עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by abc2007,

שלום לכולם יש לי הארד דיסק 1TB שמותקנת עליו מערכת הפעלה וכו' ואני רוצה להוסיף הארד דיסק זהה נוסףבמערך RIAD 0 בלי לאבד את המידע שיש על ההארד דיסק הראשון.האם זה אפשרי?כי שמעתי שיש תוכנה של ווינדוס 7 שמתעסקת בזה... ודבר שני האם מומלץ שמערכת ההפעלה תהיה במערך RAID?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dagdedan,

לאחרונה רכשתי את צורב הDVD של NEC ND 3520, הצורב שקט ופועל מצויין רק שכאשר אני מנסה לראות דיסק DVD מקורי דרך מסך הטלוויזיה (TV OUT) התמונה כאילו נחלשת ונעלמת. בהתיעצות ריאשונה נאמר לי כי יכול להיות שהדריוור אינו מעודכן לאחר חיפושים רבים לא נמצא דרייוור או פירם וואר לDVD יש רעיונות או עצות נוספות למישהו? :s05:

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. לינק http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3907 אם יש משהו זול יותר וברמה שלו אשמח לקבל לינק תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  4. 1. הלוח שלי לא תומך ב SATA אם אני מביא PCI TO SATA אז אין בעיה? אני מחבר וזהו זה יפעל? או שזה בסה"כ רק אם הלוח תומך כדי להוסיף עוד הארדיסקים? 2. אם אני מביא PCI TO SATA ואז אני מחבר אליו הארדיסק בטכנולוגיית SATA II האם זה יפעל? תודה מראש לעוזרים נ.ב. אם התשובה מתאימה ואני יכול לקנות הארדיסק SATA II על איזה אתם ממליצים לי? [80 ג'יגה]

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  5. איך כונן פלאש 8 ג'יגה עולה 400 וHD חיצוני עם כניסת USB עולה אותו מחיר? קניתי כונן פלאש USB ב400 שקל כי זה עוזר לי עם גיבוי וכו' ואח"כ ראיתי שיש HD עם 250 ג'יגה ב500 שקל איך ההבדלים לא כאלה גדולים במחיר? אתם אומרים שכדאי שאני יחזיר את הזכרון פלאש של ה8 ג'יגה יוסיף 100 שקל ויקח את הHD החיצוני 250 ג'יגה שמתחבר בUSB ב500 שקל? או שיש פה איזה קאצ'

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, ניתן לשים מספר קבצי ISO BOOTABLE ב-DOK אחד עם קבצי מוזיקה למשל ולבחור איזה אימאג' מהם אני רוצה להעלות באתחול? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DarkLloth,

האם התוצאות בסדר ? נראה קצת נמוך לטעמי ... http://ssd.userbenchmark.com/SpeedTest/19175/Samsung-SSD-850-EVO-250GB במידה ויש צורך בפעולות לשיפור אשמח לשמוע עצות ...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Erez360,

שלום לכולם. רכשתי צורב LG 4167B והבנתי שאני צריך להתקין לו עדכון Firmware. נכנסתי לאתר של LG ושם עשיתי חיפוש לצורב שלי ומצאתי את הדגם שלי GSA 4167B , עכשיו שם יש 3 גרסאות , הכל מתאים לשם של הצורב שלי רק שהגרסאות הן אלו: dl11 dl12 dl 13 איזה אני צריך לבחור ומה זה ישנה לי בצורב? אין בעיה של אחריות נכון? אני צריך לעשות משהו לפני ההתקנה? האם ההתקנה היא רגילה? אשמח להסבר תודה.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  9. במחיר שפוי ועם שרידות סבירה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ORLY9992,

אם חשוב לי מאודדדדד שהמחשב יחזיק וישמר לשנים רבות כשאני קונה מחשב חדש , אז כדאי לקנות כונן קשיח רגיל 1TB לאיחסון קבצים ונוסף על זה sdd בגודל 120 למערכת ההפעלה, או כונן SHDD ולשים שם כל ? 1. אם הבחירה בכונן קשיח רגיל ,איזה בין אלה מומלץ? http://ksp.co.il/?list_compare=.18367..15650..14740. חשוב לי עמידות ואמינות של דגם ושיחזיק לאורך זמן ולא יתקלקל, מהיר עד כמה שניתן ולא פחות חשוב שיהיה שקט 2. זה http://ksp.co.il/?uin=14740 מסדרת ברקודה אפילו שלא מצויין זאת?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by zviman15,

אני צריך צורב חיצוני DL שתומך בכל סוגי הדיסקים TEAC סילבר ליין וכ"ו פשוט יש לי פנימי LG והוא תומך רק וירבטים אני צריך לXBOX 360

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מתי יהיה HD של אחד טרה בשוק?(חיפשתי בזאפ ולא מצאתי)

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. אני מתכנן לרכוש הרדיסק חיצוני. כרגע אני מתעניין ב-WD, בנפח של 250 GB מסוג PASSPORT. התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח. וברוח החנויות ההרדיסק הנ"ל הוא מעל 350 ש"ח למרות שמצאתי בחנות בשם ZED בת"א את ההרדיסק הנ"ל במבצע של 300 ש"ח. העניין הוא שאני לא ממש מכיר את החנות והאם היא מוכרת מוצרים איכותיים. ואני אשמח אם מישהו שמכיר את החנות יוכל לתת לי קצת מידע עליה ועל טיבה. אני אשמח גם לקבל הצעות חלופיות לחנויות אחרות וגם לחברות אחרות טובות כל עוד זה עומד בתקציב (גם להרדיסקים של 160 GB). פשוט לי יש ניסיון טוב עם WD לכן החלטתי לקנות הרדיסק שלהם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by nitayc1,

שלום. רציתי לבדוק את הביצועים להארד-דיסק שלי, יש לי הרגשה שהוא טיפה "מקרטע" לפעמים הרצתי את התוכנה:HD Tune וזה מה שקיבלתי... אשמח לדעת מה זה אומר אם יש עוד דרכים לבדיקת הHD אשמח לעזרה... תודה 8)

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by LifeOverIP,

דיסק של 500 ג'יגה, פירמטתי והתקנתי מחדש Windows, שכחתי לפצל את הדיסק לשתע מחיצות, התכוונתי להקצות 30 ג'יגה למערכת ההפעלה, ואת כל השאר להקצות למחיצה אחרת. כעת דרך מנהל הדיסקים לא ניתו לעשות זאת, מכיוון שיש קבצים שאי אפשר (או שמנהל הדיסקים לא מסוגל) להזיזם, הוא מאפשר לי להקטין את המחיצה רק ל 200 ג'יגה במקום ל 30 ג'יגה שאני מעוניין. אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית שיודעת לבצע את העבודה, במידה ולא קיים, אז תוכנה בתשלום (Partition Magic?) תודה.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by ron533,

רכשתי SSD של Crucial M4 128GB ויש לי מערכת דואל בוט של XP ווינדוס 7 מסיבות היסטוריות, זה עוד נשאר ככה גם לתקופה הקרובה עד שאשדרג מחשב. אני יודע שעדיף וינדוס 7 אבל אני מחפש תשובה למצב הקיים אצלי. כל מערכת הפעלה מותקנת בכונן פיזי אחר. כרגע אני מייעד את הדיסק להרצת משחקים ולא למערכת ההפעלה, ואני רוצה לשים עליו משחקים שמותקנים גם ב XP וגם ב 7. בביוס הדיסקים הקיימים מוגדרים כ SATA-IDE ולא AHCI.(יש לי צ'יפסט P45). מה הדרך הנכונה להתקין כזה כונן במצב הקיים כיום אצלי? איך להגדיר לפרמט וכו'? האם כדאי להעביר את ה SWAP FILE ל SSD ולבטל בכוננים הרגילים? נ.ב. לא שייך לכאן אבל האם יש דרך להגדיר שרק חלק מהמשחקים שהותקנו בסטים - יועברו לSSD? כי כל המשחקים יסתמו את הכונן ואין לי צורך שכו…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. איך אפשר לצרוב על דיסק ולמנוע העתקה של הקבצים האישיים שלי .

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. שלום, אז כמו בכותרת אני צריך המלצה לזוג הארדיסקים בנפח 160GB למערך RAID0. צריך שיהיו בממשק SATA2 ושיתמכו בNCQ. תקציב: עד 800 שקל. חנויות: פנדה/נעה/KSP. אני יודע שאין הרבה הבדל בין הכוננים בהשוואה אחד לאחד, אבל ברגע שעוברים לRAID0 של 2 הארדיסקים כל הבדל קטן יכול להיות גדול יותר (לא ככה?) בעקרון שמעתי ביקורות טובות על הסיגייטים מסדרה 10, אבל הם מתחילים רק בנפח של 250GB. :-\ אז, *יש את ה160GB של היטצ'י מסדרה T7K250 (שרשום באתר שלהם שהם גם בנויים לעבודת 24/7). *יש את הST3160812AS של סיגייט (מסדרת 7200.9 SATA) שהוא די דומה להיטצ'י במפרט. *יש את הWD1600JS - אבל לא מצויין באתר של WD שהוא תומך בNCQ, אז... *יש את 160GB מסדרת DiamondMax 10 וראיתי באתר שלהם שיש גם 160GB…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by מר מקלדת,

יש לי: MSI 645E Combo (MS-6737E) וגם: 648 MSI Max-V האם הם תומכים lba-48? כלומר האם הם תומכים בדיסיקים קשיחים מעל 137GB? אתרים: http://asia.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=538&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= http://asia.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=555&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= האם הלוחות האלו תומכים בצורב DVD?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by shimon23,

יש לי צורב GSA-H55NK של LG בחיבור IDE ועד לאחרונה הוא פעל טוב מאוד. רק שביום בהיר אחד חל שינוי, וכל צריבת דיסק לוקחת עכשיו כ-40 דקות במקום 6-8 דקות בעבר. התופעה היחידה ששמתי לב אליה הוא במהלך צריבה עם נרו ה-Read buffer משתנה בקיצוניות בין 50%-70%, האם זה הגורם לבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה? עדכון: ראיתי בהגדרות של ה-IDE ב- Device manager את המצב הבא:הגדרתי DMA if avaliable אבל בכל זאת הוא רושם לי PIO Mode(מצורפת תמונה) יתכן שזו הסיבה לאיטיות? (אני לא יודע אם זה בדיוק אותו אחד שעליו מחובר הכונן). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by avi333,

יש לי כונן קשיח של שמונים ג'יגה והביאו לי כונן קטן של 3 וחצי ג'יגה ואני רוצה לחבר אותו ולשים עליו כל מיני קבצים חשובים שיהיה לי מעין גיבוי ואני לא יודע איך לעשות את זה אז תעזרו בבקשה..

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. יש ברשותי wd 320 aaks שעליו יושב הוינדוס 7 שלי,ה250 שהיה לי מת חלקית קניתי היום samsungs 1 terabyte hd103sj שהמלצתם עליו כאן איך אני מעביר את המערכת ההפעלה שלי לכונן החדש? ואם זה מומלץ,כי לפי מה שהבנתי הסאמסונג יותר מהיר מה320 שלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, יש לי כאן "ערמה" של כוננים קשיחים (6) שאני מעוניין לשים בשרת קבצים ביתי שאני כרגע מרכיב, אלו בעיקרון הארד-דיסקים ישנים, רובם 80GB של חברות מגוונות. רציתי לדעת איזה מהם עדיף בתור הארד-דיסק SYSTEM. 1. Western Digital WD1200JB-00EVA0 (120GB IDE) 2. Western Digital WD800JB-00CRA1 (80GB IDE) 3. Western Digital WD400LB-00DNA0 (40GB IDE) 4. Maxtor DiamondMax Plus 9 (80GB IDE) 5. Samsung SpinPoint SP0842N (80GB IDE) 6. Hitachi Deskstar 7K160 HDS721680PLA380 (80GB SATA) שימו לב שכל הקשיחים הם בעלי חיבור IDE, ורק האחרון הוא בעל חיבור SATA. מי מבין הקשיחים האלו הוא המהיר ביותר? או שאין יותר מידי הבדל ועדיף פשוט ללכת על האחרון מהיותו SATA?[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 2…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  24. Started by max_shifrin,

שלום חברים, אני בונה מחשב חדש שיעשה שימוש ב 3 דיסקים של 500גיגה בתצורת RAID5... הלוח זה לוח של ASUS P5E שעל פניו תומך בתצורה. השאלה היא כזאת: האם הביצועים שהלוח יספק על סמך נסיונכם הינם סבירים או שעלי לקחת כרטיס RAID יעודי שיעסוק בכך... בסבירים אני מתכוון - אם הולך דיסק יצליח להמשיך לעבוד עם 2 דיסקים בלבד תוך מתן או פחות מקום או פחות הגנה ובמידה ואני מחליף דיסק פגום יצליח לבנות אותו מחדש בזמן סביר (נגיד כמה שעות) כמו כן בשעת פעולה רגילה יספק ביצועים חלקים בלי תקיעות מערכת ויותר מהירים מדיסק בודד או JBOD. 3 הדיסקים שקניתי הם של WD 5000AAKS אודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.