עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם הרעיון הראשוני היה לקנות לפטוט בתקציב של עד 7000 ש"ח,בדקתי עשיתי השוואות והגעתי למסקנה שהדגם החדש של לנובו יתאים לי בדיוק לדרישות http://ksp.co.il/?uin=29457. התייעצתי קצת עם חבר שמבין עיניין והוא הציע לי לבדוק אופציה של מחשב נייח שלדעתו באותו התקציב אוכל לקבל יותר,הראש שלי נפתח לאופציה הזאת והתחלתי קצת לברר אבל אם להיות כנה הלכתי לאיבוד בין כל הנתונים והאופציות לאחר התייעצות קריאת כמה וכמה כתבות בפורום ומחשבה הגעתי למסקנה שנייח זה בדיוק מה שנכון ומתאים לי. אני מבין דבר או שניים במחשבים,יש לי לפטוט בין 6 שנים והגיע הזמן שלי להשתדרג ולהדביק את הקצב בכל עולם המחשבים. אף פעם לא הרכבתי מחשב ואשמח מאוד אם תעזרו לי.. כמה דגשים …

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by Vlad Kondratenko,

שלום לכולם, אני סוף סוף מתכנן לקנות מחשב GAMING חדש בהרכבה עצמית. הרכבתי מחשב מידע אישי וקצת המלצות ורציתי לדעת אם אפשר אולי טיפה לשפר/להוריד דברים מיותרים/להתאים דברים. תקציב כללי סביבות 6000 ש"ח (כלפי החלקים שאני לא מעביר מהמחשב הישן) CPU - intel core i5 8600k/1151 tray CPU COOLING - Arctic cooling freezer 12 co MOTHERBOARD - gigabyte z370 aorus ultra gaming MEMORY - corsair ddr4 8gx2 2133 cl13 vengance CASE - NZXT Phantom 410 black POWER SUPPLY - Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular G750H CASE FANS - ??? SSD - WD 500GB 2.5 SATA3 Blue HARDDRIVE - WD 1T black מעביר מהמחשב הקודם! GPU - GeForce g…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. היי חברים, כרגע משתמש ב-Lenovo T450S שמתקשה להריץ את תוכנת עריכת הוידאו שלי - Filmora כשאני מתעסק עם קבצים באיכות גבוהה (4K). לא מחפש להוציא יותר מ-3K, כשאם יש דגם שיוכל לסחוב איתי עוד מספר שנים אפשר גם לעלות ל-4K. השימוש העיקרי לשימוש משרדי ועריכה ב-Filmora - מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם קבצי 4K. לא זקוק ל-Windows\Office ודומיהם, אסתדר בעצמי במידת הצורך. כמו כן יש לי כונן SSD 2.5" שאוכל להתקין במחשב במידת הצורך. אין העדפה לחנות ספציפית ואין בעיה עם משלוחים מחו''ל. אשמח ל-USB3 וחיבור HDMI. לא דיל ברייקר אך פרמטר שיהיה נחמד מאוד - כמה שיותר קל. מסתובב עם המחשב לא מעט וזה יכול לשדרג את איכות החיים.

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Y.b,

אשמח לדעתכם לגבי המפרט והמחיר המצורפים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 עד 400-500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בינוני, מעוניין שיישאר רלוונטי לטווח ארוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף בלי אורות, מראה סולידי, גודל רגיל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, * גודל המסך? חשוב מאוד שיהיה מסך מאט. 15" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיפות ל-HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת המחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * כונן אופטי? רצוי שיהיה, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, ואם כן רצוי שיהיה WIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. היי, אני מתחיל השנה לימודי הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטת בן גוריון ואני צריך מחשב חזק שיחזיק לי לשנות התואר. לפי מה שהבנתי מאנשים קרובים אני אצטרך i7 אם אני רוצה מחשב לכמה שנים, תקנו אותי אם אני טועה. כרגע חשבתי על LENOVO FLEX 2 14 INCH http://ksp.co.il/?uin=23938 מה דעתכם? האם הוא מסך מט או מבריק? עד כמה זה משנה לסטודנט? 1) יירכש בארץ, תקציב עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? אני מתחיל לימודים באוניברסיטה אז המחשב הוא לצורך עבודות, גלישה, צפיה בסרטים (מעט), לא לצורך משחקים. * גודל המסך? הגעתי למסקנה ש14 משלב עבורי את הרצון שהמחשב יהיה קל יחסית לבין תצוגה נאותה, אך אם יש מחשב 15.6 במשקל של עד 2.3 אז גם הולך. * רזולוציית המסך? נראה לי ש1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? …

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. מפרט לגיימינג בינוני+ איזה קירור לקחת? והאם כדאי OC? זה המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ, תוכן HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 (גודל מסך: ״24) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח (יש לי במחשב הישן 1.5TB, אטביר 1TB לחדש) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט…

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ולא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו , premiere pro ,lightroom ,photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב  6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …

9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD, קיים כרטיס מסך MSI RTX 2080 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? יש מצב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מג…

10. Started by avinin1,

היי, מעוניין לשדרג את העניינים כאן, אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11,000שח מקס' ניתן לחרוג עד 13K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, נמצא בחדר השינה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה מסוימת. עדי…

11. Started by strider2000,

שלום לכולם, נניח וקניתי את הדגם הזה של לנובו וברצוני להתקין מ"ע, למטרת הטיעון XP/VISTA/SE7EN (אני מעדיף וינדוז 7). האם הייתם ממליצים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט או של 32 ביט? למה? יש לקחת בחשבון: 1. אני מתכנן להתקין במחשב אופיס 2003, זה יעבוד? 2. האם יהיה הבדל משמעותי במהירות? כי אם לא אני מעדיף ללכת על שיטת ה-32 ביט האמינה והמוכרת. הסיבה שאני מטריד אתכם ולא מברר באתר הרשמי היא שזה דגם מאוד ספציפי (יש היגידו דגם "קומבינה") שנועד לשוק ישראלי, ותיתכן לו התנהגות בלתי צפויה. רגיל, תודה מראש לכולם ושיהיה חורף קל.

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by משה...,

רציתי לשאול אם יש מישהו שקנה מחשב בעודפים וזה באמת עבד לו טוב כי בעודפים יש פשוט מחירים מטורפים

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. היי, יש לי נייח Rayzen 5 3600 עם קירור סטוק מארז Antec עם שלישיית 120mm מלפנים + 1 מאחור המלצתי על אותו המחשב לחבר רק שהוא בחר במאיץ גרפי עצבני יותר (אצלי יש 1060 3G ואצלו 2060 SUPER) אך יש לו בעיית התחממות רצינית ולי קלה בלבד. * ההבדל המשמעותי במחשבים שלנו הוא דווקא - במארז אצלו יש זוג 120mm מלפנים במקום שלישייה ואגב רכשנו במקומות שונים, הוא ב-יהב מחשבים ואני ב-Start PC (ובהמלצתם הורכב הסטאפ שלי ללא קירור צד שלישי) ואני מאוד מקווה שיהב לא עשו לו טעות בהתקנה בהקשר של שימוש המשחה התרמית או משהו.. בקיצור ביצענו בדיקות מאמץ למעבד באמצעות OCCT ואחרי שעה קיבלתי max 85C והוא 95. אצלו המצב הרבה יותר מדאיג, ואני באמת תוהה הא…

14. Started by oferw,

שלום! קניתי מחשב נייד asus n551jk עם אחסון 1TB 7200RPM מפה: http://www.nett.co.il/shop/asus-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-c-2_9/asus-n551jkcn023h-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-156-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5-%D7%A2%D7%9D-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F-p-362.html אני רוצה להוסיף למחשב זיכרון SSD שיתפקד כ cache להאצת המערכת (תוכנות כמו אפטר אפקטס ומשחקים). אני מבין שיש לי במחשב חריץ Msata שלשם אני אמור לחבר את הSSD אלא שאני לא מבין איך אני מגיע אליו. יש 2 מכסים לרכיבים של המחשב: אחד לגישה מהירה לכונן קשיח, RAM וכרטיס רשת, והשני (הגדול) לשאר חלקי המחשב. אני לא מצליח לפתוח את המכסה הגדול (ה…

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by dror_gh,

שלום. מהעבודה נתנו לי כמה אפשרויות לקבל מחשב נייד במחיר מוזל (לא יודע עד כמה זה נכון בגלל שאין לי ידע בניידים) אלו האפשרויות : Gigabyte W348M 13.3 -------------------------------- הנייד בטכנולוגיית אינטל החדשה Santa Rosa, מסך "13.3, זיכרון 2048MB, כ.רשת אלחוטי, צורב DVD Super Multi Dual Layer, דיסק קשיח 250GB ומצלמת אינטרנט מובנית 1.3MP. Vista Basic וניתנת לשינוי בהזמנה מחיר - 3350 ש"ח Gigabyte W576M 15.4 ------------------------------ הנייד בטכנולוגיית אינטל החדשה Santa Rosa, מסך "15.4, זיכרון 2048MB, כ.רשת אלחוטי, צורב DVD Super Multi Dual Layer, דיסק קשיח 320GB ומצלמת אינטרנט מובנית 2MP. Vista Basic וניתנת לשינוי בהזמנה מחיר - 3720 ש"ח LG RD510 15.4 ----------------…

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. אני מתלבט בין 4 הצעות מחיר מכמה חנויות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. אני רוצה להקדים ולומר שעשיתי חיפוש ועברתי בפורום על כמה דפים. יצאתי קצת מבולבל ולכן בסוף פתחתי פוסט משלי. * מטרות המחשב: בעיקר ביתית פשוטה. מסמכים, אינטרנט, מדי פעם צפיה בסרטים. * גודל המסך:15.6. אני לא כל כך מבין מה יותר טוב לשימושים שלי, מבריק או מט. נראה לי שמבריק. * משקל רצוי: לא כ"כ חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: שיהיה HDMI. * כונן אופטי: כן. כונן קשיח - לפחות 500 GB, אם אפשר יותר, מבורך. התקציב הוא 1800 ללא מערכת הפעלה, או 2200 עם מערכת הפעלה.אשמח לקבל הצעות למחשב הכי טוב שנכנס בתקציב הזה שמתאים לשימושיי. ואשמח גם להצעות למחשבים באותו מפרט, עם מסך מגע. ז"א הצעות למחשב עם מסך רגיל, והצעות למחשב עם מסך מגע. ממש תודה.

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. היי, אשמח לקבל הערות/הצעות לשיפור על המפרט הנ"ל יצורפו אליו GTX 1060 וSAMSUNG EVO 850 ממחשב קודם מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X Processor Box (Gen 2) כמות: 1 - מחיר: ₪ 975 קירור למעבדים: Arctic Alpine 64 PLUS For AMD כמות: 1 - מחיר: ₪ 64 לוחות אם: Asus PRIME B350-PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 446 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 2400 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 408 מארזים: Corsair Carbide 200R Compact ATX Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 241 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 257 …

19. Started by mMmSaK,

שלום לכולם. בן דוד שלי החליט לקנות מחשב חדש ואני עוזר לו עם זה. אין לו משתמש באתר אז אנחנו עושים את זה דרכי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג אך ורק בשביל WINDOWS 8.1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שלילי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,BF HARDLINE, FAR CRY 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 24' -לאילו הגדרות …

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by b11y,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים ואשמח לקבל המלצה למפרט מתאים. יש לי מסך Dell P2314H. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V FIFA 15 PRO 15 Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'' דגם - Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by Tzox,

שלום, עוד מעט מתחיל הסימסטר, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים ולסרטים. משחקים לא חשוב. תקציב - 5000-7000 גודל המסך - המסכים הקטנים של 10 אינץ' לא אופציה בשבילי. אני לא אצליח לעבוד על זה. אני חושב על סביבות ה13 אינץ'. אין לי בעיה גם עם 14-15. משקל רצוי - עדיף כמה שפחות. לא יותר מ2.5 קילו. חשוב לי שיהיה בנייד יציאת HDMI כמו כן חשוב לי שיהיה WIFI במחשב אין עדיפות לחברה מסויימת. רק שיהיה טוב תודה לכל מי שעוזר אם יש משהו ששכחתי לציין תזכירו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל אם ממליצים משהו אחר אפשר .. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: שבועות קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: לא קריטי משקל הנייד המועדף: משהו נוח ללימודים.. גודל הצג: חובה 15.6 לדעתי יתאים זמן סוללה רצוי: כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. תודה

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by The Grey Matter,

קניתי לאפטופ ממותג עלום שם IPC כולל AMD ATHLON XP 16000 MOBILE הרד-דיסק 20GB 256 RAM מישהו מכיר? שמע ? ראה מחשבים כאלה?

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by MODI,

היי מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב ומחשב אולטרהבוק שישרת אותי למהלך התואר. בגדול אני מתלבט בין הDell xps 13 לAsus UX303 ASUS: http://www.amazon.com/Zenbook-Discrete-GT940M-Upgrade-Windows/dp/B00X409AN6/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 DELL: http://www.amazon.com/Dell-Touchscreen-Laptop-Microsoft-Signature/dp/B010DODBSK/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1440274851&sr=1-4&keywords=dell+xps+13&pebp=1440274890573&perid=17QNBB6KNXQ8XBJ7QW1M * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות וקצת סרטים * גודל המסך? עד 14". לא בטוח מה ההבדל בין המט למבריק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? דיי התבאסתי שאין לDELL יציאת HDMI, אבל…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. שימו לב, המפרטים הם למשחקים - אבל אני גם מתכנת... אלו שני מפרטים שאני מתלבט בניהם: הראשון הוא עם מעבד AMD והשני INTEL ושניהם 64 ביט אז מה אתם תגידו על זה, חשוב לי לשמוע את דעתכם.. (את זצורב אני לא צריך כי יש לי כבר) הבעיה היא שאני לא מצליח להחליט איזה מעבד טוב ותר וגם אני לא מכיר את לוחות האם שמתוארות שם ואני לא מצליח למצוא את מידע עליהם.. הייתי רוצה למצוא לוח אם שיש לו 3 יציאות PCI לפחות ואחד מיוחד לכרטיס מסך של NVIDIA ב 1700 ש"ח (או שזה PCI-E?) שיהיה מתאים ל2 סוגי מעבדים - גם אינטל וגם AMD (למרות שזה לא כל כך חשוב לי) ותמיכה ל 64 ביט 4 יציאות לזיכרון DDR2 עם כמה שיותר חיבורים לדיסקים קשיחים SATA II ו ATA רגיל יציאה PCI-E כמה שיותר יציאות USB (כמובן שכולל את כרטיס קול מ…

• 53 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים