אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי אפשרות שמישהו יקנה לי בארהב ויביא לי את הכונן הזה. המחיר הוא מאה דולר. כמובן לדגם 250 גיגה. האם זו הקנייה הכי כדאית במחיר הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז יוצא שדוד של חברה שלי שגר בארה"ב מגיע לביקור בארץ ואמר לה שאני אשים עליו מה שבא לי והוא יביא לי בכיף. מכיוון שהמחשב שלי מפלצון מספיק (לאחרונה גם התפנק בGTX 470) הדבר היחיד שיכול עוד להאיץ אותו זה כונן SSD נחמד כדיסק הראשי. חיפשתי משהו לא יקר יחסית ועם נפח נורמלי ונפלתי על המוצר הזה: http://www.amazon.com/Kingston-SSDNow-2-5-Inch-SNVP325-S2-128GB/dp/B00358V5LW/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1276441419&sr=1-1 חיפשתי גם ביקורות עליו ונפלתי על הביקורת המאוד מפרגנת הזאת: עכשיו השאלה לי היא האם כונן כזה ישפר לי משמעותית את הביצועים מה 1TB WD Black Edition החביב שלי, או ביצועים באמת טובים אני אקבל מסדרה M של אינטל ומעלה? אשמח לתגובות, תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
הזמנתי כונן SSD 128GB דרך המכירה הקבוצתית כדי להוסיף אותו לכונן SSD 128GB הקיים שלי. האם יש אפשרות להוסיף כונן חדש "ריק" לכונן בשימוש כדי ליצור מערך RAID0 או שיש צורך בפרמוט? תודה
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
במשך זמן רב אמרתי לכם שהמדיות שלי טיאק והיה לי ויכוח עם כמה, על האיכות. היום ניסיתי לגבות עם תוכנת ארקוניס ונאמר לי שהמדיה מסוג נחות כאשר הכנסתי את המדיה של LG התוכנה החלה לגבות. מהיום אני מפסיק לקנות טיאק, רק חבל שיש לי 100 DVD ו-100 CDR של טיאק אי לכך ובהתאם לזאת אני מתנצל בפני כולם שהתווכחנו לריק.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום אני מתעורר בבוקר עם רצון עז לשחק ב GTA SA שלי. אני מכניס את הדיסק ל DVDROM שלי ומגלה שין AUTORUN דרך כניסה ידנית לדיסק אני מגלה בשגיאה שחסרים קבצים הוצאתי את הדיסק ולמרבה הצער גיליתי שירטות עליו...טוב כבר לא היה מה הפסיד אז התחלתי לעשות בו ניסוים. הניסוי הראשון היה לשים שמן סויה על הדיסק - לא עזר . לקרת זריקת הדיסק לפח אני מגלה לפני את ג'ל הגילוח שלי...טוב נו מה כבר יש להפסיד...שמתי טיפה ג'ל גילוח על הדיסק וניגבתי אותו ביסודיות עם נייר טואלט. ולא האמנתי למראה עיניי הדיסק עובד כמו חדש , ג'ל הגילוח סתם את השריטות שעל הדיסק והדיסק עובד בלי בעיות אולי באופן זמני אבל עדדין הספקתי לעשות לו גיבוי על ה HD שלי .
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור כבל קומקום לספק הכוח שלי באורך מסוים.. האם אפשר פשוט ליצור כבל חשמל רגיל ולשזר על ידי איחוי תקע של כבל קומקום?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש דיסק קשיח בנפח של 320Gb. חנות מסויימת הציעה לי לחלק את הנפח הנ"ל ל-2 דיסקים. הראשון Raptor של 74Gb עליו תותקן מע' ההפעלה והיתרה בדיסק "רגיל" בנפח של 250Gb לאחסון שאר החומר. האם חלוקה זאת בעבודה שוטפת (אופיס, אינטרנט) תביא לשיפור ביצועים ניכר במערכת? מה קורה בנוגע לעריכת סרטים ומשחקים? האם החלוקה שווה את תוספת המחיר? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה... אני חושב על לפנק את הנייד שלי ב SSD למערכת ההפעלה + תוכנות (נראה לי ש 40GB יספיקו שכן נכון להיום זה גודל מחיצת C אצלי ויש לי עוד 7.5 פנוי) אבל מצד שני, אני לא רוצה לוותר על נפח האכסון של הדיסק המכני. יש לי 2 אפשרויות: 1. לנתק את הכונן האופטי, להכניס את הדיסק המכני לתוך מנשא שיכנס במקום האופטי ולקנות SSD 2.5 רגיל שיכנס במקום הדיסק המכני (אופציה פחות רצויה מבחינתי היות ואני כן משתמש בכונן האופטי אחת לכמה ימים) 2. להכניס SSD לסלוט MINI PCIE פנוי שיש לי (בעקרון יש שם מודם סלולרי, אני לא משתמש בו, הוא מנותק בביוס כדי לחסוך בחשמל ואין לי שום בעיה להעיף אותו החוצה - הכונן האופטי יותר שימושי לי פי כמה וכמה), השאלה שלי, האם יש SSDים בממשק זה ובנפח הרצוי במחירים משתלמי…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
http://officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert8 יש לי אישית את הדגם הזה יותר משנה - שקט, קריר וללא תקלות עד כה. ב-60 ש"ח יותר מקבלים 5 שנות אחריות על דיסק SEAGATE (במקום שנתיים): http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9868 1T ב-400 ש"ח ויש בלינק גם מבצעים מצויינים על 2.5 אינטש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי למומחים, המטרה: רכישת דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. חשוב לי: שיהיה שליף במקרה חירום, USB 3.0. תקציב: 800 ש"ח. אפשר להגיע מקסימום ל- 1,000 ש"ח עבור משהו טוב. צורך: גיבוי. קראתי קצת חומר באתר בנושא, והבנתי שישנה חלופה של קניית דיסק חיצוני רגיל (פנימי) + מארז חיצוני, והרכבה לבד. הייתי מעוניין לקבל הצעות גם בכיוון הזה. כמו כן, ניגשתי היום ל- KSP, והם המליצו לי לא ללכת על החלופה של מארז + דיסק, ובנוסף אמרו לי שבכלל לא כדאי לי לקנות דיסק של 2T, כי הם קורסים הרבה. האם יש משהו בדבריהם? אני צריך דיסק של 2T, ולמען הסדר הטוב לא בא לי לקנות שניים נפרדים. משיטוט באינטרנט הבנתי גם כי דיסקים חיצוניים של WD קורסים די הרבה, ואני מחפש משהו יציב וטוב שישמור על המידע שלי כמה שיותר טוב…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
עקרונית HD נחשבים צוואר הבקבוק במחשבים חדשים, ה-HD לא התקדמו יחסית מאז P3 לעומת השיפורים האחרים במחשב (לוחות אם , מעבדים , זכרונות וכרטיסי מסך ) השאלה האם אני ירגיש שיפור ממשי (לא דרך תוכניות בדיקה ביצועים ) אלה בשימוש יום יומי אם HD של WD RAPTOR ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה נהרס לי מחשב ישן שבו השתמשתי לשיתוף הטונרטים (גשר דרומי הרוס) וחשבתי על לקנות מחשב אבל זה עסק יקר ואז קראתי על שרתי NAS שהם הרבה יותר זולים וזוללים פחות חשמל דבר שיעזור לי מאוד וקראתי שזה יכול לבצע פעולות האם שרת NAS יתאים לטורנטים אני משתמש בטונרט בכמויות די גדולות ככה שאני קודם בודק כדי לא לקנות סתם
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכון להשקיע בהרד עם SATA השאלה אם זה שווה את התוספת של הכסף?? תודה לכל העוזרים מראש!!!
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום , אני חדש בפורומים ומקווה לעזור ולהעיזר. קניתי צורב dvd של lg לאחר שכונן ה cd rom הרגיל שלי נהרס. מאחר שיש לי צורב רגיל שעובד טוב חשבתי לחבר את שני הצורבים מבלי כונן ה cd rom הרגיל. כשחיברתי את הצורב החדש במקום הכונן הרגיל הוא לא זיהה אותו , ורק הצורב הרגיל זוהה. ניסתי להחליף בינם חיבורים וכל מיני קומבינציות לא עזר. רק שחיברתי את הסידירום הרגיל והצורב אז הם שניהם עבדו זוהה במערכת. שאלתי היא : אם אפשר לחבר רק את שני הצורבים מבלי הכונן הרגיל ואם כן איך. תודה
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לצערי איבדתי היום את הPATRIOT XT 16GB שלי, ואני מחפש תחליף... את המקורי קניתי באי-ביי ב150 ש"ח, אבל שמתי לב שהמחירים שלו מאד קפצו ודוקא של הCRUZER נפלו. האם הCRUZER עדיין מומלץ? אני מחפש DOK עם 16-32 ג'יגה. תודה
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית Lite-On מתכוננת להשקה של כונן ה-M8Pe, עם ממשק PCI-Express 3.0, בקר NVMe והבטחה לביצועים מרשימים בהחלט אחרי כמה שנים טובות בהחלט בה מוצריה היו מוזכרים לרוב בנשימה אחת יחד עם אלו של סמסונג ו-Crucial, שנת 2015 הייתה שקטה באופן מפתיע עבור Plextor, שהיא מותג האחסון של חברת Lite-On, אשר מגיע מחברת Plextor היפנית הוותיקה. אחרי שהייתה מהראשונות לספק כונן SSD המבוסס על תקן ה-M.2 העדכני (בתקן PCI-Express, במקום SATA מסורתי), הדיווחים העדכניים מספרים ש-Plextor תחשוף בתערוכת CES 2016 את הדור הבא שלה בתחום – כונן ה-M8Pe, אשר יהווה את היורש הרשמי ל-M6e ולכונן ה-M7e שתוכנן אך גם נגנז לפני שהושק מעשית. ה-M7e לא הגיע בסופו של דבר, אבל לא נורא – עכשי…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שלום.. יש לי היום מחשב שתומל רק בחיבור IDE רגיל, אבל אני מקווה בחודשים הקרובים לקנות מחדש חדש. מה שכן, אני די לחוץ על הארד דיסק חדש כבר עכשיו. עכשיו השאלה, אם אני יקנה היום כונן SATA, האם ניתן לרכוש מתאם שיאפשר לי להפעיל אותו במחשב הנוכחי שלי? האם מתאם כזה פוגע בביצועים? דרך אגב, יש לי היום שני כונני IDE, ככה שבמידי אני בטוח יצתרך לוותר על הקטן בינהם, אבל כן הייתי רוצה לנצל אותו כשאני יקנה מחשב חדש.... תודה...
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אלו בגדול הדרישות : http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=710906&DB141811=404616&DB141818=141819 eSata, מהירות 7,200 (למרות שלא קריטי, מכיוון שמדובר רק בהתקן גיבוי, לא ?), לפחות 3 שנים אחריות, לפחות טרה, אם נכנס בתקציב גם יותר - מה טוב (אפשר למתוח את התקציב מעט). אשמח להמלצות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
^^ פשוט אני רוצה לקנות כונן 80GB חדש, זה ממש מספיק לי אני בערך מסתדר עם 40GB. רציתי לדעת אם הם נותנים שנה אחריות על הHD כמו הרבה מהמוצרים שלהם או שלוש שנים אחריות כמו כמעט כל חנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי HD של Western Digital....ולפי מה שביקשתי זה צריך להיות 40GB 7200RPM 8mb cache אז איך אני בודק אם כל הנתונים האלו נכונים? אני רוצה לבדוק לפי מה שרשום על הכונן עצמו...בלי לחבר אותו למחשב... * נכנסתי לאתר של WD וראיתי שה-Interface של הכונן הוא EIDE...אז אם מישהו יכול להסביר לי בהזדמנות מזה אומר ומזה בייחס ל SATA/ATA אני אודה לו 10x
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני קונה הרדיסק נייד מחר או מחרתיים ואני צריך עזרה. לאחר קריאת מספר נעוצים ונושאים של משתמשים אני קצת מבולבל וקשה לי להחליט, אני צריך הרדיסק נייד לגיבויי תמונות, מסמכים ואחסון סרטי HD . הכיוון הוא 2TB מכיוון שחצי ממנו אני כבר יכול למלא והעלות לשקל שלו הכי משתלמת. ההתלבטות היא בין My Book Essential Edition, 2TB USB 2.0 במחיר 770 ש"ח , ל כניית מארז חיצוני Dynamode External USB 3.0 Hard Disk Enclosure במחיר 170 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10287 והרדיסק פנימי כלשהו (כנראה WD). למארז החיצוני יש יתרון ברור של ה USB3 (אם זה באמת יעבוד) השאלות: 1) האם המארז החיצוני של Dynamode ידאג לקירור הנדרש להרדיסק?…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק לחוות דעת על צורב LG H62N X 18 SATA
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-