ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לבקש ייעוץ בקשר לשדרוג לוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח, לא כולל הזיכרון. אחרי שהיו הרבה קריסות כשהפעלתי כמה דברים במקביל [נגיד קול אוף דיוטי והגוגל כרום] בגלל חוסר בזיכרון, וקניתי זיכרון חדש למחשב שלא התאים ללוח אם, הגעתי למסקנה שכדאי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר ממני לפני בערך 4 וחצי שנים עזרתם לי עם המחשב שיש לי עד עכשיו, בנושא הזה. המחשב עובד מאז ממש טוב, חוץ מאותן קריסות שהתמעטו מאז שהחלפתי את הווינדוס ל-64 ביט, והוא אפילו מריץ את רוב המשחקים שניסיתי [CoD MW3, באטלפילד כלשהו ודייב]. אני חושב שזה המפרט הסופי, אבל לא הצלחתי למצוא את הקבלה, אז העתקתי מ-CPU-Z את הדברים שנראו לי חשובים ליתר ביטחון המפרט פה הוא הנכון, ובינתיים יש במחשב 2 כרטיסי זיכרו…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לקראת תחילת לימודי הנדסת תוכנה בבן גוריון. תקציב - באיזור ה-4,000, ניתן לחרוג עד 4,500. אשמח לעזרה * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח, משחקים כבדים (במידת האפשר במסגרת התקציב), לימודים, עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? עדיפות ל-15.6" אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל-Numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב שהסוללה תחזיק לפחות 4.5-5 שעות בעבודת תכנות (לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - לפחות 500GB, אם אפשרי מבחינת תקציב אז גם SSD. או SSD בלבד וכונן חיצוני ב-USB 3…
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב! אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה ואני צריך מחשב ללימודים. הלימודים באוניברסיטה הפתוחה ולכן אני יצפה בהרצאות די הרבה וכן כל מה שקשור ללימודי הנדסת תוכנה. אני לא בדיוק יודע איזה רמה של מחשב צריך ללימודים האלה, אשמח אם תעזרו בזה. התקציב הוא 3000 ש"ח. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 500 ש"ח נוספים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בהרצאות, עבודות וכל מה שקשור ללימודי הנדסת תוכנה (אולי צריך גם תיכנות? אין לי מושג) (וכן צפיה בסרטים ולעיתים רחוקות משחקים כמו פיפא). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בסביבות 14 או קצת יותר. מאט רק אם לא יקר מידי ולא בא ע…
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
צריך כרטיס NVIDIA ואני רוצה מעבד אינטל ויש לי 19 אינצ' סמסונג
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לפטופ חדש לצורך לימודי משפטים. התקציב הוא 3000 שקל אך גמיש לתוספות. אציין רק כי מפאת הפשטות של הצורך עבורו אני צריך את המחשב (הקלדה בוורד ואינטרנט) אבקש אם אפשר לשאוף למחיר כמה שיותר נמוך. חשוב מאוד מקלדת טובה ונוחה. * מטרות המחשב: הקלדה מרובה בוורד פלוס שימוש באינטרנט. (לא צריך משחקים סרטים ותוכנות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13.3 אינץ' או 14 אינץ', לא יותר מכך. מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר track…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985 זה המפרט חוץ מזה שחסר טיפה זיכרון ram לא מצאתי איזו בעיה עם המפרט והמארז שכנראה לא משהו. ספק איכותי, דיסק קשיח טוב, מעבד הכל עונה לצרכים שלי השאלה אם אני מפספס משהו. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי. מעוניין בחנות מאיזור מודיעין לכן הלכתי על אייבורי אבל נראה שהמחירים מצויינים אשמח לחוות דעת נוספת.
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יחס עלות-תועלת הדבר היחיד שחשוב המסך חלק בלתי נפרד מהמפרט Intel Haswell Core i5 4690 Socket 1150 6MB 3.5Ghz Tray, יחידות 1 ₪1055 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4848 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 CPU Cooler , יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H97M-HD3 Socket 1150 H97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4919 G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1333Mhz CL9-9-9-24 F3-10666CL9D-16GBXL, יחידות 1 ₪641 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3326 כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E, יחידות 1 ₪1684 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המפרט הוא לחבר, צריך שהמפרט יהיה חזק כמה שאפשר! שיפעיל משחקים חדשים בהגדרות סבירות+. אני לא מדבר על קרייסיס וכול המחשקים הכבדים האלה, אבל שיפעיל משחקים עכשווים כמו הניד פור ספיד החדש וכו'. שלא יאזכב שיפעל חלק שיהיה מעבד כפול ליבה של AMD (כנראה 3800 X2) עם לוח טוב שכולל כרטיס כול וכרטיס רשת מובנים! אם אפשר להכניס 2GB ראם זה יהיה מצויין אם לא אז ניסתפק ב 1GB. רצוי שיהיה בו כרטיס מסך נחמד שיריץ דברים ולא עגלה! אם אפשר להכניס איזה X1950 זה יהיה מעולה (גם אם ניתפשר על 1GB ראם) אם לא אז אני חושב יותר בכיוון של 8600GT. תעזרו לי פה תודה.
-
- 70 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש. התייעצתי לפני כחודשיים אבל בינתיים נסעתי וחזרתי ואני לא בטוח מה התחדש. הנה הפרטים: אני מנסה להרכיב מפרט מאוזן עם יחס עלות/תועלת גבוה ואופק שדרוג מקסימלי. שימושים: משרדיים 'כבדים' (Matlab, ArcGIS, עיבוד תמונה בפוטושופ כולל פילטרים מורכבים, עיצוב ב-Indesign), צפייה בסרטי HD וקצת עריכת וידאו ביתית ב-HD. לא משחק משחקים. תקציב: 3500 עד 4000 ש"ח (המרווח לאפשרויות הטומנות בחובן שיפור משמעותי) אוברקלוק: מתוכנן, לא היסטרי לשבירת שיאים, אלא כדי להפוך מעבד תקציבי למעבד קרנף. שקט: 8 מתוך 10 (אפילו 8.5) ציוד היקפי דרוש: רק מקלדת, ואם מישהו יכול להמליץ על כרטיס WIFI - גם טוב. מערכת הפעלה: תותקן Win 7, יש לי כבר ציוד קיים: מסך 22", עכבר, רמקולים הרכבתי את המפרט …
-
- 51 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש שני מפרטים למחשבים. האחד נייד לאחותי. השני נייח להורים שלי. הרכישה של שני המחשבים תיעשה מ- KSP, אז אשמח אם ההצעות יהיו רק משם. נתחיל בנייד: שימושים בסיסיים (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'), אך יש דרישה שיוכל לעמוד בעריכה עם פוטושופ. התקציב שנמסר לי הוא כ- 2500 ש"ח, אבל להבנתי הוא סובל חריגה (ואף גדולה). הם קיבלו הצעה מ- KSP למחשב. המפרט שלו מופיע בקבצים מצורפים. המחיר של ההצעה שקיבלו הוא כ- 4400. אם יש אפשרות - ישמחו לקבל הצעה זולה יותר (אך לא רוצים שזה יבוא על חשבון הביצועים). אמינות המחשב ומשך האחריות שלו חשובים להם מאוד. המחשב הנייח: מיועד לשימושים בסיסיים להורים שלי אך עם דרישה להזרמת תכני בלורי בפלקס. בנוסף, היות וגם אנ…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לדרישות יומיומיות וכן לתכנות במסגרת התואר,הדרישות למטה. מעדיף שיעלה כמה שפחות בהתאם לדרישות, וכן שייתן תמורה למחיר. מה אתם אומרים על asus k550cc, http://ksp.co.il/?uin=20339? מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים ,תכנות , עבודה יומיומית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-16 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות, בערך 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ללימודים, לכן עדיף שיהיה ארוך (אם מתיישב עם התקציב) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחריות זמינה (כגון עד בית הלק…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=UX32VD-R3001H1&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he או http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999914084&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he המפרט של הסמסונג נראה מעט יותר טוב עם כרטיס מסך טוב יותר ומעבד חדש יותר ההתלבטות היא לגבי איכות הבניה. בלא מעט ביקורות עבור NP530U4C(לא E) רשמו שהציר מסך מאוד רגיש לתנועות, השאלה היא האם זה נכון גם לדגם החדש? מבחינת איכות בניה, האסוס כולו עשוי מאלומיניום(עם בסיס פלסטיק), ונראה מאוד איכותי ועמיד, לעומת הסמסונג שאיני יודע את מרכיביו. כמו כן, לסמסונג יש פתח RJ45 לעומת האסוס שיש מתאם, דבר שקצת מסבך את השימוש. אשמח אם תעזרו לי עם ההתבלטות. תודה
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , אססין סכריד,משחקים חדשים שיצאו כמו GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צויין למעלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21׳׳ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי את המחשב הזה ב 2000 ש"ח, האם כדאי: מעבד amd ryzen 5 3600x לוח אם gigabyte x570 gaming x זכרון 32ram כרטיס מסך radeon rx 580 ויינדוס 11 פרו 2 כונני ssd כל אחד 1 טרה ספק כח corsair vs550 קירור נוזלי למעבד
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, חשבתי על מעבד של אינטל I5-750 ומסך של 24' (לא TN), חשבתי בכיון של 5 אלף למחשב ועוד 2K למסך כרגע יש לי FLATRON L1932TQ של LG שחשבתי לשמור אותו כמסך שני (שיציג דפים באינטרנט או כול דבר אחר שאני צריך במקביל, אם אפשר גם את הטלויזיה, לא משחקים) ומכאן יש לי דילמה אם לקנות שני כרטיסי מסך או אחד יקר? בנוסף אני ממש רוצה להרכיב את המחשב לבד (סתם לכיף). 1. מה התקציב המקסימלי? 7,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 +- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים ,סרטים באיכות FHD, אינטרנט א) במידה והמח…
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. תקציב של 3K - אבל אפשר גם לקנות מתוך יד2 "חדש באריזה" ואז המחיר נמוך מהמחיר בחנויות (מחשב של 4-4.5K יכול לעלות 2.5-3.5K). א) לנסות לחסוך ב) ניתן לחרוג בתקציב, אבל לא רואה סיבה, השימושים יחסית קלילים. 2. בעיקר עבודה ביתית (אופיס, מיילים+גוגל דוקס, מדיה חברתית, לשוניות מרובות (+-30) בדפדפן), מריצה סרטים/סדרות (בחיבור למסך טלוויזיה), עורכת תמונות כתחביב (וגם שומרת על המחשב את כל אלפי התמונות כמובן - יהיה מוגזם לבקש יותר מ300G?) 5. שיהיה שקט 6. בלי OC. אוהבת את המחשב שלי קריר ונעים. 7. מערכת הפעלה + אופיס, שיגיע עם הכל מובנה ומוכן לעבודה 9. הקניה לא דחופה בכלל. יש כרגע אחלה מחשב (Lenovo SL500ׂׂׂׂ) - אבל הוא כבד לי להתניידות והקצוות מסך …
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט ואופיס. עובד עם הרבה חלונות במקביל! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27. 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אנשים. היום סוף סוף הזמנתי את המחשב החדש שלי, מיועד לעבודה ALL-AROUND, גם משחקים גם אינטרנט קצת גרפיקה, הרבה סרטים וO/C. הנה הפרטים: Proccessor: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz FSB Motherboard: Asus P4P800 Deluxe Memory: 2x256 mb Corsair PC3500 DDR433 Mhz Dual Channel Low Latency Memory Graphics Card: Gigabyte Radeon 9800 Pro 128mb Sound Card: Creative Audigy 2 Retail Hard Disc 1: Western Digital Raptor 36.7 Gb 10k RPM 8mb Cache Hard Disc 2: Western Digital 120gb 7200 Rpm 8mb Cache DVDRW: Plextor PX-708A 8X DVD+/- Recorder Black CDRW: Plextor 52x32x52 Premium Black CD-RW Tv Card: Pinnacle PCTV Pro Keyboard + Mouse: Logitech Cordless MX Duo Case: Coolermaster ATC-20…
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני עורכת ווידאו וצלמת בתחילת דרכי ורוצה לרכוש מחשב - צריכה עזרה בקבלת מפרט. 1. התקציב שלי הוא בסביבות ה6K כשאפשר לחרוג עד 7K וקצת.. בעיקרון לא מעוניינת לחסוך כי אני רוצה שהכלי יהיה טוב יחזיק לאורך זמן- כן אפשרי לחסוך כשמתלבטים על הכמות בדברים הניתנים להרחבה בהמשך (זיכרונות למשל) 2. המחשב נועד לעריכת וידאו ותמונות (גם תכנות אבל כתפקיד משני) אני משתמשת בתוכנות של Premiere, PhotoShop, LlightRoom, AfterEffect : Adobe בהמשך בכוונתי ללמוד ולהשתמש גם בAVID בתוכנות הנ"ל אני משתמשת באופן כבד ומתכננת לעבור להשתמש בהן לצורכי פרנסה בעתיד הקרוב (בעלי מתכנת וישמח להתקין על המחשב גם Visual studio - השימוש יהיה באופן מזדמן) …
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 8000 שח רכיבים ספציפיים: The Intel Core i7-12700Kformidable 12 cores (8 Performance + 4 Efficiency) כרטיס גרפי MSI GeForce RTX 4070 Ti Super 16G Ventus 3X שחור OC (NVIDIA RTX 4070 Ti Super, 256-Bit, שעון אקסטרים: 2655 MHz, 16GB GDRR6X 21Gbps, HDMI/DP, Ada Lovelace Architecture) אני צריך עזרה למצוא: -ספק כוח -לוח אם מארז מתאים (שאפשר להתקין בו קירור נוזלי בנוי / custom made -זיכרון 32 גיגה אמין ומותאם -כונן sdd לפחות 1 TB -אם צריך טיפה יותר זה בסדר העיקר שזה יהיה בסביבות ה8000 שח
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מחפש לקנות מחשב להדמיות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?12000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?תלת מימד (3DS MAX, CORONA RENDER) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?מסך 27 אינץ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)קיימים שני כוננני SSD טרה 2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבריי, אני צריך מחשב נייח חדש. למרות הידע היחסית-אקסטנסיבי שלי בתוכנה, אני בור מוחלט בחומרה, אז אעריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מוכן לשלם 9,000₪, שזה מלא כסף, אם תשכנעו אותי ששווה לשלם יותר, אני אשלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מתעסק בdeep learning, תכנות והרבה מידע. יש לי חוות מעבדים גדולה בשביל זה, אבל לפעמים אני צריך לקחת חלק קטן מזה ולשחק איתו בבית. אני גם רוצה גיימינג, גם ככה צריך כרטיס מסך חזק ואם כבר אז כבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הציעו לי ב"חרק"(לא פירסמתי שם חנות..) את המחשב הבא וזה מחשב שחשבתי עליו די הרבה זמן ואני מתלבט בינו לבין עוד אחד.. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090713-1124055-1124055-1124055-1124111-12358358-71962471.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Compaq%20nx9420%20Notebook%20PC〈=he&cc=il HP 9420NX זה הלמעלה.. או DELL שהוא גם טוב אבל שמעתי ב"חרק" שהאחריות שלהם גרועה בניגוד לHP שממש השתפרו בשנתיים האחרונות.. (כרגע ראיתי שהם קצת שינו את ההצעה ..) http://buy4less.co.il/product.asp?f=2330&p=9 בכל אופן המחיר לא משנה .. מה עדיף לקחת?
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. למי שזוכר בזמנו ביקשתי מפרט mini-itx סביבות ה-5.5K אך השתנו פני היוצרות והתקציב ירד ל-4K ללא חריגה וניסיתי לחסוך כמה שאפשר אך עדין להוציא את המיטב. יצאתי עם חריגה של 150 ש"ח (לא ביג דיל). אבקש חוות דעת על המפרט הבא - מעבד: : מעבד Intel Core i5 4590 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 815 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro rev2 בקניית מחשב חדש ₪ 103 x 1 לוח אם: : לוח אם Gigabyte GA-H97-HD3 ₪ 459 x 1 מארז: : מארז מחשב Fractal Design Define R4 Titanium Grey ₪ 530 x 1 ספק כוח: : PSU FSP RAIDER 650W 80 PLUS Silver ₪ 368 x 1 זיכרון: : Hynix DDR3 8GB 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 350 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Western Digital 1000GB BLUE WD10EZEX ₪ 254 x 1 …
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-