIR או G.SKILL דיסק קשיח - …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אם אתם רוצים לבנות מפרט חדש אז רק מTMS. בכוונה אין הארד דיסק. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1438 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤430 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1285 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤137 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן, את תקופות השיא שלי בשוק תמחור, שיווק והמלצות למוצרי מחשב עברה מזמן ולכן אצטרך את עזרתכם הנדיבה. אני מתחיל השנה חשמל+פיזיקה בטכניון, כך שאני אריץ כל מיני תוכנות ידועות לשמצה בדרישות שלהן. מעבר לכך המחשב ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. אני לא משחק משחקים או עושה פעילות גראפית דומה. לא ננעלתי על מחיר אך אני מעדיף להשאר בטווח הסביר +\- מה4000 ש"ח, לאחד מדגמי ה13\15 שנכנסים לתקציב, כשאני מאמין שהבסיס שאני מכוון אליו הם מעבדי i5 (תקנו אותי אם אני טועה), 4GB זכרןם ו3 שנים אחריות (או אפשרות הרחבה אליהם כמובן) עם אמינות ואיכות מוצא. בינתיים קיבלתי המלצות לכיוון המוצרים של DELL, ואכן N3010, N5010 וSTUDIO 1558 נראים מאוד דומים ומעניינים, אבל אני פתוח להצעות באופן כללי…

4. אשמח לקבל את חוות דעתכם על שני המחשבים הנ"ל, בתקווה להבין את ההבדלים העיקריים ביניהם... ומבחינת רכישה לצורך עבודות ולימודים לסטודנט מה יהיה השיקול הנכון, בתחום השקעה של2450 ש"ח מקסימום... אם יש לכם הצעות אחרות זה יהיה גם מעולה... בעיקרון הצורך העיקרי הוא לימודים, אבל יהיה שימוש גם במשחקים קלים אולי, ובצפייה בסרטים...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, יש ברשותי מעבד Intel Core i7-2600K Processor חדש ואני רוצה להרכיב מסביבו מחשב נייח לבית. השימוש העיקרי הוא לתוכנות "קלות" (אופיס בעיקר) וכן לסרטים. מדי פעם תוכנה מתמטית (מטלב). השיקול העיקרי: הוזלת עלות כוללת (תקציב בסביבות 3000, ניתן לחרוג) פרמטרים נוספים: 1. 4GB זיכרון לפחות (כמה תעלה ההרחבה ל- 8GB?) 2. דיסק קשיח של WD לפחות 1TB 2. אופציה לחיבור שני מסכים 3. שקט (8 בסולם 1-10, 10=שקט ביותר) 4. הבנתי שמעבד i7 הנ"ל כולל את החומרה של כרטיס המסך כך שלא צריך כרטיס מסך - האם נכון? 5. אין צורך במערכת הפעלה (יש לי win7 חוקי), מעדיף הרכבה בחנות 6. צריך מקלדת/עכבר (אלחוטיים) - אשמח להמלצות 7. כרגע אין צורך ברמקולים, בהמשך נרצה לקנות ולחבר את המחשב למערכת רמקולים (5.1) - אשמ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ShoVaLK,

טוב אחרי הרבה ידע שאספתי ואחרי הרבה השקעה בללמוד על מפרטים וזה אז זה מה שהרכבתי לעצמי ולשימושים שלי מארז: COOLERMASTER HAF 932 : RC-932-KKN1-GP w/o PSU ¤692 מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1680 קרור למעבד: ZALMAN 9700 LED ¤325 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤464 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-18 -TWIN2X4096-6400C5 ¤382 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL ¤1597 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 דיסק קשיח 2: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤395 כונן DVD: LG DVD ROM GDRH20N - SATA - BLACK ¤113 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - B…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, יש לי נייד HP מדגם: dv5-1060ej , מספר מוצר: FM560EA, בן 4 שנים ואין עליו אחריות. לפי כמה חודשים התחלתי לחוות היבהובים מהירים לשניה או שתיים פעם בתקופה. בנוסף לאחר חיבור הנייד למסך חיצוני ועבודה במקביל על שני המסכים כבערך שבוע התאורה במסך הפסיקה לעבוד וכעת רואים תמונה אך אין תאורה כלל. HP הפנו אותי למעבדה בשם DCS , יש למישהו ניסיון איתם ? חוויות חיוביות / שליליות ? (אין לי ניסיון איתם ואני רוצה להימנע מלמסור את הנייד, לשלם סכום כסף דיי גדול ובסוף העבודה תסתכם בהלחמה קטנה עם סלוטייפ מעל / חלק משומוש שכנראה יתקלקל עוד זמן מועט) אגב, כמה מסובך יכול להיות להחליף מסך בעצמי ? יותר מבחינת איתור חלקים פגומים והזמנת חלקים חדשים מחול. מבחינת טכנית יש לי יכולת מעולה! תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הציוד מיודע למשחקים בעיקר יש לי מסך 20WFP של דל ספק seasonic 430 sII הכי חשוב שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך 1680 ואין צורך שיהיה מסוגל לסחוב אם פילטרים... אינטל או אמד לא משנה העיקר שיעבוד ויסחוב משחקים אם אפשר שיהיה בלוח USB3 אז מה טוב... מערכת הפעלה ווינדוס7 32 ביט אין דברים מיוחדים... העיקר שיהיה אפשר לשחק משחקים וזהו....

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bati6,

המחשב שלי מגיע לחום ממש גבוה אם אני משתמש בו שעה ומעלה, הסוללה כבר מתה אני עם מטען קבוע, להחליף סוללה יכול לפתור את הבעייה? ואם כן כמה עולה סוללה זה מחשב של acer לפני איזה 4 5 שנים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by aviI,

שלום לכולם רכשתי מחשב נייד חדש וכשאני מאמץ אותו ע"י הפעלה של תוכנה או משחק כבדים אז הוא מן הסתם מתחמם אני שוקל לקנות משטח קירו למחשב נייד אשמח אם תמליצו לי על משטח טוב וזול יחסית מעבר לזה אם יש לך פתרונות אחרים אני ישמח מאוד אם גם כן תציעו בתודה מראש לעוזרים אבי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dprog,

שלום, קניתי לא מזמן לפטופ משולב טאבלט של lenovo yoga 2 13.3' ולא אהבתי את הווינדוס 8.1. לכן ביצעתי הורדת גירסה לווינדוס 7 וכעת יש לי בעיית התחברות לWIFI. המחשב לא מאפשר לי להתחבר גם כשאני מתקין מגוון דרייברים לווייפי. הסמל בicon tray הוא של אינטרנט חוטי מנותק. האם יש למישהו מושג איך לתקן?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד פשוט לעבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. רצוי מחשב קל עם איכות סאונד גבוהה ורזולוציה טובה, אבל אלו בעדיפות שנייה. העלות של המחשב הנייד צריכה להיות לא יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעוזרים.

13. אז ככה..אני מחפש מחשב נייד שמתאים לסטודנט להנדסת מחשבים שרק התחיל כלומר מחשב שיוכל להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית בשנתיים הקרובות וגם מתאים לעבודה עם תוכנות כבדות. מחפש דגם עם מעבד מסדרה של t6500 ומעלה וזכרון של 4 mb ומסך של לא יותר מ15 אינץ למישהו יש הצעות? שמתי עין על הנייד הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=82&subcatid=173&prodid=411&keySearch= יש עליו ביקורת מאוד דו כיוונית וציון מאוד סביר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3639193,00.html המחיר שאני מחפש הוא עד 5500. אני אשמח להצעות אחרות . תודה לכל מי שמגיב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Walter Walterr,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Call Of Duty WarZone 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את ה…

15. שלום לכולם. כאמור אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואשמח לעצת מקצוענים: 1. מה התקציב המקסימאלי? .........ראה כותרת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?.....לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?....לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? תכנות,אופיס,אינטרנט ובעתיד תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע visual studio 2010 באופן כבד. בעתיד גם צפייה בתכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:............לא רלונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.....לא רלונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אינץ. בעת…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kobi_sion,

אני יודע שזה נראה קצת מוזר לבנות מחשב למשחק מסויים אבל זה מה שאני הולל לעשות איתו - לשחק ! מצב שני מפרטים מ-DICE אני רוצה המלצה על משהו שקרוב למפרט הגבוהה יותר ! מצב מפרטים : http://forums.vgrequirements.info/showthread.php?t=7690 Battlefield: Bad Company 2 Publisher: EA Games Developer: EA DICE Minimum System Requirements OS: Windows XP Processor: Core 2 DUO @ 2 GHz Memory: 2 GB Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version Video Memory: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800GT/ATI X1900) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Keyboard and Mouse DVD Rom Drive Recommended System Requirements OS: Windows Vista/7 Processor: Any Quadcore Processor Memory: 2 GB Har…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח (אם קיימת חריגה קטנה אשרוד את זה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? go wild ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה pokito 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכת תמונות ב-Photoshop, Lightroom, עריכת וידאו ב-Premiere, After Effects ו-Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS וספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אצרף מסך 24" -לאילו הג…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by בונבון ניירה,

שלום חברים. התחלתי לבנות מחשב לילד ויקבלתי חום מהמחירים של הכרטיסי מסך! (3070 עולה באיזור ה5000) פתאום קלטתי את המחשב הזה Asus ROG Strix GT35 G35CG-1170KF0400 שהוא מגיע עם I7 11770\3070 8GBRTX/16GB/TB SSD/750W/Z590 וכל הטוב הזה ב8200 שח האם לא שווה כבר ללכת על מחשב מותג מוכן? שהרכבתי לבד עם המפרט הנל הגעתי למחיר יותר יקר משמעותית. נ.ב הצלחתי לתפוס כרטיס sapphire xt 6700 nitro 12gb C בחיסול . לא יודע אם להתלבש על זה ולהרכיב מפרט או ללכת על מחשב מותג הנ"ל.

19. Started by proview10,

1)תקציב:2500 * מטרות המחשב:מחשב לגלישה באינטרנט וכתיבת עבודות אולי קצת לראות סדרות ומשחקים קלים * גודל המסך? -15-14 * רזולוציית המסך? (לא משנה * משקל רצוי? יחסית קל צריך לקחת לבית ספר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה ממוצע זה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל 500 גיגה * כונן אופטי?רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אבל 3 שנים אחריות בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם צבע מחשב לבן חשוב תודה לכל העונים מהר זה מחשב מתנה ליום הולדת אז אם אפשר מהר הציעו לי את המחשבים הבאים http://www…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roipow,

יש לי מעבד i7 2600 3.4 לוח אם asus p8h61 mle עם רכיבים אחרים מעפנים. אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 379 ₪ - * מבצע עד 10.03 * -8GB (2X4GB) Kingston Hyper-X FURY 1600Mhz 1299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * - MSI R9 290 4G DDR5 TwinFrozr GAMING 539 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W BUNDLE מחיר סופי: 2217 ₪ למזומן 2261 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים מה אתם אומרים? לכמה זמן מחשב כזה מחזיק למשחקים כבדים? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by niv251,

אני עכשיו קונה מחשב ורציתי לקבל חוות דעת והצעה ללוח אם: מעבד-אינטל 6600E זיכרון-KINGSTON DDR2 229G 800MHZ כרטיס גרפי-NVIDIA 8600GT 256MB דיסק קשיח-250G 7200RPM SATAII צורב DVD-(אם תוכלו תמליצו משהו) מארז-(אני רוצה ספק טוב...) מסך-SAMSUNG LCD 226BW 22 אינץ' לוח אם-(תמליצו משהו טוב) כרטיס טלוויזיה-LEADTEK WIN FAST TV PRO II תודה מראש ניב

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by La Or,

מעבד AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאוור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) לוח אם AMD GIGABYTE MA785G-UD3H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS כרטיס מסך Sapphire HD 5750 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארז (Antec Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) סה"כ 3990

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yarin9226,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג ברמה ביינונית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. payday2, gta v ועוד משחקים דומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצית 4K ו"23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by reviZor,

שלום חברים לאחרונה אני חושב על האם כדאי לי לשדרג את המחשב הקיים או לחכות עוד.. המחשב הקיים הוא: Intel i7 930 @ 3.8Ghz Gigabyte X58A-UD3R rev 1.0 Mugen 2 12GB ddr 1600Mhz GTX680 2GB Patriot wildfire 120gb WD Black 1TB Seagate barracuda 500GB אני חשבתי לשדרג לתושבת 2011 למעבד i7 4820K השאלה היא האם כדאי לעשות את השידרוג הזה או לחכות למעבדים שיבואו עוד מעט בתושבת X99? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל לרוב עבודה בגרפיקה ותחזוקת שרת, אך גם משחק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by AsD[eyal],

חרגיה של 300 מקס למישחקים תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.