עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by NotAvailable,

שלום, קניתי Crucial M4 128GB SSD ופרמטתי את המחשב, עברתי גם על המדריך הזה: http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide. יש לי גם כונן WD CAVIAR BLACK 500GB שקראתי לו "E", לא מותקן עליו שום דבר שקשור למערכת. כרגע נכנסתי ל"Computer" וראיתי שמתוך 465GB נותרו בכונן 461GB ונוצרה בו תיקייה עם סימן של מנעול בעלת שם מוזר, זה חלק ממנו: 28957cb5fe3e9 (יש עוד קצת). היא ריקה לגמרי (בדקתי גם עם קבצים מוסתרים) וכתוב שהיא שוקלת 0 bytes, אבל בכל זאת הלכו 4GB מהכונן... זה יכול להיות בגלל WINDOWS UPDATE? זה קרה במהלך התקנת 100 עדכונים... אשמח לעזרה או להסבר, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bay,

בזמן האחרון יש לי בעיה של תקיעת המחשב זאת אומרת שהוא נתקע ואני צריך לאתחל אותו כדי שהוא יעבוד אבל היום כשניסיתי להפעיל תוכנה מסוימת (אימולטור לפלייסטיישן) התוכנה עצמה נתקע אך כול החמשב עבד בסדר ואז שמתי לב לטיקים בסוף הצלחתי לכבות את התוכנה והתיקים הופסקו אך הם חוזרים שוב ושוב ולעניין המחשב לא מקרטע או נתקע כשיש את הטיקים האלו, אז האם אני צריך לגבות את כול המידע על הארד או להחליף אותו?? ובבקשה תעזרו לי אני כבר נתקלתי בבעיית טיקים לצארי ואני פוחד שזה יגמר כמו זאת

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  3. כותרת... http://www.dumpalink.com/media/1135430149/How_A_Harddisk_Works

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

סתם עשיתי סריקה על דיסק DATA שצרבתי תיראו מה זה??? עשיתי עוד הפעם את הסריקה איך זה יצא עכשיו? [התמונה שניה]. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by שיקאגו,

שלום, קניתי הארד דיסק של WD בעל תכולה של 320 ג'יגה. בפועל התכולה המקסימלית היא 298. למה? תוד מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by VolTAge,

אני קניתי מחשב חדש עם WD 80GB 8MB, ואני צריך עצות בנוגע למחיצות שאני יחלק אותו. מה היא לדעתכם האפשרות הנוחה ביותר ? בעקרון, אני חשבתי על כיוון של 2 מחיצות, אחת של 70GB, ששם אני יתקין את מערכת ההפעלה הראשית, ואני יאחסן שם את כל המשחקים/סרטים/תוכנות שלי, ובמחיצה השנייה של ה 10GB, אני יתקין מערכת הפעלה משנית, שתתפקד במקרה שמערכת ההפעלה הראשית לא תעבוד מסיבה כלשהי, אני גם יתקין שם כמה תוכנות בסיסיות, ובמידה שאני ירצה לפרמט את המחיצה של ה 70GB, אני יוכל להעביר למחיצה הזאת את הדברים שאני ירצה לשמור, משום שאין לי צורב. מה דעתכם על התכנון הזה ? אם יש לכם הצעות אחרות אז בבקשה.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. לא רק אינטל וסמסונג במירוץ הזה - גם לשותפות טושיבה וסאנדיסק יש טכנולוגיית שבבי תלת מימד מוערמים משלהן, שמאיימת להיות חסכונית ומתקדמת עוד יותר מכל מה ששמענו עליו עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%98%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%95%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%9b/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=12089 שימו לב לדיגום. דלת שקופה בגוון כחול. NICE.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  9. יש לי תמונות ששמורות על הכרטיס זיכרון של המכשיר, וכשאני מחבר את הכרטיס בעזרת מתאם USB למחשב, מופיע לי כונן חיצוני ובתוכו שתי תקיות של קיצור דרך שמוביל בכלל לכונן G/... :s05: אין לי שום אפשרות ליבא את התמונות למחשב. וכשאני מתסכל על הכונן ב"במחשב שלי" אני רואה שהוא תופס נפח (2.משהו מתוך 4GB) התמונות נראות רק במצלמה. איך אפשר להעביר את התמונות למחשב?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by edoson,

מישהו מכיר\ חווה? המונה קופצת (מואטת) כמו במשחק מחשב, כאילו יש מס' נמוך של FPS. מה גורמים? יש דרך לתקן זאת? ד"א, זה קורה רק בסצינות של אקשן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by urir.seo,

שלום חברים, מכיוון שבזאפ עדין לא הרימו את הכפפה אני פונה אליכם לייעוץ פניתי למעבדה בקשר לדיסק WD 1TB Element שנפל מגובה של 20-30 סמ ומאז חדל לעבוד (נורית הבקרה עובדת אך המחשב אינו מזהה אותו) הם מבקשים 4000 שח עבור השחזור מכיוון שזו הפעם הראשונה (ובתקווה האחרונה) שאני נזקק לשירות מסוג זה אשמח אם תוכלו להאיר את עייני לגבי המחיר שדורשים במעבדות השחזור כמו כן אם למישהו יש המלצה על מעבדה אמינה ובמחיר הוגן אשמח לשמוע המון תודה לעוזרים!

12. Started by Sweet_Tooth,

יש לי צורב שמקסימום הוא כתב ב 40X אז אם יש לי דיסרים של 16X ואני צורב אותם ב 40X מה תהיה מהירות הצריבה האמיתית?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by xavi,

שלום , אני חדש ויש לי שאלה קטנה . יש לי לוח אם של אסוס שתומך ב sata 1 , אני רוצה לקנות דיסק 250 גיגה sata 2 . השאלה שלי האם המחשב יוכל לעבוד איתו ולנצל אותו כ sata רגיל או שהוא לא יזהה אותו כלל ? (Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS) תודה .

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by radar,

שלום לכולם המחירים של כונני SSD יורדים בעקביות, וכך קורה גם עבור הסוג עם התקשורת הכי מהירה - NVMe השאלה שלי היא: מה מצב התמיכה בכונני SSD בחיבור M.2 שהוא NVMe, ב-Windows ו-Linux? האם כל גרסא של Windows ו-Linux תתמוך ב-NVMe או שרק החל מגרסא מסוימת של Windows ושל Linux יש תמיכה? תודה

15. Started by ariel007,

שלום לכולם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים עם לוח אם ASRock H87M. באתר החברה יש בביוס האחרון, כאן, עדכון לתמיכה ב-NVMe ו-m.2. איך הביוס אמור לתמוך בתקנים האלה אם אין לו סלוט ל-m.2? אני יכול באיזה שהיא צורה להשתמש ב-SSD בתקנים האלה בלוח הזה? תודה לעונים מצורפת תמונה של העדכון ביוס שבאתר של אסרוק

16. Started by hlv,

סליחה על הבורות אבל איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי תומך בSATA? יש לי את ה- Asus A7V8X תודה..

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  17. Started by 00Amir,

יש לי I7 דור ראשון , איך אני יכול לדעת אם הוא תומך בכוננים גדולים של 4-8TB ? לא מוצא שום אזכור לזה.. איפה המגבלה? לוח אם P55-UD3a

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום אנשים יש לי unraid nas שרץ על מחשב ישן פנטיום 4 והלוח אם הוא msi ms-7173. כרגע מחוברים אליו שני קשיחים של wd green 1tb. בשניהם שמתי את הג׳אמפר מאחורה שמכניס אותם למצב תאימות לsata 150 MB/s. השאלה שלי היא האם גם בקשיחים החדשים בסדרת הgreen או אפילו red קיים הג׳אמפר הזה צריך לדעת לפני שאני מוסיף כונן... האם הלוח הזה ייתמוך בsata 2/3 בלי הג׳אמפר? מודה לכם..

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by ariel007,

שלום, יש לי לוח אם ASRock H87M. לאחרונה הופיע באתר של אסרוק עדכון ביוס 2.60 שמוסיף: 1.Add ME FW version in BIOS Setup. 2.Add m.2 support. 3.Add NVMe support נאמר כי הביוס החדש יתמוך בתקן M2 וב- NVMe. השאלה, אם אני קונה SSD כמו הסמסונג 950 פרו שעובד בתקנים האלה, לאיזה קונקטור בלוח אם אני אמור לחבר אותו?

20. היי, בהמשך לדיון שפתחתי פה והבנתי שיש לי בעיה בהארדיסק חדש שקניתי לפני פחות מ3 חודשים רציתי לשאול האם ישנה תמיכה רישמית לכונן מסוג היטצ'י בארץ? אומנם החברה שמננה קניתי (OWC) מוכנה להחליף לי את הכונן באחד חדש בחינם אך עם הקנייה קיבלתי גם 3 שנים אחריות על הכונן. האם יש מישהו שנותן את השירות הזה בארץ? שכחתי לציין גם שהלילה הכונן התחיל לעשות טיקים אז ישר כיביתי את המחשב. הכונן הוא מסוג HGST HTS541010A9E680 אם זה משנה. תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by integral,

מי שיעדכן את הנירו ל 6.3.1.20 יגלה שיש מעכשיו תמיכה רשמית בביסטינג.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by devek,

קניתי כונן חיצוני בנפח 500 גי'גה של MAXTOR ורציתי לדעת אם מכשירי DVD אמורים לזהות אותו ולהציג את התכנים ברגע שמחברים בינהם בUSB? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by ZiX,

שלום, בקרוב אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד שאני הולך לעשות בו משחק עם ההרשאות ליוזרים בין מחשבים שונים. בדקתי את המצב עם דיסק און קי וראיתי שאם אני מתקין מערכת קבצים NTFS על הכונן הוא נותן לי פתרון לבעיות שלי (לאפשר גישה מיוזר ספציפי לתיקיה ספציפית דרך מחשב אחד ולכל השאר לא) ולכן לפני שאני קונה אני רק רוצה חוות דעת מקצועית נוספת. יש סיבה שאותו הדבר לא יעבוד לי עם כונן קשיח נייד שאני ארכוש? יש סיכוי שהוא לא יתמוך NTFS או כל סיבה אחרת שלא יעבוד לי הרעיון? תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by Tal Israeli,

שלום, רכשתי היום דיסק קשיח 3TB של Seagate ורציתי לדעת האם לוח האם שלי תומך בנפח כזה. הדגם הוא Gigabyte GA-870A-UD3.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by xytkhi,

אהלן יש לי 2 אופציות לרכישת HDD שניהם 500 GB ושל WD 1.הסדרה הירוקה : http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=607 2. הסדרה השחורה : http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=552 מחפש את האחד שיביא לי ביצועים הכי טובים של קריאה/כתיבה ובכלל שיהיה טוב יותר. איזה מהם לרכוש? תודה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים