ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני סטודנט למשפטים, כך שהשימושים העיקריים שלי במחשב הם קריאה וכתיבה. לעיתים, אני עובד עם מספר רב של כרטיסיות (לעיתים עשרות) לאורך שעות ארוכות (בהן פתוחים טקסטים ארוכים, לרוב מאמרים ופסקי דין), קבצי office, לרבות word שונים. בנוסף, אני משתמש לעיתים ב-chat gpt או AI כזה או אחר (אך לא חושב שמדובר בשימוש עיקרי), ובחלק ניכר מהזמן, השימוש נעשה בשני מסכים, כאשר מסך אחד מחובר ללפטופ ב-HDMI. כיום יש לי את הלפטופ הזה (שבעעלותי שנה וחודשים אחדים; עם 16gb ram ו-552SSD) אך ביצועיו מאכזבים למדי - בעיקר מבחינת התצוגה והביצועים. יוער, שהוא נתקע לעיתים תכופות, ופעמים רבות קורס. אכן, המחשב עודנו באחריות ובכוונתי לפנות אליהם על מנת לבדוק אותו ולהעביר אותו לשימושו של אחר. מכל מקום, ול…
-
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, ברשותי HP DV6500 שקניתי ב- 2008 והגיע הזמן להחליף אותו, מה שחשוב לי במחשב: 1. שלא יכביד על העיניים, לכן אני מניח שכדאי לי מסך של לפחות 15.6" 2. שלא יהיה כבד מדי, ייתכן שארצה לקחת אותו לנסיעות 3. בטריה שתספיק לזמן ממושך, גם בטווח הארוך (ב HP בערך תוך חצי שנה הבטריה כבר לא הייתה שווה כלום) 4. חשוב מאוד - שהמחשב לא יתחמם - ה HP מתחמם כ"כ עד כדי שאני לא יכול להשתמש במקלדת שלו וחייב לחבר מקלדת חיצונית. 5. שהמקלדת תהיה נוחה לשימוש, מקשים לא צפופים מדיי ומסודרים בסדר הגיוני. 6. שיהיה מהיר מאוד - אני אמנם כלל לא גיימר, אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ במקביל עשרות עמודים של דפדפנים פתוחים, ותוכנות אופיס, ותוכנות עריכה אחרות, למשל פוטושופ. כיום אני מריץ כרום על ה HP והוא ק…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) בעיקר תכנות (eclipse, android, linux וכו') ושימוש ב-VMים. מעט משחקים "קלים" (FIFA 15). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות שהזכרתי למעלה בעיקר. שימוש כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך 24 אינץ', מקלדת ועכבר. (אין צורך ברמקולים) אין העדפה מיוחדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן SSD. 5. עד כמה…
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בשל התנגדות מוסרית של הלקוח המיועד לקנות מוצרי אפל (ראה ערך ההתאבדויות בפוקסקון) - אני מחפש דגם מקביל מבחינת איכות וביצועים, מימדים ומשקל. * אם יש משהו חזק יותר בימידים דומים או קל יותר עם ביצועים דומים - גם הולך. * חייב להיות דגם פרמיום איכותי ובלי מחלות ילדות - הלקוח לא מתמצא ובעל סף תסכול נמוך הנושא. שפשוט יעבוד! * מסך מגע - אופציונאלי אך רצוי. * מהצד השני - עדיף מסך מט - גם כמיש. * תקציב בסביבות ה-4-5K אבל גמיש. * שימוש משרדי כבד בעיקר. * זמן סוללה לא מאוד קריטי. * מטרות המחשב? שימוש משרדי לפרנסה. * גודל המסך? שיאפשר עבודה של ממש. 10-11 אינטש קטן מדי לדעתי. 13.3 אופטימלי, לא? * האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מט אבל מגע מכריח מבריק. גמיש. * רזולוציית המסך? גמיש. בג…
-
- 26 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד כמה שיותר זול אבל אמין ורובסטי!!! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) הרבה קריאה + עריכת וידאו (סרטי וידאו). אין משחקים בכלל!!! * גודל המסך? 14 אינץ ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שיותר יפה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות את הסטנדרטיות * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'גיה.אם SSD נכנס בתקציב אז כן. * כונן אופטי? DVD? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כל…
-
- 26 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה 4500 עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך . תלוי בתמורה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב זה תלוי, עד 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים זה השימוש. מעבר לזה זה מחשב ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כללי ,מה שבא.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v ודברים שפספסתי בשנים האחרונות והלאה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כ…
-
- 26 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אחרי שעות של חיפושים, התייאשתי ואני מחפש לקבל מפרט מוכן ולקנות אותו שבוע הבא 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב? יותר זול עדיף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) השימוש הוא בעיקר סרטי full bluray ,סדרות, תמונות, מוזיקה וקצת אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). xbmc/plex. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 26 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי - 3.5K - לא ניתן לחרוג ומעדיף לחסוך 2. שימושי המחשב: משרדי (אופיס ואינטרנט) במספר רב של חלונות פתוחים במקביל וסרטי HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט של המחשב חשוב מאוד (שכן ישמש לסרטים) 5. לא מתוכנן OC 6. יש לכלול מערכת הפעלה חלונות 7 7. אשמח להמלצות לחנויות בת"א 8. הקנייה מתכוננת מיידית המחשב לא מיועד למשחקים אז אני חושב שאעביר את כרטיס המסך שלי מהמחשב הנוכחי לחדש - AMD Radeon HD 6700 Series חשבתי על מפרט המשלב בין המפרטים המומלצים 4, 24, 25 ו-26: [TABLE=class: cms_table, width: 1034] [TR=class: cms_table_firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cms_table_specs …
-
- 26 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: far cry 3/4 , call of duty advenced warfer , assassin's creed unity -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 פלוס 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = …
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני בכל מקרה בקרוב מתגייס ואני רוצה לפחות שהמחשב יזוז לי טיפה יותר טוב (הוא מריץ חלק כמעט הכל אבל בכל מקרה המשחקים של היום רוצים כבר QUAD) המפרט העכשיו: E8400 3Ghz -Oc 3.8Ghz\ OCZ Gladiator CPU Cooler EP-43DS3L A DATA 2X2Gb 800Mhz DDR2 HD5850 2GB Oc FSP 550W מארז מהישנים של NZXT שכחתי את השם כוננים יש 1 וחצי טרה אני בעקרון רוצה לשדרג בנתיים את המעבד ,לוח אם , זכרונות , ספק ומארז. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 מקסימום!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר זה כולל החריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו BF 4 אבל אני בעיקר רוצה ש…
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם ואני מחפש מחשב בסביבות 15 אינץ, שיהיה קל ( זה הכי חשוב) ודק ושיהיה חזק ומהיר. אני לא מחפש מק. עבודה עם תוכנות כגון לייטרום, פוטושופ, אילוסטרייטור. ושיהיה לו מסך חד. האם יש מחשבים ניידים שיש להם 16 ג׳יגה זיכרון? יש לי i5 ו 16 ג׳יגה בנייד שלי והוא טס ( יש לו גם ssd ויופי של כרטיס מסך דברים שלא בהכרח אני צריך בנייד) התקציב בסביבות 5-6k
-
- 26 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שכולל את הנתונים הבאים: *אני אקנה את המחשב בארה"ב , תקציב 6000 ש"ח מתיחס למחירים בארץ. 1.מטרות המחשב: *מולטי טאסקינג - עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. *צפיה בסרטים *עבודה עם תוכנות גרפיות (תלת מימד) *חשוב מאד שהמחשב יהיה מהיר ולא אצטרך להחליף אותו בעוד שנתיים... 2.גודל המסך: '13'/14 + - . מסך מבריק או מט? את האיכותי מביניהם. 3.משקל - אין צורך במחשב הכי קל שקיים , אבל אשמח אם המחשב לא יהיה כבד. 4.זמן סוללה - נדרש זמן סוללה ארוך 5.כונן קשיח - ברשותי כונן קשיח חיצוני (3TB) , לדעתי כאן יהיה עדיף כונן SSD. לגבי גודלו של כונן הSSD עדיף כמה שיותר. 6.עיצוב - העדפה למחשב דק , גם כאן העובי הוא לא גורם קריטי אך אשמח אם יהיה דק. 7.יציאת HDMI דרושה …
-
- 26 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אהלן, מדובר במחשב לעבודה, נטו לעבודה, והעבודה היא על רינדורי Real Time בעיקר ולכן המפרט הוא, פחות או יותר, של מחשב משחקים. אני לא מעודכן בכל החזיתות, ואני נוטה להגזים עם חלקים יקרים, אבל במקרה הזה התקציב הוא משני לאיכות החלקים וליכולת של המחשב לספק את הסחורה. אבל בכל זאת, למקרה ואפשר, אני אשמח לקצץ עלויות. המפרט: CPU - Intel i7 4770 CPU Cooling - Scythe Mugen 3 Motherboard - Asus Sabertooth Z87 Power Supply - Enermax 625W Case - Fractal Design Define R4 Memory - Corsair 4x8GB 1866Mhz CL9 Graphics Card - MSI GTX 770 4GB Twin Frozr HDD - Intel SSD 180GB HDD - WD 2TB Sata 3 Caviar Black x2 אשמח לחוו"ד על המפרט. כמה דגשים חשובים - אם אתם בונים אותו מחדש, חשוב לי …
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
1. המחשב דרוש למשחקים (בעיקר אסטרטגיה כמו ROMA 2,CIV5) אך גם למשחקי יריות(BF4). 2. המחיר המקסימלי הוא כ7000 ש"ח אך כולל מסך טוב(אין לי מסך המחשב הקודם הוא לפטופ). 3. מומלץ שקט מאד,אך אוכל להסתדר גם עם רעש קל-בינוני. 4. רוב הסיכויים שאשתמש בOC קל עד בינוני (אך אם ישנה השפעה גדולה במחיר אז אסתדר ללא). 5. אני סוג של פריק של זיכרון אז מומלץ הרבה חיבורי SATA אם יש אפשרות לSSD זה יעזור. 6.אני ארצה לשדרג את את המחשב. 7. רוצה SLI בעתיד. תודה רבה מראש, תומר.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לוח - X58 A - UD7 GIGABYTE מעבד - Intel I7 X990 EXTREME זיכרון - 24GB דיסק - Vertex 4 OCZ 256 GB SSD X 4 יחידות RAID 0 = 1TB SSD כרטיס מסך - GIGABYTE 690GTX מארז - COSMO THERMALTAKE ספק - THERMALTAKE 1500W + 80 GOLD CM מסך - DELL 3014 30" 2560X1600
-
- 26 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אחרי לא מעט התלבטויות, החלטתי לקנות Dell vostro 5470. הוא מהיר, בא עם SSD, Haswell וכו'. ניסיתי למצוא מקום שמאפשר רכישה שלו ללא מערכת הפעלה (אני מקבל בחינם), כי חבל לי על עוד 500+ שקלים, אבל לא מצאתי מקום כזה. מישהו מכיר מקום שמאפשר זאת? תודה.
-
- 26 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון כגון COD + BATTLEFIELD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v ( בעתיד ) battlefield hardline, call of duty advanced warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 26 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם דרוש מחשב נייד שמטרתו היחידה להציג מצגות וקטעי סרטים באיכות גבוהה בישיבות ופגישות. נראה לי שיענה על הדרישות המחשב הזול ביותר 15.6-17 אינץ' (עדיף 17) הכולל מסך IPS ו SSD. מטרת ה IPS זויות צפיה, מטרת הSSD לודא תנועה חלקה בהקרנת קטעי סרטים באיכות גבוהה לצערי עובדי החנויות השונות באג, KSP ואייבורי איתם דיברתי אינם בקיאים מספיק בסוגי הפאנל בניידים שהם מוכרים תודה ניצן
-
- 26 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני שואל בשם חבר : יש לי חבר שעובד בתור דילר ולקוחה ביקשה ממנו להחליף לה לוח אם תקול 775 כרגע יש לחברה ממנה הוא קונה רק לוח אם 775 של גיגהבייט ב 360 ש"ח G41 משולב DD2-3 [TABLE=width: 157] [TR] [TD=class: xl113, width: 157]GA-G41M-COMBO[/TD] [/TR] [/TABLE] והוא צריך להתקין ללקוחה מערכת הפעלה + עידכונים + תוכנות וגם להרכיב לה את זה בבית + הסבר רציתי לדעת כמה נכון לקחת לה ? כי אני חולק עליו במחיר הוא רוצה למכור את הלוח ב 500 - 550 שקל ועל העבודה לקחת 300 . ואני חושב שעל החלק נכון לקחת 450 ש"ח ועל העבודה 200 מה אתם אומרים ?
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש שבעיקר יחזיק לטווח ארוך, משחקים מדי פעם אבל לא באופן קבוע אבל כן מעוניין שתהיה את האופציה להריץ על הגדרות גבוהות לפחות בשנתיים הראשונות. עובד ולומד המון על המחשב, חשוב שיהיה יחסית שקט וקריר עד כמה שאפשר (יש אפשרות לשדרג לקירור מים למעבד). הרכבתי את המפרט הבא: הסר שם המוצר כמות מחיר Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב שלם בלבד 1600₪ Asus Z170I Pro Gaming 801₪ בקניית מחשב חדש בלבד- DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Black …
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב (מדיה סנטר) Mini-ITX שישמש אותי גם לעבודות גרפיקה בפוטושופ וגם לעריכה בתוכנת וגאס. ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי המעבד. האם זה יהיה חכם להשקיע במעבד כזה או שבגלל שכרטיס המסך שבחרתי חזק אין למעבד חזק משמעות גדולה ועדיף לקנות מעבד קצת חלש יותר אבל משמעותית זול יותר. ראו הקונפיגורציה המתוכננת מטה: תבוא הברכה על העוזרים. מארז: HTPC, Elite 130 CoolerMaster ספק כח: Seasonic M12II-520 520W מעבד: Intel Core- i7-6700 3.4GHz Skylake מאוורר למעבד: Scythe דגם Kodati לוח אם: Asus ,H110I-PLUS, Chipset H110 דיסק קשיח: Western Digital Black WD3003FZEX 3TB, SATA 6, 7200 RPM דיסק SSD: SSD Intel 535 SSDSC2BW120H601 120GB זכרון פנימי: Kings…
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3000 ש"ח יהיה סביר עם נסיון לחסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה. מחשב דולק יום יום כל היום מבוקר עד ערב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנה מוכרת כלשהי אבל מספר תוכנות משרדיות (ברשת משרדית ) וכן מספר טאבים של כרום ומסמכי אקסל/וורד פתוחים באופן קבוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן CD לא חובה מכיוון שהיום כבר משתמשים בכונן חיצוני/USB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט כלל האפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברות וחברים. למרות שהמחשב הקיים שלי הורכב מלפני איזה 7-6 שנים, אני רוצה לשדרג את הקיים ולא לקנות שלם מחדש. מה שכבר יש לי: - מארז ANTEC NSK4480. - ספק כח של ANTEC EARTHWATTS 380W + קירור. - לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (די מיושן, אך אולי עשוי להספיק?). - מעבד CORE 2 DUO כלשהו. - כרטיס מסך Geforce G210 512MB(שוב, מיושן אך איני צרכן גרפיקה) - כונן-צורב. האם העניין נראה לכם אפשרי? אני פשוט לא רוצה להוציא איזה 1200ש"ח+-(וזה עוד לבייסיק) ורוצה להיוועץ עמכם אם ניתן להמשיך עם הציוד הזה ורק לשדרג את: - זיכרון (כרגע יש 4GB DDR2). - כונן (ל-SSD). במידה וכן: אשמח לקבל המלצות. או במידה וכן, אך עדיין יש צור…
-
- 26 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
להורים יש מחשב מבוסס Core 2 Duo והוא לא סוחב מערכת הפעלה נקייה. אני מתלבט האם לקנות להם מחשב חדש (בפועל יהיה שילוש מודרני בינוני וסביר + קשיח 3TB , כל השאר בסדר, יש SSD) או להעביר להם את השילוש שלי ולשדרג לעצמי. החומרה אצלי שיכולה לעבור אליהם: i5-3470, GA-B75M-D3H, 2x4GB DDR3 1600. אם אני מעביר להם את השילוש נשאר אצלי seasonic ss-500bt eco ו HD7870XT 2GB, קשיח וSSD. הצרכים של ההורים : מיילים, יוטוב, אופיס ואגירת תמונות כתחביב. הצרכים שלי: כנ"ל ומשחקים (FPS) מלפני יותר מ3 שנים פעם בהרבה זמן. לצורך העניין מה שיש לי מספק אותי ואני לא מרגיש צורך לשדרג. הסיבה היחידה שאני חושב כן לשדרג זה לא לשפוך כסף על חומרה בינונית מינוס. אני מניח שמה שאני אקנה להם חדש ב1000~1500…
-
- 26 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, battlefield 1. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא asus vg248qe, רזולוציה 1920X1080, ורענון 144Hz. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …
-
- 26 תגובות
- 9.2k צפיות
- 2 followers
-