אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
היי ליפני קצת פחות מחצי שנה קניתי מחשב שהיה אמור להיות שרת. לאחסון אתרים. אין לי שימוש בו והכל עדיין באחריות חדש רציתי לדעת כמה שווה הציוד הזה , אני בודק כדאיות האם כדאי למכור את זה או להשאיר ... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp שתי היציאות של SATA 6Gb/s תפוסות ע''י SSD אחד + HDD האם יציאת SATA 3Gb/s תוריד משמעותית את הביצועים של כונן SSD חדש ? מה באפשרותי לעשות אם יש אפשרות כזו בכלל תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי שתי הארדיסקים חיצוניים USB בעלי 500 גיגה ואני רוצה לפתוח אחד מהם ולהפוך אותו לכונן פנימי. אז ככה, אחד מהם הוא WD MY BOOK אם אני לא טועה די ישן אין לו כפתור אלא רק פס כחול כזה שזז לפי קריאה. דגם ההארד דיסק הוא wd500aak השני הוא Maxtor One Touch 4 שאני כמעט בטוח שהוא SATA. השאלה איך אני בודק את זה?
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היה לי תקלה בוינדוס שלא היה עולה ( היה לי C ו D על המחשב ) הכנסתי את הדיסק SPOTMAU SUPER SUITE 2010 בנסיון לתקן את הוינדוס עשיתי שחזור קבציח מערכת ון תיקון MBR ו BOOT.INI פתאום אחרי זה כשאני מנסה לפרמט אחרי שלאעזר הכל ההארדיסקמופי כאילו אין בו אף מחיצה כאילו הוא חדש דנדש מה אני יכול לעשות בכדי להחזיר את ה D לפחות כל החומר שלי עליו ??
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם בכוננים שיש להם שתי עיניות צריבה CD ו-DVD ,האם אלו שתי עיניות פיסיות או עינית בעינית? ואיך אם יש עינית אחת הוא יכול לצרוב גם CD וגם DVD.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי יש לי שתי שאלות : 1) איך אני יכול לזהות בוודאות איזה צורב DVD התקינו לי , שלא כולל פירוק של הכונן עצמו? 2) אני מנסה לנגן דיסק DVD שחבר שלי צרב .. ומשום מה אני לא רואה כלום בדיסק.. הדיסק מנגן במקומות אחרים לכן אני יודע שהכל בסדר איתו.. איך אני יכול לברר עם חסר לי תמיכה בפורמט של צריבה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שאלה ראשונה - יש לי דיסק cd-rw שהוא 4.7 גי'גה.. איך אני יכול לצרוב עליו? אם אני מסמן לו דיסק רגיל אני מקבל שגיאה שעברתי את הכמות, אם אני מסמן לצרוב בתור DVD הוא אומר שזה לא DVD שאלה שניה - אם הורדתי בטעות מדיה פלייר החדש והוא בודק חוקיות איך ניתן להחזיר לקודם? שיחזור מערכת לא ניתן לבצע מלפני התאריך של השידרוג תודה
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום קיבלתי דיסק און קי של קיגסטון 256mb במתנה לאחר שקניתי אל פסק עכשיו השאלה שלי היא כזאת . למה הדיסק הוא בגודל של 243mb או משהו כזה ? נתקלתי בזה בעוד כמה מקומות.. למה זה? שאלה שניה מערכת הקבצים של הדיסק היא FAT האם אני יכול לאתחל אותו כל שיהיה FAT32 ? ואם כן אז האם בכלל כדאי לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את ההארד דיסק הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCDataStation400 אני רוצה להתקין עליו XP כך שישמש אותי כשאני מתקלט (על ה-XP אני אתקין את התוכנות והשירים וכו'), אז השאלות הן כאלה: 1. האם באמת ניתן להתקין עליו XP כך שהמחשב יזהה אותו כ-boot? האם זה תלוי בלוח האם? הוא אמור לזהות אותו כ-usb ב-?boot 2. האם "מהירות גישת נתונים" היא המהירות שקובעת עד כמה מהר הכונן הזה יגיב כשאני מפעיל תוכנה המותקנת עליו? אם כן, מהי המהירות של הכונן הזה, כי זה נתון שחסר שם. ועוד דבר בהקשר לזה, האם זוהי מהירות "טובה"? כלומר כזו שמספיקה להפעלת תוכנת תיקלוט (שלא יהיה מצב של "freeze" או "השהייה" בזמן התגובה של ההארד דיסק). תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני מעוניין בדיסק של 500GB וראיתי שאתם ממליצים על ST3500418AS. מצאתי אותו בKSP במחיר של 280 ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1 האם יש דגם ספציפי של הHD הזה שאני צריך לבקש- הכוונה היא היא האם יש פה משהו בסגנון של הכונן של WD3200AAKS -WD שיש בו דגם חדש עם פלטה ודגם ישן עם שתי פלטות ורק לפי הסיומת אפשר לדעת את זה 2 האם ישנה דרך לזהות שזה דגם חדש ולא מחודש/מתוקן מלבד ההבטחות של אנשי החנות שאני לא ממש סומך עליהן (לא משהו נגד KSP ספציפית אלא ניסיון אישי עם חנויות מחשבים)
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי שאלות לגבי ההארד דיסק הזה... במחשב שלי כרגע יש לי הארד דיסק WD 80GB 7200 8MB Buffer ATA100... עכשיו אני רוצה להוסיף את ההארד דיסק של ה 160GB הנ"ל למערכת ובכך להגדיל את המקום על ההארד דיסקים ל240GB סה"כ.... יש לי ספק כח HEC 300 AR-TF והשאלה שלי היא אם אני מפעיל את שני ההארד דיסקים הנ"ל ביחד במקביל האם אני צריך לקנות ספק כח חדש וחזק יותר? שאלה נוספת: לוח האם שלי הוא ASUS P4P800.... אני יודע שהוא תומך ב SATA.... אני לא חושב שהוא תומך ב SATA II... השאלה שלי היא האם ההארד דיסק הזה בכלל יעבוד על לוח האם הזה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי xp pro פנטיום 4 מעבד 2.8 על לוח אם קצת ישן: INTEL D850EMV2, וכונן קשיח IDE MAXTOR 40G 7200 שמתי לב שההארד דיסק שמחולק לשתי מחיצות, הוא בפורמט NTFS באחת ו- FAT32 בשנייה. כשאני עושה בדיקה לאיחוי קבצים במחיצה של ה- NTFS התוכנה אומרת שצריך איחוי אך כשאני מבצע איחוי זה כביכול מבצע איחוי אך בבדיקה חוזרת מייד לאחר מכן מומלץ שוב לעשות איחוי. מה הסיבה לתופעה זו? (במחיצה השנייה FAT32 אין בעיה). מה הגודל המקסימלי של הארד דיסק שאני יכול לשים במחשב שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בעצם שלוש, אבל לא משנה =) האם ניתן לעשות RAID 0, ל-8HD SATA 120GB? האם ניתן לעשות RAID 1, ל-120GB 8HD SATA? האם ניתן לעשות RAID 0+1, ל-8HD 120GB SATA - ארבע מראה ארבע עובדים ביחד. וככל שמוסיפים יותר HD'S ב-RAID 0, עולה מהירות הכתיבה/קריאה? או שיש הגבלה מסויימת.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה זמן לוקח לי לצרוב עם צורב כזה NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 דסק רגיל ודיסק של DVD וגם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בנרו 6 או שאני צריך תוכנה מיוחד לצורב DVD
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין s-ata 1 ל s-ata 2 ושתעזרו לי לבחור הרדיסק של 200 ג'יגה, איזה חברה עדיפה לדעתכם עד 580 שקל..
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מכניס את הכונן החיצוני שבקושי השתמשתי בו למחשב מהבהבת נורה כחולה ונשמעים צפצופים. הוא מת? יש איזשהו סיכוי להחזיר אותו לחיים או את החומר שהיה בו? ובהמשך לכך, אני רוצה המלצה בבקשה לכונן חיצוני של 2 טרה שדבר אחד חשוב לי בו: עמידות - שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן. לא חשוב לי הגודל, המהירות לא צריכה להיות מהירה מאוד, לא המשקל וכו'. אני רוצה אחד אמין ועמיד ואחריות ארוכה תהיה נחמדה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שתי שאלות. א)יכול להיות שכונן קשיח כמו זה שפה למטה ימכר ב370 שקל?כי אני עומד לקנות אותו וזה פשוט נראה לי מוזר. אני לא מבין במיוחד אז יכל להיות שזה נורמלי לגמרי-אם ככה פשוט תתעלמו מהשאלה הזאת. כונן קשיח WD2500KS Western Digital יצרן - Western Digital ממשק SATA II 250 GB 16MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות! ב)יש לי לוח אם מדגם-p4x400-8235 אין לי מושג מאיזה חברה :s05: הלוח הזה תומך SATA 2???(ולחפרנים שביניכם-כן אני יודע שאין כזה דבר SATA 2 אבל זה אכפת לי במיוחד)
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בעזרת Download Station אפשר להוריד סרטונים ישירות מיוטיוב. פשוט מעתיקים את הנתיב מהדפדפן ומדביקים כאן:
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום הכונן הקשיח הישן במחשב בבית התקלקל (אין לו אחריות). לוח האם במחשב שלי תומך בכונני s-ata ברשותי ghost של המחשב לפני שהדיסק קרס. יש לי 3 שאלות: 1. אני יודעת שבשלב התקנת חלונות צריך להכניס דיסקט המכיל דרייבר של הכונן הקשיח. הגוסט של המחשב שלי לא מכיל את אותו הדרייבר. האם המחשב יעלה? 2. האם יהיו לי קשיים בשחזור המחשב בגלל דגמי הכוננים השונים? 3. בכלל מומלץ לקנות דיסק ?sata תודה רבה 8)
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שתומך SATA1, רציתי לדעת, אם אני אקנה HD חדש שתומך SATA2 הוא יעבוד על הלוח אם שלי?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם GA-73PVM-S2H האם אפשר להוסיף לו דיסק SSD? תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך ב- UDMA 66/100 ואני מעוניין לקנות הארד דיסק Western Digital 160 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer האם הוא יפעל?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: Asus P4S800-MX SE אני רוצה לקנות דיסק קשיח. אם אני יקנה דיסק SATA II זה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי כיום MAXTOR 40 GB 2 MB ואני מתכוון לקנות הארד דיסק נוסף WD 80 GB 8 MB . השאלה שלי היא האם יכולה להיווצר בעית תאימות בין שניהם , וכמו כן , האם העובדה שהוינדוס(XP) מותקן על המקסטור אומר שאני לא ארגיש בהבדל של ה 8 מגה בהארד דיסק החדש , כלומר האם תהיה שיפור במהירות בכל זאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-