עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אפשר לסדרת שחלק ממשטח העכבר במחשב, יהיה לגלילה של עמודים. זה מה שחברי עשה. הבעיה היא, כמו שאמרתי בכותרת , שבתוכנות office 2007 זה לא עובד. פשוט אין גלילה. נאדה. עם office קודם זה כן עבד. עם קבצי pdf זה כן עובד. עם כל תוכנה אחרת שאפשר לגלול בה, זה עובד. רק עם האופיס 2007, זה לא מגיב. יש לחברי גרסה elantech touchpad 3.0.2.2 היא משנת 2005(השנה בה המחשב נקנה). אשמח לעזרה :-)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by manoa,

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Shpitz316,

בגדול זה מחשב שמיועד למשחקים, תוכנות וגם לקידודים של סרטים (נניח אני רוצה לשנות פורמט וכו'). ללא OC. מעבד: AMD Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) - 749 לוח אם: Gigabyte MA790FX-DQ6 AM2 - 870 זכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB TransCend aXeRam(TX1066QLU-4GK) - 810 כרטיס מסך: Gigabyte 9800GT 512MB Zalman Fansink - 950 דיסק קשיח: Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB SATA II - 775 מארז: Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminium Full-Tower Black - 684 ספק: Chieftec 450W - 215 מסך: Samsung 2243BW 22" - 1280 רמקולים: Creative SBS A200 2.1 - 130 ביחד עם מקלדת ושאר ירקות יוצא סה"כ - 6996 לפי KSP. מבקש גם המלצה על קירור למארז (צלעות קירור או מאוורר) במידה וצריך. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by almor12,

היי אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אני לא חושב שיש צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה עם מכונות וירטואליות (זה מחשב שמשמש מחשב עבודה מותקן עליו WINDOWS SERVER 2008 R2) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CRYSIS 3 DARK BORDERLANS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני או שלושה מסכים של 1920X1080 -לאילו הג…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. מתאים מאוד טאבלט גם מחשב נייד מתאים. חשיבות לגודל ומשקל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. חריגה של עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הצגת מצגות power point מוכנות, כבדות יחסית (למשל 6 וידאו בשקופית אחת שעובדים במקביל). ועוד מסמכי אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רלוונטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by asher501,

שלום, אני מרכיב מחשב שישמש למגוון רחב של שימושים. מרבית הסיכויים שלא למשחקים. אחרי התייעצות קודמת בפורום, אני חושב לקנות את הרכיבים הבאים: שני זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Samsung Value 140 2 280 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 280 1 280 צורבים‏ Samsung Price Units Total SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 115 1 115 מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total Elite 335 Black (No PSU) 190 1 190 Total price 865 ¤ שאר הכסף מיועד למעבד ולוח אם. מאחר ואין לי שאיפות משחקיות אני מסתפק בכרטיס מסך ONBOARD אבל רוצה שיהיה עם nforce (Gigabyte?) למקרה שיתחשק לי בכל זאת לטעום קצת מאיזה משחק. שאלותי: א. איזה צירוף ש…

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12 אלף שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש חייבים - אחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית מודלים , לימוד יצירת אנימציה /סרטונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3dsMax,after effect , photoshop ,premiere - בתקופה של שנה/שנתיים הקרובות - בעיקר לצורכי לימוד עריכת אנימציה/סרטונים והתמקצעות בזה. אחר כך -המחשב יהפוך ל"מבצעי" - כלומר לצורך פרנסה. כלומר ישודרדג במידת הצורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…

8. היי, אני חייל שמשרת במסגרת עם מספיק זמן פנוי בשביל שיהיה לי מחשב בבסיס, אבל לא מספיק כדי שיהיה נייח(מה גם שלסחוב אותו זה יהיה סיוט...) ואני מחפש בסופ"שים כבר משהו כמו 3 חודשים מחשב נייד עם יכולות טובות להריץ משחקים חדשים יחסית(אני מן הסתם לא מצפה להריץ את קרייסיס בצורה חלקה על הגדרות בינוניות אפילו בתקציב הזה, אבל מספיק לי שאני אוכל לשחק משהו כמו Assassin's creed או אפילו להריץ Bioshock ומשחקים ישנים יותר כמו Supreme commander. כל מני משחקים שפשוט פיספסתי כי לא היה לי מחשב להריץ אותם(כרגע פנטיום 4 2.4 GHZ עם GeForce 5600...). אז בקיצור אני צריך מחשב שלא צריך להיות הרבה יותר מדי נייד(בסיס-בית, בית-בסיס) וצריך להיות עם כרטיס מסך שלפחות שווה ל8600GT אם לא יותר, לא? עכשיו,…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Mustang81,

מסך אני כנראה אחכה למשכורת הבאה (שיהיה לי תקציב) ואני אקנה את זה מסך מחשב Samsung 19" 931C LCD אני אשמח לשמוע מה אתן חושבים על המפרט

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  10. נניח זכרון 6 גיגה עם מעבד I5 , מול זכרון 4 גיגה עם אותו מעבד ? איפה רואים שיפור ביצועים?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  11. צירפתי מפרט טכני עבור מחשב החלומות שלי תודה מראש לעוזרים..... מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין הגבלה בתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) פיתוח תוכנה אינסטניסבי, כולל הרצה של מספר תוכנות פיתוח כבדות במקביל (מספר Visual Studio + Sql Server) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? )לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט מאוד. (גם אם צריך להשקיע במארז או במאוורים מיוחדים האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם יש צורך לכלול מ…

12. Started by dolevzora,

שאני מפעיל את המחשב אז הוא עוד לא עולה זה לפני שעולה starting windows עולה לי ככה smart failure predicted on hard disk 0: hitachi HTS545025B9A300 (PM) WARNING : IMMEDIATELY BACK UP YOUR DAT AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE A FAIL MAY BE IMMINENT PRESS F1 TO CONTINUE ואז אני לוחץ f1 זה מפעיל לי תמחשב רגיל עובד הכל טוב אבל אני לא רוצה שיהיה תארור הזה אני רוצה שיהיה חלק שלא יפעל לי פתאום בעיה גם לפני שפרמטתי זה היה וגם עכשיו אחרי יש דרך לפתור את זה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט המצורף למחשב נייח. השימוש הוא לצרכים ביתיים סטנדרטיים. אפשר להעלות את התקציב בערך ב-200 ש"ח אם זה יביא לשיפור המערכת. חשוב שהמחשב יהייה שקט יחסית. חשוב "שימשוך" כמה שנים טובות ללא צורך בשידרוג. להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 8500 / 1151 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 1034 לוח אם: Asus PRIME H310M-K כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 זכרוi RAM: DDR4 8G 2133Mhz CL15 Kingston כמות: 1 - מחיר: ₪ 328 מארז: ZALMAN Z11 PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 402 ספק כוח: ZALMAN ZM500-TX 500WATT ULTRA QUIET 140MM FAN 80PLUS כמות: 1 - מחיר…

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  14. יש לנו 3 כאלה בעבודה, כולם דפוקים לגמרי. אני מחפש מחשבים ניידים עם DOCK מהדור הישן - ורואה שהחדשים מגיעים עם הזבל הזה. השאלה - האם הבעיה היא במוצר שלי (שלושה DELL ים ) או שזה בעיה של החיבור הזה ? נראה לי הזוי להעביר על מחבר אחד קטן, מתח, רשת, מידע ל-3 מסכים, 4 USB. לפחות במה שיש לנו (DELL) - התוצאה גרועה מאוד. מחפש עכשיו מחשבים ניידים חדשים (חשבתי על ה-Carbon Extreme של לנובו) - אבל נראה שגם הוא מגיע עם הטכנולוגיה הזאת ומהנסיון עם הדלים לפחות - אני לא רוצה להתקרב לזה. אשמח לשמוע ממי שיש לו DOCKים כאלה וחווה משהו אחר.

15. שלום לכולם. אז ככה התקציב שלי הוא 3000 שקל ואני רוצה מארז טוב למשחקים שיראו בגרפיקה מעולה ובלי לאגים ותקיעות מעצבנות. אז ככה אני רוצה מפרט של: מארז לוח M מעבד כרטיס זכרון כרטיס מסך כרטיס קול דיסק קשיח תביאו לי בבקשה חלקים טובים עד לתקציב שלי ובדרישות שאמרתי. אני מדבר על משחקים מסוג: http://img429.imageshack.us/img429/810/untitled7yc.jpg תודה רבה לעונים, יום טוב.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי - 6 אלף ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - תלוי כמה החריגה וכמה דרסטיים ההבדלים שהיא תביא! במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד 300 ש"ח,אם צריך חריגה גדולה יותר אך ההבדלים יהיו מאסיביים אני אשקול את זה,תודה! מה שימושי המחשב - משחקים,גלישה באינטרנט,עריכה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: WoW,CSS,BF3,SC2,Amnesia - A machine for pigs,ועוד המון משחקים שעומדים לצאת בnext gen. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 24' 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך,יש לי מקלדת עכבר מסך ורמקולים! האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בציוד היקפי,חוץ מזה הכל…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. בעיקרון זה יותר לאבא שלי אז בבקשה תעזרו.... ניראה לי אפשרי גם מסך דר 16 מיליסקנד.... אני רוצה מסך LCD

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nielle,

שלום! הכותרת דיי אומרת את הכל, לאחר תחקיר שביצעתי הגעתי למסקנה(אשמח לשמוע האם היא נכונה לדעתכם) שאני רוצה לקנות מחשב של ASUS. קראתי ושמעתי דברים טובים אודותיו ובין השאר מאוד אהבתי את המראה והתצורה של המחשב שמאוד מזכירה לדעתי את MAC(שאותו אני מאוד אוהבת אך לצערי לא יכולה להרשות לעצמי ). אני לא נעולה ב100% על ASUS ואשמח לשמוע גם על דברים אחרים אם הם נראים לכם רלוונטים(חוץ מHP). השימוש שלי בו הולך להיות בעיקר לשימוש בתוכנות OFFICE, הקלדה בלימודים ואולי אולי צפייה בסרטים. חשוב לציין שיש לי גם מחשב נייח(שגם מחובר לטלוויזיה) שבו אשתמש לדברים 'כבדים' ואין לי כל כוונה להכביד על המחשב הנייד מעבר לגלישה באינטרנט ושימוש שוטף בלימודים. אני רוצה לקחת אותו ללימודים ולכן חש…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by idooo,

1. מה התקציב המקסימלי? 2.2K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אין צורך בכונן דיסקטים P: 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by Itamar_Efrati,

היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב נייד ורציתי להתייעץ אתכם לאחר שחקרתי מעט והסתכלתי על כל מיני דגמים. בעיקרון אני צריך שהמחשב יתאים לשימוש הבא: המחשב ישמש ללימודים, להרצה של סרטי HD 1080p, עריכת תמונות בתוכנת ה- Lightroom, אולי מעט עריכת וידאו וכמובן גלישה שוטפת באינטרנט. הדגם ששמתי עליו עין הוא Asus N550JV-CM248H שאת המפרט שלו אפשר למצוא בקישור הזה. אני יודע שהוא די מכוון לשוק הגבוה ואולי יספק מעבר לדרישות שלי, אבל אני רוצה מחשב חזק ואיכותי ומוכן להשקיע כסף עבור זה. מה אתם אומרים על הדגם הספציפי? ועל ASUS כיצרנית מחשבים ניידים? אם יש לכם דגמים של חברות אחרות בעלי מפרט דומה שאתם חושבים שיתנו תמורה טובה יותר למחיר- מוזמנים להציע מצאתי את המחשב בחנות בשם "שניידר" ברחובות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Elad1409,

שלום לכם, אשמח לקבל ייעוץ למחשב עד 3500 (ניתן לחרוג) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500₪ אפשר לחרוג. כמובן שאם אפשר בפחות, עדיף! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל (NBA, FIFA). המחשב ישמש כ"שרת" לאחסון סרטים באיכות גבוהה + ישמש לניגון סרטים באיכות גבוהה (4k HDR full blueray) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)?כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 7 מ-10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם ה…

22. Started by liviu,

מטרות המחשב לשימוש בתוכנות פוטושופ,אוטוקאד,אילוסטרייטור ועוד תוכנות דומות גודל המסך 15.6" ומעלה בסך הכל חשוב שיהיה חזק וכמה שאפשר לדחוס SSD גדול במחיר הזה אם זה מחו"ל אז אם אפשר הסבר איך הולך התהליך ואיך מביאים את זה לארץ. תודה!

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  23. Started by amalish,

צריכה חוות דעת לגבי המפרט. מיועד לעריכה גרפית , 3D . מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1114 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים ANTEC SONATA II SONATA2 ¤ 681 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Leadtek Quadro FX560 PCX ¤ 1151 1 צורבים Lite-On 20A1P DVD-RW Dual Layer X20 3 Panels(Black/Beige/Silver) ¤ 169 1 מקלדות סט מקלדת+עכבר אופטי Genius Easy Touch Optical II ¤ 79 1 מערכות הפעלה Microsoft Vista Home Basic 32Bit English ¤ 398 1 הרכבת מערכת …

24. Started by Atlon-Xp,

http://www.nety.co.il/default.asp?came=3421&urlAdd=hot_sale_product.asp?g_id=2811042 סתכלו טוב על הדברים... כמה שזה טיפשי שזה ממכרז או מחנות בא נגיד... אבל נראה נחמד לא...? אני לא הכנתי את זה... ותגידו איפה הכרטיס מסך הם לא מביאים פרטים על זה... מה דעתכם... היה כדי למישהו לקנות את זה.?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  25. Started by poniponi,

אני כרגע בתהליך של בניית מפרט כרגע זה הרכיבים שאני סגור עליהם. 1.מעבד 4770 (רגיל ולא k כי אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק). 2.כרטיס גרפי gtx760 . 3.מארז antec p280 . 4.כונן ssd של סמסונג evo 250 כמה שאלות בנוגע לשאר החלקים. 1.שמתי לב שבלוחות עם תושבת lga 1150 ישנם מספר ציפסטים ,z87 h87 וכו' מה ההבדלים המשמעותיים בינהם? אין לי מטרה לעשות אוברקלוק ואני לא צריך לוח עם המון חיבורים ויציאות אפשר המלצה ללוח מספיק טוב שיענה לי על הצרכים? 2.אני צריך המלצה לשני סטיקים 2X4GB זולים וטובים .האם ללכת על הכי זול מחברה מוכרת? האם הסטיקים הללו יהיו מספיק טובים?או שיש טעם להשקיע בסטיקים יקרים\מהירים יותר. http://ksp.co.il/?uin=15457 3.צריך המלצה על ספק טוב שיחזיק את המערכת הנ"ל האם הספק הזה…

• 2 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.