עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rubinio87,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9500 - 500 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, אוזניות ומסך בגודל 27' אינטש (לפחות 144HZ ושיתמוך במינימום 2K) לגיימרים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אשמח לשילוב RGB עם המארז 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. היי, לצערי גיליתי את הפורום המגניב הזה באיחור - המחשב הוזמן ביום ה' והחנות אמורה להרכיב אותו עד אצמע השבוע... המחשב נועד ל-3 מטרות עיקריות: 1. עריכת וידאו בAVID XPRESS PRO 2. עיבוד והפקת מוזיקה תוך שימוש נרחב ב-VST וכד' 3. Flight Simulator 2004 זהו המפרט... מארז: HEC CI 6A19 Black ספק: (Professional ATX 520w + 2 Fans, + SATA (Generic לוח: (Asus P5AD2-E Deluxe (chipset 925 מעבד: Intel Pentuim4 530 - LGA775, 3.0 Ghz, 800Mhz זכרון: Kingston dual 2x512MB 533MHZ DDR2 דיסק: Hitachi - SATA 80GB 7,200RPM / 8MB דיסק: Hitachi - SATA 160GB 7,200RPM / 8MB כרטיס מסך: PNY Nvidia Quadro FX 540 128MB PCI Express כונן: 1.4 Floppy צורב: Nec - Dual Layer DVD x16 מקלדת ועכבר: GPT/Quantum/et…

• 35 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by ye_3333,

שלום לכולם.. ברשותי אפשרות להביא את המכשירים הבאים: ASUS UL30-A ASUS UL30-VT ASUS UL80V ASUS UL80-VT במחירים יחסת מצחיקים.. אני צריך לפחות 5 אנשים לביצוע ההזמנה... האחריות היא כמובן אחריות עולמית... מחירים: UL30-A 3800 UL30-VT 4200 UL80V 4800 UL80-VT 5300 למעונינים נא ליצור קשר בפרטי כל מי שירצה להזמין יצטערך לשלם 200 שקל מקדמה.. ואת שאר הסכום ברגע שהמחשב בידו.. יום טוב יחיאל

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by The_ Ghost,

היי אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 8000 שח רכיבים ספציפיים: The Intel Core i7-12700Kformidable 12 cores (8 Performance + 4 Efficiency) כרטיס גרפי MSI GeForce RTX 4070 Ti Super 16G Ventus 3X שחור OC (NVIDIA RTX 4070 Ti Super, 256-Bit, שעון אקסטרים: 2655 MHz, 16GB GDRR6X 21Gbps, HDMI/DP, Ada Lovelace Architecture) אני צריך עזרה למצוא: -ספק כוח -לוח אם מארז מתאים (שאפשר להתקין בו קירור נוזלי בנוי / custom made -זיכרון 32 גיגה אמין ומותאם -כונן sdd לפחות 1 TB -אם צריך טיפה יותר זה בסדר העיקר שזה יהיה בסביבות ה8000 שח

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות באופיס ובאינטרנט, חשוב שמקלדת המחשב תהיה נוחה לכתיבה מהירה בזמן הרצאות ושיעורים ושיהיה מספיק זכרון כדי להפעיל הרבה דברים ביחד בלי שהמחשב יקרטע * גודל המסך? לא חשוב, רק שלא יהיה מיני. * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זקוק לזמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש-HP וקומפאק אינן אמינות ולכן לא מעוניין בחברות אלו. זקוק לחברה שנחשבת אמינה מאוד. חשוב מאוד שיהיה אינטרנט אלחוטי מובנה WIFI עדיפות לו…

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by curdi1,

שלום לכם, אני צריך מחשב שישמש כמחשב ביתי עם שימושים משרדיים בעיקר ומעבר לזה להפעלת תוכנות לניתוח/עיבודי מידע (שיישבו ב-"וירטואל בוקס" ולא על המשתמש הראשי). בנוסף בעיקר שימושים של גלישה באינטרנט עם הרבה מאוד טאבים פתוחים במקביל, סרטים וגיימינג קל. התקציב הוא 2600 ש"ח, כאשר אם שווה לחרוג טיפה או להשקיע קצת פחות אפשרי. לא נדרש ציוד היקפי וכונן אופטי. חשוב לי שיהיה כונן SSD נוסף לדיסק הקשיח וכן 16GB זכרון מסוג DDR4. השקט חשוב אבל לא בקיצוניות. לא מתוכנן אוברקלוק ולא נדרשים תוכנות. המפרט שאני חשבתי עליו (מ-startpc, אשמח גם לחוות דעת על החנות) - עבד: 559 ₪ - Dual Core i3 6100 Skylake 3.7Ghz S1151 לוח אם: 439 ₪ - * מבצע * - Gigabyte …

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף כמה שיותר זול רק שיעבוד חלק עם תוכנות אופיס (WORD, PPT וכו...) בכל מקרה עד 2200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימשו משרדי.... בעיקר תוכנות אופיס גלישה באינטרנט וכדומה.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) האם לדעתכם יש בכלל צורך להוסיף SSD? האם זה שווה את המחיר? אני לא ממש מבין בזה אז לפי ההמלצה שלכם.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי... 6. האם מתוכנן א…

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by Siasom,

מישהו יודע מתי ואם DM3 של HP יגיע לארץ? ואם כן מה יהיה מכירו (לערך)? [br]פורסם בתאריך: 9.11.2009 בשעה 00:33:48 מישהו??

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות לפטופ 15״ לשימושים מאוד בסיסיים - יישומי אופיס וצפיה בסרטים. יש לי דרך חבר של חבר הנחה גדולה על מוצרי אסוס והוא המליץ לי לבחור דגם מסדרת x555. אין לי היכרות עם הסדרה הזאת (ולמעשה בכלל עם לפטופי אסוס) ואשמח לשמוע קצת דעות מבעלי ניסיון לפני שאני נכנס ממש לשאלות לגבי המפרט הרצוי. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. מחליף את המערכת הנוכחית, על בסיס כרטיס מסך קיים 1070GTX. משחק על מסך 1440P. לא צריך שהכל ירוץ על אולטרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (RDR2), מוזיקה (כולל הקלטה של גיטרה, יש כ. קול יעודי), תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כ. מסך, SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, מוכן להשקיע במארז סופר שקט, אין צורך בלד, חלון שקוף וש…

11. Started by lahav578,

שלום רב, אני רוצה להרכיב נייח בתקציב 8000 (ללא מסך ואביזרים) השימושים שלי הם קודם כל cad, עובד עם סולידוורקס, בתוכנה הזו יש חשיבות בעיקר לעבודה על core אחד ופחות מולטיטרדינג שימוש שני זה רינדורים בkeyshot שעובד על כל הליבות של הcpu השימוש השלישי הוא תוכנות אדובי, אילוסטרייטור ופוטושופ. וחשוב לי שיתאפשר שימוש טוב בתוכנות במקביל אני חושב שמבחינת נפחים, 250 יספיקו ל SSd , 16 gb לram. אשמח להמלצה למפרט. חוץ ממפרט יש לי כמה שאלות כלליות: האם בשימוש כמו שלי, כדאי לעשות אוברקלוקינג? ואם כן, יש מישהו שבונה מערכת oc? האם מהירות זיכרון היא משמעותית ושווה השקעה? תודה מראש למי שיכול לעזו…

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקרון ללימודים, תוכנות אופיס וכו' ושימוש כללי (גלישה, סרטים וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמובן שלא יהיה רועש בטירוף, אבל לא הכי חשוב כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. היי מחפש לקנות מחשב להדמיות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?12000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?תלת מימד (3DS MAX, CORONA RENDER) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?מסך 27 אינץ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)קיימים שני כוננני SSD טרה 2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

14. היי, לאחרונה קיבלתי מחשב נייד של dell דגם inspiron 3515. האם יש איזה דרך להגן על המחשב מפני גניבה בצורה שבמידה והמחשב נגנב אז לא יכולים לעשות איתו כלום? בנוסף אשמח לקבל כמה טיפים איך לשמור ולהאריך את חיי המחשב.

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by elisobolev,

שלום, ראיתי מישהו שכבר רשם משהו דומה אך יש לו כמה דברים שלי אין צורך בהם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה בסימולציות Matlab. מחשב ללימודים עם מיקוד במאטלב וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומסך שאפשר לראות בו סרטים בזווית מרחבים גדולה וגם בחוץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגד…

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

שלום הרכבתי מפרט למחשב חדש ורציתי לדעת אם הוא טוב ומה אני צריך לשנות? בנוסף כמה זמן הוא יחזיק מעמד? והאם שילוב הרכיבים טוב? תודה לעוזרים. המחשב מיועד למשחקים וללא OC CPU Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) Memory GeiL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Card MSI Geforce 4 TI4600 VTD 128MB DDR Retail Video Card Floppy Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD/DVD-ROM CD-ROM Asus x 52 Mon…

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by dimster32,

נייח למשחקים גם יותר כבדים אבל בעיקר שיעיף את GTA V. כולל צורב, עכבר, מקלדת. כולל הרכבה וכולל מערכת הפעלה אני מניח 8.1 או 10. אם יש כרטיס רשת מובנה במקום הUSB הזה שתופס את הרשת בבית מה טוב. לא מתוכנן OC. שלא יהיה רועש צדי. נדרש גם מסך. מהסתכלות חשבתי על dell p2414h / u2414h / u2412m שקופצים במדרגות של 200 ש"ח ורציתי לדעת מה באמת ההבדל לגבי תקציב אז זאת השאלה בעצם, בכמה הכי פחות תקציב אפשר לבנות את זה. זאת אומרת לקחת קצת מעל לדרישות המקסימליות של GTA V אבל אין באמת צורך ביותר מזה.

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by b11y,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים ואשמח לקבל המלצה למפרט מתאים. יש לי מסך Dell P2314H. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V FIFA 15 PRO 15 Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'' דגם - Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Windows 10 Home 64Bit (Hebrew, English) Operating System IPS Anti-Glare Display, 72% NTSC with 144Hz Refresh Rate Display 15.6 Inch 300nits 16:9 FHD (1920 x 1080) Resolution BLACK Color WiFi 802.11ac 2X2 WLAN & Speed Built-in Bluetooth V4.1 Bluetooth כללי …

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. שלום לכולכם, כמצויין בכותרת אני זקוק לעצת מומחי הפורום בהרכבת מפרט גיימינג בתקציב של 4,000 ש"ח. ברשותכם מעט רקע: לאחרונה, ניגש אליי אחייני בן ה 16 וביקש את עזרתי בהרכבת מחשב גיימנג הטוב ביותר שניתן בתקציב של 4,000 ש"ח. מכיוון שימיי כגיימר חלפו מהעולם בערך בתקופת DOOM 3:P (עבודה וילדים אתם יודעים...) וישובו כנראה רק בגיל הפנסיה, הדבר ההגיוני ביותר שעלה בראשי לצורך בחירת המפרט היה לבקש ממנו את רשימת המשחקים העכשווית ביותר. הרשימה שנתן לי מנתה את השמות הבאים: battlefield 4,call of duty ghost, sniprt elite 3,watch dogs, the crew, hitmaHitman: Absolution, meda; of honor war gighter; Assassin's Creed 4 Black Flag מבדיקת מפרטי המקסימום של אותם המשחקים הרכבתי את המפרט המיטבי …

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 . אפשר חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרות כלליות בעיקר (אינטרנט/אופיס/תוכנות קלות) וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק עכבר ומקלדת מעדיף אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מערכת הפעלה. כן להרכיב בחנות 8. הא…

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. שלום, קניתי נייד חדש של לנובו, אני לא ממש צריך את הסוללה שלו כרגע, ואני רוצה לשמור אותה בצורה הטובה ביותר לכשאצטרך, השאלה זה אם עדיף לנתק אותה, או להשאיר אותה כשהמחשב מחובר לחשמל, אם כדאי לפרוק אותה מידי פעם או פשוט LET HER BE כמו שהיא עכשיו. תודה!

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by romansah9,

שלום רב. מצטער שיש לי שאלות כאלה, פשוט אין לי שום מושג בעניין. יש לי Dell XPS l702x, ורציתי לשדרג אותו. אחרי הרכישה הקבוצתית, יהיה לי כונן SSD 256 Gb. לצערי הרב אני אף פעם לא התעסקתי בהתקנת Windows, ואני לא יודע מה לעשות. מבחינה פיזית אני הבנתי איך שמים את הכונן במקום (יש לו שני סלוטים של כוננים קשיחים, כשה-HDD נמצא בסלוט הראשי "1"). המחשב הגיעה עם דיסק התקנה של חלונות ועם מחיצת שיחזור. אני רוצה למחוק כמה שאפשר מהדיסק שהגיעה עם המחשב ולשים את הSSD בתור כונן מערכת ראשי. עכשיו לשאלות: 1) איך אני מוחק את כל המידע שיש בHDD (כולל מחיצת שחזור) ע"מ להפוך אותו לדיסק משני,או שזה לא אפשרי ועושה בעיות? 2) אני לא יודע אם זה רלוונטי לפה אבל האם יש איזה התקנות והגדרות שצריכים לעשות לS…

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. פריט שם מחירב$ מעבד P4 2.8 Dual 820 64 bit 2 Mb 289$ לוח אם IntelD945PVS Rio Vista 152$ כונן DVD LITON DVD X16 DL 49$ דיסק קשיח WD 80 GB 7200 SATA 69$ זכרונות DDR 2 512 MB 533MHZ SAMSUNG 64X2=128$ כרטיס מסך Leadtek PX 6600 256 MB 129$ מארז Tower ATX 775 45$ סה"כ 861$ מחיר בשקלים כולל מע"מ 4744 לא הוספתי עכבר מקלדת רמקולים ומסך, כי זה לא ממש עקרוני לי כרגע. חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וחלק. תודה מראש

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by b1yossi,

ברשותי שני מחשבים ישנים, ואני מעוניין לבנות את הקומבינציה הטובה ביותר מהרכיבים שלהם. המחשב המורכב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט. ואלו הרכיבים של המחשבים הישנים : לוח אם 1 לוח אם 2 מעבד 1 מעבד 2 כרטיס מסך 1 כרטיס מסך 2 זכרונות (שתי יח') 1 זכרונות (שתי יח') 2 אני מניח שיהיה מומלץ לשדרג את הזכרון ל- 2GB. באחד מהמחשבים ישנו HD SATA מהדגמים הראשונים שיצאו בזמנו בנפח 180GB. בכוונתי להתקין WINDOWS 7 HOME EDITION נשאר לי רשיון אחד פנוי.

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.