עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לקבל חוות דעתכם לגבי המפרט הבא, המיועד לגיימר כבד, כאשר המטרה היא לרכוב מחשב שיחזיק גם את המשחקים שיצאו בשנה/שנתיים/שלוש הקרובים, ולא משהו זמני, שלא יוכל להריץ משחק כבד שיצא בעוד שנה, נניח. התקציב יכול לנוע בין 5K ש"ח ל 8K ש"ח. בין השאר, אשמח לקבל התייחסות גם לנקודות הבאות : 1. ההפרש במחיר ה Q9550 ל Q6600 הוא משמעותי, האם כדאי להשקיע ב Q9550 ? (אני מניח שכן, דעתכם ?) 2. לוח האם אינו מהיקרים במיוחד, האם הוא מספק ? 3. בהנחה ואעבוד במערכת הפעלה 64 ביט, האם יש טעם לרכוש כעת יותר מ 4 ג'יגה זכרון ? (אני מניח שלא, דעתכם ?) 4. התייחסותכם באופן ספציפי לכרטיס המסך, והחלופות האפשריות (אל מול העלויות כמובן) 5. המארז מקבל ביקורות מעולות, אך האם אינו יקר משמעותית לעומת …

• 47 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. היי מחפש לקנות מחשב להדמיות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?12000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?תלת מימד (3DS MAX, CORONA RENDER) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?מסך 27 אינץ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)קיימים שני כוננני SSD טרה 2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

3. Started by Nimrod Shapira,

אני עורך באופן חובבני וידאו בתוכנות Vegas pro, Adobe Premiere ותמונות ב Lightroom בנוסף שומע הרבה מוזיקה במחשב ולעיתים רחוקות מאוד משחק במשחקי וידאו ורציתי לבקש חוות דעת על המפרט שהרכבתי הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601464303 - Intel - i7-4770 Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... 1400/1372 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - GA-B85M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... 346/339 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-1…

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. שלום רב! אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה ואני צריך מחשב ללימודים. הלימודים באוניברסיטה הפתוחה ולכן אני יצפה בהרצאות די הרבה וכן כל מה שקשור ללימודי הנדסת תוכנה. אני לא בדיוק יודע איזה רמה של מחשב צריך ללימודים האלה, אשמח אם תעזרו בזה. התקציב הוא 3000 ש"ח. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 500 ש"ח נוספים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בהרצאות, עבודות וכל מה שקשור ללימודי הנדסת תוכנה (אולי צריך גם תיכנות? אין לי מושג) (וכן צפיה בסרטים ולעיתים רחוקות משחקים כמו פיפא). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בסביבות 14 או קצת יותר. מאט רק אם לא יקר מידי ולא בא ע…

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. שלום, המחשב הוא לשימוש של משחקים ברזולוציית HD, וסרטי HD. מה אתם אומרים על המפרט הבא : דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1850 ¤ 1 Intel® Desktop Board D975XBXLKR REV305 1260 ¤ 1 CORSAIR 2048MB DDR2 1066MHZ 5-5-5-15 2590 ¤ 1 WD 74GB 10000RPM RAPTOR SATA 1015 ¤ 2 WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII RAID 1290 ¤ 2 BFG GeForce 8800 GTX 768MB PCI-E 3700 ¤ 1 CREATIVE X-Fi Fatality FPS 1650 ¤ 1 PLEXTOR PX-755SA SATA 850 ¤ 1 Thermaltake Mozart TX SILVER WINDOW ALUMINUM 1500 ¤ 1 SilverStone 600W SST-ST60F PSU 990 ¤ 1 DELL 2407WFP 24'' Ultrasharp 5200 ¤ 1 COOLER MASTER Hyper 6 plus 340 ¤ 1 בעתיד יכול להיות שיהיה OC אבל לא משהו קיצוני, משהו קטן. הצעות/הערות/ש…

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. 1. תקציב של 3K - אבל אפשר גם לקנות מתוך יד2 "חדש באריזה" ואז המחיר נמוך מהמחיר בחנויות (מחשב של 4-4.5K יכול לעלות 2.5-3.5K). א) לנסות לחסוך ב) ניתן לחרוג בתקציב, אבל לא רואה סיבה, השימושים יחסית קלילים. 2. בעיקר עבודה ביתית (אופיס, מיילים+גוגל דוקס, מדיה חברתית, לשוניות מרובות (+-30) בדפדפן), מריצה סרטים/סדרות (בחיבור למסך טלוויזיה), עורכת תמונות כתחביב (וגם שומרת על המחשב את כל אלפי התמונות כמובן - יהיה מוגזם לבקש יותר מ300G?) 5. שיהיה שקט 6. בלי OC. אוהבת את המחשב שלי קריר ונעים. 7. מערכת הפעלה + אופיס, שיגיע עם הכל מובנה ומוכן לעבודה 9. הקניה לא דחופה בכלל. יש כרגע אחלה מחשב (Lenovo SL500ׂׂׂׂ) - אבל הוא כבד לי להתניידות והקצוות מסך …

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by שועל האש,

* מטרות המחשב? עבודה אופיס שירטוט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך שיתאים לבחוץ ולבפנים שיהיה אפשר להסטכל עליו הרבה זמן * רזולוציית המסך? ) 1080p * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם …

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה לבקש ייעוץ בקשר לשדרוג לוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח, לא כולל הזיכרון. אחרי שהיו הרבה קריסות כשהפעלתי כמה דברים במקביל [נגיד קול אוף דיוטי והגוגל כרום] בגלל חוסר בזיכרון, וקניתי זיכרון חדש למחשב שלא התאים ללוח אם, הגעתי למסקנה שכדאי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר ממני לפני בערך 4 וחצי שנים עזרתם לי עם המחשב שיש לי עד עכשיו, בנושא הזה. המחשב עובד מאז ממש טוב, חוץ מאותן קריסות שהתמעטו מאז שהחלפתי את הווינדוס ל-64 ביט, והוא אפילו מריץ את רוב המשחקים שניסיתי [CoD MW3, באטלפילד כלשהו ודייב]. אני חושב שזה המפרט הסופי, אבל לא הצלחתי למצוא את הקבלה, אז העתקתי מ-CPU-Z את הדברים שנראו לי חשובים ליתר ביטחון המפרט פה הוא הנכון, ובינתיים יש במחשב 2 כרטיסי זיכרו…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by st379,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985 זה המפרט חוץ מזה שחסר טיפה זיכרון ram לא מצאתי איזו בעיה עם המפרט והמארז שכנראה לא משהו. ספק איכותי, דיסק קשיח טוב, מעבד הכל עונה לצרכים שלי השאלה אם אני מפספס משהו. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי. מעוניין בחנות מאיזור מודיעין לכן הלכתי על אייבורי אבל נראה שהמחירים מצויינים אשמח לחוות דעת נוספת.

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לקראת תחילת לימודי הנדסת תוכנה בבן גוריון. תקציב - באיזור ה-4,000, ניתן לחרוג עד 4,500. אשמח לעזרה * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח, משחקים כבדים (במידת האפשר במסגרת התקציב), לימודים, עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? עדיפות ל-15.6" אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל-Numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב שהסוללה תחזיק לפחות 4.5-5 שעות בעבודת תכנות (לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - לפחות 500GB, אם אפשרי מבחינת תקציב אז גם SSD. או SSD בלבד וכונן חיצוני ב-USB 3…

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by bjnhv,

שלום , אני מחפש מחשב לגיימינג עם תקציב 8000 אפשר חריגה קלה, ללא ציוד הקפי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 אפשר חריגה קלה של +-250 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי AAA בגדול ברזולוציה של 1440P (2K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך…

12. Started by gotex,

הוא לא גיימר רציני משחק רק gta nfs פיפא ודברים כאלה לא כבדים כל כך (והוא לא צריך לשחק בהגדרות מטורפות ) שיפורים אם למישהו יש

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=UX32VD-R3001H1&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he או http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999914084&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he המפרט של הסמסונג נראה מעט יותר טוב עם כרטיס מסך טוב יותר ומעבד חדש יותר ההתלבטות היא לגבי איכות הבניה. בלא מעט ביקורות עבור NP530U4C(לא E) רשמו שהציר מסך מאוד רגיש לתנועות, השאלה היא האם זה נכון גם לדגם החדש? מבחינת איכות בניה, האסוס כולו עשוי מאלומיניום(עם בסיס פלסטיק), ונראה מאוד איכותי ועמיד, לעומת הסמסונג שאיני יודע את מרכיביו. כמו כן, לסמסונג יש פתח RJ45 לעומת האסוס שיש מתאם, דבר שקצת מסבך את השימוש. אשמח אם תעזרו לי עם ההתבלטות. תודה

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by HORHOQ,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CRYSIS 3 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. היי, אני מחפש שני מפרטים למחשבים. האחד נייד לאחותי. השני נייח להורים שלי. הרכישה של שני המחשבים תיעשה מ- KSP, אז אשמח אם ההצעות יהיו רק משם. נתחיל בנייד: שימושים בסיסיים (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'), אך יש דרישה שיוכל לעמוד בעריכה עם פוטושופ. התקציב שנמסר לי הוא כ- 2500 ש"ח, אבל להבנתי הוא סובל חריגה (ואף גדולה). הם קיבלו הצעה מ- KSP למחשב. המפרט שלו מופיע בקבצים מצורפים. המחיר של ההצעה שקיבלו הוא כ- 4400. אם יש אפשרות - ישמחו לקבל הצעה זולה יותר (אך לא רוצים שזה יבוא על חשבון הביצועים). אמינות המחשב ומשך האחריות שלו חשובים להם מאוד. המחשב הנייח: מיועד לשימושים בסיסיים להורים שלי אך עם דרישה להזרמת תכני בלורי בפלקס. בנוסף, היות וגם אנ…

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by Midas,

אהלן, אני מחפש לפטופ חדש לצורך לימודי משפטים. התקציב הוא 3000 שקל אך גמיש לתוספות. אציין רק כי מפאת הפשטות של הצורך עבורו אני צריך את המחשב (הקלדה בוורד ואינטרנט) אבקש אם אפשר לשאוף למחיר כמה שיותר נמוך. חשוב מאוד מקלדת טובה ונוחה. * מטרות המחשב: הקלדה מרובה בוורד פלוס שימוש באינטרנט. (לא צריך משחקים סרטים ותוכנות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13.3 אינץ' או 14 אינץ', לא יותר מכך. מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר track…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. שלום, מחפש מחשב נייד לדרישות יומיומיות וכן לתכנות במסגרת התואר,הדרישות למטה. מעדיף שיעלה כמה שפחות בהתאם לדרישות, וכן שייתן תמורה למחיר. מה אתם אומרים על asus k550cc, http://ksp.co.il/?uin=20339? מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים ,תכנות , עבודה יומיומית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-16 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות, בערך 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ללימודים, לכן עדיף שיהיה ארוך (אם מתיישב עם התקציב) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחריות זמינה (כגון עד בית הלק…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. סוף סוף הגיע גם תורי לקנות מחשב חדש... אחרי שאני כבר 3.5 שנים עם המחשב הנוכחי. אני קונה מפנדס וזקוק לחוות דעתכם על המפרט, במידה ויש להוסיף או לשנות משהו וכו'. יש לציין כי אני קונה כנראה בתחילת שבוע הבא. הנה המפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,799 ש"ח 1 Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 720 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 1,450 ש"ח 1 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD 249 ש"ח 2 Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS 980 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi XtremeMusic 809 ש"ח 1 Asus DVD x 16 Black 145 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder…

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (אבל לא צריך להתקמצן) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FPS מודרניים יחסית, Watch Dogs (למרות הביקורות הקטלניות) וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by CW,

שלום, אני מחפש המלצות לגודל הנוח ביותר מאנשים שמשתמשים בנייד שלהם לתכנות בסביבות עבודה כמו visual studio או eclipse. בעקרון אני רוצה נייד שיהיה כמה שיותר קל ונוח לנשיאה אבל שיהיה ניתן לתכנת עליו בנוחות... האם מישהו מתכנת במחשב עם מסך 13.3 אינץ' או 14.1 אינץ'? האם זה לא קטן מדי? אני יודע מנסיון שמסך 15.6 נוח אבל הם בדרך כלל כבדים ולא נוחים לנשיאה. תודה לכל המגיבים.

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. היי חברים, כרגע משתמש ב-Lenovo T450S שמתקשה להריץ את תוכנת עריכת הוידאו שלי - Filmora כשאני מתעסק עם קבצים באיכות גבוהה (4K). לא מחפש להוציא יותר מ-3K, כשאם יש דגם שיוכל לסחוב איתי עוד מספר שנים אפשר גם לעלות ל-4K. השימוש העיקרי לשימוש משרדי ועריכה ב-Filmora - מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם קבצי 4K. לא זקוק ל-Windows\Office ודומיהם, אסתדר בעצמי במידת הצורך. כמו כן יש לי כונן SSD 2.5" שאוכל להתקין במחשב במידת הצורך. אין העדפה לחנות ספציפית ואין בעיה עם משלוחים מחו''ל. אשמח ל-USB3 וחיבור HDMI. לא דיל ברייקר אך פרמטר שיהיה נחמד מאוד - כמה שיותר קל. מסתובב עם המחשב לא מעט וזה יכול לשדרג את איכות החיים.

• 28 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by aldema,

הציעו לי ב"חרק"(לא פירסמתי שם חנות..) את המחשב הבא וזה מחשב שחשבתי עליו די הרבה זמן ואני מתלבט בינו לבין עוד אחד.. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090713-1124055-1124055-1124055-1124111-12358358-71962471.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Compaq%20nx9420%20Notebook%20PC〈=he&cc=il HP 9420NX זה הלמעלה.. או DELL שהוא גם טוב אבל שמעתי ב"חרק" שהאחריות שלהם גרועה בניגוד לHP שממש השתפרו בשנתיים האחרונות.. (כרגע ראיתי שהם קצת שינו את ההצעה ..) http://buy4less.co.il/product.asp?f=2330&p=9 בכל אופן המחיר לא משנה .. מה עדיף לקחת?

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Windows 10 Home 64Bit (Hebrew, English) Operating System IPS Anti-Glare Display, 72% NTSC with 144Hz Refresh Rate Display 15.6 Inch 300nits 16:9 FHD (1920 x 1080) Resolution BLACK Color WiFi 802.11ac 2X2 WLAN & Speed Built-in Bluetooth V4.1 Bluetooth כללי …

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט ואופיס. עובד עם הרבה חלונות במקביל! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27. 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by shum_klum,

רכשתי מחשב נייד של אסוס: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23471&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הוא אמור להגיע היום או מחר. כיוון שאני הדיוט במחשבים, רציתי לדעת מה עליי לעשות בהפעלה הראשונה שלו כאשר אקבל אותו. המלצות לגבי טעינה ראשונה, איך להשתמש בסוללה בהתחלה, איך להתקין את מערכת ההפעלה וכו'.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.