עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? שימושי סטודנט רגילים, תכנות בסיסי וסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ'. לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא עקרוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? צפוי להתנייד עם המחשב רבות, כך שכמה שפחות יותר טוב.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן! מעל 4 שעות. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי 500 GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך נדרשת אחריות של לפחות 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * דרישות נוספות - חשוב שתהיה אפשרות לאבטח את המחשב פיזית/ לעגנו למניעת גניבתו. התקציב בכוונה גמיש. אמנם הדרישות לא בשמיים אך חשוב לי שגם בעוד 5 שנים המחשב יהיה טוב ולא לקנות מחשב שיגביל …

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by Y.b,

אשמח לדעתכם לגבי המפרט והמחיר המצורפים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 עד 400-500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בינוני, מעוניין שיישאר רלוונטי לטווח ארוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף בלי אורות, מראה סולידי, גודל רגיל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. היי לא מצאתי את הטופס של המחשבים הניידים אז אני אגיד את הדברים החשובים : השימוש של המחשב הוא גלישה בעיקר ושום דבר לא כבד . התקציב לא מוגדר אבל בוא נגיד כמה שיותר זול לשימושים נתן הערכה גסה עד 4000 ש"ח אבל אם אפשר גם ב2500 אז סבבה העדפה למסך FHD אם אפשרי בתקציב גודל מסך מינמום 15.6 זיכרון ראם 4 GB מינמום אם אפשרות שדרוג בעתיד אם אפשר שיהיה SATA 3 כדי לחבר SSD ולקבל את מרב הביצועיים . אם זיכרון קשיח לא חשוב עדיף לקנות SSD למחשב בנפח קטן ? (כמובן בנפרד ) משקל לא חושב בבקשה סוללה, נשלפת , הסוללה שיש לי בנייד שלי היא מוברגת וזה באמת באסה .. מסך מגע לא פרמטר כלל. כרטיס מסך כלל לא חשוב בקשר למסך מט או מבריק זה עניין פתוח , יש העדפה לתמונה יותר יפה שקראתי שזה לטובת מסך מ…

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Windows 10 Home 64Bit (Hebrew, English) Operating System IPS Anti-Glare Display, 72% NTSC with 144Hz Refresh Rate Display 15.6 Inch 300nits 16:9 FHD (1920 x 1080) Resolution BLACK Color WiFi 802.11ac 2X2 WLAN & Speed Built-in Bluetooth V4.1 Bluetooth כללי …

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by shay0200,

שיהיה עם כרטיס מסך טוב,אם לא הכי טוב. ומעבד אינטל טוב - אולי Intel® Core2 Extreme processor QX9770 ? שיש כסף למה לא? ;D הצעות למפרטים? תודה רבה!

• 45 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by galitt23,

שלום לכם. אני מעוניינת לרכוש כונן קשיח פנימי SSD 2.5 inch של חב' ADATA בנפח 120GB. שמתי לב באתרים השונים שיש כמה סוגים למוצר הזה, SP900, SP550 , SP920 פה זה רשום, אבל אני לא ממש מבינה את ההבדלים, ואיזה מהם עדיף יותר לקנות. תודה.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by d100,

אני מתכוון בין Think Pad לבין סדרות אחרות? ראיתי שנתונים טכניים בעקרון דומים. אבל תמיד מבליטים את Think Pad. מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by haveri,

אהלן, שאלתי כאן כבר שאלה על הצעה למפרט אבל בינתיים כבר קיבלתי הצעה מחנות ורציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הבא: 1. Intel core i7 5820k 2. CPU FAN: Noctua NH-L9i Cpu cooler 3. Motherboard: MSI X99SLI Plus LGA2011-3 4. RAM: G.Skill Ripjaws-4 4x8GB DDR4 2400Mhz 5. Grapihc Card: MSI GT620 1GB DDR3 DX11 VGA DVI HDMI 6. SSD Drive: Intel 530 Series ssdsc2bww120a401 120Gb SSD sata III 7. SeaSonic 620W Active Pfc Modular 80+ Bronze M12I EVO PSU 8. Crosair Caribde 300R Windowed Compact PC no PSU אין פה הארדיסק חוץ מהSSD כי יש לי כבר כונן קשיח של Western Digital Black 3T אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם על הלוח, סוג הזיכרון, המארז הספק כוח וכו' תודה!

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by hjsv41,

1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני ארצה לקנות מסך מתאים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. היי חברים, כרגע משתמש ב-Lenovo T450S שמתקשה להריץ את תוכנת עריכת הוידאו שלי - Filmora כשאני מתעסק עם קבצים באיכות גבוהה (4K). לא מחפש להוציא יותר מ-3K, כשאם יש דגם שיוכל לסחוב איתי עוד מספר שנים אפשר גם לעלות ל-4K. השימוש העיקרי לשימוש משרדי ועריכה ב-Filmora - מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם קבצי 4K. לא זקוק ל-Windows\Office ודומיהם, אסתדר בעצמי במידת הצורך. כמו כן יש לי כונן SSD 2.5" שאוכל להתקין במחשב במידת הצורך. אין העדפה לחנות ספציפית ואין בעיה עם משלוחים מחו''ל. אשמח ל-USB3 וחיבור HDMI. לא דיל ברייקר אך פרמטר שיהיה נחמד מאוד - כמה שיותר קל. מסתובב עם המחשב לא מעט וזה יכול לשדרג את איכות החיים.

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. הרכבתי מחשב דיי טוב לדעתי והיתי רוצה את דעתכם. Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון +3 מאווררים Intel P4 2.4 256 samung ddr לוח אם P4S533 Audio ASUS ספקANTEC 380v השמח לשמוע תגובות תודה.(כל שאר הרכבים כבר יש לי לכן אני מתלבת בקשר לחלק הזה של המחשב.)

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by ben-zone,

מיועד לגלישה באינטרנט ועבוד תמלילים כך שלא נדרש מעבד אדיר או כרטיס מסך מדהים. מה שכן נדרש זה לוח ומארז קומפקטיים ככל האפשר, ודגש על פעולה שקטה. מסתפק בקשיח רגיל. תקציב - לא ממש קריטי (אם כי אני מעריך שעקב ההסתפקות בביצועים חלשים לא יהיו הפתעות מגונות). תודה מראש לעונים. בן

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח ווב ותכנות), ושימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ספציפי לתכנה מסויימת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Star Citizen, Planet side 2, מיינקראפט עם מודים וshaders. והרבה אמולטורים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. אחרי המון עזרה והכוונה מאנשי הפורום, זה המפרט הסופי שהורכב אשמח לשמוע ביקורת עליו ואם יש הצעות לשיפור/חיסכון התקציב היה 4000 שקלים הוספתי עוד קצת בשביל המפרט הבא המחשב יהיה בעיקר לצורך עבודה עם תוכנות כמו אוטוקאד סקאצאפ ופוטושופ וגם לצורך גיימינג. המון המון תודה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 YD1600BBAEBOX - AMD - AMD RYZEN5 1600 - 6 Cores - 12 Threads - 3.2Ghz - 65W TDP - BOX With Spire Fan... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1033/1012 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-B350-PLUS - ASUS - PRIME B350-PLUS - AM4 - 4x DDR4 64GB 3200MHz - HDMI - DVI - VGA - CrossFir…

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. המקבוק המאולתר שלי מגיע לימיו האחרונים ("מק-קולקל"), ואני עוד אתקע בלי מחשב בחדר - שזה חמור מאוד. להביא את הנייח זה ברדק מארץ הברדקים. צריך נייד חדש. דרישות: מחשב שעובד. בעיקרון אני לא חושב שאריץ עליו סימולציות כלשהן, אך רצוי שתהיה לי אפשרות כזו, ולו מוגבלת. משקל וכו'- לא ממש מעניין אותי, אני לא מתכוון לסחוב אותו יותר מדי וגם אם כן, מחשב כבד לא מזיז לי (אחרי המצ'וק-מק ששוקל איזה 2.7 קילו זה לא בעיה). כמובן שמשקל נמוך זה עדיין טוב. מסך- 15-15.6 אינץ' נשמע לי אופטימלי. הכי משתלמים בקטגוריה הזו, וגם נעים שיש מסך טוב. בנוסף רובם כוללים כונן אופטי, שיש לי בו שימוש מדי פעם. סוללה- ממש כדאי שתהיה טובה, אבל זה לא שובר עסקה. מערכת הפעלה- רצוי שיגיע עם וינדוס OEM, רצוי 7 אבל ג…

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by ye_3333,

שלום לכולם.. ברשותי אפשרות להביא את המכשירים הבאים: ASUS UL30-A ASUS UL30-VT ASUS UL80V ASUS UL80-VT במחירים יחסת מצחיקים.. אני צריך לפחות 5 אנשים לביצוע ההזמנה... האחריות היא כמובן אחריות עולמית... מחירים: UL30-A 3800 UL30-VT 4200 UL80V 4800 UL80-VT 5300 למעונינים נא ליצור קשר בפרטי כל מי שירצה להזמין יצטערך לשלם 200 שקל מקדמה.. ואת שאר הסכום ברגע שהמחשב בידו.. יום טוב יחיאל

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. שלום, צריך את עזרתכם. 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח, אפשר חריגה עד 6700 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג כבד, ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך טוב בלבד. כל השאר יש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל דגש על ssd טוב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה או הגבלה, אין צורך באורות. 7. האם יש…

18. Started by rubinio87,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9500 - 500 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, אוזניות ומסך בגודל 27' אינטש (לפחות 144HZ ושיתמוך במינימום 2K) לגיימרים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אשמח לשילוב RGB עם המארז 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף כמה שיותר זול רק שיעבוד חלק עם תוכנות אופיס (WORD, PPT וכו...) בכל מקרה עד 2200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימשו משרדי.... בעיקר תוכנות אופיס גלישה באינטרנט וכדומה.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) האם לדעתכם יש בכלל צורך להוסיף SSD? האם זה שווה את המחיר? אני לא ממש מבין בזה אז לפי ההמלצה שלכם.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי... 6. האם מתוכנן א…

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. אוקיי, יש כמה רכיבים שהחלטתי עליהם וכמה שלא, אני מבקש פה, לינקים ישירים לאתר שבו יש את כל המוצרים שאני רוצה או חנות שמאה אחוז יש לה הכל שהיא באזור השרון, החלטתי כבר על מוצרים אלה: ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB AMD64 BIT 3200+ Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard 1024 DDR (512X2) לא יודע איזה!!!!!!!!!!!!!!!!1 אז אני אצטרך שלושה דברים 1- איזה זכרונות לקחת? 2- אני צריך גם לינק לאיזה מארז,ספק,כונן קשיח ומאווררים שיספיקו לקנות 3-לינק לאתר שבו יש את כל המוצרים הנ"ל. תודה רבה רבה לכל העונים, אני פשוט מת כבר להזמין את המחשב! אהה ואם אפשר למחוק את הדועתי הקודמת מכיוון שהיא כבר לא עוזרת לי.

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by elyasaf755,

היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי שBF3 יוכל לעבוד עליו כמו שצריך, גם אם זה יהיה על הגראפיקה הכי נמוכה, אבל שבאמת שהמחשב יחזיק את המשחק כמו שצריך - זה הכי חשוב! המפרט הקיים הוא: לוח אם - ASRock G14C-GS מעבד - Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz זכרון - 2GB RAM DDR2 כ.מסך - Gigabyte GT 220 בנוסף, אני מעוניין גם במערכת קירור יעילה, אבל זה כבר בונוס אם נשאר מהתקציב. וכמובן שהתקציב הוא 900 ש"ח, אפשר לחרוג עד 950 בערך, אבל כמובן שאני מעדיף להוציא כמה שפחות...אז לא חייבים לנצל את כל התקציב... תודה רבה, ושיהיה אחלה יום! -אליסף

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הזקן שלי (נולד ב2009!!!) שימוש עיקרי הוא משחקים עריכת תמונות בPS ועריכת וידאו בPremiere Pro יש לי היום (ואני רוצה לשמור): GV-N760OC-4GD קירור לתושבת 1156 Ultra-120 eXtreme (הבנתי שיתאים ל1151 זה נכון?) כונן קשיח 1TB Black WD1003FZEX חשבתי לקנות: Asus Z170 PRO GAMING Intel Core i7-6700K Skylake Corsair HX850I (האם אני צריך יותר?) Western Digital Green WD20EZRX 2TB Corsair 16GB DDR4 2666MHz CMK16GX4M4A2666C15 תודה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. שלום לכולם. זו שאלה ממש פשוטה ואפשר לעזור לי תוך שנייה. יש לי כרגע מחשב גם כן לנובו דגם s206, ושם יש לי בעיה: הוא הגיע עם ווינדוס 8 אבל כשאני מעדכן אותו לווינדוס 8.1 משטח המגע לא עובד טוב. מה שקורה זה שהוא לא תומך בפתיחת תפריט עם לחיצה בשתי אצבעות על משטח המגע (מבינים למה אני מתכוון?) ואני חייב ללחוץ על הלחצנים בתחתית המשטח. עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחשבתי על הפלקס 2. מה שחשוב לי לוודא זה שאין שם את אותה בעיה כי אם זה ככה אני לא אקנה. אז אני מחפש מישהו שיש לו אותו רק שיגיד לי אם משטח המגע תומך בכל המחוות. תודה.

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by The_ Ghost,

היי אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 8000 שח רכיבים ספציפיים: The Intel Core i7-12700Kformidable 12 cores (8 Performance + 4 Efficiency) כרטיס גרפי MSI GeForce RTX 4070 Ti Super 16G Ventus 3X שחור OC (NVIDIA RTX 4070 Ti Super, 256-Bit, שעון אקסטרים: 2655 MHz, 16GB GDRR6X 21Gbps, HDMI/DP, Ada Lovelace Architecture) אני צריך עזרה למצוא: -ספק כוח -לוח אם מארז מתאים (שאפשר להתקין בו קירור נוזלי בנוי / custom made -זיכרון 32 גיגה אמין ומותאם -כונן sdd לפחות 1 TB -אם צריך טיפה יותר זה בסדר העיקר שזה יהיה בסביבות ה8000 שח

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 . אפשר חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרות כלליות בעיקר (אינטרנט/אופיס/תוכנות קלות) וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק עכבר ומקלדת מעדיף אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מערכת הפעלה. כן להרכיב בחנות 8. הא…

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים