עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? פיתוח אפליקציות אנדרואיד+IOS, ושימוש יומיומי בתור מחשב ביתי * גודל המסך? 14.1 * רזולוציית המסך? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * Bluetooth?סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין העדפות לגודל הכונן אך אני צריך SSD * כונן אופטי? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן, חשוב מאוד,או לפחות שיהיה פתרון נוסף בנושא, לא חייב ייעודי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? סטנדרטי, אין ע…

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך, אם ההבדל בין שני hardwares נמוך אך ההבדל במחיר גבוהה אשמח אם יצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה שעות רצוף. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, PUBG, Dark souls 1 2 3, Skyrim +ENB, Mount And Blade 2 Bannerlord. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by tempw,

המחשב נועד לגלישה ומשחקים(לא כבדים).... מארז: 4800 +USB P4 ל - ATX לוח אם : INTEL BLKD915GAV AVALON+LAN זיכרון: 512 M KINGSTON DDR 400 MHZ DUAL CHANNEL דיסק קשיח: WD 120 GB 7200 SATA כרטיס מסך: INTEL GMA900 OB כרטיס קול: AC97 OB מעבד: P-4 3000 800 MHZ 775 1M(530) סה"כ למפרט : 3330 ¤ יש לי שאלה בקשר לכרטיס המסך שניתן לי , האם זה כרטיס טוב או שכדאי לי לשדרגו, האם הוא יגביל אותי בהמשך? האם דרוש איזה שיפור באחד הרכיבים...והאם המחיר הסופי הוא הגיוני? תודה....

• 48 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by billyboy,

שלום חברים, סוף השנה הגיע, והשנה החלטתי לרענן את הציוד שלי. בין הדברים הזקוקים לריענון - נייד חדש. מחפש דגם קל וקטן של לנובו - מסך בסביבות 13-14 אינץ', שיהווה פשרה טובה בין גודל לביצועים. למה לנובו אתם שואלים? שום סיבה מיוחדת, למעט העובדה ש לי זה עדיין מזכיר את ימי הthinkpad העליזים של IBM. אז כפי שאמרתי, מחשב קטן לכל השימושים מסך 13-14, עדיפות למט, משקל נמוך, יציאות וסוללה לא כל כך מעניינים גודל כונן לא משנה - אבל כן משנה שיהיה SSD. אופטי ממש לא, מערכת הפעלה עדיף שכן אבל לא ממש חייב. תקציב סביב ה 3-4, אבל אם אין כל כך היצע בכיוון אז אין לי בעייה לחרוג למעלה. מישהו מכיר מחשב טוב ואיכותי שעונה על הדרישות? (chevy, השמועות אומרות שאתה שולט בעניינים). תודה לכולם …

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? - 2,300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- חסכון לא יזיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- בעוד כמה מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- בעיקר אופיס (הרבה הקלדה)ואינטרנט, והצגה של הרבה מסמכים סרוקים לpdf שפתוחים על המסך במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). =כנ"ל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). = על מסך חשבתי על דל P2214H . חשוב לי מאוד שהמסך יהיה נוח לצ…

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. אני מעדיף רכיבים שיש גם בחנות KSP שם מתבצעת הרכישה בינתיים בניתי מפרט.. אתם יכולים לשנות או להציע גם AMD 890 מעבד אינטל P4 2.93 Ghz S-775 1M Cache 64 bit 490 לוח אם למעבד אינטל ASUS P5GL-MX (915GL) S775,PCI-E,DDR1,VGA,SATA 310 זכרונות (כפול 2) DDR 400 256Mb 400MHz Samsung כמות: 2 345 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB 320 כרטיס מסך GIL Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 50 כונן- ?1.44 ? FLOPPY Teac/SONY 1.44 135 כונן- CD-ROM CD Recorders SONY 52x32x52 (kit) 240 מארזים FRONTIER SPORTING BLACK 75 מקלדת ועכבר GPT Multimedia + Mouse Optical 30 רמקולים 400 W 190 מחיר הרכבת המחשב בKSP Assembly - Computer (New Compon.) מחיר : …

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by שועל האש,

אני רוצה לבנות nas יש לי 8 דיסקים קשיחים אני צריך לוח אם עם מספיק חיבורים ושיהיה אפשר להוסיף שיהיה עם usb3 ספק כח איכותי זיכרון מינימלי שיספיק ומעבד מינימלי שיפעיל את זה זה מחשב שרוב הזמן יהיה בלי מקלדת עכבר ומסך

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤592 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1726 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR112DSV מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?p…

• 66 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. שלום, אני לא מבקש מפרט למחשב קומפלט, אני רוצה לדעת מה הוא כרטיס המסך, זיכרון, לוח, מעבד, ספק, שצריך כדי לקבל דרישה מינימלית, לעבודה בSolid Works 2014. המחיר , מארז , דיסק קשיח, מאווררים, פחות מעניין כרגע. פשוט רוצה לדעת דרישות מינימום! אחר כך אציב תקציב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  10. Started by yoni111,

* מטרות המחשב? משחקים(WA TCH DOGS, משחקי FPS קלים ,COD AW) ,אופיס ,ADOBE PHOTOSHOP/AFTER EFFECTS וכ"ו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6/17.3 מעדיף יותר 17.3 אבל עם יש יותר ביצועים עם 15.6 אז גם טוב. * רזולוציית המסך?FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?ל א * משקל רצוי?ל א משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -ל א משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)-ל א * Bluetooth? אם אפשר אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 TB * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?ל א * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?ל א …

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by YBYY,

אני צריך לקנות מחשב לעבודות של גרפיקה ותלת מימד ואני לא יודע איך לבחור את המחשב והתקציב שלי הוא 2500 ש"ח אני צריך אם מישהו יוכל לעזור לי מה לבחור

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף כמה שיותר זול רק שיעבוד חלק עם תוכנות אופיס (WORD, PPT וכו...) בכל מקרה עד 2200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימשו משרדי.... בעיקר תוכנות אופיס גלישה באינטרנט וכדומה.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) האם לדעתכם יש בכלל צורך להוסיף SSD? האם זה שווה את המחיר? אני לא ממש מבין בזה אז לפי ההמלצה שלכם.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי... 6. האם מתוכנן א…

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. שבת שלום. עבר הרבה זמן מאז רכשתי מחשב ועוד יותר זמן מאז בניתי מפרט. המחשב מיועד עבור דירתי הקטנה להיות מחובר קבוע למסך 46 אינץ FHD ובעיקר להישלט מהספה בעזרת סט מקלדת ועכבר אלחוטיים שכבר קיימים. השימושים העיקריים הם: גלישה, צפיה בסרטים בהבחנה גבוהה (1080), והורדות מטורנטים. הכי חשוב: 1. שקט. (הדירה קטנה מאוד וישמעו את המחשב מכל פינה שלה, לכן בחרתי בספק מקורר פסיבי, וקירור פאסיבי למעבד) 2. יציבות ואמינות הרכיבים. כאמור, את המחשב הנוכחי אני מחזיק כבר 6 שנים, ואת הקודם החזקתי 5 שנים. 3. תקציב: בסביבות ה 3k. 4. מקום פיזי - מוגבל מאוד. עדיף נמוך וצר ככל שניתן. 5. יש בידי crucial m4 128gb עבור מע"ה, כך שהכונן שצירפתי הינו לשמירת תוכן בלבד. תודה.

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. הנה זה בא ו - NVIDIA מנחיתה בומבה של ממש ! https://www.youtube.com/watch?v=0-VG9QBm8S8 וזה מטעם NVIDIA עצמה - https://www.youtube.com/watch?v=suhxvEb5l2s

15. Started by shai87,

מדובר במחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756075 כן, גם הביקורת עליו היא שלי למחשב נשארו 3 שנות אחריות עד הבית אני מנסה לדעת את ערכו כי אני חייב מחשב נייד לצרכים שונים לגמרי, קניתי אותו לצורך לימודי הנדסה ובחרתי לאחר שנה במסלול שונה לגמרי. אני חייב מחשב חדש עם סוללה שתחזיק לפחות 7 שעות והמחשב הזה לא נותן לי מעל שעתיים. אשמח לדעת כממה הוא שווה היום, תודה רבה שי.

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by liav12,

ACER AS5740G http://www.laptop.bezeq.co.il/ItemDetails.asp?id=5 איך המחשב הנ"ל? המחיר שיוצא לי אם אני לוקח את זה הוא למשדרגים כלומר 4K. אמא שלי רוצה את המחשב שיהיה בבית בנוסף. שווה את הכסף? המפרט שלו בלינק למעלה..אני לא מכיר את המעבד הנ"ל בנידים, האם הוא חזק מספיק? ואיך המחשב הזה לעומת ה 1330 HP? (אגב הסיבה היא כי זה גם הולך בתשלומים וזה דיי זול מבחינת כך X36)

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. היי. אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את הבעיה. לפני 3 חודשים בערך המחשב נייד שלי שבק חיים,לקחתי אותו לפני שבוע למעבדת מחשבים,חזרו אליי היום ואמרו לי שכנראה נשפכה עליו שתייה,לא באמת זכור לי משהו כזה,יכול להיות שאחיינית שלי שפכה משהו ואני הייתי בבסיס ככה שאף אחד לא יכול לאמת את זה. הממחשב עצמו נדלק,עובר את שלב הפוסט,ונתקע מייד אחרי שהווינדוס טוען את עצמו. ניסיתי עם דיסקים קשיחים אחרים גם אני מקבל את אותה תוצאה. ניסיתי כמה מערכות הפעלה,אותו דבר. הטכנאי שמה דיבר איתי על קרוזיה,ככל הנראה הלך שמה משהו. הוא הציע לי לשלוח אותו לניקוי יבש משהו כזה אני לא ממש זוכר,דעתכם בנושא? מדובר על נייד בן 4 שנים בערך שהיה לא רע בכלל,מה דעתכם על הפתרון שהוא מציע? שילמתי לו כבר 100 שקל על בדיקה,ו…

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. שלום לכולם, אני צריך מחשב עריכת וידאו וזקוק להמלצות וטיפים עבור מה חשוב ועזרה באותיות הקטנות של הרכיבים. הפירוט הוא: מעבד: i7-950 2600, בנוסף מה ההבדל בינו לבין ה2600K? כ. מסך זה geforce 470 זכרון 12GB או 16GB דיסק קשיח SSD למערכת, האם כדאי? לוח אם: ‏P67A-UD7 של גיגה בייט, האם להמתין לציפ החדש של אינטל? האם בכלל הUD7 זה יותר מידי, או בכלל מתאים למערכת. אשמח לשמוע הצעות כאלו ואחרות, על מה לשים דגש ולשים לב עבור הרכיבים. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. שלום חברים,אחרי הרבה שנים עם המחשב הישן הגיע השעה להתחדש הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי זה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K עם אופציה לחריגה עד 12 אם זה באמת יעשה את השינוי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה לגיימינג,סרטים וסתם שימוש יום יומי 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף מחשב שקט עד כמה שאפשר…

20. שלום לכולם, יש לי מחשב ממש ישן בן 7 שנים (i5 דור רביעי), ועם חלונות 11 שדורש מעבד חדיש יותר אני מרגיש שאולי הגיע הזמן לחדש קצת (אם כי גם במחשב הנוכחי הזכרונות, ה-SSD והכרטיס מסך [שיעבור למחשב החדש] מחודשים) הצרכים הם גיימינג קל (מסך FHD עם קצב 60) ומחשב שעומד יפה בקידודים 4K HDR עבור Plex. בנוסף, החלטתי להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי שלי בשל מחירים הכרטיסים אך ההנחה היא שאחליף אותו בעתיד כשהמחירים יחזרו להיות נורמליים, כך שהמפרט צריך לקחת זאת בחשבון. להלן מפרט שהרכבתי ב-PCPARTPICKER, עם הכרטיס מסך שלי וגם עם זכרונות שיש כרגע במחיר ממש משתלם באמזון (משלוח חינם, ללא מע"מ): https://pcpartpicker.com/list/4fbgGq. מה דעתכם? …

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. ייעודו של המחשב יהיה "מולטימדיה". זאת אומרת- משחקים לא כבדים מדי, אינטרנט (בעתיד כנראה), הדפסה תוכנות וכו'... המחשב צריך לכלול: מסך, מקלדת, עכבר, CD-ROM, פלופי, רמקולים (פושטים), מדפסת (רצוי של קנון, בגלל ראשי הדיו הזולים). המחשב מיועד לילדה בת עוד מעט 7 ואמור לשמש לה להרבה זמן. אני התחלתי להרכיב מפרט, אבל בגלל התקציב הנמוך, לא הצלחתי יותר מדי :-\ התור התחלה שמתי AXP1700+ NF2 של לידטק (לא גרסאת הפרו) Winbond 256MB 333MHz WD 40GB 8MB Cache תודה מראש! נ.ב נייק, למה אתה לא מבקר בגיימר מדי פעם כבר? חסר לנו מי שישתיק את מיסטר ג'י...

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים משחקים קלים וסרטים בתקציב של עד 2300 ש"ח מכיוון שאיני מבין בזה אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב טוב אשמח לקבל המלצות תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. מחפש משהו חזק מאוד וקל מ-14' ומעלה בתקציב מקסימלי של 10K (אבל עדיף פחות). לשימוש בעיקר ב-MATLAB. תודה.

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. אהלן, מבקש המלצה למחשב למעצב גרפי שיכול להריץ תכנות Adobe ברמה חלקה (לא כולל תכנות לעריכה גרפית כמו After או Premiere למרות שפרימייר לא כזה כבד) התכנות העיקריות הן Photoshop illustrator indesign Lightroom בעל זיכרון של 16 מינימום. רצוי מעבד intel core i7 . תקציב של בין 5 אלף ל 8 אלף, אין צורך ללכת רחוק אם לא נחוץ הכי חשוב שהתכנות יעבדו במינימום שלהם בצורה חלקה. כולל ווינדוס 10 אין צורך בציוד היקפי. תודה לכל העוזרים, המשך סופש נעים.

25. Started by psxr,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי גלישה ומשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי SSD Samsung 850 evo איך הוא ביחס לSDD חדשים יותר ? כדאי להשאיר או להחליף ? גם אין צורך בHDD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט אבל רק אם זה לא יעלה יותר מידי ולא יפגע בביצועים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

דיונים חדשים בפורומים