עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dorman2,

אני מכניס CD ומקבל את התוכן בסייר. מוציא ומכניס CD אחר - התוכן נשאר מה CD הקודם. פעולת רענון F5 - לא עוזרת. פעם המחשב היה ב חלונות 98 ולא היו לי בעיות כאלו. מאז שהתקנתי את XP - יש לי "תופעות" בכוננים. יש עיצה ???

2. קניתי את הדיסק און קי 32GB של סוני שהיה ב"דיל" בפריים דיי למטרה מסויימת. למרות שהובטח USB 3.0 כמובן שהוא לא מהיר בהרבה מהתקורה של USB 2, אך הייתי מעוניין לבדוק כמה מהירותו האמיתית. בבדיקה ב AS SSD התוכנה נתקעת באמצע הבדיקה. אני מחפש תוכנה אמינה לבדיקת הביצועים שתתאים לכונני פלאש נשלפים, כלומר כמה שיותר קרוב לביצועים בעולם האמיתי, לא בנצ'מארק בעלמא.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by none77,

http://www.crucial.com/usa/en/support-storage-executive

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by outburst,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור אימג' משלושה מחיצות לקובץ אחד ושיהיה ניתן לפתוח את הקובץ ולשחזר ממנו בדיוק שלושה מחיצות חזרה עם כל המידע בדיוק , יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by r2m,

רכשתי מחשב חדש עם HDD בנפח 320GB, הבעיה ששמתי לב שהוא מדי פעם עושה מן "בזז" כזה... במיוחד כשכותבים אליו ועובדים עם הרבה דברים ביחד... למשל, מעבירים קבצים ופותחים וורד באמצע... הרעש קצרצר אך לא מוכר לי מדיסקים אחרים שהיו לי... מה עושים?... לבדוק עם תוכנה?...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Mhaimonie,

שלום רב, אני עובד במעבדת מחשבים ואני בודק בדיקה ראשונית דיסקים קשיחים רגילים עם התוכנה HDDSCAN אני מחפש תוכנה טובה לבדיקת כונני SSD אשמח להמלצות על תוכנה אמינה שבודקת כונני SSD תוכנה לווינדוס תודה מראש

7. Started by re5pect,

קניתי כמה DOKים של 4GB ולדעתי הם "oversized". איזו תוכנה יש שבודקת את הנפח האמיתי של הזכרון שכותבת וגם קוראת את המידע מהכונן באופן אוטומטי? תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by Dimness,

יש לי הארדיסק בן 4 שנים של מקסטור, לאחרונה הוא עושה כל מיני בעיות לפעמים. ייתכן שזה בגלל הספק בגלל שגם בו יש בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח במה הבעיה, אז יש תוכנה לבדיקת סקטורים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by averaraz,

יש ברשותי צורב דיוידי שעושה לי בעיות(בעיקר בקריאת דיסקים והעתקה מדיסקים), האם יש איזו תוכנה שבודקת כונני,צורבי דיוידי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  10. Started by gll,

איזה תוכנה נחשבת להכי טובה לבדיקת תקינות של כונן קשיח? כזו שאפשר לסמוך על התוצאות שלה תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אולי זה לא המקום , אבל בכול זאת. היום בבוקר לאחר שהמחשב לא התעורר לי ממצב שינה , הפעלתי אותו מחדש ולאחר מספר דקות קיבלתי הודעה כי SYSTEM 32 NOT FOUND ! ומסרב כמובן להמשיך להעלות את המחשב. מקווה מאוד שהדיסק הקשיח לא הלך (WD בן חודשיים). האים יש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח (במצב התחלתי כדיסק BOOT) . ? מן הסתם אתקין מחדש את מערכת ההפעלה (חלונות) האים גם כאן יש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח ? האים ל WD יש תוכנה ייעודית לבדיקת תקינות הדיסק הקשיח ? תודה מראש לעונים נכונה , דרור.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  12. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה הלך לי המחשב וקניתי מחשב חדש הייתי רוצה לבדוק האם יש תוכנה שבה אוכל לבדוק עד כמה הדיסק הקשיח תקין מדובר בדגם WD5000AAXX של WD בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by LazyCat,

ביצעתי Image מדיסק שהיו בו Bad Sectors לדיסק חדש, ובעקבות זה שהמידע נשמר ועבר לדיסק החדש, גם הוא מראה את אותם סקטורים פגומים. מישהו מכיר תוכנה טובה לביצוע בדיקה מחדש לסקטורים ולהחזיר אותם לתפקוד ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  14. ברצוני לגבות את המערך רייד 0 שלי של שני כוננים לכונן SATA נפרד; שיש לי כשל בכוננים או בסקטורים בכונן אני רוצה שיהיה אפשר להעביר מהגיבוי למערך בלי בעיות. איזה דרך הכי טובה? חשבתי על כמה תוכנות: NORTON - http://www.symantec.com/norton/ghost CLONZILLA - http://www.clonezilla.org HHD REG - http://www.dposoft.net/#b_hddhid תמליצו על הדרך\תוכנה הכי טובה! תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by KrustyTheKlown,

אם איזה תוכנה אני יכול לזהות מדיה קוד של CD? רכשתי 50 דיסקים של VERBATIM מאופיס דיפו (לא את הפסטל, אבל ארץ יצור יפן) ורציתי לדעת אם הם טובים....

16. Started by IG,

הי לכולם, אני מחפש תוכנה נורמאלית לחלוקת מחיצות שעובדת מהוינדוס ומתאימה לוינדוס 7. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אז ככה אני מחפש דרך לנעול את הusb ככה שלא היה אפשר לעשות בו שימוש בלי סיסמה השימוש שאני מחפש הוא שלא היה אפשר להוציא מידע מהמחשב ללא אישור (בכול מיני מכשירים שמתחברים לusb ) בתודה לכול מי שעוזר

18. Started by itelweb,

לא מזמן קניתי צורב דוד דואל לייר של NEC והוא בא באריזה בלי תוכנות וזה בעיה קטנה בגלל שאם אני רוצה לצרוב סרטים לDVD בנרו אני צריך להשתמש בנרו וויז'ן כדי קודם להמיר את הסרט לפורמט מתאים אבל ין לי אותה.. אז יש לי 2 שאלות: 1. האם קיימת תוכנה אחרת שתמיר וגם תצרוב סרטים לדיסקים של DVD 2. האם קיימת איזו גירסת נסיון של נרו ויז'ן שאפשר להוריד?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by SilverCivic,

אהלן... קניתי צורב DVD רציתי לשאול באיזה תוכנה אפשר לצרוב עליו את מלוא השטח שלו ( 4.7GB ) ואיך ... כלומר לא לזרוק סתם באויר "נרו" .. אני רוצה הסבר מפורט בבקשה תודה רבה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

אני צריך תוכנה לשיחזור HDD (הHDD ריק ולא מחולק ) יש למישהו שם לינק של תוכנה לשיחזור (עם תוכנה תרוץ מ DOSאו WINDOWS ממש לא חשוב לי )

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by amisha,

יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

יש לי 128MB דיסק און קי והוא נימחק לי למישהו יש תוכנה לשיחזור החומר (החומר ממש חשוב )

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ido.G,

היי, ברשותי דיסק קשיח, 40GB של WD. בכל מקרה- שום תוכנה לא מוכנה לפרמט אותו וכו'. הבעיה היא כנראה שהמחיצה שלו נדפקה. (כל תוכנה מוציאה שגיאות והודעות על חוסר יכולת לכתוב לדיסק ברגע שאני מנסה לפרמט, עם זאת אני מזהה אותו) בכל מקרה, יש לי את תוכנת Partition Table Doctor שמסוגלת לעשות Patition Recovery- אך היא בגרסת דמו, עושה כאילו היא יכולה לעושת את זה, אבל אי אפשר לעשות Save. אני לא ממש מעוניין לשלם עליה 39 דולר. האם אתם מכירים תוכנה אחרת שמסוגלת לעשות את זה? (אפילו Partition Magic לא יכולה)

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by y.t,

שלום לכולם, ברשותי דיסק קשיח של מקסטור של 60 גיגה והוא מחולק לשולשה כוננים C,D ו-E. מערכת הפעלה ווינדוס XP PRO. אני מעוניין בתוכנית פשוטה שפועלת בסביבת ווינדוס ויכולה לשנות את גודל הכוננים מבלי לפגוע במה שיש עליהם, למשל לשנות את C מ-30 ל10 גיגה ואת ההפרש להעביר לכונן D( כלומר שD ישתנה מ15 ל35). (דרך אגב אני מקווה שאני בפורום הנכון). תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  25. ניתן לבדוק אם הדיסק החדש באמת חדש.... מצרף קישור http://crystalmark.info/download/index-e.html

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים