עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כמו שהבנתם סבתא שלי החליטה להצטרף למאה הנוכחית והיא רוצה שאני אעזור לה לקנות נייד הבעיה היא שאני מבין בניידים עוד פחות ממה שאני מבין ברגילים בקיצור המחשב מיועד לגלישה באינטרנט והדפסה של סיפורים חחח כמו כן היא רוצה שהוא יהיה ברוסית שמעתי שלהתקין מערכת הפעלה בעצמי עלול להיות סיפור מהאף אז תגובתכם גם לעניין הזה אז אבקש לצרף לינק לדגם או חנות עדיף רשת כי אני לא הולך לאתר את משה מחשבים כמו כן אני צריך לקנות לה מדפסת (וגם לעצמי) גם בעניין זה אשמח ללינק בתודה מראש ובברכת יום טוב

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא משנה, אפשר לנצל הכל אם צריך, אבל לא על דברים לא חיוניים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג כמה שצריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, חישובים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש : Excel, Matlab, SAS, STATISTICA ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים בכלל 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא, צריך הכל (כמובן לא דיסקטים...) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 : 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by almog4615,

המחשב שיש לי עכשיו: http://imageshack.us/photo/my-images/195/stam1.jpg/ אני רוצה לשדרג את המחשב עד 2000 ש"ח, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, את הזכרונות,ואולי גם את המעבד שלי, לא בטוח בקשר למעבד מה שאתם תגידו. הבנתי גם שעם אני משדרג את המעבד אני צריך גם להחליף לוח אם?, אשמח אם תגידו לי. מעדיף חנויות שקרובות לראשון לציון, תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by joez,

שלום חברים ותודה על כל המאמץ והעזרה שאתם נותנים לאנשים קניתי לאחרונה כונן קשיח חדש של טרה וכשחיברתי התחלתי לחוש ירידה משמעותית בביצועים במשחקים ודברים אחרים הדורשים הרבה מהכרטיס מסך זה גרם לי להאמין שהספק כוח שלי לא מצליח לספק מספיק כוח לכל הכוננים ולמעבד של הכרטיס מסך מה שבסך הכל נראה לי הגיוני מכיוון שבטפשותי בניתי את המחשב במקור עם ספק של רק 500W (למרות שתכננתי להוסיף כונן) הכונן החדש הוא 1 טרה של WD פנימי. (sata כמובן) וזה מתווסף למפרט: לוח: intel Whitesburg dp55wb ddr3-1333 זכרון: DDR3-1333 2GB כפול 2 כלומר 4GB כרטיס מסך: nvidia 9600GT 1GB DDR2 כונן נוכחי (שאליו יתווסף הטרה החדש): samsung 500GB sata צורב פנימי.. ובנוסף גם כונן חיצוני של טרה .. iomega שמתחבר מהחיבור …

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by iSmk,

אני רוצה לשדרג את מחשב שלי התקציב: 2000 שקל חריגה:של עד 200 מפרט נוכחי: מעבד : intel core 2 due e7400 כרטיס מסך : ATI Radeon HD 4670 Ram: 4 GB לוח אם : intel Corporation DG41RQ AAE54511-202 ספק כוח : 500 w (לא יודע את השם) אם שחכתי לרשום משו תגידו ואני יערוך

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  6. טוב לאחר זמן לא קצר והרבה התלבטויות זה המחשב שקניתי אני מקווה שהמפרט הנ"ל תואם את הציפיות שלי. חוות דעת יתקבלו בברכה ולגבי הפריט- בין אם שמתם לב או לא עדיין לא רכשתי מסך היות ואין לי שמץ של הבנה בזה לכן אני שואל בפורום הזה היות ואני רוצה שהמסך יהיה תואם את המפרט הנ"ל אין לי מושג LED/LCD לא יודע מה ההבדל בניהם. כל מה שאני רואה בכל השמות האלה זה "מסך" אז בבקשה תמליצו לי על מסך 23 אינץ משהו טוב למשחקים כך שיהיה כיף לשחק ולראות תמונה באיכות גבוהה ושירוץ טוב. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by Shocki,

שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד כ 3000 ש"ח ואני מחפש מפרט למארז בלבד. הדרישות שלי הן מעבד חזק עד כמה שניתן, דיסק קשיח 500GB לפחות, כרטיס מסך 1 ג'יגה (שניתן יהיה להריץ סרטי 1080P בקלות) וזכרון נורמלי 2 G +, חשוב לשמור אופציה שניתן יהיה לחבר את הכרטיס מסך לטלווזיה. שימוש עיקרי: צפיה בסדרות וסרטים ותכנות - שהמחשב לא יתקע כל פעם שעושים קומפילציה לתוכנה או תוכנית כבדה. שקט זה לא ה ISUUE מבחינתי, כמובן שאני לא רוצה טרקטור.. אבל בואו נאמר שאם אני מסתדר עם המחשב הנוכחי שלי קשה לי להאמין שמחשב חדיש יותר יהיה יותר רועש. מה שכן חשוב לי הוא התצורה הקדמית של המארז, שלא יראה כמו קופסא משנות ה 50, מצד שני אם יש בו LED ואמצעי תאורה אחריים אז שיהיה ניתן לבטל אותם בקלות במידת הצורך. ובנו…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ביצעתי הזמנה למחשב, אפשר עדיין לשנות אם יש הערות משמעותיות. שימושים: כללי + תכנות (Python/Matlab), גיימינג בינוני על מסך 1600X1200, משחקי FPS בעיקר. שקט: 7/10 Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪563 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת , יחידות 1 ₪699 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2639 מקלדת חוטית Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 ‎B2L-00007‎ USB, יחידות 1 ₪83 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2084 הרכבת מחשב עד 3000 ש"…

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד כ-300 ש"ח מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 Battlefield Bad Company 2 Call Of Duty: Modern Warfare 2+3 Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by Jpolk,

שלום, מחפש לפטופ חזק למטרות: וירטואליזציה (עוד מכונה אחת במקביל שתקבל 1.5 גיגה) קומפילציה זיכרון כרגע ארצה 4 עם אופציה להרחיב ל8. מעבד i5 or i7 כונן פחות קריטי. כרטיס מסך נפרד - לא מעוניין בזה ומבחינתי זה חיסרון. גודל מסך 14-15'' משקל רצויי 3 קג' ומטה. כרגע יש לי lenovo T410 [הוורסיה עם ה i5] מהעבודה והייתי מעדיף משהו חזק לפחות באותה מידה (הוא סוחב עם מכונה אחת בזיכרון וXP). אחריות - כן, מאוד חשוב לי. קראתי פה בפורום כמה המלצות וכו' ממה שראיתי בינתיים הR835 של תושיבה נחות ביחס לT410.. אז אולי אני חיי בסרט?

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  11. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מפרט לא כולל ציוד הקפי. תקציב 3,000 כאשר אפשר לנצל את כל התקציב ואפילו לחרוג ממנו ב200 ש"ח. המחשב הוא לשימוש רב תכליתי. משחקים לא כבדים (למשל delta force x2, או need for speed), תוכנות כמו photoshop, והזרמה של סרטים לטלויזיה. לא מיועד gaming רציני. מבחינת שקט משהו באיזור 7-8 מתוך 10. לא מתוכנן OC. אין צורך במערכת הפעלה. יש סיכוי שאני ארצה לשדרג אותו בעתיד, אבל לא בצורה כבדה במיוחד. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור למעבד: Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset זכרונות: Kingston Hyper X Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 דיסק קשיח: Samsung EcoGreen 1TB=1000GB…

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  12. האם זה משתלם? רוצה מעבד אינטל , שקט חשוב עד רמה 7 . איך המארז והספק? ולוח האם? 1.3 מחשב דגם M490G תוצרת ACER כולל: 2415.00 ש"ח מעבד I5-650 תוצרת Intel זיכרון פנימי GB2 כונן DVDR דיסק קשיח GB500 מסוג SATA מערכת הפעלה MS Windows 7 Pro תוכנה MS Office 2010 Starter ( Word + Excel) תוכנת אנטיוירוס MS מארז Midi Tower המחיר לפני מעמ ואני לא זקוק למערכת הפעלה.אנטי וירוס ואופיס. כמה ניתן להוריד , להפחית במחיר? משתמשים ב תוכנת עריכה audacity

13. 1.מה התקציב המקסימאלי?-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-IV,COD MW3,BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)-21-23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-מסך 21-23 אינץ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתו…

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by moni147,

המפרט שהציעו לי כאן בפורומים הגיע ל2990 ש"ח, בTMS כתוב מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ואני אקבל את ההנחות של חלק מהרכיבים(קירור למעבד,מארז,כרטיס מסך) ובנוסף רשום "הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח". א)האם אני אצטרך לעבור את ה3000 ש"ח בכדי לקבל את ההנחות בTMS? ב)איך הם יודעים אם אני רשום כמשתמש בפורום(איזה פורום מדובר?hwzone או להתחבר לאתר TMS??) והאם זה באמת מקנה לי הרכבה חינם? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  15. http://www.bestbuy.com אני מעוניין לקנות פיזית מהחנות ולא באינטרנט. יש נטייה ל dell ,חשוב לי שיתאים לסרטים משחקים ועבודה ממושכת,רצוי כמה שיותר שעות פעילות. אם יש צורך להעלות את התקציב קצת,אפשר. מסך 15.6 או אפילו יותר גדול.. שישקול קצת,רצוי שתהיה מצלמת אינטרנט מובנית.. וזהו ממה שאני זוכר ... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by maormark,

מה עדיף משני מחשבים אלו אסוס http://hwzone.co.il/reviews/notebooks/asusk53e או דל http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm מה הייתם לוקחים? ומה עדיף מבחינת מפרט? מה היתרונות של אסוס על דל או דל על אסוס מבחינת חווית צפיה או נוחות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by iatin,

שלום לכולם, המחשב שלי גוסס כבר כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו.. מחפש מפרט בסביבות 2500, הדרישות לשימוש: מתחיל לימודים. עורך תמונות. צופה בסרטים. בקושי משחק במחשב, אבל אח שלי פעם באלף שנה משתמש בשלי. לא צריך: צורב/כונני דיסקים, כרטיס קול. כן צריך (בדגש): הארדיסק של לפחות טרה. מארז קטן יחסית. יש לי היום כרטיס מסך של geforce 8500gt אם לדעתכם יש סיבה להשאיר אותו. אני מעדיף לקנות מלוגיק פיסי מכיוון שהם מכירים אותי כבר הרבה שנים, אז אם אפשר פריטים שזמינים אצלם זה יעזור לי.. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  18. קניתי מסך חדש לסלון (samsung 51" D550) ואני רוצה לחבר אותו למחשב לשם הרצת סרטי FULLHD ו3D. אני ישתמש בתוכנת XBMC לשם הרצת הסרטים ולכן אצטרך מעבד חזק (i3) וזכרון גדול (4GB). לשם הרצת הסרטים אצטרך כרטיס מסך חיצוני שיוכל להריץ סרטי FULLHD 3D מלאים ברוחב פס גבוהה (דיסק בלוריי מלא שוקל כ-45 ג'יגה) ותמיכה ב HDMI 1.4. מבחינת הכרטיס קול אני חושב שהכרטיס קול מובנה בנתיים יעשה את העבודה. כונן קשיח של 2TB לפחות. ארצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (כמובן במסגרת התקציב) ושיהיה לו מארז קטן ככל האפשר. אין צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה. אפשר לשחק עם התקציב עד 100 שקל (2600 סה"כ) ראיתי שיש עוד שרשורים למפרטי מחשב מדיה סנטר אך ארצה שייבנו לי מחשב שמותאם לצרכים שלי. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by man-of-God,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב…

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  20. כמו שהכותרת מציינת, מחשב לאינטרנט וישומים בסיסים כמו אופיס. ללא ציוד הקפי. תודה

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  21. שלום לכולם, קראתי את השרשור לגרפיקאים ובכל זאת רוצה המלצה קצת יותר ממוקדת למצבי. אני עובדת בארכיטקטורה במשרד אך לעיתים גם לוקחת עבודה הביתה וצריכה שהמחשב שלי יתמודד מידי פעם עם אוטוקאד 2010 (במצב דו מימדי), Sketchup (תוכנת תלת מימד קלילה המתבססת על OpenGL) ו- Vray for Sketchup – תוכנת רינדור שאני לא בטוחה, אבל לדעתי בעיקר חורשת את המעבד / זיכרונות. פה ושם יש שימוש גם בפוטושופ ולוח גראפי של וואקום. אני חושבת לקנות בKSP אבל קשה לי איתם כי כל סטייה מהמפרטים המוכנים שלהם מקפיצה את המחיר באופן חריג. :'( האם יש חנויות זולות מומלצות אחרות באזור חיפה והקריות? (אייבורי לא רלוונטיים). מה שחשבתי: 1. מעבד – חושבת על i5 2500, כמובן שהייתי מעדיפה i7 אם היה נכנס בתקציב. 2. לו…

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by UHU,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הבדל בביצועים, אם ההבדל קטן אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, אבל אני מאמין ש7000 באמת יספיקו לצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, FULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שיריץ 3D, FULLHD, WIN 7 64BIT ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2 ,crysis 2 MW3 כל השיט החדש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מצויין למטה …

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  23. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב קולנוע ביתי + עבודה משרדית בעיקר וורד ולחבר אותו למסך הטלויזיה בסלון. שימושי המרכזיים: 1. צופה בסרטים באיכות גבוהה. 2. משתמש בוורד. 3. שומע מוסיקה (שיהיה איכות טובה מאוד). 4. אינטרנט. 5. עובד רוב הזמן עם 15 חלונות במקביל. מה חשוב לי: 1. שלא יתקע וירוץ מהר. 2. איכות סאונד ותמונה מהגבוהים שאפשר במחיר הנקוב. 3. אפשרות להקליט מהממיר הדיגיטלי. 4. כונן קשיח אחד מהיר ולא יותר מכיוון שיש לי שני נידיים. 5. שלט רחוק למחשב. 6. מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים לא כלוול במחיר (תגידו כמה עולה רק). אשמח לקבל הצעת מחיר ולהתחייב שהחנות עם ההצעה הטובה ביותר והמשתלמת ביותר תזכה בי כלקוח עוד ביום א'

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by meir25,

שלום בניתי את המפרט הבא לצורכי עבודה ב SOLIDWORKS וגם למשחקים על רזולוציה הכי גבוהה המסך שלי הוא SAMSUNG BX2450 24'' LED התקציב עומד על עד 5800 שקל גג אני מבקש לשמוע חוות דעת על המפרט וגם אם אתם מזהים "צוואר בקבוק"? המפרט הוא: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1417 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪967 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪476 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי אחריו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. זו ההצעה שקיבלתי מאלקטרה מחשבים למחשב משחקים/גיימינג מובהק. שימו לב שלא היה להם מארז וכרטיס מסך טובים יותר להציע לי...(למרות שביקשתי ויש עוד כסף לתת) אשמח לשמוע את דעתכם על הרכיבים השונים ועל המארז כולו. אני מחפש לקנות מחשב מחנות שהיא לא חנות אינטרנט, אין לי תחושה טובה עם כל אלו. מעבד - cpu intel i5-2500 lga1155 3.30ghz 6m tray (סבבה כי זה כמו בכל מקום אחר פה בפורום). לוח אם - mb asus p8h67-m pro lga1155 h67/usb3/sata6g/hdmi (אין לי מושג מה לוח-אם הזה, המוכר מאוד התלהב...ואתם?) מאוורר למעבד - cooler cpu deepcool theta-7 lga1155/1156 אחסון - hdd 3.5 sata/6g seagate 500g/7200/16 m שתיים כאלה, אין להם 1TB מסוג טוב, רק ירוקים לאחסון. זיכרון - dimm king hyperx ddr3 1333mhz 8g …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.