אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי, פירמטתי את הדיסקאוןקי שלי ועכשיו הוא לא עובד על הדיוידי. - הוא עבד עליו לפני בלי בעיה. - פירמטתי את הדיסק דרך לינוקס (אבנטו 10.10). - הדיסק עובד כראוי גם בלינוקס וגם בווינדוס. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 500GB, מתוכם הקציתי 25GB לכונן C, למערכת הפעלה (ויסטה) והתקנות של תוכניות, ואת השאר לכונן D, שבו מאוחסנים מוסיקה, סרטים וכו'. שמתי לב ש-25GB מספיק לויסטה בקושי (הייתי רגיל ל-XP שמספיק לו מעט מקום), ושכונן C דחוק ביותר. האם אני יכול להגדיל את כונן C על חשבון D, מבלי שהמידע על כונן D ייפגע? (יש ב-D הרבה מקום פנוי, לפחות 200GB). לעשות את זה באמצעות PARTITION MAGIC? וכמה מקום לדעתכם צריך להקצות עכשיו לכונן C?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קנה מחשב חדש עם 250GB וכאשר הוא מתקין את המערכת הפעלה הוא רואה רק 130GB מישהו יודע אולי מה הסיבה ומה עושים?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי 20 גיגה במחשב MP3 אני רוצה לצרוב אותם על 3 דיסקים של 8 גיגה בערך של הצורב DVD ושזה יעלה לי במחשב אחריי זה כמו דיסק רגיל האם זה אפשרי? ככה במקום לצרוב מלא דיסקים של 700 מגה לצרוב 3 של 8 גיגה..? אפשרי? ועוד שאלה....... יש לי סרטים VCD במחשב שכיום אני צורב אותם על דיסק של 700 מגה... האם אני יכול להכניס בדיסק אחד של 8 גיגה 8 סרטים בערך ויוכל לצפות בהם ב DVD שלי...? כ VCD? הDVD שלי קורא גם פורמט MPEG-3 שזה קבצים של המחשבים בסיות MPG-MPEG
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש אתר כזה שמוכר פאנלים שחורים\לבנים\כסופים (במקרה הזה שחור) לכוננים אופטיים כגון צורבים\DVD (במקרה הזה צורב - NEC 3540 ) ? יעזור לי מאוד אתר כזה עריכה: מצאתי את זה: https://www.lamir.co.il/product.asp?product=181 מכוער ויקר /:
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום התחילו לי רעשים של קליקים ב-HD ועכשיו המחשב לא עולה,יש מצב ש-HD מת אבל יש לי עליו מלא חומר, רציתי לדעת אם יש איזשהו דרך להציל את כל החומר? האם זה יכול להיות SOFTWARE או HARDWARE ? תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דיי ישן (עוד מעט בן ארבע) שסוחב יפה: i5 750@2.67, 8GB RAM וכרטיס מסך AMD 7800HD. מותקן עליו WIN7 64. לוח האם הוא DP55WB של אינטל. (SATA 3.0 Gb/s) כרגע יש לי כונן קשיח 500GB של WD (לא זוכר איזה דגם) האם אתם יכולים להמליץ על כונן SSD בנפח 256-500 GB? מחיר הכונן עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
ערב טוב לאחר התלבטויות רכשתי הרד-דיסק, עקב טעות קיבלתי SATA ולא ATA. האם יש טעם להוסיף כרטיס מתאם לSATA למחשב שלי - יהיה בזה איזה ייתרון \ הגיון או שפשוט להתעקש שיחליפו לי את הכונן לATA? המחשב לא תומך ב-SATA ללא כרטיס הרחבה. רון.
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
סאטה 3. 2 טרה. 7200 סל"ד. 64 מגה קאש. http://www.bigbruin.com/content/xtpreview_1 מי מזמין לי ארבעה כאלה ?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם דיסק של 320GB מהסדרה הכחולה של WD, בקרוב אני אקנה אחד של 640 מאותה סדרה. אני מעוניין לבצע פורמט ולהתקין WIN 7. איך לחלק את הכול בין שני הדיסקים? עדיף את הקטן למערכת הפעלה או את הגדול? והאם כדאי בכלל גם לחלק לעוד מחיצות או שמספיק שיש שני דיסקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול, אבל לא מצאתי אף מקום מתאים אז אני אשאל כאן אם זה שייך למקום אחר אשמח אם תעבירו את זה לשם (או שתענו פה) יש כמה מערכות הפעלה שאני רוצה שיהיו לי זמינות (כאלה שאפשר להפעיל מdok), האם אפשר לשים כמה מערכות הפעלה על dok אחד ולבחור כל פעם איזה מהם אני רוצה שתפעל?
-
- 48 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה WD scorpio 80GB 5400RPM 8MB למחשב הנייד שלי, אך נאמר לי שהוא לא יהיה במלאי במשך שבועיים בעוד ש WD scorpio 80GB 5400RPM 2MB נמצא אצל החנות במלאי. אני זקוק להחלפת כונן די דחופה, השאלה היא האם ההבדל בין ה - 2 מגה ל - 8 מגה הוא כל כך משמעותי שעדיף לחכות ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק של 90 דקות / 800 מ"ב ו nero המידע שאני מנסה לצרוב הוא של 790 מ"ב והנרו אומר שאין מספיק מקום על הדיסק , איך זה יכול להיות? יש לי nero 6 ultra edition
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ואם כן, כיצד. יש לי WD SATA 80 GB ובנוסף WD ATA 40 GB
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
H30 150 NIS או H62 175 NIS של LG שניהם SATA או שבכלל עדיף משהו אחר
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
טוב אז ככה ברמת העיקרון הצורב תומך מהירות של עד 16 בDVD אז שלשום קניתי חבילת 50 דיסקים של סילבליין DVD-R X16 אלה עם הצבע הכחול למי שמכיר, ניסיתי לצרוב ב 16 צרב עד הסוף ובסוף רשם writing shor lead out כמובן הדיסק לא יצא איזה כמה דקות עד לאיתחול המחשב שיוציא את הדיסק. עשיתי בדיקה לדיסקים והיה כתוב , מהירות התחלתיתי X6 מהירות ממוצעת X12 ומהירות סופית X16 והכל עבד . הכנסתי עוד דיסק שמתי על X12 והוא לאחר כמה דקות כשל בצריבה אותו סיפור של ה writing shor lead out רשם שצריבה נכשלה . מה הקטע פה , צרבתי קודם על דיסקים של פוגיי DVD+R במהירות X8 והיה מעולה
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
למישהו יש מושג באיזה RAID לוח אם צריך לתמוך בשביל חיבור מחיצות בין הארדיסקים? כלומר 3 הארדיסקים מחוברים למחיצה אחת לדוגמה. ואיזה הארדיסק צריך בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן, האם קיים כלי שיכול לתת לי בדיקות ביצועים ל HDD. מלבד IOMETER או PCMARK. אני צריך כלי שידפיס לי לתוך לוג את הביצועים של נ HDD שלי כל שניה למשך X דקות. רוב תודות למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר עוד כונן קשיח של 80 ג' לכבל IDE שכבר מחובר לכונן קשיח של 80 ג' (שני הכוננים של WD) ???
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 שאלות בענייני כבילה (מלשון כבלים) בתקן SATA: 1) האם קיים הבדל כלשהו בסוג הכבלים בהם עושים שימוש בין SATA ו- SATA2, או שמדובר בכבל זהה? 2) האם אפשרי טכנית לחבר SATA HD ל- MB בתצורת PnP, או שחובה לכבות את המחשב קודם לכן? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם לקנות צורב שני ולחברו במקום סידי רום אז קודם כל האם זה אפשרי? דבר שני איזה צורב כדאי לקנות חדיש ולא יקר? (יש לי כרגע פלקסטור X24 שהוא אחלה צורב) ואיך מחברים שני צורבים לאותו מחשב? אני מצפה להרבה תגובות ודעות בבקשה מכולם גל
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-